Γωνιακός καναπές με κρεβάτι

Ο γωνιακός καναπές με μια κουκέτα είναι ένα έπιπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους - ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις, ως καναπέ για να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή ως κρεβάτι για ύπνο τη νύχτα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν έναν γωνιακό καναπέ επειδή απλά θέλουν το κρεβάτι να μην χρησιμοποιείται συχνά. Ορισμένοι το χρησιμοποιούν ως καναπέ επισκεπτών, παρέχοντας στους επισκέπτες τους ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστούν στην ησυχία.

Με ένα τέτοιο καναπέ, το κατάλυμα κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα για τα νοικοκυριά.

Ορισμένες από τις γωνιακές επιλογές είναι διαθέσιμες χωρίς πλάτη, ενώ άλλοι μπορούν να καυχηθούν με μια συμπαγή πλάτη. Τα περισσότερα σχέδια έχουν ιμάντες που μπορούν να τραβηχτούν για να ανοίξουν το στρώμα που είναι κρυμμένο στη βάση.Αυτές οι ζώνες επίσης επεκτείνουν τη βάση στους τροχούς και το κρυφό στρώμα μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση για να δημιουργηθεί μια άνετη και πολυτελή πλατφόρμα ύπνου. Οι επιλογές γωνίας μπορούν να είναι μια εξαιρετική λύση για μικρότερα δωμάτια.

Είδη

Modular

Οι ενότητες είναι εξαρτήματα επίπλων, ο συνδυασμός των οποίων σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τα επικαλυμμένα έπιπλα με οποιοδήποτε βολικό τρόπο. Γωνιακός καναπές με στροφή προς τα αριστερά και με στροφή προς τα δεξιά, καναπές σχήματος U, ζιγκ-ζαγκ, ημικύκλιος - μερικές μόνο από τις πιθανές επιλογές.

Σε αυτή την περίπτωση, οι ενότητες μπορούν να λειτουργήσουν ως ανεξάρτητα στοιχεία.

Οφέλη:

 • μεταβλητότητα των μορφών ·
 • ανεξαρτησία των στοιχείων ·
 • την παρουσία διαμερισμάτων για την αποθήκευση ρούχων ·
 • Απλός μηχανισμός μετασχηματισμού.
 • την ικανότητα να οργανώνουν αρκετά ξεχωριστά κρεβάτια ή ένα μεγάλο,
 • ευκολία στις αίθουσες χωρητικότητας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα κινητά στοιχεία έχουν σχετικά μικρό βάρος, οπότε το κρεβάτι μπορεί να πάρει με κενά. Τα βαριά δομοστοιχεία που δεν χωρίζονται και αποτελούν αναπόσπαστο μεγάλης κλίμακας κρεβάτι θα είναι ακατάλληλα για κίνηση.

Αναδιπλούμενοι καναπέδες

Όλοι οι τύποι πτυσσόμενων κλινών εκτυλίσσονται.Διακρίνονται από τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς και από τον τρόπο μετασχηματισμού του μηχανισμού - όλα ξεδιπλώνονται σαν ρολό. Συνολικά, υπάρχουν τρεις τύποι "clamshell":

 1. Γαλλικά Με ένα λεπτό αφρώδες στρώμα και μαξιλάρια καναπέδων. Τοποθετήστε σε τρία στάδια. Μπορεί να έχει δύο ξεχωριστά κρεβάτια.
 2. Αμερικανός ("sedafleks", "βελγικό κρεβάτι"). Μετασχηματισμός δύο σταδίων, ιδανικά επίπεδη θέση για ύπνο με ανατομικές ιδιότητες. Μπορεί να είναι με το recliner.
 3. Ιταλικά Σε αντίθεση με τα περισσότερα μοντέλα, η μετατροπή των οποίων αρχίζει με το κάθισμα, τα ιταλικά συστήματα χρησιμοποιούν την πλάτη. Κατεβαίνοντας, υποστηρίζει ένα ορθοπεδικό στρώμα που βρίσκεται στην κορυφή.

Στο "clamshell" οποιουδήποτε τύπου δεν υπάρχουν συρτάρια για πλυντήρια ρούχων.

Αναπαυτικοί καναπέδες

Ο καναπές, που διπλώνει προς τα εμπρός, μοιάζει με έναν κανονικό καναπέ, αλλά έχει ένα μεταλλικό σκελετό κρυμμένο σε ένα τμήμα. Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα μαξιλάρια του καθίσματος - και μπορείτε απλά να τραβήξετε έξω το μεταλλικό σκελετό για να πάρετε ένα κρεβάτι σε ελάχιστο χρόνο. Ο σχεδιασμός μπορεί εύκολα να γέρνει πίσω στο καναπέ, όταν δεν χρειάζεται το κρεβάτι.

Είναι ένας βολικός, αποτελεσματικός και ανθεκτικός μηχανισμός για τη χρήση ενός έπιπλα με πολλούς τρόπους.Αυτή η επιλογή θα χρησιμεύσει ως πλήρως λειτουργικό κρεβάτι με αρκετή άνεση και υποστήριξη, καθώς και καναπέ στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι μηχανισμών:

 • Ο μηχανισμός των δελφινιών είναι απίστευτα απλός. Πρέπει να σηκώσετε το μπροστινό τμήμα για να εφαρμόσετε το μηχανισμό κλικ και να το βάλετε πίσω για να πάρετε το μετασχηματισμένο κρεβάτι.
 • "Eurobook" (ή "βιβλίο"). Στα περισσότερα σχέδια ενός τέτοιου καναπέ, αφαιρείται το μαξιλάρι της πλάτης και στη συνέχεια το υπόλοιπο αποσυναρμολογείται. Με ένα τέτοιο καναπέ, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχει αρκετό χώρο μπροστά για να ξεδιπλωθεί.
 • Μηχανισμός ακορντεόν Διατίθεται σε διάφορα στυλ, αλλά η απλότητα και η ευκολία αποτελούν βασικά στοιχεία σχεδίασης. Ο καναπές αποτελείται συνήθως από δύο στοιχεία: ένα ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό και ένα στρώμα στην κορυφή. Στα περισσότερα σχέδια, η πλάτη είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κλικ - για να μετατρέψει έναν καναπέ σε ένα κρεβάτι. Τέτοια έπιπλα είναι ιδανικά για χώρους με περιορισμένο χώρο.

Διαστάσεις

Για να βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα ταιριάζουν στο δωμάτιο, πρέπει να μετρήσετε προσεκτικά. Υπάρχουν μερικές συμβουλές για το πώς να μετρήσετε τα πάντα. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα μέτρο ταινιών (για ακριβή αποτελέσματα):

 1. Είναι απαραίτητο να μετρήσετε τον τόπο εισόδου στο δωμάτιο. Θα πρέπει να μετρά το ύψος, καθώς και το μήκος ή το πλάτος των διαδρόμων και των θυρών, ανοίγματα.
 2. Στη συνέχεια, πρέπει να μετρήσετε τα ίδια τα έπιπλα. Μετρήστε το πλάτος και τη διαγώνια βάθος. Μπορείτε να το κάνετε ακριβώς στο κατάστημα.
 3. Θεωρείται μεγάλο μέγεθος καναπέ 200 × 200 cm. Αυτός ο καναπές είναι αρκετά ευρύς και μακρύς, είναι κατάλληλος για δύο άτομα. Ονομάζεται επίσης διπλός.
 4. Οι μονές καναπέδες είναι μάλλον μικρά και στενά προϊόντα: μεγέθους 180 × 200 cm. Θεωρούνται μικρού μεγέθους. Οι συμπαγείς επιλογές περιλαμβάνουν επίσης ένα μικρό καναπέ μίνι με μέγεθος 160 × 200 cm.
 5. Είναι απαραίτητο να συγκρίνετε το μέγεθος του διαμερίσματος και των επίπλων. Θα πρέπει να εξετάσετε τυχόν άλλα εμπόδια: οροφές, λάμπες, εσωτερικοί τοίχοι, κιγκλίδωμα σκαλοπατιών και στροφές. Το διαγώνιο βάθος του καναπέ μπορεί να οριστεί ως εξής: Μετρήστε την ευθεία άκρη από το υψηλότερο σημείο της πίσω επιφάνειας (χωρίς τα μαξιλάρια) στο μπροστινό μέρος του υποβραχιόνιου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια ταινία μέτρησης, μετρήστε από την κάτω πίσω γωνία του καναπέ μέχρι το σημείο που μισώνει το ίσιο άκρο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν οδηγό μέτρησης. Δεν εγγυάται ότι τα έπιπλα θα ταιριάζουν. Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι περιορισμοί στο μέγεθος - από το μεταφορέα διαδρόμου μέχρι τον προορισμό.

Υλικά

Η επιλογή ενός υλικού δεν καθορίζει μόνο την αντίσταση των επίπλων σε διάφορες επιρροές. Αυτό είναι ένα στοιχείο της δημιουργίας ενός εσωτερικού στυλ. Από την ταπετσαρία και τον καναπέ πλήρωσης εξαρτώνται επίσης από την εμφάνιση και την αντοχή του. Επιλογές πιο συχνά τα εξής:

 • Κοπάδι. Πρόκειται για ένα πυκνό ύφασμα με ευχάριστη επιφάνεια στην αφή. Είναι οικουμενικό για τα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού, εκτός από την κουζίνα (θα γίνει γρήγορα κορεσμένο με μυρωδιές τροφίμων). Λόγω της ειδικής τεχνολογίας παραγωγής (χρησιμοποιώντας διαφορετικούς σωρούς), το κοπάδι μπορεί να μιμηθεί σουέτ, βελούδο και σενίλλη επίστρωση σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
 • Chenille Διαφέρει στη μαλακότητα και την "χαλάρωση" ενός καλύμματος. Η δύναμη δεν είναι κατώτερη από το κοπάδι, δεν ξεθωριάζει, απορροφά ελαφρά οσμές, υποαλλεργική, πλένεται.
 • Jacquard. Το πιο πυκνό από τα υφάσματα που αναφέρονται, ήχο, αλλά ευχάριστο στην αφή. Ταιριάζει μαλακά στα έπιπλα, αντέχει την καθημερινή χρήση και τη συνεχή έκθεση στο ηλιακό φως.
 • Ταπετσαρία. Μαλακή επίστρωση από φυσικό βαμβάκι, που είναι σε θέση να δώσει μια πολυτελή εμφάνιση των επίπλων της πιο συνοπτικής μορφής. Είναι εύκολο να φροντίσετε για ταπητουργία, δεν χύνεται, δεν υπάρχει αλλεργία από αυτό. Ωστόσο, η φυσική του προέλευση είναι τόσο αρετή όσο και μειονέκτημα, καθώς το υλικό διαγράφεται και χάνει την εμφάνισή του χωρίς την προσθήκη συνθετικών συστατικών.
 • Δέρμα Ο δερμάτινος καναπές είναι δείκτης της γεύσης και της ευημερίας. Ο δερμάτινος καναπές είναι πρακτικός, όμορφη εμφάνιση και υψηλό κόστος. Ωστόσο, η τιμή ενός προϊόντος πολυτελείας δικαιολογείται από τις αισθητικές του ιδιότητες και την άψογη εξυπηρέτηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί επιλέγουν να το αντικαταστήσουν - οικολογικό δέρμα.
 • Λείαντο Μακριά από το καθένα μπορεί να αντέξει το φυσικό δέρμα, αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που δεν είναι κατώτερες σε αυτό στην ποιότητα της υπηρεσίας και της εμφάνισης. Αυτές περιλαμβάνουν δερματίνη και οικολογικό δέρμα. Τα ταπετσαρία από αυτά τα υλικά θα είναι πολύ φθηνότερα, αλλά θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό ενός πλούσιου καθιστικού, μελέτης ή κουζίνας.

Χρώματα

Οι μονόχρωμες παραλλαγές φαίνονται ενδιαφέρουσες. Ο λευκός καναπές δερματίνης είναι σχεδόν καθολικός για τους περισσότερους εσωτερικούς χώρους σε μοντέρνο στυλ. Φαίνεται πολύ κομψό, χάρη στα χαρακτηριστικά της επίστρωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Για εκείνους που ακόμα δεν τολμούν να αγοράσουν λευκά έπιπλα, υπάρχουν διάφορα μοντέλα σε άλλα χρώματα. Μαύρο δέρμα (όχι πάντα φυσικό), καθώς και έπιπλα από χρώμα μπράντυ, κεράσι, πράσινο, μπλε, κόκκινο και μουστάρδα είναι σχετικές.

Οι απλοί καναπέδες αντιπροσωπεύονται ευρέως στην ταπετσαρία άλλων υλικών. Το κοπάδι με απομίμηση βελούδου ή βελούδου μοιάζει "ακριβό" και το πρωτότυπο, το σινίλ και το ζακάρ είναι ενδιαφέροντα. Ως εναλλακτική λύση στη μονοτονία των καναπέδων στο λεγόμενο bicolor.

Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων αντίθεσης και ένα ελαφρύ μοτίβο σε σκούρο φόντο στην ίδια παλέτα χρωμάτων και αξεσουάρ που διαφέρουν σε τόνο.

Μονόχρωμοι καναπέδες με μεγάλο αριθμό πολύχρωμων μαξιλαριών μοιάζουν με ένα φωτεινότερο στοιχείο στο εσωτερικό. Μπορούν να είναι μεγάλα και μικρά, ψηλά, επίπεδα, εμφυσημένα, στρογγυλά, επιμήκη, με τη μορφή κυλίνδρων. Η εικόνα ταιριάζει σε οποιαδήποτε. Συνδυασμοί χρωμάτων - οι πιο διαφορετικοί. Το κύριο πράγμα είναι ότι εναρμονίζονται μεταξύ τους και με το κύριο χρώμα των επίπλων.

Τα μαξιλάρια μπορούν να διακοσμηθούν με περιθώρια, φούντες, δαντέλες, κατασκευασμένα από υλικό διαφορετικό από καναπέδες.

Πολύ σημαντικό στη σύγχρονη σχεδίαση είναι ένας συνδυασμός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ξύλου. Όλοι οι τύποι μηχανισμών μετασχηματισμού δεν επιτρέπουν την εμφάνιση τμημάτων του πλαισίου, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατόν και η μη εκμετάλλευση αυτού του πλεονεκτήματος θα ήταν παράλειψη.

Τα φυσικά μονόχρωμα υφάσματα και το βελούδο σε συνδυασμό με το ματ ξύλο είναι στην κορυφή της δημοτικότητας.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των καναπέδων για το καθιστικό, στο οποίο συχνά γίνεται τσάι με τους επισκέπτες, είναι τα τραπέζια. Κατά κανόνα, ο πίνακας βρίσκεται δίπλα στο υποβραχιόνιο, μπορεί να ωθηθεί και να αποσυρθεί. Ως υλικό για την κατασκευή του πίνακα χρησιμοποιούνται μοριοσανίδες, καθώς και MDF, ξύλο, κόντρα πλακέ.

Πώς να επιλέξετε ένα δωμάτιο;

Υπάρχουν αρκετά σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε έπιπλα:

 • Είναι απαραίτητο να καθοριστεί εάν ένα νέο κομμάτι έπιπλα θα χρησιμοποιηθεί ως καναπές τις περισσότερες φορές. Αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιείτε συχνότερα ως καναπέ, πρέπει να επιλέξετε έπιπλα με μαλακά υποβραχιόνια, καθώς και μια άνετη πλάτη. Εάν το προϊόν χρησιμοποιείται συχνότερα ως κρεβάτι, τότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν καναπέ χωρίς πλάτη και ένα στρώμα ελατηρίου.
 • Είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποιος θα κοιμηθεί σε αυτόν τον καναπέ. Τα παιδιά μπορούν να έχουν καλό ύπνο σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια.Εάν ο καναπές θα χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει μεγαλύτερους επισκέπτες, θα πρέπει να αγοράσετε ένα υποστηρικτικό στρώμα.
 • Θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων το μέγεθος του δωματίου στο οποίο θα είναι τα έπιπλα. Δεν έχει νόημα να αγοράσετε ένα έπιπλο για ένα δωμάτιο εάν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο για αυτό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο διαθέτει αρκετό χώρο για έναν γωνιακό καναπέ. Μπορεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της εγκατάστασης επίπλων σε ένα μικρό δωμάτιο, όπου ένας κομψότερος και μικρότερος καναπές θα φαίνονται πολύ καλύτερα.
 • Είναι σημαντικό να εξεταστεί ο σχεδιασμός του δωματίου.στην οποία θα βρίσκονται τα έπιπλα.
 • Οι λογικοί αγοραστές δεν αποκτούν ποτέ τίποτα χωρίς να προσπαθούν πρώτα να το μάθουν. Δεδομένου ότι ο καναπέ-κρεβάτι θα εξυπηρετεί δύο σκοπούς, είναι απαραίτητο να διενεργηθεί μια διπλή μελέτη για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της οικογένειας αποκομίζουν τα μέγιστα από τα χρήματα που ξοδεύονται στα έπιπλα.
 • Αξίζει να ελέγξετε πώς ξετυλίγεται ο καναπές, αν όλοι οι μηχανισμοί λειτουργούν ελεύθερα. Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν σκίζει.
 • Πολλοί άνθρωποι πρέπει να καθίσουν στον καναπέ για να ελέγξουν πόσο άνετα θα είναι να στηριχτούν σε αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε το επίπεδο άνεσης που προσφέρει ο καναπές όταν βρεθείτε σε αυτό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο καναπές δεν αγοράζεται για μια ημέρα, οπότε πρέπει να το ελέγξετε σωστά. Η τυπική επιλογή καναπέ-κρεβάτι προσφέρει πάχος στρώματος 4,5 ίντσες. Για να νιώθετε άνετα κατά τη διάρκεια του ύπνου, πρέπει να αποφύγετε την επιλογή όπου το πάχος είναι μικρότερο από 4,5 ίντσες.
 • Αν και αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ σημαντικό, μπορεί να είναι μια πραγματική ενόχληση, αν δεν σκέφτεστε εκ των προτέρων πού να τοποθετήσετε τον καναπέ. Για το σαλόνι, οι επιλογές γωνιακών επίπλων με δερμάτινη ταπετσαρία ή ταπετσαρίες μικροϊνών είναι κατάλληλες, αλλά δεν μπορείτε να βάζετε έναν τέτοιο καναπέ στο νηπιαγωγείο. Αντ 'αυτού, είναι καλύτερα να επιλέξετε άλλες επιλογές.
 • Αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να παραβλέπουν. Χτυπημένος από την εμφάνιση, την ποιότητα ή τον μηχανισμό του καναπέ, δεν μπορούν να λάβουν υπόψη το βάρος του, που αργότερα μπορεί να γίνει πραγματικό πρόβλημα.
 • Η αγορά ενός προϊόντος με εγγυήσεις από τον κατασκευαστή εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων. Το κυριότερο είναι να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν πωλείται με εγγύηση από τον κατασκευαστή, ώστε να μην αμφιβάλει για την ποιότητά του.

Πού να τοποθετήσετε;

Οι επιλογές είναι οι εξής:

 • Στο σαλόνι. Το σαλόνι είναι το "πρόσωπο" του χώρου διαβίωσης. Σε αυτό το δωμάτιο, ένας γωνιακός καναπές όχι μόνο παρέχει ένα άνετο χόμπι για να μιλάει και ένα φλιτζάνι καφέ, αλλά είναι επίσης ένα στοιχείο που σχηματίζει ύφος. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το ύφασμα, το χρώμα, το σχήμα του καναπέ και τα αξεσουάρ ταιριάζουν με το στυλ του καθιστικού.
 • Στο παιδικό δωμάτιο. Ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, οι γονείς προσπαθούν πάντα να δώσουν στα παιδιά τους όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο για παιχνίδια, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές για σωστή πλήρωση του δωματίου με έπιπλα. Πιο συχνά, ένα κρεβάτι κουκέτα εμφανίζεται ως κρεβάτι, αλλά αυτή η επιλογή εγείρει αμφιβολίες μεταξύ των γονέων, οι οποίοι θεωρούν ότι τα υψηλά σχέδια στα δωμάτια των παιδιών δεν είναι ασφαλή. Μπορείτε να επιλέξετε γωνιακούς καναπέδες-μετασχηματιστές, ταιριάζουν τέλεια στο φυτώριο.
 • Στην κουζίνα. Υπάρχουν δύο επιλογές: πτυσσόμενος και πτυσσόμενος τύπος καναπέ. Το ξεδιπλωμένο είναι απλό και μοιάζει με έναν πάγκο με μια πλάτη επικαλυμμένη σε κοπάδι. Εάν ο καναπές ξεδιπλώνεται, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μετατρέψετε την κουζίνα στο δεύτερο υπνοδωμάτιο σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (και σε περίπτωση που φτάσουν οι επισκέπτες).
 • Στο υπνοδωμάτιο. Συχνά συμβαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο σπίτι για να διαιρέσετε μερικές ζωτικές ζώνες σε δύο χωριστά δωμάτια. Το σαλόνι συνδυάζεται με την κρεβατοκάμαρα, το υπνοδωμάτιο - με ένα δωμάτιο σπουδών ή γονικό δωμάτιο.

Σε αυτή την περίπτωση, το κρεβάτι πρέπει να είναι κινητό και εξοπλισμένο με μηχανισμό μετασχηματισμού. Όσο μικρότερη είναι η περιοχή που καταλαμβάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο πιο βολικό είναι να εργάζεστε στο δωμάτιο και να πηγαίνετε για την επιχείρησή σας.

Δημοφιλή μοντέλα

Υπάρχουν διάφορες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε τα πιο δημοφιλή μοντέλα.

"Γερουσιαστής"

Ο γωνιακός καναπές "Senator" με αφαιρούμενα υποβραχιόνια όχι μόνο έχει ένα σταθερό όνομα, αλλά φαίνεται επίσης κατάλληλο. Για όλα τα χαρακτηριστικά, αναφέρεται στα πολυτελή μοντέλα. Όλοι οι καναπέδες αυτού του μοντέλου είναι εξοπλισμένοι με διακοσμητικά μαξιλάρια.

Παλέρμο

Η κλασική έκδοση του καναπέ "Παλέρμο" θα είναι συνοπτική και κομψή διακόσμηση του καθιστικού. Όταν διπλώνεται, η χωρητικότητά του είναι 4-5 άτομα και ένας χώρος ύπνου 152 εκατοστά πλάτος είναι σχεδιασμένος για δύο ενήλικες. Μηχανισμός μετασχηματισμού - "eurobook". Η βάση του κρεβατιού είναι μια ορθοπεδική μονάδα ελατηρίου.

"Κvadro"

Πρόκειται για μια μαλακή γωνιά κουζίνας με χώρο ύπνου ίσο με μισό κρεβάτι.Γωνιακή εκτέλεση και δεξιά και αριστερά. Μπορείτε να συναρμολογήσετε τον καναπέ σε μια συμπαγή κατασκευή σε κάθε τοίχο της κουζίνας. Στη διασταύρωση των ενοτήτων επίπλων μπορεί να τοποθετηθεί ράφι για τα πράγματα. Ταιριάζει απόλυτα με το βιβλίο μαγειρικής, το σταθερό τηλέφωνο, τις χαρτοπετσέτες και τα απαραίτητα πράγματα μικρού μεγέθους.

Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι το σχετικά χαμηλό κόστος του. Στην παραγωγή καναπέδων "Quadro", χρησιμοποιούνται συνήθως φθηνά υλικά: πολυστρωματικές μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ, μέταλλο, πλαστικό, μπλοκ φίδι άνοιξη. Η ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από υφάσματα που πλένονται και δεν απορροφούν οσμές.

Μηχανισμός μετασχηματισμού - "παντογράφος". Κάτω από το κάθισμα υπάρχουν ευρύχωροι αποθηκευτικοί χώροι.

Παρόμοιο σε μοντέλο μορφής - "Τόκιο".

Vegas

Σχεδίαση με υποβραχιόνια σύνθετου γεωμετρικού σχήματος. Στην κλασική έκδοση των μοντέλων μαξιλάρια λείπουν. Εκτέλεση μονοφωνικά, συχνά kozhzam ή κοπάδι. Συνολικές διαστάσεις - 2100 × 1100 × 820 mm. Η αποβάθρα είναι 1800 × 900 × 480, η οποία ισοδυναμεί με ένα μονό κρεβάτι. Ο μηχανισμός μετασχηματισμού είναι "δελφίνι".

Μέσα στο κάθισμα είναι ένα ευρύ συρτάρι συρταριών.

Υπάρχουν επίσης επιλογές "Vegas Suite" και "Vegas Premium", ξεπερνώντας το τυποποιημένο μέγεθος μοντέλου.Συμπεριλαμβανόμενα με αυτά τα μοντέλα είναι αξεσουάρ.

"Premier"

Η ιδιαιτερότητα αυτού του μοντέλου είναι ότι η ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα. Υπάρχει μια πιο οικονομική επιλογή - δερματίνη.

Το ίδιο το δερμάτινο προϊόν φαίνεται "ακριβό" και κομψό, έτσι ώστε να καταργηθούν όλα τα αξεσουάρ. Τα ψηλά μπράτσα κατασκευάζονται επίσης με το πιο απλό στυλ. Δεν υπάρχει εσωτερικός χώρος πλυντηρίου. Ο ισχυρός μηχανισμός δελφινιών είναι σχεδιασμένος για καθημερινή χρήση και έχει σχεδιαστεί για βαριά φορτία.

Η αναλογία των διαστάσεων των πλευρών είναι 260 × 94 × 178 cm. Η θέση είναι 130 × 204 cm.

"Άνεση"

Όμορφη εμφάνιση, άνεση και τίποτα επιπλέον - ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το μοντέλο. Αυτό προσελκύει πολλούς καταναλωτές.

Με την παρουσία μιας μεγάλης και ομοιόμορφης κουκέτας διαφέρει σε άλλα πλεονεκτήματα: έναν βολικό μηχανισμό αποσύρσεως, ένα ελαστικό στρώμα, ένα ενσωματωμένο κιβώτιο, μια γενική γωνία αλλαγής.

Εκτός από τον καναπέ, μπορείτε να παραγγείλετε ένα banquette που γίνεται με το ίδιο στυλ.

"Prestige"

Ο καναπές "Prestige" είναι ένας δείκτης της γεύσης, του πλούτου και απλά λειτουργικά και όμορφα έπιπλα στο σπίτι. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού - σε μονοχρωματικό σχέδιο και πικνίκ.Το Pikovka είναι ένας ειδικός τύπος υλικολογισμικού για τα επικαλυμμένα έπιπλα, στα οποία τα σημεία του υλικολογισμικού είναι κλειστά με κουμπιά και σχηματίζουν όμορφες ανάγλυφες "ρόμβους" στην επιφάνεια των επίπλων. Τα κουμπιά μπορούν να τοποθετηθούν στην επάνω πλευρά του προϊόντος, χωρίς να είναι δυνατή και η κορυφή τους.

Το ελαστικό υλικό στη βάση του καναπέ δεν πιέζεται και διατηρεί το σχήμα του, πόσο συχνά και πόσο καιρό θα καθόταν επάνω του. Εάν είναι απαραίτητο, μετατρέπεται εύκολα σε ευρύχωρο κρεβάτι. Τα υποβραχιόνια είναι ρυθμιζόμενα με πλάτη και κάθισμα. Είναι μαλακά, άνετα και μπορούν να λειτουργήσουν ως προσκέφαλα αν τα τοποθετήσετε στο σωστό ύψος.

Η γωνία του καναπέ είναι εξοπλισμένη με ένα συρτάρι για κρεβάτι. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα.

"Etude"

Το μοντέλο είναι κατάλληλο επειδή είναι πλήρως πτυσσόμενο. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος των μεμονωμένων εξαρτημάτων, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε μαλακά στοιχεία για να αλλάξετε τις παραμέτρους και την εμφάνιση του καναπέ. Στο γωνιακό τμήμα υπάρχει κουτί για ρούχα με οπές εξαερισμού.

Ένας βολικός μηχανισμός μετασχηματισμού, μια ποικιλία χρωμάτων και μια ρυθμιζόμενη γωνία κάνουν αυτό το μοντέλο καθολικό για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι.

Σικάγο

Modular γωνία καναπέ - μια δημιουργική λύση για το σχεδιασμό του σαλόνι. Οι μαλακές μονάδες μπορούν να σχηματίζουν αριστερή και δεξιά γωνίες, λειτουργούν ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Έχουν διαμερίσματα λινό. Ορισμένα μέρη είναι εφοδιασμένα με μπαστούνια.

Είναι δυνατή η αύξηση των διαστάσεων του καναπέ με την προσθήκη νέων ενοτήτων.

Κριτικές

Κρίνοντας από τις κριτικές των χρηστών, μπορεί να σημειωθεί ότι πολλοί κάτοικοι των διαμερισμάτων προτιμούν να μεγιστοποιήσουν το χώρο διαβίωσης τους με έναν σύγχρονο γωνιακό καναπέ με χώρο ύπνου.

Οι πελάτες λένε ότι ένας γωνιακός καναπές είναι ένας συνδυασμός άνεσης και στυλ. Ένας μεγάλος αριθμός επιλογών σχεδίασης σας επιτρέπει να το οργανώσετε σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Αυτό είναι πολύ δημοφιλές στους αγοραστές. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς κάνουν γωνιακούς καναπέδες με τα χέρια τους.

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό στο επόμενο βίντεο.

Όμορφες ιδέες σχεδίασης στο εσωτερικό

Πολλοί σχεδιαστές επίπλων προσφέρουν επιλογές με μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα του δωματίου. Οι διαμορφωμένοι και τοίχοι είναι εξαιρετικά πρακτικοί για μικρούς χώρους, καθώς καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και παρέχουν αρκετό χώρο για μεγάλο αριθμό επισκεπτών:

 • Σε συνδυασμό με ένα τραπεζάκι σαλονιού, κατασκευασμένο από γυαλί ή συμπληρωμένο από όμορφα τραπέζια, ο καναπές γίνεται κεντρικό στοιχείο του εσωτερικού χώρου του καθιστικού. Το γκρι είναι μονόχρωμο χρώμα και αυτό είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Ο σχεδιασμός του γκρι καναπέ μπορεί εύκολα να αλλάξει απλά αλλάζοντας τα διακοσμητικά μαξιλάρια.
 • Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το γκρι είναι ένα θαμπό χρώμα που δεν είναι πολύ εκφραστικό και φαίνεται πολύ θαμπό. Δεν είναι. Οι γκρι αποχρώσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες, μοντέρνες, κομψές, κλασικές, "φιλικές". Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους σχεδίων με διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι. Ο γκρίζος καναπές θα είναι ελκυστικός και θα δώσει στο εσωτερικό μια αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης.
 • Εδώ οι παλέτες χρησιμοποιούνται ως θεμέλια για αυτόν τον ξύλινο γωνιακό καναπέ. Εγκαθίσταται σε μικρή απόσταση από έναν ανοιχτό χώρο για να παρέχει επιπλέον χώρο. Αυτό μπορεί να είναι ένα καθιστικό ή ένα επιπλέον δωμάτιο στο σπίτι. Ο συνδυασμός παλετών και μπλε μαξιλαριών είναι τόσο μοναδικός που εναρμονίζει απόλυτα με το ρουστίκ στιλ και δημιουργεί άνεση.
 • Αυτός ο καναπές γωνίας είναι η καλύτερη επιλογή για μικρά σαλόνια. Καταλαμβάνει μια ιδανική γωνία, η οποία δίνει περισσότερο χώρο για ένα τραπέζι του καφέ.
 • Χάρη στον γωνιακό καναπέ στη γωνία, αυτό το σαλόνι φαίνεται ευρύχωρο, αν και ο χώρος είναι πραγματικά πραγματικά περιορισμένος. Το λευκό χαλί βοηθά στη δημιουργία της ψευδαίσθησης του χώρου. Δεδομένου ότι ο καναπές είναι στη γωνία, υπάρχει αρκετός χώρος για μια εύκολη καρέκλα.
 • Σε αυτό το εσωτερικό δεν υπάρχει πολύς χώρος για μεγάλα ή ευρεία έπιπλα. Αυτός είναι ο λόγος που αυτός ο γωνιακός καναπές σχήματος L θα είναι η καλύτερη επιλογή. Εγκαθιστώντας το δίπλα στους τοίχους με δύο παράθυρα, μπορείτε να απολαύσετε την θέα του δρόμου.
 • Αυτό το πολυτελές καθιστικό είναι σχεδιασμένο για ξεκούραση και χαλάρωση, απολαμβάνοντας την ομορφιά του ύπαιου. Ένας καμπύλος γωνιακός καναπές προσφέρει χαλαρωτική άνεση, ενώ μεγάλα παράθυρα παρέχουν οπτική πρόσβαση στον έξω κόσμο.
 • Το κόκκινο σε λευκό είναι ένας συνδυασμός που δίνει σε αυτό το δωμάτιο μια πολύ κομψή αντίθεση. Ο κόκκινος καναπές γωνία είναι αρκετά ευρύς ώστε να είναι άνετα, τα μαξιλάρια προσθέτουν πιτσιλιές με έντονο χρώμα στο δωμάτιο.
Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο