Αρθρωτά έπιπλα για το σαλόνι: κάνουν τη σωστή επιλογή

Το σαλόνι θεωρείται το σήμα κατατεθέν της κάθε κατοικίας. Αυτό το δωμάτιο είναι φιλόξενο και λειτουργικό. Συγκεντρώνει συχνά όλη την οικογένεια, καθώς και φιλικές φιλικές συγκεντρώσεις, ώστε το εσωτερικό της αίθουσας να είναι όσο το δυνατόν πιο αρμονικό και ελκυστικό. Ωστόσο, κατά την κατάρτιση ενός ελκυστικού περιβάλλοντος, δεν πρέπει να ξεχνάμε την πρακτικότητα όλων των εσωτερικών αντικειμένων. Σήμερα θα μιλήσουμε για άνετα modular έπιπλα, το οποίο είναι η τέλεια λύση για ένα μοντέρνο σαλόνι.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σήμερα, η δημιουργία ενός πρωτότυπου και λειτουργικού εσωτερικού χώρου δεν είναι δύσκολη, καθώς τα καταστήματα επίπλων μπορούν να καυχηθούν για μια κομψή γκάμα προϊόντων που μπορούν να επιλεγούν για οποιοδήποτε στυλ.Ιδιαίτερα δημοφιλείς σήμερα είναι τα σχεδιασμένα σχέδια, τα οποία ονομάζονται αρθρωτά.

Τέτοιες επιλογές παράγουν πολλά γνωστά εμπορικά σήματα, οπότε κάθε καταναλωτής μπορεί να αγοράσει την καλύτερη επιλογή σε λογική τιμή γι 'αυτόν. Τα διαμορφωμένα έπιπλα σήμερα είναι αρκετά συνηθισμένα, όχι μόνο σε σαλόνια, αλλά και σε υπνοδωμάτια, γραφεία ή τραπεζαρίες.

Τα βολικά και λειτουργικά σχέδια έχουν διάφορα χαρακτηριστικά.που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη δημοτικότητά τους. Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να σημειωθεί η πρακτικότητα τέτοιων προϊόντων. Τα διαμορφωμένα έπιπλα έχουν διάφορα ξεχωριστά στοιχεία που μπορούν να διασυνδεθούν με χώρους αλλαγής. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, όλα τα νοικοκυριά και οι φιλοξενούμενοί τους μπορούν να προσαρμόσουν αυτό ή εκείνη την κατασκευή για τον εαυτό τους.

Επιπλέον, τέτοιες επιλογές μπορούν να αντιμετωπιστούν με ασφάλεια εάν ο χώρος διαβίωσης είναι μη τυπικός. Η αρθρωτή κατασκευή σήμερα τοποθετείται συχνά σε μικρά διαμερίσματα, όπου κάθε εκατοστό "αξίζει το βάρος του σε χρυσό".

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τέτοια έπιπλα μετατρέπονται πολύ εύκολα και παίρνουν ακριβώς τη μορφήπου ο ιδιοκτήτης επιθυμεί και θα απαιτήσει τη διάταξη του δωματίου.

Τα έπιπλα, στη σύνθεση των οποίων υπάρχουν ξεχωριστές μονάδες, αντιπροσωπεύονται από το ευρύτερο φάσμα. Τέτοια συστήματα σκέψης μπορούν να είναι γωνιακοί μαλακοί καναπέδες ή μη τυποποιημένα και μοντέρνα ακουστικά με όμορφες γυαλιστερές επιφάνειες. Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε συγκεκριμένη ενότητα που αφορά ένα συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο μέρος.

Τα σύγχρονα αρθρωτά συστήματα μπορούν να καυχηθούν για υψηλή κινητικότητα. Χάρη στον πτυσσόμενο σχεδιασμό, μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε ένα νέο χώρο χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα αυτά τοποθετούνται συχνά σε παιδικά δωμάτια, διότι ακόμη και ένα μικρό παιδί θα αντιμετωπίσει την πλειοψηφία τους.

Ένα σύνολο μονάδων σε ένα σχέδιο μπορεί να αποτελείται από μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από 10. Ναι, και οι τύποι αυτών των λειτουργικών συνόλων είναι διαφορετικοί. Κάθε ενότητα μπορεί να έχει τα δικά της ειδικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό. Επιπλέον, μπορεί να έχουν διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία. Για παράδειγμα, μεγάλα αρθρωτά σχέδια είναι συχνά εξοπλισμένα με πόρτες και παντζούρια με διαφορετικά σχέδια και εκτυπώσεις, καθώς και με μηχανισμούς ανοίγματος / κλεισίματος.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα κύρια πλεονεκτήματα των αρθρωτών σχεδίων περιλαμβάνουν:

 • Διαθεσιμότητα συνδετήρων ταχείας αποδέσμευσης. Είναι χάρη σε αυτές τις προσεγμένες λεπτομέρειες ότι τα ντουλάπια και οι μαλακές γωνίες είναι τόσο εύκολο να αποσυναρμολογηθούν και να αλλάξουν τη διαμόρφωσή τους.
 • Ποικιλία σχημάτων και μεγεθών των ενοτήτων. Αυτό το γεγονός υποδηλώνει ότι μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε κατοικία, είτε πρόκειται για ένα ευρύχωρο είτε για ένα πολύ μικρό διαμέρισμα.
 • Μικρά μεγέθη. Κατά κανόνα, τα αρθρωτά συστήματα φαίνονται πολύ τακτοποιημένα και αισθητικά ευχάριστα. Εύκολα χωρούν σε πολλούς εσωτερικούς χώρους χωρίς υπερβολική φόρτωση και χωρίς να τους ζυγίζουν.
 • Ευελιξία. Οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι τέτοια έπιπλα είναι απολύτως ανεπιτήδευτα. Θα είναι σε θέση να πάρει σε οποιοδήποτε σύνολο.
 • Πολυλειτουργικό. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα σύγχρονα αρθρωτά σχέδια μετασχηματίζονται πολύ εύκολα και κινούνται μέσα στην κατοικία. Μιλά για την κινητικότητα και την πολυλειτουργικότητα τους.
 • Εύκολο στη χρήση. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε τέτοια έπιπλα, τα οποία τα καθιστούν πιο δημοφιλή από τις εκδόσεις του καταψύκτη. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη γνώση ή μια ισχυρή διάπλαση.

Όσον αφορά τις αρνητικές πτυχές των δομοστοιχειωτών δομών, αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πτυχές:

 • Η έλλειψη σκαλιστή διακόσμηση. Κατά κανόνα, τέτοια έπιπλα δεν έχουν μια περίπλοκη και πολύπλοκη διακόσμηση. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε όμορφες σκαλιστές λεπτομέρειες που φαίνονται τέλεια σε κλασικούς και φανταχτερούς εσωτερικούς χώρους.
 • Η αδυναμία δημιουργίας ενός μοναδικού εσωτερικού χώρου. Ένα κομψό σύνολο σχεδιασμού με τέτοια έπιπλα δύσκολα θα αποδειχθεί. Κατά κανόνα, έχει μια αρκετά απλή μορφή.
 • Τυπικά μεγέθη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα τμήματα των αρθρωτών συστημάτων παράγονται με τυποποιημένα μεγέθη, πολλαπλάσια των 5 και 10. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η τέλεια επιλογή για ένα συμπαγές δωμάτιο.

Κατασκευή

Επί του παρόντος, τα αρθρωτά έπιπλα απολαμβάνουν μια αξιοζήλευτη δημοτικότητα, καθώς εξοικονομεί χρόνο σε αναζήτηση ιδανικών μοντέλων. Επιπλέον, πολλοί καταναλωτές προσελκύονται από τη δυνατότητα "αναδιάρθρωσης" επίπλων για τον εαυτό τους.

Τις περισσότερες φορές, ο αριθμός των ενοτήτων για ένα σαλόνι περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Συμπαγή ντουλάπια.
 • Ράφια τοίχου και γωνίας.
 • Ευρύχωρα ντουλάπια.
 • Μικρή κομοδίνα.
 • Μπουκάλια.

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να κανονίσετε όλα τα στοιχεία που παρατίθενται σε ένα δωμάτιο ταυτόχρονα. Αρχικά, τοποθετήστε τα πιο απαραίτητα μέρη στην αίθουσα και μόνο στη συνέχεια προχωρήστε στην επιλογή λιγότερο σημαντικών αντικειμένων.

Οι σύγχρονοι αγοραστές αντιμετωπίζουν μια όχι κακή επιλογή διαφόρων δομοστοιχειωτών δομών, οι οποίες περιλαμβάνουν διάφορα λειτουργικά στοιχεία. Εξετάστε τις πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς επιλογές.

Τοίχο γραφείου

Τέτοια έπιπλα συνήθως έχουν μικρές διαστάσεις και δεν υπερφορτώνουν τον χώρο στον οποίο βρίσκονται. Σε τέτοια μοντέλα, υπάρχουν συχνά θυρίδες διαφορετικών μεγεθών. Ο σκοπός τους δεν είναι μόνο να αποθηκεύσουν τα απαραίτητα πράγματα, αλλά και να τοποθετήσουν πάνω τους όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα σχεδιαστών. Αυτά μπορεί να είναι κομψά κηροπήγια, διάφορα βιβλία, άλμπουμ φωτογραφιών, κορνίζες φωτογραφιών, ειδώλια και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

Ράφια

Ιδιαίτερα δημοφιλές σήμερα αρθρωτό ραφιών. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν παρόμοια έπιπλα σε διάφορες εκδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρακτικό σχέδιο με ένα γραφείο υπολογιστή και πλευρικά τραπέζια ή μια απλή ανοιχτή έκδοση με ράφια.

Τέτοια έπιπλα χρειάζονται όχι μόνο για την αποθήκευση διακοσμητικών μικροσκοπίων και βιβλίων / σημειωματάρια, αλλά και για την τοποθέτηση φρέσκων λουλουδιών σε δοχεία και αγγεία κατάλληλα για το χρώμα ή σε τακτοποιημένη δεξαμενή ψαριών. Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε περισσότερα αυθεντικά ράφια, τα οποία, εκτός από τις τυπικές λειτουργίες τους, εκτελούν το διορισμό ενός χρηματοκιβωτίου στην αίθουσα.

Θάλαμο συρταριών

Αυτό το σχέδιο είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή. Μην νομίζετε ότι τέτοια έπιπλα βρίσκει τη θέση της μόνο στο υπνοδωμάτιο. Μοντέρνα μοντέλα συρταριών μπορούν να βρεθούν με την ίδια συχνότητα στα σαλόνια.

Κατά κανόνα, τέτοια έπιπλα χρησιμοποιούνται σε μικρές αίθουσες. Συχνά αγοράζονται ως αντικατάσταση για μεγάλα και ογκώδη γραφεία που καταλαμβάνουν πάρα πολύ ελεύθερο χώρο. Σε τέτοιες κατασκευές, ορισμένα διαμερίσματα συχνά χρησιμεύουν ως αόρατοι χρηματοκιβώτια.

Γωνιακή ντουλάπα

Τέτοια έπιπλα είναι πολύ άνετα και ευρύχωρα. Συνδυάζοντας πολλές θετικές ιδιότητες, οι δομοστοιχειωτές γωνιακές ντουλάπες έχουν μικρές διαστάσεις, ώστε να μπορείτε να τις αγοράσετε με ασφάλεια για μικρά δωμάτια. Επιπλέον, φαίνονται βιολογικά σε πολλά σύνολα, τα οποία μιλάνε για την οικουμενικότητα τους.Κατά κανόνα, σε αυτά τα στοιχεία αποθηκεύονται σημαντικά έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

Μικρό τραπέζι

Για το σαλόνι ένα μικρό τραπέζι του καφέ θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Τις περισσότερες φορές, τέτοια έπιπλα τοποθετούνται μπροστά από έναν καναπέ ή πολυθρόνες. Αν πρόσφατα, τέτοιες κατασκευές ήταν απλές και στατικές, σήμερα ο πίνακας αυτός μπορεί να αγοραστεί με δυνατότητα μετασχηματισμού.

Μπαρ μετρητή

Μην νομίζετε ότι το μπαρ - αυτό είναι μόνο ένα στοιχείο της κουζίνας ή τραπεζαρία. Επί του παρόντος, τέτοια είδη εσωτερικού χώρου βρίσκονται συχνά σε σαλόνια. Συχνά συχνά βρίσκονται σε παρόμοιες περιοχές σε διαμερίσματα με αναδιαμόρφωση ή στούντιο, όπου η κουζίνα συνδυάζεται με την αίθουσα.

Επικαλυμμένα έπιπλα

Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες είναι επίσης αρθρωτές. Αυτά τα σχέδια αποτελούνται από αρκετά μαλακά τμήματα που αποσπώνται εύκολα μεταξύ τους. Έτσι, διάφορα στοιχεία ενός ορθογώνιου ή γωνιακού καναπέ μπορούν να διευθετηθούν ως μικρές καρέκλες ή φιλόξενοι οθωμανοί.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι ένας πολυλειτουργικός καναπέ-κρεβάτι. Αυτό το άνετο και χρήσιμο μοντέλο ενώνει από μόνο του ένα μέρος για να καθίσει και ένα κρεβάτι για ύπνο.Συχνά, παρόμοια σχέδια έρχονται με συρτάρι ή συρτάρι.

Υλικά

Στην παραγωγή των σπονδυλωτών επίπλων για σαλόνια χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά. Αυτός ο δείκτης είναι πολύ σημαντικός και επηρεάζει το κόστος του τελικού προϊόντος.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και εμφανές σύνολο στην αίθουσα, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ποιοτικές και ελκυστικές κατασκευές από αξιόπιστα και ευγενή υλικά. Αυτά περιλαμβάνουν φυσικό ξύλο.

Τα μοντέλα από συμπαγές ξύλο είναι ακριβά, αλλά φαίνονται αξεπέραστα και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία των νοικοκυριών.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν στην κατασκευή δομοστοιχειωτών σχεδίων τέτοια είδη ξύλου όπως:

 • Oak?
 • Birch;
 • Pine;
 • Δέντρο τέφρας;
 • Λάρνακα?
 • Maple;
 • Καρυδιά

Τα βασικά πλεονεκτήματα αυτών των προϊόντων είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η αξιοπιστία τους. Το φυσικό ξύλο είναι ισχυρό και ανθεκτικό, ειδικά εάν το παρέχετε με την κατάλληλη φροντίδα. Αυτό είναι όπου προκύπτουν ορισμένες δυσκολίες που πολλοί καταναλωτές αποδίδουν στις αδυναμίες των ξύλινων δομοστοιχειωτών επίπλων.

Το γεγονός είναι ότι το φυσικό υλικό απαιτεί τακτική συντήρηση.Συνίσταται σε περιοδικές αντισηπτικές θεραπείες. Εάν παραμελούμε αυτή τη διαδικασία, τότε στα ξύλα τα σφάλματα μπορεί να έχουν, για να απαλλαγούμε από το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Επιπλέον, η πρώτη ύλη θα σπάσει και θα χάσει τον κορεσμό της.

Αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το φυσικό ξύλο δεν ανέχεται υψηλή υγρασία. Εάν αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο πρόβλημα στο σπίτι σας, τότε η αγορά ξύλινων κατασκευών πρέπει να εγκαταλειφθεί.

Μια καλή μίμηση του ξύλου είναι ένα τόσο δημοφιλές και φθηνό υλικό όπως η πολυστρωματική μοριοσανίδα. Έπιπλα από αυτό φαίνεται πολύ πιο απλό, αλλά είναι πολύ φθηνότερο. Το μοριοσανίδες λειτουργεί για πολύ καιρό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, το κύριο μειονέκτημα του είναι ότι περιέχει επικίνδυνες ρητίνες που περιέχουν φορμαλδεΰδη. Αυτές οι ενώσεις είναι επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία, επομένως, εμπειρογνώμονες συστήνουν την αγορά δομών από πολυστρωματικές μοριοσανίδες κατηγορίας Ε1, δεδομένου ότι το περιεχόμενο αυτών των ουσιών σε αυτά είναι πολύ χαμηλότερο.

Επίσης, σχετικά φθηνές δομές MDF είναι πολύ δημοφιλείς σήμερα. Φαίνονται ελκυστικά και διαρκούν πολύ.Η επιφάνεια τέτοιων κατασκευών μπορεί να έχει ματ και γυαλιστερή επιφάνεια. Ωστόσο, τέτοια μοντέλα φοβούνται επίσης την υγρασία και την υγρασία. Επιπλέον, πολλοί αγοραστές σημειώνουν ότι με την πάροδο του χρόνου, συνδετήρες σε τέτοια έπιπλα χαλάνε μαζί με τις πόρτες και το φύλλο (αν μιλάμε για ντουλάπι ή ντουλάπι). Αυτά τα ελαττώματα μπορούν να αποφευχθούν με προσεκτικό χειρισμό.

Επίσης σήμερα διατίθενται προς πώληση υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα μεταλλικά πλαίσια. Δεν υπόκεινται σε παραμόρφωση και δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Αρκεί να πλύνετε τη σκόνη από αυτά και να αφαιρέσετε τη ρύπανση, εάν υπάρχει.

Πλαστικά δομοστοιχειωτά έπιπλα - όχι η πιο αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή. Μπορεί να βαφτεί απολύτως σε οποιαδήποτε αποχρώσεις και να φαίνεται πολύ πρωτότυπο, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη δύναμή του. Πλαστικές ρωγμές και σπάσιμο πολύ εύκολα υπό εξωτερική επιρροή. Επιπλέον, η σύνθεση αυτού του υλικού περιέχει συχνά τοξικές ενώσεις που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Εάν είστε αποφασισμένοι να αγοράσετε ένα τέτοιο μοντέλο, τότε θα πρέπει να ζητήσετε από τον πωλητή πιστοποιητικό ποιότητας και να το διαβάσετε προσεκτικά.Το έγγραφο πρέπει να αναφέρει τη λεπτομερή σύνθεση του προϊόντος, στην οποία δεν πρέπει να υπάρχουν επικίνδυνες ουσίες.

Όσον αφορά τα επικαλυμμένα έπιπλα, μπορεί να έχει ξύλινα και μεταλλικά πλαίσια.

Τα ακόλουθα δημοφιλή υλικά χρησιμοποιούνται για το δέρμα του:

 • Δέρμα;
 • Δερματίνη;
 • Ecoskin;
 • Διαφορετικοί τύποι κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (οργανζέ, σενίλλη, βελούδο, ζακάρ, βελούδο, κοτλέ, βαμβάκι).

Χρώμα διαλύματα

Σήμερα στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε σπονδυλωτά έπιπλα για την αίθουσα σε διάφορες αποχρώσεις.

Ας εξοικειωθούμε με τις πιο μοντέρνες και κομψές επιλογές:

 • Λευκό και μαύρο. Αυτά τα κλασικά μοντέλα φαίνονται εντυπωσιακά και φωτεινά. Ωστόσο, τα μαύρα σχέδια πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε δωμάτια με ελαφρύ φινίρισμα, διαφορετικά το σχέδιο θα αποδειχθεί πολύ ζοφερό.
 • Πράσινο Τέτοια έπιπλα φαίνονται φωτεινά και πρωτότυπα. Στην αίθουσα με παρόμοια προϊόντα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα χρώματος. Μην υπερφορτώνετε το εσωτερικό με μεγάλο αριθμό πλούσιων παλετών.
 • Wenge και αποχρώσεις του καφέ. Αυτά τα χρώματα είναι από τα πιο περιζήτητα στο σχεδιασμό της αίθουσας. Κάνουν το δωμάτιο πιο άνετο και φιλόξενο.
 • Γκρι Αυτό το ουδέτερο χρώμα συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα.Ωστόσο, δεν πρέπει να υπερφορτώσουν το χώρο έτσι ώστε να μην γίνει υπερβολικά "ήπιος".
 • Μπεζ. Αυτό το χρώμα ανήκει επίσης στα κλασικά. Φαίνεται εξαιρετικό τόσο με τους τόνους των αντιθέσεων όσο και με τους αντίστοιχους τόνους.

Σχεδιασμός

Η κατάρτιση ενός αρμονικού σχεδιασμού σαλόνι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το στυλ που έχετε επιλέξει γι 'αυτό. Έτσι, ένα σύνολο που έχει κατασκευαστεί σε μοντέρνο στυλ συνιστάται να συμπληρώνεται με αρθρωτές δομές λακωνικών αποχρώσεων. Μπορεί να έχουν γυαλιστερες επιφάνειες και ένθετα γυαλιού (για παράδειγμα, tabletop).

Σε ένα φουτουριστικό ύφος υψηλής τεχνολογίας, ένας διαμορφωμένος δερμάτινος καναπές και ντουλάπια (δάπεδο και τοίχος) με λαμπερές επιφάνειες θα φαίνονται εντυπωσιακά.

Παρόμοιες λύσεις είναι κατάλληλες για ένα άλλο μοντέρνο στυλ - μινιμαλισμό. Για αυτόν, θα πρέπει να αγοράσετε τα πιο απλά και διακριτικά έπιπλα της σωστής φόρμας.

Στα κλασικά σύνολα, οι ξύλινες δομές με ήρεμες και παστέλ αποχρώσεις φαίνονται καλύτερα. Τα μη τυποποιημένα ακουστικά με χρώμιο και μέταλλο σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους φαίνονται ακατάλληλα και δυσαρμονικά. Προτιμήστε τις παραδοσιακές μορφές και τις διακοσμήσεις των αρθρωτών επίπλων.

Επισκόπηση των καλύτερων κατασκευαστών

Ας εξοικειωθούμε με μια μικρή βαθμολογία από τους καλύτερους κατασκευαστές, που παράγει υψηλής ποιότητας αρθρωτά έπιπλα για σαλόνια:

 • Ikea (Κάτω Χώρες);
 • Factory Swan (Ιταλία);
 • Ιταλική εταιρεία Natuzzi εκδόσεις?
 • Λευκορωσικό εργοστάσιο "Rechitsadrev"?
 • Derelikt (Πολωνία);
 • Εργοστάσιο επίπλων "Courage" (Ρωσία)?
 • Zarechie Company (Ρωσία);
 • Μια άλλη πολωνική εταιρεία MebDom;
 • Giulia Novars (Ρωσία);
 • Studbrock (Γερμανία).

Όλοι οι καταγεγραμμένοι κατασκευαστές είναι γνωστοί και δημοφιλείς. Στη συλλογή τους υπάρχουν προϊόντα κατασκευασμένα από μια ποικιλία υλικών - από φυσικό ξύλο έως βαρέως τύπου μέταλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα των ιταλικών και γερμανικών μαρκών είναι πολύ πιο ακριβά.

Συμβουλές για την επιλογή

Επιλέγοντας υψηλής ποιότητας αρθρωτά έπιπλα για το σαλόνι πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και σχολαστικά, ώστε να μην σκοντάψει τα αγαθά χαμηλής ποιότητας.

Θα πρέπει να αναζητήσετε ένα ή άλλο μοντέλο σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Η ποιότητα των υλικών. Ο αρθρωτός σχεδιασμός πρέπει να είναι κατασκευασμένος από φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή υλικά. Να είστε προσεκτικοί με επιλογές που είναι πολύ φτηνές, καθώς συχνά κατασκευάζονται από τοξικά υλικά.
 • Δημιουργία ποιότητας. Δώστε προσοχή στην ποιότητα κατασκευής της δομής. Όλα τα μέρη πρέπει να εκτελούνται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και αξιόπιστα.Αν το δομοστοιχειωτό σύστημα γίνει ευσυνείδητα, τότε τα στοιχεία του μπορούν να τοποθετηθούν όχι μόνο στην αίθουσα. Για παράδειγμα, τμήματα ορθογώνιου ή γωνιακού καναπέ υψηλής ποιότητας θα φαίνονται αισθητικά ευχάριστα στο υπνοδωμάτιο ή στο δωμάτιο των παιδιών.
 • Διαστάσεις. Οι διαστάσεις των δομοστοιχειωτών δομών πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα στην υπάρχουσα διάταξη. Έτσι, για ένα μικρό σαλόνι ή ένα στενό διάδρομο, η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα μίνι μοντέλο που καταλαμβάνει λίγο χώρο, αλλά θα είναι χρήσιμο και λειτουργικό.
 • Σχεδιασμός. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα σπονδυλωτό έπιπλο κατάλληλο για στυλ και σκιά στο κυρίως εσωτερικό. Δεν πρέπει να αραιώνετε την κλασική ατμόσφαιρα με υπερσύγχρονες εκδόσεις με ένθετα χρωμίου και σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους τα τεχνητά παλαιά ξύλινα προϊόντα δεν θα φαίνονται.
 • Κατασκευαστής. Οι ειδικοί συστήνουν την επαφή μόνο με γνωστούς κατασκευαστές που έχουν αποδείξει θετικά τα χρόνια. Έτσι, θα εξοικονομήσετε τον εαυτό σας από την αγορά χαμηλής ποιότητας δομές που δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Για να μάθετε πώς να φτιάχνετε τα έπιπλα με τα δικά σας χέρια, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο