Πώς να φτιάξετε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις;

Πολλοί άνθρωποι πριν από τις διακοπές του νέου έτους κάνουν δικές τους διάφορες διακοσμήσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι. Μπορούν να δημιουργηθούν από μια ποικιλία υλικών. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να φτιάξουμε τα διακοσμητικά παιχνίδια.

Περιγραφή υφάσματος

Το Felt είναι ένα εξαιρετικά πυκνό και ανθεκτικό ύφασμα. Λαμβάνεται με τη συγκόλληση λαγών, αιγών, κουνελιών. Συχνά χρησιμοποιείται για αυτό το απόβλητο γούνα.

Μερικές φορές αισθάνεται ότι γίνεται μαζί με χημικές μαλακές ίνες. Αυτό το ύφασμα μπορεί να είναι τόσο ομαλό, και υπνάκο.

Έχει ιδανικά μια μορφή, επομένως τα παιχνίδια και διάφορα στολίδια για το σπίτι συχνά κατασκευάζονται από αυτό.

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από τσόχα

Στην κατασκευή των Χριστουγέννων διακοσμήσεις σας Θα χρειαστείτε ορισμένα απαραίτητα στοιχεία:

 • τσόχα από διάφορα χρώματα.
 • ψαλίδι;
 • κόλλα?
 • χάντρες ·
 • διακοσμητικές χάντρες.
 • ένα μολύβι?
 • μοτίβα?
 • ειδικό υλικό πλήρωσης ή βαμβάκι.
 • βελόνες.
 • νήματα ·
 • διακοσμητικές κορδέλες και κουμπιά.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν όμορφα μαλακά ειδώλια για να διακοσμήσουν τα δέντρα διακοπών στο σπίτι τους.

Ρέγγα

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ειδικά αυτό το παιχνίδι θα απευθύνεται σε μικρά παιδιά.

Για να κάνετε μια τέτοια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, θα πρέπει να κόψετε από το σκούρο πράσινο αισθάνθηκε δύο μικρά τριγωνικά κομμάτια. Διακοσμήστε τα με φωτεινά κουμπιά και λαμπερές πολύχρωμες πούλιες.

Αυτά τα στοιχεία είναι ραμμένα στο ύφασμα χρησιμοποιώντας φωτεινά αντιπαραβαλλόμενα νήματα (κόκκινο, μπλε, μπλε, κίτρινο). Ταυτόχρονα, γεμίστε το μελλοντικό παιχνίδι Χριστουγέννων με ένα ειδικό υλικό πλήρωσης. Στο τέλος, ράψτε τον κορμό του προ-κομμένα καφέ αισθητή.

Στην κορυφή ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπορείτε να διορθώσετε ένα κουμπί με τη μορφή αστέρι.

Καμπάνες

Κάποιοι κάνουν να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για τα μικρά μαλακά κουδούνια του Νέου Έτους. Για να κάνετε αυτό το προϊόν, πρέπει να πάρετε το τσόχα σε διαφορετικά χρώματα. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε πράσινο, μπλε, κίτρινο και κόκκινο χρώμα. Στοιχεία τέτοιων χρωμάτων θα φαίνονται πιο όμορφα και κομψά σε ένα εορταστικόδέντρο

Σπίτια

Fabulous πολύχρωμα σπίτια θα δούμε επίσης μεγάλη στο δέντρο διακοπών σας. Για να τα κάνετε, πρέπει να κόψετε μερικά τρίγωνα έξω από το ύφασμα, θα αποτελέσουν στέγη για μελλοντική διακόσμηση.

Στη συνέχεια κόψτε μικρά κομμάτια τετράγωνης ή ορθογώνιας μορφής από πίλημα των ίδιων χρωμάτων. Όλα τα στοιχεία είναι προσεκτικά ραμμένα μαζί και γεμίζουν με βαμβάκι.

Διακοσμήστε τέτοια σπίτια μπορεί να είναι οτιδήποτε. Πιο συχνά για αυτό το σκοπό παίρνουν όμορφα και φωτεινά κουμπιά, πολύχρωμες σατέν κορδέλες, λαμπρές χάντρες.

Για ένα τέτοιο στοιχείο διακόσμησης, μπορείτε να κόψετε μια μικρή πόρτα. Θα πρέπει επίσης να είναι διακοσμημένο. Τα προϊόντα που προκύπτουν είναι κρεμασμένα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ζώα

Μπορούν να τοποθετηθούν ζώα πάνω στο δέντρο. Για να γίνει αυτό, επιλέξτε τι είδους ζώο θέλετε να κάνετε. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε πρότυπα. Για να τα κάνετε, πρέπει να σχεδιάσετε την επιλεγμένη εικόνα στο χαρτόνι.

Αντί για μοτίβα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μοτίβα. Κόψτε προσεκτικά τις γραμμές από τα σχέδια του χαρτονιού. Μεταφέρετε τα στο ύφασμα. Γι 'αυτό, τα κενά πιέζονται σφιχτά ενάντια στο τσόχα και σκιαγραφούνται με ένα φωτεινό στυλό ή μολύβι. Στη συνέχεια, όλα κόβονται.

Όλα τα μέρη υφάσματος ράβονται μαζί με το χέρι ή με ραπτομηχανή. Συγχρόνως γεμίζουν με βαμβάκι. Έτσι, δημιουργούν όχι μόνο τα ζώα, αλλά και το μικρό Άγιο Βασίλη, το Snow Maiden ή έναν χιονάνθρωπο.

Συχνά, οι σχεδιαστές κάνουν τα αρκουδάκια καφέ ή λευκό χρώμα. Για να το κάνετε αυτό, σχεδιάστε μια εικόνα με τη μορφή τους σε χαρτί και μεταφέρετε τα πάντα στο τσόχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα σχέδια που μπορείτε εύκολα να τραβήξετε από το Internet.

Συχνά το ύφασμα δεν είναι ραμμένο, επειδή το πιλήμα είναι ήδη ένα μάλλον πυκνό και ανθεκτικό υλικό που διατηρεί τέλεια το σχήμα του.

Τα μάτια και η μύτη για μια τέτοια διακόσμηση θα πρέπει να κόβονται προσεκτικά από μαύρο ύφασμα και να κολλούν έτσι ώστε η κόλλα να μην είναι ορατή.

Καρδιές

Κάποια μάρκα απλών παιχνιδιών με τη μορφή καρδιών. Η παραγωγή τους δεν παίρνει πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα τέτοια διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να χωρέσουν τέλεια σχεδόν παντού.

Οι καρδιές μπορούν εύκολα να αποκολληθούν από τα πιλήματα με τη βοήθεια αυτομορφωμένων μοτίβων από χαρτόνι. Μετά από όλα, το σχέδιο είναι αρκετά απλό, γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνει για ένα μοτίβο. Μπορεί να ληφθεί το χρώμα του υφάσματος.

Το ύφασμα σε σχήμα καρδιάς είναι ραμμένο και γεμάτο με βαμβακερό μαλλί.Στην επιφάνεια ενός νέου παιχνιδιού, μπορείτε να εκτυπώσετε με το χέρι ένα μεγάλο νιφάδα χιονιού ή να διακοσμήσετε με μικρά κουμπιά ενός πιο αντίθεση χρώματος.

Συχνά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο κρέμονται πολλά στολίδια, διαφορετικού σχήματος, αλλά με το ίδιο χρώμα.

Έτσι, σε ένα δέντρο διακοπών μπορείτε να τοποθετήσετε μικρές νιφάδες χιονιού ραμμένες από τσόχα, καρδιές και έλατα του ίδιου χρώματος.

Ευνοϊκά για την ερυθρελάτη θα φαίνονται αντικείμενα σε κόκκινο και λευκό, μπλε και άσπρο, λευκό και πράσινο. Μπορείτε να αραιώσετε όλα αυτά με μικρά στοιχεία από ασήμι ή χρυσό χρώμα.

Όταν διακοσμούν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, μην το παρακάνετε με πράσινα παιχνίδια. Μετά από όλα, μπορούν απλά να συγχωνευθούν με το γενικό υπόβαθρο και το σχέδιο θα είναι άσχημο και βαρετό ακόμα και με μεγάλο αριθμό διακοσμητικών αντικειμένων.

Άγγελοι

Στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε να κρεμάσετε ειδώλια με τη μορφή μικρών αγγέλων. Αλλά για ένα τέτοιο στολίδι, θα χρειαστεί να κόψετε τα φτερά, τον κορμό και το κεφάλι από τα πιλήματα χωριστά σύμφωνα με τα σχέδια. Επιπλέον, τα δύο τελευταία στοιχεία είναι καλύτερα γεμισμένα με βαμβάκι και ραφή.

Τα φτερά συνιστώνται απλά να αποκολληθούν από το ύφασμα και να κολληθούν στο υπόλοιπο της διακόσμησης σε αυτή τη μορφή. Η μύτη και τα μάτια μπορούν να τραβηχτούν με το χέρι με ένα μαύρο μολύβι ή μαρκαδόρο.Τέτοια στοιχεία μπορούν να κεντηθούν με μαύρα λεπτά νήματα.

Οι άγγελοι μπορούν να διακοσμηθούν με στρας ή κορδέλες. Μερικοί άνθρωποι κόβουν ξεχωριστά τα μαλλιά και τα καπέλα γι 'αυτούς.

Από τα φτερά θα πρέπει να κολληθούν ξεχωριστά μικρές πούλιες, κουμπιά ή λαμπερά μαργαριτάρια.

Μπάλες

Από τσόχα, μπορείτε να φτιάξετε προϊόντα κάτω από τις μπάλες των Χριστουγέννων. Για να γίνει αυτό, κόψτε δύο τμήματα του υφάσματος από το ύφασμα. Συνδέονται με σπειρώματα, γεμίζοντας με βαμβάκι ή με ειδικό πληρωτικό για παιχνίδια.

Στη συνέχεια, τα προκύπτοντα κενά κάνουν οποιοδήποτε σχέδιο. Για αυτή τη χρήση, λαμπερές κορδέλες, στρας. Επιτρέπεται απλώς να εκτυπώσετε ένα μοτίβο με μια βελόνα. Μερικοί διακοσμούν το προϊόν με διαφορετικά χρώματα από χάντρες.

Γιρλάντες

Πολλοί σχεδιαστές κάνουν όμορφες γιρλάντες από τσόχα.

Έχουν μερικές θετικές ιδιότητες:

 • γιρλάντες τέτοιου υλικού είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν?
 • οι άκρες της γιρλάντας δεν χρειάζεται να σαρώνουν.
 • αισθάνθηκε τέλεια διατηρεί το σχήμα του?
 • Το αισθητικό είναι πολύ ισχυρότερο από άλλα υφάσματα.

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο διακοσμητικό στοιχείο, πρέπει να κόψετε τους ομαλούς κύκλους διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων. Μέσα από τα προκύπτοντα κομμάτια υφάσματος λεπτό νήμα ύφασμα.Μπορείτε επίσης να ράψετε βρόχους σε αυτά, στα οποία ένα όμορφο νήμα είναι σπειρωμένο.

Μια τέτοια γιρλάντα είναι διακοσμημένη όχι μόνο με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και με ανοίγματα θυρών και θυρών.

Το Garland μπορεί να γίνει με τη μορφή αριθμών. Για παράδειγμα, κόψτε από το τσόχπο διαφορετικών χρωμάτων τον αριθμό του νέου έτους. Το ύφασμα είναι ραμμένο με μηχανή ή με το χέρι. Μην ξεχάσετε να αφήσετε λίγο χώρο για να γεμίσετε τη διακόσμηση με βαμβάκι ή ένα ειδικό υλικό πλήρωσης. Στο τέλος, μέσω της γιρλάντας που έλαβαν, διαπερνούν ένα όμορφο νήμα.

Μπορείτε να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση με τη μορφή χριστουγεννιάτικων δέντρων. Αποκόπτονται από τσόχα με τη βοήθεια χαρτονιού ή χαρτιού και στη συνέχεια τρυπιούνται με ένα λεπτό λεπτό νήμα.

Σε αυτή την περίπτωση, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα πρέπει να είναι διακοσμημένα με πούλιες ή μικρά κουμπιά για να κάνουν τη γιρλάντα πιο ενδιαφέρουσα και κομψή Αντί για χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρδιές ή αστέρια.

Πολλοί κάνουν νιφάδες χιονιού, αλλά θυμηθείτε ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να κοπούν. Για αυτούς είναι καλύτερο να βρείτε αμέσως ένα μοτίβο.

Διακοσμήσεις για τον πίνακα διακοπών

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του νέου έτους, πολλοί σχεδιαστές προτείνουν τη διακόσμηση των τραπεζιών διακοπών. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να βάλετε στη μέση του τραπεζιού ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από πράσινο τσόχα.

Μερικοί μάλιστα διακοσμούν χαρτοπετσέτες.Σε αυτά προστίθενται μικρές μορφές χριστουγεννιάτικων δέντρων, χιονάνθρωποι, νιφάδες χιονιού ή αστέρια. Αυτά τα μικρά αντικείμενα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ως ωραία δώρα.

Μπορείτε να φτιάξετε όμορφες χαρτοπετσέτες με τη μορφή του Άγιου Βασίλη, ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου ή ενός χιονάνθρωπου. Για να γίνει αυτό, κόψτε το ύφασμα στα πρότυπα των μελλοντικών προϊόντων. Stitch μαζί δεν χρειάζονται τίποτα, δεδομένου ότι δεν είναι μαλακά παιχνίδια.

Όλα τα στοιχεία είναι κολλημένα μεταξύ τους. Στο τέλος, οι λαμβανόμενες χαρτοπετσέτες μπορούν να διακοσμηθούν με πολύχρωμες χάντρες, πούλιες ή κουμπιά.

Διακόσμηση του σπιτιού

Εάν έχετε μικρά παιδιά, τότε μια καλή ιδέα θα ήταν να κρεμάσετε μικρά γάντια από γάντια γύρω από το σπίτι. Είναι γεμάτα με γλυκά για παιδιά. Τις περισσότερες φορές για την κατασκευή τους παίρνουν το λευκό ή το κόκκινο ύφασμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα χρώματα.

Τα γάντια βγάζουν απαλά χαρτί. Τα προκύπτοντα πρότυπα μεταφέρονται στο τσόχα με ένα μολύβι. Το ύφασμα είναι ραμμένο, γεμίζοντας το με βαμβάκι.

Για να γίνει η διακόσμηση ακόμα πιο όμορφη, μπορείτε να κάνετε κέντημα με τη μορφή μικρών νιφάδων χιονιού ή αστέρια σε αυτό. Τέτοιου είδους αντικείμενα κατασκευασμένα με χρυσά νήματα θα φαίνονται ιδιαίτερα κομψά.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την αρχή αυτών των γαντιών με όμορφη επένδυση.Το κορδόνι είναι ιδανικό για αυτό. Επιτρέπεται να προσθέσετε μια φωτεινή σατέν κορδέλα.

Πριν από τις διακοπές, τα περβάζια παραθύρων είναι συχνά διακοσμημένα. Έβαλαν μια ποικιλία από στοιχεία της Πρωτοχρονιάς. Έτσι, μπορείτε να κάνετε από αισθητή τεχνητή Santa Claus, έναν χιονάνθρωπο ή απλά μια όμορφη κούκλα. Αυτό πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα.

Συχνά πάνω στα παράθυρα παράγουν ολόκληρη τη σύνθεση. Χρησιμοποιεί φυσικό υλικό (κώνους, κλαδιά, φλοιό). Για να γίνει η διακόσμηση πιο υπέροχη και όμορφη, τα κεριά χρησιμοποιούνται για διακόσμηση.

Στην πόρτα του σπιτιού σας μπορείτε να κρεμάσετε ένα μικρό στεφάνι από χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Για να το κάνετε αυτό, πρώτα κάντε ένα δαχτυλίδι. Για να γίνει αυτό, κόβονται δύο ταινίες του ίδιου μεγέθους, διασυνδέονται με νήματα και βελόνες.

Ένας τέτοιος δακτύλιος θα χρησιμεύσει ως βάση του σχεδιασμού. Σε αυτό προστίθενται μικρά παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς από το ίδιο πιπίλισμα. Μπορείτε να επισυνάψετε μικρές καρδιές, χιονάνθρωπους, νιφάδες χιονιού ή αστέρια. Κάνε με κόλλα. Επίσης, αυτά τα στοιχεία μπορούν απλά να ράβονται στο δαχτυλίδι.

Για τη διακόσμηση αυτού του νέου έτους, πολλές άλλες μορφές και παιχνίδια παίρνουν επίσης. Μπορείτε να το κανονίσετε με τις συνήθεις σφαίρες πίεσης.Στο τέλος, επισυνάπτουν ένα μικρό στρας στην κατασκευή ή γραβάτα μια όμορφη κορδέλα με τη μορφή ενός μεγάλου τόξου στην κορυφή. Μην το παρακάνετε με τον αριθμό των στοιχείων. Μετά από όλα, διαφορετικά το στοιχείο θα είναι υπερβολικά γελοίο και άσχημο.

Μάστερ τάξη για τα νύχτα αισθάνθηκε παιχνίδια στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο