Σταθερό (μη αφαιρούμενο) αφρό πολυστυρενίου ξυλουργείο για το ίδρυμα

Ο μόνιμος ξυλότυπος σας επιτρέπει να έχετε γρήγορα και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στη μονολιθική κατασκευή.

Κατά τη διάρκεια αυτών των κατασκευαστικών εργασιών, χρησιμοποιείται διογκωμένο πολυστυρένιο, το οποίο έχει εγκοπές για την εγκατάσταση εξαρτημάτων, καθώς και για την τοποθέτηση επικοινωνιών. Ο ελεύθερος χώρος μεταξύ των πλακών χύνεται με ένα μείγμα σκυροδέματος. Εξαιτίας αυτού, βγαίνει η μονολιθική δομή, που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή.

Τα δομοστοιχεία πολυστυρενίου χρησιμοποιούνται επίσης για τη δημιουργία μόνιμου ξυλότυπου για το υπόβαθρο. Με τη βοήθειά τους, γίνεται ισχυρή και ανθεκτική και πολλά χαρακτηριστικά του υλικού (για παράδειγμα, θερμομόνωση) ενισχύονται επίσης.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα:

 • αντοχή σε υγρά ·
 • την ικανότητα να περάσει αέρας.

Η διογκωμένη πολυστερίνη θεωρείται μοναδική ακριβώς επειδή φοβάται την έκθεση στο νερό.

Συμπληρώστε

Η πλήρωση είναι ως εξής:

 • Το βάθος της τάφρου πρέπει να φτάσει στο επίπεδο της κατάψυξης του εδάφους. Γραμμή του στρώματος αποστράγγισης άμμου ή χαλικιού.
 • Μονάδες πολυστυρενίου εγκατεστημένα στην τάφρο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βραχυκυκλωτήρα για να τα συνδέσετε σταθερά.
 • Ο οπλισμός στερεώνεται σε ειδικές υποδοχές. Κάτω από το κάνει το ράφι, το οποίο απαιτείται για μεγαλύτερη σταθερότητα.
 • Μείγμα σκυροδέματος χύστε ελεύθερο χώρο μεταξύ των πλακών. Στερεά τέτοιος ξυλοτύπος καλείται λόγω του γεγονότος ότι μετά τη σκλήρυνση του σκυροδέματος η αποσυναρμολόγηση του είναι αδύνατη.
 Μόνιμος ξυλότυπος

Οφέλη

 • Δεν υπάρχει ανάγκη ειδικού εξοπλισμού, όπως γερανού ή άλλου βαρέα εξοπλισμού. Το σκυρόδεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ειδική αντλία.
 • Η εγκατάσταση είναι γρήγορη, απαιτείται ελάχιστη προσπάθεια. Όλα μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα χωρίς ειδική εκπαίδευση, έχοντας προηγουμένως μελετήσει αυτό το θέμα.
 • Η δυνατότητα απόκτησης τέτοιων χαρακτηριστικών του σκυροδέματος, για τα οποία δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετη διάταξη θερμομόνωσης.
 • Η επιφάνεια δεν υπόκειται σε μούχλα και σε διάφορους τύπους μυκήτων.
 • Τα δομοστοιχεία πολυστυρενίου δεν είναι πολύ ακριβά, ειδικά αν τα συγκρίνετε με άλλα ανάλογα. Χρησιμοποιώντας τους, μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικά στην κατασκευή.
 Ανοξείδωτη σανίδα αφρού για την επένδυση

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα του μόνιμου ξυλότυπου του πονυλιστυροστυρενίου είναι ότι όταν το καίγεται εκπέμπει ένα αποπνικτικό δηλητηριώδες αέριο το οποίο εξαπλώνεται πολύ γρήγορα μέσα από το σπίτι.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι στο μέλλον για την κατασκευή ενός κτιρίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο, η οποία θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη στάθμιση της δομής.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο