Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι σχεδιασμού σε διαφορετικά στυλ

Στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ, καθένα από τα οποία μπορεί να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του καθιστικού. Όλες οι κατευθύνσεις έχουν χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και είναι δύσκολο να ληφθούν υπόψη όλες οι αποχρώσεις κατά τη δημιουργία της ατμόσφαιρας στην αίθουσα. Είναι απαραίτητο να εξοικειωθεί εκ των προτέρων με τις αποχρώσεις στην επίπλωση του σαλόνι και τα κύρια χαρακτηριστικά του κάθε στυλ. Η συνειδητοποίηση αυτή θα σας βοηθήσει να μην κάνετε λάθος στην επιλογή της σωστής ιδέας και στην επιτυχή εφαρμογή της.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το σαλόνι εκτελεί έναν από τους βασικούς ρόλους σε οποιοδήποτε διαμέρισμα. Είναι μια "κάρτα" στο σπίτι, επειδή κάνει την κύρια εντύπωση στους επισκέπτες. Προκειμένου να μην συγχέεται η επίπλωση και διακόσμηση αυτού του μέρους της κατοικίας, Θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές απαιτήσεις για τα συστατικά του καθιστικού:

 • Το κεντρικό τμήμα του δωματίου περιλαμβάνει συνήθως τον ελεύθερο χώρο που βρίσκεται κοντά στο τζάκι ή στον τοίχο με τηλεόραση. Σε αυτό το site βρίσκεται συνήθως χαλί, μερικές φορές είναι δυνατόν να τοποθετήσετε ένα τραπεζάκι του καφέ. Αυτός ο τόπος δημιουργεί μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα και αποτρέπει την εμφάνιση υπερβολικής ακαταστασίας των επίπλων.
 • Ένα σημαντικό στοιχείο είναι τα επικαλυμμένα έπιπλα. Προσφέρει άνεση στο δωμάτιο και δίνει στο δωμάτιο μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καναπέ. Μπορεί να έχει οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα, ανάλογα με το στυλ του εσωτερικού. Οι καρέκλες θα είναι επιτυχείς προσθήκες στον καναπέ, αλλά σε μερικές έννοιες είναι επιτρεπτό να γίνει χωρίς αυτούς.
 • Στους περισσότερους τύπους καθιστικών υπάρχουν ακουστικά ή τοίχοι με διαφορετικά διαμερίσματα. Χρειάζεται για τον πιο λειτουργικό τρόπο αποθήκευσης και τοποθέτησης των πραγμάτων. Μερικές φορές περιλαμβάνει στοιχεία διακόσμησης, που βρίσκονται υπό τη μορφή εφέ φωτισμού ή αξεσουάρ στα ράφια.

Το σετ δεν χρειάζεται να είναι ογκώδες, μπορεί να ποικίλει σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων μικρογραφιών.

 • Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγετε, δεν συνιστάται να αφήσετε τους τοίχους στο καθιστικό άδειο. Μέρος της επιφάνειας συνιστάται να γεμίζει με αξεσουάρ και διακοσμητικά στοιχεία που ταιριάζουν με το στυλ. Θα βοηθήσουν το δωμάτιο να μην χάσει την ζεστή ατμόσφαιρα, υπογραμμίζουν επιπλέον την επιλεγμένη ιδέα και προσθέτουν στο σχεδιασμό της πρωτοτυπίας.
 • Στο σχεδιασμό της αίθουσας είναι ευπρόσδεκτος συνδυασμός διαφορετικών τύπων φωτισμού. Δεν είναι απαραίτητο να περιορίζετε τον φωτισμό σε έναν μόνο πολυελαίμονα. Εκτός από το φωτιστικό, μπορείτε να εγκαταστήσετε άνετους λαμπτήρες δαπέδου, απλίκες ή επιτραπέζιους λαμπτήρες. Με διάφορα είδη φωτιστικών τα διαμερίσματα σας θα φαίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα.
 • Η συμβατότητα των επίπλων με τις επιφάνειες των τοίχων και του δαπέδου είναι σημαντική. Ο συνδυασμός βασίζεται συνήθως στη λήψη αντιθέσεων ή εγγύτητας αποχρώσεων. Η αντίθεση χρησιμοποιείται για να τονίσει τα περιγράμματα του εσωτερικού και να δημιουργήσει αυστηρότητα στις γραμμές. Η εγγύτητα των αποχρώσεων χρησιμοποιείται σε τέτοιες κατευθύνσεις που προτιμούν ομαλές γραμμές και παστέλ αποχρώσεις.
 • Όπως και σε κάθε δωμάτιο, η αίθουσα δεν μπορεί να στερηθεί αξεσουάρ. Μπορούν να παρατηρηθούν με τη μορφή κλωστοϋφαντουργικών στοιχείων, ειδωλίων, αγγείων, ζωντανής βλάστησης, φωτισμού.Όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι μερικές φορές βασικές ενδείξεις ότι ένα δωμάτιο ανήκει σε μια συγκεκριμένη έννοια σχεδιασμού.
 • Κάθε σαλόνι πρέπει να έχει ένα κεντρικό στοιχείο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας του δωματίου, μπορεί να είναι τζάκι ή τηλεόραση. Εάν έχετε και τα δύο αυτά στοιχεία στην αίθουσα, δεν συνιστάται η τοποθέτησή τους δίπλα-δίπλα έτσι ώστε να μην διακόπτουν ο ένας τον άλλο.

Προσεκτικά επεξεργαστείτε όλες τις λεπτότητες του καθιστικού χρειάζονται τόσο πριν όσο και μετά τον τελικό ορισμό με στυλ. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να επεξεργαστείτε όλες τις αποχρώσεις, αλλά το αποτέλεσμα πάντα δικαιολογεί τις προσπάθειες.

Στυλ και σχεδιασμός

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός εσωτερικών εννοιών, καθένα από τα οποία έχει μοναδικά έπιπλα, σχήματα και χρώματα. Πριν εξετάσετε κάθε κατεύθυνση από την άποψη της επιλογής των επίπλων και του χρώματος, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τους τύπους καθιστικών για τους οποίους τα στυλ μπορούν να προσαρμοστούν.

Προβολή

Υπάρχουν διαφορετικές διατάξεις της αίθουσας. Είναι τα χαρακτηριστικά της δομής των δωματίων που επηρεάζουν την επιλογή της έννοιας. Υπάρχουν οι εξής τύποι δωματίων:

 • Απομονωμένο σαλόνι. Αυτό το δωμάτιο δεν συνδέεται με άλλα μέρη του σπιτιού με τη βοήθεια τοξιών και χωρισμάτων.Είναι ένα ξεχωριστό δωμάτιο για την υποδοχή των επισκεπτών και οικογενειακές διακοπές. Για αυτόν τον τύπο αίθουσας παρέχεται η μεγαλύτερη ποικιλία σχεδιασμού.

Αυτός ο τύπος δωματίου συνήθως έχει είτε μεσαίο είτε μικρό μέγεθος. Θα φανεί πιο άνετα στα αγγλικά, γαλλικά, κλασικά στυλ. Ορισμένες σύγχρονες έννοιες είναι επίσης αποδεκτές.

Δεν συνιστάται η εφαρμογή εννοιών για μικρά δωμάτια που απαιτούν μεγάλο όγκο ελεύθερου χώρου, για παράδειγμα, την κατεύθυνση μιας σοφίτας.

 • Καθιστικό με ζώνη διανομής μπορεί να συνδυάσει από μόνη της μια ζώνη της τραπεζαρίας ή του γραφείου. Σε τέτοιες αίθουσες θα φανεί μεγάλη εσωτερική σοφίτα, σαλέ, χώρα, Σκανδιναβία και άλλα μοντέρνα στυλ.

Ο συνολικός χώρος προωθεί το ζωνισμό και ο ανοιχτός χώρος βοηθά στη δημιουργία ομαλής και κομψής μετάβασης μεταξύ των ζωνών.

 • Σε μερικά σπίτια το σαλόνι είναι ένα σύνολο αίθουσα δεξιώσεων. Τα διαστατικά δωμάτια αυτού του τύπου μπορούν να σχεδιαστούν στην έννοια του Art Deco. Μερικές φορές είναι ακόμα εξοπλισμένα με στοιχεία όπως οι στήλες. Μια άλλη κατάλληλη παραλλαγή μπορεί να είναι η σύντηξη, η οποία επιτρέπει τον συνδυασμό ενός χώρου φαγητού, μιας περιοχής ανάπαυσης και ενός μπαρ.

Έπιπλα

Ένα σημαντικό κομμάτι του κάθε στυλ είναι τα χαρακτηριστικά της επίπλωσης και οι κυριότερες μορφές του εσωτερικού.

 • Στυλ σαλέ Προτιμάται η παρουσία τζακιού, διακοσμημένου με πέτρα. Σε ταπετσαρισμένα έπιπλα και διακόσμηση που κυριαρχούν από ορθογώνια σχήματα. Συχνά η συνέχεια της αίθουσας είναι οι περιοχές όπου τα τραπέζια είναι κατασκευασμένα από συμπαγές ξύλο.
 • Για την κατεύθυνση του μπαρόκ χαρακτηριστική πομπή. Τα έπιπλα χρησιμοποιούν ακριβά φυσικά υλικά με περίτεχνα γλυπτά και χρυσοκέντημα. Οι μαλακοί καναπέδες με πλούσια ταπετσαρία συμπληρώνονται από ένα τραπέζι καφέ από την ίδια σειρά και πολυτελείς κουρτίνες. Το τζάκι θα είναι μια καλή προσθήκη στο εσωτερικό.
 • Μεσογειακό στυλ δημιουργώντας σαλόνια σε ιδιωτικά σπίτια, όπου συνήθως υπάρχουν πολλά παράθυρα και αφθονία φωτός. Αυτή η έννοια χαρακτηρίζεται από την τρυφερότητα των χρωμάτων, την κομψότητα και την απλότητα της μορφής, πολύ φως και αέρα. Τα έπιπλα έχουν ομαλά ορθογώνια περιγράμματα χωρίς αιχμηρές γωνίες ή στρογγυλό σχήμα. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα συμπληρώνουν απαλά την ατμόσφαιρα και δημιουργούν πρόσθετη άνεση.
 • Ένα από τα κορυφαία στυλ της σύγχρονης ομάδας είναι υψηλής τεχνολογίας κατεύθυνση, η οποία επικεντρώνεται στη σαφήνεια και τη συνοπτικότητα των μορφών, καθώς και στην ελάχιστη ακαταστασία.Το στυλ βασίζεται στην συμπαγία - τα επικαλυμμένα έπιπλα παρουσιάζονται με τη μορφή ενός μακρύ, αλλά χαμηλού καναπέ, μια μικρή σουίτα με ανοιχτές προσόψεις περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό χώρο για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης επίπεδης οθόνης. Στην οροφή τοποθετούνται συνήθως προβολείς γύρω από την περίμετρο.
 • Για να κανονίσετε μια αίθουσα σε αμερικανικό στιλΘα πρέπει να συνδυάζεται σωστά μεταξύ τους με ομαλές και σαφείς μορφές. Ενώ τα επικαλυμμένα έπιπλα και τα τραπεζάκια μπορούν να βασίζονται σε λεπτές γραμμές, κουρτίνες με μαλακά κουρτίνες στις μαρκίζες δεν θα είναι ένα επιπλέον κομμάτι. Στον καναπέ μπορείτε να παρακολουθήσετε την αφθονία των μικρών διακοσμητικών μαξιλαριών.
 • Σκανδιναβικό σαλόνι Πρόκειται για ένα ευρύχωρο φωτεινό δωμάτιο. Στο κέντρο της αίθουσας υπάρχει ένα χαλί, το οποίο συμπληρώνεται από ένα κομψό τραπεζάκι σαλονιού από γυαλί ή από στρογγυλό τραπέζι που καλύπτεται με ταπετσαρία. Ο καναπές είναι συχνά γωνιώδης, και η καρέκλα είναι σκόπιμα διαφορετική στο σχεδιασμό του - μπορεί να έχει ασυνήθιστο σχήμα της πλάτης ή ακόμη και να υφανθεί. Στους τοίχους συνήθως κρέμονται κομψά έργα ζωγραφικής ορθογωνίου σχήματος, σχεδιασμένα με το ίδιο ύφος.
 • Εσωτερική αίθουσα Ιαπωνικό στυλ συνήθως σαφείς και συνοπτικές.Οι καναπέδες βρίσκονται πάντα κοντά στους τοίχους ή στις γωνίες του δωματίου. Το ορθογώνιο ξύλινο τραπέζι του καφέ συμπληρώνει την έννοια του χαμηλού κλειδιού. Αντί για μεγάλες σειρές στους τοίχους, μπορείτε να δείτε ράφια ή ντουλάπια με ανοιχτή πρόσοψη.
 • Σκηνοθεσία σύγχρονη χαιρετίζει τις λεπτομέρειες όπως καναπέδες χαμηλών στερεών χρωμάτων εντυπωσιακού μεγέθους και καρέκλες από την ίδια σειρά. Επικαλυμμένα έπιπλα δεν είναι απαραίτητα τοποθετημένα κοντά στον τοίχο, μπορεί να είναι στη μέση του δωματίου. Το μικρόφωνο είναι συνήθως κατασκευασμένο με κλειστές προσόψεις, στο κέντρο του σχεδιασμού υπάρχει μια θέση για την τηλεόραση.
 • Στυλ Techno συνεπάγεται την απουσία στην αίθουσα στοιχείων όπως τα ακουστικά. Η κύρια εστίαση είναι σε μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κοντά στην οποία υπάρχει συχνά ένα χαμηλό ορθογώνιο κομοδίνο. Στα έπιπλα και τα αξεσουάρ μπορούν να εντοπιστούν γραμμές και σχήματα. Το δωμάτιο δεν είναι υπερφορτωμένο με διακοσμητικά στοιχεία.
 • Αραβικό σχέδιο υποδηλώνει την παρουσία τέτοιων στοιχείων στο σαλόνι, ως οθωμανική με βελούδο ή μεταξωτή ταπετσαρία. Πάνω από την κατασκευή είναι συχνά ένα θόλο. Η διακόσμηση συμπληρώνεται από ένα τραπέζι καφέ με σκαλιστό επιτραπέζιο τραπέζι ή πόδια.Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα - οι μαζικές κουρτίνες και τα χαλιά με ανατολίτικα στολίδια υπογραμμίζουν τέλεια την έννοια.

Χρώμα

Χρώματα χαρακτηριστικά για διαφορετικά στυλ:

 • Τα προτιμώμενα χρώματα του στιλ σπιτιού είναι φυσικό ξύλο, λευκό, το οποίο μπορεί συχνά να παρατηρηθεί σε ταπετσαρίες επίπλων, σκούρο κόκκινο, γκρι, μπεζ και άλλες συγκρατημένες αποχρώσεις.
 • Για την ιδέα του μπαρόκ προτιμούνται τα χρώματα φυσικού ξύλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, κυριαρχείται από ελεφαντόδοντο, δρυός γάλακτος, οξιά. Μερικές φορές ευγενείς καφέ αποχρώσεις είναι μια εναλλακτική λύση. Μεταξύ των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων υπάρχουν συχνά υφάσματα με χρυσές αποχρώσεις, με έμφαση στην πολυτέλεια που είναι εγγενής σε αυτήν την περιοχή.
 • Το μεσογειακό στυλ περιλαμβάνει συνδυασμό λευκών και διαφόρων αποχρώσεων του μπλε. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να δείτε σε αυτό το είδος των εσωτερικών κλωστοϋφαντουργικών ειδών ή στολίδι σε επικαλυμμένα έπιπλα, που ενσωματώνεται σε τυρκουάζ ή θάλασσα αποχρώσεις. Το χρώμα σαλάτας χρησιμοποιείται μερικές φορές ως προφορά, μια μπεζ απόχρωση μπορεί να συμπληρώσει ολόκληρο το συνδυασμό.
 • Στην κατεύθυνση της υψηλής τεχνολογίας, χρησιμοποιείται μια αντίθεση χρωμάτων, ειδικά ασπρόμαυρη. Μερικές φορές τρία χρώματα συνδυάζονται μεταξύ τους. Η αγαπημένη σκιά στην έννοια είναι γκρίζα.Στο δωμάτιο δεν μπορούν να υπάρχουν περισσότερες από δύο φωτεινές λεπτομέρειες που ενσωματώνονται στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και στη διακόσμηση.
 • Το αμερικανικό στυλ έχει μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων. Η κύρια σκιά είναι μπεζ, συμπληρώνεται με γκρι, καφέ, γαλακτώδη χρώματα. Ως έμφαση, μπορεί να υπάρχουν κίτρινα στοιχεία στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα αξεσουάρ.
 • Το κύριο χρώμα του σκανδιναβικού καθιστικού είναι λευκό. Ενσωματώνεται στους τοίχους. Στα έπιπλα, η λευκή επικάλυψη συνδυάζεται με ανοιχτό γκρι χρώμα, αραιώνει αυτό το εύρος καφέ ή μπεζ απόχρωσης. Ως έμφαση μπορεί να επιλεγεί τυρκουάζ ή λεμονιά σκιά. Το χαλί είναι συνήθως είτε απλό είτε έχει ριγέ ή διαμάντι.
 • Το ιαπωνικό εσωτερικό είναι συνήθως σχεδιασμένο σε μια αντίθεση περιοχή. Το κύριο μέρος των επίπλων έχει σκούρο καφέ σκιά. Τα ταπετσαρίες και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα κατασκευάζονται σε γαλακτώδεις τόνους. Για φωτεινούς τόνους, επιλέξτε πορτοκαλί, ροζ ή κόκκινο.
 • Shabby chic είναι ένα ασυνήθιστο στυλ που συνδυάζει λευκά και ροζ χρώματα. Ταπετσαρισμένοι καναπέδες που καλύπτονται με floral print. Τα μονοφωνικά μαξιλάρια γίνονται σε απαλούς ροζ τόνους. Στο δωμάτιο υπάρχει πληθώρα φυτών και αξεσουάρ που αραιώνουν το εσωτερικό με ανοιχτούς πράσινους τόνους.

Πώς να επιλέξετε;

Για να μην κάνετε λάθος στην επιλογή του στυλ, πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Υλικά Είναι φιλικές προς το περιβάλλον ή με την προσθήκη χημικών στοιχείων, έχουν επίσης διαφορετικό κόστος. Για παράδειγμα, η ταπετσαρία για το σχεδιασμό σε ανατολίτικο στυλ θα είναι πολύ πιο ακριβό από ό, τι για τα υπόλοιπα.
 • Ο βαθμός κατοχής του δωματίου. Αν σας αρέσει η αφθονία των επίπλων, τότε δεν θα κάνετε τέτοιες κατευθύνσεις όπως techno ή μινιμαλισμό.
 • Ορισμένες περιοχές απαιτούν πολύ φωτισμό στο δωμάτιο. Εάν το δωμάτιο δεν διεισδύσει σε πολύ φυσικό φως, δεν πρέπει να κάνετε δωμάτιο σε ιταλικό ή μεσογειακό ύφος.
 • Το χρώμα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Εάν δεν σας αρέσουν οι επιφάνειες με πολύ ελαφρές επιγραφές, επιλέξτε στυλ που επιτρέπουν έγχρωμες ή σκούρες αποχρώσεις.
 • Οι φίλοι των σαφών γραμμών θα εκτιμήσουν τα αυστηρά στυλ χωρίς περίτεχνα τελειώματα, ενώ ρομαντικά άτομα θα λατρέψουν τέτοιες μορφές όπως το μπαρόκ, το chebbi-chic, η Προβηγκία.

Χρήσιμα πράγματα

Μην ξεχνάτε τις περιπλοκές των αξεσουάρ, πολλά από τα οποία είναι τα κύρια στοιχεία της ιδέας.

 • Το αραβικό στυλ μπορεί να συμπληρωθεί με μενταγιόν, που πέφτουν από την οροφή.
 • Για ένα σαλέ, ένας λαμπτήρας κρεμαστής μπορεί να διαδραματίσει έναν διακοσμητικό ρόλοαν είναι πλαισιωμένο με τη μορφή κέρατων ζώων.
 • Συμπεριλάβετε στοιχεία σοφίτας όπως σωλήνες και πυροσβεστήρες στο ντεκόρ και στο εσωτερικό φωτισμό. Αντικατοπτρίζουν όλα τα χαρακτηριστικά του στυλ του σοφίτα.
 • Ένα ηλεκτρικό τζάκι θα είναι ένα υπέροχο στοιχείο techno ή υψηλής τεχνολογίας στυλ.

Συμβουλές σχεδιαστών

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προτείνουν τη διακόσμηση του καθιστικού με τις ακόλουθες αποχρώσεις:

 • Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει το μέγεθος του δωματίου, διότι καθορίζει το παραδεκτό της χρήσης ορισμένων εννοιών. Δώστε προσοχή και στο ύψος των οροφών, επειδή ορισμένοι τύποι εσωτερικών χώρων υποδηλώνουν την παρουσία ενός μεγάλου μενταγιόν πολυτελείας.
 • Για κλασικά στυλ δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ακριβά υλικά. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στη διακόσμηση, η οποία θα κρύψει τη χρήση φθηνότερων πρώτων υλών για έπιπλα.
 • Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να προσθέσετε πρωτοτυπία σε μοντέρνα στυλ. Για παράδειγμα, για να διαφοροποιήσετε το ύφος υψηλής τεχνολογίας, θα πρέπει να παρέχετε τις περιοχές του ακουστικού με οπίσθιο φωτισμό. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα ψυχρό φωτισμό.

Επιτυχημένα παραδείγματα και επιλογές

Τα κλασικά και η νεωτερικότητα κατέκτησαν πολλούς χρήστες με τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά τους.

Μερικοί κατάφεραν να εφαρμόσουν με επιτυχία δημοφιλείς έννοιες στο εσωτερικό της αίθουσας:

 • Στο οικολογικό στυλ, μπορείτε να νικήσετε το σκοτεινό χρώμα που δεν είναι τυπικό για την έννοια, κάνοντάς το μια θέση στον τοίχο.
 • Το σχέδιο διακόσμησης τέχνης φαίνεται πρωτότυπο στην αίθουσα, αν προσθέσουμε τμήμα του δωματίου με βαμβακερά κουρτίνες. Με μια επιτυχημένη ενσάρκωση, αυτό το στυλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε γυναικείες όσο και σε αρσενικές εγκαταστάσεις.
 • Το στυλ της χώρας φαίνεται πιο έντονα αν κατασκευάσετε ξύλινες σχάρες στην οροφή.
 • Για το εσωτερικό του τρύγου ταιριάζουν όξονες με τις απαραίτητες λεπτομέρειες και κομψά ανοιχτά βιβλιοθήκες.
 • Τίποτα δεν κοσμεί το στυλ της αυτοκρατορίας ως εξευγενισμένο γυψομάρμαρο στην οροφή. Μια ενδιαφέρουσα ανακούφιση μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας εναέρια τμήματα.
 • Η ανακούφιση στους τοίχους μπορεί να ενσωματωθεί στην έννοια του ροκοκό. Μέσα στα ανάγλυφα στοιχεία θα φαίνονται καλά μικρά ωοειδή σχήματα ζωγραφικής.
 • Ένα σαλόνι σε γαλλικό στιλ θα φανεί πλήρες εάν επιλέξετε ευθείες κουρτίνες για την πλευρά του παραθύρου και συνδυάστε τις με τούλι.
 • Για το εσωτερικό στο ρωσικό ύφος είναι καλύτερα να επιλέξετε ξύλινα έπιπλα απλών μορφών. Η επιφάνεια δεν πρέπει να επικαλύπτεται με βερνίκι και διακοσμητικά στοιχεία.

Ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζετε να σχεδιάσετε το σαλόνι σας, επιλέξτε ένα στυλ που θα τονίζει όλα τα πλεονεκτήματα του δωματίου και θα αντικατοπτρίζει την ατομικότητά σας.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη διακόσμηση του καθιστικού σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο