Οι καλύτερες ιδέες σχεδίασης της αίθουσας αίθουσας των 20 τετραγωνικών μέτρων. m σε μοντέρνο στυλ

Το καθιστικό είναι σωστά αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο λειτουργικά και σημαντικά δωμάτια σε οποιοδήποτε σπίτι, είτε πρόκειται για ένα διαμέρισμα πόλης σε πολυώροφο κτίριο είτε σε ένα άνετο εξοχικό σπίτι. Είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε τον σχεδιασμό αυτού του χώρου όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα και προσεκτικά, αφού θα είστε εσείς που θα το βλέπετε συνεχώς όχι μόνο εσείς αλλά και οι φιλοξενούμενοί σας. Σήμερα θα μιλήσουμε για το μοντέρνο στυλ του εσωτερικού σε ένα άνετο δωμάτιο των 20 τετραγωνικών μέτρων.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Δεν είναι μυστικό ότι το σαλόνι είναι ένα απαραίτητο δωμάτιο στο σπίτι. Συνδυάζει συχνά πολλές λειτουργικές ζώνες ταυτόχρονα, γεγονός που το καθιστά ένα πρακτικό και πολυάσχολο δωμάτιο. Έτσι, σήμερα, πολλοί σχεδιαστές έχουν στις αίθουσες μικρές τραπεζαρίες με καρέκλες ή εξοπλίζουν ένα συμπαγές χώρο εργασίας με γραφείο υπολογιστή.

Έκταση 20 ή 19 τετραγωνικών μέτρων. m επιτρέπει πλήρως στους ιδιοκτήτες να τοποθετήσουν σε αυτό όλα τα απαραίτητα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Οι χώροι αυτοί θεωρούνται αρκετά ευρύχωροι, γι 'αυτό και οι πρόσθετες ζώνες (τραπεζαρία, παιδότοποι ή χώροι αναψυχής) βρίσκονται συχνά σε αυτά.

Επί του παρόντος, οι σύγχρονες στυλιστικές τάσεις βρίσκονται στην τάση και επιλέγονται από πολλούς ιδιοκτήτες. Αυτή η δημοτικότητα οφείλεται στα προοδευτικά και φουτουριστικά εγκεφαλικά επεισόδια που είναι εγγενή σε αυτά τα στυλ.

Οι σχεδιαστές συστήνουν να γεμίσουν μια τέτοια κατάσταση με ένα μεγάλο μέρος του φυσικού φωτισμού, που υποστηρίζεται από υψηλής ποιότητας τεχνητές πηγές (λάμπες, λάμπες τοίχου, πολυέλαιοι, προβολείς).

Εάν υπάρχει πολύ φως στο σαλόνι, τότε μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι να γυρίσετε σε σκούρα κομμάτια επίπλων ή φινιρίσματα που επιτρέπονται σε μοντέρνους στυλ. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε σε διάφορα επίπεδα φωτισμού.

Προσπαθήστε να μην συνδυάσετε τα στυλ μεταξύ τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τέτοιες τάσεις, όπως τα high-tech και τα αγγλικά κλασικά. Συνδυάζοντας τα σε ένα σύνολο, κινδυνεύετε να κάνετε το δωμάτιο δυσαρμονικό και "ακατανόητο", γι 'αυτό πρέπει να αποφεύγετε αυτούς τους συνδυασμούς ή να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί μαζί τους.

Οι ειδικοί λένε ότι σε αυτά τα σαλόνια θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο ανοίγματα παραθύρων. Πρώτον, θα παρέχει επαρκές φυσικό φως και, δεύτερον, δεν θα περιορίσει τον ελεύθερο χώρο για την εγκατάσταση υψηλής κομψής επίπλωσης.

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του μοντέρνου στυλ στο εσωτερικό είναι ότι φαίνεται εξαιρετικό σε όλες τις συνθήκες. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άνετο δωμάτιο σε ένα ιδιωτικό σπίτι ή ένα τυπικό διαμέρισμα της πόλης. Και στις δύο περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα πραγματικά μοντέρνο και πλήρες εσωτερικό.

Ζώνη

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στο σαλόνι συχνά συνδυάζονται διάφορες ζώνες. Διαχωρίζονται συνήθως έτσι ώστε ο χώρος να φαίνεται καθαρός και οργανωμένος και να μην είναι υπερφορτωμένος.

Ένα δωμάτιο των 20 τετραγώνων επιτρέπει σε λίγους ανθρώπους να είναι μέσα σε αυτό ταυτόχρονα χωρίς να αισθάνεστε περιορισμένοι. Τέτοιοι χώροι μπορούν να επιπλωθούν όχι μόνο με καναπέδες και καφέ, αλλά και με τραπεζάκια. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από τη διάταξη του δωματίου.

Πιο συχνά σε ένα δωμάτιο υπάρχει ένα τζάκι και μια περιοχή τηλεθέασης.Στο δεύτερο χώρο υπάρχει μια μεγάλη τηλεόραση (κρεμασμένη στον τοίχο ή τοποθετημένη σε ειδικό ντουλάπι), ένα μεγάλο και άνετο καναπέ (γωνιακό ή ορθογώνιο ίσιο). Επιτρέπεται η αντικατάσταση τέτοιων επικαλυμμένων επίπλων με αρκετές καρέκλες που είναι κατάλληλες σε στυλ, καταλαμβάνοντας λιγότερο ελεύθερο χώρο.

Ο σχεδιασμός της περιοχής του τζακιού είναι πιο σταθερός και "σοβαρός". Κατά κανόνα, έχει ένα μικρό τραπέζι (στρογγυλό ή τετράγωνο) και αρκετές τακτοποιημένες καρέκλες / καρέκλες διατεταγμένες γύρω του. Στη ζώνη αυτή, πρέπει να διατηρηθεί μια ατμόσφαιρα ειρήνης και πλήρους ηρεμίας. Πολλοί ιδιοκτήτες το χρησιμοποιούν για να διαβάζουν εφημερίδες και βιβλία ή να μιλούν με φίλους για ένα φλιτζάνι τσάι.

Επιπλέον, μπορεί να υπάρχει επιπλέον τραπεζαρία στο σαλόνι. Η μόδα για μια τέτοια παράσταση υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, αλλά θυμούνται οι άνθρωποι με την εμφάνιση διαμερισμάτων στούντιο στη χώρα μας, όπου η τραπεζαρία συνδυάζεται συχνότερα με τον χώρο υποδοχής. Για τέτοιες επιλογές, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το σχήμα του πίνακα. Για παράδειγμα, για το τετράγωνο μέρος του δωματίου πρέπει να αγοράσετε ένα "μαλακτικό" δείγμα στρογγυλού δείγματος και για μια επιμήκη διάταξη - μια ορθογώνια.

Εάν δεν σκοπεύετε να δειπνήσετε στην αίθουσα όλη την ώρα και θα το πάρετε μόνο από καιρό σε καιρό για φιλικές συγκεντρώσεις και αργίες, τότε θα πρέπει να πάρετε ένα πτυσσόμενο μοντέλο το οποίο, όταν διπλωθεί, δεν θα είναι δύσκολο να απομακρυνθεί έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο.

Πολλοί σχεδιαστές για την ανάπτυξη ενός αρμονικού έργου σαλόνι 20 τετραγωνικών μέτρων οργανώνουν σε αυτά μια ξεχωριστή ζεστή γωνιά για την ανάγνωση βιβλίων. Σε τέτοιες ζώνες, μπορείτε να έχετε ευρύχωρες και ενσωματωμένες κόγχες που δημιουργούν το οπτικό αποτέλεσμα ενός πιο ελεύθερου και πιο ευρύχωρου δωματίου. Παρά το γεγονός ότι 20 τετραγωνικά μέτρα. m - αυτό δεν είναι το μικρότερο υλικό, οι ειδικοί εξακολουθούν να συμβουλεύουν να εφαρμόζουν σε ανοιχτές κατασκευές χωρίς πόρτες και ρολά, τα οποία στην ανοικτή κατάσταση καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο.

Είναι προτιμότερο να προτιμάτε ανοικτές κατασκευές ή μοντέλα με συρόμενες θύρες.

Συχνά στο καθιστικό και διαθέτουν χώρο εργασίας. Κατά κανόνα, διαθέτει γραφείο υπολογιστή, καρέκλα και ειδικά ράφια (συρταριέρες ή βάθρα). Η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να είναι ορθογώνια και γωνιακή.Η δεύτερη επιλογή θεωρείται πιο συμπαγής, παρά την φαινομενικά εντυπωσιακή θέα.

Ασυνήθιστο σαλόνι, στο οποίο υπάρχει επιπλέον υπνοδωμάτιο. Τις περισσότερες φορές, αυτή η ρύθμιση βρίσκεται σε ένα πενταγωνικό δωμάτιο ή ένα δωμάτιο με μπαλκόνι. Εάν επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το μπαλκόνι πρέπει να είναι μονωμένο και τελειωμένο στην υψηλότερη ποιότητα. Ο ανεπαρκώς μονωμένος και αδιάβροχος χώρος θα αποτρέψει την άνετη διαβίωση στο σαλόνι, καθώς και θα βλάψει την ποιότητα των υλικών φινιρίσματος κατά τη διάρκεια κακών καιρικών συνθηκών και αλλαγών θερμοκρασίας έξω από το παράθυρο.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές ζώνες στο σαλόνι χρησιμοποιώντας την κατεύθυνση των πηγών φωτισμού, των υλικών φινιρίσματος ή των διαφορετικών χρωμάτων. Είναι επίσης δυνατή η διαίρεση του χώρου με τη βοήθεια ειδικών κινητών οθονών, κουρτινών ή πλαισίων. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση δεν συνιστάται να αγοράσετε πολύ μεγάλες και ογκώδεις επιλογές, διαφορετικά θα κάνουν την αίθουσα λιγότερο ευρύχωρη και φωτεινή.

Δεν είναι κακή αίθουσα εμφάνισης στο οποίο υπάρχουν πολυεπίπεδο όροφο και οροφή, η οποία μπορεί επίσης να διαιρέσει το χώρο σε ζώνες. Τέτοια σχέδια μπορούν να κατασκευαστούν εντελώς με το χέρι.Αν αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας και φοβάστε να αναλάβετε τέτοια εργασία, τότε είναι καλύτερο να την εμπιστευτείτε σε ειδικούς, ώστε να μην χαλάσετε το δωμάτιο. Επίσης κάνοντας ζώνες, μην ξεχνάτε τη θέση του δωματίου. Υπάρχουν τέτοια σχέδια στα οποία το σαλόνι είναι ένα πέρασμα και βρίσκεται μεταξύ των δύο άλλων δωματίων και πρέπει να είναι επιπλωμένα έτσι ώστε να μην γίνονται υπερβολικά περιορισμένα και άβολα.

Στυλ

Για το σχεδιασμό του σαλόνι μπορείτε να εφαρμόσετε σε μια ποικιλία από στυλιστικές κατευθύνσεις. Εξετάστε τις πιο δημοφιλείς και ελκυστικές επιλογές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Κλασικό

Αυτό το στυλ δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα και θα απολαύσει πάντα την αγάπη και το σεβασμό των ιδιοκτητών διαμερισμάτων και ιδιωτικών κατοικιών. Τα παρακάτω είναι εγγενή σε αυτή την κατεύθυνση. Χαρακτηριστικά:

 • πολυτελείς νότες, στερημένες από υπερβολές.
 • συνδυασμός ελαφρών / παστέλ χρωμάτων και φυσικού ξύλου.
 • έπιπλα από φυσικά και υψηλής ποιότητας υλικά.
 • η παρουσία των στοιχείων του ευγενή χάλκινο (λάμπες, πολυέλαιοι, διακόσμηση)?
 • κουρτίνες από φυσικά καλής ποιότητας υφάσματα?
 • καμπύλες γραμμές των ποδιών, μπράτσα και πλάτη των επίπλων.

Πρωτοπορία

Αυτό το στυλ είναι το απόλυτο αντίθετο των κλασικών. Είναι πάντοτε παρούσα μη τυποποιημένη, ακόμη και συγκλονιστική διακόσμηση, λεπτομέρειες γεωμετρικών, ασύμμετρων και αφηρημένων μορφών, καθώς και ζουμερά και πλούσια στοιχεία που προσελκύουν ιδιαίτερη προσοχή στο εσωτερικό.

Eco

Το όνομα αυτής της στυλιστικής κατεύθυνσης μιλάει ήδη τόμους. Το σαλόνι σε αυτό το σχέδιο θα πρέπει να είναι γεμάτο με έπιπλα υψηλής ποιότητας και υφάσματα κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή υλικά.

Δεν είναι κακό σε τέτοια σύνολα ματιά ταπετσαρία κάτω από το τούβλο ή φυσικό τούβλο στους τοίχους. Φυσικά σε οικολογικό ύφος δεν μπορεί να κάνει χωρίς ζωντανά φυτά σε καθαρά αγγεία και βάζα. Αυτή η περιοχή είναι ιδανική για μια έκταση 20 τετραγωνικών μέτρων. m, καθιστώντας το πιο φρέσκο ​​και "ζωντανό".

Σκανδιναβική

Αυτό το αρμονικό και χαμηλού κλειδιού ύφος στην εποχή μας, πολλοί ιδιοκτήτες επιλέγουν. Η δημοτικότητα του Σκανδιναβικού στυλ οφείλεται στην χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τις θετικές ιδιότητές του:

 • αυτό το στυλ είναι μέτριο, πρακτικό και "ήρεμο".
 • Περιέχει ένα ελάχιστο σύνολο επίπλων σε φωτεινά και παστέλ χρώματα.
 • φωτεινά χρώματα σκανδιναβικού στυλ υπάρχουν επίσης, αλλά συχνότερα βρίσκονται σε διακοσμητικά αντικείμενα.
 • η παρουσία μαλακών και απαλών αποχρώσεων υλικών φινιρίσματος στους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή.

Μινιμαλισμός

Αυτό το μοντέρνο στυλ περιλαμβάνει τη χρήση ενός ελάχιστου συνόλου επίπλων και ντεκόρ στο σαλόνι. Σε τέτοια σύνολα δεν θα βρείτε αντικείμενα με αξιοσημείωτα διακοσμητικά στοιχεία, λαξευμένα ένθετα ή διακοσμητικά στολίδια. Στον μινιμαλισμό, τα πάντα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλά και σαφή.

Σοφίτα

Αυτό το στυλ "σοφίτα" ή "γκαράζ" διακρίνεται από την ασυνήθιστη εμφάνισή του, που εκφράζεται σε συνδυασμό των ασυμβίβαστων. Για παράδειγμα, σε ένα τέτοιο σαλόνι μπορεί να υπάρχουν τοίχοι από τούβλα, ακατέργαστες ξύλινες δοκίδες κάτω από το ταβάνι, ελαφρώς πενιχρά τσιμεντένια πατώματα και κομψές κουρτίνες με παράθυρο κόλπων, που συμπληρώνεται από μια όμορφη βιβλιοθήκη με ράφια από φυσικό ξύλο, καθώς και γυαλιστερά τραπέζια και τραπεζάκια.

Αυτοί οι εσωτερικοί χώροι φαίνονται τόσο σύγχρονοι, βιομηχανικοί και κομψοί, γεγονός που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το μη τυποποιημένο ύφος του πατάριου και την ευελιξία του.

Υψηλή τεχνολογία

Αυτό το απίστευτα δημοφιλές και προοδευτικό στυλ συνήθως περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά στοιχεία:

 • κομψά έπιπλα και διακόσμηση απλών, γωνιακών, γεωμετρικών και φουτουριστικών μορφών.
 • μονοφωνικά αντικείμενα απλών χρωμάτων (συχνά γκρίζα, άσπρα και μαύρα).
 • λακωνικό περιβάλλον, κοντά στην μινιμαλιστική κατεύθυνση.
 • τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα από γυαλί, μέταλλο, χάλυβα (χρωμιωμένα και βαμμένα σε διάφορα χρώματα) και πλαστικό.
 • μεταλλικά φώτα (το πιο δημοφιλές - κομμάτι)?
 • τσιμεντένια δάπεδα,
 • εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και έπιπλα με χειριστήρια τηλεχειρισμού και αφής.

Σε τέτοια σύνολα δεν συνιστάται να τοποθετείτε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο κοντά σε κλασικά ή ιστορικά στυλ. Για παράδειγμα, το σαλόνι προς την κατεύθυνση της υψηλής τεχνολογίας θα φανεί γελοίο αν βάλετε σε αυτό μια καλή παλιά ντουλάπα από φυσικό ξύλο με ξυλόγλυπτες γραμμές και μεγάλες λαβές σε χαλκό.

Χρώμα διαλύματα

Οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι το σαλόνι με δύο παράθυρα θεωρείται ιδανικό και είναι εντελώς ασήμαντο αν βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων ή ενός δωματίου. Σε αυτά τα δωμάτια θα υπάρχει πάντα επαρκής ποσότητα φυσικού φωτός, που επιτρέπει τη χρήση όχι μόνο φωτεινών και παστέλ χρωμάτων στην αίθουσα αλλά και σκούρα χρώματα.

Η έκταση των 20 τετραγωνικών μέτρων.m επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να στραφούν σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα. Τα πιο δημοφιλή, φυσικά, είναι τα ανοιχτά χρώματα. Η δημοτικότητά τους οφείλεται στο γεγονός ότι κάνουν το δωμάτιο πιο φρέσκο ​​και πιο ευρύχωρο. Επιπλέον, από ένα τέτοιο υπόβαθρο, τόσο τα έπιπλα όσο και η διακόσμηση φαίνονται λίγο πιο φωτεινά και πλουσιότερα, ειδικά αν γίνονται σε αντίθεση με παλέτες "ουράνιου τόξου".

Μην φοβάστε το φινίρισμα στο χιόνι σε όλες τις επιφάνειες του μεγάλου καθιστικού. Θα φανεί πολύ κρύο και ενοχλητικό μόνο αν δεν τους κτυπήσετε με αντίθεση έπιπλα και φωτεινά αντικείμενα διακόσμησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα τέτοιο υπόβαθρο, ακόμη και τα έπιπλα από τον προϋπολογισμό, για παράδειγμα, οι καναπέδες και οι πολυθρόνες με κόκκινο ή μαύρο χρώμα, θα φαίνονται ακριβοί και ελκυστικοί.

Οι παστέλ παστέλ θα φαίνονται πολύ καλά σε αυτό το δωμάτιο. Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση τους, καθώς έχουν μια ηρεμιστική και παθητική επίδραση στην ψυχή του νοικοκυριού, εξισορροπώντας τα συναισθήματα και βοηθώντας να αντιμετωπίσετε τις συσσωρευμένες καταπονήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σε ένα απαλό φόντο παστέλ, πολλά αντικείμενα φαίνονται βιολογικά.

Για παράδειγμα, αυτά μπορεί να είναι:

 • κομψά επιτραπέζια σκεύη από πορσελάνη (βαμμένα);
 • ζεστά χνουδωτά χαλιά?
 • έπιπλα από ξύλο και μέταλλο.
 • διακοσμητικά μαξιλάρια σε αντίθεση με τόνους και σχέδια?
 • φωτιστικά?
 • φως κουρτίνες διαφορετικών αποχρώσεων (τα πιο δημοφιλή είναι λινά καφέ αποχρώσεις).

Η τάση των τελευταίων ετών είναι η επιφάνεια κάτω από το κόκκινο τούβλο "σκουριασμένο" αποχρώσεις. Τις περισσότερες φορές οι τοίχοι στο σαλόνι κατεβαίνουν. Φυσικό ή τεχνητό τούβλο φαίνεται υπέροχο σε πολλά στυλ, αλλά, κατά κανόνα, loft και hi-tech βρίσκονται σε σύγχρονες κατευθύνσεις. Τέτοιοι εσωτερικοί χώροι μπορούν να συμπληρωθούν με κόκκινα και χιονισμένα ή γκρι "τούβλα".

Όχι όλοι οι τοίχοι στην αίθουσα μπορούν να τελειώσουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά μόνο ένας από αυτούς (προφορά). Για παράδειγμα, μπορεί να επικαλύπτεται πίσω από τα μαλακά έπιπλα ή την περιοχή του τζακιού. Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Οι φίλοι της άνοιξης και τα πλούσια χρώματα μπορούν με ασφάλεια να αναφέρονται στις αγαπημένες σας παλέτες, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να το παρακάνετε μαζί τους. Θα πρέπει να ακολουθούνται μερικοί απλοί κανόνες.έτσι ώστε το εσωτερικό ενός σύγχρονου καθιστικού να μην αποδειχθεί ενοχλητικό και πολύχρωμα:

 • αν αποφασίσετε να αγοράσετε φωτεινά και πλούσια έπιπλα, συνιστάται να το βάλετε σε ένα ουδέτερο και ήρεμο υπόβαθρο. Για παράδειγμα, στα μοντέρνα στυλ, οι τοίχοι με χιόνι-άσπρο φαίνονται εξαιρετικά, και στα περίχωρά τους τα πλούσια χρώματα του καναπέ, των πολυθρόνων και των κομοδίνακων θα ξεχωρίζουν καλά.
 • Εάν η επιλογή σας έπεσε στην πολύχρωμη διακόσμηση των κορεσμένων χρωμάτων, τότε το υπόβαθρό της θα πρέπει να έχει έπιπλα και ντεκόρ ήρεμων και ουδέτερων ζυγών. Διαφορετικά, το συγκρότημα θα αποδειχθεί πολύ ενοχλητικό και «καταπιεστικό στα μάτια».

Η χρήση σκούρων χρωμάτων είναι αποδεκτή στις σύγχρονες αίθουσες. Ωστόσο, μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο εάν υπάρχει πολύ φυσικό και τεχνητό φωτισμό στο δωμάτιο.

Εάν το δωμάτιο είναι θαμπό και σβησμένο, τότε το σκοτεινό χρώμα μπορεί να φανεί σαν ένα κλειστό ντουλάπι ή μια μεγάλη αποθήκη.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Προς το παρόν, τα μοντέρνα στυλ είναι αξιοζήλευτα δημοφιλείς και πολλοί άνθρωποι, που κάνουν επισκευές στα σπίτια τους, στρέφονται προς αυτές τις περιοχές. Σκεφτείτε μερικές προσεγμένες και θεαματικές επιλογές που ζουν, φτιαγμένες με παρόμοια φλέβα.

Σε ένα σύγχρονο στενό σαλόνι 20 τετραγωνικών μέτρων.Όλοι οι τοίχοι και η οροφή μπορούν να τελειωθούν με απλό λευκό σοβά και η οροφή πίσω από τον καναπέ μπορεί να καλυφθεί με πλαστικά ανάγλυφα πάνελ με κυματιστό στολίδι. Τοποθετήστε μπροστά σε έναν τέτοιο τοίχο τόνου έναν καναπέ καφέ με μπεζ μαύρα μαξιλάρια και ένα λευκό τραπέζι καφέ με χρώμιο πόδια. Συμπληρώστε το εσωτερικό με τηλεόραση απέναντι από τον καναπέ, χνουδωτό γκρι χαλί στο πάτωμα, φρέσκα λουλούδια και απαλές καφέ κουρτίνες στα παράθυρα.

Οι ανεμιστήρες των μη τυποποιημένων λύσεων θα εκτιμήσουν το σύνολο που αποτελείται από τους φθαρμένους τοίχους από τούβλα, τη λευκή οροφή, το ξύλινο πάτωμα, το οποίο συμπληρώνεται από ένα μεγάλο χαλί με μαύρα γωνιακά σχέδια και έναν μπλε ορθογώνιο καναπέ, ξύλινο τραπέζι και καρέκλα. Παρακολουθήστε φώτα στην οροφή και παχιές πράσινες-καφέ κουρτίνες στα παράθυρα.

Στο επιμηκυμένο σαλόνι, οι τοίχοι και η οροφή μπορούν να τελειώσουν με μπεζ σοβά και να συμπληρωθούν με ρηχες κόγχες με μαύρη σοκολάτα που ακουμπούν στα άκρα. Βάλτε σε ένα τέτοιο δωμάτιο έναν καναπέ γωνία με καφέ, μια λευκή ντουλάπα με γυαλισμένες πόρτες, μια πορτοκαλί στρογγυλή καρέκλα και τραπεζαρία με ορθογώνιο τραπέζι με καρέκλες στο ξύλο καρυδιάς.Συμπληρώστε το σύνολο με ένα τραπέζι από γυάλινο καφέ, προβολείς τοποθετημένους σε κύκλο στην οροφή και ελαφριές κουρτίνες καραμέλας.

Απλό, κομψό και καλαίσθητο, θα μοιάζει με σαλόνι με γυαλιστερή λευκή οροφή, ημι-στιλπνό μαύρο ξύλινο δάπεδο και χιονισμένα τοιχώματα. Βάλτε σε ένα τέτοιο μοντέρνο δωμάτιο ένα λευκό δερμάτινο καναπέ σε σχήμα L, ένα σκοτεινό τραπέζι καφέ και μια κονσόλα κονσόλας με ένα γαλαζοπράσινο τοίχο κάτω από την τηλεόραση. Το κεντρικό τμήμα της αίθουσας μπορεί να τελειώσει με ένα ελαφρύ ήμισυ γκρι ή γαλακτώδες φύλλο. Στα παράθυρα κρεμάστε μαλακές καφέ κουρτίνες και πίσω από τον καναπέ, τοποθετήστε έναν ψηλό λαμπτήρα δαπέδου με μεταλλικό πόδι βάσης και ένα μεγάλο, στρογγυλό θόλο.

Στο επόμενο βίντεο, μερικές ακόμα ιδέες στην αίθουσα σχεδιασμού 20 τ.μ.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο