Έπιπλα γραφείου για το σαλόνι: χαρακτηριστικά επιλογής

Έπιπλα γραφείου εγκαθίσταται στα περισσότερα δωμάτια. Παρουσιάζεται σε μεγάλη ποικιλία στα καταστήματα και χωρίζεται σε πολλά είδη. Το σαλόνι είναι ένα μέρος για να λαμβάνετε φίλους και γνωστούς, οπότε θα πρέπει να κάνει μια ευχάριστη εντύπωση στους επισκέπτες. Τα κατάλληλα επιλεγμένα έπιπλα μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ευνοϊκής ατμόσφαιρας στο δωμάτιο. Για πολλούς, λαμβάνοντας υπόψη τις πολυπλοκότητες των επίπλων γίνεται πολύ δύσκολη, οπότε προτού να αγοράσετε προϊόντα στο σαλόνι, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με όλες τις αποχρώσεις και τα χαρακτηριστικά αυτών των προϊόντων.

Χαρακτηριστικά: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα έπιπλα γραφείου είναι ένας τύπος εσωτερικών αντικειμένων, τα οποία είναι ξεχωριστά προϊόντα που δεν είναι ενσωματωμένα σε άλλες επιφάνειες.Τα προϊόντα αυτά έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και τα θετικά και τα αρνητικά.

Τα πλεονεκτήματα των μοντέλων σώματος περιλαμβάνουν:

 • Πρακτικότητα. Για κάθε πράγμα στην αίθουσα θα έχει τη θέση του. Τα έπιπλα αυτά είναι ιδανικά για την αποθήκευση αντικειμένων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών.
 • Συμπαγές και εργονομικό. Με τη βοήθεια αυτών των εσωτερικών αντικειμένων μπορείτε να γεμίσετε με επιτυχία το χώρο ενός δωματίου με διάφορες διατάξεις. Τα έπιπλα θα φαίνονται συμπαγή και ακόμη και θα αποκρύπτουν κάποιες ατέλειες στο δωμάτιο.
 • Ικανότητα μετασχηματισμού. Μερικά προϊόντα με δομή σκάφους έχουν ειδικούς μηχανισμούς που μετατρέπουν ένα κομμάτι επίπλων σε άλλο. Με τη βοήθεια ανυψωτικών και συρόμενων συστημάτων, τα έπιπλα καθιστικού διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες. Ένα δημοφιλές παράδειγμα αυτού του σχεδίου είναι το κρεβάτι ντουλάπας, το οποίο είναι χρήσιμο σε περίπτωση διανυκτέρευσης.
 • Στα έπιπλα γραφείου μπορούν να παρατηρηθούν αυστηρές περιγραφές γραμμών και σχημάτων. Η σαφήνεια και η βεβαιότητα των ορίων των προϊόντων θα δώσει σε ολόκληρο τον χώρο μια συνοπτική και κομψή εμφάνιση.
 • Ευκολία στη λειτουργία. Πολλά σχέδια είναι εξοπλισμένα με μηχανισμούς απομακρυσμένου ανοίγματος που απλοποιούν σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία χρήσης.Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μεμονωμένα τους μηχανισμούς για το κλείσιμο και το άνοιγμα ντουλαπιών και καναπέδων ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικό να χρησιμοποιηθούν.
 • Τα μοντέλα του ντουλαπιού είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ. Όποια έννοια και αν επιλέξετε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα για την αίθουσα στο διαμέρισμα.
 • Προϊόντα ενσωματωμένα σε τεράστια ποικιλία υλικών. Μπορείτε να επιλέξετε τις πιο κατάλληλες πρώτες ύλες για την τιμή, την ποιότητα και το σχεδιασμό.
 • Οι δομές του σκάφους είναι ευέλικτες. Κάθε στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά. Οι διάφορες εσωτερικές λεπτομέρειες δεν εξαρτώνται πάντοτε ο ένας από τον άλλο. Τα μεμονωμένα στοιχεία μπορούν να αναδιαμορφωθούν, προσδίδοντας νεωτερισμό στο οικείο περιβάλλον.
 • Εάν σταματήσετε την επιλογή σε προϊόντα που σχεδιάζονται με τεχνολογίες αρθρωτών, μπορείτε να επιλέξετε τα στοιχεία από μόνοι σας, εξοικονομώντας τον εαυτό σας από τα περιττά μέρη και τα διαμερίσματα επίπλων.

Τα μειονεκτήματα των κατασκευών κύτους αναφέρονται στον χρόνο επιλογής συγκεκριμένων μοντέλων. Χωρίς να δίνετε προσοχή στις μικρές αποχρώσεις, μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα χαμηλής ποιότητας ή να γίνετε θύμα εξαπάτησης των ανέντιμων κατασκευαστών.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Λάθος λόγος τιμής και ποιότητας.Για μια πολυτελή άποψη του εξωτερικού στρώματος του προϊόντος μπορεί να είναι κρυφό υλικό βάσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα να προσδιορίζετε προσεκτικά τη σύνθεση των επίπλων.
 • Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στη σύνθεση, επειδή ορισμένα υλικά απαιτούν πρόσθετη επίστρωση βερνικιού. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν μοντέλα καπλαμά. Αν δεν παρατηρήσετε την έλλειψη κάλυψης, τότε η διάρκεια ζωής της δομής μειώνεται σημαντικά.
 • Ορισμένες εταιρείες κάνουν εμποτισμό μελαμίνης σε εσωτερικά αντικείμενα. Πρέπει να αποφύγετε την αγορά αυτών των μοντέλων, επειδή με την πάροδο του χρόνου, η ποιότητα των επίπλων επιδεινώνεται και γίνεται πιο ευάλωτη στις εξωτερικές επιρροές.
 • Δώστε προσοχή στις μάρκες. Εάν υπάρχουν τέτοια ελαττώματα σε δομές οποιουδήποτε σχήματος, τότε δεν αξίζει να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα, γιατί στη συνέχεια θα καταρρεύσει πιο έντονα.
 • Γωνιακό έπιπλο πρέπει να είναι μέταλλο. Μια τέτοια απόχρωση είναι σημαντική όχι μόνο για τη δύναμη των συνδετήρων, αλλά και για την επακόλουθη δυνατότητα αυτο-επισκευής του προϊόντος (σε περίπτωση βλάβης).
 • Δώστε προσοχή σε ποιο υλικό κατασκευάζονται εξαρτήματα επίπλων. Λεπτομέρειες όπως κρεμάστρες, γάντζοι ή χωρίσματα δεν πρέπει να είναι κατώτερης ποιότητας σε σχέση με το σώμα.Διαφορετικά, οι βλάβες μπορεί συχνά να συμβούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
 • Μερικοί κατασκευαστές αντικαθιστούν μεταλλικές βίδες με πλαστικό. Αυτή η εξαπάτηση μπορεί να επηρεάσει τη δύναμη και την ποιότητα του σχεδιασμού, οπότε πάντα να ελέγχετε αυτό το μέρος.
 • Κατά την αγορά, συγκρίνετε το χρώμα του πλαισίου με το κύριο χρώμα του προϊόντος. Δεν πρέπει να διαφέρουν σε αποχρώσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις αρνητικές αποχρώσεις, θα αποκτήσετε με επιτυχία τέτοια μοντέλα επίπλων που θα παρουσιάζουν μόνο θετικά χαρακτηριστικά.

Μοντέλα

Οι συνήθεις κατασκευές επίπλων χρησιμοποιούνται συνήθως για την προμήθεια της αίθουσας. Η περιοχή και η διάταξη του δωματίου επηρεάζουν την επιλογή συγκεκριμένων προϊόντων, αλλά τα ακόλουθα είναι από τα πιο δημοφιλή συστατικά του καθιστικού:

Σετ ακουστικών

Το σύνολο αντιπροσωπεύει το σχέδιο περίπτωσης που αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία: περιπτώσεις, ράφια, πεζοδρόμια, συντάγματα.

Θα πρέπει να εξετάσετε τις λειτουργίες του στοιχείου ακουστικών κατά στοιχείο:

 • Η ντουλάπα αναλαμβάνει τη λειτουργία της αποθήκευσης μεγάλων αντικειμένων ή ρούχων. Έχει ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα, καθώς και κλειστή πρόσοψη. Ορισμένα ακουστικά έχουν μια γωνιακή θήκη, η οποία δεν είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους διατάξεων.Μπορείτε να παρατηρήσετε τόσο τα συνολικά ερμάρια όσο και τα μικρά αντικείμενα για την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων. Τα διαμερίσματα είναι μονόφυλλα και διπλά φύλλα.
 • Ράφια - μέρος του ακουστικού με ανοιχτή πρόσοψη. Αποτελούν εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση βιβλίων, αναμνηστικών και αντικειμένων διακόσμησης.
 • Τα βάθρα βρίσκονται στο κάτω μέρος του ακουστικού και παίζουν όχι μόνο τον ρόλο των φύλακες των πραγμάτων, αλλά και τον ρόλο μιας τηλεοπτικής βάσης ή άλλης ηλεκτρονικής στην αίθουσα.
 • Τα ράφια βρίσκονται στο πάνω μέρος του σετ και έρχονται σε διάφορα μήκη και πλάτη. Τα στενά σχέδια χρησιμοποιούνται μόνο για την αποθήκευση μικρών διακοσμητικών αντικειμένων. Ιδιαίτερα κατάλληλο για τοποθέτηση μικρών ηλεκτρονικών και άλλων συσκευών.

Επικαλυμμένα έπιπλα

Ένα απαραίτητο στοιχείο άνεσης στο σαλόνι είναι τα έπιπλα γραφείου.

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι:

 • Καναπές, που μπορεί να έχει διαφορετική διαμόρφωση. Συνολικά μοντέλα γίνονται συχνά με το γράμμα "P". Για ορισμένους τύπους διατάξεων, οι γωνιακές δομές είναι οι πλέον κατάλληλες. Σε μερικά στυλ μπορείτε να δείτε αντί για ένα μεγάλο δύο καναπέδες, που βρίσκονται απέναντι από το άλλο.
 • Οι πολυθρόνες είναι συχνά έτοιμες με έναν καναπέ και είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες άνεσης.Μερικές φορές αυτά τα στοιχεία εσωτερικών χώρων παίζουν έναν ρόλο τόνου και μπορεί να διαφέρουν σε χρώμα από άλλα εξαρτήματα επίπλωσης. Εκτός από τις καρέκλες, που έχουν ένα καθαρό σχήμα, μπορεί να υπάρχει μια καρέκλα τσάντα στο εσωτερικό του σαλόνι, το οποίο φαίνεται πολύ πρωτότυπο.
 • Όταν η αίθουσα είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να υπάρχει μια περιοχή όπου υπάρχουν καρέκλες. Αυτά τα αντικείμενα βρίσκονται στην περιοχή του πάρτι, όπου οι μεγάλες καρέκλες θα φαίνονται κακές. Οι καρέκλες μπορούν να είναι τόσο συνηθισμένες όσο και μπαρ.
 • Οι μετρητές μπαρ είναι δημοφιλείς σε σαλόνια με χώρο πάρτι. Είναι συχνά τα μέσα του χωροταξικού διαχωρισμού.

Τραπέζι σαλονιού

Τραπέζια για καφέ - ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της αίθουσας, η οποία βρίσκεται πιο συχνά κοντά στον καναπέ ή την πολυθρόνα. Διαδραματίζουν συχνά έναν διακοσμητικό ρόλο και έχουν πολύ ασυνήθιστο σχεδιασμό. Επίσης, αποθηκεύουν μικρά αντικείμενα, εφημερίδες και μερικές φορές βάζουν ένα δίσκο με φαγητό και ποτά.

Υλικά

Όλα τα συστατικά στοιχεία της αίθουσας μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά.

Φυσικό ξύλο

Το φυσικό ξύλο είναι μια ακριβή, αλλά μάλλον ισχυρή και ανθεκτική πρώτη ύλη. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή σετ, καναπέδων και καναπέδων.Το υλικό αυτό απαιτεί φροντίδα με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων και ειδική προστασία από την εμφάνιση παρασίτων με την πάροδο του χρόνου. Είναι ασταθές σε αλλαγές υγρασίας και θερμοκρασίας, αλλά φαίνεται πολύ αισθητικά ευχάριστο και υγιές.

MDF, μοριοσανίδες

Ανάλογα ενός δέντρου είναι τέτοιοι τύποι πρώτων υλών επίπλων όπως MDF και μοριοσανίδες. Αντιπροσωπεύουν τις συμπιεσμένες ίνες με στοιχεία μοριοσανίδας ενός φυσικού δένδρου. Τα υλικά είναι αρκετά ανθεκτικά και πιο ανθεκτικά στην επαφή με το νερό. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από αυτά σε προσιτές τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Πλαστικά

Για μερικά είδη εσωτερικών χώρων θα είναι τα πιο επιτυχημένα έπιπλα γραφείου από πλαστικό. Συνήθως αντιπροσωπεύεται σε ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων, αλλά μπορεί να είναι πιο τοξικό από τα έπιπλα από φυσικά υλικά. Οι ίνες από πλαστικό παρέχουν μεγαλύτερο αριθμό επιλογών σχεδιασμού.

Γυαλί

Το γυαλί χρησιμοποιείται για την κατασκευή τέτοιων στοιχείων του καθιστικού ως τραπέζι, μπαρ και πόρτες του ακουστικού. Αυτό το υλικό μπορεί να είναι διαφανές και ματ. Το γυαλί είναι συχνά διακοσμημένο με διάφορα σχέδια και εγκλείσματα, τα οποία περιλαμβάνουν διακοσμητικές πέτρες και στρας.Οι βρωμιές και τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι αισθητά σε αυτόν τον τύπο επιφάνειας, επομένως απαιτεί συχνότερη συντήρηση.

Ταπετσαρίες

Τα έπιπλα γραφείου περιέχουν ένα στοιχείο όπως η ταπετσαρία.

Τα ταπετσαρία μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υφάσματα:

 • Suede.
 • Δέρμα
 • Μετάξι.
 • Μαλλί
 • Φύλλα και άλλα υφάσματα.

Χρώμα διαλύματα

Τα έπιπλα στο σαλόνι μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα χρώματα και συνδυασμούς.

Τα πιο κοινά και επιτυχημένα χρώματα και συνδυασμοί περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Το χρώμα του φυσικού ξύλου ποικίλλει σε τεράστιο αριθμό αποχρώσεων. Ανάμεσα στις ελαφριές παραλλαγές των λαϊκών χρωμάτων είναι η δρυς, η οξιά, το ελεφαντόδοντο, η τέφρα. Τα αγαπημένα μεταξύ των σκούρων χρωμάτων είναι τα χρώματα του wenge, της καρυδιάς, της σκούρας βελανιδιάς. Μπορείτε να βρείτε κόκκινα και κόκκινο-καφέ στοιχεία σε έπιπλα γραφείου με τόνους όπως μαόνι, μαόνι ή κεράσι.
 • Μερικές φορές για τη διακόσμηση του καθιστικού επιλέγονται φωτεινές και ακόμη και οξείες αποχρώσεις. Διαδραματίζουν έναν ρόλο τόνου σε μεμονωμένα μέρη του ακουστικού ή του τραπεζίου του καφέ. Τα λεμόνια, τα ροζ, τα πορτοκαλί και τα μπλε χρώματα δίνουν στο εσωτερικό μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλα τα στυλ.Σε πιο συγκρατημένες επιλογές σχεδίασης εγκαταστάθηκαν λευκά, μπεζ ή μαύρα έπιπλα.
 • Μια τέτοια τεχνική ως συνδυασμός - συνδυασμός σε έπιπλα ντουλάπι διαφόρων αποχρώσεων είναι δημοφιλής. Μπορεί να βασίζεται στην αντίθεση, ένα κλασικό παράδειγμα του οποίου είναι ο συνδυασμός ασπρόμαυρου και διαφορετικού εσωτερικού αντικειμένου. Για έμφαση, μπορεί να προστεθεί κόκκινο ή άλλο έντονο χρώμα. Προκειμένου να αποφευχθεί η ουρλιάζοντας τόνοι, το σαλόνι είναι κατασκευασμένο συνδυάζοντας παρόμοιες αποχρώσεις.
 • Μια δημοφιλής τεχνολογία είναι η εκτύπωση φωτογραφιών. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αποκλειστικών σχεδίων των προσόψεων των ντουλαπιών. Το κύριο υλικό της εφαρμογής τεχνολογίας είναι πλαστικό.

Πραγματικά στυλ

Η αίθουσα μπορεί να διακοσμηθεί σε διάφορες εσωτερικές έννοιες. Κάθε ένα από αυτά έχει χαρακτηριστικά και αποχρώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

 • Σαλόνι σε κλασικό ύφος διαφορετική πολυτέλεια, ενσωματωμένη σε ακριβά υλικά για ντουλάπια και ταπετσαρίες. Αυτή η κατεύθυνση χαρακτηρίζεται από μια πληθώρα ανοιχτόχρωμων χρωμάτων, λεπτές γραμμές και πολύ φως. Το Classic υποδηλώνει την ύπαρξη τραπεζίου καφέ σε σκαλισμένα πόδια. Άλλα έπιπλα έχουν επίσης σκαλισμένα στοιχεία.
 • Στη σύγχρονη μοντέρνο στυλ το κύριο μέρος είναι η απουσία συμμετρίας.Τα έπιπλα πρέπει να τονιστούν σαφήνεια των γεωμετρικών γραμμών. Κατά κανόνα, εκτός από το ασπρόμαυρο, επιλέγονται διακριτικές ματ αποχρώσεις.
 • Γιατί οικολογικές κατευθύνσεις τα έπιπλα επιλέγονται από φυσικά υλικά. Για παράδειγμα, από ξύλο. Τις περισσότερες φορές, τα μοντέλα γίνονται στην τάξη. Τα πιο δημοφιλή χρώματα στο σχέδιο - μπεζ, καφέ, γκρι, πράσινο, λευκό. Ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι η διαθεσιμότητα έπιπλα φυτών στα ράφια.
 • Γιατί στυλ σοφίτας τέλεια προσαρμόζει σχέδια επίπλων στην εικόνα του ρετρό. Οι απλοί καναπέδες από ασυναγώνιστες αποχρώσεις σε συνδυασμό με ξύλινα τραπέζια καφέ και συμπαγή ανοιχτά ράφια και ράφια αντικατοπτρίζουν απόλυτα την έννοια του στυλ. Είναι σημαντικό να μην απορρίπτετε το δωμάτιο με έπιπλα, επειδή η σοφίτα απαιτεί ανοιχτό χώρο.

Κατασκευαστές και σχόλια

Για να πάρετε υψηλής ποιότητας έπιπλα γραφείου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή εκ των προτέρων στα προϊόντα που απαιτούνται από τους κατασκευαστές.

Αυτές οι εταιρείες περιλαμβάνουν:

 • Ιταλική εταιρεία MD σπίτι παράγει ασυνήθιστα έπιπλα γραφείου με σαφή περίγραμμα. Μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια σε μοντέρνα εσωτερικά στυλ.
 • Η Ιταλία είναι επίσης γνωστή για το εργοστάσιό της. Tonin Casaδημιουργώντας άριστους τοίχους για την αίθουσα. Τα προϊόντα ποιότητας ενσωματώνονται στη χρήση και το συνδυασμό διαφόρων υλικών.
 • Πολυτελής γερμανική εταιρεία επίπλων Hetich διάσημο για τα πολυτελή σαλόνια. Η διάσημη συλλογή για το σαλόνι "Βενετία" φημίζεται για τα στοιχεία επίπλων του από αυτόν τον κατασκευαστή, συν-συγγραφέα της λευκορωσικής εταιρείας Pinskdrev.
 • Εμπορικό σήμα Ikea ειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων για μοντέρνα σαλόνια. Παρά την αρχική σχεδίαση των προϊόντων, ανάμεσα στην πλούσια σειρά μπορείτε να βρείτε μοντέλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Επιλέγοντας μία από τις αποδεδειγμένες μάρκες, θα προστατεύσετε τον εαυτό σας από τον κίνδυνο αγοράς προϊόντων χαμηλής ποιότητας σε υψηλή τιμή.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Ανάμεσα στις επιλογές σχεδιασμού για το σαλόνι υπάρχουν διάφορες έννοιες που χρησιμοποιούνται συχνά για την πιο επιτυχημένη επίπλωση:

 • Η αντίθεση των τοίχων και των επίπλων προσελκύει άμεσα όλες τις λεπτομέρειες των επίπλων. Εάν τα έπιπλα ξεχωρίζουν στο φόντο των τειχών, το δωμάτιο φαίνεται πιο πρωτότυπο, η σαφήνεια των γραμμών και η συνοπτικότητα της επιλεγμένης έννοιας είναι πιο ορατά.
 • Πολλά ακουστικά για την αίθουσα συμπληρώνονται με φωτισμό.Σε συνδυασμό με τις πόρτες καθρέφτη, τα φώτα θα αποτελέσουν ένα επιπλέον στοιχείο άνεσης. Θα τονίσει επίσης την πρωτοτυπία του σχεδιασμού και της γεύσης του ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων.
 • Μερικές φορές ο τοίχος κατασκευάζεται με βάση την αρχή της γεωμετρίας. Τα ερμάρια μπορούν να σχηματιστούν γύρω από την περιοχή όπου βρίσκεται η τηλεόραση, ένα τετράγωνο ή ένα ορθογώνιο. Μια τέτοια συσκευή δίνει την εμφάνιση του ακουστικού επιπλέον συμπίεση. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε σε αυτό το τμήμα του τοίχου, το οποίο βρίσκεται μέσα στο σχήμα.
 • Προκειμένου τα έπιπλα να είναι σε αρμονία με τη γενική κατάσταση, τα στοιχεία των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και της διακόσμησης συχνά έρχονται στη διάσωση. Η συμβατότητα του χρώματος του αγγείου, μαξιλάρια, ειδώλια και κουρτίνες θα φέρει αρμονία και αισθητική στο σαλόνι.

Κάνοντας το δωμάτιο με τη βοήθεια των επίπλων, να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι πολλές αποχρώσεις κατά την επιλογή του. Χωρίς να παρεκκλίνετε από την κατάλληλη στρατηγική επιλογής ακουστικών και επικαλυμμένων επίπλων για το σαλόνι, μπορείτε να κάνετε αυτό το κομμάτι του σπιτιού σας ένα αγαπημένο μέρος που πάντα θα σας ευχαριστήσει και όλους τους καλεσμένους σας.

Τα μοντέλα επίπλων καταψύκτη βλέπουν το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο