Καναπέδες Σελήνης

Ο καναπές είναι απαραίτητο στοιχείο της ζωής. Στον ύπνο, να ξεκουραστείτε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να διαβάσετε. Οι επιλογές αναψυχής δεν υπολογίζονται, επειδή σε κάθε σπίτι υπάρχουν τέτοια επικαλυμμένα έπιπλα, τα οποία δίνουν ζεστασιά και άνεση.

Οι καναπέδες του Moon ικανοποιούν τις ποιοτικές απαιτήσεις και είναι οικονομικά προσιτές για να γίνουν μέρος του εσωτερικού σχεδόν κάθε σπιτιού.

Εργοστάσια Οφέλη

Τα προϊόντα Moon συναρμολογούνται στο εργοστάσιο επίπλων με έπιπλα καναπέδων Living Living. Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της είναι η ποιότητα, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός της παραγωγικής βάσης και η δημιουργική προσέγγιση της δημιουργίας αγαθών.

Η ποιότητα είναι εγγυημένη με διπλώματα και πιστοποιητικά διεθνών εκθέσεων επίπλων, όπως για παράδειγμα το Εθνικό Βραβείο "Cabriole".

7 φωτογραφία

Εξοπλισμός για την κατασκευή επίπλων βρίσκεται σε μια έκταση άνω των 80.000 τετραγωνικών μέτρων, απασχολεί επαγγελματίες στον τομέα τους.Από την ίδρυση της εταιρείας, και αυτό είναι το έτος 1994, οι "Living Καναπέδες" δεν είναι κατώτεροι από τους ανταγωνιστές της αγοράς και παράγουν σύγχρονα επικαλυμμένα έπιπλα σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας.

Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς, παρακολουθεί τις επιθυμίες των πελατών και βρίσκει προσέγγιση σε κάθε μία από αυτές. Η ποικιλομορφία υποστηρίζεται από την αρχική σειρά γωνιακών καναπέδων και τον εκσυγχρονισμό παλαιών συλλογών.

Δημιουργώντας υψηλής ποιότητας υλικά υψηλής ποιότητας και άνετα πράγματα που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια - αυτό το κάνουν οι δημιουργοί καναπέδων, πολυθρόνων, οθωμανών και πολυάριθμων αξεσουάρ της εταιρείας Moon.

Είδη

Όλοι οι καναπέδες Moon είναι "ζωντανοί" χάρη σε ειδικά κινούμενα στοιχεία. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση των επίπλων, προκειμένου να επιτευχθεί ένας μεγάλος αριθμός (περίπου πενήντα) διαφορετικών επιλογών. Υπάρχουν καναπέδες ευθείες, γωνιακές, σπονδυλωτές και ορθοπεδικές, σχεδιασμένες για άνετη στήριξη της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ευθεία γραμμή

Ο ευθεία καναπές είναι ο πιο συνηθισμένος, χωρίς στροφές και μονάδες. Είναι εύκολο να το τοποθετήσετε κατά μήκος οποιουδήποτε τείχους, αλλά όχι απαραίτητα εκεί, επειδή δεν είναι περίεργος για τον τόπο και θα χωρέσει εύκολα στη γωνία ή στο κέντρο του δωματίου.

Γωνία

Η γωνία είναι ένας καναπές με δύο κύρια διαμερίσματα που αποτελούν τη γωνία. Λόγω του σχήματος, μπορεί να τοποθετηθεί σε μια γωνία ή να τοποθετηθεί στο κέντρο ενός μεγάλου δωματίου, οπτικά διαιρώντας το σε δύο λειτουργικές περιοχές.

Modular

Ο αρθρωτός καναπές συναρμολογείται από διάφορα μέρη. Όλα τα στοιχεία του είναι ανεξάρτητα και τοποθετούνται σε τυχαία σειρά. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί, καθώς και στοιχεία - αυτά είναι τα υποβραχιόνια, οι πλάτες των καθισμάτων, τα πρόσθετα καρεκλάκια με επένδυση και οι επικαλύψεις, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τραπέζια για κύπελλα και αγγεία.

Τύποι μηχανισμών

Ο μηχανισμός είναι μια μέθοδος μετατροπής ενός καναπέ σε έναν χώρο ύπνου και πίσω. Σύμφωνα με εξωτερικές ομοιότητες με ορισμένα αντικείμενα τους δόθηκαν τα κατάλληλα ονόματα.

Eurosof

Ένας απλός και βολικός τρόπος για να αποσυντεθεί ένα μέρος για ύπνο. Για να μετατρέψετε τον καναπέ σε ένα κρεβάτι, απλά πρέπει να πιέσετε την άκρη της πλάτης από την κορυφή προς τα κάτω. Το βαθύ κάθισμα βοηθά να πάρει το φορτίο από την πλάτη και να χαλαρώσετε καλά. Το χαλαρωτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη βοήθεια μιας ειδικής βάσης, η οποία είναι ένα περίγραμμα χάλυβα, στο οποίο προστίθενται ειδικές ορθοπεδικές πλάκες από benthook σημύδα.

Sedfleks

Ένας μικρός καναπές, εξοπλισμένος με αυτόν τον μηχανισμό, μετατρέπεται εύκολα σε ένα κρεβάτι για δύο άτομα. Έχοντας απελευθερώσει τον καναπέ από τα μαξιλάρια, πρέπει να τραβήξετε το βρόχο προς το μέρος σας. Μετά από όλους τους χειρισμούς, ένα άλλο διαμέρισμα θα εμφανιστεί από την εξειδικευμένη θέση.

Το πλαίσιο από ισχυρούς χαλύβδινους σωλήνες βοηθά ένα σχέδιο να μην χάνει την αντοχή και την ακαμψία. Στο κεφάλι και στο οσφυϊκό τμήμα υπάρχει ένα πλέγμα από κυματιστό ξύλο σημύδας. Στους πρόποδες του μηχανισμού - ελαστικές ζώνες επίπλων.

"Πλωτός αναβαθμιστής"

Λειτουργεί έτσι: επαναλαμβάνοντας τα περιγράμματα του σώματος, η καρέκλα αλλάζει τη γωνία της πλάτης και του καθίσματος. Δεν χρειάζεται να κάνετε οποιαδήποτε σωματική προσπάθεια. Η πλάτη έχει ένα άνετο προσκέφαλο που μπορεί να προσαρμοστεί. Για να αλλάξετε την ταχύτητα και την απαλότητα των αλλαγών, υπάρχει ένας ειδικός μοχλός κάτω από κάθε κάθισμα.

Το πάτωμα ή το χαλί δεν θα επηρεαστεί ούτε από τη χρήση της καρέκλας. Κάτω από τη βάση υπάρχουν ενσωματωμένοι κύλινδροι, επικαλυμμένοι με συνθετική επικάλυψη. Σας επιτρέπουν να μετακινείτε εύκολα την καρέκλα και ταυτόχρονα να μην αφήνετε γρατζουνιές και τσούλες.

"Βιβλίο"

Οι καναπέδες αυτού του σχεδίου είναι πολύ δημοφιλείς: μπορείτε να τους καθίσετε, να κοιμηθείτε, να βρεθείτε σε οποιαδήποτε άνετη θέση και να μην αισθανθείτε δυσφορία.Για να το επεκτείνετε, σηκώστε το κάθισμα και όταν ο μηχανισμός εκπέμπει ένα χαρακτηριστικό κλικ του μηχανισμού - το χαμηλώνουν.

"Ακορντεόν"

Σαν μουσικό όργανο, αποτελείται από τρία μέρη, σε ένα από τα οποία κάθονται, και τα υπόλοιπα είναι διπλωμένα σαν μια πλάτη. Το "ακορντεόν" απλώνεται απλά: το κάθισμα τραβιέται προς τα εμπρός στο ίδιο επίπεδο με το διπλό πίσω.

"Δελφίνι"

Ο σχεδιασμός δεν θα προκαλέσει δυσκολίες στη συναρμολόγηση, αφού αποτελείται μόνο από δύο μέρη. Φαίνεται καλό σε μεγάλα δωμάτια και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο σε δωμάτια, όπου χωρίς αυτό υπάρχει ήδη λίγος ελεύθερος χώρος.

Για παράδειγμα, το δελφίνι καναπέ θα σταθεί εύκολα στην κουζίνα.

Ξεδιπλώνεται έτσι: Κάτω από το κάθισμα υπάρχει ένα ειδικό μπλοκ που πρέπει να τραβηχτεί μέχρι να σταματήσει και έπειτα να τραβηχτεί προς τα πάνω και προς τον εαυτό του, έτσι ώστε να εμφανιστεί το δεύτερο μισό του ύπνου.

"Eurobook"

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν έναν απλό τρόπο ξεδίπλωσης (τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι θα το αντιμετωπίσουν) και τα ευρύχωρα διαμερίσματα λινών. Η επιφάνεια για ύπνο είναι ομαλή, χωρίς πτυχές και εξογκώματα. Για να προετοιμάσει το κρεβάτι, το κάθισμα τραβιέται μέχρις ότου η πλάτη χαμηλώσει στην κενή θέση.

Παντογράφο

Σύμφωνα με την τεχνολογία της αναδίπλωσης του καναπέ είναι παρόμοια με το ευρωπαϊκό βιβλίο, αλλά μεταμορφώνεται λίγο διαφορετικά. Δεν έχει κυλίνδρους και όταν το πτυσσόμενο κάθισμα και ο μηχανισμός δεν αγγίζουν το πάτωμα.Λόγω αυτού του σχεδιασμού, οι καναπέδες με παντογράφους στους καταναλωτές ονομάζονται "περπάτημα".

Ακόμα και με μεγάλη χρήση, ο μηχανισμός φθείρεται πολύ αργά.

"Lit"

Διαφέρει από τους συναδέλφους του ότι είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα άνετο κρεβάτι για ένα άτομο από αυτό και να τοποθετηθούν τα υποβραχιόνια με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της περιστροφής ενενήντα ή περισσότερων βαθμών. Το πίσω μέρος του καναπέ είναι ακίνητο, αλλά ο ύπνος προσφέρεται στο κάθισμα.

Αρθρωτά συστήματα

Τέτοια συστήματα δεν έχουν αυστηρή διαμόρφωση ή ενιαίο πρότυπο για όλους. Το μέγεθος και το σχήμα καθορίζονται από τον αγοραστή, ανάλογα με τις ενότητες που του προσφέρονται. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι επίσης το γεγονός ότι ο καναπές των μονάδων μπορεί να συναρμολογηθεί ανεξάρτητα ή να επικοινωνήσει με έναν ειδικό από το σαλόνι έπιπλα. Κάθε μοντέλο είναι μοναδικό και το μέγεθός του εξαρτάται αποκλειστικά από τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ωστόσο, αυτή η επιλογή δεν σταματά - τα αρθρωτά συστήματα είναι σταθερά και ελεύθερα. Διαφέρουν στην ακαμψία της στερέωσης των στοιχείων μεταξύ τους και την ικανότητα να αλλάξουν κάτι στον τελικό καναπέ.

Ένα σταθερό σύστημα δεν έχει αυτή την ευκαιρία: όλα τα μέρη του είναι σταθερά συνδεδεμένα μεταξύ τους, οπότε είναι αδύνατο να αποσυναρμολογηθούν τα έπιπλα χωρίς ειδικά εργαλεία ή ειδικούς.

Ένα ελεύθερο δομοστοιχειωτό σύστημα, αντίθετα, καθιστά δυνατό τον πειραματισμό και την αλλαγή του σχήματος του καναπέ ανάλογα με τους στόχους και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Κάθε στοιχείο του καναπέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο έπιπλο, ανεξάρτητα από τον αρχικό του σκοπό.

Υλικό και χρώμα

Η εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία κατά την επιλογή επίπλων. Βασικά, οι αγοραστές κοιτάζουν πρώτα τα "ρούχα", βλέποντας τα μοντέλα που τους ταιριάζουν στο χρώμα, το σχεδιασμό του δωματίου, το υλικό που χρησιμοποιείται και την ποιότητα των τελειωμάτων.

Κάνουν το "πρόσωπο" του καναπέ μοναδικό και ευχάριστο στο μάτι με τη βοήθεια διαφόρων υλικών. Αυτές περιλαμβάνουν δερμάτινη επιλογή (φυσική και τεχνητή, οικολογικό δέρμα, αντι-βανδαλική επικάλυψη), βελούδο, ζακάρ, ψάθα, σκωτσέζικο, κοπάδι, σενίλλη και ύφασμα.

Η πλήρωση του καναπέ επιλέγεται ανάλογα με το ποιος θα κοιμηθεί πάνω του, όπου θα βάλει τον καναπέ και ποια λειτουργία θα εκτελέσει σε εσωτερικούς χώρους.

Για άτομα με πονόλαιμο, είναι καλύτερα να επιλέξετε ορθοπεδικά στρώματα και πλαίσια που μειώνουν το φορτίο της σπονδυλικής στήλης. Η απαλότητα ή η ακαμψία του καναπέ ρυθμίζεται με τη χρήση ποικίλων στρωμάτων.

Η εταιρεία Moon προσφέρει στους πελάτες της τα ακόλουθα είδη πλήρωσης επίπλων:

 • Ανοιξιάτικο μπλοκ "Bonnel". Διαφέρει στην απαλότητα, την αντοχή, την ανθεκτικότητα, την καλή ανταλλαγή υγρασίας, την πρακτικότητα και τη μόνωση του θορύβου.
 • Ανεξάρτητο άνοιγμα. Κάθε άνοιξη είναι ένα ξεχωριστό στοιχείο, εξαιτίας του οποίου η επιφάνεια ακολουθεί πλήρως τα περιγράμματα του σώματος και κάνει τον ύπνο άνετο. Το μπλοκ έχει επίσης ευεργετική επίδραση στη σπονδυλική στήλη, η οποία δεν έχει φορτίο όλη τη νύχτα και είναι στη σωστή θέση.
 • Αφρός πολυουρεθάνης (PPU). Μαζικό και ελαστικό υλικό. Διακρίνετε αφρό πολυουρεθάνης με αυξημένη ελαστικότητα και υψηλή ελαστικότητα. Αυτές οι ιδιότητες επιτυγχάνονται με τη βοήθεια μιας σύνθετης σύνθεσης και, κατά συνέπεια, μιας ανομοιογενούς δομής. Αποτελείται από πόρους ή κύτταρα που κάμπτονται αυθαίρετα κάτω από το βάρος ενός ατόμου. Δημοφιλή λόγω αντοχής και ανθεκτικότητας στη φθορά.
 • Φυσικό λάτεξ. Προστίθεται χυμός Hevea (ένα φυτό που αναπτύσσεται στις τροπικές περιοχές, η κύρια πηγή καουτσούκ). Τα προϊόντα από αυτό δεν χάνουν τις ιδιότητές τους για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Από αυτούς στον αέρα και το νερό δεν θα πέσουν σε επιβλαβείς ουσίες, επιπλέον, έχουν ένα απολυμαντικό αποτέλεσμα.

Η επιφάνεια φαίνεται να "αναπνέει" χάρη σε μια ειδική δομή που μοιάζει με κηρήθρες.

 • Στυροπρίονο. Αυτές είναι ελαφρές μπάλες που κατασκευάζονται από πολυστυρένιο, αφρίζοντάς το. Το μέγεθος των σφαιρών ποικίλλει. Το υλικό χρησιμοποιείται για τη γέμιση σάκων, οθωμανών, καρέκλες και άλλα πράγματα που δεν έχουν άκαμπτο πλαίσιο. Ανθεκτικό στην εισχώρηση χημικών ουσιών και ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Διαφέρει ευκολία και ευκολία στη λειτουργία.
 • Periotek. Έχει μεγάλο όγκο, περιλαμβάνει πολύ υψηλής ποιότητας πολυεστερική ίνα. Periotek δίνει τέλεια σχήμα λόγω της ικανότητάς του να ανακάμπτει από ζημιές. Χρησιμοποιείται για να δώσει απαλότητα στα επάνω καλύμματα των καναπέδων και κρεβατιών, πίσω, καθίσματα και άλλα στοιχεία από επικαλυμμένα έπιπλα.

Με τις ιδιότητές του το perifek είναι αβλαβές για τη φύση και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει κόλλα. Ασφαλές για τους πάσχοντες από αλλεργίες.

 • Sintepon. Είναι επίσης μη υφασμένο και αποτελείται από συνθετικές ίνες. Οι ίνες συνδέονται κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας. Το Sintepon χρησιμοποιείται ως βάση για την ταπετσαρία για να δώσει επιπλέον όγκο. Μια μαλακότερη επιφάνεια κάνει το δεύτερο στρώμα στο στρώμα και το μαξιλάρι.Παραμένει απαλό και ευχάριστο στην αφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια χρησιμοποιείται.

Διαστάσεις

Καναπέδες αγοράζουν για διαφορετικούς χώρους και σκοπούς. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται συμπαγή μικρού μεγέθους προϊόντα που ταιριάζουν μεταξύ του ψυγείου και του τραπεζίου. Κάποιος προτιμά να μείνει με όλες τις ανέσεις και δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα άλλο παρά τον "γιγαντιαίο" όλον τον τοίχο. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές καναπέδων αναπτύσσουν μια ποικιλία διαφορετικών μοντέλων, τόσο μικρά, σχεδιασμένα για δύο ή τρία άτομα, και μεγάλα, όπου μπορείτε να φιλοξενήσετε πολλούς επισκέπτες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ενιαίο πρότυπο που να ρυθμίζει το μέγεθος των επικαλυμμένων επίπλων.

Ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν διπλό καναπέ μήκους περίπου ενάμισι μέτρων, ενώ άλλες επιχειρήσεις ειδικεύονται σε μεγάλα έπιπλα μέχρι δύο μέτρα. Κατά την επιλογή ενός μοντέλου πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο καναπές δεν πρέπει να καταλαμβάνει όλο τον ελεύθερο χώρο, να εμποδίζει την έξοδο και την μπαλκονόπορτα και επίσης να παρεμβαίνει στο περπάτημα γύρω από το δωμάτιο.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πριν από την αγορά για να μετρήσουν την περιοχή που διατίθεται για ένα νέο πράγμα, να βρουν μια κατάλληλη επιλογή ή να παραγγείλουν ένα ανεξάρτητο συγκρότημα από τον κατασκευαστή.

Δημοφιλή μοντέλα

Τα δημοφιλή μοντέλα προσελκύουν, πρώτα απ 'όλα, την εμφανή εμφάνιση, την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία του μηχανισμού αναδίπλωσης. Οι περισσότεροι αγοραστές χρειάζονται ένα όμορφο πράγμα υψηλής ποιότητας, το οποίο θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στο εσωτερικό και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς καταστροφές και καταγγελίες.

Οι καναπέδες Chester, Baxter, Karina και Baron πληρούν πλήρως τις απαιτήσεις αυτές.

Baxter

Το πλαίσιο του καναπέ Baxter είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο. Το γνήσιο δέρμα χρησιμοποιείται ως ταπετσαρία. Είναι διακοσμημένο με διακοσμητικό βελονάκι, ενώ στον κατάλογο μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και το σχήμα που θέλετε.

Ο βαρώνος

Ο καναπές Baron έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό πλαίσιο. Χάρη σε αυτό, ο καναπές είναι εντελώς αποσυναρμολογημένος και συναρμολογημένος.
 • Το μεταλλικό πλαίσιο είναι καλά συμπληρωμένο μηχανισμό ακορντεόν, έτσι ώστε ο αγοραστής να έχει μια επίπεδη επιφάνεια χωρίς αρμούς.
 • Ως δάπεδο χρησιμοποιώντας αφρό πολυουρεθάνης.
 • Κάτω από το στρώμα υπάρχει ένα στρώμα καρύδαςπροσδίδοντας ακαμψία.
 • Τα μπράτσα είναι κατασκευασμένα από υποκατάστατο δέρμα, βαμβακερή ταπετσαρία.
 • Στη βάση υπάρχει ορθοπεδική θωράκιση.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου περιλαμβάνουν έναν αξιόπιστο μηχανισμόμικρά μεγέθη και αφαιρούμενα καλύμματα που καθαρίζονται εύκολα.

Karina

Ο καναπές Karina θα απευθύνεται σε όσους εκτιμούν το μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό. Οι ιδιαιτερότητες της Καρίνας ονομάζονται:

 • Διακοσμητικό κάλυμμα για το κάλυμμα, το οποίο δίνει την ανάγλυφη επιφάνεια.
 • Τα υποβραχιόνια είναι στενά και συγκρατούνται σε ράφια χρωμίου.
 • Το Reiki (lamellae) από σημύδα στη βάση δίνει ελαστικότητα στο στρώμα και το υλικό πλήρωσης αφρού πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας - ελαστικότητα.

Τα διακοσμητικά υποβραχιόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση: μπορείτε να βάλετε τα ποτήρια με ποτά, σημειωματάρια, ηλεκτρονικές συσκευές ή γυαλιά ανάγνωσης. Το διαμέρισμα για τα κλινοσκεπάσματα αγοράζεται ξεχωριστά.

Συμπλήρωμα στον καναπέ

Συχνά, μετά από μια δύσκολη μέρα, οι κουρασμένοι άνθρωποι θέλουν μόνο ένα πράγμα: τεντώστε τα πόδια τους, χαλαρώστε και μην σκεφτείτε πώς να φτάσετε για ένα φλιτζάνι τσάι. Για τους σκοπούς αυτούς, εφευρέθηκε μια ποικιλία από ωραία αξεσουάρ σώματος και ματιών. Οι οθωμανοί, οι οθωμανοί, τα συρτάρια και τα επίσημα μαξιλάρια, τα μαξιλάρια και τα καλύμματα στρώματος σχεδιάζονται ακριβώς για να διευκολύνουν τη ζωή. Ωστόσο, οι πρακτικές λειτουργίες τους δεν περιορίζονται στην πρακτικότητα και την ευκολία.

Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με το ίδιο σχέδιο με την κύρια επίπλωση, έχουν διάφορα διακοσμητικά στοιχεία - άκρα,κεντήματα, μοτίβα και εφαρμογές.

Ποια είναι όλα αυτά τα "προαιρετικά" θέματα με την πρώτη ματιά;

 • Όταν υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι στο δωμάτιο και είναι ήδη κοινότατο να καθίσετε, οθωμανοί και μικρές πολυθρόνες σώσει τέλεια την κατάσταση.
 • Μπορούν εύκολα να ανυψωθούν και να μεταφερθούν σε άλλο δωμάτιο ακόμα και από ένα παιδί.αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει με πιο στερεά επικαλυμμένα έπιπλα.
 • Εξαρτήματα κατάλληλα για χρήση ως βάση. Ένα βιβλίο, ένα πιάτο φαγητού, ένα φορητό υπολογιστή ή μια καλλυντική τσάντα - όλα αυτά θα ταιριάζουν σε ένα οθωμανικό ή τραβηγμένο τμήμα.
 • Αυτό είναι μια μεγάλη αντικατάσταση για το τραπέζι του καφέ.
 • Οθωμανικά ή άλλα έπιπλα δώστε υπόλοιπο πρησμένα πόδια για την ημέρα.
 • Για μια μεγάλη εταιρεία είναι αναντικατάστατα σκαμνιάπου είναι πολύ μικρότερες καρέκλες, αλλά πιο ήπια και ευκολότερη στη λειτουργία και φροντίδα.

Συνήθως, οι προσθήκες που αγοράζονται με έναν καναπέ γίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως και ο ίδιος. Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γωνιακοί και διαμορφωμένοι καναπέδες υποτίθεται ότι παίρνουν ένα στρογγυλεμένο αντικείμενο του ίδιου ύψους.

Με τους καναπέδες της εταιρείας Moon σε ένα σετ υπάρχουν οθωμανοί-μετασχηματιστές, τμήματα και κομοδίνα, ρίχνουν μαξιλάρια και καλύμματα στρώματος. Οι τελευταίες είναι εξοπλισμένες με κατάλληλους συνδετήρες έτσι ώστε το ύφασμα να μην ολισθαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου.Είναι εξαιρετικά άνετα και ευχάριστα στο σώμα λόγω του βαμβακερού υλικού.

Επιπλέον, η χρήση τους είναι χρήσιμη για την πρόληψη της πρόωρης τριβής του στρώματος και της σκόνης και ακαθαρσιών πάνω σε αυτό. Το στρώμα είναι ευκολότερο να πλένεται στο πλυντήριο παρά σε ένα ολόκληρο στρώμα.

Το αρχικό εύρημα είναι το μοντέλο Moon 100: ένα φαινομενικά συνηθισμένο καναπέ, αλλά με μια συστροφή. Ένας μικρός καναπές μπορεί να γίνει τόσο από σουέτ και τεχνητό δέρμα, το πλαίσιο του είναι ξύλινο, και οι μαλακοί κύλινδροι παρέχουν απαλότητα και άνεση. Αυτός είναι ένας αρθρωτός καναπές που μπορεί να σας εκπλήξει με απρόσμενες λύσεις όσον αφορά το σχήμα και το μέγεθος. Για παράδειγμα, μετατρέπεται εύκολα από καναπέ σε πολυθρόνα και από πολυθρόνα σε σαλόνι.

Ένα μαξιλάρι χρησιμοποιείται ως αξεσουάρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της τροποποίησης αυτού του μοντέλου μπορεί να βρίσκονται στο παρακάτω βίντεο.

Κριτικές για την ποιότητα των επίπλων

Δεν είναι η εμφάνιση και η τιμή που είναι πιο ειλικρινείς για το προϊόν, αλλά ο ίδιος ο αγοραστής - είτε το άρεσε ή όχι, είτε είναι ικανοποιημένος με την ποιότητα είτε έχει καταγγελίες στον κατασκευαστή. Με βάση την ανάλυση των απόψεων σχετικά με την ποιότητα των καναπέδων της Σελήνης, προέκυψε το ακόλουθο αποτέλεσμα.

Με θετικό τρόπο, οι καταναλωτές μιλούν για τον λόγο τιμής / ποιότητας, επειδή για αυτά τα ποσά λαμβάνουν έπιπλα καλής ποιότητας, τα οποία πληρώνουν για τον εαυτό τους σε λίγα χρόνια.Είναι επίσης ικανοποιημένοι με την άνεση και την άνεση των καναπέδων, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ευχάριστα στο σώμα και δεν παραμορφώνονται από τα νύχια των κατοικίδιων ζώων ή τυχαίους τραυματισμούς.

Οι γυναίκες, πρώτα απ 'όλα, σημείωσαν ευρύχωρα διαμερίσματα σεντονιών και την ικανότητα να ξανακάνουν τον καναπέ με τον δικό τους τρόπο.

Τα μειονεκτήματα ήταν ο ξένος θόρυβος που εμφανίστηκε λίγο μετά την έναρξη της λειτουργίας. Παρατηρήθηκε στους καναπέδες με τον μηχανισμό του "ακορντεόν": όταν οι καταναλωτές καθόταν επάνω του, έκανε δυσάρεστους ήχους που παρεμπόδισαν με πλήρη ύπνο. Ο λόγος βρισκόταν στο στρώμα με υστέρηση αφρού πολυουρεθάνης, το οποίο έπρεπε να συσφίγγεται και να συνδέεται εκ νέου με την πάροδο του χρόνου.

Ιδέες στο εσωτερικό

Λόγω των περιορισμένων χρωμάτων και διακοσμητικών στοιχείων, ο καναπές Moon Trade Rhine 123 συμπληρώνει τέλεια το εσωτερικό ενός μικρού δωματίου με μπαλκόνι. Η σοβαρότητα των γραμμών σκούρο καφέ σχεδιασμό των υποβραχιόνων χρησιμεύει ως αντίθεση με τα φωτεινά μοβ ή μπλε μαξιλάρια. Μια ιδιαίτερη γοητεία δίνει έναν καλά διαρρυθμισμένο φωτισμό, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε οπτικά τον καναπέ και το τραπέζι στο προσκήνιο.

Ένας ανοιχτό πράσινο ευθεία καναπές είναι ιδανικός για ένα δωμάτιο τύπου βεράντα με μεγάλα παράθυρα.Αυτή είναι μια επιλογή το καλοκαίρι που ακόμα και στον κρύο χειμώνα δεν θα χάσει τη φρεσκάδα και το χυμό. Το λευκό μαξιλάρι έχει κάτι κοινό με το ελαφρύ περίγραμμα του χαλιού και την κρέμα χωρίς οροφή.

Μια μεγάλη λύση για μια εξοχική κατοικία, καθώς και αν πρέπει να διατηρήσετε μια υψηλή διάθεση σε εσωτερικούς χώρους.

Ο καναπές που καλύπτεται με βελούδινο ύφασμα "Prado" ξυπνά την επιθυμία να κρατήσει μια παλάμη πάνω του. Οι λεπτές γραμμές της βάσης τονίζουν το στρογγυλό σχήμα και μαλακώνουν την οξεία γωνία, η οποία επιπλέον αποκρύπτεται από μαξιλάρια διαφορετικών χρωμάτων και υφών. Στο εσωτερικό, ένα τέτοιο πράγμα θα βρει πάντα τη θέση του, ειδικά αν προσθέσετε αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα από το ίδιο ύφασμα.

Με μια κίνηση του καρπού, ο καναπές μπορεί να μετατραπεί σε ένα κρεβάτι ή ακόμα και σε μια ξαπλώστρα, που το καθιστά όχι μόνο όμορφο, αλλά και αναμφισβήτητα άνετο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο