Πλακάκια με σφυρήλατο κρασί

Πλακάκια με δόνηση (πεζοδρόμιο) - η τελευταία εξέλιξη των ευρωπαίων μηχανικών.

Χάρη σε μια ειδική φόρμουλα, είναι δυνατόν να επιτευχθεί η παραγωγή ενός κεραμιδιού εξαιρετικά υψηλής ποιότητας με υψηλή αντοχή και αντοχή στον παγετό. Διαφέρει επίσης στη σωστή γεωμετρία, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μετατοπίζει σταδιακά την κάλυψη γρανίτη των ευρωπαϊκών δρόμων.

Οφέλη

  • Χαμηλό κόστος.
  • Το σκυρόδεμα δεν δημιουργεί υπόβαθρο ακτινοβολίας, σε αντίθεση με γρανίτη.
  • Παγκόσμιο υλικό που μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος, χρώμα, μοτίβο. Εύκολο σε περαιτέρω εργασία.
  • Η τραχιά επιφάνεια το καθιστά ένα πολύ ελκυστικό υλικό για χρήση το χειμώνα. Λόγω αυτής της ιδιότητας, είναι σχεδόν αντιολισθητική, η οποία είναι πολύ σημαντική στο κλίμα μας.
 Πλακάκια με σφυρήλατο κρασί

Τεχνολογία παραγωγής

Πρώτα κάνετε ένα συγκεκριμένο μίγμα.Το μείγμα για ένα κεραμίδι ή για ένα σύνορο θα διαφέρει σημαντικά από τη συγκεκριμένη λύση που έχει άλλη αποστολή. Το μείγμα πρέπει να είναι σκληρό, θα πρέπει να είναι λίγο νερό. Για μια καλή ανάμιξη του μείγματος απαιτείται ένας ειδικός πλανητικός αναμικτήρας σκυροδέματος. Επιπλέον, χρειάζεστε έναν υπολογιστή που παρακολουθεί το επίπεδο υγρασίας και καθορίζει την ετοιμότητα.

Το επόμενο στάδιο είναι η φόρτωση στο καλούπι και η παραγωγή. Με τη μέθοδο του vibropressing, το μίγμα που τοποθετείται στο καλούπι πιέζεται όχι μόνο με τη βοήθεια ενός πιεστηρίου, αλλά και με ειδικούς δονητές. Μέσω της χρήσης αυτών των δονητών μπορεί να απαλλαγούμε από την περίσσεια νερού και αέρα. Το ίδιο το μείγμα είναι το πιο συμπυκνωμένο, το οποίο θα δώσει στο προϊόν μέγιστη αντοχή, υψηλό επίπεδο αντοχής στον παγετό και χαμηλή απορρόφηση νερού.

 Το χρώμα πλακιδίων vibropressed

Χρωματιστά πλακάκια

Οι πλάκες οδοστρωσίας δεν πρέπει απαραίτητα να είναι το χρώμα του σκυροδέματος. Για το σκοπό αυτό, οι ευρωπαίοι μηχανικοί έχουν αναπτύξει μια άλλη ειδική τεχνολογία. Έτσι, κατά τη διάρκεια της παραγωγής αναμιγνύουν δύο σκυρόδεμα ταυτόχρονα: το κύριο σώμα και την πρόσοψη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υψηλής ποιότητας βαφής - η ευχαρίστηση είναι αρκετά ακριβό.Και η χρήση του σχετίζεται άμεσα με το τελικό κόστος των αγαθών.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της μεθόδου είναι ότι στο πρώτο κανονικό γκρίζο σκυρόδεμα χύνεται μέσα στο καλούπι και στη συνέχεια ενεργοποιείται ο κραδασμός. Όταν εγκατασταθεί, ο υπόλοιπος χώρος γεμίζει με έγχρωμο σκυρόδεμα και συνεχίζει να σχηματίζει ένα κεραμίδι. Λόγω αυτού, είναι δυνατό να χρωματίσετε περίπου ένα εκατοστό. Ούτε η ανθεκτικότητα ούτε τα άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά χάνονται από αυτό, αλλά ταυτόχρονα εξοικονομείται σημαντικά μια βαφή. Έτσι, είναι δυνατό να γίνει μια προσιτή τιμή. Ένα ποιοτικό προϊόν μπορεί να αξιοποιηθεί για πολλές δεκαετίες.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο