Τυρκουάζ καναπέδες

 Τυρκουάζ καναπέδες

Πριν από μερικές δεκαετίες, απλοί εσωτερικοί χώροι αποτελούσαν μέρος ενός διαμερίσματος. Κανείς δεν μπορούσε καν να σκεφτεί πολύ φωτεινά χρώματα, όλοι αγόρασαν έπιπλα καφέ, λευκού και μαύρου χρώματος. Αλλά σήμερα, αντί των συνηθισμένων χρωμάτων έρχονται τα φωτεινά χρώματα, και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Τυρκουάζ καναπέδες - μια σχετική καινοτομία και μια τολμηρή απόφαση σχεδιασμού που μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε δωμάτιο.

Χαρακτηριστικά, υπέρ και τα κατά

Είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε την δροσερή φρεσκάδα του τιρκουάζ. Βασίζεται σε δύο αποχρώσεις - πράσινο και μπλε. Και οι δύο τόνοι ταιριάζουν υπέροχα στη συνολική ατμόσφαιρα, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Το πράσινο είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τη διακόσμηση ενός δωματίου, χαλαρώνει, καταπραΰνει, φέρνει αρμονία.Η ίδια λειτουργία εκτελείται από το μπλε χρώμα, χύτευση αναμνήσεις από τον ουρανό της άνοιξης ή την ήρεμη θάλασσα.

Η τιρκουάζ, κοντά στο μπλε, είναι επίσης γνωστή για την ικανότητά της να μεγεθύνει οπτικά το χώρο. Αξίζει να θυμόμαστε ότι ανεξάρτητα από το τι σκιά είναι ο καναπές, σε διαφορετικό φωτισμό θα παίξει με νέα χρώματα και θα αλλάξει τον τόνο.

Ένα καλό χαρακτηριστικό αυτών των καναπέδων είναι η δυνατότητα να τοποθετηθούν σε φωτεινούς και απλούς εσωτερικούς χώρους. Τέτοια έπιπλα μπορεί να είναι μια προφορά, ένα "φωτεινό σημείο" σε ένα δωμάτιο, ή μπορεί να συμπληρωθεί αρμονικά και να ανανεωθεί σε πλούσια χρώματα.

7 φωτογραφία

Χρώμα διαλύματα

Το ελαφρύ τιρκουάζ (σχεδόν μπλε) χρώμα είναι πολύ λάτρης της γειτονιάς των λευκών και παστέλ χρώματα. Επομένως, η ιδανική λύση θα ήταν να διακοσμήσετε το εσωτερικό σας σε τέτοιες αποχρώσεις. Οι ήχοι άμμου, μπεζ και ροδακινί είναι επίσης κατάλληλοι. Αρκετά φωτεινά στοιχεία θα είναι σε θέση να διαφοροποιήσουν έναν τέτοιο σχεδιασμό: μαξιλάρια καναπέδων, ζωγραφιές σε δροσερά χρώματα, οθωμανικά δάπεδα ή μικρές πολυθρόνες.

Το Deep dark turquoise θα συνδυαστεί καλά με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου, αλλά κυρίως με μουστάρδα. Ένας τέτοιος συνδυασμός φαίνεται συνήθως κομψός ακόμη και σε μικρά διαμερίσματα.Φαίνεται όμορφο σκοτεινό τυρκουάζ με απαλό μπλε τόνο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό μπλε φινίρισμα του δωματίου, ή μπορείτε απλά να προσθέσετε κουρτίνες αυτού του χρώματος σε αυτό. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν η αγορά αρκετών αξεσουάρ γαλακτοκομικών, παστέλ χρώματα.

Αυτό το χρώμα είναι πλούσιο, βαθύ και ταυτόχρονα ο καναπές σε τυρκουάζ αποχρώσεις εναρμονίζεται τέλεια με άλλα φωτεινά χρώματα. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με ροζ, μπλε, πράσινο, κόκκινο, τούβλο, λιλά. Ο βασικός κανόνας δεν είναι να αναγκάσει τα χρώματα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, όλα θα πρέπει να χρησιμεύουν ως υποστήριξη και να μην επισκιάζουν τυρκουάζ.

Οι σχεδιαστές προτείνουν να προτιμούν τις φωτεινές επιλογές όχι στη διακόσμηση του δωματίου, αλλά στα αξεσουάρ.

Δημοφιλή μοντέλα

Μέχρι σήμερα, η πιο δημοφιλής επιλογή έχουν γίνει γωνιακοί καναπέδες. Ο λόγος για αυτήν την επιλογή είναι πολύ απλός: το γωνιακό μοντέλο είναι ιδανικό τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά διαμερίσματα. Οι καναπέδες μετασχηματισμού έχουν επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό - εάν είναι απαραίτητο, ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να χρησιμεύσει ως επιπλέον κρεβάτι. Είναι καλύτερο να αγοράσετε γωνιακά μοντέλα με το μηχανισμό μετασχηματισμού "Dolphin".Η ευκολία της αναδίπλωσης και της χρήσης προσέφερε πολλούς ανεμιστήρες, αλλά το πλαίσιο θα πρέπει να είναι μόνο από πολύ υψηλής ποιότητας ξύλο.

Τα ευρέως γνωστά ευρωβάνια δεν είναι εξίσου απαιτητικά. Αυτός είναι ένας από τους πιο βιώσιμους καναπέδες που μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Ο μηχανισμός του ευρω-βιβλίου είναι τόσο στοιχειώδης και απλή που δεν μπορεί να σπάσει καν. Η καλύτερη λύση θα ήταν οι καναπέδες της κλασικής κατεύθυνσης. Αξίζει να προτιμάτε τα αγγλικά ή ιταλικά ίσια μοντέλα - με διακοσμητικά σχέδια ή εκτυπώσεις.

Καναπές "Samurai" - ένα από τα καλύτερα μοντέλα με το σχεδιασμό του "Accordion". Αυστηρή, ήρεμη και συγκρατημένη, τέτοια έπιπλα θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στο εσωτερικό. Το ενδιαφέρον σχέδιο των υποβραχιόνων, η ανθεκτικότητα του μηχανισμού και η παρουσία ενός μεγάλου συρταριού σεντονιών σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε άνετα τον καναπέ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ποικιλία υπάρχουν πολλά "Σαμουράι" - πρότυπα και μίνι. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον καρέκλες ή οθωμανούς.

Τι κουρτίνες στον καναπέ για να πάρει;

Η επιλογή των κουρτινών φαίνεται να είναι δύσκολη και επαχθή για πολλούς, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.Ένας λαμπερός καναπές τυρκουάζ είναι ένας πραγματικός χώρος για φαντασία, και η επιλογή των κουρτινών μπορεί να μετατραπεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προσδιοριστεί η κατάλληλη επιλογή, χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες.

  • Μια λογικά οικονομική μέθοδος είναι να η επιλογή των κουρτινών είναι σαφώς το χρώμα των επίπλων, σε αυτή την περίπτωση - κάτω από τον τυρκουάζ καναπέ. Δώστε προσοχή στο εσωτερικό σας. Αν αυτό το στυλ είναι κοντά στο παλάτι, θα γίνουν μαζικά μοντέλα με περιθώρια και φούντες. Οι σύγχρονες τάσεις (συμπεριλαμβανομένου του μινιμαλισμού) θα συμπληρώνονται τέλεια με ελαφρές κουρτίνες χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Σε μια ουδέτερη κλασική ατμόσφαιρα μπορείτε να πειραματιστείτε με λακωνικά σχέδια, αλλά δεν πρέπει να είναι ογκώδη ή σε μεγάλες ποσότητες.
  • Μια καλή λύση είναι ηεγκρίνει τις κουρτίνες στο χρώμα των τοίχων. Συνήθως οι άνθρωποι που δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των σχεδιαστών προτιμούν να συμπληρώνουν τον τυρκουάζ καναπέ με ένα εσωτερικό σε ελαφριά ή αμμώδη χρώματα. Οι κουρτίνες αυτής της σκιάς είναι απολύτως κερδοφόρες, φαίνονται εύκολα και διακριτικά. Το μόνο μειονέκτημα - θα πρέπει να αλλάξουν με κάθε ενημέρωση του εσωτερικού.
  • Έχοντας αγοράσει ουδέτερες αποχρώσεις, Μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε αριστούργημα.Προσπαθήστε να τα παραγγείλετε τυρκουάζ pelmets, μπορντούρα ή drapery, και απλές κουρτίνες θα παίξει με φρέσκο ​​χρώμα. Φως μοντέλα με τυρκουάζ πιτσιλιές θα φανεί επίσης καλό - εκτυπώσεις, ρίγες και κύτταρα θα κάνουν. Το κύριο πράγμα - μην ξεχάσετε για τα αξεσουάρ, να είστε βέβαιος να πάρει φωτεινά μαξιλάρια, τυρκουάζ λαμπτήρα δαπέδου, διακοσμητικές χαρτοπετσέτες ή τραπεζομάντιλο.

Όμορφες λύσεις σχεδιασμού

Φωτεινό τιρκουάζ - ο τέλειος σύντροφος για το εσωτερικό σε άσπρες αποχρώσεις. Φαίνεται ιδιαίτερα κομψό στα μοντέρνα στούντιο διαμερίσματα. Οι γκρι αποχρώσεις θα δώσουν επιπλέον δροσιά στην ατμόσφαιρα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λάμπες ή πίνακες ζωγραφικής. Ανανεώστε τις πράσινες κηλίδες σχεδιασμού - για παράδειγμα, ζωντανά φυτά ή ένα όμορφο ενυδρείο.

Η αφθονία του τιρκουάζ χρώματος όχι μόνο δεν καταστρέφει, αλλά και τέλεια "αναβιώνει" το δωμάτιο. Ο εξαίσιος γωνιακός καναπές φωτεινού χρώματος, πολυθρόνες και οθωμανικός τόνος, καθώς και τυρκουάζ κουρτίνες θα κάνουν το εσωτερικό πλούσιο και πρωτότυπο. Σε μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε να προσθέσετε κίτρινο ή χρυσό χρώμα. Συμπληρώστε το δωμάτιο και ασπρόμαυρη εκτύπωση ζέβρας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολυτελές μοντέρνο στυλ προσθέτοντας έναν ήρεμο λευκό τόνο στο τυρκουάζ και κίτρινο.Ρομαντικό απαλό βλέμμα φωτεινό καναπέ πλαισιωμένο σε λευκές και κίτρινες καρέκλες. Ένας τοίχος με παρόμοιο τόνο θα τον βοηθήσει να το σκιάσει. Πράσινο κουρτίνες, τραπέζι καθρέφτη και κομψό πολυέλαιο θα είναι η τελευταία πινελιά στην ατμόσφαιρα του δωματίου.

Κομψό καναπέ τυρκουάζ μπορεί να λειτουργήσει ως προφορά, και επιπλέον στο εσωτερικό. Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε μόνο αυτό το χρώμα, διαφοροποιήστε το με άμμο, μπεζ και καφέ τόνους. Μια τέτοια ουδέτερη κλίμακα θα βοηθήσει τον καναπέ να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Αλλά όταν ο καναπές χρησιμεύει ως συμπλήρωμα, πάρτε κάτι για να ταιριάξετε. Για το σκοπό αυτό, τοποθετήστε λάμπες, καρέκλες, κουρτίνες, αγγεία, πίνακες ζωγραφικής.

Οι μικρές καναπέδες τυρκουάζ είναι πολύ δημοφιλείς με τα παιδιά. Όλα τα παιδιά αγαπούν τα φωτεινά, πλούσια χρώματα, οπότε μια τέτοια εξαγορά θα είναι σαφώς σε ισχύ. Αλλά μην το παρακάνετε με ουρλιάζοντας αποχρώσεις - θα είναι αρκετό να έχετε κουρτίνες και μια μικρή διακόσμηση στους τοίχους ή ντουλάπα. Το συνολικό εσωτερικό είναι καλύτερα να κανονιστεί σε αμμώδεις ή γαλακτώδεις τόνους.

Πώς να επιλέξετε έναν καναπέ, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο