Διαφορετικά στυλ στο εσωτερικό

Μόλις πριν από λίγες δεκαετίες, όλοι οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να οργανώσουν ένα σπίτι με δική τους προτίμηση. Μέρος της χώρας ζούσε σε κοινόχρηστα διαμερίσματα, μέρος σε σπίτια για δύο ιδιοκτήτες, και τα υπόλοιπα - στο "Χρουστσόφ", όπου ήταν μερικές φορές δύσκολο να γυρίσει. Με την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση έχει αλλάξει και σήμερα ο καθένας έχει την ευκαιρία να διακοσμήσει το διαμέρισμά του ή το σπίτι του σχεδόν σε κάθε στυλιστική κατεύθυνση. Σχετικά με τα χαρακτηριστικά των στυλ θα συζητηθούν στο άρθρο μας.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σήμερα, χάρη στην αφθονία των αγαθών στα καταστήματα υλικού, ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά να διακοσμήσει το εσωτερικό με το στυλ που τους αρέσει. Ορισμένες ιδέες μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο, μερικές σε ειδικά τηλεοπτικά προγράμματα.Φυσικά, σε ορισμένες περιοχές, η επιλογή των υλικών είναι αρκετά μέτρια, αλλά μπορείτε επίσης να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση παραγγέλλοντας ταπετσαρίες, έλασμα ή βαφή μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων από άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας.

Μετά από όλα, δεν είναι μυστικό σε κανέναν ότι η μόδα αρχίζει στις μεγάλες πόλεις, και μόνο μετά από αλματώδη βήματα είναι η μετάβαση σε όλη τη χώρα.

Τι δημιουργεί στυλ στο δωμάτιο;

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής, το δωμάτιο παίρνει μια τελική εμφάνιση. Αν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά του, τότε, εκτός από την ικανοποίηση, ο ιδιοκτήτης του δωματίου λαμβάνει επίσης ορισμένα πλεονεκτήματα. Ανάμεσά τους - μια βολική τοποθεσία των πραγμάτων, του φωτισμού, του χώρου αναψυχής, του χώρου εργασίας και του χώρου ύπνου.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Τα δομικά υλικά που είναι κατάλληλα για ορισμένα στυλ έχουν πρακτικές εφαρμογές. Ταπετσαρίες, δάπεδα, πλαστικά παράθυρα έχουν ιδιότητες απορρόφησης θορύβου, διατηρούν το δωμάτιο ζεστό. Μετά την ολοκλήρωση της επιφάνειας των τοίχων με ένα αστάρι, δεν εμφανίζονται μύκητες μύκητες και μικροοργανισμοί. Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι πάσχοντες από αλλεργία όσο και τα μικρά παιδιά μπορούν ασφαλώς να βρίσκονται στο δωμάτιο.

Υπάρχουν δωμάτια στα οποία υπάρχουν κιγκλιδώματα, κόγχες και ασυμμετρικοί τοίχοι.Και είναι ακριβώς οι κατευθύνσεις στυλ που καθιστούν δυνατή την κτύπημα του δωματίου, να εστιάσετε την προσοχή, να μεταφράσετε τα μειονεκτήματα σε υπέρ. Ακόμα και η επικοινωνία μπορεί να "εισέλθει" στο εσωτερικό, και οι άγνοια άνθρωποι θα το αντιληφθούν ως μέρος του σχεδιασμού.

Οι κύριες κατευθύνσεις στυλ

Διαφορετικά στυλ που εφευρέθηκαν από την ανθρωπότητα τα χρόνια της ύπαρξής της και τους έδωσαν ονόματα. Ορισμένα από αυτά βρίσκονται σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά σπίτια. Ορισμένες μορφές σχεδιάστηκαν ειδικά για τον εγχώριο καταναλωτή.

Η λίστα των στυλ μπορεί να χωριστεί στις ακόλουθες ομάδες:

Πριν κάνετε επισκευές στο δωμάτιο, για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας είναι πολύ σημαντικό να μελετήσετε τις κατευθύνσεις που υπάρχουν σήμερα.

Κλασικό

Κύριοι τομείς:

 • Αρ νουβό στιλ είναι ένας από τους εκπροσώπους αυτής της ομάδας. Εμφανίστηκε στην Ευρώπη στα τέλη του 19ου αιώνα, προκλήθηκε από ένα γρήγορο άλμα στην τεχνολογική πρόοδο. Οι νέες τεχνολογίες επιδιώκουν να «πουλήσουν» σωστά και γι 'αυτό χρειαζόταν ένα νέο ύφος. Πολύ πλούσιοι άνθρωποι έγιναν οι πρώτοι ιδιοκτήτες χώρων στο στυλ Art Nouveau, καθώς κάθε καινοτομία ήταν πάντα δαπανηρή και μόνο λίγοι το αντέδρασαν.

Τα ακριβά έπιπλα και τα οικοδομικά υλικά αλλοίωσαν το ύφος αυτό από τους απλούς ανθρώπους, οπότε το λογικό αποτέλεσμα ήταν ότι στα εικοσένα του περασμένου αιώνα, το μοντέρνο στυλ απομακρύνθηκε από τη μόδα. Με τα χρόνια της ύπαρξής του, το σύγχρονο στυλ έχει γίνει δημοφιλές όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και στις ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χώρα προσπάθησε να φέρει κάτι νέο, δικό της.

Το ρωσικό αποτύπωμα άφησε επίσης το σημάδι του στην ιστορία.

Ποιο είναι λοιπόν το μοντέρνο στυλ; Πρώτα απ 'όλα, φυσικά, ένας μεγάλος αριθμός ξύλινων επίπλων και ντεκόρ. Μόνο προϊόντα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, σχετικά με οποιοδήποτε πλαστικό δεν μπορούν να μιλήσουν.

Το δέντρο πρέπει να είναι παντού - στο πάτωμα, στους τοίχους, στην οροφή και στη σκηνή. Το δέντρο δεν πρέπει να έχει ίχνη χρώματος, η υφή του θα πρέπει να προφέρεται. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιείται συχνά ξύλο βελανιδιάς ή οξιάς - σκληρού ξύλου.

Αυτό το στυλ δεν παρέχει γραμμές και γωνίες, μόνο ομαλές μεταβάσεις. Η κυριαρχία των φυσικών θεμάτων - δέντρα, φυτά και έντομα ήταν υποχρεωτική την αυγή της εμφάνισης του στυλ, σήμερα εγκαταλείφθηκε. Τα έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων των μαλακών, πρέπει να είναι χωρίς γωνίες, καρέκλες με κυματιστές πλάτες. Η απλότητα δεν είναι για το μοντέρνο στυλ, τα ασυνήθιστα στρογγυλά σχήματα είναι πιο κατάλληλα γι 'αυτό.

Οι μπαλκονόπορτες και οι εσωτερικές πόρτες γίνονται στο σύστημα βιτρό. Πρέπει να αλληλεπικαλύπτονται πλήρως με τον κύριο σχεδιασμό, να το συμπληρώνουν. Τα παράθυρα και οι πόρτες μπορούν να είναι ορθογώνιες και τοξωτές.

Σε μια εξοχική κατοικία, οι σκάλες πρέπει να είναι διακοσμημένες με σφυρήλατα και ανοιχτά ένθετα. Αυτό είναι ένα είδος αναφοράς στον περασμένο αιώνα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον φωτισμό: οι λαμπτήρες με γυάλινα ή πλαστικά ένθετα που μιμούνται έναν πολυέλαιο θα ταιριάζουν απόλυτα.

Αν σε ένα εξοχικό σπίτι υπάρχει τόπος για να γυρίσει γύρω, τότε σε ένα διαμέρισμα της πόλης ο σύγχρονος θα είναι "περιορισμένος". Τις περισσότερες φορές, αυτοί οι σχεδιαστές στυλ συμβουλεύουν για διαμερίσματα στούντιο, ενώ δεν χρειάζεται να "γεμίζει" το δωμάτιο, θα πρέπει να παραμείνει ευρύχωρο. Είναι απαραίτητο να αποκλείσετε οποιαδήποτε διαμερίσματα.

Ο σχεδιασμός χρωμάτων συνεπάγεται παστέλ και καταπραϋντικές αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κανέλα, μπεζ και μαύρο. Η διακόσμηση μπορεί να συμπληρωθεί με μαργαριτάρι και ασήμι, είναι επιθυμητό να επιλέξετε και ταπετσαρία αυτών των αποχρώσεων. Την ίδια στιγμή, τα χρώματα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται, να είναι σύντροφοι.

Θα πρέπει να πάρει το "highlight" και ήδη όλα τα άλλα σε αυτό. Ας υποθέσουμε ότι το δωμάτιο είναι ακριβό έπιπλα, και ως εκ τούτου, να επικεντρωθεί στο ανώτατο όριο σε κάθε περίπτωση αδύνατο.Και αν θέλετε να επισημάνετε τον σχεδιασμό της οθόνης, τότε τα έπιπλα δεν πρέπει να δηλώνονται δυνατά.

Για παράδειγμα, στο διάδρομο, συνιστάται η χαρτογράφηση των τοίχων στο πάνω μέρος και το κάτω μέρος του τοίχου είναι διακοσμημένο με ξύλινα πλαίσια.

Το ανώτατο όριο σε αυτό το στυλ είναι διακοσμημένο με γύψο γύψο ή ξύλο. Ο φωτισμός σβήνει, τοποθετώντας το στο εσωτερικό, με εγκλείσματα χρυσού. Κουρτίνες από φυσικά βαριά υφάσματα, ιδανικά για το εσωτερικό. Ένα πάτωμα από ένα φυσικό δέντρο, ένα laminate ή ένα παρκέ σκάφους δεν θα φορτώσει το δωμάτιο, και να εστιάσει την προσοχή στον εαυτό του.

Ο χρυσός και τα σχέδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ. Διατίθενται σε κουρτίνες, έπιπλα, ταπετσαρίες. Ας υποθέσουμε ότι η διακόσμηση από πορσελάνη, γυαλί, χαλκό. Το τζάκι μπορεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου στυλ. Αλλά θυμηθείτε ότι η κλασική έκδοση με λεπτομέρειες από σφυρήλατο σίδερο θα ταιριάζει στο δωμάτιο.

 • Μπαρόκ στυλ είναι ένας άλλος εκπρόσωπος της κλασσικής ομάδας. Μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη - πολυτέλεια. Μετά από όλα, περιλαμβάνει πολυτελή υλικά φινιρίσματος και ακριβά έπιπλα. Στα μέσα του 17ου αιώνα, τα παλάτια των αυτοκράτορων και των βασιλιάδων διακοσμούσαν την στυλιστική κατεύθυνση του μπαρόκ.

Από γεωμετρικά σχήματα, "μεταφέρει" τόσο ωοειδές όσο και ορθογώνιο. Το δωμάτιο πρέπει να είναι μεγάλο σε μέγεθος, ένα απλό διαμέρισμα πόλης δεν θα λειτουργήσει. Οι ψηλές οροφές είναι διακοσμημένες με κολώνες, γυψομάρμαρο και κρυστάλλινο πολυέλαιο. Όταν οι ζώνες δαπέδου και οι λάμπες τοποθετούνται σε περιοχές ανάπαυσης και ύπνου.

Είναι δυνατή η διάκριση των μπορντό, καφέ και μπλε από τα χρώματα, αλλά οι λευκές και χρυσές αποχρώσεις θεωρούνται οι κυριότερες. Επιτρέπεται να κρεμάτε καθρέφτες και να χρησιμοποιείτε καλούπια για να αποκρύψετε τις μεταβάσεις.

Οι ταπετσαρίες επιλέγονται με μονογράμματα, μεταξοτυπία.

Κατά την εγκατάσταση του δαπέδου χρησιμοποιείται παρκέ ή πολυστρωματικό. Είναι δυνατή η χρήση κεραμικών πλακιδίων και μαρμάρου. Θυμηθείτε ότι το ψυχρό μάρμαρο ή γρανίτη πρέπει να καλύπτεται με φυσικά χαλιά.

Τα συνηθισμένα έπιπλα στο δωμάτιο, κατασκευασμένα με μπαρόκ στυλ, δεν θα λειτουργήσουν. Πρέπει να είναι χειροποίητα έπιπλα με γλυπτά και επιχρυσωμένα ένθετα. Θα προσθέσει ένα εσωτερικό και πυκνό κουρτίνες από ακριβά υλικά.

 • Vintage στυλ περιλαμβάνει τη συμπερίληψη έπιπλα αντίκες σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Ως εκ τούτου, ο κύριος χώρος είναι αφιερωμένος σε αντίκες και έπιπλα που μιμούνται τα προϊόντα του παρελθόντος και πριν από τους τελευταίους αιώνες.

Το ανώτατο όριο σε αυτό το ύφος μπορεί να βαφτεί σε άσπρη βαφή ή απλά επικαλυμμένο. Στους τοίχους είναι κολλημένα τακτική ταπετσαρία χωρίς μονογράμματα, αρκετά λωρίδες. Κατά την εγκατάσταση του δαπέδου, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση παρκέ. Η εστίαση θα πρέπει να επικεντρωθεί στα ίδια τα έπιπλα.

Το σχέδιο χρώματος πρέπει να περιλαμβάνει λευκό, μπεζ και γαλάζιο. Για εγγραφή στο γυναικείο στυλ χρησιμοποιώντας ροζ και πράσινο, αλλά πάντα παστέλ χρώματα. Οι λαμπτήρες, οι λαμπτήρες δαπέδου και οι λαμπτήρες των περασμένων αιώνων είναι ιδανικοί για φωτισμό. Τονίζουν τα έπιπλα αντίκες, τα ελαττώματά τους, συμπεριλαμβανομένων των γρατζουνιών και των λεκέδων. Για ελαττώματα στυλ vintage - το κύριο πλεονέκτημα.

Από τα έπιπλα μπορούμε να προτείνουμε ένα τραπέζι ντυσίματος, μπουφέ, μπουρνούζι και μπουφέ. Ένα στήθος με μια κουνιστή καρέκλα θα βρει επίσης τη θέση του στο εσωτερικό. Αλλά θυμηθείτε, τα έπιπλα θα πρέπει να αφορούν μια χρονική περίοδο. Το ντεκόρ που ταιριάζει με αυτό το ύφος είναι κατασκευασμένο από χαλκό, ξύλο και κεραμικά. Συμπληρώνεται με αντίκες ρολόγια, τραπεζομάντιλα, πλεκτές κουρτίνες και φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια.

Το Vintage είναι πιο κατάλληλο για καλλιτέχνες, καλλιτέχνες, μουσικούς. Το δωμάτιο, κατασκευασμένο σε vintage σχεδιασμό, εύκολο, άνετο και άνετο, με μερικές νότες νοσταλγίας.

 • Η Αυτοκρατορία του Στάλιν κατάφερε να απορροφήσει διάφορα στυλ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Η πολυτέλεια, η πομπή και το μεγαλείο επιδείχθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ουρανοξυστών του Στάλιν.

Οι εγκαταστάσεις σε αυτά τα σπίτια απαραιτήτως περιλάμβαναν γυψομάρμαρο, μάρμαρο, μπρούντζο και παρκέ δάπεδα. Το πάτωμα ήταν καλυμμένο με χαλιά από φυσικά υλικά, προτιμήθηκε τα κόκκινα χρώματα. Όλες οι εσωτερικές λεπτομέρειες δεν ήταν μόνο μεγάλες, αλλά τεράστιες. Οι εσωτερικές πόρτες των χιονισμένων αποχρώσεων συμπεριλάμβαναν παρενθέσεις από γυαλί, ο φωτισμός υπογραμμίστηκε από τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τους λαμπτήρες τοίχου.

Τα μαζικά έπιπλα από λάκα, διακοσμημένα με γλυπτά από σκούρο και σκληρό ξύλο, όπως δρυς ή καρυδιά, αποτελούν σταθερή συνιστώσα του ύφους του Stalin Empire. Έπιπλα με γυάλινα ένθετα και επιχρυσωμένες λαβές, ρολόγια δαπέδου, τραπεζάκι καφέ συμπληρώνουν όχι μόνο το σαλόνι αλλά και το υπνοδωμάτιο. Δεδομένου ότι η διακόσμηση τοίχων γίνεται πάντα σε ήρεμα, φωτεινά χρώματα, είναι χαρά να χαλαρώσετε σε τέτοια δωμάτια.

Ως διακόσμηση, οι ειδικοί προτείνουν πορσελάνη, χάλκινα ειδώλια, τραπεζομάντιλο σε στρογγυλό τραπέζι, ειδικά για την τραπεζαρία.Τα ασημικά, τα κρυστάλλινα αγγεία και οι κουρτίνες των φυσικών πυκνών υφασμάτων θα συμπληρώσουν το δωμάτιο, το οποίο κατασκευάστηκε στο στυλ της σταλινικής αυτοκρατορίας.

 • Ρετρό στυλ - ένας συνδυασμός επίπλων, διακόσμησης και χρωμάτων προέρχεται από το δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα. Αλλά αυτές είναι οι εποχές της νεολαίας μας, η νεολαία των γονιών μας και των παππούδων μας. Αυτή είναι μια ιστορία στην οποία μπορείτε να "φτάσετε". Και μάλλον, σε οποιαδήποτε οικογένεια υπάρχουν εσωτερικά αντικείμενα εκείνης της εποχής.

Ο σχεδιασμός επίπλων πρέπει απαραιτήτως να αποτελείται από σανίδες, ντουλάπια και ντουλάπια, αλλά τα αρχικά χρώματα. Ο κύριος στόχος πρέπει να είναι η πρωτοτυπία. Τα ογκώδη έπιπλα με γυαλισμένη επιφάνεια είναι αποδεκτά.

Μετά την πτήση του πρώτου ανθρώπου στο διάστημα, το θέμα του χώρου χρησιμοποιήθηκε ευρέως · μπορεί επίσης να μεταφερθεί στο στυλ ρετρό. Αυτά θα μπορούσαν να είναι γεωμετρικά στοιχεία στον τοίχο, ένα αστρικό ουρανό, φωτογραφίες αστροναυτών.

Στα μεταπολεμικά χρόνια, οι σχεδιαστές προσπάθησαν να φέρουν φωτεινά χρώματα στη ζωή του απλού σοβιετικού λαού, επομένως τα χρώματα ρετρό είναι ιδιόμορφα σε εξωτικά χρώματα. Ένας μεγάλος αριθμός κόκκινων, μπλε, πράσινων χρωμάτων. Μια αφθονία μαύρου και πορτοκαλί.

Όπως και στα σοβιετικά χρόνια, αρκεί να λευκαίνουν το ανώτατο όριο ή να το βάφουν με λευκό χρώμα, η ταπετσαρία πρέπει να επιλέγεται ως συνήθως, μονοχρωματική ή με μικρές κηλίδες χρωμάτων, με γεωμετρία. Linoleum είναι κατάλληλο για το πάτωμα, στον πρώτο όροφο μπορείτε να τοποθετήσετε παρκέ, στην κορυφή του οποίου υπάρχει ένα χαλί ή φυσικό χαλί.

Φωτιστικά δαπέδου και αμπαζούρ συνιστώνται ως τεχνητός φωτισμός. Τα σύγχρονα ραδιοτηλέφωνα θα πρέπει να αντικατασταθούν με συσκευές δίσκου, τα γυάλινα σκεύη από γυαλί και τα αγγεία από πορσελάνη θα χωρέσουν στη διακόσμηση. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις σύγχρονες οικιακές συσκευές, είναι σημαντικό να την νικήσετε σωστά στην παλιά συνοδεία.

 • Γοτθικό στιλ γνωστό στον κόσμο για περισσότερο από έναν αιώνα. Σήμερα χρησιμοποιείται συχνά για διακόσμηση ξενοδοχείων και εστιατορίων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για τη γοτθική κλίμακα του δωματίου είναι σημαντικό - ψηλά ταβάνια και παράθυρα. Δυστυχώς, στο πλαίσιο ενός διαμερίσματος πόλης ή μιας μικρής εξοχικής κατοικίας είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας.

Το γοτθικό στιλ υποδηλώνει σκοτεινές αποχρώσεις - μαύρο, μοβ και μπορντό. Ματζέντα, μωβ και μπλε χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα. Τα πλακάκια, τα δάπεδα και οι τοίχοι θα πρέπει να είναι τελειωμένα με φυσικά υλικά.Αυτά περιλαμβάνουν το μάρμαρο, την πέτρα και το ξύλο. Τα ένθετα από μέταλλο και γυαλί δεν αποκλείονται.

Για δωμάτια διακοσμημένα σε γοτθικό στιλ, κατάλληλα στερεά ξύλινα είδη - δρυς, οξιά και κέδρο. Για τον σύγχρονο σχεδιασμό που χρησιμοποιείται, συμπεριλαμβανομένης της λάρυκας, της ελάτης, και αρκεύθου.

Αν το εξοχικό σπίτι έχει δοκάρια, μπορείτε να τα χτυπήσετε όμορφα. Μην ξεχάσετε το στόκο. Οι εσωτερικές πόρτες είναι καλύτερα κατασκευασμένες από ξύλο με σκαλιστά ένθετα. Για το Γόττο συνιστάται η διακόσμηση των χρωματισμένων γυαλιών.

Δεδομένου ότι τα σκούρα χρώματα επικρατούν στο γοτθικό στιλ, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε προσοχή στον φωτισμό. Ο κυριότερος θα είναι, φυσικά, ο κεντρικός πολυέλαιος. Θα πρέπει να είναι μεγάλη και σφυρήλατο. Ο πρόσθετος φωτισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τζάκι.

Τα έπιπλα πρέπει να επιλέγονται ξύλινα, με σφυρήλατα πόδια, κατά προτίμηση λευκά ή μαύρα χρώματα. Καθρέπτες, χάλκινα ή χρυσά ειδώλια, λαμπτήρες που μιμούνται φωτισμό σε κάστρα είναι τέλειοι για διακόσμηση.

 • Ο τελευταίος εκπρόσωπος της κλασσικής ομάδας είναι η κατεύθυνση ροκόκο. Το ροκοκό είναι μια συνέχεια του μπαρόκ στυλ. Η κορυφή της δημοτικότητάς του, το ροκόκο που ελήφθη στα μέσα του 18ου αιώνα, ευρωπαϊκά παλάτια και ναοί διακοσμήθηκαν με αυτό το ύφος.

Χαρακτηρίζεται από μπούκλες, παστέλ χρώματα με κυρίαρχο λευκό χρώμα, γυψομάρμαρο. Τα έπιπλα με καμπύλα πόδια θα είναι σίγουρα χειροποίητα, που θα φαίνονται πλούσια σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Τα θέματα της Ανατολής κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στο Ροκόκο, οπότε η κινεζική πορσελάνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της κατεύθυνσης.

Για αυτόν τον στιλιστικό σχεδιασμό δεν χρειάζονται ψηλά ταβάνια και μεγάλες διαστάσεις του δωματίου. Σε αστικά διαμερίσματα μπορούν να οργανώσουν σαλόνια, υπνοδωμάτια και μπάνια. Είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η διακόσμηση του μουσείου, γι 'αυτό τα στοιχεία του ντεκόρ θα πρέπει να βρίσκονται σε ίση απόσταση μεταξύ τους, είναι επιθυμητό να συμπληρώσετε τους τοίχους και την οροφή με πράγματα από εκείνη την εποχή - πολυελαίοι, καθρέφτες. Τα έπιπλα πρέπει απαραίτητα να είναι με σχέδια, τα σχέδια μπορούν να μεταφερθούν στους τοίχους.

Η παλέτα χρωμάτων πρέπει ιδανικά να αποτελείται από λευκό, χρυσό, μπλε χρώμα. Ίσως ένας συνδυασμός αποχρώσεων - ροζ, πράσινο, μπεζ και άμμος. Στο παρελθόν, το ρόκοκο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του θέματος της αγάπης, οπότε οι εικόνες στους τοίχους και την οροφή περιελάμβαναν σύννεφα, άγγελοι και καθαρό ουρανό.

Προκειμένου να σωθούν, οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση σύγχρονων δομικών υλικών, είναι εύκολο να εγκατασταθούν και είναι φθηνότερα.Για το πάτωμα, μπορείτε να επιλέξετε παρκέ ή laminate, για την οροφή - γυψομάρμαρο πολυουρεθάνης. Τα έπιπλα, τα ντεκόρ και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στο Ροκόκο σχεδόν επαναλαμβάνουν τα σχέδια και τα χρώματα προς την κατεύθυνση του μπαρόκ, οπότε δεν πρέπει να μιλάτε σε αυτό λεπτομερώς.

Σύγχρονη

 • Σκηνοθεσία art deco εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '20 του περασμένου αιώνα, τη στιγμή που στην Ευρώπη κυριάρχησαν όλα τα ερείπια, τα ελλείμματα και η οικονομία, συμπεριλαμβανομένων των οικοδομικών υλικών. Εκπρόσωποι περιουσιών που ζούσαν εκείνη την εποχή σε ακριβά ξενοδοχεία, συνέβαλαν στην εμφάνιση ενός νέου στυλ.

Προς το παρόν, αυτή η κατεύθυνση επιλέγεται για τη διακόσμηση των δωματίων στα οποία υπάρχουν διάσημες και διάσημες προσωπικότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται ακριβά οικοδομικά υλικά - κροκόδειλος δέρμα, κεχριμπάρι και έπιπλα από ελεφαντόδοντο. Οι πρωτότυπες ζωγραφιές από καλλιτέχνες των τελευταίων ετών κρεμασμένοι στους τοίχους, το δωμάτιο είναι συχνά διακοσμημένο με συνδυασμό μαύρου και λευκού.

Μια λογική ερώτηση μπορεί να προκύψει: πώς το ύφος, που εμφανίστηκε πριν από περίπου εκατό χρόνια, εισέρχεται στη σύγχρονη ομάδα; Το γεγονός είναι ότι η κατεύθυνση Art Deco έλαβε το δεύτερο άνεμο μόνο στο τέλος της τελευταίας χιλιετίας.Ο σύγχρονος κλάδος αυτού του στυλ επιτρέπει τις τελευταίες καινοτομίες στην ηλεκτρονική και τα έπιπλα υψηλής ποιότητας. Όμως, όπως και πριν από εκατό χρόνια, το art deco έχει ένα ζιγκ-ζαγκ ή στρογγυλό μοτίβο που τονίζει τοίχους, οροφή και έπιπλα.

Τα έπιπλα, παρεμπιπτόντως, είναι κατασκευασμένα από ακριβά ξύλα και είναι επενδυμένα με φίδι ή κροκόδειλο δέρμα. Στη σύνθεσή του μπορεί να είναι ακριβά μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού και της πλατίνας. Το χαλί είναι κατασκευασμένο από δέρματα σπάνιων ζώων.

Το χρωματισμό δίνεται ιδιαίτερη προσοχή. Για το Art Deco προτιμούσαν λευκές, μαύρες, καφέ αποχρώσεις. Χρώματα μωβ, χρυσού και κόκκινου είναι δυνατά. Οι ακριβοί πολυέλαιοι και οι λαμπτήρες υπογραμμίζουν μόνο αυτή την κατεύθυνση. Για να αντικατοπτρίζει το φως που χρησιμοποιούνται λακαρισμένες επιφάνειες, καθρέφτες.

 • Chebbi κομψό - Αυτή είναι η κατεύθυνση που ταιριάζει στα παλιά, ακριβά έπιπλα. Και είναι επιθυμητό να είναι ξεφλουδισμένο και γδαρμένο. Παρά την αφθονία των παλαιών πραγμάτων, δεν υπάρχει δυσφορία σε ένα τέτοιο δωμάτιο.

Αυτή η περιοχή είναι μόνο τριάντα ετών. Καθαρές-chic από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Και το φόντο για την εμφάνιση αυτού του ύφους έχει ως εξής: Η Rachel Asheville αγόρασε αρχαιότητες, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων, τα οποία διακοσμούσε στο σπίτι.Τα πρώτα αντίγραφα αποθηκεύτηκαν σε ένα μικρό δωμάτιο και αργότερα άρχισε να λαμβάνει εντολές από φίλους και τυχαίους ανθρώπους. Έτσι, το στυλ chebbi-chic εισήλθε σπίτια σε όλο τον κόσμο, το Διαδίκτυο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διανομή.

Αυτό το ύφος είναι ιδανικό για τη διακόσμηση υπνοδωματίων και καθιστικών όπου ζουν δημιουργικοί άνθρωποι. Δυστυχώς, ένα άτομο που ασχολείται με τα επαγγέλματα απλά δεν εκτιμά τα ακριβά έπιπλα. Παρεμπιπτόντως, το υπόλοιπο του εσωτερικού αναπαράγεται, ξεκινώντας από την καμπίνα επίπλων. Αυτός ο σχεδιασμός χρωμάτων και η διακόσμηση, μεταξύ των οποίων μπορεί να είναι διακοσμητικά, κουτιά και σύνολα.

Το χρώμα κλειδιού προς αυτή την κατεύθυνση είναι ροζ. Επιπλέον - λευκό, μπεζ και ανοιχτό πράσινο. Παρά τα πολυτελή έπιπλα και την κομψή διακόσμηση, όλα σε αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να μοιάζουν με το σπίτι.

 • Οικολογικό ύφος έγινε δημοφιλής στα τέλη του περασμένου αιώνα. Αυτό δεν είναι μόνο μια ολόκληρη κατεύθυνση στη ζωγραφική και στο εσωτερικό, αλλά και για κάποιον το νόημα της ζωής. Οι άνθρωποι που έχουν κουραστεί από την καθημερινή φασαρία της πόλης, έχουν την τάση να αναδημιουργήσουν ένα νησί της φύσης στο δικό τους διαμέρισμα.

Στην σχεδίαση του δωματίου χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά υλικά, μπορεί να είναι ξύλο, μπαμπού ή κεραμικά. Μόνο χαρτί "αναπνοή" ταπετσαρίες είναι κολλημένα στους τοίχους, φυσικά υφάσματα χρησιμοποιούνται για κουρτίνες.Για ένα οικολογικό στυλ, ακόμη και ένας συνηθισμένος πίνακας κιβωτίων μπορεί να χρησιμεύσει ως οικοδομικό υλικό. Αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει χημεία και συνθετικά.

Φυσικά χρώματα όπως το πράσινο, το καφέ, το μπλε είναι κατάλληλα για σχεδιασμό χρωμάτων. Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν να χρησιμοποιήσετε το χρώμα του λευκού, του κίτρινου τόνου και του marshmallow. Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί μια συγκεκριμένη έννοια. Αν η εργασία είναι να δημιουργήσετε ένα βραχώδες θέμα ή ποτάμι, τότε θα πρέπει να γίνει το σχέδιο χρώματος, ξεκινώντας από αυτό.

Έπιπλα για οικολογικό στυλ επιλέγονται από φυσικά υλικά, δεν μπορεί να μιλήσει για τυχόν κολλημένα μοριοσανίδες. Επιπλέον, φθηνά προϊόντα μπορούν να απελευθερώσουν φορμαλδεΰδες - επικίνδυνες ουσίες για την ανθρώπινη υγεία.

 • Πρωτοπορίακαθώς η κατεύθυνση στυλ εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα, χαρακτηρίζεται από αντίθεση, δυναμισμό και φωτεινή παλέτα χρωμάτων. Το σχέδιο χρώματος περιλαμβάνει χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο. Τα σκούρα χρώματα, όπως το μπλε και το μαύρο, συνδυάζονται με μια λευκή απόχρωση.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πρωτοπορίας είναι η απουσία μικρών μερών στη διακόσμηση και σαφείς γραμμές. Η χρήση διαμερισμάτων επιτρέπεται.Αλλά για την υλοποίηση του σχεδίου θα απαιτήσει μεγάλες περιοχές, έτσι για ένα διαμέρισμα της πόλης αυτή η κατεύθυνση δεν είναι κατάλληλη.

 • Για τα δωμάτια που γίνονται σε ασπρόμαυρο, βιομηχανικό hi-tech ύφος. Χαρακτηρίζεται από αυστηρό γεωμετρικό στοιχείο και ελεύθερο χώρο. Έτσι, κάνοντας το δωμάτιο περιττά έπιπλα δεν αξίζει τον κόπο.

Συνδυάζει απόλυτα τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα δομικά υλικά, τις ευθείες γραμμές και τα έπιπλα με μεταλλικά ή χρωμικά πέλματα. Σύμφωνα με το σχέδιό του, αυτή η κατεύθυνση "δίνει μακριά" με το κρύο, επομένως είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιηθεί τεχνητός φωτισμός.

Ethnic

Ποικιλίες της ομάδας:

 • Αμερικανική χώρα εμφανίστηκε πριν από τρεις αιώνες, οι ιδρυτές της ήταν μετανάστες από ευρωπαϊκές χώρες. Οι Ευρωπαίοι, συνηθισμένοι σε ορισμένα πράγματα, προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν παρόμοια μέσα στη νέα τους πατρίδα.

Ο ρουστίκ μινιμαλισμός είναι ιδιαιτέρως χαρακτηριστικός αυτής της τάσης, αφού οι έποικοι δεν είχαν έπιπλα ή διακοσμητικά στοιχεία μαζί τους. Το δωμάτιο ήταν μόνο το πιο απαραίτητο - ένα κρεβάτι, μια ντουλάπα, ένα τραπέζι. Μόνο φυσικά χρώματα, φυσικά υλικά και χειροτεχνήματα είναι κατάλληλα γι 'αυτόν.Οι σχεδιαστές προτείνουν έπιπλα στο εσωτερικό των πιο απλών μορφών - στρογγυλά, ορθογώνια ή τετράγωνα.

 • Αγγλικό στυλ - αυτή η κατεύθυνση, η οποία είναι πάντα ξεπερασμένη. Αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έπιπλα και δομικά υλικά του περασμένου αιώνα, όταν διακοσμείτε ένα δωμάτιο σε αυτό το ύφος. Οι συλλέκτες και οι κάτοχοι μιας εκτεταμένης βιβλιοθήκης θα εκτιμήσουν το αγγλικό σχεδιασμό και τον τρόπο ζωής. Θα έχει αυτή την τάση στις προτιμήσεις και τους λάτρεις των κλασικών.

Η κύρια εστίαση είναι στα έπιπλα από μασίφ ξύλο. Το παρκέ ή το γυαλιστερό φύλλο είναι κατάλληλο για το πάτωμα. Ο τεχνητός φωτισμός - οι απλίκες και οι λάμπες, σε συνδυασμό με το τζάκι κάνουν το σπίτι σαν οικείο σπίτι.

Η παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει κανέλα και χρυσά χρώματα. Αποδεκτές αποχρώσεις μπεζ και άμμου. Οι ταπετσαρίες πρέπει να είναι από φυσικά υλικά.

 • Σε ανατολίτικο σχεδιασμό έχει τα δικά της εθνικά χαρακτηριστικά. Έτσι, οι χώροι, εξοπλισμένοι σε κινεζικό ή ιαπωνικό στιλ, δεν τονίζουν τη βιωσιμότητα του ιδιοκτήτη, αλλά τη στάση του απέναντι στη φύση. Ως εκ τούτου, υπάρχει μινιμαλισμός στο εσωτερικό: μόνο τα πιο απαραίτητα έπιπλα που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν.

Στην Ιαπωνία, τα σπίτια χτίστηκαν σύμφωνα με την αρχή του κατασκευαστή, έτσι ώστε σε περίπτωση σεισμού το σπίτι να μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί.

Το σύγχρονο ρεύμα επιτρέπει τη χρήση ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων, φυσικών οικοδομικών υλικών ή απομίμησης υψηλής ποιότητας. Τα ιαπωνικά έπιπλα είναι συνήθως χαμηλά · αυτό οφείλεται στην επιθυμία των Ιάπωνων να κάνουν τον χώρο ελεύθερο σε ύψος και πλάτος. Με την ευκαιρία, οι πόρτες στο ιαπωνικό στυλ δεν θα πρέπει να καταλαμβάνουν πολύ χώρο, γι 'αυτό είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε ένα συρόμενο σύστημα. Προτίμηση δίνεται περισσότερο φυσικό φως.

Τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο οι Ευρωπαίοι, αλλά και οι κάτοικοι άλλων ηπείρων, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον κινεζικό ρυθμό. Εκτιμήστε το για απλότητα και υπογραμμίστε το πιο σημαντικό. Πολλές λεπτομέρειες έχουν κάτι κοινό με το ιαπωνικό στυλ, ειδικότερα, έπιπλα σε μικρά πόδια, συρόμενες πόρτες.

Κατά την εγγραφή χρησιμοποιείται μόνο ξύλο ή χαρτί ταπετσαρία. Οι εικόνες παίζουν μεγάλο ρόλο στην κινεζική στυλ. Κάθε ένα από αυτά είναι κάτι, όπως, παρεμπιπτόντως, και το χρώμα. Εκπρόσωποι αυτής της χώρας πιστεύουν ότι ο συνδυασμός των κόκκινων, μαύρων και χρυσών χρωμάτων φέρνει την καλή τύχη, την ειρήνη και την ηρεμία στο σπίτι.

Προτιμάται το μπαμπού και το μετάξι.

Ως διακόσμηση, οι Κινέζοι προτιμούν πορσελάνη, αγγεία και μικρά ειδώλια. Εξοπλίστε το δωμάτιο σύμφωνα με τις παλιές παραδόσεις, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα επιπλέον στο δωμάτιο. Ένα ειδικό μέρος καταλαμβάνεται από μια πτυσσόμενη οθόνη. Μπορείτε να προσθέσετε λαμπτήρες δαπέδου και αμπαζούρ σε φυσικό φως, στο κεντρικό μέρος του δωματίου ένας πολυέλαιος στο ανατολίτικο ύφος φαίνεται υπέροχο.

Με δημοκρατικό κόστος βρίσκεται το μεσογειακό στυλ. Έχει θαλάσσιες αποχρώσεις και διακόσμηση σε ένα θαλάσσιο θέμα. Τα έπιπλα πρέπει να είναι λειτουργικά και όχι απαραίτητα ακριβά.

Αυτή η περιοχή διαθέτει ειδικό υποκατάστημα, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Αλγερίας και της Αιγύπτου. Υπάρχει ένα γαλλικό στυλ, ξέρουν στον κόσμο τόσο ιταλικά όσο και μαροκινή. Παρά τις τοπικές διαφορές, η ακρίβεια και μια ορισμένη κανονικότητα είναι εγγενείς σε αυτή την στυλιστική κατεύθυνση. Το μεσογειακό ύφος χρησιμοποιείται συχνά σε μπάνια.

Το χρωματικό σχήμα περιλαμβάνει κίτρινες, μπλε και τυρκουάζ αποχρώσεις. Το ιταλικό στιλ χαρακτηρίζεται από τούβλα και καφέ αποχρώσεις, και τα ελληνικά - λευκά και μαύρα χρώματα. Στον ευρωπαϊκό κλάδο, ιδίως στα ιταλικά και τα γαλλικά, το ανώτατο όριο είναι από ξύλο,σε άλλες περιπτώσεις επιτρέπεται η ζωγραφική σε λευκό χρώμα.

Εκτός από τον φυσικό φωτισμό, η χρήση προβολέων, λαμπτήρων τοίχου και πολυέλαιων είναι πολύ σημαντική. Όσο πιο τεχνητό φως τόσο το καλύτερο. Μετά από όλα, το φως δίνει έμφαση στο εσωτερικό και ένα συγκεκριμένο ύφος.

 • Στυλ σαλέ αρχικά από τη Γαλλία, η χώρα αυτή είναι διάσημη για τα ορεινά θέρετρα της. Ως εκ τούτου, σε αυτό το στυλ συχνά γίνονται ορεινά σπίτια. Για να διατηρηθεί η ζεστασιά και η άνεση αυτής της περιοχής είναι φυσικά φυσικά δομικά υλικά, κυρίως ξύλο, καθώς και χαλιά και τζάκι.

Σε αστικά διαμερίσματα, αυτό το στυλ δεν είναι ακόμα τόσο δημοφιλές, αλλά μεταξύ των ιδιοκτητών εξοχικών σπιτιών και μικρών ξενοδοχείων, είναι ο απόλυτος ηγέτης. Για την οικονομία, οι ειδικοί συμβουλεύουν την επιλογή υλικών που μιμούνται ξύλο και πέτρα. Και η κύρια εστίαση είναι στον φωτισμό.

 • Ρωσικό στιλ Πηγαίνει καλά με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, λαϊκές παραδόσεις και άνεση στο σπίτι. Από την αρχαιότητα, τα ρωσικά σπίτια κυριαρχούσαν από ξύλο, πέτρα και χειροποίητα έπιπλα. Όλα αυτά τα σημεία λαμβάνονται υπόψη στην παρούσα φάση.

Εάν οι Ευρωπαίοι έχουν κεντρική θέση με τζάκι, στη συνέχεια, στο ρωσικό ύφος είναι μια σόμπα.Η διακόσμηση είναι ένα τραπεζομάντιλο δαντέλα στο τραπέζι και κουρτίνες στα παράθυρα. Με σωστό σχεδιασμό, μπορείτε να εισάγετε και σύγχρονα ηλεκτρονικά, και όμορφους λαμπτήρες.

 • Ο τελικός σε αυτή την ομάδα είναι Στυλ Προβηγκίας. Παστέλ χρώματα είναι εγγενή σε αυτό, οι τοίχοι διατηρούνται σε ένα χρωματισμό και, κατά κανόνα, επιχρισμένα απευθείας σε ένα τούβλο. Τα δάπεδα τοποθετούνται από κεραμίδι ή από συμπαγές ξύλο. Τα έπιπλα πρέπει να συνδυάζονται με διακόσμηση και η διακόσμηση πρέπει να χρησιμοποιείται όπως προβλέπεται.

Το στιλ της Προβηγκίας είναι κατάλληλο για ηλικιωμένα έπιπλα με ξεφλούδισμα και με ένθετα από σφυρήλατο σίδερο. Μια ορισμένη γεύση εισάγεται από παλιά πράγματα και εσωτερικά αντικείμενα. Τα δωμάτια με ανομοιογενείς τοίχους είναι ιδανικά για αυτήν την περιοχή.

Μικτή

Κύριοι τομείς:

 • Στυλ σύντηξης προέκυψε στην Αμερική στα τέλη του περασμένου αιώνα. Αυτό διευκολύνθηκε από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, το άνοιγμα των συνόρων και την αλληλεπίδραση διαφορετικών πολιτισμών. Μια συγκεκριμένη επίδραση σε αυτό το στυλ έγιναν από κινέζους και αφρικανικούς πολιτισμούς.

Με απλά λόγια, αυτό το στυλ έχει ενσωματώσει όλα τα καλύτερα που είναι σε άλλες κατευθύνσεις. Μερικές φορές φαίνεται ότι ο σχεδιαστής απλά αποφάσισε να πειραματιστεί και να προσθέσει φωτεινά σημεία σε ένα συγκεκριμένο ύφος.

Συνήθως χρησιμοποιούνται λευκά, γκρίζα και σοκολάτα χρώματα, υπάρχουν δωμάτια με χρώμα στη θάλασσα. Πρόσθετες αποχρώσεις μπορούν να είναι οι υπόλοιποι ήχοι. Το στυλ συνδυάζεται με γεωμετρικά σχήματα, με ζιγκ-ζαγκ, με μοτίβα, με ρίγες και με εκτύπωση φωτογραφιών. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος περιορισμός στα οικοδομικά υλικά.

 • Σύγχρονο ύφος με βάση την ευκολία και την απλότητα, στερείται ορισμένου πλαισίου όσον αφορά τα χρώματα και τη διακόσμηση. Οι σύγχρονοι άνθρωποι αγοράζουν τα έπιπλα που τους αρέσουν, χωρίς να σκεφτούν αν ταιριάζουν με το χρώμα της ταπετσαρίας ή όχι, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς να το γνωρίζουν, οργανώνουν ένα δωμάτιο σε αυτό το ύφος.

Οι προεξοχές, οι κόγχες των στρωμάτων δεν είναι όλες εγγενείς προς αυτήν την κατεύθυνση, στον σύγχρονο ρυθμό της ζωής δεν υπάρχει χρόνος να αποσπαστεί από τέτοιες μικροδουλειές, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το laminate με τέντωμα οροφές ή το συνηθισμένο whitewashing με τη ζωγραφική. Επειδή στο κεφάλι του στυλ του σύγχρονου στυλ υπάρχει ελεύθερος χώρος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να "γεμίσει" το δωμάτιο.

Τα έπιπλα πρέπει να είναι απλά, άνετα, λειτουργικά και εύκολα αποσυναρμολογημένα.

 • Στυλ grunge που είναι εγγενή σε ευρύχωρα δωμάτια με άπλετο φυσικό φως.Τα έπιπλα είναι μόνο απαραίτητα, το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με φυσικά υλικά φινιρίσματος - τούβλο, ξύλο ή πέτρα. Αυτό ισχύει και για τον σχεδιασμό των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων: οι κουρτίνες και τα χαλιά μπορούν να κατασκευαστούν από μαλλί, βαμβάκι και μετάξι. Η παλέτα χρωμάτων πρέπει να περιλαμβάνει μπεζ, καφέ, λευκό και μαύρο.
 • Εκλεκτικισμός Κατάλληλο για ανθρώπους που θέλουν να συνδυάσουν την απαράμιλλη. Δεδομένου ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα μέχρι τρία στυλ, διακοσμημένα με το ίδιο χρώμα και σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Παραδείγματα διαφόρων διαμερισμάτων εσωτερικού σχεδιασμού

Το κεραμίδι στο μπάνιο χρησιμοποιείται πιο συχνά και, κατά κανόνα, μπλε. Αλλά αν φανταστείτε, μπορείτε να νικήσετε το μπάνιο και το λευκό.

Για κομψό σχεδιασμό τυπικό 24 τετραγωνικών μέτρων. m (το μέγεθος του στούντιο διαμέρισμα), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύγχρονο στιλ υψηλής τεχνολογίας. Αυτό θα διαχωρίσει την τραπεζαρία από την περιοχή καθισμάτων.

12 φωτογραφία

Περιγραφή και χαρακτηριστικά των εσωτερικών στυλ, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο