Επιλέγοντας ένα μετρητή μπαρ στο σαλόνι

Οι μετρητές μπαρ δεν είναι μια νέα εφεύρεση, αλλά η δημοτικότητά τους άρχισε να αυξάνεται με την έλευση μεγάλων διαμερισμάτων, ιδιωτικών κατοικιών, αρχοντικών. Με σκόπιμες ενέργειες, τέτοια μοντέρνα αντικείμενα της ζωής μπορούν να εγκατασταθούν σε μικρά διαμερίσματα με μικρές κουζίνες. Οι σχεδιαστές μας αντιμετωπίζουν οποιεσδήποτε εργασίες.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Ο μετρητής μπαρ σε ιδιωτικά σπίτια και σύγχρονα διαμερίσματα ενισχύεται όλο και περισσότερο ως ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού χώρου του καθιστικού. Με την τοποθέτησή τους, ο χώρος του δωματίου γίνεται πιο λειτουργικός. Μια ποικιλία μετρητών μπαρ επιτρέπει την επιλογή της καταλληλότερης επιλογής για κάθε σαλόνι. Το πραγματικό rack αποτελείται από ένα ελάχιστο σύνολο στοιχείων.

Αυτό είναι ένα υψηλό τραπέζι και σκαμνιά ή ψηλές καρέκλες με υποπόδια διαφορετικών αρχικών σχεδίων, ανάλογα με το στυλ που επιλέξατε.Στην πραγματικότητα, το μπαρ συνεχίζει την κουζίνα και χωρίζει την τραπεζαρία από την κύρια κουζίνα. Μερικές φορές αυτό το περίπτερο χρησιμοποιείται αντί για το τραπέζι, ειδικά εάν η οικογένεια είναι μικρή, 3-4 άτομα.

Απόλυτα από το τραπέζι του δείπνου δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν, για μια μεγάλη οικογένεια είναι απλά απαραίτητο.

Οφέλη

Οι μετρητές μπαρ έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά που τα διακρίνουν από τα συνηθισμένα τραπεζάκια:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια μικρών διαστάσεων για μικρά σαλόνια και κουζίνες. Μια αρκετά μεγάλη εταιρεία μπορεί να καθίσει στον πάγκο με στρογγυλεμένες άκρες. Η απλή εξυπηρέτηση δεν απαιτεί πολύ χρόνο και αντικείμενα, όπως είναι απαραίτητο για το τραπέζι του δείπνου.
 • ο μετρητής μπαρ χωρίζει φυσικά την κουζίνα και το καθιστικό, δημιουργεί μια πρωτότυπη ατμόσφαιρα στο σπίτι?
 • Τα μοντέρνα σχέδια σπιτιού των ράφια δεν μπορούν να προκαλέσουν συσχετισμούς με μπαρ και άλλους χώρους ανάπαυσης και τροφής, τα στυλ και τα μοντέλα τους αντιστοιχούν μόνο στο εσωτερικό και τις διατάξεις νέων διαμερισμάτων και ιδιωτικών κατοικιών.

Μοντέλα και στυλ

Το σαλόνι με έναν πάγκο μπαρ δίνει στο διαμέρισμα έναν εντελώς νέο σκοπό και αλλάζει την εμφάνιση, το στυλ του και διευρύνει τις δυνατότητες σχεδίασης. Τώρα υπάρχουν διάφορα στυλ:

 • Hi-tech. Συμμετέχει εδώ η συμμαχία μέταλλο και γυαλί, η έμφαση δίνεται στα φωτεινά στοιχεία. Αφρώδη μεταλλικά στηρίγματα, γυάλινες πάγκες, ανοξείδωτος χάλυβας, φωτισμός φθορισμού. Οι οδηγίες είναι διαφορετικές, από τον αθλητισμό έως το φανταστικό.
 • Κλασικό Αυτό το στυλ δίνει έμφαση στην αξιοπρέπεια και την απόλυτη γεύση του ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος ή ιδιωτικής κατοικίας. Μπαρ ράφια στο στυλ του κλασικού τελειώσει με ακριβά και ανθεκτικό ξύλο, αλλά στην έκδοση του προϋπολογισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υλικά MDF και μοριοσανίδες. Τα ράφια διακρίνονται από σχετικά μεγάλο αριθμό προσεκτικά διακοσμημένων μικρών τεμαχίων σκληρού ξύλου.
 • Σύγχρονη Η έννοια αυτή περιλαμβάνει τις απαιτήσεις της πολυτέλειας και της κομψότητας σε όλες τις λεπτομέρειες, ενώ η πρακτικότητα και η απόδοση των κύριων λειτουργιών των επίπλων, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας και του μπαρ, θα πρέπει να διατηρούνται με συνέπεια. Η ευελιξία του στυλ Art Nouveau βασίζεται στην ποικιλία των χρωμάτων, που σας επιτρέπει να εισάγετε τον πάγκο του μπαρ στο σαλόνι με οποιοδήποτε εσωτερικό. Όλα τα προϊόντα στο στυλ Art Nouveau διακρίνονται από σαφείς γραμμές, αυτοπεποίθηση και άκαμπτη κατασκευή. Για να εξαλείψετε την επανάληψη και την ασυμβατότητα του στυλ, κάντε μετρητές bar για μεμονωμένα έργα.
 • Disco, εύκολο και δυναμικό ύφος.Καλείται επίσης νεολαία. Τα διακοσμητικά στυλ του Disco εκφράζουν το χρώμα, τη δυναμική μαζί με την άνεση, την ευκολία στην επαφή. Τα ράφια ράβδων σε αυτό το στυλ διακρίνονται από μεταλλικές επιφάνειες χρωμίου, αφθονία από πλαστικό, καλό τεχνητό δέρμα. Τα φωτεινά χρώματα και η αμετάβλητη σφαιρική μπάλα πάνω από την βάση δίνουν την ιδιαίτερη γοητεία τους.
 • "Λαϊκό" στυλ της χώρας. Αυτό δεν είναι μόνο η αισθητική του καουμπόη, αλλά και η γεύση της χώρας στην οποία βρίσκεται η κατοικία. Στην πραγματικότητα στις αίθουσες ο μετρητής μπαρ ήταν απλώς ο σύνδεσμος όλων των στοιχείων του εσωτερικού του ιδρύματος. Αποτελείται από φυσικά υλικά, μερικές φορές με πέτρα, υφάσματα λινό, καλαμάκια. Το στυλ της χώρας υποστηρίζεται από την παρουσία στο μεταλλικό δοχείο μεταλλικών δοχείων και κεραμικών, παρόμοιες με τις λαϊκές μορφές. Οι ξύλινες καρέκλες είναι απλές αλλά ισχυρές και άνετες μορφές - ένα υποχρεωτικό εξάρτημα των μετρητών μπαρ μιας χώρας.
 • Γαλλικό "χωριό" provence. Η απλότητα, η ευκολία, η ευκολία αυτού του στυλ προσελκύει τους λάτρεις της ρουστίκ άνεση. Η σχάρα είναι κατασκευασμένη από συμπαγές ξύλο. Το στυλ της Προβηγκίας είναι δύσκολο να αναμειχθεί με τη χώρα ή ρουστίκ.Η Προβηγκία υπάρχει σε ενότητα με τη φύση, η οποία εισέρχεται στο σπίτι και από το κατώφλι κατακτά όλο το χώρο. Το κύριο πράγμα σε αυτό το ύφος είναι η χρήση φυσικών υλικών και παστέλ αύρας. Λεπτομέρειες στο εσωτερικό είναι κατασκευασμένα από ξύλο, πηλό, κεραμικά, πέτρα, κράματα χαλκού, βαμβάκι και λινάρι. Από όλα αυτά απλά αποτελείται από ειλικρίνεια και ευαισθησία, την απλότητα και την καλοσύνη. Η φαινομενική ευκολία και η αφέλεια της Προβηγκίας δεν πρέπει να είναι παραπλανητική. Μπορούν να επιτευχθούν μόνο γνωρίζοντας την ιστορία, τη ζωή και τα χαρακτηριστικά της χρήσης παλαιών αξεσουάρ.

Λίγο μακριά από τα περίπλοκα στυλ που αξίζει πατάρι. Στο στυλ σοφίτας, η τραχύτητα και η αρχαιότητα στην εξωτερική εντύπωση του εσωτερικού είναι αισθητή πάνω απ 'όλα. Όλα εξαρτώνται κυρίως από την κορυφή του τραπεζιού. Η ελεύθερη επιλογή της φόρμας επιτρέπει την απεικόνιση των επιτραπέζιων τραπεζιών ως τετραγώνων με οποιεσδήποτε άκρες · μπορεί να είναι μια ομαλή τομή ξύλου.

Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένη, εμποτισμένη με ένα σωστά επιλεγμένο χρώμα ή ζωγραφισμένο επιδέξια και ποιοτικά. Το χρώμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Στην κατασκευή των μετρητών μπαρ χρήση πατάρι:

 • καλά επεξεργασμένο ξύλο.
 • επιχρωμιωμένα και επινικελωμένα μεταλλικά μέρη.

Καλύπτει από φυσικό και ανθεκτικό τεχνητό δέρμα και επιλεγμένα αξεσουάρ.

Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι ένας κλειστός πάγκος που τοποθετείται στην κουζίνα ή στην αίθουσα. Σε αυτό το ράφι έχουν διαφορετικά ράφια και συρτάρια, από τα οποία προκύπτει το ντουλάπι, όπου έβαζαν τα πιάτα και τα δοχεία με αλκοόλ.

Πού θα εγκατασταθεί;

Κατά την εγκατάσταση του μπαρ στο σαλόνι, γίνεται το κέντρο του εσωτερικού ολόκληρου του χώρου της αίθουσας. Καθιστικό - χώρος ανάπαυσης για όλη την οικογένεια, υποδοχή επισκεπτών, κρατήσεις αργιών. Ο μετρητής ράβδων θα προσελκύσει γενική προσοχή στον εαυτό του, και εάν εφαρμοστεί ως νησί, τότε οι λειτουργίες του μπορούν να επεκταθούν περαιτέρω. Χρησιμοποιώντας την αντίθεση του χρώματος και της υφής του υλικού, ο μετρητής ράβδων μπορεί να διακριθεί με επιτυχία από το γενικό εσωτερικό, δεν θα σπάσει τη συνολική αρμονία, αλλά θα δημιουργήσει ευκαιρίες για μια ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο.

Σε ένα σπίτι με ψηλά ταβάνια, μπορείτε να εγκαταστήσετε μετρητές μπαρ πολλαπλών επιπέδων. Κάθε επίπεδο είναι τοποθετημένο σε ξεχωριστές ράβδους, οι οποίες μετά τη συναρμολόγηση είναι διακοσμημένες για το συνολικό σχέδιο του rack. Μονοεπίπεδο - αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι μετρητές bar, είναι φθηνότεροι από άλλους, αλλά μπορεί να διακοσμηθεί με ακριβά.Κατά την επιλογή ενός μοντέλου ράφι και ενός σετ μπαρ, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ο εσωτερικός σχεδιασμός της κουζίνας και του καθιστικού, κάνοντας εκτεταμένη χρήση των επιλογών χρήσης υλικού και χρώματος.

Σε ευρύχωρα διαμερίσματα, το κιτ αυτό γίνεται ένα φυσικό διαμέρισμα μεταξύ του καθιστικού και της κουζίνας, δημιουργώντας κουζίνα και καθιστικό. Στην κατασκευή των μετρητών μπαρ εφαρμόζει την αρχή του μινιμαλισμού, στο οποίο το πιο σημαντικό πράγμα είναι η άνεση και η άνεση. Δεν πρέπει να τα γεμίζετε με ράφια, σουβέρ, αρκετά ντουλάπια στην ίδια την κουζίνα. Για διαφορετικές προτιμήσεις και προτιμήσεις, ο ράφι μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από τον καναπέ ή μπροστά από τον καναπέ, κατά μήκος του τοίχου ή να γίνει γωνία. Το κύριο πράγμα είναι η άνεση, η άνεση και η αναφορά στο συνολικό σχεδιασμό του καθιστικού ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού.

Πάγκοι

Αυτά είναι τα κύρια μέρη των μετρητών bar οποιουδήποτε στυλ, μοντέλου και μεθόδου κατασκευής. Υπάρχουν πολλά υλικά που ταιριάζουν καλύτερα για να εκτελέσουν τις βασικές λειτουργίες των μπαρ και να τονίσουν την ομορφιά των σετ μπαρ. Οι πάγκοι είναι κατασκευασμένοι από μασίφ ξύλο, τεχνητή πέτρα, μάρμαρο, γυαλί, πλαστικό. Υπάρχει ένα υλικό που μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε από τις απαριθμούμενες ιδιότητες.

Αυτό είναι το Corian, το οποίο είναι σκληρότερο από το μάρμαρο, αλλά είναι εύκολο να αλέσει.Εξωτερικά πολύ ελκυστική, είναι δυνατό να το λυγίσει για να δώσει διαφορετικές μορφές. Το υλικό είναι μη τοξικό, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα.

Χρώματα και τελειώματα

Το μαύρο μάρμαρο στο σχεδιασμό του μπαρ γίνεται ένα πραγματικό έργο τέχνης. Το φως μάρμαρο σχηματίζει μια ορθογώνια ευρύχωρη δομή, η οποία μπορεί να πάρει ολόκληρη την εταιρεία. Εδώ συνδυάζονται διάφορες λειτουργίες.

Λακωνικό περίπτερο επενδεδυμένο με τεχνητό μαύρο γρανίτη. Τα λευκά καθίσματα του μπαρ έρχονται αντιμέτωπα αισθητά και ταυτόχρονα δίνουν έμφαση στη γενική προετοιμασία του καθιστικού σε στιλ υψηλής τεχνολογίας. Προσοχή παρατηρείται στον γραμμικό μετρητή ράβδων στο σαλόνι του ρετιρέ. Εδώ φωτίζονταν οι πρόσοψεις της βάσης και η ποδιά κουζίνας με διακοσμητικά με όνυχα.

Ένα στενό ράφι από σκούρο καφέ-χρωματισμένο μάρμαρο με όμορφες φωτεινές ραβδώσεις γίνεται το διαμέρισμα μεταξύ της κουζίνας και του τραπεζαρίας. Και εδώ χρησιμοποιήθηκε μια αντίθεση με το εσωτερικό των ανοιχτόχρωμων χρωμάτων, που τόνισε το φωτεινό και αξιοπρόσεχτο σχέδιο.

Για το μπαρ (νησί) που προσφέρονται σγουρά λαμπερά μεταλλικά πόδια και έγιναν τα πιο εκφραστικά στοιχεία σε αυτή τη σύνθεση.Η λαμπερή εμφάνιση και η λεπτή κομψότητα είναι αποτέλεσμα της χρήσης του στυλ Art Deco.

Τα επιχρυσωμένα γλυπτά και οι μίνι-στήλες, που συμπληρώνονται με πλούσιες πρωτεύουσες, αποτελούν μια εκλεπτυσμένη όμορφη μπαρόκ σύνθεση με βάση σε σχήμα Τ. Τραπέζια από μπαρέτες ταπετσαρισμένα σε φυσικό δέρμα, το χρώμα της φρέσκιας κρέμας προστίθενται με επιτυχία σε αυτό.

Η συμπαγής χερσόνησος για δύο καθίσματα φαίνεται υπέροχα σε μια μικρή λευκή κουζίνα. Τα πάντα συνδυάζονται με ένα σετ επίπλων και η ανάγλυφη πρόσοψή του είναι διακοσμημένη με τον ίδιο τρόπο με τα ντουλάπια κουζίνας.

Συμβουλές για την επιλογή

Μια τέτοια αφθονία στυλ και σχέδια μπορεί να κάνει δύσκολο να επιλέξετε ένα καλό μπαρ. Ένας έμπειρος σχεδιαστής θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις προτιμήσεις σας και να προτείνετε την επιθυμητή επιλογή. Η πολυτέλεια και η τιμή είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και η επιλογή σας μπορεί να γίνει συντριπτική. Η οικονομική προετοιμασία και οι ακριβείς προκαταρκτικοί υπολογισμοί πρέπει να είναι λεπτομερείς και με εγγυημένο περιθώριο. Θα είναι δυσάρεστο αν μια καλή ιδέα κολλήσει στα μισά έργα ή σε ένα σημαντικό στάδιο ολοκλήρωσης.

Οι ευκαιρίες των ανθρώπων με μεγάλο πλούτο δεν πρέπει να οδηγούν σε άκρα και υπερβολές, με έμφαση στην υπερβολική πολυτέλεια. Η συμφόρηση με τις αρχαιότητες, τα στυλ ανάμειξης μπορούν να διαταράξουν την αρμονία του σχεδιασμού και αντί του θαυμασμού να προκαλέσουν μόνο γελοιοποίηση.Αν επιλέξετε το ύφος και το σχέδιο, πραγματοποιούνται όλοι οι υπολογισμοί, όλα τα έξοδα και τα προγράμματα συντονίζονται, φέρνουν με ασφάλεια το θέμα σε ένα όμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας της δικής σας αρχικής γραμμής, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο