Καναπές γωνιών για παιδιά: τύποι και κανόνες επιλογής

Ο σχεδιασμός και ο σχεδιασμός των επίπλων που σχεδιάζονται για παιδιά βελτιώνεται συνεχώς. Σταδιακά, γωνιακοί καναπέδες κερδίζουν ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα στο τμήμα των παιδιών. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι είναι. Πώς να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για το παιδί;

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Ο καναπές γωνιών για παιδιά βοηθά τη βέλτιστη χρήση του φυτώρου. Μαζί με αυτά, αυτά τα έπιπλα διαφέρουν σε διάφορες άλλες σημαντικές λειτουργίες. Η δημοτικότητα τέτοιων δομών στις ευρωπαϊκές χώρες αυξάνεται σταθερά, τώρα αυτή η διαδικασία έχει επηρεάσει τη χώρα μας. Τα έπιπλα γωνιακής μορφής γεμίζουν τις άδειες γωνίες, βοηθώντας στην επέκταση του χώρου παιχνιδιού. Είναι επίσης σημαντικό ότι η κατανομή της επικράτειας του χώρου σε λειτουργικές και οπτικές περιοχές συμβαίνει πιο αποτελεσματικά.

Οι γωνιακοί μετασχηματιστές σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη λειτουργία από μέρα σε νύχτα, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον καναπέ και να κοιμούνται νύχτες στο κρεβάτι. Το σχήμα του γράμματος G παρέχει τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων. Αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές, η επιλογή των οποίων καθορίζεται από το μέγεθος του δωματίου. Υπάρχουν επίσης σύνθετες δομές που σας επιτρέπουν να διαφοροποιήσετε το εσωτερικό του σπιτιού. Για την κατασκευή του πλαισίου πάρτε συχνά μια σειρά από ξύλο, και η ταπετσαρία των περισσότερων μοντέλων αποτελείται από λινό ή βαμβάκι.

Άνετες μαλακές ζώνες γεμίζουν τις πρώην άχρηστες άδειες γωνίες. Όπως δείχνει η πρακτική, τέτοια μοντέλα καναπέδων είναι πιο βολικά από τα εντελώς άμεσα ανάλογα. Και αυτό δεν είναι μόνο ένας καναπές ή ένα κρεβάτι, επειδή μέσα υπάρχει επίσης ένα διαμέρισμα για τη συσσώρευση λινό. Μέρος της εξέλιξης είναι επίσης εξοπλισμένο με τραπέζια και άλλα αξεσουάρ. Παρά τη διαφορά στα μοντέλα για ενήλικες και παιδιά, τα σχέδια σχεδίασης είναι περίπου τα ίδια. Υπάρχουν πέντε κύριες επιλογές:

  • ακορντεόν?
  • πτυσσόμενο κρεβάτι;
  • roll out προϊόντα?
  • βιβλία ευρωπαϊκής μορφής ·
  • υπερμετασχηματιστές.

Πώς να επιλέξετε;

Ο υπερμετασχηματιστής είναι διαφορετικός στο ότι μπορείτε να κάμψετε και να διπλώσετε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος.Η πλάτη του καθίσματος ρυθμίζει το επίπεδο κλίσης. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά κάθονται ή ξαπλώνουν στην επιλογή τους οπουδήποτε στον καναπέ. Ο μηχανισμός εργασίας πρέπει να δοθεί στην πρώτη προσοχή. Όταν φτάσουν σε μια ορισμένη ηλικία, τα παιδιά θα πρέπει ήδη να αντιμετωπίσουν ανεξάρτητα τον μηχανισμό ύπνου. Ως εκ τούτου, κατά την αγορά είναι απαραίτητο να ελέγξετε αν είναι ασφαλές, αν είναι πραγματικά απλό και βολικό στη χρήση.

Υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις. Έτσι, μερικοί τύποι μηχανισμού αναδίπλωσης είναι κατάλληλοι για όσους είναι παθιασμένοι με τα παιχνίδια, και άλλοι - για εκείνους που κοιμούνται συνήθως στον καναπέ. Η σταθερότητα των καναπέδων με τη μορφή του γράμματος G είναι ασύγκριτη, αλλά αξίζει να μελετήσουμε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Ακόμη και ασήμαντες απότομες περιοχές και ανώμαλες θέσεις είναι κατηγορηματικά απαράδεκτες.

Η επιλογή για λινάρι και βαμβάκι ταπετσαριών δικαιολογείται από την ασφάλειά τους. Αλλά τέτοια ύλη είναι εύκολα τρίβεται. Ως εκ τούτου, ορισμένοι εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν να επιλέξουν καναπέδες επικαλυμμένους με ταπετσαρία. Όσον αφορά το φάσμα των χρωμάτων, ακόμη και για τα κορίτσια πολύ φωτεινά χρώματα αντενδείκνυνται. Μια υπερβολικά πλούσια γκάμα απαιτείται για να μαλακώσει. Παστέλ αποχρώσεις βοηθούν να μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο.

Εάν ο καναπές του επιθυμητού χρώματος δεν μπορεί να αγοραστεί, μπορείτε απλά να τον συμπληρώσετε με ένα κατάλληλο κάλυμμα.

Το μέγεθος των γωνιακών καναπέδων επιλέγεται για την ανάπτυξη των παιδιών που θα τα χρησιμοποιήσουν. Αλλά δεν είναι η μόνη στιγμή που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Θα πρέπει σίγουρα να υπολογίσετε πώς θα βρίσκεται ο καναπές σε σχέση με την πόρτα, είτε θα είναι στα δεξιά είτε στα αριστερά. Το μεγαλύτερο τμήμα περιορίζεται σε 1,5 μ. Αλλά στα περισσότερα μοντέλα το μήκος δεν ξεπερνά το 1 μ. Ένα ποσοστό 190 x 80 cm είναι ευρέως διαδεδομένο. Σε βιομηχανική κλίμακα, τα έπιπλα κατασκευάζονται με τη μορφή παιχνιδιών, οικιακών και άγριων ζώων, σπιτιών, αυτοκινήτων κ.ο.κ.

Modular καναπέ γωνία βρίσκεται στα δωμάτια των παιδιών είναι σχετικά σπάνια. Τα εν λόγω έπιπλα χρησιμοποιούνται κυρίως για την επίπλωση αίθουσες και αίθουσες διδασκαλίας.

Αλλά η μονολιθική μορφή, όπου το κύριο μέρος είναι καλά συνδεδεμένη με το γωνιακό μερίδιο, είναι ιδανική για παιδιά. Αυτοί οι καναπέδες είναι απλούστεροι και πιο σταθεροί από άλλα σχέδια. Η απόκτηση μετασχηματιστών συνιστάται κυρίως για μικρές κατοικίες και διαμερίσματα.

Στο εσωτερικό σχέδιο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γωνιακοί καναπέδες τοποθετούνται σε στενούς χώρους.Η επιμήκης διαμόρφωση των παιδιών μπορεί να βελτιωθεί αλλάζοντας το χρώμα και την εξωτερική υφή των τοίχων. Καθορίζοντας τη δομή των ζωνών, απαιτείται είτε να συμπληρώνει τον επιλεγμένο σχεδιασμό είτε να ακολουθεί την αρχή της αντίθεσης. Γωνιακοί καναπέδες κάνουν συχνά "κάτω από το αυτοκίνητο". Τέτοια έπιπλα είναι ζωγραφισμένα κυρίως σε κόκκινο, μπλε και λευκό τόνους.

Γοητευμένοι από το ρομαντισμό, τα παιδιά προτιμούν το ναυτικό ύφος. Σε αυτή την περίπτωση, το δωμάτιο θα μετατραπεί στην καμπίνα ενός παλιού ιστιοφόρου ή ατμόπλοιο του 19ου αιώνα. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, το ξύλο χρησιμοποιείται ενεργά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλαστά παράθυρα. Στη συνέχεια οι γωνιακοί καναπέδες πρέπει να μετατραπούν, η επιλογή άλλων μοντέλων επιτρέπεται μόνο σε συντονισμό με έναν επαγγελματία σχεδιαστή. Μόνο θα καταλάβει όλες τις λεπτές αποχρώσεις.

Υπάρχουν παιδιά που δεν εμπνέονται ούτε από την καραβέλα ούτε από το γρήγορο αυτοκίνητο. Τότε μπορείτε να σκεφτείτε το στυλ της country μουσικής.

Οι καναπέδες διακοσμημένοι με φυτικά μοτίβα και διακοσμημένοι με εικόνες ζώων θα ταιριάζουν τέλεια σε αυτό. Ως προσθήκη, τα ράφια και τα ψάθινα καλάθια χρησιμοποιούνται ευρέως. Φυσικά, μπορείτε να προτιμήσετε μια εντελώς πρωτότυπη λύση.

Συμπληρωματικές συστάσεις

Όταν οι κάτοικοι του νηπιαγωγείου είναι και των δύο φύλων, είναι σκόπιμο να επιλέξουμε ζωοτεχνικά μοτίβα και άλλα καθολικά οικόπεδα. Κατά την επιλογή ενός καναπέ που είναι εξοπλισμένος με αποσπώμενα διαμερίσματα αποθήκευσης, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί αν είναι εξοπλισμένα με προστασία δακτύλων. Η επαρκής ασφάλεια παρέχεται από μαλακά υποβραχιόνια. Είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν τμήματα που να εξέρχονται από το περίγραμμα.

Μεταξύ των πτυσσόμενων δομών, τα καλύτερα είναι εκείνα που είναι εφοδιασμένα με τροχούς από καουτσούκ. Τέτοια υποστηρίγματα εξαλείφουν την παραμόρφωση του δαπέδου, ακόμη και με ενεργή χρήση. Επιλέγοντας έναν καναπέ για παιδιά μικρής ηλικίας, αξίζει να εστιάσετε σε μοντέλα με πλευρές διπλής όψεως. Υπάρχουν ακόμη και εκδόσεις που "ανεβαίνουν" καθώς μεγαλώνει το παιδί - τότε δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να αγοράσετε νέα αντίγραφα. Το ευρωπαϊκό "βιβλίο" και το σχήμα "click-klyak" εκτείνονται χωρίς τη χρήση των κατώτερων τμημάτων, οπότε αυτές οι εκδόσεις πρέπει να επιλέγονται σε χώρους με ιδιαίτερα ευπαθή δάπεδα.

Για να εξοικονομήσετε χώρο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός καναπέ και σοφίτα. Σε αυτή την περίπτωση, μερικές φορές βάλτε ένα ζευγάρι από μικρούς καναπέδες, αντίθετους ο ένας στον άλλο. Αυτά τα έπιπλα είναι επίσης συχνά εξοπλισμένα με αποθηκευτικούς χώρους.Το ύψος του παιδικού καναπέ δεν πρέπει να είναι μεγάλο, επειδή η απειλή πτώσης δεν έχει ακυρωθεί. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι είναι ανεπιθύμητο για τα παιδιά να ανεβαίνουν συνεχώς τα κεφάλια τους για να κοιτάξουν την τηλεόραση ή στο παράθυρο.

Πώς να επιλέξετε έναν καναπέ για το δωμάτιο των παιδιών, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο