Ιταλικά έπιπλα για το καθιστικό: κομψότητα σε διαφορετικά στυλ

Το Ιταλικό είναι ένα δημοφιλές εσωτερικό στυλ σε όλο τον κόσμο. Η Ιταλία είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία επίπλων. Κυρίως ιταλικά έπιπλα είναι διαθέσιμα σε κλασικό στιλ. Έχει κάποια ιδιαίτερη γοητεία και ευκολία, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα έπιπλα είναι πολύ δημοφιλή. Διαθέτει εκλεπτυσμένη διακόσμηση, προσεκτικά σχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης, άνεση και πολυτέλεια. Τέτοιες έπιπλα είναι σε θέση να διακοσμήσει απολύτως κάθε εσωτερικό.

Χαρακτηριστικά ιταλικών επίπλων

Σχετικά με τον πλούτο, ακόμη και η φύση των ιδιοκτητών μπορεί να πει πολλά από το σπίτι τους. Πώς τα έπιπλα βρίσκονται, με ποια χρώματα επιλέγεται το εσωτερικό, πόσο ακριβό είναι το περιεχόμενό του, πόσο καλή είναι η ποιότητα των πραγμάτων και ότι πολλά άλλα.Πιστεύεται ότι τα ιταλικά έπιπλα μπορεί να είναι ωραίο να διακοσμήσετε οποιοδήποτε εσωτερικό.

Και μπορεί να εξηγηθεί. Μετά από όλα, τα ιταλικά έπιπλα έχουν δοκιμαστεί για πολλούς αιώνες. Στην Ιταλία, η στάση απέναντι στην κατασκευή επίπλων είναι από καιρό ιδιαίτερη. Σε τιμή ήταν οι δάσκαλοι που μπορούν να κάνουν ένα συμπαθητικό όμορφο έπιπλο. Συχνά οι δημιουργίες τους βρίσκονταν στα σπίτια ευγενών και πλούσιων ανθρώπων. Ακόμα και δύο αιώνες αργότερα, λίγα έχουν αλλάξει. Τα ιταλικά έπιπλα μπορούν δικαίως να θεωρηθούν ως έργο τέχνης.

Ο πολυτελής σχεδιασμός επίπλων από την Ιταλία το καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλές αυτές τις μέρες. Αλλά τώρα είναι πιο προσιτό από πριν, αφού η παραγωγή του έχει αρχίσει να τρέχει. Τα σαλόνια ιταλικών επίπλων θα βοηθήσουν όλους τους γνώστες της ομορφιάς από όλο τον κόσμο, από την Κίνα στην Αμερική, να αγοράσουν έπιπλα σε λογικές τιμές. Δεν υπήρχαν άξιοι ανταγωνιστές για υψηλής ποιότητας, λειτουργικά ιταλικά έπιπλα.

Με την πάροδο του χρόνου, η γκάμα των ιταλικών επίπλων αυξήθηκε μόνο. Τώρα μπορείτε να βρείτε μοντέλα σχεδιασμένα όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για νυχτερινά κέντρα, αξιόλογες μπουτίκ, αποκλειστικά καταστήματα και ακόμη και γραφεία.

Σήμερα αποτελεί χαρακτηριστικό πολυτέλειας για κάθε σαλόνι ή υπνοδωμάτιο - ιταλικά έπιπλα.

Οφέλη

Τα έπιπλα που κατασκευάζονται στην Ιταλία έχουν πάντα θεωρηθεί ως σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Η ποιότητα των βιομηχανικών προϊόντων. Ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες παράγονται στο υψηλότερο επίπεδο. Όλα τα μοντέλα για παραγγελία, καθώς και μεμονωμένες παραγγελίες, γίνονται μόνο με το χέρι. Χρησιμοποιεί μόνο διακοσμημένη σκάλισμα. Όλα τα προϊόντα είναι πατιναρισμένα, λακαρισμένα και βαμμένα με το χέρι. Μετά από αυτό, τα έπιπλα αποκτώνται με τη μορφή ενός πραγματικού αριστουργηματικού αντικειμένου.
 • Κάθε εργοστάσιο επίπλων στην Ιταλία έχει τα δικά του μυστικά γενεών τεχνιτών. Ως εκ τούτου, τιμούν ιερά τις παραδόσεις και τις εφαρμόζουν μόνο στη δική τους παραγωγή.
 • Εκτός από τις παραδόσεις, οι Ιταλοί πλοίαρχοι χρησιμοποιούν επίσης νέες τεχνολογίες και εξελίξεις. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αριστουργήματα.
 • Στην παραγωγή της χρήσης μόνο φυσικού ξύλου. Πολύτιμες φυλές. Αυτά είναι σφενδάμου, καρυδιού, κερασιού, μαόνι, φέτα. Τα στοιχεία διακόσμησης είναι επίσης μόνο υψηλής ποιότητας. Υλικά όπως φύλλα χρυσού, περιθώρια και καπλαμά χρησιμοποιούνται εδώ.
 • Τα ταπετσαρίες έχουν υψηλή τάξη. Συνήθως χρησιμοποιείτε το δέρμα. Αυτός ο κροκόδειλος, η μόσχος και τα ακριβά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.Σπάνια χρησιμοποιείται στην παραγωγή απομίμησης φυσικού υλικού. Αλλά η άριστη ποιότητα των επίπλων δεν αλλάζει.
 • Επικαλυμμένα έπιπλα από την Ιταλία είναι μια φωτεινή ταπετσαρία που διακρίνεται από τη φρεσκάδα των αποχρώσεων, και έχει επίσης διάφορα χρώματα.
 • Τα ιταλικά έπιπλα είναι άνεση με την όλη έννοια της λέξης. Μετά από όλα, ακόμη και τα πιο ακριβά μοντέλα έχουν την άνεση της λειτουργίας και την εξαιρετική πρακτικότητα.
 • Και, φυσικά - είναι διάσημο. Μετά από όλα, τα ιταλικά έπιπλα θα είναι πάντα μοντέρνα και κομψά. Έτσι, οι πελάτες της έχουν καλή γεύση.

Ακριβώς από αυτές τις ιδιότητες μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι τα ιταλικά έπιπλα είναι η πιο κερδοφόρα επένδυση χρημάτων.

Μετά από όλα, με την απόκτηση του σε αντάλλαγμα, ο καταναλωτής παίρνει ένα άνετο, κομψό και άνετο σπίτι.

Χαρακτηριστικά παραγωγής

Ανάλογα με τον τρόπο κατασκευής των επίπλων στην Ιταλία, χωρίζεται σε τρεις μεγάλες ομάδες:

 • Κλασικό. Αυτό περιλαμβάνει συλλογές που είναι καλά μελετημένες και μακρές. Δημιουργούνται ειδικά για να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται τη γεύση μιας όμορφης ζωής στα ιταλικά. Τα κλασικά έπιπλα είναι εντυπωσιακά στην πολυπλοκότητά τους.
 • Σχεδιαστής. Όλα τα μοντέλα αυτής της ομάδας παρουσιάζουν τους πιο διάσημους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες. Ομάδα σχεδιαστών που παράγεται επίσης σε εργοστάσια στην Ιταλία.
 • Σύγχρονη. Είναι εργοστάσιο έπιπλα, αλλά έχει μια ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Στην παραγωγή των υλικών που χρησιμοποιούνται, όπως μοριοσανίδες, MDF, καθώς και φθηνό πλαστικό.

Πολλά στάδια παραγωγής γίνονται με το χέρι. Οι επαγγελματίες που έχουν μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία αυτών των επίπλων, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό παραγωγής στις μικρότερες ποσότητες. Επίσης, κατά την επεξεργασία υλικών, οι Ιταλοί πλοίαρχοι δεν χρησιμοποιούν χημικές ουσίες. Τα έπιπλα αυτά κατασκευάζονται μόνο σύμφωνα με τις παλαιές τεχνολογίες και με τη χρήση σπάνιων ποικιλιών δέντρων.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι Ιταλοί κύριοι είναι πολύ υπεύθυνοι για τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Όλοι οι κανόνες είναι έντονα παρατηρημένοι, γι 'αυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

Οι Ιταλοί προετοιμάζουν το ξύλο πολύ προσεκτικά. Προκειμένου το υλικό να διατηρήσει τη δομή του, στεγνώνεται φυσικά για έξι μήνες και μερικές φορές η διαδικασία φθάνει ακόμη και αρκετά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ξύλο γίνεται πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα αποκτά όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την κατασκευή επίπλων.Επίσης πριν από την προετοιμασία, η πρώτη ύλη βυθίζεται σε ένα ειδικό υγρό, το οποίο δίνει την αντοχή στην παραμόρφωση. Στο τελικό στάδιο, γίνεται χειρωνακτική επεξεργασία. Αυτό περιλαμβάνει λείανση, στίλβωση και αποτρίχωση.

Ιταλικό σαλόνι

Σε κάθε σπίτι το κύριο δωμάτιο είναι, φυσικά, το σαλόνι. Ως εκ τούτου, αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να είναι πραγματικά κομψό και να έχει αισθητική έκκληση. Και αυτό μπορεί να βοηθήσει σύγχρονα ιταλικά έπιπλα για το σαλόνι.

Όλοι είναι συνηθισμένοι στο γεγονός ότι τα έπιπλα από την Ιταλία έχουν βασικά μόνο κλασικές γραμμές. Αλλά τα μοντέρνα έπιπλα διατίθενται σε άλλα χρώματα. Σήμερα, τα σαλόνια έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν όχι μόνο τα ράφια μιας κλασικής εμφάνισης, αλλά και καθρέφτες, οι οποίοι κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ιδέες σχεδίου και με το χέρι. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε καναπέδες που κατασκευάζονται με μοντέρνο στυλ. Φυσικά, η επιλογή εξαρτάται άμεσα από το στυλ του καθιστικού και τη γεύση του αγοραστή.

Το κλασικό σαλόνι ιταλικού στιλ είναι η άψογη και άψογη εκτέλεση του σχεδιασμού. Το ιταλικό σαλόνι είναι σε θέση να κατακτήσει τα πιο απαιτητικά αισθητικά. Κάθε λεπτομέρεια είναι γεμάτη με μοναδικότητα και φινέτσα.Αυτά τα έπιπλα έχουν στρογγυλεμένα σχήματα, με φαρδιά και άνετα υποβραχιόνια, καθώς και ένα ανθεκτικό, αξιόπιστο πλαίσιο. Οι τοίχοι και τα αντικείμενα του ακουστικού σε αυτό το στυλ έχουν τη δική τους ιδιαίτερη κομψότητα.

Σε κλασικό ύφος Οι κατασκευαστές κατάφεραν να συνδυάσουν τέλεια την εμφάνιση με το παραδοσιακό στυλ με τη συναρμολόγηση, η οποία διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία. Ως αποτέλεσμα αυτής της ένωσης, επιτυγχάνεται η επίπλωση υψηλής ποιότητας.

Μοντέρνο μπάνιο

Το μοντέρνο στυλ είναι ένα παιχνίδι με χρώματα και σχήματα, υλικά και υφές. Μοναδικά ιταλικά έπιπλα καθιστικών εφαρμόζουν τολμηρούς συνδυασμούς ασυνήθιστων σχημάτων και πρωτότυπων ιδεών. Σήμερα, ειδικότερα, οι σύγχρονες τάσεις της μόδας έχουν αγγίξει το μπάνιο. Εδώ η φυσική πέτρα, το κεραμίδι από γυαλί, το πλακάκι υφής έχει βρει ευρεία εφαρμογή. Με λίγα λόγια, το μπάνιο ξεφορτώθηκε τα στερεότυπα και τώρα χρησιμοποιεί τολμηρά τεχνάσματα μη τυπικού ντεκόρ.

Πραγματικές σύγχρονες λύσεις από τέλεια ιταλικά έπιπλα μετατρέπουν το μπάνιο.

Στην εποχή μας, οι ακόλουθες τάσεις είναι συναφείς εδώ:

 • Χαλάρωση στο σπα. Αυτό είναι ένα κλασικό μέρος για επαναφόρτιση και πλήρη χαλάρωση. Εμφανίζονται όλο και περισσότερο σε συνηθισμένα σπίτια.
 • Ζώντες τοίχους. Τα φυτά κερδίζουν όλο και περισσότερο δημοτικότητα. Αλλά απαιτούν συνεχή φροντίδα.
 • Περπατήστε στο ντους ως έθιμο. Υποστηρίζει τις τάσεις της ατομικότητας και της πρωτοτυπίας.
 • Στυλ "Παραθαλάσσιο". Αντικείμενα φυσικής προέλευσης: πέτρες, κελύφη θα παρέχουν την αίσθηση της παραλίας στο μπάνιο.
 • Μωσαϊκό. Η τάση του έτους είναι ένα μοτίβο με μοτίβο. Χρησιμοποιείται στον παλιό τύπο μπάνιου και στις σύγχρονες παραλλαγές.
 • Φυσικά υλικά. Τα φυσικά υλικά είναι πάντα διαχρονικά. Το φυσικό ξύλο και η πέτρα είναι δημοφιλείς για το μπάνιο του ιταλικού στιλ. Ιδιαίτερη σημασία έχει ο χαλκός. Αυτές είναι οι τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό. Στο μπάνιο, το υλικό αυτό χρησιμοποιείται σχεδόν παντού.

Τα πολυτελή ιταλικά έπιπλα προσδίδουν στυλ και κομψότητα σε κάθε δωμάτιο.

Ταξινόμηση

Τα ιταλικά εργοστάσια παράγουν έπιπλα σε τρία στυλ:

 • μπαρόκ?
 • Αυτοκρατορία.
 • Louis.

Μπαρόκ στυλ είναι σκαλισμένα στοιχεία διακόσμησης, τα οποία είναι κατασκευασμένα μόνο από φυσικό ξύλο. Σε αυτό το στυλ, δεν μπορείτε να βρείτε ένα κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης. Για αυτή την κατεύθυνση δεν είναι εγγενής. Όντας σε ένα δωμάτιο όπου χρησιμοποιήθηκε το μπαρόκ στυλ, μπορεί να νομίζετε ότι βρίσκεστε σε ένα μουσείο.Εδώ υπάρχει μια πομπή στις μορφές και τις καμπύλες γραμμές.

Τα έπιπλα για το στυλ της αυτοκρατορίας είναι κατασκευασμένα μόνο από πολύτιμα ξύλα. Χρησιμοποιεί κόκκινο, έβενο, τικ, τριανταφυλλιά. Από τα δέντρα αυτά τα έπιπλα σε σκοτεινές αποχρώσεις αποδεικνύονται.

Το στυλ Louis παρουσιάζεται με τη μορφή ξύλινων κλασικών επίπλων, το οποίο έχει τις πιο απλές φόρμες. Πρόκειται για πίνακες ντουλαπιών, ντουλάπια, τα οποία έχουν στοιχεία από βιτρό και ντουλάπια. Σε αυτά τα έπιπλα, το πιο σημαντικό είναι η σαφήνεια στη γεωμετρία, καθώς και η σχεδόν πλήρης έλλειψη διακόσμησης. Αυτή η κατεύθυνση δεν εξαρτάται από τις τάσεις της μόδας. Μετά από όλα, το κλασικό θα είναι πάντα συναφές.

Πώς να επιλέξετε ένα σχεδιασμό σαλόνι σε ένα κλασικό στυλ, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο