Κάτοχοι χαρτοπετσέτας: πρακτικότητα και ευκολία

Κάτοχοι χαρτοπετσέτας: πρακτικότητα και ευκολία

Οι υποδοχές για πετσέτες χαρτιού είναι κομψά και λειτουργικά αξεσουάρ. Είναι σχεδιασμένα για να συγκρατούν ρολά και να διευκολύνουν τη σύλληψη των χαρτοπετσετών. Τα προϊόντα συμβάλλουν στη βελτίωση της οργάνωσης του χώρου στο μπάνιο ή στην κουζίνα, οργανικά τοποθετημένα στο εσωτερικό του δωματίου.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Αυτή η συσκευή κρατά χαρτοπετσέτες, φύλλα αλουμινίου, ταινίες τροφίμων σε τακτοποιημένη μορφή και προσθέτει μια νότα νεωτερικότητας στην κουζίνα ή το μπάνιο. Οι κάτοχοι διακρίνονται από διάφορα χαρακτηριστικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά που κάνουν τα χρήσιμα και περιζήτητα αξεσουάρ.

Συνήθως ένα τέτοιο στοιχείο είναι σε ζήτηση λόγω της συμπαγούς του και της ευκολίας χρήσης.

Το προϊόν είναι εγκατεστημένο σε οποιαδήποτε επιφάνεια και στερεώνεται με βεντούζες, μαγνήτες, βίδες.

Ο κάτοχος της λειτουργίας είναι καθαρός σε οποιονδήποτε χρήστη. Οι κάτοχοι πετσετών χωρίζονται σε δύο τύπους: απλοί και μηχανικοί. Ο πρώτος τύπος προτιμάται για εγκατάσταση στο σπίτι, ο δεύτερος είναι κατάλληλος για εγκατάσταση σε δημόσιους χώρους. Το μηχανικό μοντέλο έχει περισσότερα πλεονεκτήματα. Τα προϊόντα αυτά διακρίνονται από την τήρηση της υγιεινής και τη μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Ένα αυτόματο προϊόν ονομάζεται διανομέας. Είναι βολικό και υγιεινό να χρησιμοποιείτε μια τέτοια συσκευή, καθώς οι πετσέτες που έλασης δεν έρχονται σε επαφή με τα χέρια τους για να παίρνουν χαρτοπετσέτες. Χρειάζεται μόνο να τραβήξετε και να σπάσετε τον καμβά.

Για οικιακή χρήση, μια τέτοια συσκευή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που διανέμει αμέσως πετσέτες ώστε να απορροφούν το υγρό και να αφαιρούν τη βρωμιά.

Τύποι σχεδίων

Ένας κάτοχος χαρτοπετσέτας είναι ένα σημαντικό στοιχείο μιας κουζίνας, τουαλέτας ή γραφείου. Στην πώληση υπάρχουν πολλές επιλογές που διαφέρουν στο σχέδιο και το χρώμα τους.Η δυνατότητα προσάρτησης και ο τύπος του προϊόντος θα επηρεάσουν επίσης την αποθήκευση των χαρτοπετσετών. Εάν δεν υπάρχει πολύς χώρος στο δωμάτιο, μια βάση χαρτοπετσέτας με μια θέση στην επιφάνεια ή σε μια θέση είναι καλύτερα προσαρμοσμένη.

Τοποθέτοντάς το σε ένα ράφι κοντά στο νεροχύτη θα εξοικονομήσει χώρο και θα παρέχει εύκολη πρόσβαση σε χαρτοπετσέτες. Η λεία επιφάνεια των ενσωματωμένων μοντέλων είναι ιδανική για μικρά μπάνια και κουζίνες, καθώς είναι εύκολο να διατηρηθεί ακόμα και υλικό. Σε τέτοια σημεία, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα ογκώδη προϊόντα για την αποθήκευση χαρτοπετσέτας. Επιτραπέζια μοντέλα για tabletop επιλέγονται σε περιπτώσεις όπου το δωμάτιο είναι πιο ευρύχωρο.

Ο ελεύθερος χώρος του δωματίου σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το αντικείμενο στο τραπέζι. Οι κάτοχοι ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της προσάρτησης. Η γκάμα περιλαμβάνει ποικιλίες βεντούζες, μαγνητική, βιδωτή βάση. Τοποθετούνται σε κάθετη και οριζόντια θέση.

Η σωστή επιλογή χαρτοπετσέτας χαρτιού μπορεί να φανεί σαν ένα αποθαρρυντικό έργο. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο περίπλοκο: είναι σημαντικό να προσδιοριστεί ο τύπος, η λειτουργικότητα και η μέθοδος προσκόλλησης.

Τύποι

Κατά την επιλογή ενός κατάλληλου κατόχου, θα πρέπει να καθορίσετε ποιο είδος χαρτοπετσέτας σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα ή στο μπάνιο. Κάθε εκπρόσωπος έχει τα πλεονεκτήματά του. Για παράδειγμα, ορισμένες χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για κάθε διανομέα. Οι χαρτοπετσέτες είναι διπλωμένο φύλλο ή με τη μορφή τυποποιημένων κυλίνδρων.

Κλασικός κύλινδρος

Αυτός είναι ένας βολικός τρόπος διανομής χαρτιού για πετσέτες. Ωστόσο, δεν είναι υγιεινό, ως αυτόματος διανομέας, δεδομένου ότι το προηγούμενο τμήμα του προϊόντος έχει αποκοπεί από άλλο χρήστη. Αυτός ο κάτοχος σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το επιθυμητό μήκος του καμβά. Παράγουν ένα μοντέλο σε διάφορα χρώματα, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν για οποιοδήποτε εσωτερικό διαμέρισμα. Τα λουλούδια και οι κούκλες μπορούν να απεικονιστούν στην επιφάνεια.

Αυτόματη καθολική

Αυτή η επιλογή επιτρέπει στο χρήστη να πάρει το επιθυμητό μήκος χωρίς να αγγίζει το εξωτερικό τμήμα του διανομέα. Οι αισθητήρες κίνησης εξαλείφουν την ανάγκη να τραβήξετε το μοχλό. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε χαρτοπετσέτα καλύπτει μόνο έναν χρήστη,και τα μικρόβια δεν μεταφέρονται από τον άνθρωπο στον διανομέα (και αντίστροφα). Αυτές οι ποικιλίες είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δωματίου.

Στο κιγκλίδωμα

Η συσκευή είναι μια αναρτημένη δομή. Χρειάζεται λίγο χώρο, οπότε εγκαθίσταται συχνά στην κουζίνα. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορεί να γίνει ανεξάρτητα ή να αγοράσει ένα τελικό προϊόν. Για να μην τρυπήσετε οπές στην επιφάνεια, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν σε βεντούζες.

Το μοντέλο στο κιγκλίδωμα θεωρείται πολλαπλό, επειδή εκτός από την αποθήκευση των πετσετών ρολών και πανιών, χρησιμοποιείται για την αποθήκευση φύλλων, ταινιών τροφίμων, χαρτιού ψησίματος.

Για αναδίπλωση χαρτιού

Το προϊόν προορίζεται για οποιαδήποτε επιφάνεια. Το στοιχείο μοιάζει με κουτί ή καλάθι, όπου οι χαρτοπετσέτες βρίσκονται πάνω από το άλλο. Η χωρητικότητα του μοντέλου σας επιτρέπει να τοποθετήσετε περισσότερες χαρτοπετσέτες στο διανομέα. Τέτοια μοντέλα είναι κατασκευασμένα από σφυρήλατο σίδερο, ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό, ξύλο.

Αυτός ο τύπος κατόχου μπορεί να είναι με ή χωρίς καπάκι. Το προϊόν βρίσκεται κοντά στο νεροχύτη στο μπάνιο ή στην κουζίνα. Συχνά αυτά τα εξαρτήματα είναι κινητά.Λόγω της διακοσμητικής τους εμφάνισης, αυτά τα στοιχεία προσθέτουν άνεση και ηρεμία σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Υλικά

Ο διανομέας δίνει στους χρήστες σκουπίδια και διατηρεί την ακεραιότητα των πετσετών, είναι ένα κομψό αξεσουάρ. Για την κατασκευή συσκευών που χρησιμοποιούν ανθεκτικά υλικά.

Δέντρο

Μια ξύλινη βάση χαρτοπετσέτας είναι συνήθως σχεδιασμένη για χρήση σε μια επιφάνεια εργασίας. Αυτό το ανθεκτικό υλικό είναι ιδανικό για να κρατάτε χαρτοπετσέτες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αξιόπιστο, ανθεκτικό. Τέτοια προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν κατάλληλα κοντά στους νεροχύτες. Η κατασκευή ξύλου πρέπει να είναι βερνικωμένη, έτσι ώστε η υγρασία να μην καταστρέφει το υλικό.

Μέταλλο

Τα μεταλλικά στηρίγματα είναι τα πιο περιζήτητα προϊόντα. Χαρακτηρίζονται από απαλότητα, αντοχή, αξιοπιστία, ελκυστικότητα της επιφάνειας. Αυτά τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από νικέλιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα. Οι πλαστικοί καροτσέτες χαρτιού προσδίδουν διακοσμητική έμφαση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Υφάσματα από ανοξείδωτο χάλυβα μοιάζουν με ένα καλάθι. Θα φαίνονται καλά στην επιφάνεια εργασίας.

Πλαστικά

Το πλαστικό είναι ένα σύγχρονο υλικό με ματ και γυαλιστερή υφή.Είναι απλό στο χρωματισμό, διαφέρει σε μικρό βάρος, ωστόσο φοβάται τις βασικές μηχανικές βλάβες. Τα πλαστικά προϊόντα είναι ανθεκτικά στη φθορά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρουσιάζονται σε διάφορα χρώματα και στυλ σύμφωνα με οποιαδήποτε διακόσμηση.

Χρώμα διαλύματα

Οι αποχρώσεις των κατόχων είναι διαφορετικές και εξαρτώνται από τον τύπο του χρησιμοποιούμενου υλικού. Για παράδειγμα, η μεταλλική κατασκευή έχει ένα δροσερό ασημί χρώμα. Αυτή η σειρά είναι πάντα σύγχρονη και σύγχρονη. Τα γυαλιστερά στοιχεία μοιάζουν με καθρέφτη και προσελκύουν την προσοχή.

Το Silver είναι συμβατό με οποιοδήποτε χρώμα και στυλ του δωματίου, προσδίδοντας στη ατμόσφαιρα φρεσκάδα. Κλασσικό σε ανοιχτόχρωμο χρώμα, μινιμαλισμό σε ασπρόμαυρο σχέδιο, σοφίτα σε σκούρα χρώματα - μια θήκη από ασήμι θα ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Για τους λάτρεις του οικολογικού ύφους και των σιωπηρών τόνων ταιριάζουν τα προϊόντα με μια ματ επιφάνεια. Εάν η κουζίνα είναι διακοσμημένη σε πράσινο και λευκό χρώμα, θα πρέπει να επιλέξετε κατόχους με στοιχεία από καφέ, μαύρο με βελούδινη δομή στην αφή. Όμορφα κατόχους σε στυλ ρουστίκ στον τοίχο. Η απομίμηση ξύλου δίνει άνεση και ζεστασιά στην ατμόσφαιρα της κουζίνας.

Εάν το δωμάτιο έχει βαρετά χρώματα και φως, ένα λαμπερό πορτοκαλί, πράσινο, μπλε, κόκκινο στήριγμα θα βοηθήσει να αραιωθεί η κατάσταση.

Κατασκευαστές

Οι κατασκευαστές προσφέρουν νέα και μοντέρνα μοντέλα, σήμερα οποιοσδήποτε καταναλωτής θα επιλέξει την επιλογή βάσει των προτιμήσεων και των οικονομικών δυνατοτήτων τους.

Ikea

Η Ikea προσφέρει στηρίγματα χαρτιού για πετσέτες από πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι, ξύλο. Τα προϊόντα ανά τύπο χρήσης χωρίζονται σε διανομείς και χειροκίνητα μοντέλα. Απόχρωση μοντέλων: μαύρο, ασημί, λευκό, πράσινο, μπλε. Τα απλά προϊόντα είναι εξοπλισμένα με μια ράβδο στήριξης, η οποία διευκολύνει το σχίσιμο του φύλλου.

Η φροντίδα αυτών των κατόχων είναι απλή: σκουπίστε τα με ένα υγρό πανί. Το μέγεθος των προϊόντων είναι τουλάχιστον 28 εκατοστά σε ύψος. Ο κατασκευαστής προσφέρει 2 τρόπους εγκατάστασης: στον πάγκο ή το κιγκλίδωμα με γάντζους. Η εμφάνιση των προϊόντων είναι κομψή, κατάλληλη σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Τόρκ

Η εταιρεία Tork απελευθερώνει συμπατριώτες. Η εμφάνιση των προϊόντων δημιουργεί ένα αίσθημα άνεσης, πολυτέλειας. Στο μοντέλο Tork Matic με τον αισθητήρα διαίσθησης υπάρχει ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Όταν πιέζετε αυτό το μέρος, ο διανομέας διανέμει τα μαντηλάκια.

Ο κατασκευαστής παράγει προϊόντα σε λευκό, πράσινο, μπλε χρώμα. Ο δισκομετρητής Tork Xpress είναι κατάλληλος για οικιακή χρήση. Πρόκειται για ένα κομψό, συμπαγές στοιχείο που θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο σε λευκό, αλλά το πλαστικό είναι εύκολο να καθαριστεί με ένα υγρό σφουγγάρι.

Wesco

Το σκάψιμο της Wesco παράγει κομψά προϊόντα. Ο κάτοχος είναι επιφάνεια εργασίας και τοίχος. Κάνουν τα προϊόντα από ανοξείδωτο μέταλλο, πλαστικό. Ένα δημοφιλές μοντέλο με μια κλειστή θήκη και μια πλάγια σχισμή για την αποκόλληση των πετσετών. Οι πλευρές του προϊόντος προστατεύουν τις χαρτοπετσέτες από τη σκόνη, το λίπος και τις εξωτερικές επιρροές. Το έγχρωμο τμήμα του προϊόντος είναι κατασκευασμένο από λακαρισμένο χάλυβα. Ο κατασκευαστής προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα προϊόντα κατασκευάζονται στη Γερμανία.

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας;

Σε κάθε σπίτι υπάρχει μια κρεμάστρα ή ένας παλιός κύλινδρος χρωμάτων. Τα εξειδικευμένα νοικοκυριά βρήκαν τη χρήση αυτών των αντικειμένων για ρολά πετσέτες στην κουζίνα. Αλλά εάν αυτές οι επιλογές είναι πολύ απλές, αναπτύσσονται δημιουργικοί τύποι προϊόντων.

Δερμάτινη ζώνη

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο μοντέλο θα απαιτηθούν τα ακόλουθα στοιχεία:

 • awl;
 • ζώνες ·
 • ξύλινη ράβδο?
 • αξεσουάρ (δερμάτινα νήματα).
 • κόλλα.

Σε κάθε ζώνη στις άκρες πρέπει να κάνετε τρύπες με ένα τρεμ. Η ζώνη διπλώνεται στο μισό και οι αυλακώσεις σημειώνονται στην άκρη. Παρόμοιοι χειρισμοί πρέπει να γίνονται με το δεύτερο λουρί. Τα εξαρτήματα εισάγονται στις τελειωμένες οπές.

Για να το εγκαταστήσετε σε τοίχο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε βεντούζες ή βίδες.

Αν χρησιμοποιείτε κοπτήρες, είναι προτιμότερο να τους κολλήσετε πάνω στην επικάλυψη. Μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως επιπλέον τρύπες στις ζώνες. Είναι σημαντικό να συνδέσετε το αντικείμενο ομαλά, ώστε να μην παρατηρείται κλίση. Στη συνέχεια, πρέπει να βάλετε τη ράβδο στο βρόχο των ιμάντων. Για τη διακόσμηση της διασταύρωσης της ζώνης και η ράβδος μπορεί να δεμένη με ισχυρά μάλλινα νήματα ή σχοινί.

Από σωλήνες εφημερίδων

Αυτή η επιλογή θα απαιτήσει:

 • ρολά εφημερίδων.
 • κόλλα?
 • πυρήνα για έναν κορμό από ένα χαρτόνι.

Πρώτα πρέπει να κάνετε ένα στέλεχος από την εφημερίδα (χαρτί). Πρέπει να τοποθετηθεί στον πυρήνα από χαρτόνι, πριν την λίπανση του τμήματος με κόλλα. Οι προετοιμασμένοι σωλήνες εφημερίδας τυλίγονται ένα προς ένα στον σωλήνα σε ένα κύκλο, στερεώνοντας με κόλλα PVA. Αφού η ράβδος θα διακοσμηθεί με σωλήνες, θα πρέπει να προετοιμάσετε τη βάση στήριξης. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να κόψετε κύκλους από χαρτόνι και να τα κολλήσετε με μια εφημερίδα.Η διάμετρος της βάσης πρέπει να φαίνεται αρμονική με τη ράβδο. Αν το σχέδιο είναι κατασκευασμένο από τον ίδιο τύπο εφημερίδας σε μαύρο και άσπρο, για να διατηρηθεί το υλικό, η ράβδος πρέπει να επικολληθεί με ταινία.

Για να απαλλαγείτε από την ποικιλομορφία του θέματος, χρειάζεστε έγχρωμο αυτοκόλλητο χαρτί.

Ξύλινο

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο μοντέλο, πρέπει να προετοιμάσετε:

 • ράβδο για στήριξη.
 • κύκλος για στάση.
 • κόλλα και τρυπάνι.

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα υλικό για να είναι ομαλή η θήκη, για να αποφύγετε αργότερα την τραυματισμό της επιφάνειας. Στο περίπτερο πρέπει να τρυπήσετε μια τρύπα στο κέντρο. Η διάμετρος του στηρίγματος πρέπει να αντιστοιχεί στην αύλακα στον κύκλο. Το τελικό στάδιο είναι η στερέωση του τμήματος με κόλλα. Μετά από αυτό, πρέπει να δώσετε το προϊόν να στεγνώσει. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάψετε, (βερνίκι) και να διακοσμήσετε τη θήκη.

Από το σωλήνα

Απαιτείται μεταλλικός σωλήνας, καθώς και βίδες. Μεταλλική ράβδος που συνδέεται στον τοίχο παράλληλα προς το δάπεδο. Είναι απαραίτητο να συνδέσετε στον αγωγό μεγάλα άγκιστρα ή ισχυρά σχοινιά · πρέπει να τοποθετηθεί μια ράβδος οποιουδήποτε υλικού ανάμεσα στα μέρη. Μετά από αυτό, μπορείτε να στερεώσετε τη ράβδο με κόλλα.

Παραδείγματα τοποθεσίας στην κουζίνα

 • Για τις μικρές κουζίνες τοποθετήστε τη βάση στο κιγκλίδωμα, προσαρτημένη στο ντουλάπι πάνω από το νεροχύτη. Η κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα δεν φοβάται την υγρασία. Επομένως, η σκουριά στο προϊόν δεν θα εμφανιστεί.
 • Μπορείτε να τοποθετήσετε το προϊόν στο ντουλάπι ή στο εξωτερικό της θύρας στερεώνοντας το πλήρες μοντέλο με ένα κοπτικό ή βίδες.
 • Επιτραπέζιοι τύποι κατόχων θα πρέπει να εγκατασταθούν δίπλα στη φούρνο, ψυγείο.
 • Οι μηχανικές διανομές σε ένα μικρό δωμάτιο είναι καλύτερο να συνδεθούν στον τοίχο δίπλα στη σόμπα ή πάνω από το τραπέζι, τηρώντας τις προφυλάξεις ασφαλείας.
 • Οι ιδιοκτήτες μεγάλων κουζινών έχουν περισσότερες επιλογές · μπορούν να εγκαταστήσουν δύο τύπους κατόχων: αυτόματες και απλές. Η κλασική θήκη μπορεί να τοποθετηθεί στην επιφάνεια μεταξύ της σόμπας και του νεροχύτη. Αυτό θα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε πετσέτες σε απροσδόκητες καταστάσεις. Ο μηχανικός διανομέας θα τονίσει την κατάσταση του ιδιοκτήτη και θα δημιουργήσει χρηστικότητα, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες.

Θα μάθετε πώς να φτιάξετε μια ξύλινη θήκη για χαρτί poloiens με τα χέρια σας στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο