Διπλό πτυσσόμενο κρεβάτι

Τα κλινοσκεπάσματα έχουν αξίζει τη φήμη για περισσότερο από μια δεκαετία. Μόνο τώρα το σημερινό clamshell δεν μοιάζει πολύ με αυτό που σχεδόν 40-50 χρόνια πριν ήταν σχεδόν σε κάθε οικογένεια - μια στενή και όχι πολύ άνετη λωρίδα υφάσματος που απλώνεται πάνω από μεταλλικούς σωλήνες. Στις σημερινές βρεφικές κούνιες, ο ύπνος δεν είναι λιγότερο ευχάριστος και άνετος από τους συνηθισμένους καναπέδες και κρεβάτια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν ακόμη και διπλές επιλογές - για τις νέες οικογένειες που δεν έχουν ακόμη χρόνο να πάρουν άλλα έπιπλα, και για όσους εκτιμούν το συνδυασμό της συμπαγής και άνεσης.

Συμπαγής άνεση για όλους

Οι σημερινοί λοχίες είναι εκσυγχρονισμένοι παλιοί γνωστοί, τα κύρια πλεονεκτήματα των οποίων περιλαμβάνουν:

 • Ελαφρύ, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε το κρεβάτι ανεξάρτητα, ακόμη και σε ένα άτομο.
 • Κινητικότητα - την ικανότητα αναδιάταξης και χρήσης προϊόντων σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος.
 • Συμπαγή - όταν διπλωθούν, μπορούν να ωθηθούν σε μια μικρή γωνία ή πίσω από ένα ντουλάπι, ή απλά να κλίνουν απέναντι σε έναν τοίχο, όπου γίνονται σχεδόν αόρατοι και δεν γεμίζουν το δωμάτιο.
 • Προσιτή τιμή, καθιστώντας αυτόν τον τύπο κρεβατιού την πιο οικονομική επιλογή.

Τα μοντέρνα clamshells διαφέρουν από τους προκατόχους τους, επειδή:

 • Πολύ πιο βολικό και μπορεί να αντικαταστήσει ένα πλήρες κρεβάτι, ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Πιο ανθεκτικό. Τα σύγχρονα υλικά είναι σε θέση να αντέξουν σημαντικά φορτία - και συγχρόνως να μην τεντώσουν, να μην σκίρουν.
 • Πιο ανθεκτικό. Ένα υψηλής ποιότητας clamshell, ακόμα και με μεγάλη χρήση, θα διαρκέσει για δεκαετίες.

Ταυτόχρονα, ένα διπλό πτυσσόμενο κρεβάτι είναι μια κατασκευή που μοιάζει με διπλό πτυσσόμενο κρεβάτι που αποτελείται από δύο πλαίσια που στερεώνονται στο πλάι. Έχει διπλασιάσει όλα τα πλεονεκτήματα των μεμονωμένων "συναδέλφων".

Είδη

Οι βρεφικές κούνιες διακρίνονται από:

 • Υλικό κατασκευής πλαισίουπου μπορεί να είναι αλουμίνιο ή χάλυβας. Το πρώτο είναι πολύ ελαφρύτερο σε βάρος, αλλά δεν μπορεί να αντέξει πολύ βάρος.Το τελευταίο είναι πολύ πιο ανθεκτικό και επομένως τα προϊόντα στο χαλύβδινο πλαίσιο είναι σε θέση να αντέχουν σε βαριά φορτία, είναι πιο ανθεκτικά.
 • Βασικό υλικόπου μπορεί να είναι ύφασμα, με τη μορφή πλέγματος θωράκισης ή από ξύλινες πλάκες ή σχάρες. Ύφασμα clamshell - το πιο εύκολο, αλλά ταυτόχρονα το πιο βραχύβιο. Αλλά τα μοντέλα σε ξύλινες πλάκες θεωρούνται τα πιο ανθεκτικά. Επιπλέον, είναι η πιο σκληρή και ομαλότερη επίστρωση όλων. Έχει ορθοπεδικές ιδιότητες, αλλά απαιτεί ειδική σχέση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Λόγω των ιδιομορφιών του σχεδιασμού, είναι αδύνατο να σταθεί σε ένα τέτοιο προϊόν με τα πόδια - οι μεμονωμένες πλάκες δεν μπορούν να σταθούν και να σπάσουν. Ως αποτέλεσμα, η όλη δομή θα καταστεί άχρηστη.

Ανάλογα με τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα εξαρτήματα, ένας χώρος ύπνου μπορεί να αντέξει διάφορα φορτία βάρους - από 100 έως 250 kg. Όσον αφορά το μήκος του clamshell - ποικίλλει σε ένα ευρύ φάσμα. Εδώ ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τις προτιμήσεις του και τον τόπο όπου θα τοποθετηθεί το προϊόν. Το πλάτος ενός διπλού πτυσσόμενου στρώματος είναι συνήθως 100-120 cm.

Επιλογές στρώματος

Τα μοντέρνα μοντέλα των πτυσσόμενων κλινών έχουν σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και άλλες διαφορές - πολλά από αυτά συμπληρώνονται με ορθοπεδικά στρώματα, τα οποία διαφέρουν ως προς το είδος της γέμισης. Ως τελευταία πιο συχνά χρησιμοποιούμενη:

 • Holcon - μη υφασμένο συνθετικό πληρωτικό υλικό, αποτελούμενο από σπειροειδείς πολυεστερικές ίνες. Η πρώτη ύλη για αυτό είναι μια holofiber που έχει υποβληθεί σε διαδικασία θερμικής συγκόλλησης.
 • Αναγεννημένη ίνα - ανακυκλωμένα απορρίμματα από μαλλί και μαλλί. Μπορεί να είναι φυσικό και συνθετικό.
 • Sintepon - το συνθετικό υλικό που διαφέρει με ευκολία και ελαστικότητα.
 • Αφρώδες ελαστικό - Αφρός πολυουρεθάνης, αποτελούμενος κυρίως από αέρα, που του παρέχει μια ιδιαίτερη απαλότητα.
Holcon
Αναγεννημένη ίνα
Sintepon
Αφρώδες ελαστικό

Όταν αναδιπλώνετε ένα πτυσσόμενο κρεβάτι, δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το στρώμα από αυτό - διπλώνει τέλεια με το κρεβάτι. Ταυτόχρονα, τα στρώματα με sinteponovoy και αφρού καουτσούκ γέμιση πιο λεπτή, αλλά λιγότερο άνετα. Είναι πιο κατάλληλα για αναδιπλούμενα κρεβάτια τα οποία δεν χρησιμοποιούνται τακτικά (για παράδειγμα, εάν έχουν σχεδιαστεί μόνο για την άφιξη των επισκεπτών).

Συνεχώς κοιμάται σε τέτοια στρώματα δεν είναι αρκετά άνετα, έτσι για τακτική χρήση είναι καλύτερα να επιλέξετε προϊόντα με στρώματα ολογραφίας και αναγεννημένων ινών.

Κανόνες επιλογής

Όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου διπλού πτυσσόμενου κρεβατιού μπορούν να εμφανιστούν μόνο αν το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας. Αξίζει να προσεγγίσετε την επιλογή ενός πτυσσόμενου κρεβατιού με όχι μικρότερη ευθύνη, από την επιλογή οποιουδήποτε άλλου έπιπλα.

Είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί:

 • Η αντοχή της βάσης του προϊόντος. Το σώμα πρέπει να είναι συμπαγές, χωρίς σχισμές, με ειδική επίστρωση σκόνης που προστατεύει το πλαίσιο από τη σκουριά και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Την ίδια στιγμή, κατά τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση μιας clamshell, δεν πρέπει να υπάρχει στίξιμο, όλα τα μέρη πρέπει να κινούνται ομαλά, με ελάχιστη προσπάθεια.
 • Φόρτωσηπου μπορεί να αντέξει ένα πτυσσόμενο κρεβάτι. Είναι απαραίτητο να το συσχετίσουμε με το βάρος εκείνων που θα κοιμηθούν πάνω σε αυτό.
 • Ευκολία και ποιότητα του στρώματος. Για να γίνει αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πληρωτικό υλικό είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο και δοκιμάστε το στρώμα για ακαμψία. Επιπλέον, πρέπει να δώσετε προσοχή στα καλύμματα των στρώσεων υλικών - είτε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και καλά αεριζόμενοι.

Είναι σημαντικό! Από τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται το σκελετό και το στρώμα, δεν πρέπει να υπάρχουν δυσάρεστες οσμές. Για να ελέγξετε πόσο άνετα θα είναι ο ύπνος σε ένα ή το άλλο κρεβάτι, είναι απαραίτητο να ξαπλώσετε σε αυτό. Και θα πρέπει να γίνει σε κατάστημα ή σαλόνι.

Είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τα πιστοποιητικά για όλα τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται το πτυσσόμενο κινητό κρεβάτι. Πώς να επιλέξετε ένα clamshell, θα μάθετε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο