"Block-house" διακόσμηση: λεπτομέρειες εγκατάστασης

 Τερματισμός Blockhouse: λεπτομέρειες εγκατάστασης

Ένα μπλοκ σπίτι είναι ένα δημοφιλές υλικό τελειώματος που χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει τους τοίχους και τις προσόψεις των διαφόρων κτιρίων. Έχει μια ελκυστική εμφάνιση και απλή εγκατάσταση. Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί αυτό το φινίρισμα τόσο για εξωτερικό όσο και για εσωτερικό φινίρισμα. Σήμερα εξετάζουμε προσεκτικά τις λεπτότητες της τοποθέτησης μιας τέτοιας επένδυσης.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η κατοικία είναι σωστά αναγνωρισμένη ως ένα από τα πιο κοινά και δημοφιλή υλικά φινιρίσματος. Οι επικαλύψεις που καλύπτονται από παρόμοιες επενδύσεις φαίνονται σαν να χτίστηκαν από φυσικό ξύλο.

Η κατοικία είναι κατασκευασμένη από ξύλο και γαλβανισμένο ατσάλι. Το τελευταίο υλικό καλύπτεται επιπλέον με ένα φιλμ με βάση το πολυμερές. Τέτοιες επικαλύψεις φινιρίσματος είναι διπλές και μονές.

Τόσο τα φυλλοβόλα όσο και τα κωνοφόρα δέντρα χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτών των υλικών. Τα πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά είναι επικαλύψεις από κωνοφόρο ξύλο, επειδή περιέχουν φυσικές ρητίνες. Τέτοια εξαρτήματα παρέχουν φυσική στεγανοποίηση του υλικού τελικής επεξεργασίας.

Εκτός από το ξύλο, είναι διαθέσιμες και μεταλλικές εκδόσεις τέτοιων φινιρισμάτων - μεταλλική παρακαμπτήριος. Τέτοιες επικαλύψεις είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο χάλυβα, που δεν υπόκεινται σε διάβρωση. Αυτά τα υλικά συχνά μιμούνται φυσικό ξύλο και φαίνονται φυσικά.

Ποιότητα μπλοκ σπίτι γίνεται σε μηχανές με ειδικές κόπτες. Η επεξεργασία ξύλου έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η πολυκατοικία διακρίνεται από το σχήμα της. Έχει ένα στρογγυλεμένο πρόσθιο και επίπεδο οπίσθιο τοίχωμα. Στις άκρες αυτών των υλικών υπάρχουν αιχμές και αυλακώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ένωση των ελασμάτων στη βάση.

Η αεριζόμενη πρόσοψη, διακοσμημένη με αυτό το υλικό φινιρίσματος, αποτελείται από πολλά σημαντικά στοιχεία.

 • Σε αυτές τις δομές θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας φράγμα ατμών. Αυτό το εξάρτημα προστατεύει το μπλοκ από τον ατμό και την υψηλή υγρασία. Paroizolyatsionny στρώμα περνάει μέσα από ένα ζεύγος προς την κατεύθυνση των δαπέδων, που δεν τους επιτρέπει να φτάσουν στο φύλλο μόνωσης.
 • Επίσης, τέτοια συστήματα πρόσοψης έχουν κιβώτιο (πλαίσιο). Αποτελεί το χώρο μεταξύ του τείχους του σπιτιού και του ίδιου του συγκροτήματος. Το στοιχείο αυτό χρησιμεύει ως βάση για τη στερέωση των σιδηροτροχιών. Κατά κανόνα, το κιβώτιο είναι κατασκευασμένο από ξύλινη ράβδο με διατομή 100x40 mm ή 50x40 mm - η παράμετρος αυτή εξαρτάται από το υλικό από το οποίο αποτελείται η θερμική μόνωση.
 • Απαιτείται σε αυτό το σχέδιο και το μονωτικό στρώμα. Αυτό χρησιμοποιείται πιο συχνά φθηνό αφρό ή ορυκτοβάμβακα. Η μόνωση πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 10 cm.
 • Τέτοια συστήματα πρόσοψης πρέπει να είναι εφοδιασμένα με φράγμα αέρα. Τοποθετείται στο ξύλινο πλαίσιο και προστατεύει το μονωτικό στρώμα από την υγρασία που υπάρχει στον ατμοσφαιρικό αέρα.
 • Στο διάστημα μεταξύ του σπιτιού και του αλεξίπτωτου φιλμ, κατά κανόνα υπάρχει ένα αντι-πλέγμα. Αποτελείται από ράβδους μικρού τμήματος - 20x40 εκ. Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτό το στοιχείο στη διάταξη της πρόσοψης, τα πάνελ του σπιτιού από ξύλο μπορούν γρήγορα να σαπίσουν.
 • Ο τελικός είναι το στρώμα του σπιτιού.

Όλα τα αναφερόμενα εξαρτήματα πρέπει να υπάρχουν στη δομή της πρόσοψης. Διαφορετικά, η κατοικία δεν θα διαρκέσει πολύ και θα σαπίσουν.

Είδη

Η κατοικία μπορεί να είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και ξύλο. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα ποια χαρακτηριστικά έχουν αυτές οι ποικιλίες υλικών φινιρίσματος.

Ξύλο

Για αρχή, αξίζει να εξεταστεί ποια είναι η καλή ξύλινη επένδυση του σπιτιού:

 • Τέτοια υλικά έχουν φυσικό και ακριβό σχεδιασμό. Κτίρια διακοσμημένα με αυτό τον τρόπο, φαίνονται άνετα και φιλόξενα.
 • Το ξύλινο σπίτι είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Η περιεκτικότητά του δεν περιέχει επικίνδυνες χημικές ενώσεις. Ακόμη και σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, μια τέτοια επένδυση δεν θα εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες.
 • Η κατοικία από ξύλο είναι ένα ανθεκτικό στη φθορά υλικό. Δεν είναι εύκολο να καταστραφεί ή να σπάσει.Δεν φοβάται κραδασμούς και μηχανικές βλάβες.
 • Τα πάνελ ποιότητας δεν είναι ευαίσθητα στο σχηματισμό μούχλας και μούχλας.
 • Το block house διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ηχομόνωσης και στεγανοποίησης. Επιπλέον, αυτό το υλικό θα κρατήσει τη θερμότητα μέσα στο σπίτι.
 • Η εγκατάσταση ξύλινων πλαισίων είναι απλή και προσιτή. Ακόμα και ένας άπειρος έφορος στο σπίτι μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Το κύριο μειονέκτημα μιας ξύλινης οικοδομικής κατοικίας είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται τακτικά με αντισηπτικούς παράγοντες. Αν παραμελούμε τέτοιες δραστηριότητες, τότε αυτό το υλικό μπορεί να σαπίζει, να χάσει τη φωτεινότητα του χρώματος και να γίνει καταφύγιο για παράσιτα δένδρων.

Επιπλέον, πολλοί καταναλωτές αποδίδουν το υψηλό κόστος σε ορισμένα μειονεκτήματα ενός ξύλινου συγκροτήματος.

Για την εξωτερική επένδυση χρησιμοποιείται ένα υλικό πάχους 40-45 mm. Τέτοιες επικαλύψεις έχουν βελτιωμένα θερμικά και ηχομονωτικά χαρακτηριστικά. Είναι σε θέση να αντέξουν τις επιπτώσεις των δυσμενών εξωτερικών παραγόντων λόγω του πάχους τους.

Για την ίδια εσωτερική χρήση χρησιμοποιήστε λεπτότερα πηχάκια πάχους 20-24 mm.Τέτοιες επικαλύψεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως στοιχεία διακοσμητικού σχεδιασμού. Είναι υπέροχα για τη διακόσμηση του εσωτερικού, επειδή είναι λεπτές και δεν αφαιρούν πάρα πολύ ελεύθερο χώρο.

Η κατοικία είναι κατασκευασμένη από διάφορα είδη ξύλου και υποδιαιρείται σε διάφορες κατηγορίες.

 • "Extra". Τέτοια υλικά φινιρίσματος είναι της υψηλότερης ποιότητας. Έχουν μια ευχάριστη λεία επιφάνεια στην οποία δεν υπάρχουν τα παραμικρά ελαττώματα. Ένα τέτοιο σπίτι είναι ακριβό επειδή υπόκειται σε περίπλοκη επεξεργασία.
 • "Α". Τα υλικά αυτής της κατηγορίας μπορεί να έχουν στην επιφάνεια τους μικρούς κόμβους, μικρές μηχανικές βλάβες, καθώς και σκουρόχρωμες περιοχές. Σε ορισμένα σημεία, ένα τέτοιο χαρτόνι μπορεί να είναι ανομοιογενές.
 • "Σε". Μια τάξη μπλοκ σπίτι μπορεί να έχει ρωγμές, κόμβους και άλλα αξιοσημείωτα ελαττώματα.
 • "C". Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας έχουν συχνά σοβαρές ζημιές, ορατές ρωγμές και κόμβους.

Για εσωτερική διακόσμηση συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα μπλοκ σπίτι της κατηγορίας "A" ή "Extra."

Μεταλλικά

Τώρα θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα θετικά χαρακτηριστικά του σπιτιού του σπιτιού:

 • αυτό το υλικό δεν υπόκειται σε παραμόρφωση ακόμη και υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε κατάσταση χαμηλών και υψηλών θερμοκρασιών (από -50 έως +80 βαθμούς).
 • μεταλλικό συγκρότημα είναι ένα ανθεκτικό υλικό. Μπορεί να υπηρετήσει περισσότερα από 50 χρόνια.
 • αυτό το υλικό δεν φοβάται το φως του ήλιου και τις βροχοπτώσεις.
 • το μεταλλικό συγκρότημα είναι ένα οικολογικό και ασφαλές υλικό.
 • δεν είναι εύφλεκτο.
 • η εγκατάστασή του θεωρείται επίσης πολύ απλή.
 • Δεν χρειάζεται να φροντίζετε τακτικά τέτοιου είδους υλικά τελειώματος, χρησιμοποιώντας δαπανηρά μέσα.
 • το μεταλλικό συγκρότημα μπλοκ μπορεί να τοποθετηθεί στις βάσεις που αποτελούνται από οποιαδήποτε υλικά, αλλά πιο συχνά με τέτοια υφάσματα με επένδυση από το σπίτι ή το αέτωμα?
 • αυτά τα πάνελ είναι φθηνά, ειδικά όταν συγκρίνονται με επιχρίσματα από φυσικό ξύλο.

Το μόνο και κύριο μειονέκτημα του ομίλου είναι το εντυπωσιακό βάρος του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι δυνατή η απόκτηση τέτοιου υλικού μόνο εάν οι τοίχοι του σπιτιού είναι αρκετά ισχυροί και αξιόπιστοι. Υπάρχει μια ελαφριά εναλλακτική λύση σε αυτό το υλικό - ένα αλουμινένιο συγκρότημα. Ωστόσο, είναι λιγότερο ανθεκτικό. Μπορεί εύκολα να καταστραφεί και να καταστραφεί.

Τέτοια υλικά φινιρίσματος χρησιμοποιούνται συχνότερα για εξωτερική διακόσμηση. Φαίνονται όμορφα και φυσικά. Με την πρώτη ματιά είναι πολύ δύσκολο να τα διακρίνεις από φυσικό ξύλο.

Πώς να επιλέξετε;

Η επιλογή ενός σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι μετωπικές σανίδες διαφέρουν μεταξύ τους όχι μόνο στα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται, αλλά και σε άλλα χαρακτηριστικά.

Επιλέγοντας παρόμοια υλικά φινιρίσματος, αξίζει να βασιστείτε στις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων.

 • Για την πρόσοψη μιας πρόσοψης αξίζει να επιλέξετε όχι μόνο παχύτερα αλλά και ευρύ πάνελ. Αυτή η παράμετρος πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 εκ. Επιλέξτε επιχρίσματα έτσι ώστε να έχουν τις ίδιες διαστάσεις.
 • Συνιστάται να αγοράσετε πιατέλες μεγαλύτερης διάρκειας. Χρησιμοποιώντας τέτοια υλικά, μπορείτε να καλύψετε το σπίτι με τον ελάχιστο αριθμό αρθρώσεων. Το κανονικό μήκος του σπιτιού είναι 6 μέτρα.
 • Πιο πυκνοί και αξιόπιστοι είναι οι πίνακες από τις βόρειες περιοχές. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν θετική επίδραση στις άλλες ιδιότητες παρόμοιων υλικών. Μάθετε ότι ο βαθμός πυκνότητας του δέντρου είναι δυνατός με τη βοήθεια της ρύθμισης των ετήσιων δακτυλίων. Όσο πλησιέστερα είναι ο ένας στον άλλο, τόσο πιο πυκνή είναι η πρώτη ύλη.
 • Μην αγοράζετε ένα μπλοκ με διάφορα ελαττώματα και ζημιές, για παράδειγμα, σάπια κόμπους, ρωγμές, σκούρες κηλίδες ή μούχλα.
 • Δώστε προσοχή στην άλεση - δεν θα πρέπει να έχουν μεγάλα μεγέθη. Το πλάτος των στοιχείων αυτών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 8 mm και το βάθος - 3 mm.
 • Η επιτρεπόμενη περιεκτικότητα σε υγρασία του ξύλου είναι 20%. Αυτός ο δείκτης πρέπει να υπάρχει στο πιστοποιητικό ποιότητας.
 • Η συσκευασία ενός σπιτιού δεν πρέπει να καταστραφεί. Εάν είναι παρόντες, τότε είναι προτιμότερο να αρνηθεί κανείς να αγοράσει το υλικό, επειδή μπορεί να καταστραφεί ή να σαπίζει.

Σημεία τοποθέτησης

Το συγκρότημα είναι τοποθετημένο σε πλαίσιο από ξύλο ή μεταλλικό προφίλ. Με αυτή τη μέθοδο εγκατάστασης από το εσωτερικό υπάρχει συνεχής αερισμός, που επιτρέπει να αποφευχθεί η διείσδυση στο υλικό και την υγρασία της μόνωσης. Οι τοίχοι πρόσοψης κατασκευάζονται σε δύο στρώσεις, έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί μόνωση μεταξύ τους.

Η κάθοδος πρέπει να συνδεθεί στις βάσεις οριζόντια. Στην περίπτωση αυτή, η ακίδα πρέπει να είναι στραμμένη προς τα επάνω και η εγκοπή προς τα κάτω.

Το σύστημα ασφάλισης αγκάθι-αυλάκι είναι βέλτιστο για τέτοιες επιλογές φινιρίσματος.Ωστόσο, εκτός από αυτό, οι βίδες χρησιμοποιούνται για τη στερέωση κάθε ράβδου έξω. Τοποθετούνται πιο κοντά στις πλευρές του πίνακα.

Εκτός από τις βίδες αυτόματης κοπής, χρησιμοποιούνται άλλα στοιχεία για τη στερέωση του υλικού:

 • νύχια;
 • Kleimer;
 • γαλβανισμένα στηρίγματα.

Οι προεξοχές για εξωτερική επένδυση τοποθετούνται οριζόντια. Εντούτοις, μέσα στο κτίριο μπορούν να έχουν κάθετη θέση.

Στις γωνίες του σπιτιού συνιστάται να στερεώνετε ως εξής:

 • πρέπει πρώτα να ασφαλίσετε τη ράβδο σε όρθια θέση.
 • τότε θα πρέπει να συνδεθεί με το τεμάχιο εργασίας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο των συνδετήρων, αποβάλλετε την εμφάνιση σημαντικών κενών.

Στις περιοχές των αρθρώσεων πρέπει να κάνετε επιπλέον ζάλη υπό γωνία 45 μοιρών. Είναι απαραίτητα για την προστασία των υλικών φινιρίσματος από παραμόρφωση. Αυτή η τεχνική μπορεί να προσεγγιστεί με εξωτερική και εσωτερική επένδυση του σπιτιού.

Υπολογισμός της ποσότητας ξυλείας

Πριν προχωρήσετε στη διευθέτηση της πρόσοψης του σπιτιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο όγκο μπλοκ θα χρειαστείτε.

Επί του παρόντος, τα υλικά αυτά είναι διαθέσιμα με διάφορους διαστασιακούς παραμέτρους:

 • το πλάτος των ελασμάτων για φινίρισμα εντός των κτιρίων είναι 96 mm, μήκος - 2-6 m, πάχος - από 20 mm.
 • για εξωτερικό σχεδιασμό, χρησιμοποιείται σανίδα πλάτους 100 έως 200 mm, μήκους 4-6 m και πάχους μέχρι 45 cm.

Για να μάθετε πόσο block-house πρέπει να αγοράσετε για να σχεδιάσετε το σπίτι σας, πρέπει να ξέρετε πόσα τετραγωνικά μέτρα στην οροφή. Για να γίνει αυτό, το πλάτος πρέπει να πολλαπλασιαστεί με το ύψος. Από την προκύπτουσα τιμή, αφαιρέστε την περιοχή των παραθύρων και των θυρών. Τώρα μπορείτε να υπολογίσετε την περιοχή ενός πίνακα και να διαιρέσετε τον συνολικό αριθμό με την τιμή που έχετε πάρει. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτούς τους υπολογισμούς πρέπει να λάβετε υπόψη μόνο το πλάτος εργασίας του υλικού (χωρίς στοιχεία κλειδώματος).

Για παράδειγμα:

 • το μήκος του πάνελ είναι 5 m και το πλάτος είναι 0,1 m.
 • πολλαπλασιάστε αυτές τις τιμές και πάρτε το αποτέλεσμα είναι η περιοχή ενός πάνελ - 0,5 τ.μ.
 • αν η συνολική επιφάνεια του τοίχου είναι 10 τετραγωνικά μέτρα, τότε θα χρειαστούν μόνο 20 lamels για να ολοκληρωθεί.
 • αν υπάρχουν πόρτες και ανοίγματα παραθύρων στην οροφή, τότε αξίζει να αγοράσετε ένα συγκρότημα κατοικιών με μικρό περιθώριο.

Οδηγός εγκατάστασης βήμα προς βήμα

Είναι δυνατόν να διακοσμήσετε την επικάλυψη με το δικό σας χέρι. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις βήμα-προς-βήμα οδηγίες για την τοποθέτηση τέτοιου υλικού που αντιμετωπίζει.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

 • ειδική μεμβράνη για προστασία από τον άνεμο.
 • κυλινδρική μόνωση;
 • ταινία φραγμού ατμών ·
 • αστάρι.
 • αντισηπτική σύνθεση.
 • ράβδοι για το πλαίσιο.
 • Κλειδιά και βίδες για συνδετήρες.

Πρέπει επίσης να διαθέσετε τα σχετικά εργαλεία:

 • επίπεδο ·
 • βούρτσα?
 • σφυρί?
 • μηχανή λείανσης;
 • είδε?
 • ηλεκτρικό τρυπάνι?
 • κατσαβίδι.

Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε τους λόγους:

 • Όλα τα ξύλινα μέρη πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με αντισηπτικά. Είναι επιθυμητό να καλύψετε τις σανίδες με επιβραδυντικό φωτιάς - θα τους προστατεύσει από πυρκαγιά και μούχλα.
 • Στα τείχη του σπιτιού πρέπει να καρφώσετε ένα στρώμα φραγμού ατμού. Η μεμβράνη πρέπει να στερεωθεί με μια επικάλυψη 10-15 cm. Είναι πιο βολικό να εκτελέσετε μια τέτοια εργασία με ένα συρραπτικό κατασκευής.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσετε το κιβώτιο. Θα πρέπει να είναι οριζόντια. Συναρμολογήστε τις ράβδους χρησιμοποιώντας νύχια ή βίδες. Εάν επενδύουμε τοίχους από τούβλα ή πάνελ, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε πείρους πλαισίου.
 • Στη δομή πλαισίου ανοιχτών κυψελών πρέπει να τοποθετηθεί μόνωση.
 • Συνδέστε στο κύριο πλαίσιο ένα άλλο στρώμα κιβωτίων - κάθετο. Για να γίνει αυτό, οι ράβδοι πρέπει να σταθεροποιηθούν με ένα επίπεδο.Σε αυτή τη βάση θα βάλουμε το μπλοκ.

Μετά από αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε στην περιποίηση του σπιτιού με ξύλινα ή μεταλλικά πλαίσια. Για να τοποθετήσετε αυτό το υλικό τελικής επεξεργασίας χρειάζεστε, ξεκινώντας από την κάτω γωνία. Τα πάνελ συναρμολόγησης πρέπει να είναι οριζόντια.

 • Το Kleimer πρέπει να στερεωθεί στο πλαίσιο στις βίδες.
 • Στο στήριγμα για να εισάγετε το τμήμα εκκίνησης. Η θέση των σανίδων θα πρέπει να είναι χαραγμένη.
 • Η αυλάκωση των ακόλουθων στοιχείων πρέπει να τοποθετηθεί στην ακίδα.
 • Η εργασία επένδυσης πρέπει να συνεχίζεται έως ότου ολοκληρωθεί τελείως ο τοίχος.

Η κατοικία μπλοκ μπορεί να εγκατασταθεί μέσα στο σπίτι. Μπορεί να τοποθετηθεί στους τοίχους και στην οροφή του δωματίου. Σε αυτήν την περίπτωση, η εγκατάσταση των πλαισίων θα είναι παρόμοια με την εξωτερική εγκατάσταση.

Πρέπει να λαμβάνει υπόψη μόνο τις ακόλουθες αποχρώσεις:

 • για το φινίρισμα σε εσωτερικούς χώρους κατάλληλης στενής επένδυσης μικρού πάχους.
 • οι εξωτερικές και εσωτερικές γωνίες πρέπει να στερεωθούν μόνο αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συγκροτήματος.

Συστάσεις

Αν για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους έχετε επιλέξει ένα υλικό όπως ένα σπίτι, τότε εσείς θα πρέπει να διαβάσετε μερικές από τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων:

 • Εάν σχεδιάζετε να βάλετε ένα μπλοκ σπίτι σε ξύλινα πατώματα, τότε πρώτα πρέπει να καθαρίσετε σωστά τις περιοχές που επηρεάζονται από τον μύκητα στην επιφάνεια τους.
 • Τα υλικά αποβάθρας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και προσεκτικά. Σε αυτές τις διαδικασίες, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο για να βεβαιωθείτε ότι η φόρτωση είναι σωστή και ομαλή.
 • Η κατοικία δεν πρέπει να εγκατασταθεί στο πάτωμα αμέσως μετά την αγορά. Είναι δυνατή η έναρξη επισκευών μόνο μετά την παραμονή των πινάκων για αρκετές ημέρες κάτω από ένα υπόστεγο ή σε ένα στεγνό δωμάτιο.
 • Δεν συνιστάται η χρήση πολυστυρενίου για μόνωση, ειδικά εάν εγκαθιστάτε ένα μη μεταλλικό, αλλά ένα ξύλινο συγκρότημα. Ένας τέτοιος θερμομονωτικός παράγων είναι ασύμβατος με το ξύλο, καθώς υποστηρίζει την καύση και δεν έχει επαρκή διαπερατότητα ατμού.
 • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής συνιστάται η χρήση σφιγκτήρων. Αυτά τα μέρη δημιουργούν μια ασφαλή εφαρμογή. Οι συμβατικές βίδες μπορούν να βλάψουν το υλικό και ένα χαλύβδινο κλιπ θα σταθεροποιήσει ήπια την άκρη της αυλάκωσης.
 • Μια ξύλινη κατοικία δεν συνιστάται για χρήση σε χώρους τελειώματος με υψηλό επίπεδο υγρασίας (κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα), αλλιώς το υλικό θα πρέπει να υποβληθεί σε τακτική επεξεργασία με προστατευτικές ενώσεις για να αποφευχθεί η μη χρήση του.
 • Οι ειδικοί συστήνουν την αγορά ποιότητας block-house από δοκιμασμένους κατασκευαστές με καλή φήμη στην πόλη σας. Δεν πρέπει να αναζητήσετε υλικά για τα οποία ζητείται ένας κύβος για πολύ χαμηλή τιμή.Τέτοιες επικαλύψεις είναι πιθανό να ανήκουν στις χαμηλότερες κατηγορίες και δεν διακρίνονται από καλή επεξεργασία.

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε το φινίρισμα του σπιτιού "Block House".

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο