Λευκό τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο: πώς να επιλέξετε και να διακοσμήσετε;

Πολλοί άνθρωποι βάζουν τεχνητά έλατα στα σπίτια τους για τις χειμερινές διακοπές, επειδή είναι πολύ πιο πρακτικά από το συνηθισμένο. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να επιλέξετε αυτό το δέντρο διακοπών με μια λευκή επίστρωση.

Συμβουλές για την επιλογή

Πριν αγοράσετε ένα λευκό τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρέπει να δώσουν προσοχή σε μερικά πράγματα.

 • Θυμηθείτε ότι όλες οι βελόνες ερυθρελάτης πρέπει να στερεωθούν σταθερά στο διακοσμητικό σχέδιο. Αγγίξτε ελαφρά τους. Εάν αμέσως αρχίσουν να πέφτουν, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα άλλο, ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο μοντέλο.
 • Ελέγξτε ότι όλες οι βελόνες είναι πλήρως καλυμμένες με λευκή επίστρωση χωρίς λεκέδες. Διαφορετικά, η γενική άποψη του δένδρου του νέου έτους θα είναι πολύ χειρότερη. Προσέξτε επιπλέον στοιχεία σχεδιασμού.
 • Πολλοί κατασκευαστές κάνουν σήμερα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα με έντονα φώτα, χιονισμένο στέμμα. Θεωρήστε ότι τέτοια δείγματα θα κοστίζουν πολύ πιο ακριβά από τα κλασσικά μοντέλα.
 • Θυμηθείτε ότι μερικά σχέδια έρχονται με μακρύτερες βελόνες. Αυτά τα δέντρα μοιάζουν περισσότερο με πεύκα. Αν προτιμάτε τα κλασικά, τότε θα πρέπει να επιλέξετε τα τυποποιημένα μοντέλα.
 • Λάβετε υπόψη το ύψος της δομής. Δεν πρέπει να υπερβαίνει το ύψος των οροφών στο δωμάτιο. Αλλά πολύ χαμηλά ένα μοντέλο δεν είναι επίσης κατάλληλο για όλους τους εσωτερικούς χώρους των δωματίων.

Επιλογές διακόσμησης

Το λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορους τρόπους

 • Θα εξετάσουμε ευνοϊκά ματιά όμορφες λαμπερές μπάλες. Τέτοιες χρυσές διακοσμήσεις φαίνονται ιδιαίτερα καλές. Είναι σε θέση να δώσουν στο δέντρο μια πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.
 • Συχνά, τα μπλε στολίδια είναι κρεμασμένα με χρυσό σε λευκό έλατο. Αυτός ο συνδυασμός συνδυάζεται ιδανικά με στοιχεία χιονιού.
 • Πολλοί άνθρωποι κοσμούν τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα με ηλεκτρικά φώτα Όταν είναι ενεργοποιημένα, όλη η δομή αρχίζει να λάμπει όμορφα με ένα πλήθος πολύχρωμων φώτων. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή τέτοιες διακοσμήσεις τοποθετούνται, και μόνο τότε - μπάλες και πούλιες.

Πριν από τη διακόσμηση της γιρλάντας ελάτης, θα πρέπει να το ξεδιπλώσετε και να το συνδέσετε στην πρίζα.Μόνο τότε τοποθετείται προσεκτικά στο δέντρο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αν όλα τα φώτα είναι αναμμένα. Αν όχι, τα σπασμένα αντικείμενα πρέπει να αντικατασταθούν με νέα.

Στη συνέχεια, πάρτε στα χέρια σας ένα από τα άκρα του σύρματος και ξεκινήστε να τυλίγετε το δέντρο από πάνω προς τα κάτω σε μια σπείρα. Σε αυτή την περίπτωση, η διακόσμηση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον κορμό του δέντρου. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να τυλίξετε ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μια άλλη ηλεκτρική γιρλάντα. Έτσι το δέντρο θα φανεί ακόμα πιο θεαματικό και πιο όμορφο.

 • Επίσης, ορισμένοι σχεδιαστές προτείνουν τη διακόσμηση τεχνητών λευκών χριστουγεννιάτικων δέντρων με λαμπερές μπάλες πράσινου και κόκκινου χρώματος. Μπορούν να συμπληρωθούν με μεγάλα διακοσμητικά τόξα και αστέρια, κατασκευασμένα με τα ίδια χρώματα.
 • Στον άσπρο ερυθρελάτη ερυθρελάτη στοιχεία θα εξετάσει επίσης ευνοϊκά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδιαστές snowflakes αυτού του χρώματος ή κλασικές μπάλες. Μπορείτε επίσης να πάρετε μικρά τεχνητά χτυπήματα.
 • Συχνά, τα λευκά δέντρα είναι διακοσμημένα με πολλές μορφές και παιχνίδια διαφορετικών φωτεινών χρωμάτων. Αυτή η λύση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μικρά παιδιά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κρεμάσετε και μικρά όμορφα πακέτα για γλυκά για το παιδί, και πολύχρωμα τόξα.
 • Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να διακοσμούν τέτοια δέντρα με πιο φυσικό υλικό. Περιλαμβάνει κώνους, κλαδιά, λουλούδια, μικρές φιγούρες πουλιών και ζώων. Αυτά τα στοιχεία θα σας επιτρέψουν να κάνετε το δέντρο της Πρωτοχρονιάς πιο κομψό και πρωτότυπο.
 • Οι λάτρεις των θαλασσών και των παραλιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν όμορφα κοχύλια, αστερίες, που έχουν προηγουμένως αποξηρανθεί, σχοινιά και άγκυρες. Τα δέντρα της Πρωτοχρονιάς διακοσμημένα με τέτοια στοιχεία φαίνονται ελκυστικά και ενδιαφέροντα.
 • Το λευκό τεχνητό έλατο μπορεί να διακοσμηθεί με μοντέρνο στυλ. Για να γίνει αυτό, πάρτε τα διακοσμητικά στοιχεία του μαύρου, του λευκού και του χρυσού. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους.
 • Τα αντικείμενα με ρίγες ή πόλκα θα φαίνονται πολύ ευεργετικά. Μερικοί σχεδιαστές συστήνουν τη χρήση μαύρων φτερών με χρυσά άκρα. Φαίνονται αρκετά εξωτικά.
 • Ορισμένοι όταν διακοσμούν τα τεχνητά έλατα συνιστώνται να πάρουν ασπρόμαυρες λεπτομέρειες. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν οικογενειακές φωτογραφίες που γίνονται σε αυτό το χρώμα ή μακριές γιρλάντες αποτελούμενες από έντυπες λέξεις και φράσεις. Ένα δέντρο διακοσμημένο σε αυτό το ύφος θα φανεί μοντέρνο και πρωτότυπο.
 • Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικές ταινίες για τα έλατά τους. Οι σχεδιαστές συχνά συνιστούν τη λήψη τέτοιων αντικειμένων με καρότσο. Ένα τέτοιο σχέδιο θα κάνει αμέσως τον σχεδιασμό πολύ φωτεινότερο και πιο όμορφο.
 • Κατά την εγγραφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες ποικιλίες φαρδιές κορδέλες, μπάλες διαφορετικών μεγεθών και μερικά μεγάλα αντικείμενα που θα γίνουν οι κύριες πινελιές στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Δώστε προσοχή στο χρώμα: τα χρώματα όλων των λεπτομερειών πρέπει να είναι τα ίδια ή να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.
 • Όταν διακοσμείτε ένα λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα ροζ και ασημί χρώματος. Αυτά τα χρώματα είναι σε τέλεια αρμονία μεταξύ τους. Επιτρέπεται να διακοσμήσετε επιπλέον ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με μια ηλεκτρική γιρλάντα.
 • Το ασημί-ιώδες γάμμα είναι ιδανικό για λευκά έλατα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε μπάλες διαφορετικών μεγεθών. Από πάνω είναι αποδεκτό να τοποθετείτε πούλιες. Στην κορυφή μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο τόξο λιλά.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι αρνούνται να σχεδιάσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο καθόλου.θεωρώντας τη φυσικότητα ως την καλύτερη επιλογή διακόσμησης. Αλλά την ίδια στιγμή συνιστάται να διακοσμήσετε το κάτω μέρος του δέντρου λίγο.Εκεί μπορείτε να κανονίσετε δώρα σε όμορφα πακέτα και κουτιά με μεγάλα τόξα.

Επίσης, επιτρέπεται η τοποθέτηση των χαρακτήρων διαφορετικών χαρακτήρων, μεγάλων γυαλιστεριών αστεριών ή νιφάδων χιονιού.

Το κατώτατο σημείο δεν πρέπει να αδειάσει. Διαφορετικά, ο σχεδιασμός θα φαίνεται πολύ βαρετός και ακόμη και άσχημος.

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες

Τα τεχνητά λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν πολλές θετικές ιδιότητες.

 • Ξεχωρίστε στο δωμάτιο. Τα χιόνι-λευκά σμήνη είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής των επισκεπτών.
 • Είναι το τέλειο σκηνικό για διακοσμήσεις. Ηλεκτρικές γιρλάντες και μπάλες φαίνονται πιο εκφραστικές στα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.
 • Κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο. Τα χιονισμένα διακοσμητικά δέντρα μπορούν εύκολα να χωρέσουν σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο, επειδή αυτό το χρώμα θεωρείται καθολικό.

    Τεχνητή ερυθρελάτη, φτιαγμένη σε λευκό χρώμα έχουν κάποια μειονεκτήματα.

    • Γρήγορα βαρεθεί. Το χιονισμένο χρώμα με την πάροδο του χρόνου αρχίζει να ενοχλεί το νοικοκυριό, γι 'αυτό τα σχέδια δεν πρέπει να παραμείνουν πάρα πολύ στο δωμάτιο.
    • Είναι πιο δύσκολο να βρείτε κοσμήματα. Οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν όταν διακοσμούν τέτοιες διακοσμητικές δομές όσο το δυνατόν προσεκτικά για να κρεμάσουν τα πάνταδιακοσμήσεις, επειδή πολλές λεπτομέρειες των διαφορετικών τόνων σε συνδυασμό με το άλλο δεν ταιριάζουν στη σύνθεση σε ένα χιονάτο φόντο.

    Ιδέες για διακοσμήσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο το κάνετε μόνοι σας - στο επόμενο βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο