Stretch οροφές για την αίθουσα: όμορφη σχεδίαση του καθιστικού

Ένα σαλόνι είναι ένα δωμάτιο στο οποίο οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο. Εδώ συγκεντρώνονται με την οικογένεια ή τους φίλους για να περάσουν το βράδυ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σχεδίαση της αίθουσας θα πρέπει να ληφθεί υπεύθυνα.

Η εστίαση είναι στο φινίρισμα υψηλής ποιότητας της επιφάνειας της οροφής. Σήμερα, μεταξύ της ευρείας γκάμας υλικών μπορεί να διακρίνεται ταινία PVC. Stretch οροφές για το σαλόνι χτύπησε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές επιλογές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Stretch οροφές έχουν γίνει κοινή και δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων λόγω του γεγονότος ότι έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα:

 • υψηλό επίπεδο αντοχής στην υγρασία - είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί το υλικό για τη διακόσμηση των χώρων, οι δείκτες υγρασίας που υπερβαίνουν το κανονικό επίπεδο?
 • κάλυψη των ελαττωμάτων - αν το ανώτατο όριο στο σαλόνι καλύπτεται από παρατυπίες και ελαττώματα, τέτοιες δομές θα επιτρέψουν την απόκρυψη από τα αδιάκριτα μάτια.
 • καλύπτοντας τις επικοινωνίες - κάτω από το ανώτατο όριο μπορείτε να κρύψετε τα καλώδια και τα καλώδια που καταστρέφουν την ομορφιά του εσωτερικού.
 • απλή εγκατάσταση - Η εγκατάσταση διαφόρων τύπων ψευδοροφών απαιτεί ελάχιστο χρόνο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα των εργασιών των επαγγελματιών.
 • εξοικονόμηση ενέργειας - δεν χρειάζεται να συμμετέχουν σε εργασίες σχετικές με την προετοιμασία της επιφάνειας.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα επηρέασαν την επικράτηση και τη ζήτηση για δομές έντασης. Εγκαθίστανται όχι μόνο σε οικιακούς αλλά και σε δημόσιους χώρους. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να αλλάξετε δραστικά το εσωτερικό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το κόστος των ψευδοροφών ποικίλλει ευρέως, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε τις ελλείψεις τέτοιων ζωγραφικών έργων. Χάρη σε αυτό, οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να αποφύγουν προβλήματα κατά τη διαδικασία της εγκατάστασής τους, καθώς και περαιτέρω χρήση. Θυμηθείτε ότι οι οροφές παντός είδους είναι πολύ εύκολο να καταστραφούν με αιχμηρά αντικείμενα.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εάν πρέπει να αναδιατάξετε τα έπιπλα. Δεν υπάρχουν άλλες ελλείψεις στις δομές.

Τύποι και χαρακτηριστικά

Η σειρά των όμορφων σχεδίων που μπορούν να εγκατασταθούν στην αίθουσα είναι πολύ μεγάλη. Αλλά είναι απαραίτητο να προσδιοριστούν τα χαρακτηριστικά των έργων ζωγραφικής για να γίνει η σωστή επιλογή:

 • Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια που γίνονται σε διάφορα επίπεδα. Ωστόσο, τέτοιες επιλογές είναι κατάλληλες μόνο για εκείνους τους χώρους όπου οι οροφές είναι αρκετά υψηλές. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις συνιστάται οροφή ενός επιπέδου που ελαχιστοποιεί την απώλεια πολύτιμου χώρου. Αυτός ο καμβάς είναι εύκολος να εκτελεστεί.
 • Στο σαλόνι με ψηλά ταβάνια, είναι κατάλληλη μια οροφή δύο επιπέδων. Για να εγκαταστήσετε αυτά τα πιόνια, πρέπει να εξοπλίσετε με ειδικά εργαλεία. Είναι καλύτερα να εμπιστευτείτε τέτοιου είδους έργα σε επαγγελματίες που μπορούν να το εκτελέσουν σωστά. Με τη βοήθεια μιας πολυεπίπεδης κατασκευής, είναι δυνατό να μετατραπεί το εσωτερικό της αίθουσας πέρα ​​από την αναγνώριση.
 • Μπορείτε να επιλέξετε μια οροφή τέντωμα, η οποία είναι εξοπλισμένη με φωτισμό. Πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη έκδοση που θα τονίσει τη μεγαλοπρέπεια οποιουδήποτε δωματίου, με έμφαση στα οφέλη της.

Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των καμβάδων.Αλλά στη διαδικασία της επιλογής τους θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε άλλες σημαντικές αποχρώσεις στις οποίες εξαρτάται άμεσα η εμφάνιση του καθιστικού σας.

Υλικά

Υπάρχουν πολλοί συνήθεις τύποι υλικών, μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση:

 • Ματ ανώτατα όρια Πρόκειται για καθολικές καμβάδες που θα χωρέσουν στο σαλόνι, διακοσμημένες σε οποιοδήποτε στυλ. Η λευκή επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή, η οποία προσελκύει άμεσα την οροφή. Είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή αν χρειαστεί να επιλέξετε τοίχους και έπιπλα. Οι πιο συχνά ματ οροφές μπορούν να βρεθούν σε ένα κλασικό εσωτερικό.
 • Γυαλιστερό - αυτά τα σχέδια αντανακλούν τα αντικείμενα που βρίσκονται στο δωμάτιο. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, μπορείτε να αυξήσετε οπτικά την περιοχή του δωματίου. Γυαλιστές οροφές φαίνονται υπέροχα στο σαλόνι, το οποίο είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ. Όμορφες εκτυπώσεις που το καθιστούν πρωτότυπο και κομψό φαίνονται ενδιαφέροντα στην επιφάνεια.
 • Σατέν - αυτή η έκδοση συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των παραπάνω καμβάδων. Η οροφή μιμείται την ύφανση των υφασμάτων. Η γυαλιστερή επιφάνεια αντανακλά το φως, το διασκορπίζει απαλά γύρω από το δωμάτιο.Εξαιτίας αυτού, το εσωτερικό μετασχηματίζεται ριζικά προς το καλύτερο.
 • Συνδυασμένη οι οροφές φαίνονται πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες. Οι παραλλαγές των συνδυασμών μπορεί να είναι πολλές: σε χρώμα, σχήμα και, φυσικά, την εμφάνιση της επιφάνειας. Ο συνδυασμός ματ και γυαλιστερού καμβά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πραγματικά έργα τέχνης στην οροφή.

Κάθε μία από αυτές τις επιλογές φαίνεται μεγάλη. Η λεία επιφάνεια της οροφής θα κρύψει διάφορες επικοινωνίες και ελαττώματα. Το κύριο πράγμα είναι ότι το επιλεγμένο υλικό συνδυάζεται αρμονικά στο συνολικό εσωτερικό ενός συγκεκριμένου καθιστικού.

Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή με τη βοήθεια επαγγελματιών.

Θα επικεντρωθούν στα χαρακτηριστικά του δωματίου σας για να προτείνουν επιτυχείς επιλογές.

Χρώματα

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή του χρώματος της οροφής τεντώματος. Ο λευκός καμβάς θα είναι σχετικός σε οποιοδήποτε εσωτερικό, αφού θεωρείται μια κλασική επιλογή. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιλέξετε μια τέτοια επίστρωση, αν οι τοίχοι στην αίθουσα είναι επίσης λευκοί, επειδή δημιουργούν τις αισθήσεις ενός νοσοκομειακού χώρου.

Αξίζει να επιλέξετε άλλες αποχρώσεις, καθοδηγούμενες από τις ακόλουθες συστάσεις:

 • Εάν το δωμάτιο είναι χαμηλό, η οροφή θα πρέπει να είναι φωτεινή.Αν σας αρέσει η σκοτεινή μπεζ κατασκευή, τότε εγκαταστήστε το μόνο αν οι οροφές είναι υψηλές. Με αυτή τη λύση μπορείτε να εξισορροπήσετε τις υπάρχουσες αναλογίες του δωματίου.
 • Οι κρύες αποχρώσεις στο σχέδιο του καμβά χρησιμοποιούνται όταν τα παράθυρα του καθιστικού έχουν θέα στην ηλιόλουστη πλευρά. Ο συνδυασμός δύο αποχρώσεων, για παράδειγμα, λευκού και ουρανού-μπλε είναι κατάλληλο. Χάρη σε αυτή τη λύση, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμη δροσιά στο δωμάτιο. Εάν τα παράθυρα παραβλέπουν την πλευρά της σκιάς, συνιστάται ο σχεδιασμός του καμβά σε θερμές αποχρώσεις.
 • Εάν οι τοίχοι είναι καφέ, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε το ανώτατο όριο, το οποίο γίνεται με την ίδια σκιά. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρώματα. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια επιλογή υπέρ αυτής της επιλογής, τότε συνδυάστε τις ματ και τις γυαλιστερες επιφάνειες. Μπορείτε επίσης να διακόψετε την επιλογή στην επιφάνεια ανακούφισης της κατασκευής.

Πάντα στη μόδα θα είναι μαύρες και άσπρες οροφές που φαίνονται στερεές και ευφάνταστες.

Τέτοιοι πίνακες είναι κατάλληλοι σε κάθε στυλ εσωτερικού χώρου. Η υψηλής ποιότητας δίχρωμη οροφή προσελκύει την προσοχή με το πολυτελές σχεδιασμό της, που ξεχωρίζει στο φόντο του καθιστικού.

Μπορείτε να διακοσμήσετε το καθιστικό με την εκτύπωση φωτογραφιών, η οποία είναι ριζικά διαφορετική από όλες τις άλλες επιλογές. Στην επιφάνεια του υλικού μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε εικόνα.Τα ανώτατα όρια με σχέδια είναι το επίκεντρο του δωματίου, επειδή δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Υπάρχουν επιλογές που υποδηλώνουν τη δυνατότητα εφαρμογής στην επιφάνεια του καμβά των φωτογραφιών σας. Αυτό το σχέδιο οροφής δεν θα παραβλεφθεί. Η οικογένειά σας θα εκτιμήσει τη μη τυποποιημένη λύση, διότι με τέτοιες επιλογές στο σπίτι γίνεται πολύ πιο άνετη.

Κατασκευές

Μια ποικιλία σχεδίων των τεντωμένων οροφών που μπορούν να εγκατασταθούν στο σπίτι ποικίλλει επίσης ευρέως. H

o κατά τη διαδικασία επιλογής της κατάλληλης επιλογής, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά του δωματίου:

 • Οι πιο απλές καμβάδες είναι κατασκευές ενός επιπέδου. Είναι κατάλληλες όταν οι οροφές δεν είναι υπερβολικά υψηλές. Τα ανώτατα όρια εξοικονομούν σημαντικά χώρο, οπότε το εσωτερικό του σαλόνι παραμένει ελκυστικό.
 • Σύγχρονη δύο οροφών κατάλληλο για ψηλά δωμάτια. Η εγκατάσταση τους είναι πιο περίπλοκη από τη διαδικασία εγκατάστασης της πρώτης επιλογής.
 • Παρουσιάστε οροφές πολλαπλών επιπέδων μετατρέψτε αμέσως ένα δωμάτιο προς το καλύτερο. Αυτά είναι πολύ κομψά σχέδια, η διαμόρφωση των οποίων ποικίλλει ευρέως.Μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς την επιλογή που είναι κατάλληλη για εγκατάσταση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.
 • Αρχικά και μη τυποποιημένα θεωρούνται σχέδια με παραθυρόφυλλο ή κύμα. Διαφέρουν ριζικά από άλλες επιλογές για τη δημιουργική τους εκτέλεση. Με τη βοήθεια αυτών των καμβάδων, μπορείτε να αναπνέετε νέα ζωή σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Κάθε άτομο θα μπορεί να επιλέξει την επιλογή που του ταιριάζει. Εάν δεν έχετε αρκετή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, χρησιμοποιήστε τη βοήθεια ειδικευμένων επαγγελματιών.

Είναι πάντα έτοιμοι να δημιουργήσουν ένα μοναδικό εσωτερικό που θα ικανοποιήσει τις υψηλότερες προσδοκίες σας.

Φωτισμός

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα του φωτισμού.

Η ποιότητα της φωτεινής πηγής καθορίζει τη συνολική κατάσταση στο σαλόνι:

 • Πηγές τοπικού διακοσμητικού φωτισμού μπορεί να είναι μια ποικιλία λαμπτήρων. Δεν θα διαιρέσουν μόνο το σαλόνι σε ζώνες, αλλά θα επικεντρωθούν και στις νίκες λεπτομέρειες του δωματίου. Εάν κατευθύνετε τους λαμπτήρες στο δωμάτιο σε διαφορετικές κατευθύνσεις, μπορείτε να επιτύχετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
 • Η πρόσθετη άνεση θα δημιουργήσει ένα φωτιστικό με στόχο το τραπέζι. Μια τέτοια διαμονή θα επιτρέψει στους επισκέπτες να αισθάνονται άνετα.Αν τοποθετήσετε τους φανούς κατά μήκος, το δωμάτιο θα τεντωθεί οπτικά. Τέτοια κόλπα είναι κατάλληλα στο σαλόνι με ανεπαρκή χώρο.
 • Αν μιλάμε για οροφή πολλαπλών επιπέδων με φωτισμό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη φωτεινή λωρίδα LED.

LED ταινίες - συσκευές που έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 1. είναι ανθεκτικά.
 2. μην θερμαίνετε?
 3. η ενέργεια καταναλώνεται με φειδώ.
 4. Δεν υπάρχουν επικίνδυνα εξαρτήματα στα φωτιστικά.

Με τη βοήθεια των λυχνιών LED μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άνετο και ομοιόμορφο φωτισμό. Στην ποικιλία των καταστημάτων υπάρχουν κορδέλες διαφορετικών αποχρώσεων, ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε οποιεσδήποτε ιδέες σχεδιαστές. Οι λυχνίες LED θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ένα μεγάλο πολυέλαιό, το οποίο είναι τοποθετημένο στο κέντρο της επιφάνειας.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε τις απαραίτητες προεκτάσεις, χωρίς να χάσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Στυλ

Μπορείτε να επιλέξετε το σχεδιασμό της οροφής τέντωμα, η οποία δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του στυλ του καθιστικού.

Σε αυτή την περίπτωση, ισχύουν επίσης ορισμένοι κανόνες, καθώς είναι απαραίτητο να επιτευχθεί μέγιστη αρμονία στο δωμάτιο:

 • Εάν η αίθουσα είναι διακοσμημένη με το κλασικό στυλ, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ματ καμβά.Με αυτή την επιλογή, μπορείτε να εστιάσετε σε εξαιρετικά έπιπλα, καθώς και στην εκλεπτυσμένη επιφάνεια.
 • Το καθιστικό, διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ, θα φανεί ακόμη πιο εκλεπτυσμένο αν εγκαταστήσετε ένα γυαλιστερό καμβά. Πρόκειται για ένα πολυτελές υλικό που αντικατοπτρίζει όλα τα αντικείμενα γύρω. Έχει επίσης μια ελκυστική λάμψη, χάρη στην οποία το εσωτερικό μετατρέπεται προς το καλύτερο στα μάτια.
 • Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στην πρωτοτυπία του δωματίου, θα πρέπει να επιλέξετε ανώτατα όρια με στολίδια. Συνήθως, τα μοτίβα εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας την εκτύπωση φωτογραφιών. Μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα σύμφωνα με το γούστο σας, έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε το εσωτερικό σχέδιο που πάντα ονειρευόσασταν.

Για να επιλέξετε μια επιλογή για το δωμάτιό σας, λάβετε υπόψη τις δυνατότητές της.

Αν δώσετε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, ο σχεδιασμός είναι σίγουρα ένα αρμονικό συμπέρασμα και συμπληρώνει το εσωτερικό του καθιστικού.

Πώς να επιλέξετε;

Η διαδικασία επιλογής τεντωμένων οροφών για την αίθουσα είναι ένα σημαντικό και υπεύθυνο θέμα. Μόνο η σωστή απόφαση θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των βασικών ιδεών των σχεδιαστών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβουλή εμπειρογνωμόνων για να αποφύγετε λάθη:

 1. Θυμηθείτε ότι το σχήμα και το χρώμα του σχεδίου πρέπει να είναι σε αρμονία με το συνολικό εσωτερικό ενός ιδιωτικού σπιτιού ή διαμερίσματος.
 2. Αν το δωμάτιο έχει ψηλά ταβάνια, σταματήστε την επιλογή σας σε σχεδιασμό πολλαπλών επιπέδων. Μπορεί να είναι στρογγυλά ή ορθογώνια σχέδια που φαίνονται πολύ πρωτότυπα.
 3. Οι μονοκατοικίες είναι κατάλληλες σε μια μικρή αίθουσα. Χαρακτηρίζονται από ευκολία εγκατάστασης, καθώς και ελκυστική και τακτοποιημένη εμφάνιση.
 4. Αν ξαφνικά υπάρχουν ξύλινα αντικείμενα στο εσωτερικό, η σκιά τους θα πρέπει να επαναλαμβάνεται στις τεντωμένες οροφές, επειδή μόνο στην περίπτωση αυτή το στυλ του καθιστικού θα είναι πλήρες και αρμονικό.

Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από επαγγελματίες, αν δεν έχετε εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Θα παρακάμψουν την οροφή με γυψοσανίδες ή άλλα υλικά, τηρώντας όλους τους καθιερωμένους κανόνες και τεχνολογίες. Χάρη σε αυτό θα απολαύσετε μόνο τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το έργο και ανεξάρτητα, αν μάθετε λίγο.

Οι ειδικοί επιλέγουν τους καλύτερους καμβά για κάθε δωμάτιο. Οι κατάλληλες επιλογές για ένα στενό δωμάτιο ή μια μεγάλη αίθουσα θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε το εσωτερικό πέρα ​​από την αναγνώριση.Αυτό μπορεί να είναι ένα δωμάτιο 16, 18 τετραγωνικών μέτρων. m, καθώς και ένα δωμάτιο διαφορετικού μεγέθους.

Παραδείγματα στο εσωτερικό

Πολύ όμορφα και κομψά stretch ceilings μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους στο εσωτερικό του καθιστικού.

Εδώ είναι ενδιαφέρουσες και δημοφιλείς επιλογές, υπέρ των οποίων πολλοί άνθρωποι κάνουν την επιλογή:

 • οι αναστολές φαντασίας θα είναι η κύρια διακόσμηση του μινιμαλιστικού εσωτερικού χώρου, καθώς κρέμονται από την οροφή, αντανακλώνται στη γυαλιστερή επιφάνεια του.
 • Είναι δυνατόν να επικεντρωθείτε στην περιοχή του καναπέ που βρίσκεται στην αίθουσα χρησιμοποιώντας τον αρχικό πολυέλαιο στο κέντρο του καμβά?
 • αν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο και μη τυποποιημένο εσωτερικό του δωματίου, αξίζει να κάνετε μια επιλογή υπέρ δομών πολύπλοκου σχήματος.
 • Μπορείτε να κάνετε το περίτεχνο δωμάτιο και ο σχεδιασμός του είναι βαθύτερος εάν το κεντρικό τμήμα της οροφής με γυαλιστερό αποτέλεσμα σκοτεινιάζει.
 • το κλασικό εσωτερικό θα γίνει πιο φρέσκο, πρωτότυπο και δυναμικό, εάν χρησιμοποιήσετε έναν καμβά δύο χρωμάτων για το σχεδιασμό του.
 • ορθογώνια μοτίβα στο εσωτερικό σχεδιασμό θα υπογραμμίσει εύκολα το σχέδιο δύο επιπέδων, το οποίο φαίνεται συμπαγές και ελκυστικό.
 • χρησιμοποιώντας καμβά τύπου καθρέφτη, μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά το χώρο, καθιστώντας την αίθουσα όχι τόσο στενή και στενότητα.
 • επισημάνετε το κέντρο του καθιστικού θα βοηθήσει γυαλιστερή οροφή?
 • Ο καμβάς τύπου ματ φαίνεται πως η οροφή είναι καλυμμένη με ομοιόμορφο στρώμα ασβέστη.

Αυτές είναι οι βασικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του καθιστικού. Θυμηθείτε ότι τα τέντωμα οροφής είναι τα πιο συνηθισμένα σχέδια που έχουν γίνει δημοφιλής και σε ζήτηση στην εποχή μας. Δοκιμάστε μερικά ενδιαφέροντα πειράματα για να βρείτε το τέλειο στυλ για το δωμάτιό σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής των τεντωμένων οροφών για το σαλόνι, θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο