Καναπές καναπέ με ένα κουτί για λινό

Για να εξοικονομήσετε χώρο και να διακοσμήσετε το εσωτερικό του δωματίου, μια μεγάλη επιλογή είναι ένας καναπές-καναπές με ένα κουτί για τα σεντόνια. Δεν θα χρειαστεί πολύς χώρος και θα σας επιτρέψει να διπλώσετε άνετα τα αξεσουάρ ύπνου. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν επιλογές πολυτελείας που θα ταιριάζουν στους διάφορους εσωτερικούς χώρους των καθιστικών, των υπνοδωματίων και των παιδικών δωματίων.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Στις ευρωπαϊκές χώρες, όλοι οι τύποι καναπέδων ονομάζονται καναπέδες, αλλά στη χώρα μας, αυτός ο όρος σημαίνει ένα είδος επικαλυμμένου έπιπλα, το οποίο έχει ορισμένες διαφορές:

 • ευρύ κάθισμα.
 • το ερεισίνωτο και τα υποβραχιόνια βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.
 • μαλακή πλάτη?
 • ανθεκτικό και ακόμη και στρώμα.

Αρχικά, ο καναπές διακοσμούσε τα σπίτια της ελίτ της κοινωνίας και χρησιμοποιήθηκε για ανάπαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για την παραγωγή του πλαισίου χρησιμοποιήθηκαν ακριβά ξύλα.Κατά την επιλογή ταπετσαριών προτιμήσατε το μετάξι ή το μπροκάρ. Μαλακά μαξιλάρια κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό και χοντρότριχες και γέμιση από πρόβατα, συμπληρώνουν τέλεια αυτό το έπιπλο.

Σήμερα, οι σχεδιαστές δημιουργούν εκπληκτικά μοντέλα που συνδυάζουν τις χαρακτηριστικές ιδιότητες ενός καναπέ και ενός καναπέ. Όμορφες επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση υπνοδωματίων, παιδικών σταθμών και καθιστικών.

Ο καναπές καναπέ μπορεί να έχει υποβραχιόνια ή να είναι χωρίς τους. Η επιλογή της επιλογής είναι ατομική.

Το μοντέλο με κουτί για λευκά είδη χαρακτηρίζεται από ευκολία, διότι σας επιτρέπει να οργανώσετε μια ποικιλία κλινοσκεπασμάτων ή ρούχων. Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιείται όχι μόνο ως χώρος για ξεκούραση, αλλά και ως συρταριέρα.

Βασικά πλεονεκτήματα:

 • Χάρη στην εργονομία τα σχέδια των καναπέδων μπορούν να αυξήσουν τη χρήση του χώρου.
 • Βολικός και άνετος χώρος ύπνου.
 • Πρακτικότητα του προϊόντος έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ξεκούραση όσο και για νυχτερινό ύπνο.
 • Βολικό σύστημα μετασχηματισμού εγγυάται την αντοχή και την αξιοπιστία του σχεδιασμού.

Μοντέλα

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές ταπετσαρισμένων επίπλων προσφέρουν πολυτελείς και άνετους καναπέδες, καναπέδες με συρτάρι για την αποθήκευση ρούχων, επειδή αυτά τα μοντέλα είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Ο οθωμανός είναι εξοπλισμένος με ένα συσπειρωμένο συρτάρι, το οποίο λειτουργεί μέσω ενός ειδικού μηχανισμού κυλίνδρων. Μπορεί εύκολα να αποσυντεθεί για να κανονίσει ένα κρεβάτι. Αρκεί να τραβήξετε τη λαβή του υφάσματος για να φτάσετε στο κουτί. Συνήθως ο καναπές όταν διπλώνεται έχει μεγαλύτερο ύψος απ 'ότι στην απασφαλισμένη θέση. Δεδομένου ότι η πλάτη και τα μπράτσα είναι σταθερά, το κρεβάτι χαρακτηρίζεται από άνεση και ευκολία.

Ένας άλλος τύπος Eurosof είναι μια σύγχρονη λύση ενός καναπέ-καναπέ. Χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα, δεδομένου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πλήρη ύπνο, και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα συμπαγές και κομψό καναπέ.

Για να αποσυντεθεί το ευρώ, απλώς πιέστε την άκρη του πλαισίου πλάτης από πάνω προς τα κάτω. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα. Ένα τέτοιο μοντέλο θα γίνει η ιδανική επιλογή για στενά υπνοδωμάτια ή φυτώρια.

Οι σχεδιαστές προσφέρουν όμορφα και κομψά μοντέλα σχεδιασμένα για ένα ή δύο άτομα. Ο διπλός καναπές είναι ιδανικός για διακόσμηση υπνοδωματίων μικρών διαστάσεων.

Συμβουλές για την επιλογή

Για τον καναπέ-καναπέ με ένα κουτί σεντόνια που σερβίρεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και επίσης δεν χάσατε την αρχική ελκυστική του εμφάνιση, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές κατά την επιλογή του:

 • Πρώτα πρέπει να σκεφτείτε πού θα παραμείνει ο καναπές. Είναι καλύτερα να σχεδιάσετε ένα σχέδιο για να εμφανίσετε το μέγεθος του δωματίου και να υπολογίσετε το επιθυμητό μέγεθος των επικαλυμμένων επίπλων.
 • Θα πρέπει να καθορίσει τη λειτουργία του καναπέ-καναπέ. Θα χρησιμοποιηθεί για καθημερινό ύπνο ή ως επιλογή φιλοξενουμένων. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε εκ των προτέρων ποιος θα κοιμάται σε αυτό - ένα παιδί ή ένας ενήλικας. Η επιλογή του μηχανισμού μετασχηματισμού θα εξαρτηθεί από αυτό.
 • FΠριν από την αγορά αξίζει να δοκιμάσετε τον μηχανισμό μετασχηματισμού, πώς λειτουργεί. Τα μεταλλικά μέρη δεν πρέπει να είναι παχύτερα από τρία χιλιοστά και επίσης να συνδέονται με ασφάλεια μεταξύ τους.
 • Ο καναπές αξίζει να δοκιμάσετε "για ευκολία" - πρέπει να καθίσετε ή να ξαπλώσετε. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να εκτιμήσετε την πυκνότητα του πληρωτικού.
 • Ο καναπές δεν πρέπει να προκαλεί δυσάρεστους ήχους. Οι διατρήσεις υποδεικνύουν ότι το πλαίσιο του προϊόντος δεν είναι καλά κολλημένο.
 • Είναι απαραίτητο να εξεταστεί η ακρίβεια και η ομοιότητα των ραφών, διότι όλα πρέπει να είναι τέλεια. Ανόμοιες ραφές, προεξέχοντα νήματα δείχνουν χαμηλή ποιότητα επικαλυμμένων επίπλων,έτσι δεν θα διαρκέσει πολύ.
 • Ένας καλός κατασκευαστής δίνει εγγύηση για τα επικαλυμμένα έπιπλα για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Εάν η εταιρεία δεν μπορεί να παράσχει μια τέτοια περίοδο, τότε δεν πρέπει να αγοράσετε αυτόν τον καναπέ.
 • Ένα κουτί αποθήκευσης για τα ρούχα πρέπει να είναι καθαρό και ευρύχωρο. Για να φτάσετε σε αυτό, δεν χρειάζεται να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες. Η ελαφρότητα και η ευκολία είναι ένα από τα βασικά κριτήρια.
 • Οι καναπέδες οικονομικής θέσης πρέπει να είναι αξιόπιστοι και πρακτικοί. Το χαμηλό κόστος δεν πρέπει να επηρεάζει την ποιότητα των επικαλυμμένων επίπλων.

Όμορφες φωτογραφίες του καναπέ στο εσωτερικό

 • Χρώμα καναπέ μπορντό ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό υπνοδωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο. Τα κόκκινα μαξιλάρια δίνουν τη γοητεία του μοντέλου. Ο μηχανισμός μετασχηματισμού θα διευκολύνει την μετατροπή ενός καναπέ σε ένα άνετο μονό κρεβάτι. Σε ένα συμπαγές κιβώτιο μπορείτε εύκολα να οργανώσετε το κρεβάτι ή τα πράγματα.
 • Η φωτεινή προφορά του καθιστικού με μοντέρνο στυλ θα είναι καναπές με λευκό χνουδωτό καναπέ με ένα μαύρο πλαίσιο. Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου φαίνεται κομψό και πολυτελές. Λεπτό στολίδι στην ταπετσαρία καναπέ δίνει στο προϊόν μια ορισμένη γοητεία και απαλότητα.
 • Για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του δωματίου, κατασκευασμένο σε απαλά, παστέλ χρώματα, το τέλειο σύγχρονο καναπέ-καναπέ διακοσμημένο με πολυτελή λουλούδια. Η ταπετσαρία μεταφέρει τέλεια την υφή του λινάτσας. Floral εκτύπωση στο μαξιλάρι λειτουργεί ως ο κύριος διακόσμηση του γκρι καναπέ.
 • Βελτίωση του εσωτερικού χώρου των παιδιών θα βοηθήσει κομψό καναπέ μωβ χρώματος, διακοσμημένο με αστείες εικόνες από το παραμύθι "Alice in Wonderland". Αυτό το μοντέλο σίγουρα θα σας αρέσει το μωρό σας. Ευχάριστες λύσεις χρώματος θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον παιδικό σταθμό.

Επίσης, σε αυτό το βίντεο μπορείτε να βρείτε μια πλήρη ανασκόπηση του καναπέ-καναπέ με ένα κουτί για λινό.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο