Αρχικές ιδέες σχεδίου τοίχου στο σαλόνι

Η καρδιά κάθε σπιτιού είναι το σαλόνι. Πρόκειται για πολυλειτουργικό δωμάτιο στο σπίτι μας, σχεδιασμένο να δίνει στο νοικοκυριό του την αίσθηση ότι έχει μια οικογενειακή εστία, κοντά στους ανθρώπους που αγαπούν, τη ζεστασιά και την ασφάλεια.

Το καθιστικό είναι η γεννήτρια της διάθεσής μας. Για κάθε επισκέπτη αυτό το δωμάτιο στο σπίτι μας θα γίνει τηλεφωνική κάρτα. Θα μιλήσει για τους ενοικιαστές της περισσότερο από τους ίδιους τους ανθρώπους, θα πει για τις σχέσεις τους στην οικογένεια, για τα ενδιαφέροντα, για τα γούστα, για το επίπεδο του πολιτισμού και για τη φιλοξενία των ιδιοκτητών του σπιτιού.

Οι τοίχοι αποτελούν τη βάση για το σχεδιασμό οποιουδήποτε δωματίου · επομένως, σχεδιάζοντάς τα στο σαλόνι, ρυθμίσαμε τον τόνο για όλο το δωμάτιο, την επιλογή επίπλων και αξεσουάρ.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Ανεξάρτητα από το τι είναι σχεδιασμένο το περίπλοκο εσωτερικό σαλόνι, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις συμβουλές των επαγγελματιών όταν επιλέγετε ένα σχέδιο τοίχου.

  • Η διακόσμηση τοίχου πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως με την έννοια του σχεδιασμού.
  • Σε περίπτωση συνδυασμού υλικών, πρέπει να είναι σε αρμονία τόσο μεταξύ τους όσο και με το περιβάλλον εσωτερικό τους.
  • Εξετάστε το φωτισμό του δωματίου: εάν τα παράθυρα βλέπουν προς τη βόρεια πλευρά - θα πρέπει να υπάρχουν αρκετά ζεστά χρώματα και γυαλάδα στο δωμάτιο, για το νότιο δωμάτιο, αντίθετα, το μπλε και το ελαιόκτυπο και ελάχιστες ανακλαστικές επιφάνειες είναι σχετικές.
  • Οι διαστάσεις του δωματίου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή των υλικών. Τα μεγάλα σχέδια και τα σχέδια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για ένα μικροσκοπικό σαλόνι. Λεπτό στολίδι θα είναι σωστό.
  • Μια ερώτηση με ανεπιτυχή διάταξη μπορεί να επιλυθεί με τη βοήθεια διακοσμήσεων τοίχων. Οι υπερβολικές προεξοχές και οι αχρησιμοποίητες γωνίες μπορούν να μετασχηματιστούν με δομές γυψοσανίδας και χωρίσματα.
  • Στο τελειωμένο δωμάτιο θα πρέπει να είναι άνετο και άνετο για όλα τα μέλη της οικογένειας.
  • Εάν το σαλόνι χρησιμοποιείται όχι μόνο για τον προορισμό του, αλλά και ως υπνοδωμάτιο ή μελέτη για κάποιον από το νοικοκυριό, αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή ενός μελλοντικού σχεδίου.

Υλικά φινιρίσματος

Σήμερα η αγορά υλικών φινιρίσματος είναι τόσο πλούσια και ποικίλη ώστε να σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή ακόμη και για τις πιο απαιτητικές ιδέες σχεδίασης.

Ταπετσαρίες

Το πιο απαιτητικό και προσιτό υλικό για την πλειοψηφία των καταναλωτών. Οι ταπετσαρίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον, παρέχουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και μοτίβων, είναι εύκολο και γρήγορο να αντικατασταθούν, έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίζουν. Δεν απαιτεί μεγάλο κόστος εργασίας και ειδική εμπειρία στη διαδικασία εφαρμογής στους τοίχους.

Για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διακόσμηση των τοίχων στο σαλόνι, οι κλωστοϋφαντουργικές ταπετσαρίες είναι σχετικές - φαίνονται κομψές και ακριβές, τονίζουν τον πλούτο και την καλή γεύση του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το χαρτί τοίχου σε βάση ύφασμα είναι κατάλληλο για πολλά στυλ: τόσο artsy μπαρόκ, και δωμάτια σε κλασική εκτέλεση. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το υψηλό εύρος τιμών και τα χαρακτηριστικά των συνθηκών λειτουργίας.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε φυσική ταπετσαρία καπλαμά καπλαμά, ζαχαροκάλαμο ή γιούτα ινών, μπαμπού, ακόμη και τσουκνίδα. Τέτοια υλικά μπορούν να αναζωογονήσουν οποιοδήποτε εσωτερικό, για να φέρουν τον φυσικό πλούτο των χρωμάτων και των υφών. Είναι εξαιρετικά οικολογικά και δεν επιβαρύνουν την ανθρώπινη υγεία.

Το φυσικό χαρτί τοίχου συνδυάζεται με επιτυχία με άλλα υλικά, χρησιμοποιούνται τόσο για το φινίρισμα όλων των τοίχων όσο και για τη δημιουργία τόνων στο δωμάτιο.

Τα μεταλλικά ταπετσαρίες είναι απίστευτα όμορφα, μπορούν να χυθούν σε χρυσό, ασήμι ή χάλκινο, να περιέχουν ανάγλυφα ή οποιοδήποτε σχέδιο.Στην καρδιά του χαρτιού ή μη υφασμένα, το οποίο είναι κολλημένο σε ένα λεπτό στρώμα φύλλο αλουμινίου. Τα υλικά επεκτείνουν οπτικά το χώρο, προσθέτουν φως στο δωμάτιο. Είναι ανθεκτικά στο ηλιακό φως, δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, δεν φοβούνται τους μύκητες και το μούχλα, και το πιο σημαντικό - έχουν μια μοναδική εμφάνιση.

Χρωματισμός

Τοίχοι χρωματισμού - ο δεύτερος πιο δημοφιλής τρόπος για να τελειώσετε. Χάρη στο χρώμα, είναι δυνατό να αλλάξει ο χώρος του δωματίου πέρα ​​από την αναγνώριση, για να δημιουργήσετε ένα αποκλειστικό σχέδιο που δεν υπάρχει στην ταπετσαρία. Για να μεταμορφώσετε ριζικά το σαλόνι, μπορείτε να πειραματιστείτε με σχήματα και υφές, χρώματα. Οι σχεδιαστές δοκιμάζουν όλες τις νέες επιλογές: κάνουν το αποτέλεσμα ηλικιωμένων επιφανειών, σκόπιμα εφαρμόζουν μεγάλες κηλίδες και λεκέδες.

Η πιο πρόσφατη τάση της μόδας είναι οι τοίχοι διακοσμημένοι με χρώμα από σχιστόλιθο, που επιτρέπει όχι μόνο να αντλούν από αυτά, αλλά και να κάνουν όλα τα χρήσιμα σημειώματα.

Η ζωγραφική μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας στένσιλ, αγοράζονται ή κατασκευάζονται ανεξάρτητα.

Διακοσμητική πέτρα

Αυτό το υλικό δίνει ένα κομψό βλέμμα στο δωμάτιο, χρησιμοποιείται πιο συχνά για να δημιουργήσει τόνους στο δωμάτιο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βασικό φινίρισμα.Χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Το σχέδιο, που αποτελείται από πέτρινα πλακάκια, θα είναι μια εντυπωσιακή διακόσμηση του σαλόνι, θα φέρει μια ιδιαίτερη μυστήρια ατμόσφαιρα στο χώρο. Το μοτίβο που μιμείται πλινθοδομή είναι στη μεγαλύτερη ζήτηση μεταξύ των σύγχρονων καταναλωτών.

Κεραμικά πλακίδια

Η βέλτιστη λύση για τη δημιουργία του αρχικού σχεδιασμού των τοίχων. Παρά την προκατειλημμένη γνώμη σχετικά με την έλλειψη σχετικότητας των πλακιδίων για οικιακούς χώρους, γίνεται ολοένα και πιο κοινός στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.

Τα μοντέρνα στυλ διακόσμησης τέχνης, η βίαιη σοφίτα, το αφρικανικό ύφος με στοιχεία της εθνικής ομάδας δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή την επιλογή τελειώματος.

Δάπεδα από πλαστικό

Δεν είναι μόνο πρακτική αλλά και κομψή λύση στο σχεδιασμό του δωματίου. Το υλικό είναι εξαιρετικά βολικό και επιλεκτικό στη φροντίδα. Οι πλαστικοποιημένες σανίδες είναι ανθεκτικές και ανθεκτικές σε μηχανικές βλάβες. Το πάτωμα, που στρέφεται ομαλά στον τοίχο, δείχνει αποτελεσματικά και οπτικά διευρύνει το δωμάτιο.

Διακοσμητικό γύψο

Οι τοιχοποιίες στην αίθουσα θα φαίνονται πάντα εξαιρετικές. Όλα τα είδη των σχεδίων δημιουργούνται με μια σπάτουλα, μετά την ξήρανση του τοίχου είναι βαμμένο και βερνικωμένο.

Ο βενετσιάνικος γύψος είναι δημοφιλής, μπορεί να μιμηθεί φυσική πέτρα. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε μια λεία γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με μάρμαρο.

Δεν φοβάται τις αλλαγές υγρασίας και θερμοκρασίας, δεν σπάει, είναι εύκολο να αποκατασταθεί.

Μεταξύ των παραδειγμάτων ασυνήθιστων τύπων γύψου αξίζει να επισημανθεί το sgraffito. Η τεχνολογία του περιλαμβάνει την σταδιακή εφαρμογή διαφόρων χρωματισμένων υλικών με χαραγμένο σχέδιο ανακούφισης.

Το Terrasite είναι ένας ακόμα ενδιαφέρον τύπος γύψου που μεταφέρει ρεαλιστικά την εμφάνιση του φυσικού ροκ.

Πλαστικά

Αυτή η διακόσμηση τοίχων κερδίζει αυξανόμενη δημοτικότητα. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο υλικό που είναι κατάλληλο τόσο για κατοικίες όσο και για βιομηχανικούς χώρους. Τις περισσότερες φορές, το βινύλιο χρησιμοποιείται για να τελειώσει το εσωτερικό. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ανθεκτικό, πρακτικό από άποψη λειτουργίας. Οι πίνακες βινυλίου είναι σε θέση να μιμούνται φυσική πέτρα, τοιχοποιία, αλλά ακόμη και σε μία έκδοση με ένα χρώμα φαίνεται πλεονεκτική.

Δέρμα

Τα μαλακά πάνελ από γνήσιο δέρμα και απομίμηση δέρματος είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση του τοίχου κοντά στην τηλεόραση και πάνω από τον καναπέ, βοηθούν στην κάλυψη των ατελειών της επιφάνειας και στη δημιουργία ηχομόνωσης υψηλής ποιότητας. Υλικά που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση των τόνων στο δωμάτιο.Χάρη στο συνθετικό και αφρώδες ελαστικό, μπορείτε να πάρετε ένα πιο μαλακό φινίρισμα.

Ο τοίχος του καθιστικού, διακοσμημένος με φυσικό δέρμα, θα προκαλεί πάντα φθόνο και θαυμασμό.

3D πάνελ

Τα τρισδιάστατα πάνελ τοίχου είναι τρισδιάστατα στοιχεία με ανάγλυφο και υψηλή ανακούφιση. Μοναδικό υλικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές συνθέσεις, η ομορφιά των οποίων μπορεί να τονιστεί με έμπειρο φωτισμό. Η εγκατάσταση πάνελ είναι αρκετά απλή και μπορεί να γίνει ανεξάρτητα. Δεν απαιτεί τέλεια προετοιμασία τοίχων.

Το υλικό έχει πολλές θετικές ιδιότητες: αυξάνει τη μόνωση του δωματίου, είναι σε θέση να ρυθμίσει οπτικά τις διαστάσεις του δωματίου, τέλεια σε συνδυασμό με ένα άλλο φινίρισμα.

Τα τρισδιάστατα γυάλινα πάνελ φαίνονται εύκολα και ευάερα, συχνά διακοσμημένα με εικόνες από διάφορα φυσικά είδη.

Φυσικό ξύλο

Το ξύλο στο εσωτερικό του καθιστικού φαίνεται πάντα εντυπωσιακό, μετατρέπει την εμφάνιση του δωματίου, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά στη φύση λόγω της περιβαλλοντικής φιλίας του υλικού. Ο πίνακας είναι κατάλληλος σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο, είναι απαραίτητο μόνο να επιλέξετε τη φυλή. Η ελαφρώς λευκασμένη βελανιδιά είναι κοντά στο σκανδιναβικό στυλ, το μαύρο wenge είναι ένα χονδροειδές ρουστίκ, το φως καρυδιά και η ζεστή τέφρα είναι πολύ σημαντικές για μια ήπια Προβηγκία.

Γυψοσανίδα

Το GKL σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις πιο απίστευτες ιδέες σχεδίασης.Μοναδικό υλικό είναι σε θέση να πάρει οποιαδήποτε περίπλοκα σχήματα και γραμμές. Οι κατασκευές γυψοσανίδας δεν είναι μόνο όμορφες και αισθητικές, πληρούν πλήρως τις λειτουργικές απαιτήσεις του δωματίου. Οι μονάδες τέμνουν τέλεια το χώρο, κρύβουν τα ελαττώματα και οι ενσωματωμένες κόγχες χρησιμοποιούνται συχνά ως μεγάλα συστήματα αποθήκευσης.

Επιπλέον πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την ευκολία του υλικού και την ευκολία εγκατάστασης, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας κοίλων δομών για καλωδίωση και φωτισμό.

Ξύλο, μέταλλο, πλαστικό και άλλα τελειώματα συνδυάζονται με γυψοσανίδα.

Διακόσμηση

Η διακόσμηση είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στάδια στη διακόσμηση των τειχών, όπου μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί. Ωστόσο, κατά το σχεδιασμό του ντεκόρ των τειχών του καθιστικού, αξίζει να τηρηθεί η γενική στυλιστική απόφαση του δωματίου.

Χύτευση

Μεταξύ των αρχιτεκτονικών στοιχείων μπορούν να διακριθούν καλούπια - διακοσμητικά στοιχεία με τη μορφή των κυρτών κυρτών πτερυγίων, τα οποία προσθέτουν ανακούφιση και όγκο στο δωμάτιο. Οι σχεδιαστές τους χρησιμοποιούν όχι μόνο για διακοσμήσεις τοίχων, καλούπια διακοσμούν οροφές, πόρτες, τζάκια, καμάρες και κόγχες, δίνοντάς τους μια πιο εκφραστική και τακτοποιημένη εμφάνιση.

Διακοσμητικά διακοσμητικά σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο μπορεί να είναι ένας τρόπος χωροταξίας σε ξεχωριστά τμήματα. Συχνά χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τα ελαττώματα και τα τελειώματα. Τα καλούπια χρησιμοποιούνται ως πλάκα οροφής για την απόκρυψη των αρθρώσεων δίπλα στον τοίχο. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να διαιρέσετε τους τοίχους σε διάφορα τμήματα, διακοσμημένα με διαφορετικούς τύπους ταπετσαρίας ή άλλα είδη φινιρίσματος. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τα διακοσμητικά πλαίσια στους τοίχους για έργα ζωγραφικής, καθρέφτες και φωτογραφίες.

Με τη βοήθεια μερικών καμπυλωτών σανίδων, μπορείτε να δημιουργήσετε στους τοίχους κάθε είδους καλλιτεχνικές μορφές και γεωμετρικές συνθέσεις, να μιμηθούν κίονες και γείσα, κούπες, πρίζες. Τα φωτεινά πάνελ είναι ευπροσάρμοστα, παρουσιάζονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μπορούν να είναι ομαλά και διακοσμημένα με γυψομάρμαρο.

Για τα μοντέρνα στυλ και τα κλασικά, θα πρέπει να προτιμώνται ακόμη και αυστηρές πινακίδες, περίτεχνα μπαρόκ και μπαγκέτες με ρόκα.

Εκτύπωση φωτογραφιών

Φωτογραφικό χαρτί στους τοίχους - ένας κομψός και μοντέρνος τρόπος διακόσμησης των καθιστικών. Είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα ικανό να αλλάξει δραστικά την εμφάνιση του σαλόνι χωρίς επιπλέον κόστος υλικών.Προκειμένου η τελική διακόσμηση να προκαλέσει γνήσιο ενδιαφέρον, πρέπει να επιλέξετε την ταπετσαρία σύμφωνα με τη βασική ιδέα του σχεδιασμού και να την χρησιμοποιήσετε ως στοιχείο χωροθέτησης.

Για παράδειγμα, ένα τελικό στοιχείο της Προβηγκίας θα είναι ένας τοίχος που θα απεικονίζει λουλούδια λεβάντας άνθισης ή ένα πανόραμα μιας γαλλικής οδού. Ένα σύγχρονο γραφικό υπολογιστή θα είναι η τέλεια λύση για μοντέρνα στιλ υψηλής τεχνολογίας.

Ένα ενδιαφέρον πάνελ μπορεί να χρησιμεύσει ως τοίχος με έμφαση σε εσωτερικούς χώρους.

Ζωγραφική

Εάν υπάρχει ένα μακρύ κενό τοίχωμα στο σαλόνι, είναι κατάλληλο να το διακοσμήσετε με μια ζωγραφική. Οι εικόνες μπορούν να εφαρμοστούν με ακρυλικά ή φθορίζοντα χρώματα, κουτιά σπρέι και ακόμη και στυλό. Οι σύγχρονες τεχνολογίες σάς επιτρέπουν να σχεδιάζετε με υγρή ταπετσαρία, μέσω της οποίας λαμβάνουν τις πιο απίστευτες συνθέσεις.

Φροντίστε να ακολουθήσετε την απόφαση στυλ. Οι επαναστατικές επιγραφές γκράφιτι θα φαίνονται περίεργες σε ένα κλασικό ή σκανδιναβικό εσωτερικό. Ένα απαλό λουλουδάτο μοτίβο ξένο προς τη βιομηχανική σοφίτα και το punk ατμού.

Εικόνες

Καθώς οι διακοσμήσεις τοίχων μπορούν να είναι διακοσμητικά αυτοκόλλητα και αφίσες, πίνακες σύγχρονων καλλιτεχνών,επαγγελματικές φωτογραφίες από εκθέσεις ή κολάζ της οικογένειας. Ακόμα και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής θα είναι σε θέση να επιλέξει μια επιλογή για την ψυχή.

Τοίχο διακόσμηση κάτω από την τηλεόραση και τζάκι

Κάνοντας την τηλεόραση σε μια θέση από γυψοσανίδες με φωτισμό είναι μια από τις πιο επιτυχημένες λύσεις που όχι μόνο φαίνονται μοντέρνες αλλά και εξοικονομούν χώρο. Ο τοίχος μπορεί να βαφιστεί ή να τελειώσει με γύψο, διακοσμημένο με μωσαϊκό ή εικόνα με ήρεμο οικόπεδο. Η στυλιστική απόφαση μπορεί να είναι οποιαδήποτε, επειδή η τηλεόραση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό στους διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους του καθιστικού.

Μην υπερφορτώνετε τον τοίχο με μια τηλεόραση με περιττές λεπτομέρειες, είναι η ίδια μείζονος σημασίας.

Μια συγκεκριμένη περιοχή για έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης μπορεί να διακριθεί χρησιμοποιώντας ταπετσαρία, για την οποία αξίζει να χρησιμοποιείτε πίνακες σε αντίθεση χρώματα. Η επιλογή με ταπετσαρία υφάσματος θα προσθέσει άνεση και ζεστασιά στο δωμάτιο. Επιπλέον, μπορείτε να τονίσετε την τηλεόραση με τη βοήθεια διακοσμητικών καλούπια. Το πλαίσιο των πλαστικών πάνελ θα δώσει μια αυστηρή τελική εμφάνιση στον τοίχο.

Διακοσμητική και φυσική πέτρα έχει σημασία για τη διακόσμηση της περιοχής τζάκι, τα υλικά είναι κοντά στο πνεύμα της φωτιάς και χρησιμοποιούνται συχνά για τη διακόσμηση σόμπες και τζάκια και τον περιβάλλοντα χώρο.Στους κλασικούς εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιούνται συχνά τοιχοποιία, τα μοντέρνα σαλόνια μπορούν να αντέξουν οικονομικά να τελειώσουν με μέταλλο. Ως ασφάλεια, δεν πρέπει να κρεμάσετε εικόνες και άλλα εύφλεκτα σχεδιαστικά στοιχεία σε αυτόν τον τοίχο.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση των τειχών στο σαλόνι μπορεί να γίνει τόσο σε ένα ιδιωτικό εξοχικό σπίτι και σε ένα μικρό διαμέρισμα ενός δωματίου. Ένα ευρύ φάσμα υλικών για κάθε γούστο και πορτοφόλι σας επιτρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή επιλογή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να εφαρμόσετε την επιδιόρθωση μόνοι σας, θα υπήρχε μια επιθυμία.

Απλές σκοτεινές ταπετσαρίες που μοιάζουν με βιβλιοθήκες είναι σε θέση να σας μεταφέρουν στη βιβλιοθήκη ενός παλιού αγγλικού κάστρου. Το δωμάτιο δεν δίνει πλέον προσοχή στα έπιπλα και τα αξεσουάρ - τελικά, όλη η προσοχή είναι τρυπημένη στους τοίχους, έτσι ακριβώς προδίδοντας το πνεύμα της βικτωριανής εποχής. Η τελική πινελιά στα εσωτερικά - στυλιζαρισμένα πορτρέτα στους τοίχους σε βαριά χάλκινα πλαίσια.

Ένα τζάκι ενσωματωμένο σε τοίχο καθρέφτη φαίνεται εκκεντρικό και απροσδόκητο. Ένα τέτοιο τείχος δεν είναι μόνο μια προφορά, είναι το κύριο χαρακτηριστικό ολόκληρου του δωματίου, το οποίο θέτει τον τόνο για τον υπόλοιπο χώρο.Η επιφάνεια του καθρέφτη επεκτείνει οπτικά το σαλόνι και το τζάκι στο χιόνι φως φαίνεται να επιπλέει στον αέρα.

Τα ένθετα καθρέφτη, που επισημαίνονται με διακοσμητικά καλούπια, φαίνονται ασυνήθιστα, προσθέτουν φως και χώρο στο δωμάτιο, σαν να πιέζουν τα όριά του. Έτσι θέλετε να κοιτάξετε έξω από το "παράθυρο" του καθρέφτη και βρεθείτε έξω από το σαλόνι.

Οι αναπαλαιωμένοι ξύλινοι πάγκοι μπορούν να δώσουν μια δεύτερη ζωή ως μοναδική διακόσμηση τοίχων. Το στρογγυλεμένο σχήμα συμπληρώνει τέλεια την οργανική καμπυλότητα της θολωτής οροφής. Όλα φαίνονται πολύ δημιουργικά! Η μη τυποποιημένη λύση τελικής επεξεργασίας είναι πιο κατάλληλη για ένα μεγάλο ιδιωτικό σπίτι από ένα διαμέρισμα.

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να "πλέξετε" ολόκληρο το χαλί, αν γεμίσετε ολόκληρο το τείχος μαζί τους. Θα αντικαταστήσουν με επιτυχία την ακριβή ταπετσαρία και θα αποτελέσουν το αντικείμενο θαυμασμού των επισκεπτών. Ως "υλικό" μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο εικόνες από συγγενείς και φίλους, αλλά και κατοικίδια ζώα, αξέχαστες τοποθεσίες και όμορφες απόψεις της φύσης. Μαύρο και άσπρο γάμμα και σέπια εμφάνιση vintage, δεν ερεθίζουν τα μάτια, είναι εύκολο να αποσυνδεθεί από ένα σπιτικό πίνακα εάν είναι απαραίτητο. Λόγω των φωτεινών τοίχων στο δωμάτιο το εσωτερικό δεν φαίνεται καταπιεστικό.

Το ξεφλούδισμα των φωτογραφιών από τον τοίχο μπορεί να είναι δύσκολο, γι 'αυτό αξίζει να τραβήξετε αυτές τις εικόνες που δεν είναι στο μοναδικό.

Το φωτογραφικό χαρτί με την εικόνα της Marilyn Monroe και μια μεγάλη αμερικανική μεγαλούπολη προκαλούν αναμνήσεις από τον κινηματογράφο της δεκαετίας του '50 του περασμένου αιώνα. Πολύ αποτελεσματικό σχέδιο, το οποίο θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις της εποχής του ασπρόμαυρου κινηματογράφου και από το έργο ενός γυναικείου θρύλου.

Πώς η διακόσμηση αλλάζει ένα εσωτερικό, κοιτάξτε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο