Το εσωτερικό του νέου έτους: πρωτότυπες ιδέες και διακόσμηση για τις κύριες διακοπές

 Το εσωτερικό του νέου έτους: πρωτότυπες ιδέες και διακόσμηση για τις κύριες διακοπές

Κάθε μέρα, η προσέγγιση των διακοπών του νέου έτους μετατρέπει έναν ενήλικα σε ένα μικρό παιδί. Θα ήθελα να συγκεντρωθώ ξανά στον κύκλο των συγγενών, να περάσετε το εξερχόμενο έτος και να χαρώσετε δυνατά στο χρονομετρητήριο. Για να διατηρήσετε πλήρως την εορταστική ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντικό να διακοσμήσετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας. Η διάθεση σε μια στιγμή θα είναι εορταστική, ειδικά αν το κόσμημα γίνεται με τα χέρια σας.

Εορταστικό φωτισμό

Στο νέο έτος, οι συσκευές φωτισμού διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο. Τα φωτεινά φώτα που τρέχουν στους τοίχους, την οροφή, το χριστουγεννιάτικο δέντρο πρέπει να δίνουν μόνο μια θετική στάση, ειδικά εάν η οικογένεια έχει μικρά παιδιά.Σε πολλές γιρλάντες υπάρχει ένα ειδικό μπλοκ προσαρμογής, λόγω του οποίου ρυθμίζεται η ταχύτητα μεταγωγής των φώτων και η ισχύς τους. Ο σχεδιασμός των γιρλάντων έχει περάσει από πολλά στάδια αλλαγής και σήμερα τα προϊόντα φαίνονται διαφορετικά από ό, τι τον περασμένο αιώνα.

Υπάρχουν μοντέλα με μια εύκαμπτη ταινία, με ένα καλώδιο νέον σε σιλικόνη, καθώς και παραδοσιακές γιρλάντες με λεπτά σύρματα. Είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί η ασφάλεια της γιρλάντας πριν από την αγορά. Για να γίνει αυτό, ελέγξτε την ακεραιότητα του καλωδίου και την ποιότητα των λαμπτήρων εργασίας.

Με οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού τα κεριά θα φαίνονται αρμονικά σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.

Πραγματικά χρώματα

Για τη συνάντηση του νέου έτους, οι σύγχρονοι αστρολόγοι, βασισμένοι σε δεδομένα από το ανατολικό ημερολόγιο, υποδεικνύουν τα χρώματα που σχετίζονται με τις επερχόμενες διακοπές. Και όχι μόνο για ρούχα, αλλά και για εορταστικό εσωτερικό σχεδιασμό. Μερικοί άνθρωποι ακολουθούν όλες τις αστρολογικές συμβουλές, διακοσμώντας ένα σπίτι, επιλέγουν ένα βραδινό κοστούμι σύμφωνα με τις προτροπές του ανατολικού ημερολογίου. Για τα υπόλοιπα, το χρωματικό σχήμα εξαρτάται από το υπάρχον στυλ εσωτερικού χώρου.

Το νέο έτος είναι μια ιδιαίτερη γιορτή όπου όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι αποδεκτά, αλλά η πιο αξιόπιστη επιλογή χρώματος είναι ένας συνδυασμός κόκκινου και λευκού χρώματος. Η χρυσή τοποθέτηση των χώρων με την παρουσία ανοιχτών χρωμάτων μοιάζει μάλλον ασυνήθιστη. Για μια ρομαντική γιορτή είναι καλύτερο να δώσετε προσοχή σε ζεστά χρώματα, για παράδειγμα, κόκκινο και καφέ με αραίωση πράσινου.

Αξεσουάρ κοσμήματος

Για κάθε ενήλικα, οι αναμνήσεις από τις διακοπές του νέου έτους φέρουν μόνο θετικά συναισθήματα. Προηγουμένως, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, τα περισσότερα από τα παιχνίδια δημιουργήθηκαν με τα χέρια τους.

Σήμερα, η διακόσμηση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού αρχίζει μια εβδομάδα πριν από τις διακοπές. Αυτή τη φορά είναι αρκετή για να μετατρέψει μια συνηθισμένη ατμόσφαιρα σε διακοπές.

Ιδέες σχεδιασμού

Η ετήσια δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας θεωρείται η τελετουργία κάθε οικογένειας. Ο τυποποιημένος σχεδιασμός είναι μια λαμπερή βροχή, τρισδιάστατες εικόνες των συμβόλων του νέου έτους στους τοίχους, πούλιες και γιρλάντες. Υποχρεωτικά χαρακτηριστικά των διακοπών - αυτό είναι ένα τραπέζι γεμάτο με ασυνήθιστα πιάτα και ένα διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και μόνο πρόσφατα άρχισαν να έρχονται σε μόδα διακοσμητικές συνθέσεις που κοσμούν την επιφάνεια των επίπλων. Αυτά μπορεί να είναι κεριά σε συνδυασμό με κώνους ή κλαδιά έλατος, ειδώλια σύμβολα του έτους ή κηροπήγια σε μια ένθετη βάση.

Πρώτα πρέπει να επιλέξετε ένα στυλ σχεδιασμού, και μόνο στη συνέχεια να πάρει τα σημαντικά στοιχεία ενός εορταστικού εσωτερικού. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απαραίτητο να τρέξετε και να αναζητήσετε ασυνήθιστες διακοσμήσεις που θα δουν αρμονικά με το επιλεγμένο στυλ. Αρκεί να κοιτάξετε γύρω από τις πλευρές του δωματίου σας και να ενεργοποιήσετε τη φαντασία. Το χειροποίητο είναι το πιο πρωτότυπο προϊόν.

Ένα απλό γυάλινο βάζο μπορεί να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό περίπτερο για λαμπερά κλαδιά. Βρείτε ξηρά κλαδιά το χειμώνα δεν είναι δύσκολο. Όσο για το βάζο, στο κάτω μέρος μπορείτε να βάλετε μερικά βότσαλα, έτσι ώστε τα κλαδιά να είναι σταθερά και να μην κολλάνε ενώ κινείστε. Τα βότσαλα μπορούν να αραιωθούν με πολύχρωμη βροχή, επιλέγοντας χρώματα σύμφωνα με το σχεδιασμένο σχέδιο. Από τα ίδια τα κλαδιά κρεμούν διάφορα παιχνίδια με μικρά μεγέθη, κώνοι, χάντρες και πολλά άλλα. Τέτοιες βιοτεχνίες μπορούν να πάρουν την κύρια θέση στο σπίτι μετά το δέντρο της Πρωτοχρονιάς.

Το συνολικό ύφος του εσωτερικού μπορεί να συμπληρωθεί με μεμονωμένα στοιχεία μικρών μεγεθών. Για παράδειγμα, τα στοιχεία που σχετίζονται με το ύφος των διακοπών περικλείονται σε ένα βάζο καραμελών ή σε ένα ογκώδες κηροπήγιο.

Πρόσφατα, οι συνθέσεις της Πρωτοχρονιάς έρχονται στη μόδα.Στο διαμέρισμα, αυτά τα στοιχεία θα φαίνονται πολύ κερδοφόρα. Μπορείτε να φανταστείτε πώς στο νυχτερινό δωμάτιο στο σαλόνι είναι μια κορδέλα Χριστουγεννιάτικων μπάλες, μεταξύ των οποίων είναι τοποθετημένα κεριά, ραβδιά κανέλας και κλαδιά ερυθρελάτης χρησιμεύουν ως βάση.

Πολύ συχνά στις μέρες μας υπάρχει μια ανασταλτική σύνθεση. Συχνά χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό μεγάλων χριστουγεννιάτικων τραπεζιών. Συνδέουν αρκετά κλαδιά μαζί και στη συνέχεια τα διακοσμούν. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μόνο Χριστουγεννιάτικες μπάλες και παιχνίδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πράγματα, χάντρες, καραμέλες, καρύδια.

Πολύ συχνά, πριν από το Νέο Έτος, οι κάτοικοι της πόλης έρχονται στην ιδέα να γιορτάσουν διακοπές σε εξοχική κατοικία. Εάν μια ρομαντική ρύθμιση έχει επιλεγεί για την γιορτή, θα πρέπει να αποθηκεύσετε σε κεριά, και για παλαμάρισμα διασκέδαση για δυνατά διασκέδαση.

Stol

Είναι πολύ σημαντικό το εορταστικό τραπέζι να ήταν όχι μόνο "νόστιμο" αλλά και όμορφο. Για διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές χαρτοπετσέτες με φωτογραφίες από τις σκηνές του νέου έτους. Το κύριο πράγμα είναι ότι η σειρά χρωμάτων ταιριάζει με τις επιλεγμένες αποχρώσεις του εσωτερικού. Απαιτούμενο επιτραπέζιο στοιχείο - τραπεζομάντιλο. Μόνο το χιόνι-λευκό υλικό δεν έχει σημασία για τη γιορτή του νέου έτους.Θα είναι υπέροχο αν υπάρχουν εικόνες με εκτυπώσεις Πρωτοχρονιάς στο τραπεζομάντιλο.

Εξαιρετική διακόσμηση του πίνακα διακοπών είναι τα κεριά. Το σχήμα και το μέγεθος τους πρέπει να συνδυαστούν με το ύφος του δωματίου.

Καναπές

Αυτό το κομμάτι των επίπλων πρέπει να διακοσμηθεί στο ελάχιστο. Μερικές φορές αρκεί να τοποθετήσετε ένα καρυδάκι στο καναπέ, το χρώμα του οποίου πρέπει να είναι αρμονικό με το εσωτερικό. Μπορείτε να προσθέσετε μια κουβέρτα με διακοσμητικά μαξιλάρια με θέμα το Νέο Έτος.

Windows

Η έννοια των διακοσμήσεων παραθύρων είναι να δημιουργηθεί μια εορταστική διάθεση, όχι μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά και έξω. Για τις διακοσμήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές γιρλάντες με παιχνίδια και να βάλετε κλαδιά ελάτης στο περβάζι. Τα κοσμήματα που γίνονται με το χέρι θα φαίνονται πολύ σημαντικά. Σε γυάλινο παράθυρο μπορείτε να κρεμάσετε μικρές νιφάδες χιονιού κομμένες από χαρτί.

Πόρτες ή βεράντα

Η ομάδα εισόδου οποιουδήποτε σπιτιού ή διαμερίσματος πρέπει να είναι προετοιμασμένη για τους επισκέπτες. Στα βήματα της βεράντας μπορείτε να κανονίσετε το κατώφλι, το κιγκλίδωμα θα πρέπει να είναι διακοσμημένο με ελάφι ταινία, στην πόρτα για να τοποθετήσετε ένα στεφάνι του νέου έτους.

Για περισσότερη πρωτοτυπία, μπορείτε να προσθέσετε πλατιά τόξα ή τεχνητές νιφάδες χιονιού, που πέφτουν από την οροφή σε κορδέλες διαφορετικού μήκους.

Τζάκι

Το τζάκι θεωρείται το πιο ελκυστικό στοιχείο του εσωτερικού χώρου, το οποίο μπορεί να διακοσμηθεί και να διακοσμηθεί με διάφορα αντικείμενα. Μπορείτε να κρεμάσετε φωτεινές γιρλάντες σε αυτό, να διακοσμήσετε την επιφάνεια με κλαδιά ερυθρελάτης με την προσθήκη μικρών παιχνιδιών, κώνων ή ειδωλίων.

Ένα πολύ σημαντικό τελετουργικό για τη λήψη δώρων είναι η κρέμονται διακοσμητικές κάλτσες στο τζάκι. Σε μια μεγάλη οικογένεια, κάθε κάλτσα έχει υπογραφεί με όνομα ή αρχικά.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Δεν έχει σημασία αν επιλέγεται ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα πραγματικό δέντρο, η διακόσμησή του πρέπει να προσεγγίζεται πολύ προσεκτικά, δεν αποτελεί καθόλου σύμβολο του νέου έτους. Σε αυτό το θέμα, το ύφος του κοσμήματος παίζει μεγάλο ρόλο. Ένα σύγχρονο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να έχει ποικίλη υφή, χρώμα και μέγεθος, αλλά είναι το ίδιο από όλες τις πλευρές. Όμως, το ελαιώδες έμβλημα σε αυτό το θέμα δεν διαφέρει στην ομοιόμορφη ανάπτυξη των κλάδων, αλλά η γεύση του προσθέτει μια πρόσθετη γεύση στο εορταστικό δωμάτιο.

Όταν η διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν πρέπει να χρησιμοποιεί πολλά παιχνίδια, είναι σημαντικό να συμμορφωθείτε με το μέτρο. Στη συνέχεια γίνεται πραγματικά έξυπνος.

Όσον αφορά την ασφάλεια, τότε πρέπει να είστε προσεκτικοί στους νέους γονείς.Απαγορεύεται αυστηρά να κρεμάτε γυάλινα παιχνίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα κοσμήματα με μικρά αντικείμενα δεν πρέπει να τοποθετούνται στην περιοχή του παιδιού.

Κάτω από το δέντρο πρέπει να τοποθετήσετε ένα ειδικό χαλάκι. Ο σχεδιασμός του σάς επιτρέπει να κρύψετε το πόδι ενός εορταστικού δέντρου και τα μεσάνυχτα να τα δώσετε σε δώρα.

Όμορφες επιλογές σχεδίασης

Το στυλ των σύγχρονων κλασικών συνεπάγεται την παρουσία ζωντανών φυτών, μερικών κεριών, μερικών παιχνιδιών για σκηνικά. Το έλατο επιλέγεται με ογκομετρική και στρογγυλεμένα παιχνίδια γι 'αυτήν επιλέγονται αρμονικά. Το έγχρωμο φόντο των διακοπών είναι γεμάτο με απαλές αποχρώσεις που στηρίζουν τη ζεστασιά και την καλή διάθεση.

Ο έντονος κόκκινος τόνος, η στίλβωση των χρυσών αποχρώσεων και η παρουσία σκούρων καφέ χρωμάτων καθιστούν τον εορτασμό του νέου έτους υπέροχες διακοπές. Στο σχέδιο που παρουσιάζεται δεν υπάρχουν μόνο φώτα της Βεγγάλης.

Μια μάλλον ασυνήθιστη εκδοχή της διακόσμησης των διακοπών του νέου έτους. Η παρουσία μωβ χρώματος φέρνει μια ιδιαίτερη ζέστη στη σύγχρονη ματιά στο σχεδιασμό του δωματίου για να γιορτάσει το νέο έτος. Κοσμήματα κατασκευασμένα από απορρίμματα. Σχεδόν οι μισές από τις γιρλάντες των Χριστουγεννιάτικων δέντρων γίνονται με το χέρι.

Τα διακοσμητικά στοιχεία στον παιδικό σταθμό δεν επαρκούν ποτέ. Ακόμη και αν δεν κρεμαστεί κάτι, το παιδί θα διορθώσει την κατάσταση και θα το κάνει ο ίδιος. Οι κόκκινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα λευκά μπαλώματα δείχνουν τη ζεστασιά των οικογενειακών σχέσεων, της αγάπης, της άνεσης και της άνεσης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του τοπίου είναι κατασκευασμένο από απορρίμματα υλικά, το οποίο αξίζει μια γιρλάντα στο παράθυρο.

Για να μάθετε πώς να κάνετε χαριτωμένα παιχνίδια Χριστουγέννων με τα χέρια σας σε 5 λεπτά, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο