Συμβουλές για την επιλογή και εγκατάσταση θωρακισμένων σελιδοδεικτών σε κλειδαριές πόρτας

 Συμβουλές για την επιλογή και εγκατάσταση θωρακισμένων σελιδοδεικτών σε κλειδαριές πόρτας

Για να προστατεύσουν τα σπίτια τους, οι ιδιοκτήτες τους έχουν καταφύγει σε διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσουν το επίπεδο προστασίας της κλειδαριάς στην πόρτα. Συχνά για αυτό γίνεται τοποθέτηση πλάκες θωράκισης στην κλειδαριά της πόρτας, η οποία έχει σχεδιαστεί για τις πόρτες εισόδου στο διαμέρισμα. Περιορίζει την πρόσβαση στην υποδοχή για την κλειδαριά και επίσης αυξάνει το χρόνο που απαιτείται για να εισβάλει ο εισβολέας. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι πόρτες με αυτές τις επενδύσεις προστατεύουν αξιόπιστα το δωμάτιο και οι ληστές προτιμούν να μην συγκρούονται με αυτές.

Αξίες

Οποιαδήποτε πλάκα θωράκισης είναι μεταλλική πλάκα, που είναι κατασκευασμένο από κράμα μετάλλων και είναι σε θέση να προστατεύσει τον μηχανισμό ασφάλισης από:

 • hacking;
 • διάτρηση;
 • knockout.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Το στοιχείο αυτό αποτελείται από δύο πλάκες που είναι προσαρτημένες στην εξωτερική και την εσωτερική πλευρά του μηχανισμού ασφάλισης. Το πάχος μιας τέτοιας πλάκας μπορεί να είναι έως 4-5 mm. Τα χαρακτηριστικά αυτού του σχεδιασμού περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό χάλυβα, το οποίο καθιστά αδύνατο το τρυπάνι ή τη διείσδυση στο πηγάδι με ένα τρυπάνι. Μπορεί επίσης να αντέξει τα βαριά φορτία.
 • Η εξωτερική πλάκα προστατεύει τον μηχανισμό ασφάλισης από τη μηχανική καταπόνηση και είναι κατασκευασμένη από σκληρυμένο μέταλλο.
 • Η περιστρεφόμενη ροδέλα κλείνει την υποδοχή "κλειδί στο χέρι" και δεν επιτρέπει την είσοδο ενός κύριου κλειδιού στη φίσα.
 • Ο δακτύλιος συγκράτησης εμποδίζει τη μετατόπιση της περιστρεφόμενης ροδέλας.
 • Η φλάντζα στηρίξεως βοηθά στη σωστή τοποθέτηση της επένδυσης της πόρτας.
 • Με τη βοήθεια βιδών, σφίγγεται ολόκληρη η δομή, πράγμα που αποκλείει την πιθανότητα εισόδου ξένων αντικειμένων στην κλειδαριά.

Είδη

Επί του παρόντος, διακρίνονται αυτοί οι τύποι θωρακισμένων σελιδοδεικτών.

 1. Μορφή. Πλήρως ενσωματωμένο στο φύλλο πόρτας και τοποθετημένο στην τσέπη σας. Είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό.
 2. Τιμολόγιο. Έρχεται με πλάκες που σφίγγονται με βίδες και τοποθετούνται σε διαφορετικές πλευρές της κλειδαριάς.
 3. Μισή κοπή. Μέρος της επένδυσης προεξέχει από το φύλλο της πόρτας.
 4. Μαγνητική. Είναι σε θέση να κλείσει τελείως το κλειδί στο χέρι και συνδέεται με μια ειδική συσκευή. Αυτός είναι ο πιο αξιόπιστος τύπος προστασίας και δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε την κλειδαριά με τη βοήθεια κύριων πλήκτρων.

Μπορείτε επίσης να σημειώσετε και επικαλύψεις κώδικα που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στο κλειδί στο χέρι και η κουρτίνα αφαιρείται όταν εισάγετε τον επιθυμητό συνδυασμό. Ως εκ τούτου, ο ληστής, πριν αποκτήσει πρόσβαση στον μηχανισμό κλειδώματος, πρέπει να αντιμετωπίσει τέτοια γλιστρίσματα. Η επιφανειακή εγκατάσταση είναι η απλούστερη, μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και ανεξάρτητα κατά την εγκατάσταση.

Συνιστάται να επιλέξετε την επένδυση ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των πτερυγίων και το πάχος της πόρτας. Η βλάβη αναφέρεται σε πιο αξιόπιστα φωτιστικά και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης απαιτείται διάνοιξη οπών για μπουλόνια. Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις μειώνει τη δύναμη του καμβά, και ως εκ τούτου είναι το μειονέκτημα αυτής της συσκευής. Η εγκατάσταση απαιτεί επίσης ορισμένα εργαλεία και δεξιότητες. Η επικάλυψη με ημιυπαίθριο θεωρείται αξιόπιστη, καθώς βυθίζεται στον καμβά, επομένως είναι δύσκολο να το τραβήξετε.

Το υλικό δεν μπορεί να τρυπηθεί έξω, θεωρείται άτρωτο.

Πώς να επιλέξετε;

Η επένδυση του κυλίνδρου είναι διαφορετική και ορισμένα μοντέλα μπορούν να φέρουν μόνο διακοσμητικές λειτουργίες. Εάν υπάρχει μια ισχυρή μεταλλική πόρτα στην είσοδο, στην οποία είναι εγκατεστημένες αξιόπιστες κλειδαριές, τότε συνιστάται να επιλέξετε τα κατάλληλα καλύμματα. Η θραύση θεωρείται η πιο αξιόπιστη, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μαγνητικά. Η προστασία πρέπει να παρέχεται σε υψηλό επίπεδο και ως εκ τούτου συνιστάται να επιλέξετε αυτές τις συσκευές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τοποθέτησης στην πόρτα.

Αγορά από δοκιμασμένους κατασκευαστές με καλή φήμη. Επίσης, κατά την επιλογή ενός προϊόντος, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τη λειτουργία του μηχανισμού και να το αγοράσετε ανάλογα με τον τύπο της διάταξης ασφάλισης, το πάχος της πόρτας και άλλες παραμέτρους. Εάν έχετε δυσκολία με την επιλογή, μπορείτε πάντα να ζητήσετε βοήθεια από το διαχειριστή καταστήματος, όπου αγοράζετε συσκευές.

Διαθέτει πλάκες στήριξης

Οι πλάκες των θωρακισμένων πιάτων συνδέονται με ειδικούς τρόπους. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τους κανόνες που θα σας επιτρέψουν να κλείσετε αξιόπιστα τον μηχανισμό κλειδώματος και να μην τον αφήσετε να φτάσει σε αυτό από έξω.Η στερέωση γίνεται συνήθως με βίδες που περνούν από ολόκληρη τη δομή και συνδέουν τις πλάκες που βρίσκονται σε διαφορετικές πλευρές της κλειδαριάς. Όλα αυτά σφίγγονται με παξιμάδια, μετά τα οποία κλείνεται με προστατευτικά καπάκια.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συμβατικές βίδες για στερέωση, αλλά αυτή η μέθοδος εγκατάστασης είναι λιγότερο αξιόπιστη. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να εμπλέκονται ειδικοί στην εργασία που ξέρουν πώς να εγκαταστήσουν σωστά τις θωρακισμένες πλάκες και να επιλέξουν τη μέθοδο προσάρτησης τους ανάλογα με τον τύπο της συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο εισβολέας δεν σπάσει το σύστημα και δεν διεισδύσει στο περίβλημα.

Πώς να εγκαταστήσετε την πλάκα θωράκισης στην κλειδαριά της πόρτας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο