Γεωπολυμερές σκυρόδεμα

Γεωπολυμερές σκυρόδεμα - ένα από τα νέα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Σχεδόν όλες οι ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή του έχουν φυσική προέλευση.

Η τεχνολογία παραγωγής μπορεί χωρίς καινοφανή συνείδηση ​​να ονομαστεί καινοτόμος. Και παρόλο που το υλικό αυτό χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Αίγυπτο κατά την κατασκευή των πυραμίδων, ήταν πλέον δυνατή η αποκατάσταση και βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής.

 Γεωπόλυμα σκυρόδεμα - πυραμίδα

Στοιχεία και ιδιότητες, πλεονεκτήματα

Αγοράζοντας το αντί για το συνηθισμένο σκυρόδεμα, μπορείτε να σώσετε. Χαμηλό κόστος λόγω των χαρακτηριστικών της τεχνολογίας παραγωγής. Για να προετοιμάσετε το σωστό μείγμα, χρειάζεστε μια πολύ προσεκτική προσέγγιση στην επιλογή των συστατικών.

Το ειδικό στοιχείο είναι ιπτάμενη τέφρα. Η ίδια η τέφρα έχει υψηλές φυσικές και τεχνολογικές ιδιότητες.Η χρήση του σάς επιτρέπει να καταλήξετε με ένα τέτοιο υλικό που όχι μόνο δεν είναι κατώτερο από το τσιμέντο Portland, αλλά σε μερικούς δείκτες το ξεπερνάει. Έτσι, το γεωπολυμερές σκυρόδεμα έχει μια δύναμη που μπορεί να συγκριθεί με γρανίτη. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τις υψηλές θερμοκρασίες, χαμηλή διαπερατότητα και λιγότερη συρρίκνωση.

 Γεωπολυμερές σκυρόδεμα

Οφέλη

  • Γρήγορα κερδίζοντας μέγιστη δύναμη. Οι προσωρινές ενδείξεις υπερβαίνουν σημαντικά τις τιμές του παραδοσιακού σκυροδέματος. Ήδη τη δεύτερη μέρα φτάνει σε επαρκή δύναμη. Για ένα σύνολο μέγιστης αντοχής, χρειάζεται μόνο μία εβδομάδα και όχι ένα μήνα, όπως συνήθως.
  • Αποτελείται κυρίως από απόβλητα από οικονομική δραστηριότητα, τα οποία προηγουμένως δεν είχαν πρακτικώς μεταποιηθεί και δεν χρησιμοποιήθηκαν. Δηλαδή, υπάρχει ήδη μια αξιοπρεπής βάση πρώτων υλών για την παραγωγή.
  • Στην κατασκευή μπορείτε να απαλλαγείτε από τα απόβλητα που βλάπτουν το περιβάλλον.
  • Απλή τεχνολογία παραγωγής.
  • Συνεχής βελτίωση της σύνθεσης προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση. Στην περίπτωση αυτή, ως επί το πλείστον, διεξάγονται πειράματα με την αναλογία συστατικών και η αρχική σύνθεση παραμένει σχεδόν αμετάβλητη.

Μειονεκτήματα

  • Παρά όλες τις θετικές πτυχές του γεωμετρικού σκυροδέματος, εξακολουθεί να έχει τα μειονεκτήματά του. Το 10% των συστατικών είναι αφύσικης προέλευσης (υδροξείδιο του καλίου, γυαλί νερού). Ως εκ τούτου, δεν μπορεί ακόμα να ονομάζεται φυσικό καθόλου 100%.
  • Η απουσία ενός ορισμένου GOST για την προετοιμασία, οπότε κατά την αγορά είναι δύσκολο να uvrenny στην ποιότητα του.
Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο