Πώς να διακοσμήσετε ένα διαμέρισμα για το νέο έτος;

 Πώς να διακοσμήσετε ένα διαμέρισμα για το νέο έτος;

Το νέο έτος είναι μια μαγευτική διακοπές για ενήλικες και παιδιά. Αλλά η παιδεία του περιβάλλοντος χώρου είναι πολύ σημαντική. Τα παραμικρά λάθη σε αυτό μπορούν αμέσως να υποτιμήσουν την επερχόμενη γιορτή.

Επιλέξτε θέματα και στυλ

Πιο συγκεκριμένα, δεν επιλέγουμε άμεσα, αλλά πρώτα απενεργοποιήσαμε όλες τις ανεπιθύμητες επιλογές. Ένα κοινό λάθος είναι η επιθυμία να διακοσμήσετε εντελώς ολόκληρο το διαμέρισμα. Εάν η κατοικία δεν σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την πραγματοποίηση των διακοπών του Νέου Έτους, θα πρέπει να αρνηθείτε να υπερφορτώσετε το χώρο με θεματικά χαρακτηριστικά. Εν πάση περιπτώσει, θα φανεί γελοίο και γελοίο.Μια άλλη χαρακτηριστική ολίσθηση - ο διαχωρισμός του εσωτερικού από τη διακόσμηση, πρέπει να μελετηθούν σε στενή σχέση.

Το μινιμαλιστικό περιβάλλον είναι κατηγορηματικά ασυμβίβαστο με τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Δεν πρέπει επίσης να εισάγετε υπερβολικό κόκκινο τόνο, διότι είναι πολύ εύκολο να διασχίσετε τη γραμμή: αντί για μια ρομαντική διάθεση, θα προκαλέσει επιθετικότητα ή απογοήτευση. Είναι απαράδεκτο ως συγχώνευση διακοσμητικών αντικειμένων με την κατάσταση και οπτική σύγκρουση με αυτήν. Επιπλέον, μερικές φορές είναι καλύτερο να εγκαταλείψουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις ή στυλιστικές προτιμήσεις παρά να χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ ντεκόρ, για να βάλετε ένα άγευστο αντικείμενο. Μια άλλη απαγόρευση για τον αγώνα για εξοικονόμηση.

Οι κλασικοί τόνοι των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων είναι λευκά, κόκκινα και πράσινα χρώματα. Με εξειδικευμένη εφαρμογή, μπορείτε να αποδείξετε την πρωτοτυπία σας ακόμη και μέσα σε αυτό το εύρος. Συνιστάται η εφαρμογή αποχρώσεων, αποφεύγοντας έτσι την εμφάνιση με σχέδια. Για να δημιουργήσετε μια πιο ευχάριστη και μοντέρνα μορφή, συνιστάται η χρήση κλειδιών που φαίνονται κομψά. Όλα τα θέματα που περιλαμβάνουν τις αντανακλαστικές λεπτομέρειες θα φαίνονται υπέροχα,να λάμψει τα χρώματα των πολύτιμων ορυκτών.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το αίσθημα της "επιστροφής στην παιδική ηλικία" Χριστουγεννιάτικα στολίδια διακοσμημένα με πολύχρωμες κορδέλες καραμελών. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε κάτι με τα χέρια σας, υπάρχουν πιο σύγχρονες λύσεις παρόμοιου τύπου. Είναι δυνατόν να προσεγγίσουμε την εσωτερική εμφάνιση του σπιτιού στα παραμύθια χρησιμοποιώντας φανταχτερές γιρλάντες. Μερικοί άνθρωποι θα είναι ευχαριστημένοι με τη θαυμάσια μεταλλική διακόσμηση, η οποία συνδυάζεται αρμονικά με ορυκτοβάμβακα, πλατίνα και χρώμιο τόνους.

Η καλύτερη περίπτωση για τη χρήση τέτοιων λύσεων είναι όταν το εσωτερικό είναι βαμμένο σε γκρι τόνους. Για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη οπτική προοπτική, πρέπει να εφαρμόσετε τόνους χρυσού και ασήμι. Συνιστάται η συμπλήρωση της σύνθεσης με πιάτα με μεταλλικά σχέδια. Τα βέλτιστα τμήματα του οικοπέδου είναι κρυστάλλινα αγγεία, διακοσμητικά σκεύη. Θα ήταν επίσης ωραίο να χρησιμοποιείτε διακοσμητικά στοιχεία που μοιάζουν με χιόνι.

Αλλά μπορείτε να προσεγγίσετε το θέμα διαφορετικά επιλέγοντας έναν πιο φρέσκο ​​και φυσικό μορφότυπο αντί για το έντονα γεμάτο εορτασμό του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, οι συνιστώμενες διακοσμήσεις πρέπει να δημιουργήσουν την ιδέα ενός παρθένου δάσους.Τα πράσινα μέρη συνδυάζονται με κομμάτια ξύλου, με πιτσιλιές, διακοσμημένες με χρυσό. Είναι το τελευταίο που βοηθά να απαλλαγούμε από την αίσθηση της έλλειψης χρωμάτων. Συνιστάται το τραπεζομάντιλο να είναι πράσινο και οι χαρτοπετσέτες είναι καλύτερο να χρησιμοποιούν καφέ χρώμα.

Λαμβάνουμε υπόψη τις διαστάσεις του δωματίου

Ένα δωμάτιο

Συχνά, οι εσωτερικοί σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο για το νέο έτος σε οποιοδήποτε από τα στυλ. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο χώρος στέγασης για πολλούς ανθρώπους είναι σχετικά μικρός. Και για να εφαρμόσει πλήρως εκτεταμένες συνθέσεις δεν θα λειτουργήσει. Η έξοδος είναι ένα ειδικό κόλπο που εφευρέθηκε για τέτοιες περιπτώσεις. Μια καλή ιδέα θα ήταν να μετατρέψετε τα στοιχεία χαιρετισμού σε διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Μεσαίου μεγέθους μπαλόνια χρησιμοποιούνται για να γράψουν χαρακτηριστικές ευχές. Το περιεχόμενό τους είναι άσκοπο να περιοριστεί - εδώ πρέπει να βρεις τον αρχικό χαιρετισμό σου και να μην το αντιγράψεις σύμφωνα με ένα πρότυπο. Μπάλες με επιγραφές που είναι σταθερά τοποθετημένες σε γλάστρες από τερακότα. Αλλά μπορείτε να το κάνετε διαφορετικά, χρησιμοποιώντας κουφώματα και κορδέλες με μπάλες Χριστουγέννων για να διακοσμήσετε τα παράθυρα.Μια άλλη ιδέα είναι να διακοσμήσετε τις εικόνες με τα κλαδιά των κωνοφόρων δέντρων. Ωστόσο, αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι οι αφηρημένοι καμβάδες δεν θα λειτουργήσουν, και μεμονωμένα οικόπεδα μπορούν να δημιουργήσουν μια παράξενη εντύπωση.

Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο συνήθως τοποθετείται και ένα εορταστικό τραπέζι. Και επειδή είναι σκόπιμο να το βάλετε:

 • κομψά αγγεία?
 • γυάλινες μπάλες;
 • γιρλάντες (μόνο με την τήρηση όλων των προφυλάξεων, φυσικά).

Έτσι ώστε οι τοίχοι στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια του Πρωτοχρονιά και των Χριστουγεννιάτικων διακοπών δεν φαίνεται να είναι άδειο, συμπληρώνονται με αμπέλι από λυγαριά, γεμιστά πουλιά, αποξηραμένα τσαμπιά από μούρα, «βροχή» και άλλες λεπτομέρειες. Με μια οξεία έλλειψη ελεύθερου χώρου, μπορείτε να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο από ένα μεγάλο κωνοφόρο πόδι και να το κρεμάσετε στον ίδιο τοίχο. Αλλά θα είναι πολύ πιο ελκυστικό να δούμε ένα μικρό φυσικό ή τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο στις γωνίες του δωματίου. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με τη συνηθισμένη διακόσμηση, αν και σε μικρότερο όγκο από μια ομορφιά πλήρους μήκους. Αξίζει επίσης να προσπαθήσουμε να βάλουμε το ελαστικό σε διαφορετικές γωνίες και να δούμε το αποτέλεσμα.

Συχνά, κάνοντας ένα διαμέρισμα μικρού μεγέθους, ξεχάστε τις καρέκλες και τις πολυθρόνες. Και οι θέσεις καθισμάτων αποτελούν επίσης μια ευκαιρία να δείξουν τις αισθητικές τους γεύσεις. Είναι διακοσμημένα με γιρλάντες, κορδέλες και πούλιες.Ένας άλλος πιθανός τρόπος - διακόσμηση του χώρου σε κόκκινο και λευκό τόνους. Χυμώδη χρώματα σε λευκό φόντο θα φανεί πολυτελή και επίσημα.

Ένα στούντιο

Ο εκτεταμένος χώρος στούντιο προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για τους σχεδιαστές από ένα μικρό διαμέρισμα. Είναι λογικό να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις, τα υψηλά δέντρα με κώνους, άγρια ​​μούρα και διακοσμήσεις με LED. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση παιχνιδιών από ανόμοια υλικά, αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους με χρώμα. Βρώσιμα μέρη διακόσμησης, συλλεκτικά αντικείμενα θα είναι επίσης μια καλή ιδέα.

Οι συνθέσεις πινάκων και δαπέδων που συλλέγονται από λουλούδια, έλατα και κλαδιά φυλλοβόλων καλλιεργειών, οι θάμνοι γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι. Μπορείτε να κάνετε αυτά τα στοιχεία με το πιο διαφορετικό μέγεθος, προσαρμόζοντας ένα συγκεκριμένο προϊόν στην κατάσταση. Η χρήση ελαφρών δέντρων μεγάλου μεγέθους είναι επίσης δυνατή, αλλά το κόστος τέτοιων εξαρτημάτων είναι πολύ υψηλό. Επιτρέπεται η χρήση LED διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και γεωμετρικών σχημάτων. Η αρχική εμφάνιση δημιουργείται χρησιμοποιώντας:

 • χιονάνθρωποι?
 • στήλες.
 • χειμερινά τοπία?
 • ειδώλια χαριτωμένων ζώων.

Μια πολύ καλή ιδέα είναι η χρήση γιρλάντων. Για να δημιουργήσετε ένα αίσθημα πομπώδους και κομψού εσωτερικού, συχνά χρησιμοποιούνται διακοσμητικά υφάσματα και κουρτίνες. Συνιστάται η χρήση σκηνών με παραμύθι και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Από τα στοιχεία επιφάνειας εργασίας δίνει καλά αποτελέσματα chinaware. Μπορείτε να επιλέξετε αυτές τις λεπτομέρειες κατά την κρίση σας, αλλά πρέπει να τις συντονίσετε με το εσωτερικό.

Χρώμα διαλύματα

Τα χρώματα πρέπει πρώτα να επιλεγούν μεταξύ των αναζητημένων κλασικών συνδυασμών. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • λευκό-κόκκινο?
 • κόκκινο και πράσινο.
 • ασημί-λευκό-μπλε χρώμα.

Πιο πρωτότυπες λύσεις - πορφυρές, ροζ, μωβ και χρυσές αποχρώσεις. Ανεξάρτητα από το ποια χρωματική απόφαση λαμβάνεται, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή ακόμη και στο επίπεδο των μικρών λεπτομερειών. Επιτρέπονται οι κίτρινοι-καφέ και οι μπεζ τόνοι. Εάν είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα κατάλληλο χρώμα για το τραπεζομάντιλο, αξίζει να σταθώτε στην κλασική λευκή εκδοχή. Σε απόλυτη απουσία ιδεών, σκέψεων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έτοιμες υποδείξεις από περιοδικά μόδας - αλλά θα πρέπει να ξανασχεδιάζονται έτσι ώστε οι αποχρώσεις να μην φαίνονται γελοίοι.

Διακόσμηση του πίνακα της Πρωτοχρονιάς.Εάν η διακόσμηση είναι διακοσμημένη με αφθονία χρυσών αποχρώσεων, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν κόκκινα διακοσμητικά στοιχεία για το τραπέζι. Αυτά μπορεί να είναι:

 • πιάτα και πλάκες.
 • χαρτοπετσέτες.
 • τραπεζομάντιλα?
 • κεριά.
 • ειδώλια.

Η επιλογή της επιλογής εξαρτάται μόνο από την προσωπική φαντασία και από την καταλληλότητα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κεριά της κλασσικής μορφής. Τα πειράματα με γεωμετρία, με διαφορετικές γεύσεις μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Οι χαρτοπετσέτες απλώνονται συχνά όχι μόνο έτσι, αλλά στρεβλώνουν με περίπλοκο τρόπο. Είναι ανόητο να αρνηθεί κανείς μια τέτοια μέθοδο να διακοσμήσει ένα τραπέζι της Πρωτοχρονιάς ως χρήση μανταρινιών.

Συνήθως τοποθετούνται με τη μορφή αντικειμενοφόρου σε ειδικό πιάτο. Αλλά υπάρχει μια εναλλακτική λύση - η εισαγωγή μανταρινιών στην πιατέλα φρούτων, μαζί με σταφύλια, μήλα και καρύδια. Συνιστάται η συμπλήρωση του πίνακα με μικρούς κλαδιά ερυθρελάτης και κώνους κωνοφόρων δέντρων. Είναι πολύ καλό να χρησιμοποιείτε βροχή, πούλιες, εορταστικά μπαλόνια και ούτω καθεξής. Εάν υπάρχουν περισσότερα γυαλιά στο σπίτι από αυτά που χρειάζονται για τους εορτασμούς, μπορούν επίσης να αποτελέσουν τη βάση για τις συνθέσεις. Φωτεινό και πιασάρικο βήμα - βάζοντας στο τραπέζι τα μπισκότα των αρχικών γεωμετρικών σχημάτων και χρωμάτων. Η λογική λύση είναι επίσης να χρησιμοποιηθούν:

 • σοκολάτα και γλυκά.
 • γλειφιτζούρια;
 • άλλα γλυκά.

Πώς να ντύνομαι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Κάνοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό. Τα βασικά χρώματα είναι κόκκινα, χρυσά και καφέ. Συνυπάρχουν αρμονικά με ένα πλούσιο χρώμα βελόνων. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείται υπερβολικά ένας καφές τόνος, επειδή μπορεί να δημιουργήσει μια σκοτεινή εντύπωση. Αποδεκτή χρήση των στοιχείων σχεδιασμού των οπωροκηπευτικών. Μπορείτε να τα φάτε αργότερα.

Η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε διαφορετικά στυλ. Η μορφή της χώρας ή της Provence συνοδεύεται πάντοτε από τη χρήση ειδών οικιακής χρήσης, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Δεν είναι κακό να κρεμάς ξύλινες φιγούρες στο δέντρο της Πρωτοχρονιάς, τα ίδια μπισκότα και άλλα χειροποίητα αντικείμενα διακόσμησης. Το shabby chic δημιουργήθηκε από αγγλικούς σχεδιαστές που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν αντικείμενα ηλικίας και αντικείμενα "με ιστορία" για την εορταστική διακόσμηση. Η εύρεση τελικών προϊόντων αυτού του στυλ δεν είναι δύσκολη, αλλά μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας. Το έλατο που είναι διακοσμημένο με το πνεύμα του shabby-chic συμπληρώνεται από:

 • λεπτομέρειες δαντέλα?
 • ταινίες?
 • τόξα?
 • μενταγιόν ·
 • χάντρες ·
 • τα αστέρια.
 • λουλούδια.

Η σκανδιναβική προσέγγιση συνεπάγεται τη χρήση δέντρων μικρού μεγέθους, συχνά τοποθετούνται σε κομψά καλάθια από λυγαριά. Εάν δεν είναι, μπορείτε να βάλετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια κατσαρόλα του συνηθισμένου είδους, τυλιγμένο χαρτί kraft. Τα δέντρα είτε παραμένουν χωρίς διακοσμητικά αντικείμενα, είτε διακοσμούν ένα κλαδί με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια και μοτίβα που κυριάρχησαν στη δεκαετία του 1960-80. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σκόπιμο να εφαρμοστούν στοιχεία vintage.

Πώς να τακτοποιήσετε τα παράθυρα;

Φροντίδα της διακόσμησης του χώρου στο σπίτι σας για το νέο έτος με τα χέρια σας, θα πρέπει να σκεφτείτε για τη διακόσμηση των παραθύρων. Η απλούστερη επιλογή είναι να χρησιμοποιείτε νιφάδες χιονιού κομμένες από χαρτί. Για να τα κολλήσει, συχνά χρησιμοποιούν μια λύση από σαπούνι μωρών, που εφαρμόζεται με τη βοήθεια των βρεγμένων σφουγγαριών. Όταν αργότερα έρχεται η στιγμή για να αφαιρέσετε τα στοιχεία διακόσμησης, απλά πρέπει να τραβήξετε τις άκρες. Το αρχικό βήμα είναι η εφαρμογή αυτοκόλλητων με κόλλα PVA.

Αυτές οι λεπτομέρειες είναι διαφανείς και δεν παρεμβαίνουν στην άποψη του δρόμου. Το βράδυ φωτίζονται από τα φώτα της πόλης, που αναβοσβήνουν σαν κρυστάλλους πάγου. Τι είναι καλό, τα αυτοκόλλητα από το PVA μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε αυθαίρετα επιλεγμένη τοποθεσία.Δεν θα βγουν μόνοι τους. Είναι δυνατό να δημιουργηθούν αυτοκόλλητα χρησιμοποιώντας σύριγγες χωρίς βελόνες και σχέδια στένσιλ.

Όμορφα παραδείγματα

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια θετική στάση πριν από το νέο έτος με τη βοήθεια των γιρλάντες που κρέμονται σε διαφορετικά μέρη και ένα λαμπρό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να γίνει αυτό, δεν ήταν καν απαραίτητο να εφαρμοστούν πρόσθετα χαρακτηριστικά - τόσο τα έπιπλα όσο και τα άλλα έπιπλα παρέμειναν αμετάβλητα σε σύγκριση με τη συνήθη κατάσταση.

Η συνήθης σύσταση "Μην κακοποιείτε κόκκινες αποχρώσεις" θα πρέπει να γίνει σωστά κατανοητή. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ένα ζωηρό παράδειγμα παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα: το ήδη κόκκινο εσωτερικό συμπληρώνεται με πανομοιότυπα μπαλόνια με χρώμα και αστέρια. Αλλά για να αραιωθεί η σύνθεση και να μην γίνει πολύ επιθετική, εισάγονται μεγάλες λευκές κηλίδες.

Πολλοί άνθρωποι έχουν φυσικά την επιθυμία να κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο κορεσμένη και δυναμική στην εμφάνιση. Όπως δείχνει η πρακτική, αυτό δεν παρεμβαίνει για να επιτευχθεί αυτό το αίσθημα διακοπών. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει πώς μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας χρησιμοποιώντας διακοσμητικές κάλτσες, ζευγάρι νιφάδες χιονιού, χρωματική αρμονία και χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοσμημένο με μπάλες.Για να συμπληρώσει το συναίσθημα βοηθά το κατάλληλο χρώμα των επίπλων.

Πώς να διακοσμήσετε το διαμέρισμα στο νέο έτος με τα χέρια τους, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο