Corner Eurobook

Καμία κατοικία δεν είναι πλήρης χωρίς ταπετσαρισμένα έπιπλα. Είναι βολικό να καθίσετε με τους φίλους σας και, αν χρειαστεί, να φιλοξενήσετε τους επισκέπτες για τη νύχτα ή να πάτε για ύπνο στον εαυτό σας. Ένα από τα σημερινά μοντέλα που είναι σε ζήτηση μεταξύ των αγοραστών, είναι ένας γωνιακός καναπές-eurobook. Αυτό το μοντέλο έχει πολλά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του μηχανισμού

Ο σχεδιασμός με το μηχανισμό "Eurobook" είναι αρκετά απλό και βολικό. Για να μετατρέψετε τον καναπέ σε ένα κρεβάτι δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 10 - 15 δευτερόλεπτα. Τα μετασχηματισμένα δομικά στοιχεία είναι το πίσω μέρος και το κάθισμα.

Για να επεκτείνετε τον γωνιακό καναπέ με ένα τέτοιο σύστημα, πρέπει να σηκώσετε ελαφρά το κάθισμα, να το σπρώξετε προς τα εμπρός και να το ρίξετε στο πάτωμα. Χάρη στους κυλίνδρους, αυτό μπορεί να γίνει κυριολεκτικά σε 3-4 δευτερόλεπτα.Στη συνέχεια, πρέπει να τοποθετήσετε τους βρόχους στην κορυφή της πλάτης (ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορεί να υπάρχει ένα ή δύο) και χαμηλώστε τη μονάδα πλάτης.

Τα πλεονεκτήματα του μηχανισμού μετασχηματισμού του Eurobook περιλαμβάνουν:

 • απλότητα και ευκολία του σχεδιασμού, το οποίο θα αντιμετωπίσει όχι μόνο ένα ενήλικο μέλος της οικογένειας, αλλά ακόμη και έναν έφηβο?
 • την αξιοπιστία του συστήματος, επιτρέποντας τη μακροπρόθεσμη λειτουργία του καναπέ.
 • δεν υπάρχει ανάγκη για μεγάλο χώρο για αναδίπλωση του καναπέ.
 • μετασχηματισμό του συστήματος ασφαλείας.
 • ήπιος τύπος πίεσης στο πλαίσιο κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού, χωρίς να χαλαρώνει το σώμα του καναπέ?
 • η δυνατότητα καθημερινής μετατροπής για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • υπολογισμός του μηχανισμού καθολικών και ευρύχωρων διαστάσεων του καναπέ.
 • τη δυνατότητα αντικατάστασης του μηχανισμού μετασχηματισμού σε περίπτωση βλάβης.

Καναπέδες με μηχανισμό "Eurobook" είναι σε θέση να αντικαταστήσουν το κρεβάτι. Οι κατασκευαστές παράγουν μοντέλα που, ανάλογα με το μπλοκ πλήρωσης, μπορούν να έχουν όχι μόνο ένα αποτέλεσμα μασάζ, αλλά και ένα ορθοπεδικό αποτέλεσμα.

Οι γωνιακές δομές έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

Καναπέδες με μηχανισμό "Eurobook":

 • άνετα ανεξάρτητα από το αν είναι συναρμολογημένα ή αποσυναρμολογημένα.
 • τοποθετείται σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.
 • εξοικονομούν κυριολεκτικά κάθε εκατοστό της χρήσιμης περιοχής όπου χρειάζεται.
 • φαίνονται συμπαγή και τακτοποιημένα ακόμη και σε μεταμορφωμένη μορφή (δεν γεμίζουν το δωμάτιο)?
 • Έχετε ευρύχωρα συρτάρια για κρεβάτι, με τα οποία μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο ντουλάπι.
 • Διακρίνονται από διαφορετικούς βαθμούς ακαμψίας των στρώσεων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα μοντέλο που βασίζεται στις δικές σας προτιμήσεις.
 • στις περισσότερες περιπτώσεις, κινητά και δεν περιπλέκουν την αναδιάταξη των επίπλων στο δωμάτιο.
 • διαφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων διαφορετικού μεγέθους και σχεδίου.

Επιπλέον, γωνιακοί καναπέδες μπορούν εύκολα να χωρέσουν σε διαφορετικό στυλ του δωματίου. Μπορούν να επιλεγούν στα υπάρχοντα έπιπλα ή να επιλέξουν ως μια έμφαση μία από τις περιοχές του δωματίου, υποδηλώνοντας την ιδέα του σχεδιασμού. Κατά κανόνα, λόγω της απλότητας και της ευελιξίας του μηχανισμού μετασχηματισμού, τα σχέδια αυτά διακρίνονται από μια προσιτή τιμή. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα μοντέλο βάσει του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Είδη

Με τον τύπο του σχεδιασμού, οι γωνιακοί καναπέδες είναι δύο τύπων: κανονικοί και νησιώτικοι.

Απλοί καναπέδες

Οι πρώτες επιλογές μπορούν να έχουν διαφορετική ή γενική γωνία, η οποία μπορεί να αλλάξει εάν είναι απαραίτητο.Αυτοί οι καναπέδες μεταμορφώσεως αποτελούνται από δύο κύρια μέρη, ένα από τα οποία μοιάζει με έναν ευθεία καναπέ, και το δεύτερο - από μια καρέκλα.

Επιπλέον, η μοναδικότητα του δεύτερου σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τη γωνία από τα δεξιά προς τα αριστερά, εάν απαιτείται από τη μετάθεση.

Νησιώτικοι καναπέδες

Οι επιλογές του νησιού έχουν συχνά μεγαλύτερο αριθμό καθισμάτων και μονάδων. Επιπλέον, μπορούν να εξοπλιστούν με ένα τραπέζι μπαρ, ένα οθωμανικό, ένα ή δύο κουτιά για λινά και επικάλυψη στα μπράτσα με τη μορφή ενός μικρού τραπέζι μπαρ με το οποίο μπορείτε να οργανώσετε το χώρο εργασίας ενός μικρού δωματίου. Τόσο αυτά όσο και άλλα σχέδια μπορούν να είναι με υποβραχιόνια ή χωρίς αυτά, με ένα μακρύ υποβραχιόνιο ή ένα πλευρικό τμήμα μικρού μεγέθους. Επιπλέον, έρχονται με μια κουκέτα, που βρίσκονται τόσο παράλληλα προς τον τοίχο όσο και κάθετα.

Ενδιαφέρουσες επιλογές καναπέ περιλαμβάνουν γωνιακά μοντέλα με υποβραχιόνια που έχουν ράφια ή μια θέση. Αυτή η τεχνική σχεδιασμού αυξάνει τη λειτουργικότητα του σχεδιασμού και αυξάνει την αξιολόγηση του μοντέλου μεταξύ των αγοραστών. Επιπλέον, τα υποβραχιόνια μπορούν να είναι μαλακά ή σκληρά (από ξύλο).

Ανάλογα με το βαθμό ακαμψίας

Ανάλογα με το υλικό συσκευασίας, ο βαθμός ακαμψίας του μπλοκ μπορεί να είναι μαλακός, μετρίως σκληρός και σκληρός:

 • Μαλακούς καναπέδες διαφέρουν σε πλούσια μπλοκ έως 20 εκατοστά σε πάχος, τα τελευταία είναι τα πιο δημοφιλή (το ύψος του χαλιού τους είναι κοντά στο σημάδι των 15 cm).
 • Άκαμπτες κατασκευές έχουν ορθοπεδική δράση και, αν και δεν θεραπεύουν ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος, είναι η πρόληψή τους. Έχουν μια λεία επιφάνεια του κρεβατιού, όπως και άλλα μοντέλα, είναι εξοπλισμένα με ένα κουτί για λινά και μπορούν να είναι χωρίς μπράτσα ή μαζί τους.

Διαστάσεις

Λόγω του ότι η επιλογή των μοντέλων είναι μεγάλη, το μέγεθος των καναπέδων μπορεί να διαφέρει. Συμβατικά, όλες οι ποικιλίες χωρίζονται σε μεγάλες, τυπικές και μικρές (συμπαγείς). Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε ακόμη να παραγγείλετε ένα μίνι-καναπέ που ταιριάζει απόλυτα με τα 12 μέτρα λότζια, προσφέροντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Διαστάσεις μεγάλους καναπέδες κάνει 200x200, 210h200 cm και μέσο μοντέλα έχουν παραμέτρους κουκέτα 200h160, 200h180 cm, μικρές - 140X200, 150h70 cm.

Υλικά

Στην παραγωγή μοντέλων γωνιακών καναπέδων με το σύστημα Eurobook, οι εταιρείες επίπλων χρησιμοποιούν μέταλλο, ξύλο ή κόντρα πλακέ, πλήρωση και ταπετσαρίες. Κατά κανόνα, το σώμα είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέταλλο. Ο σχεδιασμός του μεταλλικού σκελετού θεωρείται πιο αξιόπιστος και αν η βάση περιέχει θωράκιση (πλέγματα από ξύλο), αυτό προστατεύει το στρώμα από την κάμψη και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Τύπος μπλοκ

Στα γωνιακά μοντέλα των καναπέδων-χαρτονομισμάτων χρησιμοποιούνται δύο τύποι χαλάκια: στις πηγές και χωρίς αυτά. Τα μπλοκ της άνοιξης χωρίζονται σε εξαρτώμενο και ανεξάρτητο τύπο. Βασίζονται σε χαλύβδινα στοιχεία στριμμένου και οφιοειδούς σχήματος, τα οποία έχουν καλή ελαστικότητα και προσθέτουν αξιοπιστία στο σχεδιασμό του μπλοκ.

Το μοντέλο με ελατήριο από ανεξάρτητες πηγές θεωρείται το καλύτερο όλων των τύπων καναπέδων αυτού του τύπου.

Τα δεύτερα χαλιά ονομάζονται ελατήρια, καθώς δεν βασίζονται σε πηγές και αντ 'αυτού χρησιμοποιούν ειδική συσκευασία φυσικής και τεχνητής προέλευσης. Οι κύριοι τύποι των σύγχρονων ανοιγμάτων πλήρωσης περιλαμβάνουν:

 • λατέξ.
 • αφρός πολυουρεθάνης.
 • κοκοφοίνικα?
 • holofiber?
 • struttofiber
7 φωτογραφία

Τα μαξιλάρια λατέξ και καρύδας θεωρούνται τα πιο ανθεκτικά και πρακτικά, ο αφρός πολυουρεθάνης είναι ένα μπλοκ επιλογής προϋπολογισμού, το hollofiber και το struttofiber προστίθενται συχνά στο κύριο πληρωτικό για να εξασφαλιστεί ο βέλτιστος βαθμός ακαμψίας των μπλοκ του καναπέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά και άλλα υλικά, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ταπετσαρίες

Για να ολοκληρωθούν τα μοντέλα, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά ταπετσαρίας:

 • Το καλύτερο από αυτά είναι το γνήσιο δέρμα.: το δέρμα είναι πρακτικό, ανθεκτικό σε τριβή και μηχανικές βλάβες.
 • Εκτός από το δέρμα στην παραγωγή χρησιμοποιημένου δέρματος και οικολογικού δέρματος, τα οποία λόγω των χαρακτηριστικών τους είναι κατώτερα από το δέρμα, αλλά ξεπερνούν τα καλύμματα υφάσματος.
 • Η ταπετσαρία είναι πολύ φωτεινή και πολύχρωμη.. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχέδια κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, μπορείτε να υποδείξετε το ύφος του δωματίου ή να επισημάνετε έναν καναπέ στο παρασκήνιο.

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές για την ταπετσαρία κλωστοϋφαντουργίας είναι το κοπάδι, το ταβάνι, το ζακάρ και το βελούδο.

Πού να τοποθετήσετε;

Χάρη στην ευκολία του σχεδιασμού, ο γωνιακός καναπές με το σύστημα μετασχηματισμού Eurobook μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Είναι αρμονικό σε δωμάτια κάθε είδους και περιοχής, επομένως είναι κατάλληλο τόσο σε ένα ευρύχωρο όσο και σε ένα μικρό δωμάτιο:

 • Αν βάζεις έναν τέτοιο καναπέ στο υπνοδωμάτιο Θα αντικαταστήσει ένα πλήρες κρεβάτι.
 • Την οργάνωση στο σαλόνιΜπορείτε να δημιουργήσετε μια φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να συναντήσετε φίλους ή οικογενειακές διακοπές στην οθόνη της τηλεόρασης.
 • Κάνοντας ένα γωνιακό καναπέ στην κουζίνα, μπορείτε να ολοκληρώσετε αμέσως το στυλ του δωματίου, προσθέτοντας άνεση σε αυτό.
 • Εάν το σαλόνι είναι μεγάλο, μπορεί να τοποθετηθεί ένας τέτοιος καναπές στο κέντρο του δωματίου, ορίζοντας έτσι τα όρια των χώρων του δωματίου (για παράδειγμα, στο σχεδιασμό ενός διαμερίσματος στούντιο με τη βοήθεια ενός τέτοιου καναπέ, μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ τραπεζαρία και χώρους φιλοξενουμένων).

Κριτικές

Ο γωνιακός καναπές θεωρείται καλή αγορά. Αυτό επισημαίνεται από τα σχόλια των πελατών που απομένουν σε φόρουμ αφιερωμένα στα επικαλυμμένα έπιπλα. Τέτοια σχέδια, όπως η ευκολία και η απλότητα του μηχανισμού μετασχηματισμού, το οποίο είναι αρκετά αξιόπιστο και πρακτικό.

Οι γωνιακοί καναπέδες επιλέγονται για συμπαγή, άνετη και σωστή ανάπαυση, επειδή ο ύπνος πάνω τους είναι τόσο καλός όσο σε ένα κρεβάτι.

Πολλά σχόλια αφιερώνονται στα προβλήματα των αρθρώσεων, του πόνου στην πλάτη και της σπονδυλικής στήλης. Οι αγοραστές που έχουν δοκιμάσει το γωνιακό μοντέλο με το σύστημα Eurobook και το ορθοπεδικό αποτέλεσμα, σημειώνουν ότι ο πόνος γίνεται λιγότερο, και τα υπόλοιπα - πιο χαλαροί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, λέγεται για τα πραγματικά οφέλη των σκληρών μπλοκ, εξαιτίας των οποίων όχι μόνο ο πόνος, αλλά και ο μούδιασμα των άκρων μειώνονται.

Ιδέες στο εσωτερικό

Ένας γωνιακός καναπές με μηχανισμό Eurobook μπορεί να διακοσμήσει κάθε τύπο δωματίου:

 • Επιλογή χώρας. Αν θέλετε να εξοπλίσετε το σαλόνι και ο καναπές αγοράζεται ως επιλογή φιλοξενουμένων, μπορείτε να το βάλετε στον τοίχο. Ένα μοντέλο χωρίς μπράτσα θα ταιριάζει σε κάθε τύπο δωματίου, επειδή δεν μπορείτε να τα πιάσετε. Ο ανοιχτό καφέ γωνιακός καναπές θα είναι θεός για ένα φωτεινό δωμάτιο με λευκούς τοίχους και οροφή. Μπροστά του μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τραπέζι για καφέ ή τσάι, ψάθινη καρέκλα και μαλακό μπωλ. Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε ένα ελαφρύ χαλί με ένα χαλάκι στο πάτωμα και στο τέλος της σύνθεσης γεμίστε το δωμάτιο με τις απαραίτητες εσωτερικές προσθήκες: ένα μαλακό παιχνίδι, φρέσκα λουλούδια και διακοσμητικά μαξιλάρια διαφορετικών αποχρώσεων.
 • Δημοτικό σαλόνι. Στο ευρύχωρο δωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ με ένα συνοπτικό σχέδιο, φτιαγμένο σε σκιά γκρίζου χρώματος. Δεν είναι απαραίτητο να το τοποθετήσετε κοντά στον τοίχο: είναι καλύτερο να μετακινήσετε το σχέδιο λίγο, έτσι ώστε εάν είναι απαραίτητο, το μοντέλο να μετασχηματίζεται ευκολότερα. Δεδομένου ότι η γκρι απόχρωση πηγαίνει καλά με το λευκό, είναι σκόπιμο να αφήσετε τους τοίχους και τις κουρτίνες λευκές. Είναι καλύτερα να επαναλάβετε το γκρίζο χρώμα για αρμονία μέσω του χαλιού και της πολυθρόνας, επιλέγοντας τον τόνο που σκιάζει ελαφρώς το χρώμα του καναπέ.

Προκειμένου οι δύο αποχρώσεις να μην συγχωνευθούν σε ένα ξεθωριασμένο σημείο, πρέπει να αναζωογονήσετε την ατμόσφαιρα με λαμπρό χρώμα. Για να γίνει αυτό, το σχέδιο πρέπει να προσθέσει καφέ-κόκκινο ή σκιά κρασιού. Για να φτιάξετε τον καναπέ πιο φωτεινό και ταυτόχρονα να μην παραβιάσετε την αρμονία του στυλ, πρέπει να το διακοσμήσετε με μαξιλάρια διαφόρων αποχρώσεων που είναι διαθέσιμες στο σχεδιασμό. Κατά την επιλογή της υφής των μαξιλαριών, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι ήταν διαφορετική και διαφέρει ως προς το μοτίβο: αυτό κάνει το ύφος του μινιμαλισμού διαφορετικό, χωρίς να το υπερφορτώνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εν λόγω έπιπλα δεν γεμίζουν μόνο το δωμάτιο με ζεστασιά και άνεση στο σπίτι, αλλά συμπληρώνουν και κάθε επιλεγμένο στυλ του δωματίου.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο