Τύποι κάδου πετσετών χαρτιού

Το εύρος των προϊόντων υγιεινής που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους έχει διευρυνθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Τέλος, μεταξύ αυτών είναι πετσέτες μίας χρήσης. Αλλά για να τα χρησιμοποιήσετε πλήρως, θα πρέπει να φροντίσετε μια ειδική συσκευή - τον κάτοχο.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Οι κάτοχοι χαρτοπετσετών διατίθενται σε πολύ διαφορετικά σχέδια, οπότε δεν είναι δύσκολη η επιλογή της ιδανικής λύσης για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Τα πλεονεκτήματα των πετσετών, σε σύγκριση με τις χαρτοπετσέτες, είναι ότι δεν κολλάνε στην επιφάνεια και δεν αφήνουν μικρά κομμάτια.

Πρώτα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τέτοιες λεπτές αποχρώσεις:

 • είδος υλικού ·
 • μέθοδος στερέωσης ·
 • αυτόματη ή μη αυτόματη ενέργεια.

Σύμφωνα με την εσωτερική δομή και τον μηχανισμό λειτουργίας, αυτές οι συσκευές δεν έχουν σημαντικές διαφορές από τις θήκες χαρτιού τουαλέτας.

Στα καταστήματα υλικού και στο Internet, οι επιλογές επιφάνειας εργασίας προσφέρονται πιο συχνά. Η αναδιάταξη αυτών των κατόχων στο σωστό μέρος δεν είναι δύσκολη, επιπλέον, στον τοίχο συχνά δεν υπάρχει άνετη θέση για να κρεμάσουν. Η επιτραπέζια συσκευή θα σταθμεύει αρμονικά στο πλυντήριο και σε ένα μέτριο ράφι ή ντουλάπι.

Αλλά όποτε είναι δυνατόν, θα πρέπει να επιλέξετε μια έκδοση τοίχου, θεωρείται το πιο βολικό και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

  Ένας άλλος τρόπος να τοποθετήσετε ένα στήριγμα πετσετών είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κιγκλίδωμα. Αυτή η λύση συνιστάται μόνο για μεγάλα μπάνια, καθώς σε ένα μικρό χώρο ένας μακρύς μεταλλικός ράβδος προκαλεί κάποια ταλαιπωρία.

  Τα εξαρτήματα μπορούν να αρθρωθούν με βίδες και πείρους. Αλλά αν χρησιμοποιείτε τις βεντούζες, τότε δεν υπάρχει ανάγκη για γεώτρηση των τοίχων και είναι επίσης δυνατό να μετακινήσετε τη θήκη σε μια νέα θέση μέσα σε λίγα λεπτά.

  Οι κυλινδρικές χαρτοπετσέτες κρατούνται εξίσου καλά από τους μηχανισμούς των τριών βασικών υλικών.

  Υλικά

  Τα προϊόντα από ξύλο δεν λειτουργούν καλά στα μπάνια.Ακόμα και οι καλύτεροι και προσεκτικά κατασκευασμένοι κάτοχοι χάνουν την οπτική τους έκκληση σε περίπου ένα χρόνο.

  Το πλαστικό είναι φθηνότερο και μπορεί να βαφτεί σε διάφορα χρώματα. - αλλά αυτό είναι μάλλον μια προσωρινή λύση.

  Η καλύτερη επιλογή είναι το μέταλλο (η διάρκεια ζωής και η ποιότητα της εργασίας καθορίζεται από τον τύπο του μετάλλου).

  Ο μαύρος χάλυβας, στον οποίο έχει εφαρμοστεί ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα, θα χάσει τις πολύτιμες ποιότητές του με την πάροδο του χρόνου. Πολύ πιο πρακτικός είναι ο σχεδιασμός του γυαλισμένου ανοξείδωτου χάλυβα. Ακόμη και το αυξημένο κόστος δεν αποτελεί έγκυρη αντίρρηση.

  Το επόμενο σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο τύπος των πετσετών που κρατούνται. Δεδομένου ότι τα μπάνια σπάνια έχουν μια μεγάλη περιοχή, λαμβάνουν ως επί το πλείστον την παραλλαγή φύλλων. Τα πακέτα διαφέρουν μεταξύ τους καθότι οι πετσέτες μέσα τους στοιβάζονται διαφορετικά.

  Όταν χρειάζονται συχνά και σε μεγάλες ποσότητες, αξίζει να επικεντρωθεί στον τύπο ρόλων. Σε αυτά τα μοντέλα, η αυτοματοποίηση μετρά το μήκος και την κατάλληλη στιγμή δίδει εντολή να κοπεί με ένα μαχαίρι.

  Περιστασιακά υπάρχουν κάτοχοι που είναι σε θέση να εξυπηρετούν και τις πετσέτες σε φύλλα και ρόλους.Το κόστος τέτοιων μηχανισμών είναι μεγάλο, και είναι δύσκολο να τα ονομάσουμε συμπαγή.

  Κατά την επιλογή μιας κατάλληλης τροποποίησης, πρέπει να δοθεί προσοχή στο σχεδιασμό των προϊόντων.

  Συστάσεις

  Όταν επικοινωνείτε με τα καταστήματα Ikea (και παρόμοια), θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητων και αυτόματων κατόχων.

  Το δεύτερο υποείδος είναι φυσικά πιο ακριβά, αλλά σας επιτρέπει:

  • να παρέχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και να αλλάζουν λιγότερο το ρολό.
  • Εξάλειψη της άμεσης επαφής με το χαρτί.
  • δημιουργήστε ένα διακριτικό και ρομαντικό σχεδιασμό.
  • να αυξήσει τη λειτουργικότητα και να οργανώσει διαφορετικές λειτουργίες.

   Όταν είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί πλήρης υγιεινή ασφάλεια, αξίζει να επιλέξετε ερμητικά κλεισίματα διανομής. Κατά την επιλογή ενός διανομέα, θα πρέπει να προσέξετε αν είναι εύκολο να τοποθετήσετε και να αφαιρέσετε το χαρτί, αν η λαβή περιστρέφεται εύκολα. Είναι επίσης χρήσιμο να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τη διαμόρφωση (συνδετήρες που περιλαμβάνονται στο πρότυπο πακέτο). Στις κουζίνες, οι κάτοχοι πετσετών τοποθετούνται συχνά κάτω από το γραφείο και αντικαθιστούν το συρτάρι.

   Για να βελτιωθεί το αισθητικό στοιχείο, ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν κατόχους με χρώμιο ή απομίμηση (γυαλιστερό, ματ).

   Το παρακάτω βίντεο θα σας ενημερώσει για την αναπλήρωση του διανομέα πετσετών χαρτιού.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο