Swing καναπέδες: χαρακτηριστικά και μυστικά της κατασκευής

Καναπές swing - ένα πράγμα που προσθέτει άνεση στο εσωτερικό. Είναι άνετα, ανεπιτήδευτα, εκτός από τους ειδικούς τεχνίτες που μπορούν εύκολα να τα κάνουν μόνα τους. Σχετικά με το τι κούνιες κούνιες είναι και πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα αυτά, θα πρέπει να μιλήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Υλικό

Κατά κανόνα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ταλάντευση καναπέ για να δώσουν, πολύ λιγότερο συχνά - για το σπίτι τους. Ανάλογα με το πού στο μέλλον θα σταθούν, και εξαρτάται από το τι και ποια σχεδίαση θα πρέπει να έχουν.

Στην πραγματικότητα, τα υλικά από τα οποία μπορείτε να κάνετε έναν καναπέ κούνια, λίγο. Μόνο μερικά από αυτά έχουν αρκετή δύναμη. Παρακάτω είναι τα κοινά μοντέλα και τα υλικά της κατασκευής τους.

 • Δέντρο Η πιο κοινή επιλογή. Μεγάλη για έναν κήπο το καλοκαίρι. Δυστυχώς, όμως, τέτοιες κούνιες επηρεάζονται έντονα από την υγρασία, τις καιρικές συνθήκες και ακόμη και τη θερμοκρασία του αέρα χωρίς την κατάλληλη επεξεργασία ξύλου. Επιπλέον, είναι εύκολο να σπάσουν και είναι εύφλεκτα.Από τα οφέλη - φιλικότητα προς το περιβάλλον και ευχάριστη εμφάνιση.
 • Μέταλλο Τέτοια μοντέλα είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά. Είναι εύκολο να τους δώσετε οποιοδήποτε σχέδιο, να βάλετε οποιοδήποτε μοτίβο πάνω τους ή να τα παραγγείλετε με διάφορους τύπους σφυρηλάτησης. Αλλά μια τέτοια κούνια δεν είναι αρκετά κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού τα παιδιά μπορούν να υποστούν βλάβη. Επιπλέον, αυτές οι δομές είναι δύσκολο να εγκατασταθούν. Αλλά είναι σχετικά εύκολο να τους φροντίσει.

Είδη

Η ταλάντευση των καναπέδων χωρίζεται σε διάφορους τύπους στη δομή και το σκοπό τους.

 1. Πολυθέσιο και διπλό. Τα πρώτα είναι μακρά και πρέπει να έχουν μια σταθερή και βαριά κατασκευή, τα τελευταία είναι πιο συμπαγή και μπορούν να κρεμαστούν σε μία αλυσίδα.
 2. Πτυσσόμενα και συμπαγή μοντέλα. Οι πτυσσόμενοι καναπέδες μπορούν να επεκταθούν, μετά από τους οποίους παίρνουν τη μορφή ενός κρεβατιού ή καναπέ. Στερεά μοντέλα αυτού του τύπου επίπλων έρχονται με σταθερή πλάτη.
 3. Εξωτερική και εσωτερική. Οι υπαίθριες μετακινήσεις καναπέδων έχουν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα - ένα θόλο, και εκείνες για το σπίτι έχουν ένα φωτεινότερο και λακωνικό σχέδιο.
 4. Με διαφορετικούς τύπους ράφια. Τα πιο συνηθισμένα ράφια έχουν σχήμα Α και σχήμα U.

  Κατά κανόνα, απολύτως όλα τα είδη καναπέδων ταλάντευσης έρχονται με πλάτη, οι μοναδικές εξαιρέσεις είναι εξωφρενικά ή υπερβολικά μοντέλα σχεδιασμού.

  Πώς να εξοπλίσει;

  Προφανώς, για μια ταλάντευση καναπέ θα χρειαστεί πολύς χώρος. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να τα τοποθετήσετε σε μια τοποθεσία χωρίς άλλες δομές. Το κύριο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι η πορεία προς αυτά πρέπει επίσης να είναι ελεύθερη, χωρίς εμπόδια.

  Δεν συνιστάται η τοποθέτηση παρόμοιων επίπλων κοντά σε τοίχους ή άλλες κάθετες επιφάνειες. Το ίδιο ισχύει για μεγάλα τεράστια δέντρα. Δεν πρέπει να έχετε έπιπλα κάτω από τη σκιά τους, σαν να μην είναι επιθυμητό αυτό. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Η μόνη εξαίρεση είναι η ταλάντευση κρεβατιών, αναρτημένη σε ισχυρά και παχιά κλαδιά δέντρου.

  Μια καλή επιλογή για καλοκαίρι για ένα μικρό οικόπεδο δεν θα είναι μια πολυ-καρέκλα ταλάντευση καναπέ, αλλά αρκετά μονόκλινα δωμάτια. Αν και θα πάρουν περισσότερο χώρο, θα δώσουν στον κήπο κάποια πρωτοτυπία και φρεσκάδα. Πριν από την τοποθέτηση της δομής, είναι απαραίτητο να σταθεροποιήσετε την επιφάνεια στην οποία θα σταθεί, και μετά την ολοκλήρωσή της, σφραγίστε σταθερά για σταθερότητα.

  Προσθέστε την ευκολία και κάτι σαν ανεμιστήρα που είναι εγκατεστημένος πάνω από τον καναπέ,στους οποίους ο καθένας θα είναι ευγνώμων για τις περιπετειώδεις καλοκαιρινές νύχτες.

  Επιλογή τοποθεσίας

  Το καλύτερο μέρος για την ταλάντευση καναπέ είναι μια ανοιχτή βεράντα ή κιόσκι. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για δίνοντας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αγνοήσετε την αγορά των τόξων και των εξαρτημάτων, και να επισυνάψετε αμέσως τη δομή στην οροφή. Τοποθετήστε το στο εσωτερικό είναι πολύ απλό - απλώς ανακατασκευάστε το χρώμα των γύρω επίπλων ή άλλων στοιχείων τοπίου. Προσθέστε φωτεινότητα μπορεί να είναι η απόκτηση των διαφόρων διακοσμητικά μαξιλάρια σε αυτό. Φωτεινά χρώματα χαλιά ή ένα κάλυμμα με ασυνήθιστο μοτίβο είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

  Είναι καλύτερα να επιλέξετε έναν καναπέ με μια ελαφριά πλάτη πίσω, αυτή η επίπλωση θα είναι πιο άνετη. Ως προσάρτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αλυσίδες και χοντρά σπειρώματα σχοινιών, καθώς και λεπτούς μεταλλικούς σωλήνες. Πολύ πιο άνετα φαίνεται να είναι καναπέδες, που κρέμονται χαμηλά στο πάτωμα από εκείνες στις οποίες πρέπει να «ανεβείτε».

   Ίσως είναι προφανές ότι η ταλάντευση θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλα έπιπλα, στα οποία η ποιότητα είναι κατάλληλες κομοδίνα, πολυθρόνες, τραπέζια και καρέκλες τυποποιημένες γι 'αυτό. Πρόσφατα, οι σχεδιαστές προσφέρουν εγκατάσταση ασύμμετρης ταλάντευσης καναπέ, όπου η πλάτη μπορεί να είναι από την πλευρά και από τη μια πλευρά μόνο.

   Παρατηρείται ότι η ευρύτερη και μακρύτερη ταλάντευση του καναπέ, η πιο ομαλή κινούνται. Σε τέτοια έπιπλα για να καθίσει ή ψέμα θα είναι διπλά βολικό.

   Καθίστε και κούντε το βράδυ σε έναν καναπέ αφού πίνετε τσάι και ζεστές συνομιλίες μπορεί εύκολα να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια και μια παράδοξη παράδοση κάθε οικογένειας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και να πάρετε ποιοτικά έπιπλα που θα σας εξυπηρετήσουν καλά.

   Πώς να κάνετε έναν καναπέ ταλάντευσης με τα χέρια τους, δείτε το επόμενο βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο