Τεχνητό χόρτο σε ένα δοχείο: χαρακτηριστικά επιλογής

Τεχνητά φυτά εμφανίστηκαν σε σπίτια από πολύ καιρό πριν ότι δεν θυμάται ο καθένας πώς φαίνονταν. Και υπήρχαν λουλούδια από κυματοειδές χαρτί, προσαρτημένα σε κλαδιά σημύδας, πριν από την επίδειξη της Πρωτομαγιάς. Ήταν ένα σύμβολο της άνοιξης, η γέννηση μιας νέας ζωής και η επιθυμία να διακοσμήσεις το σπίτι σου με τόσο απλό τρόπο.

Αργότερα, η στάση απέναντι στα τεχνητά λουλούδια έχει αλλάξει πολύ. Και όχι για το καλύτερο. Στη δεκαετία του '90, η δύο χιλιοστά ποιότητα αυτών των προϊόντων έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αυτά δεν ήταν μόνο μεμονωμένα φυτά, αλλά και ανθοδέσμες σε γλάστρες και καλάθια. Παρ 'όλα αυτά, η εμφάνιση τέτοιων αξεσουάρ στο σπίτι έδωσε μια αμφίβολη εκτίμηση στους ιδιοκτήτες.

Και τώρα όλα έχουν αλλάξει πάλι. Οι τεχνητοί φοίνικες και ορχιδέες, τα λουλούδια τοίχων και το γρασίδι στα γλάστρες έγιναν ένα σημάδι αισθητικής. Και το ερώτημα για τον αγοραστή δεν είναι "γιατί", αλλά "πώς να επιλέξει."Θα προσπαθήσουμε να το πούμε.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Από ψυχολογική άποψη, το πράσινο είναι θετικά συναισθήματα, ηρεμία και ειρήνη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι άρχισαν να καλλιεργούν φυτά για το σπίτι τους. Από την αρχή της άνοιξης, στην κουζίνα υπάρχουν γλάστρες με βλαστάρια μπαχαρικών και πράσινο. Υπάρχει ένα μοναδικό άρωμα της άνοιξης. Το τεχνητό γρασίδι στα γλάστρες θα συσχετιστεί ακριβώς με τέτοια συναισθήματα.

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά διακόσμησης των χώρων με τεχνητά φυτά:

 • τα σύγχρονα τεχνητά φυτά αποκαλύπτονται εξωτερικά από τα πραγματικά, αλλά θα χαρούν με την εμφάνισή τους για πολύ περισσότερο.
 • δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να τους φροντίζεις.
 • αυτός ο παράγοντας εξοικονομεί χρόνο.
 • τα τεχνητά φυτά υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένα από νήματα από πολυαιθυλένιο, τα οποία δεν προκαλούν αλλεργίες, διότι δεν έχουν οσμή.
 • τα κατοικίδια ζώα δεν έχουν καμία επιθυμία να χαλάσουν και να χαλάσουν γλάστρες.
 • Τα φυτικά έντομα δεν αναπτύσσονται στο έδαφος και στα φυτά.
 • στο σχεδιασμό κάθε στυλ, μπορείτε να επιλέξετε τα φυτά σε γλάστρες?
 • η αντικατάσταση ενός φυτού με ένα άλλο μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση ενός δωματίου αρκετά έντονα.
 • ψηλό γρασίδι σε γλάστρες ή κατακόρυφα τεχνητά φυτά θα βοηθήσει στις εγκαταστάσεις της ζώνης χωρίς επιπλέον κόστος.
 • ευρεία γκάμα θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα εργοστάσιο κατάλληλης κατηγορίας τιμών.
 • υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή φυτών, πυρίμαχα, ανθεκτικά στη φθορά, διατηρούν το χρώμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω από τις ακτίνες του ήλιου.

Είδη

Μιλώντας για τεχνητά φυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν διάφορες λειτουργίες:

 • το τεχνητό γρασίδι μπορεί να χρησιμεύσει ως κάλυψη για γκαζόν, δάπεδο στο σπίτι και σε μπαλκόνι, σε γραφεία και αθλητικές κατασκευές.
 • ακόμη και το περβάζι μπορεί να προστατευθεί με αυτό τον τρόπο?
 • Τέτοιο υλικό μπορεί να τελειώσει με μίνι καναπέδες και οθωμανούς.
 • Από αυτό το ασυνήθιστο υλικό μπορείτε να φτιάξετε αμπαζούρες, να ρίξετε μαξιλάρια ή ταπετσαρίες σε τοίχο.
 • κουτιά και γλάστρες με τεχνητό γρασίδι θα κρύψουν τις ατέλειες της επισκευής ή τα σχέδια των παιδιών στην ταπετσαρία. ξεχωριστές λειτουργικές περιοχές μεταξύ τους. να λειτουργεί ως απαγορευμένο εμπόδιο.
 • Οι γλάστρες ampellae με κρεμαστά γρασίδι και λουλούδια θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αίσθηση ενός πηγάδιου σε σπίτια με πολύ ψηλά ταβάνια.
 • τα λουλούδια, που τοποθετούνται στα παράθυρα και τα ράφια, θα αποτελέσουν μια έμφαση στο ντεκόρ των δωματίων.
 • ψηλά φυτά θα διακοσμήσουν τις άδειες γωνίες και θα δώσουν άνεση σε ένα δωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους.
 • σε ένα μεγάλο χειμερινό κήπο αρκεί να βάλουμε μερικά έντονα μυρίζοντα ζωντανά λουλούδια, ώστε το άρωμά τους να αρκεί για μεγάλο αριθμό τεχνητών φυτών.

Έτσι, τα τεχνητά φυτά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και, ανάλογα με την ποικιλία, χρησιμοποιούνται με εντελώς διαφορετικούς τρόπους.

Διαστάσεις

Το μέγεθος του φυτού είναι επίσης πολύ διαφορετικό. Γρασίδι και λουλούδια σε γλάστρες μπορεί να είναι ύψος 10 cm, και η διάμετρος δεν υπερβαίνει το 10-εκατοστά ανθοπωλείο. Αλλά υπάρχουν υψηλότερα δείγματα: σφαιρικά φυτά 40-90 εκατοστά υψηλά, γρασίδι ή άλλα είδη γρασίδι και λουλούδια με στενά μακριά φύλλα φτάνουν το ύψος μέχρι 1 μ. Και το μπαμπού, όπως πρέπει να έχει, έχει ύψος μέχρι 3 μ.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε φυτά του απαιτούμενου μήκους χωρίς κανένα πρόβλημα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξέρετε πού θα σταθεί ή θα κρεμάσει και ποια λειτουργία θα εκτελέσει. Όχι μόνο το ύψος, αλλά και ο όγκος του δοχείου με το φυτό θα εξαρτηθεί από αυτό.

Για παράδειγμα, για τεχνητούς φράχτες ή χωρίσματα, μπορείτε να παραλάβετε ψηλά χόρτα (για παράδειγμα, μπαμπού) ή άλλα φυτά σε γλάστρες που θα είναι μια πραγματική διακόσμηση.Αλλά ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μια διαφορετική επιλογή για να διακοσμήσει το οικόπεδο και το σπίτι του: τεχνητό γρασίδι (norfolium ή με σγουρά φύλλα) με τη μορφή καμβά, που πωλείται από το μετρητή. Ένα τέτοιο "φυτό" μπορεί να διακοσμηθεί με φράχτη ή τοίχο στο σπίτι ή να χρησιμοποιηθεί ως χαλί.

Η τιμή των προϊόντων εξαρτάται από το μέγεθος, τα υλικά που χρησιμοποιούνται, την κατσαρόλα και το σχεδιασμό γενικά.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα ενιαίο θάμνο γρασίδι για 120 ρούβλια, ή ένα τρέχον μέτρο επίπεδων μπαμπού 2,2 μέτρων ύψος σε τιμή 9,000 ρούβλια.

Χρώματα

Λέγοντας τη λέξη "γρασίδι" φαίνεται, πάνω από όλα, πράσινο. Και αυτό είναι, πράγματι, το πιο δημοφιλές χρώμα, το οποίο έχει μεγάλο αριθμό αποχρώσεων. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Μειώνοντας τις φυσικές αποχρώσεις, οι κατασκευαστές προσφέρουν χόρτο και άλλα φυτά διαφόρων χρωμάτων.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε γρασίδι γρασίδι, το οποίο είναι ένας συνδυασμός λευκών και πράσινων λουλουδιών. Αυτός ο ήρεμος χρωματισμός θα μαλακώσει τα μονότονα πράσινα γύρω από ή θα τονίσει σε λευκό φόντο. Υπάρχουν αμπελώνα λουλούδια ανοιχτό πράσινο χρώμα ή λευκά κρίνα ανάμεσα στα πράσινα φύλλα. Πολύ χρωματικό γρασίδι. Για παράδειγμα, τα σπαράγγια έχουν πολλές χρωματικές αποχρώσεις που φαίνονται πολύ όμορφα σε ένα δοχείο. Και το μαύρο calla ανάμεσα στο πράσινο φύλλωμα είναι γενικά ένα ασυνήθιστο θέαμα.

Αν μιλάμε για το συνδυασμό γρασιδιού με λουλούδια, τότε μπορείτε να πάρετε πολύ ασυνήθιστα και πολύ όμορφα ανθοδέσμες. Και αυτό είναι η ομορφιά των τεχνητών φυτών, όταν εκ των προτέρων σύμφωνα με τον κατάλογο μπορείτε να κάνετε ένα μπουκέτο για το σπίτι διακόσμηση αρκετά χρόνια εκ των προτέρων.

Πώς να επιλέξετε;

Πριν κάνετε μια επιλογή κατά την αγορά τεχνητών φυτών, είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Εάν υπάρχουν αλλεργίες στο σπίτι, μη διστάσετε να ζητήσετε από τον πωλητή πιστοποιητικό ποιότητας. Σε αυτό εξαρτάται η υγεία των κατοίκων του σπιτιού.

Αν ο χρόνος για τον καθαρισμό του σπιτιού δεν είναι πολύ καλός, τότε είναι προτιμότερο να αγοράσετε φυτά λεία φυτά. Και είναι το χόρτο, όχι τα λουλούδια, που θα είναι μια σωτηρία από τη συσσώρευση σκόνης.

Εάν κατά τη στιγμή της αγοράς υπήρχε μια μυρωδιά από πλαστικό, αυτό δείχνει μια κακή ποιότητα των προϊόντων. Μην αγοράζετε τέτοια προϊόντα για το σπίτι.

Για να δημιουργήσετε άνεση στο σπίτι, πρέπει να λάβετε υπόψη το ύφος του δωματίου: το χόρτο στα ορθογώνια δοχεία είναι πολύ κατάλληλο για την αυστηρή Hi-Tek. Τα μικρά στρογγυλά γλάστρες με χνουδωτά στίγματα θα διακοσμήσουν την Προβηγκία. Τα μεγάλα βάζα δαπέδου από τούβλο χρώμα με ψηλά φοίνικες ταιριάζουν στη βίαιη σοφίτα.

Για τη διακόσμηση οποιουδήποτε σπιτιού, τα άφθονα αγγεία θα είναι κατάλληλα για τις διακοπές. Μπορούν να κρεμαστούν από την οροφή ή από τα παράθυρα, τους τοίχους και τα έπιπλα.

Εάν υπάρχουν αμφιβολίες για την αγορά τέτοιων εγκαταστάσεων, δεν είναι ποτέ αργά για να στραφούν σε αξιολογήσεις σε ανεξάρτητες τοποθεσίες. Είναι εκεί που οι χρήστες δημοσιεύουν τις απόψεις τους για τέτοια προϊόντα. Με όλη την επιδεξιότητα να βρούμε αρνητικές κριτικές, δεν μπορούσαμε. Οι αγοραστές όπως η ποικιλία των φυτών, η ευκολία της φροντίδας, η ποικιλία των τιμών, η ποιότητα της προσκόλλησης. Ορισμένοι συμβουλεύουν αμέσως τις απλές γλάστρες στις οποίες πωλούνται τα φυτά, να αποκτήσουν κατάλληλα για το σχεδιασμό του σπιτιού.

Αλλά εάν υπάρχει μια πιθανότητα και μια επιθυμία, τότε ένα τεχνητό φυτό μπορεί να γίνει με τα χέρια σας. Και ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάρετε λίγο γρασίδι. Για να γίνει αυτό, το καλοκαίρι αρκεί να στεγνώσει το φτερό γρασίδι, καλάμια και αποξηραμένα λουλούδια. Και μπορείτε να συνδυάσετε τεχνητά λουλούδια και αποξηραμένα φυτά.

Πού και πώς να εντοπίσετε;

Η ομορφιά των τεχνητών φυτών είναι ότι μπορούν να επιλεγούν για κάθε χώρο.

Υπνοδωμάτιο

Σε αυτό το δωμάτιο μπορείτε να βάλετε βάζα στο πάτωμα με μπαμπού γρασίδι ή να τοποθετήσετε στο περβάζι παραθύρων, ντυμένο τραπέζι, νυχτερινό δωμάτιο άλλα φυτά σε γλάστρες.Εδώ είναι απαραίτητο να παρατηρήσετε τις αναλογίες: ένα ευρύ περβάζι παραθύρων είναι κατάλληλο για φυτά μεγάλου μεγέθους φύλλα και στενό - για μικρές γλάστρες με χαμηλά χόρτα ή ανθοδέσμες.

Ταυτόχρονα, οι γλάστρες μπορούν να είναι ορθογώνιες, μεγάλες και όχι μόνο στρογγυλές.

Σαλόνι

Στο μεγάλο σαλόνι, θα χρειαστούν βάζα υψηλού ορόφου με χορταράκι και δέντρα μεγάλου χνουδιού ή μεγάλου φύλλου. Αλλά στα τραπέζια, τα ράφια, το τείχος, τα μικρά φυτά δεν θα φαίνονται χειρότερα. Εάν το σαλόνι απαιτεί διαμέρισμα, τότε μπορεί να είναι πράσινο. Ολοκληρώνοντας με έναν τόσο πρωτότυπο τρόπο θα κάνει το δωμάτιο ζωντανό και πρωτότυπο. Hanging γρασίδι μπορεί να αραιωθεί με μικρά λουλούδια για να ταιριάζει με τα έπιπλα ή ταπετσαρία.

Με οπτική μεγέθυνση ένα μικρό σαλόνι θα είναι σε θέση να αναρριχητικά φυτά. Μπορούν να πλέκουν ολόκληρο το τείχος και ακόμη και το ανώτατο όριο. Για τα σκοτεινά δωμάτια δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πλούσια χόρτα σε μεγάλες ποσότητες. Είναι καλύτερα να το αντικαταστήσετε με φυτά με ζεστές κίτρινες-πορτοκαλί αποχρώσεις. Οι χνουδωτές ποικιλίες χόρτου θα κάνουν επίσης το σαλόνι φως. Μια ψάθινη κρεμαστή γλάστρα, διαφανή στρογγυλά αγγεία με σφαιρικά μικρά ενυδρεία θα κάνουν το σαλόνι ζεστό και άνετο.

Κουζίνα

Τα ζωντανά φυτά στην κουζίνα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες οσμές. Αλλά δοχεία με τεχνητό και ζωντανό γρασίδι μπορούν να σταθούν ταυτόχρονα. Ένας τέτοιος χώρος συγκέντρωσης για όλη την οικογένεια στο τραπέζι θα είναι πάντα πράσινο και ειρηνικό. Στην κουζίνα, μπορείτε να βάλετε τα φυτά στο παράθυρο, και στο ψυγείο, τα ράφια. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε στον τοίχο. Οπουδήποτε, ακριβώς μακριά από την εστία. Αυτό θα είναι χρήσιμο τόσο για τα ζωντανά φυτά όσο και για τα τεχνητά φυτά.

Παιδική

Αν στο παιδικό δωμάτιο τα φρέσκα λουλούδια μπορούν να κρεμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τα παιδιά (χάριν της ασφάλειας και της ασφάλειας των λουλουδιών), τότε τεχνητό γρασίδι και λουλούδια μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Δεν αξίζει να αρνηθούν τα ζωντανά φυτά εδώ, καθώς τα φυτά υγραίνουν τον αέρα και το ιονίζουν. Αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια πράσινη γωνιά ανάπαυσης από τα τεχνητά φυτά.

Αίθουσα και Αίθουσα

Εάν το μέγεθος του διαδρόμου σας επιτρέπει να τοποθετήσετε γλάστρες, τότε τα ψηλά φυτά σε ανθεκτική γλάστρα ή γλάστρες θα ήταν κατάλληλα. Τα ζωντανά λουλούδια εδώ θα είναι άβολα λόγω της μικρής ποσότητας φωτός, αλλά τα τεχνητά φυτά θα είναι ένα καλό υποκατάστατο για αυτά.

Μπαλκόνι

Το χειμώνα, κοιτάζοντας έξω στο μπαλκόνι και συναντώντας τα πράσινα στα γλάστρες, θα φανεί ότι είναι ένα ζεστό καλοκαίρι έξω. Αυτός ο απλός τρόπος θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη διάθεση για τον εαυτό σας και όλα τα μέλη της οικογένειας, καθώς και τους επισκέπτες. Από την πλευρά του δρόμου φαίνεται ότι το μπαλκόνι είναι μονωμένο και γι 'αυτό και τα πράσινα φυτά μεγαλώνουν πάνω σε αυτό. Το καλοκαίρι θα είναι μια άνετη καταπράσινη περιοχή όπου μπορείτε να πιείτε τσάι ή να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας.

Μπάνιο

Η καλλιέργεια λουλουδιών στο μπάνιο είναι ένα άχαρο έργο: κατά κανόνα, δεν υπάρχει φυσικό φως και πολύ υψηλή υγρασία. Τεχνητά φυτά θα είναι εδώ ως μια έμφαση στο σχεδιασμό του μπάνιου. Ακόμα κι αν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε μη τυπικά χρώματα, τότε 2-3 φυτά μπορούν να οδηγήσουν στην αρμονία εκείνων που είναι εδώ. Μικρές γλάστρες με χαμηλό γρασίδι θα είναι κατάλληλες στο ράφι. Κρεμαστά μικρά φυτά θα μεγεθύνουν οπτικά ένα μικρό χώρο.

Τα κατάλληλα επιλεγμένα φυτά σε κάθε δωμάτιο θα είναι σε θέση να μετατρέψουν ένα σπίτι σε ένα πραγματικά ζεστό και άνετο σπίτι.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, τα τεχνητά φυτά απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Αλλά θα πρέπει να είναι.

Προκειμένου τα λουλούδια, το χόρτο και τα δέντρα να εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες συστάσεις εμπειρογνωμόνων:

 • Καθημερινή σκόνη σκόνης με χτύπημα.Μια τέτοια διαδικασία δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, αλλά θα απαλλάξει τη συσσώρευση σκόνης.
 • Μια φορά την εβδομάδα για να πραγματοποιήσει υγρό καθαρισμό των φυτών. Μερικά από αυτά μπορούν να πλυθούν πλήρως κάτω από τρεχούμενο νερό, άλλα μπορούν να ψεκαστούν με διάλυμα νερού και ξύδι, ενώ άλλα μπορούν να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Αυτό θα αφαιρέσει τη βρωμιά και τη σκόνη και θα απολυμάνει τα φυτά.
 • Το ποιοτικό υλικό δεν πρέπει να έχει οσμή, αλλά αν θέλετε να το δημιουργήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια. Στη συνέχεια, το σπίτι θα μυρίζει γλυκά αρώματα ευαίσθητο τριαντάφυλλο και λεβάντα, έλατο και πορτοκάλι. Αγοράστε αυτά τα φάρμακα μπορεί να είναι σε φαρμακεία και παραδοσιακά καταστήματα ιατρικής. Δημιουργώντας τη δική σας σύνθεση, μπορείτε να βρείτε ένα άρωμα που έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και στον ήρεμο ύπνο.
 • Μην ξεχνάτε ότι ο κακοποιός πληρώνει δύο φορές: τα φτηνά προϊόντα θα πρέπει να ειδοποιούνται. Αν τα λουλούδια καίγονται στον ήλιο, τότε αυτό είναι επίσης ένας λόγος για να σκεφτούμε την ποιότητα του προϊόντος και να τον ξεφορτωθούμε.

Όμορφες επιλογές στο εσωτερικό

Το διακοσμητικό γρασίδι, "καλλιεργούμενο" με τεχνητό τρόπο, μπορεί να κάνει το εσωτερικό και το εξωτερικό πολύ πιο ελκυστικό. Ένα παράδειγμα τέτοιου είδους διακόσμησης είναι αυτή η γωνιά καθιστικού κήπου. Η χρήση διαφόρων τύπων τεχνητών φυτών αποδείχθηκε πολύ αρμονική. Εδώ θα είναι πραγματικά ευχάριστο να συνταξιοδοτηθείτε και να χαλαρώσετε.

Ο απόλυτα ασυνήθιστος σχεδιασμός αυτού του μπουκέτου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα φυτά στο γυάλινο βάζο είναι πραγματικά. Αλλά δεν είναι. Αυτό το μπουκέτο θα διακοσμήσει το λευκό καθιστικό σε κλασικό στυλ. Είναι απαραίτητο να το τοποθετήσετε σε ανοιχτό χώρο, έτσι ώστε ο ήλιος, περνώντας μέσα από ένα διαφανές βάζο, να αφήσει το φως σε όλο το δωμάτιο.

Ο κάθετος σχεδιασμός του τοίχου από διαφορετικούς τύπους φυτών είναι ένα μη τυπικό βήμα σχεδιασμού. Διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου προσελκύουν το μάτι. Υπάρχει μια επιθυμία να αγγίξει αυτό το θαύμα, και ως εκ τούτου, να χαλαρώσετε και να παραμερίσετε όλα τα προβλήματα εργασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τείχος θα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό στο γραφείο.

Η αρχική σύνθεση τοίχου μπορεί να αποτελείται όχι μόνο από γρασίδι, αλλά και από λουλούδια, ξύλινα στοιχεία και άλλα υλικά. Χρησιμοποιώντας το πρωτότυπο μίνι αγγείο, μπορείτε να αλλάξετε χρώματα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Η απόχρωση του λουλουδιού θα αντικατοπτρίζει τη διάθεση του οικοδεσπότη.

Η αξία αυτής της αγοράς είναι ότι ένα πακέτο χρησιμοποιείται αντί για ένα δοχείο. Σαν αγρότες μόλις αγόρασαν. Η χλόη σε αυτό το σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο.

Λεβάντα σε ένα ξύλινο δοχείο αρμονικά χωράει στο εσωτερικό της Προβηγκίας.Και αν χρησιμοποιείτε αιθέριο έλαιο λεβάντας, η εντύπωση θα είναι ακόμα πιο δυνατή: μια ήπια αλλά ισχυρή οσμή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βουτήξετε στη ζωή του χωριού.

Οι κατασκευαστές προσφέρουν απολύτως γοητευτικά προϊόντα για κουζίνα ή χειροτεχνία. Κοιτάζοντας μια τέτοια ομορφιά, πραγματικά, θέλω να δημιουργήσω κάτι με τα χέρια μου. Και αν αυτό γίνει με το παιδί, τότε η αξία μιας τέτοιας απόκτησης είναι διπλά προφανής.

Μια ασυνήθιστα όμορφη λύση στο σκανδιναβικό στυλ: μόνο λίγες πράσινες κουκίδες γρασιδιού κάνουν ένα στείρο λευκό εσωτερικό οικείο και φιλόξενο.

Αυτό το διαμέρισμα στη βεράντα θα προστατεύσει από το ηλιακό φως, τον άνεμο και τη βροχή. Και την ίδια στιγμή, τα φυτά δεν θα υποφέρουν από χαμηλές θερμοκρασίες ή ισχυρούς ανέμους. Η ιδανική λύση για την οργάνωση ενός χώρου ξεκούρασης.

Η επιθυμία να ενταχθεί στη φύση δεν συμπίπτει πάντοτε με την ευκαιρία να πάει εκεί. Αυτός ο πίνακας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι. Οι απλές αισθήσεις θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε.

Αυτό το σαλόνι είναι ένας συνδυασμός ζεστασιάς, άνεση, τρυφερότητα και πραγματική οικογενειακή ζωή. Η αρμονία των χρωμάτων, το εξειδικευμένο χέρι του διακοσμητή σας κάνει να αναστενάζετε με ενθουσιασμό και να επιθυμείτε τον εαυτό σας την ίδια άνεση.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ευθυγράμμισης των τσαλακωμένων τεχνητών λουλουδιών στο σπίτι, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο