Μπουλόνια προσώπου: χαρακτηριστικά και συμβουλές για επιλογή

 Μπουλόνια προσώπου: χαρακτηριστικά και συμβουλές για επιλογή

Μπουλόνια - απαραίτητα μέσα για τη στερέωση των θυρών. Παρά το γεγονός ότι σήμερα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός νέων και σύγχρονων συσκευών στην αγορά, αυτός ο παραδοσιακός σχεδιασμός εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής στους τεχνίτες. Συνήθως, ο κοχλίας για τις μεταλλικές πόρτες λειτουργεί ως βαλβίδα πύλης, χωρίς να επιτρέπεται να ανοίγει αυθόρμητα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η συσκευή είναι χρήσιμη τόσο για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων όσο και για τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών ή εξοχικών κατοικιών. Επιπλέον, με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου μπορείτε να προστατεύσετε τυχόν βοηθητικές εγκαταστάσεις (αποθήκες, αποθήκες) από την επίθεση ανεπιθύμητων επισκεπτών. Διαβάστε για τα χαρακτηριστικά των διαφόρων μοντέλων των τελικών σημείων στο υλικό μας.

Τι είναι αυτό;

Espagnolette - αυτή είναι μια ειδική βαλβίδα για την πόρτα. Υπάρχουν πολλοί τύποι αυτών των συσκευών:

 • αιχμή;
 • ενσωματωμένο?
 • τιμολόγια ·
 • ανοιχτό;
 • κλειστό.

Πώς να επιλέξετε;

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να εστιάσετε στον τύπο της πόρτας σας:

 • μέταλλο?
 • πλαστικό;
 • δίθυρα.

Έτσι, κατά την επιλογή να διπλές πόρτες πρέπει να καθοδηγείται από δείκτες όπως οι όροι χρήσης και τη λειτουργικότητα, η μέθοδος ελέγχου, μέγεθος και το σχήμα, και την τροποποίηση των γεωμετρικών παραμέτρων. Για να εγκαταστήσετε τις βαλβίδες για το μπουλόνι μεταλλική πόρτα δεν θα πρέπει να επιλέξετε μηχανικού τύπου - θα έχει μια αρκετά μικρή λειτουργικότητα. Κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα έχει έναν ατομικό σχεδιασμό.

Μεταξύ Κλείθρα τοποθετημένα σε πλαστικό πόρτες, συνήθως διακρίνουν κυλίνδρου, μαγνητικά και falevye.

Ποικιλία

Το μπουλόνι προσόψεως πόρτας δεν είναι η μόνη επιλογή για αυτόν τον τύπο συσκευής. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα προϊόντων αυτού του τύπου.

 • Πιάστε με επικάλυψη. Η δομή αυτή αποτελείται από δύο συνιστώσες, ένα εκ των οποίων είναι συνδεδεμένο απευθείας με το πλαίσιο της πόρτας, και το άλλο - το φύλλο.
 • Συσκευές που απαιτούν εγκατάσταση.Αυτά τα στοιχεία είναι εγκατεστημένα σε όλο το ύψος της πόρτας, αντίστοιχα, μπορούν να ανοίξουν τόσο από πάνω όσο και από κάτω (κάτι που είναι σημαντικό για τους ανθρώπους μικρού αναστήματος και παιδιά).
 • Εάν μιλάμε άμεσα για το άκρο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κόβει την άμεση κατασκευή της πόρτας. Θα πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι το πιο δημοφιλές μοντέλο μανδάλου προσώπου είναι η καμπύλη του. Είναι κατάλληλο για χρήση για πολλαπλούς σκοπούς και το μήκος της είναι συνήθως περίπου 4 εκατοστά.
 • Όσον αφορά τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα, τα τελευταία χρόνια η συσκευή έχει αποκτήσει ευρεία χρήση στον έλεγχο του ραδιοφώνου. Συνήθως, αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αύξηση της ασφάλειας της κατασκευής. Αυτό το μοντέλο, όπως πολλοί άλλοι, χτύπησε στην πόρτα. Και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος (αυτό είναι δυνατό λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή ελέγχεται μέσω του δικτύου).

Εκτός από την άμεση κατασκευή του μανδάλου, υπάρχουν διαφορές στο υλικό από το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί το μάνδαλο. Έτσι, πιο συχνά για αυτούς τους σκοπούς χρησιμοποιείται ορείχαλκος, καθώς και γαλβανισμένος ή ανοξείδωτος χάλυβας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μανδάλων.Η συγκεκριμένη επιλογή εξαρτάται από την επιφάνεια της πόρτας στην οποία σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τη βαλβίδα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε οπτικά πώς να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας μάνταλο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο