Καναπέ εργοστάσιο "8 Μαρτίου"

Ανάμεσα στους πολλούς κατασκευαστές του ταπετσαρισμένου εργοστασίου επίπλων "8 Μαρτίου" κατέχει μια ξεχωριστή θέση. Κάτω από αυτό το εμπορικό σήμα, ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων καναπέδων σχεδιάζονται ετησίως και έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικά επίπεδα καταναλωτικού εισοδήματος. Όλα τα έπιπλα είναι αξιοσημείωτα για τον άψογο σχεδιασμό, τη συμμόρφωση με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η κατοχή του εργοστασίου επίπλων "8 Μαρτίου" περιλαμβάνει μια ομάδα επιχειρήσεων της Μόσχας που ασχολούνται με την παραγωγή επικαλυμμένων επίπλων για διάφορες κατηγορίες της καταναλωτικής αγοράς. Το φάσμα των εταιρειών περιλαμβάνει εκατοντάδες ονόματα καρέκλες, καναπέδες, κρεβάτια και τις τροποποιήσεις τους.

Τα πρώτα προϊόντα του εργοστασίου κατασκευάστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα. Το 1996, η εταιρεία γνώρισε μια αναγέννηση. Σήμερα, η μεγαλύτερη εκμετάλλευση περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα γραφεία σχεδιασμού,που προσαρμόζουν την ανάπτυξη γνωστών ευρωπαϊκών και αμερικανικών εταιρειών υπό τις συνθήκες της ρωσικής αγοράς. Τα μοντέλα αναπτύσσονται σύμφωνα με τα μοντέλα της Δυτικής Ευρώπης και πληρούν πλήρως τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων.

Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει τα ακόλουθα ονόματα επικαλυμμένων επίπλων:

 • ίσιοι και γωνιακοί καναπέδες?
 • καναπέδες?
 • καρέκλες?
 • φουσκάλες.

Λόγω της προσεκτικής συναρμολόγησης, του μοντέρνου σχεδιασμού και της υψηλής ποιότητας των χρησιμοποιούμενων υλικών, τα προϊόντα του εργοστασίου είναι ιδιαίτερα απαιτητικά κατά την οργάνωση οικιστικών διαμερισμάτων, ιδιωτικών κατοικιών, γραφείων, επιχειρήσεων εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Για να δημιουργήσετε έπιπλα χρησιμοποιώντας τα υλικά υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον που παρουσιάζονται σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Μια ποικιλία υλικών φινιρίσματος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καναπέδες που ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και να δημιουργήσετε μια άνετη περιοχή για ξεκούραση, ύπνο, εργασία και αναψυχή. Για να δημιουργήσετε τη βάση χρησιμοποιήθηκε φυσικό ξύλο και μέταλλο. Αυτά τα υλικά παρέχουν αξιόπιστη χρήση επίπλων κατά τη διάρκεια των ετών.

Τα προϊόντα της εταιρείας συμμετέχουν σε πολυάριθμες επαγγελματικές εκθέσεις, βραβεία, πιστοποιητικά και άλλα διακριτικά σήματα. Η εκμετάλλευση ασχολείται με τη χονδρική και λιανική πώληση επικαλυμμένων επίπλων στη Ρωσία και πολύ πέρα ​​από τα σύνορά της.

Διαστάσεις

Ένα από τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των προϊόντων της εταιρείας "8 Μαρτίου" είναι το ευρύ μοντέλο και το εύρος μεγέθους της. Αυτό είναι πολύ βολικό, ειδικά αν πρέπει να προμηθευτείτε αμέσως πολλά δωμάτια διαφορετικών μεγεθών. Δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσετε έπιπλα από διαφορετικούς κατασκευαστές, αλλά είναι πολύ πιο κερδοφόρα και πιο λογικό να αγοράζετε τα πάντα σε ένα μέρος. Επιπλέον, είναι δυνατό να επιλέξετε μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί με μια απλή απόφαση στυλ και την περιοχή χρωμάτων, που διαφέρουν μόνο σε μέγεθος από το άλλο.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που μπορούν να αγοραστούν τόσο για ευρύχωρα όσο και για πολύ μικρά δωμάτια. Για παράδειγμα, τα κλασικά μοντέλα μαλακών καναπέδων για το σαλόνι παρουσιάζονται σε μεγέθη 225x100 cm, 225x109 cm, 202x107 cm, 236x118 cm.

Για μικρότερα δωμάτια, συνιστώνται πιο συμπαγείς επιλογές, για παράδειγμα, 162x95 εκ.

Στην ανεπτυγμένη κατάσταση, οι καναπέδες αποτελούν μια επίπεδη, ομαλή, πολύ άνετη επιφάνεια για ύπνο και χαλάρωση.

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι πιο διαστατικά μοντέλα που βοηθούν να τοποθετήσετε αρκετούς ανθρώπους ταυτόχρονα, για παράδειγμα, στην τραπεζαρία στην κουζίνα ή στο σαλόνι. Η ποικιλία της εταιρείας περιλαμβάνει μοντέλα διαφορετικών μεγεθών: 247x174 cm, 241x171 cm, 210x168 cm, 330x182 cm και πολλά άλλα.

Υλικά

Τα ταπετσαρισμένα έπιπλα αγοράζονται συνήθως για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, η ποιότητα των καναπέδων και των καρεκλών πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται το σώμα, τα ταπετσαρία και το γέμισμα, έχουν υψηλή αξιοπιστία, πρακτικότητα και καλές διακοσμητικές ιδιότητες.

Το εργοστάσιο επίπλων "8 Μαρτίου" παράγει τα προϊόντα του μόνο από τα υψηλής ποιότητας, σύγχρονα υλικά. Και η αφθονία των χρωμάτων και των υφασμάτων καθιστά εύκολη την επιλογή της πιο κατάλληλης επιλογής για ένα γραφείο, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα ή διάδρομο.

Τα ακόλουθα υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της ταπετσαρίας:

 1. Δέρμα Ο δερμάτινος καναπές, όπως και κανένας άλλος, δεν φαίνεται αριστοκρατικός, ακριβός και σταθερός σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωμάτων - υπάρχει μια γυαλιστερή, ματ σοκολατάκι, βούρτσα, κόκκινο, πράσινο, μουστάρδα και πολλά άλλα χρώματα.
 2. Κοπάδι. Το κοπάδι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σύγχρονα υλικά.Η απαλή, λεπτή λάμψη και το ευχάριστο βελούδινο σμήνος το καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή για την κατασκευή επίπλων σχεδιαστών.
 3. Λείαντο. Το τεχνητό δέρμα μιμείται τέλεια την υφή του φυσικού υλικού. Παρουσιάζεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Διαθέτει υψηλές λειτουργικές ιδιότητες και εκλεκτά διακοσμητικά χαρακτηριστικά.
 4. Ταπετσαρία. Ταπετσαρία - υλικό για άτομα με καλλιτεχνική γεύση και λεπτή αίσθηση στυλ. Πολυτελή στολίδια, ανθεκτικότητα, πρακτικότητα, υποαλλεργικό υλικό το καθιστούν έναν από τους πιο αγαπημένους σχεδιαστές των επικαλυμμένων επίπλων.
 5. Οι μικροϊνες, βελούδο, σενίλ, ματ, οικολογικό δέρμα, σουέτ και ζακάρ χρησιμοποιούνται επίσης από το εργοστάσιο για καναπέδες ταπετσαρίας.

Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες εγγύησης για τα προϊόντα τους. Αυτό περιλαμβάνει μικρές επισκευές, όπως αντικατάσταση τροχών, μετακίνηση επίπλων, καθώς και αντικατάσταση του πλαισίου και άλλων εξαρτημάτων.

Μια επισκόπηση των υλικών, καθώς και τρόποι μετασχηματισμού των καναπέδων του εργοστασίου "8 Μαρτίου" μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Δημοφιλή μοντέλα

Κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της ύπαρξής του κάτω από το εμπορικό σήμα "8 Μαρτίου" κυκλοφόρησε ένα τεράστιο αριθμό διαφορετικών μοντέλων των επικαλυμμένων επίπλων.Αλλά μερικοί από αυτούς τους άρεσαν πολύ από τους πελάτες, που για πολλά χρόνια δεν έχουν χάσει τη συνάφεια τους.

"Χόλιγουντ"

Καναπές, με υψηλή αξιοπιστία και πολύ ευρύχωρη θέση. Τα πλεονεκτήματα του μοντέλου περιλαμβάνουν τα ακόλουθα σημεία:

 • Οι διαστάσεις του καναπέ συναρμολογούνται (118 * 236,5 cm) σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τον καναπέ για ύπνο, χωρίς να το διπλώνετε.
 • άνετο, αξιόπιστο, ανθεκτικό ο μηχανισμός μετασχηματισμού ("eurobook").
 • παραμέτρους κλίνης - 163 * 200 cm.
 • κομψό κλασικό σχέδιο με λείες, απότομες γραμμές.
 • πλήρως αποσυνδεδεμένο κρεβάτι από τον τοίχο χωρίζει μια λεπτή πλάτη. Αυτό βοηθά στην αποφυγή δυσάρεστων αισθήσεων από το άγγιγμα του ψυχρού τοίχου κατά τον ύπνο.
 • ρυθμιζόμενη τιμή εξαρτάται από την επιλογή του υλικού ταπετσαρίας?
 • ευρύχωρο και ευρύχωρο κουτί λινό?
 • ελαστικό στρώμα μέτρια σκληρότητα

"Richard"

Το "Richard" είναι ένα κομψό, εξελιγμένο μοντέλο με διακοσμητικά ένθετα από πολύτιμο ξύλο (οξιά και δρυς). Η εταιρεία προσφέρει διάφορες εκδόσεις του μοντέλου με υποβραχιόνια ενός σκελετού ή άμεση εμφάνιση, με utyazhkami και χωρίς utyazhki κάθισμα. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύχωρο συρτάρι.Ο άνετος και άνετος ύπνος παρέχει ελαστικό στρώμα με ορθοπεδικό αποτέλεσμα.

"Broadway"

Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με τον πιο απλό και συνοπτικό σχεδιασμό, και ομαλές, απαλές γραμμές προσθέτουν στο σπίτι της οικειότητα και την άνεση. Ο καναπές θα ταιριάζει τέλεια σε ένα κλασικό και μοντέρνο εσωτερικό. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του έπιπλα είναι η λειτουργικότητα. Ο καναπές σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζεται σε ένα ευρύχωρο, άνετο κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα.

Μαϊάμι

Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με τον πρωτότυπο, μοντέρνο σχεδιασμό. Ο καναπές έχει ένα υποβραχιόνιο και ένα μαλακό, στρογγυλεμένο κάθισμα με ασύμμετρη μορφή. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται τρία μαξιλάρια καναπέδων. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μικρά συρτάρια, ο σχεδιασμός παρέχει ένα συρτάρι σεντόνια.

"Britannica"

Το εμπορικό σήμα Britanika είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της συμμετοχής της 8ης Μαρτίου και της αγγλικής εταιρείας Buoyant ltd. Κάτω από αυτή την επώνυμη επένδυση, η επώνυμη επίπλωση από γνήσιο δέρμα, διατηρείται σε πλούσιο φάσμα χρωμάτων. Έπιπλα από "Britannica" είναι μια πολυτέλεια, την κατάσταση και την σταθερότητα.

Κριτικές

Η εκμετάλλευση "8 Μαρτίου" και τα προϊόντα της είναι πολύ δημοφιλή και σε ζήτηση μεταξύαγοραστές διαφορετικού πλούτου. Αυτό αποδεικνύεται από πολλές κριτικές που μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο.

Το πρώτο συν, το οποίο σημειώνεται σε όλα σχεδόν τα σχόλια, είναι η ποιότητα σε όλα (υλικά, σχεδιασμός, μηχανισμός μετασχηματισμού, αξεσουάρ, εκτέλεση). Χάρη στην άψογη ποιότητα, η εταιρεία άξιζε για καιρό μια εξαιρετική φήμη μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορείτε να βρείτε πλαστά απομιμήσεις αυτής της μάρκας. Η παρουσία των απομιμήσεων δείχνει τη δημοτικότητα της εταιρείας και των επίπλων της.

Η ανθεκτικότητα, η ποιότητα, η ανθεκτικότητα - όλα όσα αφορούν τη λειτουργία των επικαλυμμένων επίπλων, βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι καναπέδες διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια συνεχούς χρήσης. Το υλικό ταπετσαρίας δεν σπάει, δεν χάνει την ένταση του χρώματος, δεν παραμορφώνεται.

Μια ευρεία επιλογή υλικών για ταπετσαρίες είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των επικαλυμμένων επίπλων αυτού του εμπορικού σήματος. Μπορείτε να παραγγείλετε ή να αγοράσετε μια τελική έκδοση των προϊόντων, με βάση τις δικές σας οικονομικές δυνατότητες, το στυλ και τη διακόσμηση, που στήριζαν το εσωτερικό.

Παραλλαγές τοποθέτησης στο εσωτερικό

Εξετάστε τις πιθανές επιλογές για την τοποθέτηση καναπέ εργοστάσιο "8 Μαρτίου" στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων:

 • Γωνιακός καναπές από τη μάρκα "8 Μαρτίου" μετατρέπει αμέσως κάθε εσωτερικό, ακόμα και τόσο περιορισμένο και αυστηρό όσο μια μελέτη. Βαθύ, πλούσιο χρώμα, ενδιαφέρουσα υφή της ταπετσαρίας, άνετο σχεδιασμό και διακοσμητικά μαξιλάρια δίνουν την κατάσταση μια σταθερή, αξιοσέβαστη εμφάνιση.
 • Πολυτελής καναπές σπιτιού πολύ αρμονικά με το εσωτερικό, σχεδιασμένο στο ύφος μιας σοφίτας. Τοίχοι από τούβλα, έλλειψη ντεκόρ, ανοιχτές ντουλάπες, ένας τέτοιος καναπές καθιστά το εσωτερικό πιο εκλεπτυσμένο και κομψό.
 • Φωτεινό, κομψό, μοντέρνο καναπέ θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση του εσωτερικού, κατασκευασμένη σε συγκρατημένο μοντέρνο στυλ. Γνήσια εξαρτήματα, άριστη ποιότητα, άνεση και άνεση - η ιδανική λύση για το σαλόνι.
Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο