Καναπέδες χωρίς πλαίσιο

Πρακτικότητα και άνεση - αυτοί είναι καναπέδες χωρίς πλαίσιο. Αυτά τα μοντέρνα έπιπλα είναι κατασκευασμένα σε διαφορετικές μορφές και διαστάσεις, κατάλληλα για σαλόνια, υπνοδωμάτια, μπαλκόνια και άλλα δωμάτια. Μια ποικιλία σχεδίων σας επιτρέπει να επιλέξετε μοντέλα για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Έπιπλα για την κατασκευή των οποίων δεν απαιτεί ένα πλαίσιο, εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα. Διάσημα παραδείγματα τέτοιων μοντέλων είναι οι σακούλες φασολιών, οι οποίες βρίσκονται σε καφετέριες, βιβλιοθήκες, στη χώρα και στο διαμέρισμα. Η ευελιξία των προϊόντων έγκειται στο γεγονός ότι μπορείτε να τα οργανώσετε οπουδήποτε. Μία από τις λίγες εξαιρέσεις - δωμάτια επιπλωμένα σε κλασικά στυλ: στην περίπτωση αυτή τέτοια έπιπλα θα φαίνονται ξένα και δυσαρμονικά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των καναπέδων χωρίς πλαίσιο;

Τα πλεονεκτήματα αυτών των μοντέλων είναι τα εξής:

 • Συμπαγή. Τα μοντέλα καταλαμβάνουν λίγο χώρο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να αφαιρεθούν στο ντουλάπι και να πάρουν κατά την άφιξη των επισκεπτών.
 • Ευκολία μεταφοράς. Λόγω των μικρών διαστάσεων του προϊόντος είναι εύκολο να μετακινηθεί από τόπο σε τόπο, ανάλογα με το πού θέλει να καθίσει το άτομο. Επιπλέον, ακόμη και ένα παιδί μπορεί να το αντιμετωπίσει, αφού οι τσάντες ζυγίζουν πολύ λίγο.
 • Ασυνήθιστο σχέδιο. Η μορφή των επίπλων χωρίς σκελετό ποικίλει ανάλογα με τη στάση του ατόμου. Αυτό σας επιτρέπει να ξαπλώνετε ή να κάθεστε σε οποιαδήποτε άνετη θέση.
 • Ανθεκτικότητα Η μακροχρόνια διάρκεια ζωής των προϊόντων εξασφαλίζεται με τη χρήση ποιοτικών υλικών. Η απλότητα του σχεδιασμού ελαχιστοποιεί τη δυνατότητα πρόκλησης βλάβης στο προϊόν ή την αποτυχία του.
 • Ασφάλεια για την υγεία. Οι διάσημες μάρκες προτιμούν τα φυσικά υφάσματα που δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες στην ατμόσφαιρα, επηρεάζουν ευνοϊκά την πλάτη.

Μοντέλα με φωτεινό σχεδιασμό θα διακοσμήσουν το δωμάτιο, θα του δώσουν δυναμισμό και θα καθορίσουν τη γενική διάθεση. Οι νέοι και τα κορίτσια μπορούν να επιλέξουν πολύχρωμους καναπέδες. Για τους ηλικιωμένους που θέλουν να οργανώσουν ένα δωμάτιο σε μινιμαλιστικό ύφος, υπάρχουν σκούρα έπιπλα,που είναι εύκολο να συνδυαστεί με άλλα εσωτερικά αντικείμενα. Και οι λευκές σακούλες θα κάνουν το δωμάτιο φωτεινότερο, συμβολίζουν την καθαριότητα και το άνοιγμα στον κόσμο.

Είδη

Ανάλογα με τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, τον σκοπό και το μέγεθος, οι καναπέδες χωρίς πλαίσιο χωρίζονται σε τύπους. Τα συμπαγή μοντέλα γίνονται για μικρά δωμάτια ως επιπρόσθετο έπιπλο, τα μεγάλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μόνιμο κρεβάτι:

 • Τσάντα. Το πιο διάσημο και πιο κοινό μοντέλο καναπέδων χωρίς πλαίσιο. Είναι μια μεγάλη τσάντα γεμάτη με μαλακά υλικά. Το κομμάτι των επίπλων είναι σχεδιασμένο για ανάπαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάγνωση βιβλίων, παρακολούθηση ταινιών και σας επιτρέπει να καθίσετε και να κάθονται και να ξαπλώνετε.
 • Poof καναπέ. Μινιατούρα μοντέλο που καταλαμβάνει λίγο χώρο. Χρησιμοποιείται ως μαλακό κάθισμα, υποπόδιο ή εσωτερική διακόσμηση.
 • Ροκ. Οι λακωνικές μορφές, οι στρογγυλεμένες γωνίες, η ευκολία εκτύλιξης είναι χαρακτηριστικά του μοντέλου. Όπως ένα συνηθισμένο καναπέ, αυτό το έπιπλο έχει μια πλάτη και μπράτσα. Ο ίδιος ισιώνει προς τα εμπρός επειδή είναι κατάλληλος για χρήση ως κρεβάτι.
 • Από μαλακά μπλοκ. Καναπέδες ανήκουν στους μετασχηματιστές. Παράγονται με τη μορφή ξεχωριστών μπλοκ, τα οποία αναδιαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη ή του εσωτερικού. Ένα μεγάλο μοντέλο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε μεμονωμένες καρέκλες, χρησιμοποιήστε ένα από τα μπλοκ ως τραπέζι. Καναπέδες από μαλακά τούβλα τοποθετούνται σε χώρους χαλάρωσης, σε εξοχικές κατοικίες.

Καναπές τσάντες χωριστά χωρισμένα σε τύπους ανάλογα με το σχήμα τους. Μια κλασική ποικιλία είναι το "Αχλάδι", το οποίο έχει σχήμα φρούτων. Συχνά αγοράζονται για περιοχές αναψυχής. Η "Μπανάνα" είναι εξοπλισμένη με κινητή πλάτη, το ύψος και το πλάτος της οποίας ρυθμίζεται ανάλογα με τη στάση του ατόμου. Επιπλέον, υπάρχουν "BigMat" και "Ποδόσφαιρο", με ένα πιο πεπλατυσμένο σχήμα.

Ένας από τους πιο κοινούς χωρίς καναπέδες καναπέδες είναι "Μαρακές" και "Σύγχρονη", παρόν σε πολλούς κατασκευαστές. Τα τελευταία μοντέλα, όπως λένε και τα ονόματα τους, είναι κατασκευασμένα σε μοντέρνο στυλ, είναι κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους πατάρι. Τα μοντέλα έχουν ένα γωνιακό σχήμα και μια έντονη πλάτη. Το "Μαρακές" είναι κατασκευασμένο με τη μορφή τσάντας και έχει σχετικά μεγάλες διαστάσεις: χωράει τρία άτομα τη φορά.

Σε μια ξεχωριστή ομάδα εκπέμπουν στρώματα χωρίς ελατήρια, τα οποία χρησιμοποιούνται στη σύνθεση των συνηθισμένων επίπλων. Διαφέρουν στην ελαστικότητα, την ακαμψία και την ελαστικότητα. Τα προϊόντα είναι ανθεκτικά σε σήψη και μούχλα, εξασφαλίζοντας συνεχή κυκλοφορία αέρα. Αυτά τα στρώματα έχουν ορθοπεδικό αποτέλεσμα, καθώς επαναλαμβάνουν τις καμπύλες της σπονδυλικής στήλης και εγγυώνται μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Καναπέδες μαζί τους χρησιμοποιούνται ευρέως ως μόνιμο κρεβάτι, κατάλληλο για ζευγάρια.

Διαστάσεις

Η ευελιξία των καναπέδων χωρίς πλαίσιο συσχετίζεται, μεταξύ άλλων, με το γεγονός ότι έχουν ευρύ φάσμα μεγεθών. Πολλά εργοστάσια παρέχουν την ευκαιρία να παραγγέλνουν προϊόντα με μεμονωμένες διαστάσεις για συγκεκριμένους χώρους. Μεγάλα μοντέλα θα ταιριάζουν σε ζευγάρια και σε εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν να δέχονται τους επισκέπτες. Τα single θα είναι αρκετά συμπαγής καναπέδες. Κατά τον προσδιορισμό των διαστάσεων των προϊόντων, λαμβάνονται υπόψη ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως:

 • ύψος πλάτης και καθιστικού
 • πλάτος καθίσματος ·
 • όγκο πλήρωσης.

Με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται, επιλέγονται μεγέθη S, M, L, XL, XXL, η αριθμητική έκφραση των οποίων είναι ξεχωριστή για διαφορετικά μοντέλα και κατασκευαστές.

Υλικά

Καναπέδες, στερημένοι από ένα ισχυρό σκελετό, επικαλυμμένο με ελίτ και αρκετά δημοσιονομικό υλικό. Εάν το μοντέλο αγοράζεται για μια θερινή κατοικία, δεν υπάρχει νόημα σε ακριβά ταπετσαρία, και για κατοικίες με πρωτότυπο εσωτερικό, αντίθετα, αποκτούν καλύτερα προϊόντα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείς για την υγεία, δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες στην ατμόσφαιρα. Και χάρη στην υποαλλεργική ταπετσαρία, τα έπιπλα είναι κατάλληλα για παιδικά δωμάτια.

Υλικά εξωτερικής κάλυψης:

 • Jacquard.
 • Chenille
 • Κοπάδι.
 • Φυσικό και οικολογικό δέρμα.
 • Βαμβάκι
 • Suede.
7 φωτογραφία

Απευθείας για ράψιμο καναπέδων παίρνουν υφάσματα. Το καουτσούκ αφρού χρησιμοποιείται ως πληρωτικό. Για τη συσκευασία συμπαγών μοντέλων κατάλληλες σφαίρες αφρού, οι οποίες συμπληρώνουν τα 2/3 της ποσότητας του προϊόντος - στην περίπτωση αυτή, το σχήμα θα ποικίλει ανάλογα με τη στάση του ατόμου.

Συμβουλές για την επιλογή

Πριν αγοράσετε έναν καναπέ χωρίς πλαίσιο, πρέπει να κατανοήσετε ξεκάθαρα πώς θα χρησιμοποιηθεί. Για την ηρεμία κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι τσάντες θα κάνουν, ωστόσο, δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για ύπνο. Η πιθανή θέση των επίπλων διαδραματίζει επίσης κάποιο ρόλο. Στενή κρεβατοκάμαρα, μεγάλο σαλόνι, ανοιχτή βεράντα - για κάθε έναν από τους χώρους κατάλληλα έπιπλα διαφόρων διαστάσεων, με συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καναπέ χωρίς πλαίσιο:

 • Διαστάσεις. Κατά την αγορά, λαμβάνουν υπόψη πόσα άτομα θα κάθονται στον καναπέ τακτικά, καθώς και την περιοχή του δωματίου.
 • Μορφή. Στην περίπτωση αυτή, η επιλογή της εξαρτάται από τις υποκειμενικές αισθήσεις. Για να καθορίσετε ποια μορφή καναπέ θα είναι πιο βολική, θα πρέπει να καθίσετε σε μερικές στο κατάστημα. Ο κανόνας ισχύει όταν τα έπιπλα παραγγέλλονται στο διαδίκτυο: μπορείτε να έρθετε σε οποιοδήποτε κατάστημα και να δείτε παρόμοια μοντέλα ζωντανά, μετά από τα οποία πραγματοποιείτε μια παραγγελία, προχωρήστε από τις εντυπώσεις σας.
 • Σχεδιασμός. Η ποικιλία χρωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε προϊόντα για κάθε χώρο. Μονόχρωμα μοντέλα, κατασκευασμένα σε ουδέτερα χρώματα, είναι ευκολότερο να συνδυαστούν με εσωτερικά αντικείμενα. Και με καναπέδες πλούσιο σε τόνους θα διακοσμήσει το δωμάτιο, διακοσμημένο σε μοντέρνο στυλ.
 • Ταπετσαρίες. Εξαρτάται από τη δύναμη του προϊόντος. Τα πυκνά υλικά εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Επιπλέον, οι αισθήσεις αφής είναι σημαντικές: πριν από την αγορά, μπορείτε να αγγίξετε τον καναπέ για να δείτε αν το υλικό ταπετσαρίας είναι ευχάριστο στην αφή.
 • Το πληρωτικό. Είναι υπεύθυνη για την άνεση, τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το καουτσούκ αφρού διατηρεί το σχήμα του, όμως, χάνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι σφαίρες από πολυστυρένιο είναι φιλικές προς το περιβάλλον, δεν απορροφούν την υγρασία, τα έντομα και οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί δεν ξεκινούν από αυτά.
 • Περίπτωση. Υπάρχουν εσωτερικές και εξωτερικές.Σχεδιασμένο για να προστατεύει το μοντέλο από εξωτερικές επιρροές και ακαθαρσίες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να αφαιρεθούν τα καλύμματα.

Επιπλέον, πρέπει να δοθεί προσοχή στην ποιότητα των ραφών., επειδή η ζωή του προϊόντος θα εξαρτηθεί από αυτό. Όλες οι άκρες πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία, η παρουσία προεξέχοντων νημάτων είναι απαράδεκτη για καναπέδες υψηλής ποιότητας. Η αντοχή του νήματος είναι υπεύθυνη για τη διάρκεια της λειτουργίας του επίπλου, επομένως συνιστάται να ελέγχετε τις ραφές με το άγγιγμα πριν από την αγορά. Διπλές ή ακόμα και τριπλές ραφές εξασφαλίζουν αξιόπιστες συνδέσεις.

Εκείνοι που βάζουν τα αισθητικά χαρακτηριστικά, πρέπει να δώσουν προσοχή στη διακοσμητική ή αντίθετη γραμμή που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε σωστά τις χρωματικές πινελιές. Η παρουσία μιας λαβής στην θήκη πρέπει να ενθουσιάσει εκείνους που σχεδιάζουν να μετακινούν συχνά έπιπλα από τόπο σε τόπο. Αυτό το τμήμα διευκολύνει τη μεταφορά του προϊόντος. Μπορεί επίσης να υπάρχει ένα φερμουάρ, το οποίο σας επιτρέπει να αφαιρέσετε και να βγάλετε γρήγορα το κάλυμμα όταν χρειάζεται να το αλλάξετε ή να το πλύνετε.

Κριτικές

Οι ιδιοκτήτες των επίπλων beskarkasnoy χαρακτηρίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευκολίας των μοντέλων. Οι καναπέδες χωρίς πλαίσιο επιτρέπουν στην πλάτη σας να ξεκουραστεί, είναι ωραίο να χαλαρώσετε μετά από μια εργάσιμη μέρα.Το μικρό βάρος των προϊόντων απλοποιεί τη μεταφορά τους, και η εγκατάσταση καναπέδων δεν απαιτεί εφαρμογή προσπάθειας. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι κατά την παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε το ύφασμα που σας αρέσει και το σχήμα του μελλοντικού προϊόντος.

Η χαμηλή τιμή καθιστά χωρίς καναπέδες καναπέδες προσιτές για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Οι ιδιοκτήτες τέτοιων επίπλων σημειώνουν με λύπη ότι δεν εκπροσωπούνται σε όλα τα καταστήματα. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό σε μικρές πόλεις, όπου πωλούνται μόνο παραδοσιακοί καναπέδες. Το μειονέκτημα εξαλείφεται από την πρόσβαση σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στη συνέχεια, δείτε την αναθεώρηση του αρχικού μοντέλου beskarkasnogo καναπέ "Ατλαντικός".

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο