Λευκά έπιπλα για το σαλόνι: τοποθετούμε τις προθέσεις σωστά

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε λευκό χρώμα, θα είστε σίγουρα σε θέση να φτιάξετε οπτικά το φως του δωματίου, ευρύχωρο και άνετο. Αυτό το δωμάτιο έχει καλή ξεκούραση μετά από μια δύσκολη μέρα. Σε αυτό το δωμάτιο, μπορείτε να συγκεντρώσετε θορυβώδεις εταιρείες και να έχετε πάρτι τα σαββατοκύριακα. Τα λευκά έπιπλα θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για έναν τέτοιο χώρο: καταλαβαίνουμε τους κανόνες για την τοποθέτηση τόνων.

Οφέλη

Πολλές οικοδεσπότες τείνουν να συμφωνούν ότι το λευκό χρώμα των επίπλων είναι ανέφικτο. Αυτή είναι η γνώμη πολλών χρηστών. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε εντελώς τη δική σας στάση απέναντι σε αυτό το κλασικό χρώμα.

Έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Το λευκό χρώμα έχει θετική επίδραση στη γενική κατάσταση των κατοίκων ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού.Μπορεί να ηρεμήσει, να εξομαλύνει τα αρνητικά συναισθήματα.
 • Το λευκό θεωρείται παγκόσμιο χρώμα. Συνδυάζεται άριστα με άλλες αποχρώσεις μιας χρωματικής παλέτας, ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.
 • Τα λευκά γυαλιστερά έπιπλα είναι κατάλληλα για σαλόνια σε πολλές στυλιστικές κατευθύνσεις. Είναι κατάλληλο για την αίθουσα σε κλασικό στιλ, μοντέρνα κατεύθυνση σχεδιασμού.
 • Το λευκό χρώμα χαρακτηρίζει την ακρίβεια και την αγνότητα. Θα κάνει κάθε εορταστικό χώρο, ακόμη και ένα μικρό σαλόνι, ιδανικό για δωμάτια με μινιμαλιστικό εσωτερικό.
 • Τα λευκά έπιπλα αντικατοπτρίζουν απόλυτα το φως. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για δωμάτια με παράθυρα που βλέπουν προς βορρά. Να είστε βέβαιος να εξετάσει αυτό το γεγονός.
 • Απλά δεν βαρεθείτε με αυτό το χρώμα. Με τη βοήθεια όμορφων και φωτεινών αξεσουάρ μπορείτε να αλλάξετε τη διάθεση του δωματίου. Θα χρειαστείτε διακοσμητικά μαξιλάρια αν έχετε λευκό καναπέ.
 • Για την επίπλωση σε λευκό, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ένα φόντο με αντίθεση. Όταν το καθιστικό συνδυάζεται συμπαγές με την κουζίνα, τα λευκά έπιπλα θα δημιουργήσουν ένα ενιαίο ενιαίο χώρο. Το δωμάτιό σας θα φαίνεται ολιστικό.
 • Το λευκό χρώμα είναι πάντα στη μόδα.Το εσωτερικό σας θα είναι σε τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Αυτά τα έπιπλα έχουν πολλά πλεονεκτήματα που είναι μοναδικά γι 'αυτήν.

 • Καθαρίστε τα πάντα. Αυτά τα κριτήρια υποχρεώνουν τους αγοραστές να προτιμούν αυτό το χρώμα.
 • Δημιούργησε ψευδαίσθηση της έντασης. Αυτό το χρώμα θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε το χώρο στο δωμάτιο, να το κάνετε οπτικά ευρύτερο και μεγαλύτερο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μικρά δωμάτια.
 • Άνεση Τα λευκά έπιπλα είναι ιδιαίτερα άνετα. Ο λευκός καναπές πρέπει να ξεκουραστεί.
 • Πρακτικότητα. Σε λευκά ντουλάπια, ράφια και ράφια η σκόνη είναι σχεδόν αδύνατη. Τα λευκά καλύμματα σε μια ρίζα λύνουν ένα πρόβλημα με τον καθαρισμό. Για λευκά έπιπλα, όλοι αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή.

Τοίχος

Εάν θέλετε να νιώσετε άνετα και άνετα στο καθιστικό, βάλτε σε αυτό ένα χιονισμένο τοίχο. Θα γίνει σίγουρα ένα κομμάτι έπιπλα στο δωμάτιο, το οποίο θα συμβάλει στην ποιοτική ξεκούραση. Το κομμάτι των επίπλων σε αυτό το χρώμα θα διαλυθεί στο γενικό εσωτερικό. Ταυτόχρονα, το ουδέτερο λευκό δεν πρέπει να είναι πολύ στην εσωτερική σύνθεση. Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε σε αυτό το χρώμα φωτεινά αξεσουάρ ή όμορφο φωτισμό.Έτσι, όχι μόνο διαιρείτε το δωμάτιο σε ειδικές ζώνες, αλλά και φέρνετε σε φωτεινά χρώματα που θα δούμε αρμονικά σε λευκό φόντο.

Ο τοίχος είναι πραγματικά ένα καθολικό στοιχείο οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. Θεωρείται αρκετά ευρύχωρο, μπορεί να αποθηκεύει άνετα όλα τα υπάρχοντά σας και να τα διατηρεί σε άριστη κατάσταση.

Οι λευκοί τοίχοι έχουν ειδικά πλεονεκτήματα:

 • Διακρίνονται για μια ακριβή και κομψή εμφάνιση.
 • βοηθούν στην αύξηση των ορίων της αίθουσας, ειδικά σε μικρούς χώρους.
 • Μπορούν να προστεθούν σε κάθε εσωτερικό στυλ.
 • διάφορα αξεσουάρ φαίνονται όμορφα στον λευκό τοίχο.

Ο λευκός τοίχος έχει μειονεκτήματα: παρόλο που δεν βλέπει πάρα πολύ τη σκόνη του σπιτιού, σημειώνεται, κάτι που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι που λατρεύουν δημιουργικά πειράματα.

Τα λευκά έπιπλα κάνουν το καθιστικό στείρο: χάρη σε αυτό το προϊόν, το δωμάτιο μπορεί να μοιάζει με νοσοκομείο.

Συνδυασμοί με λευκό

Είναι απαραίτητο να αραιωθεί το σαλόνι με φωτεινά χρώματα. Έτσι ώστε τα έπιπλα δεν συγχωνεύονται σε ένα ενιαίο λευκό σημείο, μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ σε μπορντό, ανοιχτό πράσινο, μαύρο, καφέ αποχρώσεις.Για το κύριο υπόβαθρο είναι προτιμότερο να επιλέξετε εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων οι μοβ, μπεζ, πράσινοι και γκρι αποχρώσεις της παλέτας χρωμάτων συνδυάζονται ιδιαίτερα αρμονικά με το λευκό.

Τύποι τοίχων

Σήμερα, οι τοίχοι επίπλων παράγονται σε τεράστια κλίμακα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι:

 • Κλασικό Τις περισσότερες φορές αυτοί οι τοίχοι τοποθετούνται κοντά στον τοίχο. Εδώ θα είναι βολικό για σας να αποθηκεύσετε, για παράδειγμα, πιάτα.
 • Γωνία. Αυτό είναι το πιο λειτουργικό μοντέλο. Μπορεί να αποθηκεύει άνετα πολλά πράγματα, δεν θα κρύβει τετραγωνικά μέτρα σε μικρά δωμάτια.
 • Modular. Αυτό το κομμάτι των επίπλων μπορεί να αναδιαταχθεί με ασφάλεια με οποιοδήποτε βολικό τρόπο. Ο τοίχος είναι κατάλληλος για τέτοιου είδους εσωτερικούς χώρους, όπως ο μινιμαλισμός, ο σύγχρονος και ο υψηλής τεχνολογίας.
 • Γκόρκα. Αυτό το έπιπλο έχει ντουλάπια με διαφορετικά ύψη και ανοιχτά ράφια. Είναι βολικό να τοποθετείτε σε αυτά όλα τα είδη αξεσουάρ.

Πώς να επιλέξετε;

Αγοράζοντας ένα χιόνι-λευκό τοίχο, δεν χρειάζεται να βιαστείτε.

Διαβάστε πρώτα τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων:

 • Αρχικά αξιολογήστε όλα τα κύρια πλεονεκτήματα, καθώς και τα μειονεκτήματα των χιονισμένων τεμαχίων επίπλων. Θα σας εξοικονομήσει από την απογοήτευση.
 • Αξιολογήστε σωστά τις οικονομικές δυνατότητες του προϋπολογισμού σας. Ένα καλά κατασκευασμένο τείχος δεν θα είναι φθηνό. Είναι καλύτερα να τρίβετε μια φορά και να αγοράσετε ένα αξιοπρεπές κομμάτι έπιπλα που θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια.
 • Αποφασίστε για το απαιτούμενο μέγεθος. Δεν χρειάζεται το σαλόνι να χρησιμοποιεί μεγάλες εγκαταστάσεις. Ο κανόνας αυτός ισχύει επίσης για δωμάτια με μεγάλο τετράγωνο.
 • Καθορίστε το σκοπό του μελλοντικού τοίχου σας. Για να αποθηκεύσετε τα πράγματα σε συμπαγή μοντέλα.
 • Ο τοίχος πρέπει να ταιριάζει αρμονικά στο στυλ του εσωτερικού της αίθουσας.

Έπιπλα

Το ύψος των επίπλων εξαρτάται από τη συνολική επιφάνεια του καθιστικού.

Μπορεί να χρειαστείτε:

 • καναπέ?
 • πολλές καρέκλες.
 • Οθωμανική?
 • τραπέζι και καρέκλες.

Για ένα μικρό δωμάτιο αρκετά καναπέ ή μερικές άνετες καρέκλες. Μπορείτε να αγοράσετε μερικούς μικρούς Οθωμανούς. Θα χρειαστούν αν κάποιος μεγάλος αριθμός ανθρώπων έρθει να σας επισκεφθεί.

Σε άλλες περιπτώσεις, τα αξεσουάρ επίπλων μπορούν να τοποθετηθούν διακριτικά κοντά στον τοίχο ή να κρύβονται κάτω από το τραπέζι.

Ο συνολικός σχεδιασμός των λευκών επικαλυμμένων επίπλων θα πρέπει να επιλέγεται με βάση το βασικό στυλ του δωματίου. Για να σας βοηθήσει να έρθετε στο σχεδιαστικό έργο.

Χρησιμοποιώντας το, θα γνωρίζετε εκ των προτέρων αρκετές αποχρώσεις της τοποθέτησης επίπλων, για παράδειγμα:

 • τι είδους ταπετσαρία θα συνδυαστεί με έπιπλα σε λευκό?
 • ποιες αποχρώσεις των αξεσουάρ θα ήταν κατάλληλες στην αίθουσα με τα χιονάτα έπιπλα?
 • όλες οι ασυνέπειες των επίπλων με το χρώμα του δαπέδου ή της οροφής σας.
 • δείτε την αποδοτικότητα της θέσης των επίπλων.

Καναπές

Η κύρια προφορά και διακόσμηση της αίθουσας θεωρείται καναπές. Αυτό το κομμάτι των επίπλων σε λευκό φαίνεται πανέμορφο και είναι κατάλληλο για πολλά εσωτερικά στυλ. Επιλέγοντας ένα μοντέλο με μετασχηματισμό, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον μηχανισμό μετασχηματισμού του καναπέ. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα προϊόν με λιγότερη φθορά στην κατασκευή δίπλωσης, το οποίο θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του καναπέ.

Μετατρέποντας τα έπιπλα σήμερα σε ένα premium μεταξύ των καταναλωτών. Σας επιτρέπει να παρέχετε μέγιστη άνεση σε συνθήκες μικρών κατοικιών ή διαμερισμάτων, είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση προϋπολογισμού. Για παράδειγμα, ένας καναπές μετασχηματισμού αντικαθιστά δύο κομμάτια επίπλων: έναν καναπέ και ένα κρεβάτι.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να είναι η προφορά της περιοχής φιλοξενίας, και τη νύχτα μπορεί να μετατραπεί σε ένα πλήρες άνετο κρεβάτι.

Οι πιο δημοφιλείς μηχανισμοί για τον μετασχηματισμό των καναπέδων είναι:

 • ένα βιβλίο?
 • ένα δελφίνι?
 • Γαλλική κούνια.
 • ακορντεόν?
 • Eurobook.

Ο μηχανισμός του "βιβλίου" Θεωρείται παραδοσιακό και ένα από τα παλαιότερα και απλά συστήματα. Ανοίγει αμέσως σαν σελίδα βιβλίου, είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύχωρο κουτί πλυντηρίου και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αξίζει να αγοράσετε έναν καναπέ με το γαλλικό μηχανισμό clamshell εάν υπάρχει ανάγκη για αποτελεσματική οικονομία του χώρου του δωματίου και σε μια μεγάλη κουκέτα.

Το Accordion είναι ένας εύκολος στη χρήση μηχανισμός. Ότι η προβλήτα σχηματίστηκε, αυτός ο καναπέ-κρεβάτι κυλάει προς τα εμπρός μέσω τροχίσκων, ευθυγραμμίζοντας όλα τα στοιχεία των μπλοκ σε μια απλή επιφάνεια. Αλλά το πιο δημοφιλές σήμερα είναι ο σχεδιασμός του "eurobook". Είναι εύκολα μετασχηματισμένο, όταν διπλώνεται, μπορεί να εξοικονομήσει ένα μέγιστο χώρο στο δωμάτιο και κάτω από το αναδιπλούμενο κάθισμά του είναι ένα ευρύχωρο κουτί από λινό.

Ο μηχανισμός είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά χωρίς προβλήματα. Εκτός από τους μηχανισμούς αναδίπλωσης στη σύγχρονη παραγωγή επίπλων, χρησιμοποιούνται συστήματα roll-out. Θεωρούνται άνετα, αξιόπιστα και ανθεκτικά.

Για το ύφος της Προβηγκίας ταιριάζει λευκό καναπέ με ξύλινα πόδια.Η κλασική κατεύθυνση στυλ ακολουθεί μια ένδειξη ανάληψης του παλατιού. Αυτά τα έπιπλα θα πρέπει να έχουν ένα χρυσό φινίρισμα. Φαίνεται καλύτερα γραμμικά μοντέλα καναπέδων. Στο στυλ του μινιμαλισμού χαιρετίζεται ένα ελάχιστο της διακόσμησης και της απλότητας του σχεδιασμού.

Πώς να επιλέξετε λευκά έπιπλα για το σαλόνι, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο