Betonokontakt "ανθρακωρύχοι": τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Σήμα σκυροδέματος "Stagelets" είναι μια ειδική σύνθεση αστάρι που χρησιμοποιείται στις κατασκευαστικές εργασίες. Πολύ συχνά, διάφορα μείγματα με γύψο δεν προσκολλώνται σε διάφορες επιφάνειες, με αποτέλεσμα οι ειδικοί να καταφύγουν στη χρήση αστάρι. Τα εγχώρια αγαθά θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας σταθερής και υψηλής ποιότητας βάσης σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια και θα την προετοιμάσουν για περαιτέρω επισκευές. Θα μάθετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης επαφής από το εμπορικό σήμα "Prospectors" σε αυτό το άρθρο. Μπορείτε επίσης να εξοικειωθείτε με άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το εύρος αυτού του οικοδομικού υλικού.

Λίγο για το εμπορικό σήμα

Η εταιρεία "ανθρακωρύχοι" είναι γνωστή σε πολλούς.Για περισσότερα από 25 χρόνια, κατασκευάζει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στην εγχώρια αγορά δομικών υλικών. Τα προϊόντα της μάρκας ανταποκρίνονται όχι μόνο στα ρωσικά, αλλά και στα ευρωπαϊκά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, επιπλέον, είναι κατασκευασμένα από απολύτως ασφαλείς πρώτες ύλες. Η παραγωγή είναι αυτοματοποιημένη και κάθε στάδιο της δημιουργίας του προϊόντος ελέγχεται πλήρως από ειδικούς.

Κάθε χρόνο, τα κατασκευαστικά προϊόντα της μάρκας "Starageers" βελτιώνονται από τους ειδικούς της επιχείρησής τους., τόσο τα νέα όσο και τα βελτιωμένα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επαγγελματιών και των δυνητικών πελατών.

Το εύρος των "ανθρακωρύχων" θα ευχαριστήσει πολλούς, καθώς εκτός από την υψηλής ποιότητας επαφή σκυροδέματος, μπορείτε να βρείτε χρώματα, στόκος, καθολικά μίγματα, σπάτουλες και πολλά άλλα που μπορεί να χρειαστείτε για την κατασκευή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πριν από την απόκτηση συγκεκριμένων ανθρακωρύχων, τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του πρέπει να ληφθούν υπόψη.

  • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του μείγματος θα ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, επειδή οι εκκινητές των "Prospectors" είναι ανθεκτικοί στην υγρασία, έχουν υψηλή διαπερατότητα αερίων και έχουν αντισηπτικές ιδιότητες.Η αντίσταση στη φθορά του υλικού είναι προφανής.
  • Το μεγάλο πλεονέκτημα της επαφής του σκυροδέματος είναι η εξαιρετική πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
  • Η επιφάνεια που καλύπτεται με σύνθεση αστάρι αυτής της επαφής, στεγνώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Περαιτέρω εργασία μπορεί να ξεκινήσει μετά από λίγες ώρες.
  • Οικονομική κατανάλωση του υλικού αστάρι σημειώνεται όχι μόνο από τους εμπειρογνώμονες, αλλά και από πολλούς πελάτες που ασχολούνται με την επισκευή δική τους.
  • Οι λύσεις της εταιρείας "ανθρακωρύχοι" δεν απαιτούν προκαταρκτικές προετοιμασίες, είναι έτοιμες για χρήση αμέσως μετά το άνοιγμα του δοχείου.
  • Η κατανάλωση του προϊόντος μπορεί να χαρακτηριστεί οικονομικά. Έτσι, χρησιμοποιούνται περίπου 0,2-0,3 kg σκυροδέματος ανά 1 m2. Σύμφωνα με τους πλοιάρχους, είναι αποδεκτό να μειωθεί η κατανάλωση υλικού.

Τα μειονεκτήματα ορισμένων αγοραστών περιλαμβάνουν ελαφρώς διογκωμένες τιμές για συγκεκριμένες επαφές και, κατά τη γνώμη τους, υψηλή κατανάλωση. Αλλά οι απόψεις διαφέρουν, επομένως είναι αδύνατο να κατηγορηθεί κατηγορηματικά το υλικό.

Πεδίο εφαρμογής

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε ένα αστάρι αστάρι σκυροδέματος-επαφής στη συλλογή της εταιρείας "Starateli" για τη βελτίωση των ιδιοτήτων συγκόλλησης με ομαλές επιφάνειες από σκυρόδεμα.Μπορεί να αγοραστεί στους ακόλουθους όγκους: 3 κιλά, 5 κιλά και 20 κιλά.

Η μάρκα Betonokontakt είναι κατάλληλη για διάφορους τύπους εργασιών.

  • Είναι απαραίτητο για την προετοιμασία και την επιφανειακή επεξεργασία διαφορετικών πυκνοτήτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αστάρι και μονολιθικό σκυρόδεμα, μπλοκ από σκυρόδεμα, καθώς και κεραμικά πλακίδια και γυψοσανίδες για να επικαλυφθούν με αστάρια.
  • Η βάση μπορεί να είναι όχι μόνο πυκνή, αλλά και ανεπαρκής απορρόφηση υγρασίας, αλλά η συγκεκριμένη επαφή θα αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
  • Κατάλληλο για την προετοιμασία όχι μόνο τοίχων, αλλά και οροφών.
  • Παρά το μεγάλο εύρος της, αυτή η επαφή σκυροδέματος δεν συνιστάται για την επεξεργασία επιφανειών που έχουν άμεση επαφή με προϊόντα διατροφής.

Είναι αρκετά εύκολο να εφαρμοστούν και να διανεμηθούν τα Primers. Αυτό μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, ακόμη και χωρίς τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων. Δεδομένου ότι το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση, πρέπει απλώς να αναμιχθεί καλά πριν την εφαρμογή. Μπορείτε να το διανείμετε με ρολό ή βούρτσα, καθώς θα είναι πιο βολικό σε ποιον. Στην κατεψυγμένη βάση δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Είναι επιθυμητό να εργάζεστε σε ένα δωμάτιο με ένα καθεστώς θερμοκρασίας τουλάχιστον πέντε βαθμών θερμότητας.

Betonokontakt "Miners" παράγεται σε ειδικούς πλαστικούς κάδους, στους οποίους είναι πολύ βολικό να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται. Η αποθήκευση συνιστάται σε θερμοκρασία από πέντε έως τριάντα μοίρες. Όταν φυλάσσεται σωστά, το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα χρόνο από την ημερομηνία κατασκευής.

Σημαντικά σημεία

Μην ξεχνάτε ότι πριν από την εφαρμογή επαφών με σκυρόδεμα η βάση πρέπει να είναι στεγνή, καθώς και προηγουμένως να καθαρίζεται από σκόνη και διάφορες μολυσματικές ουσίες. Αυτό το μίγμα δρα επιφανειακά, δεν διεισδύει στη δομή της ίδιας της βάσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστεί η βάση εκ των προτέρων, έτσι ώστε στο μέλλον το αστάρι να μην αποκολλήσει.

Είναι απαραίτητο να εργαστείτε με ένα αστάρι μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.Επιπλέον, μην ξεχνάτε τα ρούχα εργασίας και άλλο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των γαντιών και των αναπνευστήρων. Πολλοί αναρωτιούνται πόσα στρώματα αστάρι μπορούν να γίνουν. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα ή δύο θα είναι αρκετά.

Κριτικές

Οι περισσότεροι από τους πλοιάρχους και τους πελάτες που συνεργάστηκαν με αυτό το υλικό αφήνουν αποκλειστικά θετικές κριτικές γι 'αυτόν και το εμπορικό σήμα.Γενικά, σημειώνεται ότι η επαφή του σκυροδέματος είναι μια πολύ καλή επιλογή για μια ποικιλία επιφανειών, ακόμη και με χαμηλό επίπεδο πρόσφυσης. Λόγω της καλύτερης ποιότητας του ίδιου του υλικού και των άριστων τεχνολογικών του ιδιοτήτων, οι επικαλύψεις είναι εξαιρετικά ανθεκτικές. Επιπλέον, οι πλοίαρχοι είναι ικανοποιημένοι με άριστη κατανάλωση, τεχνικά χαρακτηριστικά και λογικές τιμές για το υλικό. Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς στον τομέα τους, ένας κουβάς με μίγμα 20 λίτρων θεωρείται το πιο δημοφιλές, δεν χρειάζεται να είναι προ-μαγειρεμένο, αλλά μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να αρχίσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της σύνθεσης αστάρι, δείτε το βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο