Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι το κάνετε μόνοι σας

Το χιόνι αρχίζει να πέφτει λίγο στο έδαφος και έρχονται στο μυαλό αμέσως οι σκέψεις να πλησιάσουν την πιο εκπληκτική εποχή του χρόνου. Όλοι ανυπομονούν στο νέο έτος και όνειρα αρκετά για να απολαύσουν τη μαγική γοητεία των διακοπών. Για να το κάνετε ασυνήθιστο και να θυμάστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να το φροντίσετε εκ των προτέρων.

Ιδέες για τη διακόσμηση της αυλής και του κήπου

Με την έλευση των διακοπών, η πόλη μεταμορφώνεται. Οι δρόμοι είναι διακοσμημένοι με φωτεινά φωτεινά γιρλάντα, τα παράθυρα των ντουλαπιών είναι όμορφα και κομψά διακοσμημένα. Έτσι θέλω να κοιτάξω μέσα και να βυθίσω στην ατμόσφαιρα των διακοπών. Τι δεν μπορείτε να δείτε στα ράφια των καταστημάτων, εδώ όλοι θα βρουν ένα δώρο για το νέο έτος.

Όχι λιγότερο σημαντικό από την επιλογή ενός δώρου είναι ο σχεδιασμός του σπιτιού. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον εαυτό σας μόνοι σας, να σχεδιάσετε ιδέες στο Διαδίκτυο ή να προσκαλέσετε εμπειρογνώμονες που θα δημιουργήσουν ένα εξωτερικό σχέδιο σχεδίου.Προκειμένου οι διακοπές να περάσουν στο σωστό επίπεδο, αξίζει να σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων και να προετοιμαστείτε για την κατοχή της. Δεν θα αρκεί μόνο να μαγειρέψουμε τα εορταστικά πιάτα στο τραπέζι.

Είναι απαραίτητο να φροντίσετε το σπίτι, την αυλή και τον κήπο να είναι έτοιμοι να δεχτούν τους επισκέπτες και τον Άγιο Βασίλη και να λάμπουν με χρωματιστά φώτα.

Εάν νωρίτερα για τις διακοπές αποφασίστηκε να διακοσμήσει μόνο το εσωτερικό του δωματίου, τότε Πρόσφατα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού προσπαθούν να κανονίσουν το σπίτι τους και έξω. Για να διακοσμήσετε την είσοδο στο σπίτι και το ίδιο το δωμάτιο είναι να προσελκύσει παιδιά. Τίποτα δεν θα τον θυμηθεί, όπως αυτές οι μαγικές στιγμές που πέρασαν μαζί με τους γονείς του, δημιουργώντας πολύχρωμες διακοσμήσεις. Χειμερινά γλυπτά του πάγου, χιονάνθρωποι, κολλημένα μαζί με τα χέρια τους, θα είναι επίσης μια διακόσμηση του κήπου. Έχει από καιρό πίστευε ότι ενώ κάνοντας έναν χιονάνθρωπο, κάποιος πρέπει να κάνει μια πολύτιμη επιθυμία. Μόλις λυθεί το σχήμα του χιονιού, η επιθυμία πρέπει να εκπληρωθεί.

Οι μπάλες πάγου διαφορετικών χρωμάτων, οι οποίες στέκονται κατά μήκος του μονοπατιού στον κήπο, θα φαίνονται ασυνήθιστες και πρωτότυπες.

Για να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση, πρέπει να πάρετε:

 • Φουσκωτά μπαλόνια διαφόρων μεγεθών.
 • χρωματισμό τροφίμων

Μια σημαντική προϋπόθεση για τη δημιουργία γλυπτών πάγου είναι η παρουσία παγωμένων καιρικών συνθηκών. Η διαδικασία κατασκευής βήμα προς βήμα έχει ως εξής.

 1. Είναι απαραίτητο να ρίχνουμε νερό στα μπαλόνια. Εάν είναι βρασμένο, τότε τα στοιχεία θα είναι διαφανή. Εάν ρίχνετε νερό απευθείας από τη βρύση, ο πάγος θα είναι θαμπός.
 2. Είναι καλύτερο να προσθέσετε χρωματισμό τροφίμων στο υγρό. Εάν παίρνετε βαφές διαφορετικών χρωμάτων, μπορείτε να πάρετε πάγο χρώμα μπάλες, θα γίνει μια φωτεινή προφορά του χειμερινού κήπου.
 3. Οι μπάλες υποφέρουν από παγετό και αφήνουν για αρκετές ώρες, κατά προτίμηση τη νύχτα.
 4. Το πεδίο των μπάλες πάγου πρέπει να αφαιρεθεί.

Τέτοιες πολύχρωμες μπαλόνια θα προσελκύσουν αμέσως την προσοχή των επισκεπτών και θα γίνει μια διακόσμηση του κήπου.

Διακόσμηση της εισόδου στο σπίτι

Η παράδοση για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους για το Νέο Έτος και τις διακοπές των Χριστουγέννων προήλθε από τη Δύση. Οι κάτοικοι των δυτικών χωρών πίστευαν ότι ο δρόμος για τον Άγιο Βασίλη πρέπει να είναι ανοικτός, οπότε ήταν σημαντικό να διακοσμήσετε το σπίτι τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι ιδιοκτήτες φωτίζουν το σπίτι τους, κρεμάζουν γιρλάντες, στεφάνια. Η φωτεινή αυλή και το διακοσμημένο σπίτι συμβολίζουν την προθυμία υποδοχής των επισκεπτών και του Άγιου Βασίλη.

Πρόσφατα, η τάση να διακοσμούμε την αυλή και την είσοδο στην αίθουσα εμφανίστηκε στη δική μας. Μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα, λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες στυλιστικές τάσεις. Οι φωτεινές γιρλάντες θα φαίνονται πολύ ωραίες αν τους κρεμάσετε στα κλαδιά των δέντρων ή στην είσοδο του σπιτιού. Τα φωτεινά έγχρωμα φώτα θα προσελκύσουν το να προσελκύσουν τους περαστικούς και να τους κλείσουν τα μάτια. Χριστουγεννιάτικα αγγεία, τα οποία μπορούν να κρεμαστούν σε δέντρα και στην είσοδο της βεράντας, θα φαίνονται γιορτινά. Τέτοιου είδους πολύχρωμα προϊόντα μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας ή μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες επιλογές στα καταστήματα. Ανεξάρτητα κάνετε τα κρεμαστά γλάστρες εύκολα.

Αρκεί μόνο να βρείτε τη βάση και να την διακοσμήσετε με κλαδιά έλατος, διακοσμήσεις Χριστουγέννων, πούλιες.

Ίσως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εξωτερικής διακόσμησης μπορεί να ονομαστεί στεφάνια που κοσμούν τις πόρτες εισόδου. Ένα τέτοιο στεφάνι θα διακοσμήσει οποιοδήποτε σπίτι, διαμέρισμα και ακόμη και γραφείο. Αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Με την ευκαιρία, οι Κινέζοι πιστεύουν ότι από το φενγκ σούι ένα στεφάνι στην πόρτα θα προστατεύσει το σπίτι από τη διείσδυση της αρνητικής ενέργειας και τα κακά πνεύματα σε αυτό. Ταυτόχρονα, θα προσελκύσει καλά και θετικά στις εγκαταστάσεις.

Για να διακοσμήσετε την είσοδο στο δωμάτιο μπορεί να είναι υφάσματα. Για αυτό ταιριάζει παλιά γάντια και πλεκτά κάλτσες. Εάν υπάρχει μια πιθανότητα, μπορείτε να ράψετε χαριτωμένα ζώα και χιονάνθρωπους από παλιά πλεκτά αντικείμενα και να τα κρεμάσετε σε μια γραμμή αλιείας ή μια όμορφη κορδέλα σε κλαδιά δέντρων και θάμνων. Αυτές οι γοητευτικές μορφές αμέσως ευθυμίζονται. Μια γιρλάντα κλαδιών κωνοφόρων δέντρων που περιβάλλει κουφώματα και μια βεράντα θα φανεί πολύχρωμη. Μπορεί να τοποθετηθεί στην είσοδο της αυλής, διακοσμώντας το φράχτη με αυτό.

Εορταστική διακόσμηση

Όταν ο κήπος και η αυλή είναι ήδη διακοσμημένα, αξίζει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό του σπιτιού από μέσα. Για να διακοσμήσετε το δωμάτιο με έναν πρωτότυπο τρόπο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά αντικείμενα, origami και άλλες μοναδικές χειροτεχνίες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Η περίοδος πριν από την Πρωτοχρονιά είναι ο θερμότερος χρόνος, αυτή τη στιγμή όλα τα νοικοκυριά πρέπει να συμπεριληφθούν στο έργο, να έχουν χρόνο για να διακοσμήσουν το δωμάτιο για το νέο έτος. Οι χειροτεχνίες που γίνονται με παιδιά θα ευχαριστήσουν όχι μόνο τους παρόντες, αλλά και όλους τους επισκέπτες στο σπίτι. Αυτή η ευτυχισμένη στιγμή θα δώσει στιγμές ησυχίας οικογενειακής ευτυχίας. Το σπίτι θα λάμψει με νέα φωτεινά χρώματα, η ευτυχία και η ορμητική διασκέδαση θα εγκατασταθούν σε αυτό.

Τζάκι

Λοιπόν, αν το σπίτι έχει τζάκι.Συνήθως είναι ένα σημαντικό κομμάτι της σύνθεσης της Πρωτοχρονιάς, οπότε πρέπει να δοθεί προσοχή στο σχεδιασμό του.

Μπορείτε να βάλετε μικρές συνθέσεις στο μανδύα, αυτό είναι ένα πολύ καλό μέρος για να διακοσμήσετε. Βάζα, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτεινές χάντρες, πούλιες, τόξα μπορεί να είναι η διακόσμηση του ράφι. Σε περίπτωση που λείπει ένα τέτοιο ράφι, μπορείτε απλά να τραβήξετε μια γιρλάντα με πολύχρωμα φώτα γύρω από το τζάκι.

Είναι συνηθισμένο να κρεμάτε μπότες ή γάντια με ευχές για το Νέο Έτος και τα Χριστούγεννα.

Αν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα τζάκι σε ένα μεγάλο ιδιωτικό σπίτι, τότε σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα είναι προβληματικό να το κάνετε αυτό. Για να μην παραβιάσετε τις παραδόσεις, μπορείτε να φτιάξετε ένα ψεύτικο τζάκι με τα δικά σας χέρια ή να το παραγγείλετε στο εργαστήριο. Μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από ένα παλιό μεγάλο κουτί από χαρτόνι, αρχικά διακοσμημένο και διακοσμημένο όπως επιθυμείτε. Αντί για μια πραγματική φωτιά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια λάμψη που αναβοσβήνει μέσα στο τζάκι ή να ανάβει τα κεριά. Ένα τέτοιο στοιχείο διακόσμησης θα διακοσμήσει κάθε δωμάτιο και θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όχι μόνο για τις διακοπές.

Οροφή

Μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε την οροφή. Μπορείτε να τεντώσετε σε όλη την αίθουσα σερπεντίνη, εξασφαλίζοντας το στις γωνίες.Η διακόσμηση της οροφής θα φανεί όμορφη και κομψή, αν χρησιμοποιήσετε τον πολυέλαιο. Ο φωτισμός αποτελεί σημαντικό μέρος του ντεκόρ, οπότε θα πρέπει να διακοσμήσετε τις συσκευές φωτισμού. Στον πολυέλαιο, λαμπτήρες ή απλίκες μπορούν να κρεμαστούν στη γραμμή χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, νιφάδες χιονιού ή χάντρες.

Παράθυρο

Μην ξεχάσετε τα παράθυρα. Μπορείτε να διακοσμήσετε το παράθυρο με άσπρη βαφή τραβώντας παγωμένα σχέδια ή νιφάδες χιονιού στο ποτήρι. Είναι σημαντικό να μην γρατζουνίζετε το γυαλί και να χρησιμοποιείτε χρώματα που θα μπορούσαν εύκολα να ξεπλυθούν αργότερα.

Στο παράθυρο μπορείτε να κρεμάσετε διακοσμητικά θεματικά μέρη που πωλούνται στα καταστήματα. Μπορούν να στερεωθούν στη γραμμή αλιείας, κολλημένοι με ταινία διπλής όψεως. Εάν τα παράθυρα είναι πανέμορφες κουρτίνες ή κουρτίνες, θα πρέπει να συμπληρώνονται με εορταστικά αξεσουάρ. Πολύ πρωτότυπο εδώ θα φανεί γιρλάντες λαμπερό χαρτί.

Τοίχος

Οι εγκαταστάσεις στους τοίχους φαίνονται πολύ ασυνήθιστες. Αν το σπίτι δεν έχει θέση για ένα μεγάλο χνουδωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας. Στον τοίχο μπορείτε να κρεμάσετε μια όμορφη αφίσα του νέου έτους, μια γιρλάντα που μιμείται την εμφάνιση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ράφια που κρέμονται στον τοίχο από πάνω προς τα κάτω, ξεκινώντας από μια μικρή κορυφή σε ένα μεγαλύτερο προϊόν στο κάτω μέρος, φαίνονται πολύ κομψά.Κάθε ράφι είναι όμορφα διακοσμημένο με κλαδιά, μπάλες, κεριά, κώνοι και άλλα παραμύθια για τα Χριστούγεννα. Ο τοίχος είναι ένας μεγάλος καμβάς. Μπορείτε να σχεδιάσετε οτιδήποτε, να διακοσμήσετε τον καμβά με φωτεινά χρώματα, να προσθέσετε πρωτότυπες λεπτομέρειες και αξεσουάρ.

Οι καρέκλες

Για να κάνετε το τραπέζι των διακοπών πιο επίκαιρο, μπορείτε να κάνετε ειδικά καλύμματα καρέκλας. Μπορούν να συνδυαστούν με τον τόνο του τραπεζομάντιλου ή να τονίσουν τη συνολική χρωματική δομή του δωματίου. Εάν βάζετε καλύμματα στις πλάτες των καρεκλών και τα στερεώνετε με λαμπρές κορδέλες, το δωμάτιο θα φαίνεται πιο εορταστικό.

Δωμάτιο διακόσμηση

Για να σχεδιάσετε οποιοδήποτε δωμάτιο είναι να αναλάβετε υπεύθυνα και να το κάνετε με μεγάλη αγάπη. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή παλέτα χρωμάτων και στη συνέχεια να την χτυπήσετε με τη βοήθεια συσκευών φωτισμού και να βρείτε το σωστό θέμα που δίνει έμφαση στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Σκάλα

Εάν το σπίτι έχει μια σκάλα, θα πρέπει επίσης να είναι διακοσμημένα. Θα φανεί όμορφη στριμμένη γιρλάντα από κλαδιά ελάτης, που είναι συνυφασμένες με κορδέλες. Αυτή η γιρλάντα θα πρέπει να ασφαλίζεται με ένα λεπτό σύρμα. Αν προσθέσετε φανάρια σε αυτό, αυτή η διακόσμηση θα φωτίσει τις σκάλες το βράδυ.

Μπαλκόνι

Θα πρέπει να κάνει το ντεκόρ των μπαλκόνια και λότζες. Τα φανάρια και τα γιρλάντες στα παράθυρα θα είναι μια άξια διακόσμηση αυτών των χώρων. Τα λαμπερά φώτα θα είναι ορατά από το δρόμο, ευχαριστώντας τους περαστικούς με το τίναγμα τους. Χρησιμοποιώντας βαμμένα χρώματα που αφαιρούνται εύκολα με νερό, μπορείτε να βάψετε την επιφάνεια γυαλιού. Και οι επιθυμίες με το νέο έτος, γραμμένο στο παράθυρο, θα είναι ορατές έξω από το δωμάτιο.

Κουζίνα

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη διακόσμηση της κουζίνας, επειδή σε αυτό το δωμάτιο οι άνθρωποι συνήθως συγκεντρώνονται στο κοινό τραπέζι στις συνήθεις μέρες. Μικρές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, βάζα με μανταρίνια θα δώσουν στο δωμάτιο μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Εάν ρίξετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ή μανταρίνι στα κλαδιά, τα εσπεριδοειδή θα βασιλεύσουν στο δωμάτιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αίθουσα

Αναμφισβήτητα, όλοι θέλουν κάθε δωμάτιο, ακόμη και ένα διάδρομο, να φαίνονται όμορφα, αλλά εδώ πρέπει να ξέρετε πότε να σταματήσετε. Είναι σημαντικό τα στοιχεία διακόσμησης να συνδυάζονται μεταξύ τους. Πηγαίνοντας στο σπίτι, οι επισκέπτες θα πρέπει να αισθάνονται αμέσως την εορταστική ατμόσφαιρα, γι 'αυτό πρέπει να διακοσμήσετε την αίθουσα για το νέο έτος.

Υπουργικού Συμβουλίου

Σε αυτή την αίθουσα δεν πρέπει να κρεμάσετε πολλές γιρλάντες, αρκεί να βάλετε μια σύνθεση από μικρά κλαδιά ελάτης.Οι κώνοι που καλύπτονται με λευκό, ασημένιο ή χρυσό χρώμα, κεριά και γυάλινες χάντρες θα συμπληρώσουν την εορταστική σύνθεση. Οι συνηθισμένοι κλάδοι που καλύπτονται με λευκό χρώμα τοποθετημένο σε διαφανές βάζο θα φαίνονται πολύ βιολογικά.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κάθε οικοδέσποινα την παραμονή του Νέου Έτους προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να διακοσμήσει το εορταστικό τραπέζι με τον πιο πολύχρωμο τρόπο. Στο τραπέζι θα πρέπει να βάλει ένα όμορφο τραπεζομάντιλο, βάλτε το κατάλληλο χρώμα ή το σερβιέτα θέμα. Η πρόβλεψη των διακοπών είναι ήδη αισθητή σε όλα, γι 'αυτό είναι σημαντικό να οργανώνουμε πιάτα για τον εορτασμό με ασυνήθιστο τρόπο. Όμορφη και πρωτότυπη κοπή φρούτων, λιχουδιές από κρέας και τυρί, εξαιρετική εξυπηρέτηση των πιάτων θα είναι η τελική χορδή πριν από την γιορτή.

Δημιουργήστε μια στολή για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τις διακοπές του Νέου Έτους χωρίς την ομορφιά του δάσους. Η παράδοση για να το διακοσμήσει προήλθε από τους αρχαίους χρόνους. Είναι συνηθισμένο να αγοράσετε ένα μεγάλο χνουδωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο τοποθετείται στο κεντρικό μέρος του δωματίου ή σε άλλο κατάλληλο μέρος για γενική προβολή. Κάτω από το κύριο δέντρο, τα δώρα είναι συνήθως διπλωμένα, τα οποία περιμένουν στα φτερά σε φωτεινά, λαμπερά πακέτα. Εάν δεν υπάρχει μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να βάλετε ένα μικρό τεχνητό δέντρο ή να κάνετε μια σύνθεση από έλατα.

Τα κωνοφόρα πόδια μπορούν να τοποθετηθούν σε αλατούχο διάλυμα για κάποιο χρονικό διάστημα, αργότερα θα φαίνονται σαν να καλύπτονται από παγετό.

Είναι πολύ καλό όταν υπάρχει ένα ζωντανό κωνοφόρο δέντρο στην αυλή. Μπορεί να διακοσμηθεί με μια γυαλιστερή γιρλάντα και φακούς. Σε ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να κρεμάσετε καρτ ποστάλ με επιθυμίες για κάθε επισκέπτη ή να χάσετε με καθήκοντα. Μια τέτοια αρχική διακόσμηση σίγουρα θα θυμόμαστε και, επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάζουν, να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους.

Κάνοντας τα παιχνίδια με τα χέρια τους

Για να κάνετε τη διακόσμηση πιο ενδιαφέρουσα, μπορείτε να δημιουργήσετε παιχνίδια με το δικό σας χέρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα είναι σε θέση όχι μόνο να διακοσμήσουν το σπίτι, αλλά και να δώσουν στο δωμάτιο μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, για να προσθέσετε φωτεινούς τόνους στη διακόσμηση των δωματίων. Για τέτοιου είδους εργασίες θα χρειαστεί:

 • ψαλίδι;
 • έγχρωμο χαρτί.
 • Κόλλα PVA;
 • Χριστούγεννα πούλιες?
 • πλεξούδα, δαντέλα?
 • χάντρες, χάντρες, μαργαριτάρια.

Για να διακοσμήσετε το δέντρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο πούλιες και μπάλες. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα παιχνίδια από έλατο από φυσικά υλικά και υφάσματα. Τα παιχνίδια μπορούν να ράβονται από πίλημα διαφορετικών χρωμάτων ή και πλεγμένα από νήματα. Πλεκτά μικρά ζώα ή χιονάνθρωποι φαίνονται πολύ χαριτωμένα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα διακοσμηθεί με μεγάλες μπάλες με τεχνική decoupage.

Μπορείτε να κρεμάσετε καμπάνες διακοσμημένες με σατέν κορδέλες, αστέρια και νιφάδες χιονιού στην ομορφιά του δάσους.

Τα ασυνήθιστα παιχνίδια μπορούν να κατασκευαστούν από αφρό. Μπάλες αφρού τυλιγμένες με γυαλιστερό χαρτί, διακοσμημένες με πούλιες ή ακόμη και πασπαλισμένες με σιμιγδάλι. Θα φανεί καλό στις γιρλάντες δέντρου του χαρτιού, μπορούν να εναλλάσσονται με αυτές τις μπάλες. Μπορείτε να κάνετε πρωτότυπα κοσμήματα χρησιμοποιώντας τεχνική quilling. Οι ανοιχτές νιφάδες χιονιού και τα μοτίβα μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο της σύνθεσης του νέου έτους. Και πόσο ασυνήθιστο θα είναι οι συνηθισμένοι βολβοί βαμμένοι με χρώματα από βιτρό στο θέμα της Πρωτοχρονιάς.

Πώς να διακοσμήσετε μια φωτοζώνη;

Για να αποτυπώσετε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές των διακοπών, αξίζει να προετοιμαστείτε μια ζώνη φωτογραφιών εκ των προτέρων. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο μέρος για αυτό, ακολουθώντας πολλούς κανόνες:

 • ο χώρος για φωτογράφηση πρέπει να έχει πλάτος τουλάχιστον 2 m.
 • Μην δημιουργείτε ζώνη φωτογραφιών στο διάδρομο ή κοντά στο γιορτινό τραπέζι.
 • δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε μπροστά από τον καθρέφτη, διαφορετικά ο φωτογράφος θα είναι ορατός στη φωτογραφία.
 • για να έχετε μια εικόνα υψηλής ποιότητας, η περιοχή θα πρέπει να είναι καλά φωτισμένη.

Μια μεγάλη ιδέα θα ήταν να εγκαταστήσετε κοντά σε μια μικρή περιοχή τραπέζι,στην οποία παρουσιάζονται διάφορες λεπτομέρειες. Μπορεί να είναι μουστάκι, περούκες, μάσκες μεταμφίεσης, γυαλιά. Ίσως θα υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κάνουν μια τέτοια διασκεδαστική φωτογραφία. Το μέρος για τις ζώνες των φωτογραφιών πρέπει να είναι όμορφα διακοσμημένο. Μπορείτε να διακοσμήσετε την περιοχή σε ρομαντικό στιλ.

Για να γίνει αυτό, ο χώρος είναι διακοσμημένος με χαριτωμένες καρδιές, βάζουν κεριά, γεμίζουν γυαλιά με σαμπάνια.

Όποια και αν είναι η επιλογή του στυλ, είναι απαραίτητο να υπάρχει στη ζώνη ο κύριος ένοχος των διακοπών - το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αντί ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπορείτε να βάλετε κλαδιά έλατος. Η χρήση των κλάδων ιτιάς θα είναι επίσης χρήσιμη. Από αυτά μπορείτε να πλέξετε καλάθια για απολαύσεις και φρούτα. Η ζώνη φωτογραφίας πρέπει να είναι καλά φωτισμένη, οπότε πρέπει να προσθέσετε φωτισμό και να κρεμάσετε μια γιρλάντα.

Όμορφα παραδείγματα

Για το σχεδιασμό του νέου έτους του σπιτιού να είναι φωτεινό, υπέροχο και πρωτότυπο, είναι σημαντικό να τηρήσετε ένα συγκεκριμένο ύφος. Μην κρεμάτε τα χαρακτηριστικά της Πρωτοχρονιάς εάν δεν συνδυάζονται μεταξύ τους. Κατά την εγγραφή της αίθουσας δύο χρώματα θα φαίνονται αρμονικά, θα είναι τα κύρια στο ντεκόρ. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές μπορούν να θεωρηθούν ως συνδυασμός χρυσού με κόκκινο και μπλε με ασήμι. Αν και υπάρχουν άλλες, όχι λιγότερο ενδιαφέρουσες επιλογές για το σχεδιασμό των δωματίων.

 • Ο αρχικός τρόπος για να διακοσμήσετε το παράθυρο για τον εορτασμό.
 • Όμορφες διακοσμημένες βελόνες και κώνοι από πεύκο.
 • Διακόσμηση τζάκι για τον εορτασμό.
 • Φωτεινή γιρλάντα συμπληρώνει το ντεκόρ της Πρωτοχρονιάς.
 • Χριστουγεννιάτικες σαλάτες και απολαύσεις.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα χέρια σας, τότε το παρακάτω βίντεο είναι για σας.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο