Δημιουργήστε ένα κομψό εσωτερικό της κουζίνας-σαλόνι

Η έλλειψη χώρου ή η αρχική κατασκευή της κατοικίας (σε μορφή "στούντιο") συχνά αναγκάζουν τους ανθρώπους να ασχολούνται με τον συνδυασμό των κουζινών και των καθιστικών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απλά να συμφωνήσετε για το είδος των οικοδόμων που τους δόθηκε, οι δυνατότητες για κομψή διακόσμηση είναι πολύ περισσότερο από ό, τι φαίνεται. Απλά πρέπει να τα γνωρίζετε όλα και να είστε σε θέση να εφαρμόσετε.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το εσωτερικό της κουζίνας-σαλόνι γίνεται όλο και πιο δημοφιλής από έτος σε έτος, διότι ο συνδυασμός αυτών των δωματίων σας επιτρέπει να επεκτείνετε ταυτόχρονα το χώρο και να του δώσετε τη μέγιστη ατομικότητα. Σε ένα συνδυασμένο δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλασικό στυλ χαμηλού κλειδιού και σύγχρονη λύση, όταν δίνεται έμφαση στο άνοιγμα του χώρου.

Είναι δύσκολο να εκτελέσετε σε ένα μέρος του δωματίου μια συγκεκριμένη μορφή.και το άλλο είναι το αντίθετο. Μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να εφαρμόσουν ένα τέτοιο σχέδιο σωστά και επαρκώς, χωρίς να παραβιάζουν τους κανόνες σχεδιασμού.

Μιλώντας για τα πλεονεκτήματα της συγχώνευσης κουζινών με σαλόνια, θα πρέπει να αναφέρουμε την εμφάνιση ενός ευρύ, πλήρως ανοιχτό χώρο, το οποίο χωρίζεται εύκολα σε ορισμένα λειτουργικά μέρη. Η δημιουργία στενά τοποθετημένων τραπεζιών και χώρων εργασίας μπορεί να μειώσει σημαντικά την περιττή κίνηση γύρω από το σπίτι, καθιστώντας τους μαγειρικούς χειρισμούς όχι τόσο κουραστικό. Ακριβώς στη διαδικασία εργασίας για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο ή πρωινό, θα είναι δυνατό να μιλήσετε με άλλα μέλη της οικογένειας. Αλλά θυμηθείτε ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε οικιακές συσκευές, δημιουργώντας το χαμηλότερο δυνατό επίπεδο θορύβου.

Στο στούντιο, τα συνδεδεμένα δωμάτια είναι ήδη παρόντα από την αρχή, αλλά στο διαμέρισμα του "Χρουστσιόφ" θα πρέπει να κατεδαφίσουμε τον ενδιάμεσο τοίχο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό το είδος χειραγώγησης απαιτεί άδεια, διαφορετικά η ανάπλαση θεωρείται μη εξουσιοδοτημένη και τιμωρείται - ένα μεγάλο πρόστιμο ή ακόμα και έξωση.Αν αντί να εξάγετε τα μέγιστα οφέλη από τον χώρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ορθά το μεγάλο χώρο του εξοχικού σπιτιού, θα πρέπει να σκεφτείτε μια συνδυασμένη τραπεζαρία. Με την ορθή εφαρμογή του σχεδίου, θα είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό, γεμάτο αέρα και φρεσκάδα δωμάτιο, ευχάριστο τόσο για τους οικοδεσπότες όσο και για τους φιλοξενούμενους.

Η συγχώνευση της κουζίνας με την αίθουσα είναι μια σοβαρή απόφαση, και με όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν ήδη συζητηθεί, θα πρέπει να θυμόμαστε τα πιθανά προβλήματα. Για παράδειγμα, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, όπου χρησιμοποιείται ευρέως μια τέτοια κίνηση, τα σπίτια ζεσταίνονται κυρίως από έτοιμα ημικατεργασμένα προϊόντα και δεν συμμετέχουν σε έναν πλήρη κύκλο γαστρονομικών εργασιών. Ακόμα και ένας πολύ ισχυρός εκχυλιστής δεν θα εξαλείψει όλες τις μυρωδιές, θα φτάσει ακόμα σε μακρινές γωνίες του δωματίου. Επιπλέον, μια από κοινού συναρμολογημένη κουζίνα και διάδρομο θα λερωθεί τόσο έντονα όσο μια αυτόνομη κουζίνα. Και λόγω του μεγάλου μεγέθους της επικράτειας, θα είναι πιο δύσκολο και μακρύτερο να αποκατασταθεί η τάξη από όσο θα θέλαμε.

Μια εναλλακτική λύση είναι ένας μερικός συνδυασμός δύο δωματίων, όταν το διαμέρισμα αποσυναρμολογείται περίπου στη μέση (σε ύψος ή σε μήκος). Ο προκύπτων χώρος σας επιτρέπει να οργανώσετε ενδιαφέροντοποθέτηση ζωνών με φύλλα γυψοσανίδας. σε άλλες περιπτώσεις, μια οθόνη, μια συρόμενη δομή, μια στάση μπαρ ή απλά μια κομψή κουρτίνα μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση των λειτουργικών περιοχών.

Στυλ

Εκτός από τις γενικές εκτιμήσεις, ο σχεδιασμός του καθιστικού κουζίνας πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη συγκεκριμένους λόγους στυλ.

Η σκανδιναβική μορφή σας επιτρέπει να λύσετε ταυτόχρονα πολλά προβλήματα:

  • αύξηση του χώρου στο δωμάτιο.
  • δημιουργία ενός μεγαλύτερου χώρου εργασίας.
  • Επιλέξτε έναν ιστό για έναν συμπαγή πίνακα.
  • οργανώστε όλη αυτή την περιοχή όσο το δυνατόν πιο ζεστή και άνετη.

Επιτρέπεται η χρήση ορθογώνιας καμάρας για οπτικό διαχωρισμό της κουζίνας και των χώρων διαβίωσης. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα δωμάτια δεν συγχωνεύονται μεταξύ τους. Το σκανδιναβικό στυλ χαρακτηρίζεται κυρίως από τη μέγιστη εισαγωγή ανοιχτόχρωμων χρωμάτων στο εσωτερικό, την εντατική χρήση φυσικών υλικών. Ταυτόχρονα, κανένας σχεδιαστής δεν θα αρνηθεί την ευχαρίστηση να χρησιμοποιεί φωτεινά διακοσμητικά αντικείμενα. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η κυριαρχία της λευκής βαφής καθιστά την κουζίνα σχετικά ανθεκτική στη ρύπανση, η αίθουσα παύει να είναι σήμα.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του χρώματος είναι η συμβατότητά του με πολλά άλλα χρώματα, τα οποία σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε χωρίς να παραβιάσετε τον σκανδιναβικό κανόνα.

Δεν είναι λιγότερο ελκυστική νεοκλασικό. Η απελευθέρωση του χώρου επιτυγχάνεται με τη χρήση ενσωματωμένου εξοπλισμού, τη χρήση σχετικώς στενών ανώτερων ντουλαπιών. Ένας από τους τοίχους γίνεται πιο συχνά έμφαση, καλύπτοντας με ταπετσαρία ή άλλη κάλυψη με ένα όχι πολύ φωτεινό στολίδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδώλια, μικρά αγγεία για να διακοσμήσετε το χώρο. Είναι εύκολο να προσθέσετε τα κίνητρα του μινιμαλισμού σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο στυλ, απλά πρέπει να επιλέξετε έπιπλα με λακωνική γεωμετρία και όχι πολύ φανταχτά χρώματα.

Κλασικό εσωτερικό κουζίνα σε συνδυασμό με τον χώρο φιλοξενίας είναι κατάλληλη σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. αν δεν ξέρετε ποια επιλογή θα επιλέξετε, σταματήστε σε αυτήν. Εξαιρετικά σαφείς γραμμές, ακριβά έπιπλα από φυσικό ξύλο, η εξάλειψη των περιττών μερών και διακοσμήσεων, αναμφισβήτητα, θα απευθύνονται σε πολλούς ανθρώπους. Σε καταστάσεις όπου θέλετε να συνδυάσετε κλασικά και μοντέρνα μοτίβα, για να επιτύχετε υψηλές πρακτικές ιδιότητες, συνιστάται να επιλέξετε μια σοφίτα.

Μορφή υψηλής τεχνολογίας διακρίνεται από εκφραστικά ευθύγραμμα περιγράμματα, από αφθονία γυάλινων και μεταλλικών κατασκευών, προτίμηση συσκευών οικιακών συσκευών που κρύβονται μέσα σε προϊόντα επίπλων. Ορισμένοι προβολείς εκπέμπουν φως σε όλη αυτή τη μεγαλοπρέπεια.

Χρώμα διαλύματα

Το χρώμα της κουζίνας-σαλόνι είναι εξαιρετικά σημαντικό, αυτή η παράμετρος καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψή τους. Αν, για παράδειγμα, βάζετε το δάπεδο με γκρι κεραμικό γρανίτη, συνδυάζοντάς το με μεταλλικές προσόψεις οικιακών συσκευών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και εξαρτημάτων, θα έχετε μια πολύ ελκυστική λύση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, προσπαθούν ακόμη να δημιουργήσουν ένα μονότονο εσωτερικό όραμα. Εάν χρησιμοποιούνται διάφορα χρώματα ταυτόχρονα, θα πρέπει να συνδυαστούν αρμονικά. Δεδομένου ότι η κουζίνα είναι συνήθως μικρότερη από το σαλόνι, θα πρέπει να γίνει πιο φωτεινή, για παράδειγμα, ένα σκούρο μπλε ή άλλα κορεσμένα χρώματα.

Αλλά το μέρος του δωματίου όπου θα χαλαρώσετε θα πρέπει να είναι διακοσμημένο με τους πιο ήρεμους τόνους που δεν προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.

Τα ανοιχτά χρώματα συμβάλλουν στην επίλυση ενός τόσο σημαντικού έργου όπως η οπτική επέκταση του χώρου. Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικό, αλλάζοντας τις αποχρώσεις του, αποδεικνύεται ότι δημιουργεί μια αρκετά ενδιαφέρουσα και φρέσκια εμφάνιση.Η αρχική κίνηση είναι να συνδυάσει τον άσπρο τόνο με κρέμα, καφέ και άμμο χρώματα, μερικές φορές πορφυρό χρώμα προστίθεται σε αυτά.

Είδη διακόσμησης

Τα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να διαδραματίσουν το ρόλο τόσο της εξωτερικής προφοράς όσο και της συνιστώσας που ενώνει ολόκληρο το δωμάτιο. Στην τελευταία περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε το πλαίσιο του επιλεγμένου στυλ όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Η εισαγωγή ενός στρογγυλού πολυελαίού ακριβώς πάνω από αυτό, και ιδανικά πάνω από το ίδιο το τραπέζι, θα βοηθήσει να επικεντρωθεί στην αυτονομία της τραπεζαρίας. Τα φώτα οροφής μπορούν επίσης να λειτουργούν ως οπτικά διαχωριστικά, ειδικά όταν το δάπεδο έχει τον ίδιο ρόλο.

Ο αριθμός των συνδυασμών με τζάκι είναι σχετικά μικρός.: είτε χωρίζει το έδαφος σε λειτουργικές περιοχές με τον ίδιο τρόπο είτε ενεργεί ως ο κύριος οργανωτής του. Μια εναλλακτική λύση για την παλιομοδίτικη εστία είναι μια μεγάλη τηλεόραση ή άλλο ελκυστικό στοιχείο.

Τελειώνοντας ιδέες

Ο χώρος της κουζίνας μπορεί να τονιστεί οπτικά από το κουτί που βρίσκεται στην οροφή. μέσα σε αυτό το κουτί τοποθετείται συχνά ο οπίσθιος φωτισμός. Εάν τοποθετήσετε τη δομή σε ολόκληρη την περίμετρο του δωματίου,θα γίνει ένας οπτικός σύνδεσμος. Ενετικό γύψο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη τοίχων, και μερικές φορές οροφές, σε συνδεδεμένες αίθουσες. Αλλά ακόμα πιο γνωστές είναι οι άλλες επιλογές.

Στο τμήμα της κουζίνας απαιτείται η χρήση μόνο υλικών που δεν εκτίθενται στις επιβλαβείς επιπτώσεις του νερού, των χημικά ενεργών απορρυπαντικών, των λιπών και του άνθρακα. Τις περισσότερες φορές πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε κεραμικά πλακίδια, κεραμικό γρανίτη, φυσική και τεχνητή πέτρα. Το κομμάτι των επισκεπτών του σπιτιού της κουζίνας είναι πολύ πιο ελεύθερο, εκεί μπορεί κανείς να καθοδηγείται από τις δικές του προτιμήσεις, τις εκτιμήσεις του σχεδιασμού. Laminate, χαλί, λινέλαιο βρίσκονται ευρέως? καλύτερα από τους ανθρώπους μερικές φορές επιλέγουν δάπεδα. Στους τοίχους τοποθετούν πλακάκια, κολλάνε όλα τα είδη ταπετσαριών, χρησιμοποιούν βερνίκια, χρώματα και σμάλτα.

Προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι το συνολικό ύφος του χώρου είναι πανομοιότυπο σε όλες τις κύριες ζώνες, σε όλες τις επιφάνειες του δωματίου. Οι μοντέρνοι και κομψοί τόνοι του 2017-2018 δεν περιορίζονται σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αλλά οι έντονες μπλε αποχρώσεις θα φαίνονται ελκυστικές. Εκτός από τους χρωματικούς συνδυασμούς, θα πρέπει να σκεφτείτε ποιες υφές θα χρησιμοποιηθούν σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πολύ διαφορετικές με πολλά διακοσμητικά υλικά.

Πώς να επιλέξετε έπιπλα;

Οι κατάλογοι των καταστημάτων Ikea και άλλων καταστημάτων επίπλων παρέχουν πολλές ευκαιρίες για επιλογή κατάλληλων προϊόντων. Είναι όμως απαραίτητο να λάβουμε υπόψη τις βασικές αρχές και τα σημεία, ώστε να μην συγχέουμε. Στην τραπεζαρία συνιστάται να μην τοποθετούνται πολύ μεγάλα τραπέζια και μαλακές καρέκλες, επιτυγχάνοντας έτσι γνήσια άνεση. Ένας χαμηλός-κρέμασμα πολυέλαιος θα βοηθήσει να γίνει ο χώρος πιο κομψό.

Ο περιορισμός του χώρου αναψυχής μπορεί να είναι καναπές · στην περίπτωση αυτή, οι γωνιακές παραλλαγές είναι ιδιαίτερα καλές.

Η διακόσμηση των countertops και των ράβδων μπαρ με μια ξύλινη σανίδα τους καθιστά πολύ πιο ελκυστικά και πολυτελή από τις απλές επιλογές. Όπου είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι πλήρους μεγέθους, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έπιπλα διατεταγμένα με τη μορφή γράμματος G. Συχνά, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν έπιπλα που μοιάζουν με σχεδιαστές για να σχεδιάζουν κουζίνες και σαλόνια. εάν ο χώρος δεν είναι μόνο συνηθισμένος, αλλά και όσο το δυνατόν πιο ανοικτός, οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα σύνολα γωνιών είναι η καλύτερη λύση.

Το χρώμα του ακουστικού είναι απολύτως αδύνατο να γίνει έτσι ώστε να μην συνδυάζεται με το χρώμα των άλλων επίπλων. Ο τόνος της πρόσοψης μπορεί να είναι πανομοιότυπος με το χρωματικό σχήμα των τοίχων (και έπειτα τα έπιπλα φαίνεται να έχουν «χαθεί») και μπορεί να συγκρουστούν απότομα σε σχέση με αυτό.Εάν η συνολική διάταξη του διαμερίσματος - στούντιο, οι πιο ελκυστικές θα είναι οι γυαλιστερές προσόψεις.

Επιλογές για διαφορετικά σπίτια και διαμερίσματα

Για ένα εξοχικό σπίτι και ένα διαμέρισμα, διακοσμημένο με παρόμοιο στυλ, είναι πολύ καλό να χρησιμοποιείτε δοκάρια οροφής. Ένα πιο αριστοκρατικό εσωτερικό απαιτεί κατάλληλα σχεδιαστικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων τα παράθυρα κόλπων προσελκύουν την προσοχή. Είναι ακατάλληλο να τα χρησιμοποιήσετε σε διαμερίσματα πόλης, επειδή θα χρειαστούν πάρα πολλές άδειες, μερικές φορές μπορούν να αποτρέψουν αλλοιώσεις στον τοίχο στήριξης καθόλου.

Σε ένα μικρό διαμέρισμα, μια ελκυστική λύση είναι ο συνδυασμός ενός καθιστικού και μιας κουζίνας χωρίς να καταστρέφουν τα χωρίσματα. Για να αποφύγετε την ανάγκη να συμφωνήσετε σε ένα τέτοιο βήμα, απλώς αφαιρέστε την πόρτα και αντικαταστήστε την με ένα κομψό τόξο. Αλλά σίγουρα ένα που ανοίγει μια ευρεία προοπτική και μια ελεύθερη επισκόπηση του χώρου της κουζίνας από το σαλόνι, και ο χώρος φιλοξενουμένων από την κουζίνα. Σκεφτείτε ότι σε ένα μικρό διαμέρισμα στυλιστικά και έπιπλα καινοτομίες δεν φαίνονται πάντα καλά, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε αν είναι επιτρεπτά - συμβουλευτείτε τους έμπειρους σχεδιαστές.

Δεν πρέπει να αγνοηθούν οι διαφορές μεταξύ της ρωσικής προσέγγισης της συνδυασμένης κουζίνας και του καθιστικού από την ευρωπαϊκή (αμερικανική).Αμέσως αποφασίσετε εάν πρέπει να διαγράψετε τα όρια μεταξύ των τμημάτων του δωματίου μέχρι το τέλος ή καλύτερα να αφήσετε ξεκάθαρα επισημασμένες γραμμές που χωρίζουν τις λειτουργικές περιοχές μεταξύ τους. Η υπό όρους διαίρεση του χώρου επιτυγχάνεται, για παράδειγμα, χάρη στις "νήσους" της κουζίνας, ειδικά αν τα διαφορετικά πρόσωπά τους είναι διακοσμημένα σύμφωνα με το θραύσμα του δωματίου στο οποίο έχουν γυριστεί.

Σημαντικό: σε μια κατοικία εξοπλισμένη με σόμπα αερίου, η πλήρης κατεδάφιση του τοίχου ανάμεσα στην κουζίνα και τα παρακείμενα δωμάτια απαγορεύεται από τους κανόνες ασφαλείας. Οι σχεδιαστές συχνά απομακρύνονται, εφαρμόζοντας μέρος του σχεδιασμού κάτω από το μπαρ, ενώ συγχρόνως αφήνουν την εμφάνιση μιας πόρτας.

Μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει και θα αυξήσει τον φωτισμό, και θα παρατηρήσει με σαφήνεια την εδαφική διαίρεση.

Έργα στην περιοχή

Χαρακτηρίζουμε πολλά σχέδια που σχεδιάζουν την κουζίνα που συνδέεται με το σαλόνι.

Εάν η συνολική έκταση της κατοικίας είναι 30 τετραγωνικά μέτρα. m και περισσότερο, είναι ακόμα επιθυμητό να συνδυάσουμε όχι μόνο την κουζίνα και το σαλόνι, αλλά και το loggia (μπαλκόνι)? Δημιουργώντας ένα κοινό χώρο από αυτούς, μπορείτε να κάνετε τη ζωή πιο άνετη και να επεκτείνετε τις ευκαιρίες για πειραματισμό. Μέγεθος κουζίνας 8-10 τετραγωνικών μέτρων. m θα φανεί καλό με μια σαφή ζώνη.

Όταν ο συνολικός χώρος είναι πολύ μεγάλος (η περιοχή είναι 20 τ.μ., 21, 25), η διάκριση είναι επίσης σημαντική, έτσι ώστε η λειτουργικότητα του κάθε τμήματος να είναι ευνοϊκή. Η ιδέα της διαφοράς μεταξύ τους οφείλεται στη χρήση ανόμοιων επενδύσεων δαπέδων.

Ένα δωμάτιο μήκους 16 μέτρων μπορεί να τελειώσει σε Σκανδιναβικό στιλ:

  • εάν τα εξαρτήματά του είναι συνεχή, συνιστάται η συγκέντρωση όλων των επίπλων σε μία από τις πλευρές.
  • Σετ κουζίνας που συνήθως τοποθετείται με τη μορφή του γράμματος D.
  • είναι λογικό να επιλέξετε ένα ενσωματωμένο ψυγείο και ένα μεγάλο περίβλημα ύψους (κρύβοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό).
  • αρνούνται από τα άνω ντουλάπια, αλλιώς δεν θα ξεπεράσουν πάρα πολλά εδάφη, τα ανοικτά ράφια θα λειτουργήσουν ως αντικατάσταση γι 'αυτούς.

Με έκταση 15 και 17 τετραγωνικών μέτρων. m προσέγγιση θα είναι περίπου το ίδιο.

Δημιουργούμε έπιπλα για το δωμάτιο

Αν θέλετε το σπίτι να έχει ένα τετράγωνο σαλόνι και δεν ικανοποιεί αυτή την απαίτηση, μπορείτε να μετακινήσετε την μπροστινή πόρτα, τότε οι ομοιότητες θα αυξηθούν. Όταν το τετράγωνο δημιουργείται ή είναι διαθέσιμο αρχικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε με ασφάλεια ακόμα και τα μαζικά έπιπλα.

Το ορθογώνιο σαλόνι-κουζίνα δεν φαίνεται πολύ ελκυστικό, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το διακοσμήσετε πιο κομψά, για να εξομαλύνετε τις δυσανάλογες διαφορές.Αρχίστε να εργάζεστε με το σχηματισμό του πιο λεπτομερούς σκίτσου, το οποίο θα εμφανίζει όλα τα έπιπλα και όλους τους διαδρόμους, σηματοδοτώντας την απόσταση μεταξύ τους.

Σημαντικό: μην αφήνετε περάσματα μικρότερα από 0,8 μ., Είναι εντελώς ανέφικτα και μάλιστα εξωτερικά φαίνονται πολύ κακά, φαίνεται ότι το δωμάτιο είναι υπερφορτωμένο. Σε ορθογώνια δωμάτια, είναι επιτακτική ανάγκη να επισημανθεί με σαφήνεια ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που θα συγκεντρώνει όλη την προσοχή και θα χρησιμεύει ως σημασιολογικός διοργανωτής του χώρου.

Όμορφα παραδείγματα

Φωτεινό, φιλικό σαλόνι-κουζίνα είναι ιδανικό για κάθε εξοχική κατοικία, με σπάνιες εξαιρέσεις. Οι ανοιχτοκίτρινοι τοίχοι και μια οροφή με άφθονες λευκές λωρίδες, έπιπλα λευκού χιονιού, πολλές πηγές φωτός θα υπογραμμίσουν αυτή την ιδέα. Σε ένα από τα τείχη μπορούν να τοποθετηθούν ελκυστικές φωτογραφίες και μικρά έργα ζωγραφικής, που συλλέγονται στην ομάδα ειδικών ειδών.

Και τότε οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από την ιδέα της πιο φυσικής κατοικίας. Ένα τεράστιο δωμάτιο με μια σκάλα σχεδόν όλα πλαισιωμένο από ελαφρύ ξύλο. Οι μοναδικές εξαιρέσεις είναι τα πατάκια και μερικά αξεσουάρ. Τα παράθυρα αυστηρής γεωμετρικής διαμόρφωσης φαίνονται επίσημα και εορταστικά.Ένας εξαιρετικός συνδυασμός με έναν λευκό καναπέ είναι πολλά πολύχρωμα μαξιλάρια. η σκάλα απενεργοποιείται από διακοσμητικά αντικείμενα τοποθετημένα κατά μήκος αυτής.

Το σαλόνι κουζίνας στη χώρα μπορεί αρχικά να προκαλέσει σύγχυση πάνω από την υπερχείλιση του χώρου. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείται αρκετά καλά και με σαφήνεια. Οι προγραμματιστές αποτίουν φόρο τιμής στη φυσικότητα, χρησιμοποιώντας άφθονα ξύλο και πέτρα, τοποθετώντας ένα μικρό φυτό μπροστά στο τζάκι και ένα μεγαλύτερο προς τα αριστερά του. Η καταπληκτική διαμόρφωση της οροφής, όπου μπορεί να δει κανείς ευχάριστα κιτρινωπά σανίδια πίσω από τη λευκή διακόσμηση, έχει την ίδια σκέψη.

Στο μικρό σαλόνι-κουζίνα πρέπει κανείς να ξυπνήσει άψογα μαζί, έτσι ώστε ο καναπές να απέχει από τα έπιπλα κουζίνας και η σόμπα είναι αρκετή για να περάσετε ελεύθερα. Τα λευκά και μαύρα χρώματα εκπέμπονται από την πράσινη εσοχή του χώρου της κουζίνας του δωματίου. Ο κύριος λαμπτήρας - στην οροφή, στρογγυλό σχήμα, με ωραίο μαύρο χείλος, δίνει ένα δροσερό λευκό φως. Φωτιστικές συσκευές με πιο ελκυστική εμφάνιση κρέμονται ακριβώς πάνω από την επιφάνεια εργασίας.

Πώς να συνδυάσετε την κουζίνα με το σαλόνι, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο