Τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα: ποια είναι και πώς να επιλέξετε;

 Τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα: ποια είναι και πώς να επιλέξετε;

Δεν υπάρχει πλήρες νέο έτος χωρίς ένα κομψά διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η παράδοση για τη διακόσμηση ερυθρελάτης ή πεύκου πριν από τις διακοπές μας ήρθε από την αρχαιότητα. Ωστόσο, την παραμονή της γιορτής, κάθε πρόσωπο αντιμετωπίζει μια δύσκολη επιλογή: ποιο δέντρο να επιλέξει, πραγματικό ή τεχνητό; Και οι δύο επιλογές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Φυσικά, ένα ζωντανό δέντρο, που αγόρασε λίγο πριν από το Νέο Έτος, γεμίζει κυριολεκτικά ολόκληρο το σπίτι με μια αίσθηση εορτασμού χάρη στο άρωμά του. Για πολλούς, η μυρωδιά των πραγματικών βελόνων είναι η μυρωδιά του ίδιου του νέου έτους.Πράγματι, η χνουδωτή πράσινη ομορφιά είναι ένα πραγματικό, ζωντανό δέντρο, το οποίο εξαπλώνεται γύρω από το ένα ευχάριστο χαρακτηριστικό άρωμα, και επιπλέον, χρήσιμες φυτοντόνες.

Δυστυχώς, αργά ή γρήγορα, ένα τέτοιο δέντρο πεθαίνει και αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα του. Σταδιακά, το δέντρο αρχίζει να κίτρινο και να χάσει τις βελόνες, η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από μία έως αρκετές εβδομάδες - εξαρτάται από την αρχική φρεσκάδα του κομμένου ερυθρελάτου ή πεύκου, καθώς και από τις συνθήκες παραμονής στο σπίτι (π.χ. κοντά στην μπαταρία ή στο τζάκι που στεγνώνει πριν από στοιχεία θέρμανσης). Σε κάθε περίπτωση, ένα μήνα αργότερα, μόνο μια στενή στήλη παραμένει από αυτό.

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που είναι αλλεργικοί στις πευκοβελόνες: οι πτητικές ουσίες που εκκρίνουν το φυτό προκαλούν κόκκινα μάτια, πρήξιμο και φαγούρα. Επιπλέον, οι φυτοντόνες που εκκρίνονται από κωνοφόρα δέντρα μπορούν να αποβάλουν την υπνηλία. Αυτό, φυσικά, είναι καλό το απόγευμα, αλλά το βράδυ μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, ειδικά για τις οικογένειες με μικρά παιδιά. Από την άλλη πλευρά, είναι ένα απολύτως φυσικό χαρακτηριστικό της Πρωτοχρονιάς, το οποίο δεν περιέχει συνθετικά και επομένως περιβαλλοντικά ασφαλή.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της ζωής των πεύκων είναι η χαμηλή τιμή τους. Τις τελευταίες δύο μέρες πριν από το Νέο Έτος, οι τιμές των δέντρων διακοπών πέφτουν απότομα και μπορείτε να αγοράσετε πεύκα και ελάτη ακόμα και για 200-700 ρούβλια.

Το τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι ζωντανό και δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει με αυτή τη δήλωση, γνώστες των αρχικών παραδόσεων του Νέου Έτους ισχυρίζονται ότι αυτό δεν είναι καθόλου αυτό, ωστόσο, υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα στη χρήση του. Αυτό το δέντρο είναι πολύ όμορφο και το πλούσιο χρώμα του δεν γίνεται κίτρινο και δεν αμαυρώνει την πάροδο του χρόνου, δεν καταρρέει και, επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα δέντρα που παράγονται στις μέρες μας είναι κατασκευασμένα από μη καύσιμα υλικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απολύτως πυρίμαχα.

Ωστόσο, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αφορούν μόνο χριστουγεννιάτικα δέντρα υψηλής ποιότητας, οπότε αν αποφασίσετε να προτιμήσετε ένα συνθετικό προϊόν, μην προσπαθήσετε να φανείτε για φθηνότητα: στην καλύτερη περίπτωση, θα πάρετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που γρήγορα σπάει και στη χειρότερη περίπτωση θα πάρετε ένα στοιχείο εορταστικού ντεκόρ από μη ασφαλή υλικά για την ανθρώπινη υγεία. Πολλοί χρήστες λένε ότι τα πλαστικά χριστουγεννιάτικα δέντρα φαίνονται πολύ πιο όμορφα από αυτά που ζουν.

Από τα μείγματα, μπορείτε να σημειώσετε το υψηλό κόστος (θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 2,5 χιλιάδες ρούβλια για ένα εργοστάσιο) και την ανάγκη να το αποθηκεύσετε κάπου όλο το χρόνο. Ωστόσο, έχοντας αγοράσει ένα παρόμοιο δέντρο μία φορά, θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και χρόνο, τα οποία δαπανώνται κάθε χρόνο για την αναζήτηση και επιλογή ενός ζωντανού δέντρου.

Είδη

Σήμερα, η ποικιλία των χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι διαφορετική ως προς το πλάτος και την ποικιλομορφία, κάθε δένδρο έχει το δικό του σχέδιο, το χρώμα και μπορεί να είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά σύμφωνα με την τεχνολογία του. Ας μιλήσουμε για τις ποικιλίες των δέντρων αυτών.

Cast

Αυτός ο τύπος χνουδωτών ομορφιών είναι μορφοποιημένος σε ειδικές μορφές, τότε όλα τα στοιχεία είναι μαζί. Ένα πλαστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, φτιαγμένο με αυτό τον τρόπο, μοιάζει περισσότερο με ένα φυσικό δέντρο, οι βελόνες του δεν τσιμπούν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις οικογένειες με μικρά παιδιά. Κατά κανόνα, οι κατασκευαστές παρέχουν 10ετή εγγύηση στα προϊόντα τους, αλλά όπως δείχνει η πρακτική, εξυπηρετούν πολύ περισσότερο.

Συνήθως, συνθετικά χριστουγεννιάτικα δέντρα παράγονται από ευρωπαίους κατασκευαστές, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουν εμφανιστεί εγχώριες αναλογίες. Στα καταστήματα είναι σχεδόν αδύνατο να τα αγοράσετε, η κύρια εφαρμογή πραγματοποιείται μέσω δικτυακών τόπων, ενώ είναι αρκετά ακριβό.

PVC

Αυτή είναι μια άλλη ελκυστική επιλογή για δέντρα που έχουν μαλακές βελόνες και φαίνονται πολύ κομψά. Τέτοια δέντρα είναι κατασκευασμένα από στερεό φιλμ πολυβινυλοχλωριδίου · επομένως, χαρακτηρίζονται από χαμηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Χριστουγεννιάτικα δέντρα από PVC μπορούν να εξυπηρετήσουν πιστά για μέχρι 5-7 χρόνια, με την πάροδο του χρόνου δεν παραμορφώνονται, δεν σαπίζουν και δεν αποσυντίθενται. Μπορούν να εγκατασταθούν με ασφάλεια σε σπίτια με μικρά παιδιά.

Τις περισσότερες φορές τέτοια δέντρα παράγονται στην Κίνα, αλλά τα προϊόντα της Ταϊλάνδης είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Τα προϊόντα PVC διακρίνονται από τον βέλτιστο λόγο τιμής / ποιότητας.

Από τη γραμμή αλιείας

Αυτά τα μοντέλα ήταν πολύ δημοφιλή κατά τη διάρκεια της Σοβιετικής Ένωσης, απλά οπτικά μοιάζουν με διευρυμένες βούρτσες για πλύσιμο μπουκαλιών, όμως από τότε ο σχεδιασμός των χριστουγεννιάτικων δέντρων έχει βελτιωθεί σημαντικά και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν γίνει πιο ελκυστικά και ρεαλιστικά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φτιάχνεται από τη γραμμή αλιείας, είναι αρκετά ισχυρό και πρακτικό, αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά φριχτό. Όταν αποθηκεύετε τα κλαδιά της, μην τσαλακώνετε και μην ξαπλώνετε. Τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 15-20 χρόνια και ανήκουν στη μέση ομάδα τιμών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται στη Ρωσία.

Οπτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Πρόκειται για τεχνητά πλαστικά δέντρα στα κλαδιά των οποίων περνούν τα σπειρώματα των οπτικών ινών, ένα φως τρεμοπαίζει μέσα από αυτά και μπορείτε να δείτε ότι το δέντρο αρχίζει να λάμπει από μέσα. Λόγω αυτού του αποτελέσματος, γιρλάντες δεν απαιτείται να διακοσμήσει μια χνουδωτή ομορφιά. Η διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων είναι 10 χρόνια, ο κατασκευαστής στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η Κίνα. Οι τιμές των δέντρων αυτών είναι ελαφρώς υψηλότερες από το μέσο όρο.

Διαστάσεις

Τα τεχνητά πεύκα παράγονται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Όπως και οι ζωντανοί, είναι ψηλοί και χαμηλοί, στενοί και raspalisty, παχιά ή με πιο σπάνια διάταξη κλαδιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ύψος του φυτού είναι από 60 cm έως 2,2 m, ωστόσο, πολύ μικρά μοντέλα και αρκετά υψηλά μπορούν να βρεθούν στην αγορά. Πριν αγοράσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι απαραίτητο να μετρήσετε το δωμάτιο στο οποίο θα εγκατασταθεί.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη κατά την αγορά είναι η έλλειψη γνώσης των παραμέτρων της ελεύθερης περιοχής και τα χαρακτηριστικά του χώρου που έχει δοθεί για το δέντρο. Ως αποτέλεσμα, αγοράζεται ένα δέντρο που είναι πολύ χαμηλό ή, ακόμη χειρότερα, πολύ υψηλό. Και αν στην πρώτη περίπτωση εξακολουθεί να είναι δυνατόν να του δώσετε την επιθυμητή εμφάνιση με τη βοήθεια διακοσμητικών κορυφών ή αστέρι, τότε στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να επιστρέψετε την αγορά.

Ιδανικά, το δέντρο πρέπει να είναι αρκετά υψηλό ώστε να είναι 30-50 εκατοστά από την οροφή και αρκετά ευρύ ώστε να καταλαμβάνει μέρος του ελεύθερου χώρου, αλλά να μην παρεμβαίνει στην κίνηση γύρω από το δωμάτιο και να εμποδίζει τη διέλευση στα απαραίτητα εσωτερικά αντικείμενα.

Σχεδιασμός

Στα σοβιετικά χρόνια, τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα φαίνονταν αρκετά πρωτόγονα, ωστόσο η σημερινή επιλογή σας επιτρέπει να βρείτε την ομορφιά της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η σύγχρονη βιομηχανία παράγει δέντρα σε διάφορα σχέδια. Μπορούν να είναι πολύ μικροσκοπικά (τοποθετούνται στο τραπέζι) ή, αντίθετα, να έχουν ύψος 5 μέτρων ή περισσότερο για να διακοσμήσουν πλατείες και αυλές, καθώς και μεγάλες εκτάσεις. Η παλέτα χαρακτηρίζεται επίσης από μια μικρότερη ποικιλία: τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι φωτεινά πράσινα, με μπλε ή ασήμι, κλπ.

Το χρώμα είναι μία από τις καθοριστικές παραμέτρους κατά την αγορά ενός τεχνητού χριστουγεννιάτικου δέντρου: Σε αντίθεση με τα ζωντανά δέντρα, η σειρά χρωμάτων εδώ είναι πολύ ευρύτερη και πιο ποικιλόμορφη. Φυσικά, κυριαρχούν οι αποχρώσεις του πράσινου: από το φως στο λαμπρό πράσινο. Ταυτόχρονα, τα λευκά μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή, καθώς και προϊόντα ασυνήθιστων αποχρώσεων: ροζ, μπλε ή και διαφανή.

Απίστευτα ελκυστικά πράσινα δέντρα, στα οποία οι άκρες των βελόνων σκιάζονται με άσπρο χρώμα, με αποτέλεσμα να παίρνουν τη μορφή δέντρων ελαφρώς κρυμμένων με αστραφτερό χιόνι. Όσο για τον κορμό, κατά κανόνα, στα συνθετικά δέντρα είναι βαμμένο στο χρώμα των συνηθισμένων βελόνων, αλλά τα προϊόντα premium segment διακρίνονται από τον μέγιστο ρεαλισμό και ο κορμός είναι καφέ. Αν προτιμάτε όχι πεύκο, αλλά άλλα κωνοφόρα, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα συνθετικό λάδι χιονιού, για παράδειγμα. Επιπλέον, στην πώληση υπάρχουν διακοσμημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ξύλινα βαρέλια, με κώνοι και μούρα, κλπ.

Ανάλογα με το σχέδιο, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να είναι:

 • Καναδικό είδος?
 • με χιονισμένα κλαδιά.
 • τρεμοπαίζει.
 • απομίμηση φυσικού ξύλου κ.λπ.

Εκτός από τα παραδοσιακά δέντρα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με τρεμοπαίζει, τα οποία είναι μονόχρωμα και πολύχρωμα, είναι πολύ δημοφιλή. Και οι λυχνίες LED συνδέονται με διαφορετικούς τρόπους: είτε ενσωματωμένοι στο κλαδί, είτε να κρεμούν σαν μια γιρλάντα. Έτσι, η επιλογή των συνθετικών δέντρων είναι αρκετά μεγάλη και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ένα μοντέλο που θα ταιριάζει καλύτερα στις αισθητικές του προτιμήσεις.

Με την ευκαιρία, πολλοί κατασκευαστές έχουν καθιερώσει την απελευθέρωση των θεματικών δέντρων, τα οποία μπορεί να έχουν ένα κύριο χαρακτηριστικό. Ωστόσο, οι επιλογές αυτές είναι βραχύβιες και δεν ζουν περισσότερο από μία εποχή. Για παράδειγμα, πριν από περίπου 10 χρόνια, ανεστραμμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα μπήκαν στη μόδα, με ευρεία κλαδιά στην κορυφή που συγκλίνουν προς τα πάνω από το κάτω μέρος. Αυτά τα δέντρα ήταν ένα πραγματικό χτύπημα ένα χειμώνα, και ένα χρόνο αργότερα δεν ήταν πουθενά να δει.

Όταν αγοράζετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι σχεδιαστές προτείνουν να κολλήσουν στο παραδοσιακό κλασσικό στυλ και να αγοράσουν ένα τυποποιημένο δέντρο φυσικών χρωμάτων και φυσικών μεγεθών - ένα τέτοιο μοντέλο θα είναι πάντα σε τάση.

Πώς να επιλέξετε;

Επιλέγοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα σημαντικά κριτήρια.

 • Πομπα. Αν προτιμάτε τα κομψά χριστουγεννιάτικα δέντρα, πλούσια διακοσμημένα με παιχνίδια, τότε θα πρέπει να μείνετε στις πλούσιες, razlapistyh επιλογές στα κλαδιά ήταν αρκετά βολικό να κρεμάσει τις μπάλες. Εάν σας αρέσει ο μινιμαλισμός στο ντεκόρ της Πρωτοχρονιάς, τότε είναι δυνατόν να μείνετε σε στενότερα μοντέλα.
 • Διαστάσεις. Ένα τυπικό δωμάτιο έχει ύψος οροφής 2,5 μέτρα · στην περίπτωση αυτή, ένα δέντρο με ύψος όχι μεγαλύτερο από 1,9 μέτρα είναι το βέλτιστο: όταν μια κορυφή δέντρου στηρίζεται πάνω σε μια οροφή, φαίνεται αρκετά άσχημη.Επιπλέον, να θυμάστε ότι μέρος της απόστασης μεταξύ του δαπέδου και της οροφής θα καταλαμβάνεται από το περίπτερο και την κορυφή της χνουδωτής ομορφιάς, ώστε να μετρηθεί το ύψος τους, και στη συνέχεια να υπολογίσετε ποιο δέντρο θα πρέπει να αγοράσετε.
 • Υλικό. Είναι πολύ σημαντικό να αγοράσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο υψηλής ποιότητας, μόνο σε αυτή την περίπτωση θα είναι ασφαλές για τα παιδιά και τους ενήλικες.
  1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει ξένες οσμές. Η παρουσία χημικών αρωμάτων θα πρέπει να είναι ο λόγος να εγκαταλείψουν αμέσως τις αγορές.
  2. Πρέπει να βεβαιωθείτε για τη δύναμη των βελόνων, γι 'αυτό πρέπει να κρατάτε το χέρι σας από την άκρη του κλάδου στον κορμό, τραβώντας ελαφρά τη βελόνα. Αν έχετε βελόνες στο χέρι σας, μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο πωλητή. Στην ιδανική περίπτωση, οι βελόνες πρέπει να ισιώσουν και να μην καταρρεύσουν.
  3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο σύρμα, με το οποίο τα κλαδιά ερυθρελάτης είναι στερεωμένα στον κορμό: πρέπει να είναι ισχυρό και το ίδιο το κλαδί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κρεμάσει και να κρεμάσει έξω.
 • Απόχρωση. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Οι φίλοι της φυσικότητας μπορούν πάντα να αγοράσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με πράσινες αποχρώσεις των βελόνων και για τους υποστηρικτές του εξωτικού αξίζει να πάρει ένα μοντέλο κάποιου πιο φωτεινού και εξαιρετικού τόνου.
 • Rack Η επιλογή του ράφι καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη δύναμη του συνόλου της δομής, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις οικογένειες με μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Μια σταυροειδής βάση από μέταλλο είναι πιο σταθερή, επιτρέπονται πλαστικές επιλογές για μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα που εγκαθίστανται εκτός της ζώνης πρόσβασης για παιδιά και ζώα.
 • Αντοχή στη φωτιά Είναι σημαντικό το πλαστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι πυράντοχο. Αν είναι δυνατόν, εγκαταλείψτε τα προϊόντα από πούλιες, γρήγορα ανάβουν και μπορούν να καούν σε λίγα λεπτά. Τα πλαστικά δένδρα δεν φουσκώνουν, αλλά ταυτόχρονα λιώνουν και τα μοντέλα PVC εκπέμπουν μια μάλλον αιχμηρή μυρωδιά τη στιγμή της αποσύνθεσης και καπνίζουν έντονα.

Και, βεβαίως, μην ξεχάσετε να ζητήσετε από τον πωλητή ένα υγειονομικό πιστοποιητικό για τα προϊόντα που προσφέρονται. Αν σας αρνηθεί, γυρίστε με τόλμη και φύγετε. Θυμηθείτε, ένα καλό χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν μπορεί να είναι φθηνό. Αν έχετε ένα προϊόν μπροστά σας, η τιμή του οποίου είναι χαμηλότερη από το μέσο όρο της αγοράς, πιθανότατα πρόκειται για ψεύτικο υλικό χαμηλής ποιότητας.

Κατασκευαστές

Σήμερα, πολλές εταιρείες εμπλέκονται στην παραγωγή τεχνητών χριστουγεννιάτικων δέντρων στην αγορά προϊόντων της Πρωτοχρονιάς. Εξετάστε τα πιο δημοφιλή.

 • Plastindustry (Morozco) - Αυτός είναι ένας ρώσος κατασκευαστής που προσφέρει χριστουγεννιάτικα δέντρα διαφόρων σχεδίων, μεγεθών και αποχρώσεων. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από πεύκα και ερυθρελάτες, ενώ υπάρχουν και επιλογές χαμηλού προϋπολογισμού και δέντρα στον κλάδο premium.
 • Ate peneri - μια άλλη εγχώρια μάρκα, η οποία για περισσότερο από 10 χρόνια παίρνει με επιτυχία ένα από τα κορυφαία σημεία στο τμήμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων. Τα προϊόντα αυτού του κατασκευαστή χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία μοντέλων από ύψος 20 έως 14 μέτρα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί στην παραγωγή μόνο τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.
 • "Tsar-Yolka" - μια επιχείρηση που πωλεί τα προϊόντα της όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και πέρα ​​από τα σύνορά της. Η σειρά διαλογής προϋποθέτει τη διαθεσιμότητα μοντέλων μήκους 20 έως 25 μέτρων. Αυτά είναι εξωτερικά προϊόντα ανθεκτικά στον παγετό που μπορούν να αντέξουν σε μακροχρόνιες χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να διακοσμήσετε μπαλκόνια με αυτά τα δέντρα, καθώς και τη βεράντα ιδιωτικής κατοικίας και αυλής.
 • Εθνική συνεργασία δέντρων - Αυτός είναι ένας κατασκευαστής από τις ΗΠΑ που εργάζεται στην αγορά χριστουγεννιάτικων δέντρων για πάνω από 60 χρόνια. Η κάρτα της μάρκας θεωρείται ως ο εξαιρετικός σχεδιασμός των δέντρων και αξιοπρεπούς ποιότητας, χάρη στην οποία οι τιμές για αυτά τα προϊόντα βρίσκονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο.
 • Kaemingk - Μια ολλανδική εταιρεία που προσφέρει χριστουγεννιάτικα δέντρα με κλασικό σχέδιο: εδώ μπορείτε να βρείτε τις συνήθεις πράσινες ομορφιές και δέντρα με χιονισμένα ή παγωμένα κλαδιά.
 • Δέντρο θριάμβου - Μια άλλη ολλανδική μάρκα που αντιπροσωπεύει το τμήμα premium στην αγορά. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα μοντέλα που μιμούνται βελόνες πεύκου με διαφανή, κατεψυγμένα σταγονίδια. Η παλέτα χρωμάτων χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία: εδώ μπορείτε να βρείτε προϊόντα από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, καθώς και τα λευκά και μπλε δέντρα. Τα δέντρα δίνονται σε δωμάτιο με μέγεθος από 1,5 έως 2,5 μέτρα.

Τα προϊόντα της Βικτόρια και της Κλεοπάτρας είναι επίσης πολύ δημοφιλή.

Πώς να το κάνετε μόνοι σας;

Εάν είναι επιθυμητό, ​​ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να γίνει με το χέρι. Φυσικά, δεν θα φανεί τόσο φυσιολογικό όσο τελειώνει, αλλά σίγουρα θα αποδειχθεί κομψό και πολύ δημιουργικό. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε έτοιμα κωνοφόρα κλαδιά. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να κατασκευάσετε ένα καλώδιο και να το φουσκώσετε με κλαδιά, στερεώνοντάςτάς τα, αν χρειαστεί, με μια καλωδίωση. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν απλούστερες επιλογές.

Για παράδειγμα, χριστουγεννιάτικα δέντρα κατασκευασμένα από πούλιες και χαρτόνια.Για να γίνει αυτό, ένας κώνος του επιθυμητού μεγέθους είναι κατασκευασμένος από χοντρό χαρτί και έπειτα με ζεστή κόλλα ή ταινία διπλής όψης, είναι προσεκτικά τυλιγμένο με πούλιες. Έτσι, μπορείτε να οργανώσετε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το διακοσμήσετε με τραπέζια, ράφια και ακόμη και παράθυρα.

Αν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε στυλ vintage. Για το σκοπό αυτό, ο κώνος πρέπει να είναι τυλιγμένος με νήμα από γιούτα και διακοσμημένος με δαντέλες και κόκκους καφέ. Χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να είναι καουτσούκ, χαρτί, αλουμινόχαρτο - φαντασία στην κατασκευή του τεχνητού χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι περιορισμένη Έχετε μια καλή διάθεση και να αρχίσετε να δημιουργείτε.

Πώς να αποθηκεύσετε;

Ότι το τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο θα σας εξυπηρετήσει και το σπίτι σας όσο το δυνατόν περισσότερο, την ανάγκη να φροντίζει σωστά.

 • Πριν από τις αργίες και μετά από αυτές, πρέπει να καθαριστεί, ενώ το πλύσιμο με νερό δεν επιτρέπεται, επειδή το καλώδιο στο οποίο τυλίγονται τα κλαδιά μπορεί να σκουριάσει. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική σκούπα, μετά την οποία μπορείτε να σκουπίζετε κάθε κλάδο με ένα πανί με ελάχιστη προσθήκη σαμπουάν ή άλλου καθαριστικού.
 • Τα δέντρα αποθηκεύονται μόνο σε ξηρό δωμάτιο σε θερμοκρασία δωματίου, έτσι ώστε να μην εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως.
 • Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη συσκευασία του χριστουγεννιάτικου δέντρου.Είναι σημαντικό ότι για το έτος αυτό δεν είναι τσαλακωμένο και δεν χάνει την εμφάνισή του. Πιο συχνά για αυτό, κάθε υποκατάστημα τοποθετείται σε μια πλαστική σακούλα και πιέζεται στη βάση, μετά από την οποία ολόκληρο το δέντρο είναι τυλιγμένο με ταινία προσκόλλησης.

Όμορφα παραδείγματα

 • Τα σύγχρονα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι συχνά ανώτερα από αυτά που ζουν.
 • Κατά κανόνα, εκτελούνται με πράσινο χρώμα. Ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φώτα δημιουργεί μια υπέροχη και μαγευτική ατμόσφαιρα.
 • Τα μοντέλα του λευκού χρώματος φαίνονται πολύ κομψά και αποτελεσματικά.
 • Υψηλά δέντρα για το δρόμο μπορούν να διακοσμήσουν οποιαδήποτε τοπική περιοχή.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας τεχνητών δέντρων, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο