Πώς να επιλέξετε διανεμητές χαρτιού τουαλέτας;

 Πώς να επιλέξετε διανεμητές χαρτιού τουαλέτας;

Πρόσφατα, οι διανομείς χαρτιού τουαλέτας έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Σήμερα, χρησιμοποιούνται όχι μόνο σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ή γραφεία, είναι σε ζήτηση σε ιδιωτικά διαμερίσματα και σπίτια. Η αγορά προσφέρει μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών συσκευών διανομής μιας μεγάλης ποικιλίας μαρκών, χρωμάτων και στυλ. Εξαιτίας αυτού, η επιλογή είναι δύσκολη.

Τι είναι αυτό;

Ο διανομέας χαρτιού τουαλέτας είναι μια εξειδικευμένη συσκευή για την αποθήκευση και το βολικό χαρτί διανομής. Αυτές οι συσκευές διατηρούν την υγιεινή στις δημόσιες τουαλέτες, συμβάλλουν στην οικονομική και βολική χρήση χαρτιού υγείας.

Είδη

Οι ποικιλίες των συσκευών διανομής είναι τεράστιες. Κάθε τύπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και χρήσιμες ιδιότητες.

 • Τοίχου - τον τυποποιημένο τύπο διανομέα χαρτιού που βρίσκεται στον τοίχο με διαφορετική επιφάνεια μέσω ειδικών συσκευών στερέωσης. Εξωτερικά, τέτοιες συσκευές είναι χειρότερα προσαρμοσμένες στον εξωτερικό σχεδιασμό της τουαλέτας.
 • Ενσωματωμένο - τύπος συσκευής που είναι τοποθετημένος στον τοίχο. Συχνά για ένα τέτοιο διανομέα εξοπλίστε ένα ειδικό κουτί.
Τοίχου
Ενσωματωμένο

Επιπλέον, τα προϊόντα διαφέρουν ως προς τον τύπο της κουκούλας και την αντίσταση στη μηχανική καταπόνηση. Υπάρχουν 3 τύποι μοντέλων.

 • Με κεντρική εξάτμιση - εξειδικευμένο τύπο, με συνεχές ρεύμα στο γενικό σύστημα εξάτμισης. Αυτός ο τύπος διακρίνεται από τη δυνατότητα απομάκρυνσης οσμών από το δωμάτιο. Τις περισσότερες φορές, οι διανομείς αυτές δεν είναι δύσκολο να διαμορφωθούν και να χρησιμοποιηθούν.
 • Αντι-βανδαλισμοί - ένα είδος που προστατεύεται από εξωτερικές ανθρώπινες φυσικές επιδράσεις. Συχνά, τέτοιες συσκευές κατασκευάζονται με κλειδαριά, ειδικά ενσωματωμένη στη συσκευή, για να αποτρέπεται η έκθεση σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
 • Οθόνη αφής - τύπος διανομέα με ειδικό αισθητήρα, ο οποίος είναι απαραίτητος για την αυτόματη χωρίς επαφή λειτουργία της συσκευής.Το ρολό χαρτί εκδίδεται σε μερίδες όταν παρουσιάζεται στα χέρια του αισθητήρα αφής.
Αντι-βανδαλισμοί
Με κεντρική εξάτμιση
Οθόνη αφής

Διαστάσεις

Προσαρμογές για βολική χρήση χαρτιού υγείας είναι οι πιο ποικίλες. Η μορφή, το μήκος και το πλάτος του διανομέα μπορούν να επιλεγούν απολύτως κατά βούληση: σχεδόν όλα τα μεγέθη είναι διαθέσιμα στα καταστήματα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά επιλέγονται ξεχωριστά, όλα εξαρτώνται από τον εσωτερικό χώρο. Τα πρότυπα για κάθε μάρκα μπορεί να διαφέρουν. Για παράδειγμα, στην αγορά μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν με διαστάσεις 260x135x260, 142x287x190 mm.

Εκτός από τα τυποποιημένα μεγέθη, ο διανομέας μπορεί να έχει μίνι μορφή, δηλαδή η συσκευή μπορεί να είναι συμπαγής, η οποία είναι ιδανική για μικρού μεγέθους δωμάτια. Αυτοί οι διανεμητές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μίνι-ρολά.

Υλικά

Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται οι διανεμητές μπορεί να είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να επιλέγονται με βάση τις συνθήκες λειτουργίας, τους απαραίτητους όρους χρήσης και τον σχεδιασμό του δωματίου.

 • Για ένα σπίτι ή γραφείο στο οποίο εργάζεται ένας μικρός αριθμός ανθρώπων, είναι κατάλληλο ένας πλαστικός διανομέας, καθώς το πλαστικό είναι αρκετά ελαφρύ και εύκολο στη συντήρηση.
 • Για τα λουτρά που επισκέπτονται συχνά, είναι απαραίτητο να επιλέγετε μεταλλικές συσκευές ή ανάλογα ανοξείδωτου χάλυβα. Πρόσφατα, οι αγοραστές άρχισαν να προτιμούν ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό το υλικό ταιριάζει εύκολα σε πολλούς εσωτερικούς χώρους και επίσης δεν διαβρώνει.

Χρώματα και σχεδιασμός

Πρέπει να επιλέξετε το σχεδιασμό του διανομέα, προσαρμόζοντας το εσωτερικό της τουαλέτας, καθώς τα φωτεινά χρώματα ενδέχεται να μην εντάσσονται στο συνολικό σχέδιο. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε ουδέτερους τόνους, για παράδειγμα, λευκό χρώμα. Οι συσκευές αυτού του τόνος θα χωρέσουν εύκολα σε πολλές μορφές και χρώματα του σχεδιασμού του μπάνιου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε γκρι ή ασήμι αποχρώσεις, είναι κατάλληλες για οποιοδήποτε χρώμα. Η μορφή μιας τέτοιας συσκευής πρέπει να είναι κατάλληλη, συνήθως είναι ένα ματ φινίρισμα και ένα βελτιωμένο σχήμα.

Δημοφιλή μοντέλα

Στη σημερινή αγορά, πολλά διαφορετικά μοντέλα τέτοιων συσκευών. Μεταξύ αυτών είναι να επιλέξουν μόνο αποδεδειγμένο.

Τόρκ

Ο διανομέας της μάρκας έχει υψηλή εργονομία. Οι περισσότερες συσκευές είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό πλαστικό σε άσπρο, μαύρο ή ασημί χρώμα. Το αλουμίνιο χρησιμοποιείται ως υλικά.Τα ράφια Tork σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε χαρτί υγείας με οικονομικό και υγιεινό τρόπο.

Τα μοντέλα μπορούν να είναι διαφόρων μεγεθών, έτσι ώστε η συσκευή αυτής της εταιρείας να χωράει εύκολα σε οποιοδήποτε σχέδιο.

Kimberly clark

Οι συσκευές αυτής της εταιρείας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές, είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα. Ο διανομέας Kimberly Clark έχει ένα συμπαγές κάλυμμα που το καθιστά εύκολο στη χρήση. Αυτό το κάλυμμα είναι ευκολότερο να σκουπίσετε, μην συσσωρεύετε σκόνη και ακαθαρσίες. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι μια κλειστή κλειδαριά κλειδώματος που εμποδίζει την είσοδο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων, εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας του κλειδιού.

Ksitex

Ksitex - Κινεζικές συσκευές, διαφέρουν σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Η σειρά διαθέτει αισθητήρια και αντιδιαρροϊκούς διανομείς. Ένα άλλο θετικό χαρακτηριστικό της Ksitex είναι η φθηνή τιμή.

Λόδι

Losdi - διανεμητές με συνδυασμό χαμηλής τιμής και άριστης ποιότητας. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό. Είναι κατάλληλα για μέρη που επισκέπτονται συχνά. Οι συσκευές για χαρτί υγείας Losdi είναι εξοπλισμένες με ειδικές αντι-βανδάλες κλειδώματος, είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Κατάλληλο για ιδιωτική χρήση.

Ασβέστη

Τα προϊόντα της ρωσικής εταιρείας είναι καλής ποιότητας, καθώς και ενδιαφέρουσες ιδέες για τη δημιουργία νέων προϊόντων. Οι δοσομετρητές ασβέστης είναι κατάλληλοι για οικιακή χρήση και λειτουργία σε δημόσιους χώρους με μικρή ροή ανθρώπων.

Ο σχεδιασμός των διανομέων είναι ελκυστικός, είναι εύκολος ο χειρισμός τους για το εσωτερικό.

Smartone

Smartone - αεροζόλ με στιβαρή σχεδίαση και φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη (από το συνολικό έως το συμπαγές). Η εταιρία δεν διαφέρει με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, ωστόσο τα μονοχρωματικά χρώματα θα χωράνε εύκολα σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο. Μια τέτοια συσκευή επιτρέπει την οικονομική χρήση του χαρτιού.

Jofel

Η Jofel παράγει διανομείς χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας. Αυτές οι συσκευές έχουν εξαιρετικό σχεδιασμό, βοηθούν στην εξοικονόμηση αναλωσίμων και επίσης παρέχουν βολικό άνοιγμα και αλλαγή κυλίνδρων. Η μάρκα Jofel διακρίνεται από μια ποικιλία λειτουργικών συσκευών, κατασκευάζει ενσωματωμένους διανομέα τοίχων και μοντέλα με κεντρική καυσαερίων.

Saraya

Η Saraya είναι ιαπωνικός κατασκευαστής των οποίων οι συσκευές χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη λειτουργικότητα και απόδοση. Αυτοί οι διανεμητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δημόσιες ιατρικές εγκαταστάσεις.Ο ειδικός σχεδιασμός αυτού του προϊόντος δεν διαφέρει.

Vialy

Η Vialy είναι μια φθηνή επιλογή με πολλά διαφορετικά χρώματα. Ταιριάζει εύκολα στο εσωτερικό του δωματίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τους αγοραστές, η κατασκευή υλικών δεν είναι πολύ ανθεκτική.

Χαρακτηριστικά επιλογής

Προς το παρόν υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ποικιλιών διανομέων για χαρτί υγείας, οι οποίοι διαφέρουν στο χρώμα, το σχήμα, το είδος των συνδετήρων, τη λειτουργικότητα. Τα μοντέλα μπορούν να έχουν διαφορετικό αριθμό ρολών, ανάλογα με το μέγεθος.

Ανάλογα με τη λειτουργικότητα της συσκευής, μπορούν να εισαχθούν ταυτόχρονα ένας ή περισσότεροι κύλινδροι. Το γεγονός αυτό πρέπει να διευκρινιστεί αμέσως κατά την αγορά.

Το χαρτί μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα διανεμητή όχι μόνο τυλιγμένο, αλλά και φύλλα, συσκευασμένο σε ξεχωριστά φύλλα. Το χαρακτηριστικό του φύλλου χαρτιού είναι να το αποθηκεύσετε. Το υλικό μπορεί να αποθηκευτεί με παρτίδα παρτίδας χαρτιού, καθώς και ειδικά δόντια του διανομέα, τα οποία δεν επιτρέπουν τη διάτρηση του χαρτιού. Ο αγοραστής πρέπει να το γνωρίζει για να αγοράσει το επιθυμητό μοντέλο διανομέα.

Το πιο δημοφιλές υλικό κατασκευής είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο οποίος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά. Οι επαγγελματικές συσκευές διανομής έχουν μεγάλο αριθμό διαφορών από το απλό νοικοκυριό.Αυτό αντανακλάται στη λειτουργικότητα, το σχεδιασμό, τη δυνατότητα εξοικονόμησης αναλωσίμων. Μην ξεχνάτε όμως ότι πολλοί επαγγελματίες διανομείς σε περίπτωση θραύσης μπορεί να απαιτήσουν αντικατάσταση ακριβών ανταλλακτικών.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των επαγγελματικών αεροζόλ:

 • τη δυνατότητα χρήσης διαφορετικών τύπων χαρτιού, μερικές φορές ακόμη και χαρτοπετσέτες.
 • εξασφάλιση της υγιεινής ασφάλειας ·
 • χαμηλό κόστος.
 • καθολική χρήση για πολλές λεκάνες.
 • ένα μεγάλο αριθμό ενσωματωμένων συσκευών (κουκούλα, οθόνη αφής).

Ωστόσο, δεν αξίζει να αγοράσετε κάθε μοντέλο. Συχνά στην αγορά υπάρχουν προϊόντα κακής ποιότητας. Αυτό αντικατοπτρίζεται στις δυνατότητες ζωής και αντι-βανδάλων.

Συμπέρασμα

Διανομέας για χαρτί υγείας - συσκευές για βολική και οικονομική χρήση υλικών. Όλοι μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα διανομέα για το εσωτερικό του μπάνιου. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε την ποιότητα της συσκευής και να επιλέγουμε διανεμητές μόνο από αξιόπιστους κατασκευαστές. Οι διανομείς χαρτιού διαθέτουν μεγάλο αριθμό πρόσθετων χρήσιμων συσκευών.

Σχετικά με την εγκατάσταση ενός διανομέα για χαρτί υγείας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο