Διακοσμητικά τζάκια: τύποι σχεδίων

 Διακοσμητικά τζάκια: τύποι σχεδίων

Από την αρχαιότητα, η φωτιά της εστίας συνδέεται με ανθρώπους με ειρήνη και άνεση. Σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα με κεντρική θέρμανση δεν υπάρχουν προβλήματα με τη θερμότητα. Αλλά πολλοί είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν τουλάχιστον μια απομίμηση ενός πραγματικού τζακιού, διότι χάρη σε μια τέτοια εστία, ένα κέντρο έλξης θα εμφανιστεί στο σπίτι για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Τα διακοσμητικά τζάκια έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

 • Σε αντίθεση με τα πραγματικά τεχνητά ανάλογα, δεν προκαλούν προβλήματα όσον αφορά τη λειτουργία τους: δεν χρειάζεται καθαρισμός της στάχτης και απομάκρυνση της αιθάλης, μην ακολουθείτε την καπνοδόχο έτσι ώστε να μην φράξει.
 • Οι κίνδυνοι πυρκαγιάς ελαχιστοποιούνται, καθώς ορισμένα τζάκια είναι πλήρη ψεύτικα και δεν απαιτούν καμία προσοχή από την άποψη αυτή. Άλλες είναι σύγχρονες κατασκευές που είναι ασφαλείς στο σχεδιασμό τους, επειδή το κομμάτι δεν έχει καμινάδα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανά προβλήματα με το μονοξείδιο του άνθρακα.
 • Για να εγκαταστήσετε ένα διακοσμητικό τζάκι, δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε και να εξοπλίσετε ένα χώρο για αυτό στο δωμάτιο, λαμβάνοντας υπόψη την εγκατάσταση της καμινάδας και άλλων υποχρεωτικών στοιχείων.
 • Η Falshkamina μπορεί να αναδιαταχθεί από το ένα δωμάτιο στο άλλο ή ακόμα και να αφαιρεθεί, για παράδειγμα, στη χώρα.
 • Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε καύσιμα και να τα αποθηκεύετε κάπου.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της δομής είναι ότι παίζει μια αισθητική λειτουργία., αν και μπορεί να παίξει το ρόλο ενός θερμαντήρα. Διακοσμητικό τζάκι, αν το επιθυμείτε, μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα. Εξωτερικά, θα είναι δύσκολο να γίνει διάκριση από το παρόν. Οι φλόγες, το χαρακτηριστικό ξέσπασμα των κορμών - όλα αυτά μοιάζουν με επιτυχία με σύγχρονα μοντέλα, αν και κοστίζουν πολύ ευχάριστα αυτή η ευχαρίστηση. Αλλά αν δεν υπάρχουν επιπλέον χρήματα ή επιθυμία να το ξοδέψετε, μια τεχνητή εστία μπορεί να γίνει ανεξάρτητα.

Είδη

Τα ψεύτικα τζάκια μπορούν να χωριστούν σε τύπους σύμφωνα με διάφορες παραμέτρους. Για παράδειγμα, μπορεί να διαφέρουν στον βαθμό ρεαλισμού τους. Σε αυτή την ταξινόμηση, υπάρχουν διάφοροι τύποι τζακιών.

 • Αυθεντικό Τέτοια τζάκια δεν διαφέρουν πολύ από τα πλήρη εστία. Έχουν όλα όσα είναι εγγενή στον φυσικό "σύντροφο", εκτός από την καμινάδα - αυτή είναι μια πύλη, τα μανδύλια και μάλιστα μια απομίμηση της φλόγας. Μεταξύ των αντιγράφων του καταστήματος, είναι ένα από τα πιο ακριβά σχέδια. Αλλά μπορείτε να κάνετε ένα πολύ ρεαλιστικό αντίγραφο των δικών σας χεριών, εάν έχετε τις ικανότητες και τις δεξιότητες για να εργαστείτε με τα σχετικά υλικά.
 • Προϋπόθεση. Είναι πολύ λιγότερο σαν μια πραγματική εστία, αν και φαίνονται υπέροχα. Έχουν μια πύλη με μια θέση, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι απλώς ένα κομψό χείλος στον τοίχο. Μπορείτε να τοποθετήσετε πραγματικά καυσόξυλα ή παρόμοια στηρίγματα σε μια θέση. Λόγω του φωτισμού με κεριά, LED ή λαμπτήρες, θα είναι ακόμη δυνατό να δημιουργηθεί η εμφάνιση ενός παιχνιδιού πυρκαγιάς.
 • Συμβολική. Αυτή η υπό όρους εικόνα του τζακιού με τη μορφή μιας εικόνας ή ενός κολάζ από σανίδες και γύψο.

  Ανάλογα με την τοποθεσία, ένα διακοσμητικό τζάκι έρχεται επίσης σε διάφορες μορφές.

  • Τοίχου - Αυτή είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, περισσότερο από άλλες που μοιάζουν με ανοιχτό φούρνο. Μια χαρακτηριστική προβολή δημιουργείται στον τοίχο, σχηματίζοντας μια πύλη με μια πολυθρόνα. Το καυσόξυλο τοποθετείται πιο συχνά σε μια θέση και δημιουργεί μια ψεύτικη φλόγα.
  • Ενσωματωμένο. Μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό κέντρο, το οποίο είναι ένα πλαίσιο με μια οθόνη τοποθετημένη σε αυτό ή μια συσκευή με την επίδραση μιας ζωντανής φλόγας. Στον πυρήνα της, πρόκειται για μια σύγχρονη ενσωματωμένη ηλεκτρονική συσκευή με τη μορφή οθόνης LCD με φωτογραφία και πλαίσιο βίντεο που αναπαράγει ορισμένες καταγραφές. Εάν ένα τέτοιο τζάκι βαρεθεί, τότε μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα ενυδρείο κάνοντας λήψη ενός βίντεο με το κατάλληλο θέμα.
  • Γωνία - αυτή είναι η ίδια διακοσμητική εστία με τον τοίχο, μόνο αν ξεχωρίζει μια θέση στη γωνία του δωματίου. Αυτή η τοποθέτηση της εστίας είναι ευεργετική για το ότι εξοικονομεί ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο.

   Επίσης, τα διακοσμητικά τζάκια μπορούν να χωριστούν σύμφωνα με την αρχή της δουλειάς τους.

   • Ηλεκτρικά. Για πρώτη φορά τέτοιες συσκευές άρχισαν να χρησιμοποιούνται στην Αγγλία περισσότερο από πενήντα χρόνια πριν. Σήμερα αυτό το είδος ηλεκτρικού θερμαντήρα χρησιμοποιείται αρκετά συχνά. Αυτή η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση, δεν δημιουργεί καπνό και μιμείται όμορφα τη φωτιά με ένα χαρακτηριστικό ραγισμό των κορμών.
   • Αέριο. Για τη συσκευή μιας τέτοιας εστίας, απαιτείται καλός εξαερισμός, το ίδιο το τζάκι λειτουργεί με προπάνιο-βουτάνιο. Ο καυστήρας είναι κατασκευασμένος με μορφή κούτσουρων, η δύναμη της φλόγας μπορεί να ρυθμιστεί. Με αυτή την έννοια, η αρχή της λειτουργίας της συσκευής δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παρέχεται σε ένα συμβατικό κλιβάνου αερίου.

   Με τη βοήθεια ενός τέτοιου τζακιού ένα μικρό δωμάτιο μπορεί πραγματικά να ζεσταθεί. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κατά την αγορά ενός μηχανήματος, η εγκατάστασή του θα πρέπει να συντονίζεται με την υπηρεσία αερίου. Επιπλέον, ένα τέτοιο τζάκι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαμερίσματα που βρίσκονται πάνω από τον δέκατο όροφο.

   • Bio Τζάκια Είναι από τις αρκετά πρόσφατες εφευρέσεις και επομένως η τιμή γι 'αυτούς είναι αρκετά υψηλή. Αυτές οι εστίες δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς από μια πραγματική φλόγα, δουλεύοντας στην αιθανόλη. Μπορεί να κατασκευαστεί από πέτρα, μέταλλο ή γυαλί. Θεωρούνται αρκετά ασφαλείς συσκευές, δεν δημιουργούν παιδιά. Ως εκ τούτου, για την εγκατάσταση τους δεν χρειάζεται ένα σύστημα με σωλήνα και άλλα χαρακτηριστικά αυτού του τζάκι.

   Σύμφωνα με τη δυνατότητα θερμότητας διακοσμητικά τζάκια είναι δύο τύπων.

   • Με θερμάστρα. Μια συσκευή θέρμανσης μπορεί να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό, γεγονός που καθιστά δυνατή τη λειτουργία της τεχνητής εστίας χωρίς ή με θέρμανση, ανάλογα με τις επιθυμίες του ατόμου.
   • Χωρίς θερμαντήρα. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει ενσωματωμένα τζάκια.Λειτουργούν σαν μια τηλεόραση, που δείχνει φλόγες μόνο για την ομορφιά. Τζάκι στην εποχή μας μπορεί να ονομάζεται οποιαδήποτε εστία, τουλάχιστον κάτι που θυμίζει μια κατασκευή σπίτι. Ένα ψεύτικο τζάκι με κεριά ανήκει επίσης στην κατηγορία των διακοσμητικών τζακιών και μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική γιορτινή ή οικεία ατμόσφαιρα, για παράδειγμα, στο σαλόνι.

   Όποια επιλογή έχει επιλεγεί, είναι σημαντικό αυτό το σχέδιο να μην έρχεται σε αντίθεση με το γενικό στυλ του εσωτερικού.

   Κατασκευή

   Τα σχέδια των σύγχρονων ψεύτικων εστιών μπορεί να διαφέρουν. Για παράδειγμα, ένα κλασικό τζάκι έχει στοιχεία όπως μια πύλη και μια θέση. Στην πυρκαγιά αυτού του κτιρίου τοποθετούνται κούτσουρα, κάρβουνα, κεριά. Υπάρχουν παραλλαγές αυτού του σχεδιασμού και χωρίς πύλη. Για παράδειγμα, δείγματα γυαλιού μπορεί να ανήκουν στην κατηγορία τέτοιων μοντέλων.

   Διαστάσεις

   Δεν υπάρχει προκαθορισμένο μέγεθος διακοσμητικών τζακιών, εκτός αν πρόκειται για τα συγκεκριμένα προϊόντα που προσφέρονται στο κατάστημα. Συχνά εξαρτάται από το δωμάτιο στο οποίο θα τοποθετηθεί το στοιχείο και πόσο φιλόδοξο είναι το σχέδιο του ιδιοκτήτη αυτού του κόσμου. Τα σύγχρονα υλικά σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε οποιοδήποτε σχέδιο.

   Κάποιος χρειάζεται μια μεγάλη εστία, αλλά κάποιος χρειάζεται μια μίνι έκδοση. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, ένα τζάκι κεριών με βάθος μόνο 15-20 cm, το οποίο είναι αρκετό για να φιλοξενήσει μια σύνθεση διακοσμητικών κεριών.

   Υλικά

   Μια ψεύτικη εστία μπορεί να δημιουργηθεί από μια ποικιλία υλικών.

   • Με πέτρα. Οι πιο ακριβές διακοσμητικές κατασκευές από την εμφάνιση προέρχονται από φυσική πέτρα, ενώ για τελειώματα, γρανίτη, μάρμαρο, μαλαχίτη και άλλα παρόμοια υλικά χρησιμοποιούνται συχνότερα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τεχνητή πέτρα.
   • Από γυψοσανίδες. Ανήκει σε ένα από τα πιο προσιτά υλικά. Η κατασκευή αυτού του υλικού θα είναι το πιο απλό. Για την υλοποίηση της ιδέας της εφαρμογής ενός διακοσμητικού τζακιού, μπορεί να αρκεί να απομείνει ένα απόθεμα μετά την επόμενη επισκευή.
   • Χρησιμοποιώντας ένα τούβλο. Χάρη σε αυτό το υλικό, μπορείτε να φτιάξετε ένα αρκετά ρεαλιστικό μοντέλο κλασικής εστίας.
   • Από γυαλί. Το τζάκι στο γυαλί φαίνεται ασυνήθιστο και κομψό, και δεν φαίνεται ογκώδες. Η διάθλαση του φωτός στην επιφάνεια του γυαλιού καθιστά το παιχνίδι της φλόγας συναρπαστικό. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα τέτοιο τζάκι μόνοι σας - είναι καλύτερο να εμπιστεύεστε έναν επαγγελματία.
   • Με πολυουρεθάνη. Ένα τέτοιο υλικό δίνει την ευκαιρία να δημιουργηθεί απομίμηση του πραγματικού κέντρου χωρίς μεγάλες οικονομικές δαπάνες. Οι πύλες γύψου είναι τα πιο περίεργα σχήματα και χρώματα. Αυτό το υλικό διαφέρει σε αντοχή σε κρούσεις, αντοχή στη θερμότητα, ευκολία εγκατάστασης και ανθεκτικότητα.
   • Με τη βοήθεια γύψου. Πρόκειται για ένα αρκετά ισχυρό και φθηνό υλικό, από το οποίο δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια πύλη οποιουδήποτε σχήματος. Δεν εκτελεί ρεύμα και επομένως είναι ασφαλές να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο για ένα ηλεκτρικό τζάκι από αυτό. Γύψος είναι ανθεκτικό στη φωτιά, έτσι ώστε η γειτονιά, ακόμα και με πραγματική φωτιά, δεν φοβάται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται ευρύτατα διακοσμητικά τζάκια στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.
   • Από αφρό. Αφρός τζάκι - μια φτηνή λύση για το πρόβλημα της διακόσμησης του εσωτερικού του διαμερίσματος. Εφαρμόζοντας λίγη επινοητικότητα, ακρίβεια και υπομονή, μπορείτε να πάρετε μια αρκετά αξιοπρεπή εκδοχή της εκτέλεσης μιας δόλιας εστίας. Μπορείτε να εισάγετε μια οθόνη σε πλαίσιο πολυστυρενίου, να προσομοιώσετε την καύση των κορμών με τη βοήθεια LED ή να εγκαταστήσετε φώτα κεριών σε ένα τέτοιο τζάκι.

   Εκτός από αυτά τα κοινά υλικά, οι απροσδόκητες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να φτάσουν μέχρι στιγμής με την πρώτη ματιά: ακόμη και ένα κουτί οικιακών συσκευών μπορεί να λειτουργήσει ως δομικό υλικό.Κόντρα πλακέ, ελασματοποιημένες πλάκες και άλλα πράγματα που είναι διαθέσιμα στο αγρόκτημα μπορούν επίσης να αποτελέσουν τη βάση για ένα διακοσμητικό τζάκι, αν υπάρχει μόνο αρκετή φαντασία για να τα χρησιμοποιήσετε.

   Επιλογές σχεδίασης

   Σχεδιαστικές επιλογές για διακοσμητικά τζάκι μεγάλη ποικιλία. Ανάλογα με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του, είναι δυνατή η χρήση ποικίλων υλικών για τη διακόσμηση της ίδιας της πύλης: βαφή, γυψομάρμαρο, διακοσμητικό γύψο και κεραμίδι, για να μην αναφέρουμε τεχνητές και φυσικές πέτρες.

   Μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά κεριά ή κηροπήγιο πάνω στο πλέγμα.που θα είναι μια μεγάλη προσθήκη σε ζωντανή ή τεχνητή φωτιά. Τα ειδώλια από τη συλλογή, για παράδειγμα, με γάτες ή σκυλιά, θα βρουν επίσης τη θέση τους εδώ.

   Είναι καλύτερο να οργανώσετε την ψευδή όραση με τη μορφή μιας οθόνης όπου μπορείτε να τοποθετήσετε παιχνίδια, βιβλία, φωτογραφίες μέσα στο πλαίσιο και ακόμη και ένα ρολόι στα προετοιμασμένα ράφια. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε ένα μπαρ σε ένα τέτοιο τζάκι: βάλτε μπουκάλια σε μια θέση και κρυμμένα γυαλιά στο τζάκι.

   Αν εγκαταστήσετε έναν καθρέφτη πάνω από το πολυθρόνα, αυτό θα κάνει τον χώρο χώρου μεγαλύτερο.

   Πώς να πάρει;

   Η αλληλογραφία του τζακιού με το γενικό στυλ του εσωτερικού είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του σχεδιασμού του. Αυτό θα πρέπει να καθοδηγείται κατά την επιλογή μιας έτοιμης εστίας στο κατάστημα και κατά την εγκατάσταση της δομής στο εργοτάξιο.

   Με την ανεξάρτητη εκτέλεση διακοσμητικού τζακιού σε κλασικό εσωτερικό, είναι προτιμότερο να δημιουργηθεί μια πύλη τετράγωνου σχήματος. Για να ταιριάζει με το στυλ της γενικής κατάστασης, είναι καλύτερα να το διακοσμήσετε με γυψομάρμαρο, ανάγλυφα. Διακοσμήσεις με τη μορφή πέτρες παρόμοιες με τις πολύτιμες θα ταιριάζουν καλά εδώ. Η επένδυση πρέπει να γίνεται σε μάρμαρο ή τούβλο.

   Τζάκι σε κλασικό στυλ
   Τζάκι με μαρμάρινο φινίρισμα

   Οι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορα μοντέλα τζακιών, τα οποία κατασκευάζονται με το μοντέρνο, κλασικό, βιονικό, ρουστίκ, ρωσικό ύφος. Για ένα δωμάτιο στο στυλ της χώρας ή ρουστίκ ταιριάζει εστία, κατασκευασμένα σε χονδρό υλικό. Για την διακόσμηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμμος ή κοκοΐνη. Οι υπερβολικές διακοσμήσεις εδώ θα είναι ακατάλληλες.

   Τζάκι για ένα δωμάτιο σε στυλ χώρας
   Ρουστίκ δωμάτιο τζάκι

   Στο εσωτερικό του σύγχρονου στυλ είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε ένα τζάκι, που δημιουργήθηκε με ανακλαστικά υλικά.

   Τζάκι για το δωμάτιο σε μοντέρνο στυλ
   Τζάκι για το δωμάτιο σε μοντέρνο στυλ

   Για σχεδίαση υψηλής αισθητικής υψηλής τεχνολογίας με αιχμηρές γωνίες των στοιχείων καθρέφτη. Αυτό το στυλ θα αντιστοιχεί στις μινιμαλιστικές μορφές του τζακιού. Είναι καλύτερο εάν θα λειτουργεί με βιοκαύσιμα.

   Τζάκι για δωμάτιο υψηλής τεχνολογίας
   Τζάκι για δωμάτιο υψηλής τεχνολογίας

   Το βιονικό στυλ προτείνει μια αναφορά στη φύση. Η εστία snag στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να τραβήξει ομαλές γραμμές με μια χαρακτηριστική ροή διακόσμηση. Φυσικά χρώματα και σχήματα, καθώς και εθνοτικές νότες θα είναι πολύ κατάλληλα εδώ.

   Φυσικά, όταν επιλέγετε μια κατάλληλη επιλογή, πρέπει να καθοδηγείτε από άλλες παραμέτρους, για παράδειγμα, για να λάβετε υπόψη τις αρχές του τζακιού, το βάρος του, αφού ορισμένες διακοσμητικές εστίες μπορεί να είναι πολύ βαριές, κάτι που δεν είναι πάντοτε αποδεκτό.

   Πώς να το κάνετε;

   Δημιουργώντας ένα διακοσμητικό τζάκι για το σπίτι είναι πραγματική δημιουργικότητα. Ωστόσο, για την υλοποίηση του σχεδίου για την κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου με τα χέρια τους, δεν αρκεί απλώς να πετάξετε μια φαντασία - εδώ πρέπει να βασιστείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο και σχέδια, καθοδηγούμενα από τα οποία μπορείτε να αποφύγετε ενοχλητικά λάθη.

   Βήμα-προς-βήμα οδηγίες για τη δημιουργία falshkamina από hyposocardon.

   • Είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν τα εργαλεία και τα υλικά.Θα χρειαστείτε ένα κορδόνιο γύψου, πηχάκια ή μεταλλικά προφίλ για το πλαίσιο. Επίσης, χρειάζεστε ένα μαχαίρι, ένα μέτρο ταινιών, βίδες με αυτοκόλλητο, ένα επίπεδο κατασκευής, ένα κυκλικό πριόνι, ένα κατσαβίδι, ένα στόκο, καθώς και ένα χρώμα, ένα φιλμ και κάποια άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται καλύτερα από τον οικοδόμο.
   • Είναι απαραίτητο να επιλέξετε τη θέση της εστίας και να σχεδιάσετε ένα σκίτσο σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη αυτόν τον παράγοντα.
   • Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε τα σημάδια στους οδηγούς τοίχου.
   • Τοποθετήστε τα πίσω στηρίγματα στον τοίχο και στη συνέχεια ξεκινήστε τη συναρμολόγηση του υπόλοιπου πλαισίου και του μελλοντικού καυστήρα.
   • Σχηματοποιημένο υποκάρπιο από προεντεταμένο πλαίσιο.
   • Σπάτουλες.
   • Διακοσμήστε το τζάκι.

   Συχνά δεν είναι τόσο δύσκολο να οικοδομηθεί ένα τζάκι, επειδή είναι πολύ πιο δύσκολο να απεικονιστεί με αξιοπιστία η διακοσμητική φωτιά. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να εγκαταστήσετε μια οθόνη που θα αποδείξει το παιχνίδι της φλόγας, αλλά μόνο τεχνικά και όχι για χρήματα.

   Η γιρλάντα που είναι τυλιγμένη με γκάρλαντ είναι μια φθηνότερη επιλογή. Σίγουρα δεν τραβάει φλογερά γλωσσίδια, αλλά μπορεί να αποδειχθεί πολύ κομψά. Αυτό είναι μια καλή διέξοδος μόνο για ένα γυψοσανίδας τζάκι. Είναι καλά εγκατεστημένα καθρέφτες. Εάν βάζετε όμορφα κεριά σε μια θέση, η πυρκαγιά που αντανακλάται από τους καθρέφτες θα δημιουργήσει αίσθηση στο δωμάτιο.

   Ένας άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσετε μια μικρή επιτραπέζια λάμπα σε ένα σπιτικό τζάκι, κρύβοντας το σύρμα έτσι ώστε να είναι εύκολο να το ενεργοποιήσετε και να το απενεργοποιήσετε. Το τζάκι μπορεί να σφίγγεται με ένα ημιδιαφανές κίτρινο ή πορτοκαλί φιλμ.

   Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό των δωματίων

      Ένα τζάκι διακοσμημένο με τραχιά πέτρα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μεσαιωνικού κάστρου στο σπίτι.

      Ως χαρακτηριστικό των διακοπών της Πρωτοχρονιάς, δεν υπάρχει τιμή για ένα τζάκι. Διακοσμημένο με γιρλάντες, φέρνει ένα μοναδικό αίσθημα οικογενειακής άνεσης, στο οποίο όλοι φιλοδοξούν.

      Τζάκι κεριών - μια κομψή και απλή λύση για να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά στο δωμάτιο. Μαζί με την τηλεόραση πάνω από αυτόν, είναι σε θέση να προσελκύσει όλους τους κατοίκους του σπιτιού στον εαυτό του.

      Πώς να φτιάξετε ένα διακοσμητικό τζάκι με τα χέρια σας, θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.

      Σχόλια
       Συντάκτης
      Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

      Αίθουσα εισόδου

      Σαλόνι

      Υπνοδωμάτιο