Δημιουργία Χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων με τα χέρια σας

Το θαύμα του νέου έτους είναι να προετοιμαστεί γι 'αυτό. Για να δημιουργήσετε μια εορταστική διάθεση με τη γεύση της μελλοντικής μαγείας, ο ευκολότερος τρόπος είναι να αρχίσετε να δημιουργείτε κοσμήματα με τα χέρια σας. Στο σπίτι θα υπάρχουν πολλά μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα που μπορούν να δημιουργήσουν άνεση και αίσθηση εορτασμού.

Ασυνήθιστο στεφάνι Χριστουγέννων

Κομμουνιστικά στεφάνια εισέρχονται ολοένα και περισσότερο στο ντεκόρ των διαμερισμάτων και σπιτιών. Μια τέτοια διακόσμηση που γίνεται με τα χέρια σας μπορεί να φανεί πολύ πλούσια και μοναδική. Ταυτόχρονα, για την κατασκευή στεφάνι δεν χρησιμοποιεί απαραίτητα ακριβά υλικά από το κατάστημα. Η αρχική διακόσμηση μπορεί να δημιουργηθεί από αυτό που υπάρχει ήδη στο σπίτι - από φυσικά υλικά, κλαδιά Χριστουγέννων και κώνους, για παράδειγμα.

Η βάση του στεφάνι μπορεί να γίνει από χαρτόνι, σύρμα, αφρό ή κάποιο άλλο υλικό που μπορεί να κρατήσει ένα σχήμα.

Για να φτιάξετε ένα στεφάνι σε μια βάση από χαρτόνι, θα πρέπει να προετοιμάσετε:

  • χαρτόνι, για παράδειγμα, από το κιβώτιο.
  • χαρτί ·
  • ακατέργαστο ύφασμα.
  • υλικά για διακόσμηση σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο?
  • ένα μαχαίρι?
  • κολλητική ταινία;
  • όπλο με κόλλα.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να σχεδιάσετε από το χαρτόνι δύο κύκλους του απαιτούμενου μεγέθους - το ένα στο άλλο. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο πλάκες διαφορετικής διαμέτρου. Στη συνέχεια κόψτε ένα δαχτυλίδι στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μελλοντικό στεφάνι. Γι 'αυτό είναι βολικό να χρησιμοποιείτε ένα κανονικό μαχαίρι ή χαρτικά.

Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την αφαίρεση του εσωτερικού κύκλου. Είναι σημαντικό ότι κατά τη διαδικασία κοπής δεν σπάει. Για απλότητα, μπορείτε να σπρώξετε και στη συνέχεια να το κόψετε πρώτα από τη μία πλευρά και στη συνέχεια από την άλλη, αν δεν μπορείτε να τρυπήσετε τον κύκλο από τη μία.

Όταν δημιουργείται η βάση, πρέπει να δοθεί όγκος. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτί ή μια εφημερίδα: παραμορφώστε το για να δημιουργήσετε πάχος και να το κολλήσετε στον κύκλο, τυλίγοντάς το με κολλητική ταινία. Κατά τη διαδικασία της εργασίας, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν αξιοσημείωτοι λόφοι στην επιφάνεια του κύκλου που αποκτά πάχος. Η ταινία σκωτίας πρέπει να εφαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε νέα στρώση να επικαλύπτει ελαφρώς την προηγούμενη.

Η ίδια αρχή πρέπει να τηρείται στο επόμενο στάδιο, όταν η βάση χύμα είναι τυλιγμένη με ύφασμα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λινάτσα ή λινάρι. Προκειμένου το ύφασμα να μην έχει καμία πιθανότητα να ξετυλίξει, πρέπει να κολληθεί στο προηγούμενο στρώμα με ένα πιστόλι κόλλας.

Αφού τυλίγεται ολόκληρος ο δακτύλιος, μένει να κόψει όλα τα υπολείμματα του νήματος και να ράψει ένα βρόχο, για το οποίο το στεφάνι μπορεί να κρεμαστεί στην πόρτα ή σε άλλο επιλεγμένο μέρος.

Μετά από αυτό, αρχίζει η πιο ενδιαφέρουσα - η δημιουργία του ντεκόρ. Αρχικά, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε τη σύνθεση, να κατανοούμε τι και με τη βοήθεια του τι να τοποθετούμε τόνους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κώνοι και τα στολίδια με τη μορφή μούρων rowan (για παράδειγμα, από ένα κατάστημα για κεντήματα). Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τριαντάφυλλα από τσόχα και από κλάδους χαρτιού - ελάτης και να τα κολλήσετε στη βάση με άλλα στοιχεία. Απομένει να διακοσμήσετε το στεφάνι με κορδέλες και χάντρες, και εσωτερική διακόσμηση για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα του νέου έτους είναι έτοιμη.

Οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στη δημιουργία διαφόρων πραγμάτων από ένα αμπέλι ή σωλήνες εφημερίδων μπορούν επίσης να κάνουν ένα στεφάνι σε αυτή τη βάση. Αρκεί να χρησιμοποιείτε Χριστουγεννιάτικα και κλωστοϋφαντουργικά παιχνίδια, κώνοι και σατέν κορδέλες.Παραμένει να δείχνει φαντασία, ακρίβεια και υπομονή. Ένα τέτοιο στεφάνι μπορεί να είναι μια υπέροχη διακόσμηση διακοπών εδώ και χρόνια. Αρκεί να τη διατηρήσετε σε ένα σφραγισμένο κουτί, όπου τα στοιχεία της δομής δεν θα τσαλακωθούν ή θα σπάσουν.

Εορταστικά κεριά και κηροπήγια

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Πρωτοχρονιάς διακοπές - κεριά.

Η δημιουργία των Χριστουγέννων κεριών ο ίδιος ανοίγει ένα απίστευτο πεδίο δημιουργικότητας. Αυτό το κομψό πράγμα μπορεί να γίνει από τα υπολείμματα των πρώην ή αχρησιμοποίητων κεριών που είναι στο νοικοκυριό. Τα υπολείμματα ή τα παλαιά αποθέματα μπορούν να τοποθετηθούν σε τσιπς παραφίνης, και ως φυτίλι, χρησιμοποιήστε ένα νήμα φυσικής προέλευσης, το οποίο καίει καλά. Για να έχετε μια εορταστική πηγή φωτιάς, δεν είναι κακό να προσθέσετε κραγιόνια σε παραφίνη.

Πρέπει επίσης να έχετε μια κατάλληλη φόρμα για την εμφιάλωση και ένα δοχείο στο οποίο η παραφίνη θα λιώσει.

Ένα όμορφο και βολικό βάζο, για παράδειγμα, από κάτω από μια κρέμα, θα είναι κατάλληλο για τη δημιουργία μιας φόρμας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παχύ χαρτί τυλιγμένο σε κώνο. Ένα κενό κέλυφος αυγού ή bakeware θα λειτουργήσει πάρα πολύ.

Εάν, για παράδειγμα, για την κατασκευή ενός κεριού για να χρησιμοποιήσετε ένα στενό κουτί από κάτω από το χυμό, στο κάτω μέρος του θα πρέπει να κάνετε μια τρύπα για το φυτίλι και να το στερεώσετε με μια δέσμη. Έτσι η παραφίνη δεν θα έχει πουθενά να ρέει.(Βεβαιωθείτε ότι η τρύπα μπορεί να καλυφθεί με πλαστελίνη).

Πριν αναλάβετε την πλήρωση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φυτίλι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του κεριού. Για να γίνει αυτό, σταθεροποιείται με ξυλάκια (για παράδειγμα, οδοντογλυφίδες), τα οποία τοποθετούνται στην κορυφή του κουτιού.

Η φόρμα πρέπει να στέκεται σε επίπεδη επιφάνεια. Έτσι ώστε ο οζίδιο στο κάτω μέρος να μην παρεμβάλλεται στην κατάλληλη εγκατάσταση, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε μια βάση με μια τρύπα στην οποία θα εισέλθει η φόρμα.

Η παραφίνη που λιώνει σε υδατόλουτρο με τσιπς από χρωματιστά κραγιόνια θα πρέπει να προστεθεί στη μορφή σταδιακά, έτσι ώστε κάθε προηγούμενη στρώση να έχει λίγο χρόνο να σκληρύνει (αυτό θα εμποδίσει την εξάπλωση ολόκληρης της μάζας του υγρού υλικού).

Η πλήρης σκλήρυνση του τελικού κεριού θα πάρει χρόνο. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθός του.

Για να μην χάσετε, είναι καλύτερο να αναβάλλετε το κομμάτι για τουλάχιστον μία ημέρα. Στη συνέχεια θα παραμείνει καθαρά αφαιρεθεί, μετά από το οποίο μπορείτε να αρχίσετε να διακοσμήσετε.

Το κερί μπορεί να διακοσμηθεί με κόκκους καφέ, χάντρες ή χάντρες που πρέπει να θερμανθούν σε ζεστό νερό και να αποτυπωθούν στο κερί στα σωστά σημεία.

Όσοι ενδιαφέρονται για την αποσύνδεση μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μέθοδο διακόσμησης και σε αυτή την περίπτωση.Το κερί θα πρέπει να τυλίγεται με ένα λεπτό χαρτί με ένα μοτίβο στο θέμα της Πρωτοχρονιάς, που θερμαίνεται με στεγνωτήρα μαλλιών έτσι ώστε η χαρτοπετσέτα να κολλάει στην επιφάνεια.

Ακόμα και τα πιο συνηθισμένα κεριά μπορούν να προστεθούν με τέτοια διακόσμηση, που θα δημιουργήσει την αίσθηση ενός παραμυθιού στην αίθουσα. Τα σπιτικά κηροπήγια μπορούν να γίνουν με παιδιά από υλικά παλιοσίδερων. Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο σε μια τέτοια εργασία.

Για παράδειγμα, αρκεί να τραβήξουμε αρκετά ψηλά ποτήρια, να εγκαταστήσουμε τέτοιες πηγές φωτιάς σε αυτά και να διακοσμήσουμε γυάλινα δοχεία με τη βοήθεια σχοινιών και χαντρών. Τυλίξτε τις χάντρες στο νήμα, τυλίξτε τα γυαλιά και στερεώστε με κόλλα.

Επίσης κατάλληλο για τη διακόσμηση αποξηραμένων κομματιών λεμονιού ή πορτοκαλιού, ραβδιά κανέλας. Ενδιαφέροντα αντικείμενα μπορούν να γίνουν από σατέν κορδέλες και δαντέλες.

7 φωτογραφία

Δημιουργία αρχικών μπάλες

Θα είναι ενδιαφέρον να κάνετε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με τα χέρια σας με τη μορφή μπάλων από διάφορα υλικά: από ύφασμα, χάντρες, κλωστές και ούτω καθεξής.

Η διακόσμηση "disco" μιας συνηθισμένης γυάλινης ή πλαστικής σφαίρας (αν και μπορείτε επίσης να πάρετε ένα αφρώδες κομμάτι) βγαίνει από δίσκους υπολογιστών. Ο άχρηστος δίσκος θα πρέπει να κόβεται σε "θραύσματα" και να κολλάει την μπάλα μαζί τους.Τέτοιες διακοσμήσεις μπορούν όχι μόνο να κρεμαστούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό ενός νέου ανοίγματος παραθύρου ή ενός πολυελαίου.

Εκείνοι που αγαπούν τις βιοτεχνίες από τις χάντρες, αντιμετωπίζουν εύκολα τη δημιουργία μιας μαγικής λαμπερής σφαίρας από ένα τέτοιο υλικό. Απλά πρέπει να θυμόμαστε ότι το beaded jewelry είναι μάλλον βαρύ, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το σκάφος.

Για τους λάτρεις του πλέξιμο δεν είναι δύσκολο να κάνει πλεκτά μπάλες. Για την κατασκευή τους θα απαιτηθεί η συνηθισμένη βελόνες πλεξίματος πλέξιμο και νήμα. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική του πλέξιμο σχέδια ζακάρ. Αυτό μπορεί να έρθει με τον εαυτό σας ή να βρείτε στο Διαδίκτυο. Μια ποικιλία προγραμμάτων είναι πλήρης.

Στη συνέχεια παραμένει η σύνδεση της σφαίρας σε έναν κύκλο, κάνοντας αυξήσεις και μειώσεις στις σωστές θέσεις. Γεμίστε το κενό με holofiber και κλείστε τους μεντεσέδες, ρυθμίστε το βρόχο για να κρεμάσετε. Μια τέτοια διακόσμηση μπορεί να κρεμαστεί σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή να γίνει ένα στοιχείο ενός στεφάνου Χριστουγέννων. Επίσης, τέτοια πράγματα μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο σε συγγενείς και φίλους.

Μια κομψή σφαίρα μπορεί να γίνει από νήματα. Για να το κάνετε αυτό, διογκώστε ένα μπαλόνι, το νήμα, σπειρώθηκε σε μια βελόνα και περάσατε μέσα από ένα κουτί της κόλλας PVA, ανεβάστε αυτή τη βάση.Λιπάνετε τη σφαίρα με αρκετά περισσότερα στρώματα κόλλας, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και, στη συνέχεια, τρυπήστε προσεκτικά και αφαιρέστε το μπαλόνι από μέσα. Η προκύπτουσα σφαίρα νήματος μπορεί να καλύπτεται με πούλιες ή διακοσμημένη με άλλο τρόπο, σύμφωνα με την πρόθεση του συντάκτη αυτής της δημιουργίας, να προσκολλάται ένας βρόχος για κρέμονται.

Οι σφαίρες νήματος μπορούν να έχουν διαφορετικά μεγέθη: τα μικρά είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολλά άλλα - για εσωτερική διακόσμηση.

Γιρλάντα το κάνετε μόνοι σας

Το Garland παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού της Πρωτοχρονιάς. Μπορεί να διακοσμήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να κρεμάσει μια τέτοια διακόσμηση πάνω από τα παράθυρα ή τις πόρτες, καθώς και να τεντώσει σε όλη την αίθουσα.

Χρώμα χαρτιού, έτοιμα πλαστικά πλαστικά από ένα κατάστημα χειροτεχνίας, χάντρες και ακόμη και τα συνηθισμένα ζυμαρικά είναι κατάλληλα για να δημιουργήσουν μια τέτοια όμορφη διακόσμηση.

Μια γιρλάντα από τσόχα κρεμαστά στοιχεία φαίνεται ζεστή. Μπορούν να λάβουν οποιοδήποτε σχήμα: χριστουγεννιάτικα δέντρα, αστέρια, καμπάνες, συνηθισμένα στρογγυλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό του ίδιου χρώματος ή να δημιουργήσετε μια πλούσια γιρλάντα.

Εάν στερεώσετε όλα τα κοινά μέρη σε μια ραπτομηχανή, δεν χρειάζεται καν να τα στοιβάζετε σε ένα νήμα - θα αποδειχθούν ένα ενιαίο σύνολο.

Μπορείτε να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση των λαμπτήρων, αλλά στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να έχουν τις δεξιότητες στην αντιμετώπιση της ηλεκτρικής ενέργειας. Για να κάνετε μια τέτοια γιρλάντα σε στυλ ρετρό, θα χρειαστείτε ένα ισχυρό σύρμα, ένα βύσμα, αρκετούς λαμπτήρες και τον αντίστοιχο αριθμό κασετών.

Για να δημιουργήσετε μια γιρλάντα πρέπει να διαιρέσετε το σύρμα στον απαιτούμενο αριθμό εξαρτημάτων, να κόψετε τα άκρα. Προετοιμάστε τις κασέτες: αφαιρέστε τις από την κορυφή και τοποθετήστε τα καλώδια στη βάση. Κατά την τοποθέτηση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε παράλληλη συγκόλληση: αυτό δεν θα επιτρέψει σε ολόκληρη την γιρλάντα να βγει έξω σε περίπτωση καψίματος ενός από τα στοιχεία. Συνδέστε μια πιρουνιά με τη μελλοντική γιρλάντα. Βιδώστε τους υποδοχείς των λαμπτήρων.

Γιρλάντες των λαμπτήρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμήσεις δρόμων και ως διακόσμηση για το σπίτι.

Και μπορείτε απλά να βελτιώσετε την υπάρχουσα γιρλάντα LED, δίνοντάς της περισσότερη "καλλιτεχνία". Αυτό θα απαιτήσει συσκευασία αυγών, ψαλίδι, μπογιά, μαχαίρι χαρτικής και την ίδια την γιρλάντα.

Για διακοσμητικό υλικό κατάλληλο από δίσκους από χαρτόνι κάτω από τα αυγά. Κάνουν μπουμπούκια ανθέων ή πέταλα. Είναι απαραίτητο να κόψετε έναν επαρκή αριθμό στοιχείων, να τα καλύψετε με βαφή και να αφήσετε να στεγνώσουν.Στη μέση κάθε "οροφής" κάντε μια εγκάρσια τομή και βάλτε το τεμάχιο εργασίας στη λάμπα. Για την αξιοπιστία, μπορείτε να διορθώσετε την κόλλα.

Μια τέτοια βελτιωμένη γιρλάντα θα λάβει ένα νέο ασυνήθιστο στυλ και θα είναι η τέλεια διακόσμηση για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα εσωτερικό.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για δώρα

Από τον αμερικανικό κινηματογράφο μέχρι τη ρωσική ζωή ήρθε ο τρόπος για να διακοσμήσετε το δωμάτιο όπου είναι εγκατεστημένο το δέντρο, με όμορφες κάλτσες για δώρα. Εκείνοι που ξέρουν πώς να ράψουν, να αντιμετωπίσουν εύκολα τη δημιουργία τέτοιων διακοσμήσεων, οι οποίες είναι καλύτερα κρεμασμένες στο τζάκι. Και αν δεν υπάρχει ένας τέτοιος φούρνος, μπορείτε να τοποθετήσετε τις κάλτσες στον τοίχο.

Μπορείτε να διακοσμήσετε όπως σας αρέσει. Δεν είναι απαραίτητο να αντέχουν τέτοια πράγματα για δώρα με παραδοσιακούς κόκκινους τόνους για τις δυτικές χώρες - πολύχρωμα θα κάνουν. Επιπλέον, σε μια τέτοια κάλτσα, είναι βολικό να κάνετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή να διακοσμήσετε αυτό το "παπούτσια" με βολάν, χείλη και νιφάδες χιονιού.

Vytynanki στο παράθυρο

Vytynankami ονόμασαν χάρτινες φιγούρες, οι οποίες συχνά γίνονται διακοσμητικά για το παράθυρο για το νέο έτος. Μπορείτε να "σχεδιάσετε" ολόκληρα τα οικόπεδα τους στο ποτήρι της Πρωτοχρονιάς, συνδέοντας σε ένα επίπεδο την εικόνα της πόλης, τους αριθμούς, για παράδειγμα, τον Άγιο Βασίλη και το Snow Maiden με διαφορετικά ζώα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, νιφάδες χιονιού κ.ο.κ.

Vytnanki μπορεί να γίνει ογκώδες, διακοσμώντας το περβάζι παραθύρου.

Εάν δημιουργείτε διακοσμήσεις για το παράθυρο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα που είναι σε μεγάλες ποσότητες στο Internet. Αρέσει να μένει να εκτυπωθεί στον εκτυπωτή και να κοπεί. Δημιουργικές λύσεις μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ανάπτυξης αυτο-μοντέλων.

Διακόσμηση του εορταστικού πίνακα και επιτραπέζιων σκευών

Η διακόσμηση των τραπεζιών αποτελεί ουσιαστικό μέρος της δημιουργίας μιας εορταστικής ατμόσφαιρας στο σπίτι. Ακόμα και τα μικρά πράγματα δημιουργούν γεμάτη διάθεση. Για παράδειγμα, ένα τραπεζομάντιλο και οι χαρτοπετσέτες σε κόκκινο-πράσινο ή λευκό-μπλε τόνους έχουν ήδη συντονιστεί στην επιθυμητή λειτουργία. Αν τυλίξετε τις χαρτοπετσέτες και τις διακοσμήσετε με κώνους, ξυλάκια τζίντζερ και άλλες λεπτομέρειες του νέου έτους, θα έχετε το σωστό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για το σπίτι, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια για να μεταφράσουν. Αν διακοσμήσουμε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, στο κέντρο του δίσκου μπορείτε να ρυθμίσετε τη σύνθεση με τους κλαδιάς από έλατο ή πεύκο, κεριά και Χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια στυλιζαρισμένη ψαροκόκαλο με τη μορφή κώνου χαρτιού ή χάντρες σε ένα καλώδιο, σπίτια με μελιτζάνες που τοποθετούνται μεταξύ τους, ενώ προετοιμάζετε το τραπέζι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να ονειρευτείτε τη φήμη.

Χειροτεχνία με τη μορφή μεγάλων ποτηριών γεμάτα με χριστουγεννιάτικα δέντρα ή χάντρες στο τραπέζι θα εντυπωσιάσει επίσης τους επισκέπτες. Για τέτοιου είδους πράγματα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος ώστε να μπορούν να γίνουν σαφώς αντιληπτές και αυτά τα πράγματα δεν ενοχλούν κανέναν. Στη συνέχεια, θα είναι πραγματικά μια θαυμάσια προσθήκη στο εορταστικό τραπέζι.

Ένα ασυνήθιστα παρουσιαζόμενο μπουκάλι σαμπάνιας μπορεί να είναι μια φωτεινή προφορά. Μπορεί να διακοσμηθεί με σπινθήρες, που βρίσκονται στο κέντρο της σύνθεσης των κώνων και των κλαδιών της ερυθρελάτης.

Μια ωραία προσθήκη θα είναι δημιουργικά σχεδιασμένες κάρτες για τους επισκέπτες με τις επιθυμίες για το νέο έτος. Ένα κομμάτι από έγχρωμο χαρτί, λάμψη, αλουμινόχαρτο και ζεστά λόγια, γραμμένα γραπτώς - και όλοι θα είναι χαρούμενοι κάτω από μια στέγη.

Όμορφα, μπορείτε να κανονίσετε όχι μόνο τα πάντα που τοποθετούνται στο τραπέζι, αλλά και τα έπιπλα τραπεζαρίας. Για τα πόδια του τραπεζιού και των καρεκλών μπορείτε να πλέξετε κομψά γκέτες ή να ράψετε όμορφα παπούτσια. Δεν είναι μόνο χαριτωμένο, αλλά και πρακτικό. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα έπιπλα πιθανόν να μετακινούνται αρκετές φορές για να κάνουν χώρο για το πίστα. "Obuvka" για το τραπέζι και τις καρέκλες θα τους επιτρέψει να μετακινούνται σιωπηλά.

Για να μάθετε πώς να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα χέρια σας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο