Καναπέδες με συρτάρια

Κομψοί και όμορφοι καναπέδες με συρτάρια για σεντόνια μπορούν να βρεθούν σήμερα σε οποιοδήποτε κατάστημα επίπλων - η ποικιλία τους είναι τόσο πλούσια και ποικίλη. Ωστόσο, κάθε άνθρωπος στο δρόμο, πριν να αγοράσετε φροντίστε να ρωτήσετε για το τι ακριβώς είναι διαθέσιμα τα οφέλη της εξαγοράς αυτού του τύπου των επίπλων και πώς να επιλέξετε το σωστό σε όλες τις σύγχρονες καναπέ με συρτάρια για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων.

Είδη

Αν θέλετε νέων επίπλων σας ήταν η πιο ανθεκτική και έχει όλα τα απαραίτητα για μια άνετη συνεδρίαση και τον ύπνο ορθοπεδικά ιδιότητες καλύτερο απλά να επιλέξετε έναν καναπέ με μπλοκ ελατηρίου. Κάθε ειδικός θα σας συμβουλεύσει να αγοράσει τα επικαλυμμένα έπιπλα με ένα μπλοκ ανεξάρτητα ελατήρια - τότε αυτό το κομμάτι των επίπλων θα διαρκέσει πολύ περισσότερο και θα είναι πολύ πιο άνετα για τον εαυτό σας αισθάνονται.

Επιλέγοντας έναν καναπέ με ένα ελατηριωτό μπλοκ, θα λάβετε ταυτόχρονα ένα μέρος για να καθίσετε, το οποίο, αν χρειαστεί, θα πάρει το σχήμα του σώματός σας, χωρίς να χαλαρώσει, και ένα εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση όλων των ειδών λινά, εάν αυτός ο τύπος επικαλυμμένων επίπλων θα έχει ενσωματωμένα συρτάρια αποθήκευσης.

Εξετάστε τους βασικούς τύπους με περισσότερες λεπτομέρειες:

 • Μπορείτε να επιλέξετε: χρειάζεστε ένα όμορφο και κομψό έπιπλο με ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης ή με δύο μεγάλα εσωτερικά συρτάρια - για κλινοσκεπάσματα. Εδώ η επιλογή σας θα πρέπει να βασίζεται στο ποσό του τι σκοπεύετε να τοποθετήσετε σε τέτοια πλαίσια.

Εάν χρειάζεστε να αποθηκεύσετε μόνο κλινοσκεπάσματα μέσα σ 'αυτά, απελευθερώνοντας έτσι χώρο στην ντουλάπα - το μόνο που χρειάζεστε είναι να αγοράσετε έναν καναπέ με ένα μεγάλο συρτάρι στο κάτω μέρος, αν πρόκειται να βάλετε μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα σε απαλό οθωμανικό, τότε θα πρέπει να αγοράσετε με δύο ευρύχωρα συρτάρια.

 • Σήμερα μπορείτε εύκολα να βρείτε μοντέρνους καναπέδες στα καταστήματα. με κουτιά αποθήκευσης που μετακινούνται προς τα εμπρός ή προς τα πλάγια. Τα έπιπλα με πλευρικά συρτάρια είναι κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους όπου ο καναπές δεν συνδέεται με άλλα έπιπλα στις πλευρές του.Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το αντικείμενο στο κουτί αποθήκευσης. Ένα λειτουργικό χαρακτηριστικό τέτοιων κιβωτίων είναι η δυνατότητα να κρύβεται η παρουσία τους σε έναν καναπέ από αδιάκριτα μάτια.

Χάρη σε αυτό το βολικό σχεδιασμό, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χώρο στο σπίτι σας και να απελευθερώσετε σημαντικά τις ντουλάπες σας.

 • Μια ιδιαίτερη θέση μεταξύ των διαφόρων τύπων καναπέδων καταλαμβάνουν μοντέλα με υποβραχιόνια. Τέτοιες καναπέδες ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων τύπων επίπλων, δεδομένου ότι επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη τους να κάνουν τις διακοπές τους πιο ποιοτικές. Τα υποβραχιόνια στους καναπέδες μπορούν να είναι μαλακά και σκληρά, είναι αρθρωτά και διαμορφωμένα, με διαφορετικές επικαλύψεις, με τα σχέδια του συγγραφέα. Πρόσφατα, μοντέλα με ξύλινα υποβραχιόνια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο εσωτερικό, ταιριάζουν απόλυτα σε χώρους κατοικιών και γραφείων, γι 'αυτούς τον ευκολότερο τρόπο για την καθημερινή φροντίδα.
 • Σίγουρα όλος ο σύγχρονος άνθρωπος στο δρόμο έχει ήδη καναπές με πλάτη και ως εκ τούτου όλοι γνωρίζουμε πόσα καναπέδες, έχοντας μια άνετη πίσω, cozier έκδοση του καναπέ χωρίς πίσω. Ένας ψηλός καναπές με πλάτη καθισμάτων επιτρέπει στο ανθρώπινο σώμα να χαλαρώσει εντελώς, ξεκινώντας από την αυχενική σπονδυλική στήλη και τελειώνοντας με τα κάτω άκρα.
 • Ένας άλλος πολύ δημοφιλής τύπος καναπέ σήμερα με συρτάρια για την αποθήκευση ρούχων - καναπέ-πάγκο, το οποίο είναι συχνά εγκατεστημένο στην κουζίνα ή στο διάδρομο, επειδή δεν χρειάζεται τόσο πολύ χώρο, αλλά ταυτόχρονα - είναι πολύ ευέλικτο. Αν ένα τέτοιο μοντέλο βρίσκεται στο διάδρομο, τότε μπορείτε να αποθηκεύσετε τα παπούτσια στα συρτάρια του, αν το εγκαταστήσετε στην κουζίνα, τότε τα τραπεζομάντιλα, τα μαγειρικά σκεύη και τα πιάτα που δεν ταιριάζουν στα ράφια της κουζίνας ταιριάζουν τέλεια.

Μηχανισμοί μετασχηματισμού

Οι σύγχρονοι καθολικοί καναπέδες με συρτάρια για μόνιμη αποθήκευση σεντονιών είναι αρκετά μεγάλοι αν έχουν αρχικούς μηχανισμούς μετασχηματισμού.

Αν αγοράσετε ένα βιβλίο καναπέ, ή ένα ακορντεόν καναπέ, τότε σε αυτά το συνηθισμένο συρτάρι για τα κλινοσκεπάσματα φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο και άνετο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο είδος παρόμοιων επίπλων.

Ποικιλίες μετασχηματισμού:

 • Εάν πρέπει να χρησιμοποιείτε συνεχώς τα συρτάρια για το πλυντήριο στον καναπέ σας, τότε για τους σκοπούς αυτούς θα είναι το καλύτερο ακορντεόν καναπέ. Το κουτί για την αποθήκευση λινών βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κάθισμα και θα μετακινηθεί κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού.
 • Στο βιβλίο καναπέδων το κουτί για την αποθήκευση κλινοσκεπασμάτων έχει μήκος που είναι ίσο με το μήκος της ίδιας της προβλήτας, γεγονός που την καθιστά πιο ευρύχωρη. Σε ένα τέτοιο κιβώτιο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μεγαλύτερα και πιο ογκώδη αντικείμενα που δεν έχουν θέση σε ένα συνηθισμένο ντουλάπι. Στους καναπέδες αυτού του είδους, ένα κουτί για την αποθήκευση ποιότητας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός τέτοιου μηχανισμού.

Σε γωνιακούς καναπέδες, όπου χρησιμοποιείται επίσης ένας τέτοιος μηχανισμός, βρίσκεται κάτω από τη γωνία του μικρού τμήματος ένα κουτί για πλυντήρια, το οποίο δεν είναι πάντοτε βολικό για τη χρήση του, αν αυτός ο τύπος επικαλυμμένων επίπλων είναι σε κατάσταση προετοιμασμένη για ύπνο.

 • Τα ταπετσαρισμένα έπιπλα με μηχανισμό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κι επομένως ευρύχωρα κουτιά για διάφορα πράγματα. "Παντογράφο"Ωστόσο, ξεδιπλώνεται αρκετά πρωτότυπο και έχει μια σύνθετη δομή. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να τραβήξετε το ισχυρό βρόχο που ραμμένο στο κάθισμα, και στη συνέχεια θα αυξηθεί ελαφρώς, να προχωρήσουμε εύκολα, να ακουμπάτε στο κάτω μέρος και τότε η πλάτη θα πέσει. Θα γίνει μετασχηματισμός σε ένα άνετο κρεβάτι.
 • Τα ταπετσαρισμένα έπιπλα με μηχανισμό είναι επίσης πολύ δημοφιλή σήμερα. "Sedafleks"σαν κάτι σαν κανονική κούνια.Η αρχή της λειτουργίας ενός τέτοιου μηχανισμού βρίσκεται στο σύστημα της διπλής προσθήκης. Ο καναπές ξετυλίγεται χειροκίνητα απαλά προς τα εμπρός, εντελώς κάθετα προς τη βάση του, μόνο αν τραβάτε λίγο προς τα πάνω και προς τον εαυτό σας, ξετυλίγοντας τα εξαρτήματα μιας κουκέτας.

Συρτάρια για την αποθήκευση σε έναν τέτοιο καναπέ δεν παρέχονται, αλλά ο καναπέ η ίδια είναι πολύ λάτρης όλων των λάτρεις του άνετου ύπνου.

Υλικά

Ο μεγαλύτερος αριθμός προϊόντων από επικαλυμμένα έπιπλα παράγονται σε πλαίσιο κατασκευασμένο από όλα τα είδη υλικών ξύλου: ξεκινώντας από ξύλο και μασίφ ξύλο, συμπληρώνοντας το DSP και το κόντρα πλακέ. Στον σύγχρονο κόσμο, οι συνδυασμοί όλων αυτών των υλικών είναι όλο και πιο συνηθισμένοι.

Με ιδιαίτερη επιθυμία, στα καταστήματα επίπλων μπορείτε πάντα να αγοράσετε καναπέδες υψηλής ποιότητας και όμορφο με κουτιά αποθήκευσης στο μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα των παραγόμενων επίπλων.

Τα μαλακά υλικά είναι ως επί το πλείστον αφρώδες ελαστικό, αφρώδες ελαστικό, καουτσούκ, vinipore, βουλκανισμένο ελαστικό, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους σε διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά για την παραγωγή ορισμένων τύπων επικαλυμμένων επίπλων.

Περισσότεροι από 200 τύποι διαφόρων υλικών χρησιμοποιούνται ως ταπετσαρία για να καλύψουν τις ανάγκες του μέσου προσώπου και να δώσουν σε κάθε μαλακό προϊόν τη δική του μοναδική εμφάνιση και στυλ. Αλλά πάνω απ 'όλα, ο καταναλωτής σήμερα προσελκύεται από την δερμάτινη ταπετσαρία των σύγχρονων καναπέδων, γιατί είναι αυτή που μπορεί να τονίσει την ιδιότητα του κυρίου της, προσθέτοντας στο εσωτερικό κάθε χώρου σταθερότητας και γοήτρου. Το δέρμα επίπλων έχει χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, ανεξάρτητα από το αν είναι τεχνητό ή φυσικό.

Διαστάσεις

Δεν είναι αρκετό μόνο να επιλέξετε στο κατάστημα το μοντέλο του καναπέ που σας αρέσει, με τα συρτάρια για την αποθήκευση των ρούχων, είναι σημαντικό να υπολογίσετε σωστά τις διαστάσεις του από την αρχή, έτσι ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο εσωτερικό του σπιτιού σας και να το συμπληρώνουν ποιοτικά.

Οι γωνιακοί καναπέδες θεωρούνται ότι είναι ο μεγαλύτερος και πιο μαζικός, είναι οι πλέον κατάλληλοι για μεγάλα σαλόνια, όπου υπάρχει πολύς χώρος και μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να το γεμίσετε λίγο με έναν τέτοιο καναπέ.

Τα πιο δημοφιλή είναι οι ευθείες καναπέδες.. Δεν καταλαμβάνουν τόσο μεγάλο χώρο όσο οι τεράστιοι γωνιακοί καναπέδες, είναι πολύ εύκολο να υπολογίσουμε το μέγεθος τους σε μια μετασχηματισμένη μορφή και να προσδιορίσουμε ταυτόχρονα αν αυτό το μοντέλο μπορεί να επεκταθεί για ύπνο σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο χωρίς προβλήματα.Συνήθως αυτός ο καναπές προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης, έτσι σε αυτό το είδος επίπλων μπορείτε να βρείτε ένα ή δύο μεγάλα συρτάρια για κλινοσκεπάσματα.

Τα ταπετσαρισμένα έπιπλα, που διπλώνουν προς τα εμπρός, καταλαμβάνουν πολύ χώρο μόνο στην ανεπτυγμένη κατάσταση, αλλά αντικαθιστούν με επιτυχία ενάμισι κρεβάτια και κοιμούνται μαζί σε αυτούς τους καναπέδες είναι απλά ένα παραμύθι. Και ο τελευταίος τύπος καναπέδων σε μέγεθος είναι ένα μικρό ταπετσαρισμένο έπιπλο, το οποίο ονομάζεται συνήθως καναπέδες και μερικές φορές έχει επίσης έναν ολισθαίνοντα μηχανισμό προς τα εμπρός.

Πώς να επιλέξετε και πού να τοποθετήσετε;

Τι πρέπει να καθοδηγηθείτε κατά την επιλογή του καναπέ που θέλετε;

 • το μέγεθος του δωματίου στο οποίο θέλετε να το τοποθετήσετε.
 • για τις εξωτερικές παραμέτρους του ίδιου τύπου επικαλυμμένων επίπλων, τον τύπο του μετασχηματισμού,
 • τη διαθεσιμότητα του επιθυμητού ποσού χώρου για την αποθήκευση σεντονιών και άλλων αντικειμένων.
 • για τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται αυτά τα έπιπλα, το υλικό πλήρωσης και την εγγύηση του κατασκευαστή

Αγοράζοντας επικαλυμμένα έπιπλα, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: πού πρέπει να τοποθετηθούν σωστά; Σε σύγχρονες συνθήκες, τα μοντέλα επίπλων με κουτιά αποθήκευσης μπορούν να εγκατασταθούν όχι μόνο στα συνηθισμένα σαλόνια, όπως συνηθίζεται πριν.Είναι ήσυχα τοποθετημένα σε υπνοδωμάτια και αίθουσες, διάδρομους και κουζίνες, σε παιδικά δωμάτια, μικρά γραφεία και ακόμη και σε μπαλκόνια (εάν έχουν θερμανθεί).

Όταν αποφασίζετε ακριβώς πού θα σταθεί ο καναπές που αγοράσατε, πρέπει να βασιστείτε στη λειτουργική και αισθητική συνιστώσα αυτού του τεύχους. Ένας συμπαγής καναπές στο γραφείο θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, ένας μικρός καναπές στο νηπιαγωγείο θα επιτρέψει στα παιδιά σας να περάσουν πιο άνετα τα παιχνίδια τους, ένας καναπές σε μια θερμαινόμενη λουγκλιά θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε το χώρο των δωματίων σας και να κάνετε πιο άνετη αυτή τη γωνιά του σπιτιού.

Πώς να τροποποιήσετε τον καναπέ με το μηχανισμό "ακορντεόν" και να δημιουργήσετε ένα κουτί με λινό, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο