Δροβίτσα για τζάκι στο εσωτερικό

Τα τζάκια δημιουργούν άνεση στα σπίτια και δίνουν ζεστασιά, γιατί είναι τόσο ευχάριστο να βλέπεις πώς η φωτιά καίει καλαίσθητα στην πυρκαγιά και το ξύλο τσακίζει. Σήμερα, τα τζάκια δεν είναι πια σπάνια, η επιλογή μοντέλων και τύπων σόμπων είναι τεράστια: κατασκευάζονται από διαφορετικά υλικά και σε οποιοδήποτε στυλ κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Εκτός από το ίδιο το τζάκι, τοποθετούνται επιπλέον λεπτομέρειες στο δωμάτιο: ξύστρα, πόκερ και σέσουλα, ένα χτύπημα για σκούπα καθαρισμού. Αυτά τα εξαρτήματα είναι απαραίτητα για την κανονική λειτουργία του τζακιού και φροντίστε για αυτό.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Έτσι, στο τζάκι η φλόγα καίει όλη τη βράδυ και δεν έπρεπε να βγαίνει περιοδικά στο δρόμο για μια νέα μερίδα καυσόξυλων, τοποθετήθηκε ένα ειδικό δοχείο μέσα στο δωμάτιο. Τα καυσόξυλα πρέπει να είναι στεγνά, οπότε η εστία έχει ανοιχτό σχήμα και τοποθετείται κοντά στην εστία, έτσι ώστε τα κούτσουρα να στεγνώσουν γρηγορότερα.

Η Δρόβιτσα εκτελεί διακοσμητικές λειτουργίες: διακοσμεί το εσωτερικό και συμπληρώνει τη σύνθεση δίπλα στο τζάκι.

Η ασφαλέστερη, από την άποψη της φωτιάς, χώρος για ένα λάκκο πυρκαγιάς δωματίου είναι στο πλάι του τζακιού. Σε αυτή την περίπτωση, οι σπίθες δεν θα είναι σε θέση να φτάσουν σε μια βραχίονα κορμών, και θα είναι επίσης βολικό να τους ρίξουμε στο φούρνο.

Ο σχεδιασμός ενός τέτοιου περιπτέρου πρέπει να λύσει το πρόβλημα της αποθήκευσης καυσόξυλων και να ικανοποιήσει τις ακόλουθες απαιτήσεις:

 • για να φιλοξενήσει επαρκή ποσότητα καυσόξυλου, ώστε να μην βγαίνει τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του βράδυ.
 • είναι επιθυμητό να υπάρχει ένας πυθμένας ή ένα περίπτερο, όπου θα χυθούν κομμάτια φλοιού, σκόνης και πριονιδιού.
 • έχουν μια διακοσμητική εμφάνιση, εναρμονισμένα αρμονικά με το υπόλοιπο εσωτερικό.

Είδη

Η βάση για την αποθήκευση καυσόξυλων μπορεί να είναι σταθερή και φορητή. Ένα ειδικό drovnik χτίζεται στο δρόμο, στο οποίο αποθηκεύουν όλη την προμήθεια για το χειμώνα, και φέρνουν ένα μικρότερο τμήμα στο δωμάτιο. Για τη θέρμανση κλιβάνου χρησιμοποιούν όχι μόνο καυσόξυλα, αλλά και ειδικές τεχνητές μπρικέτες μακριών καψών ή σφαιριδίων.

Κατά την τοποθέτηση ενός κλασικού σχήματος τζάκι και σε στυλ χώρας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδική θέση στην οποία μπορείτε στη συνέχεια να θέσετε καύσιμα. Ένας πάγκος prikaminnaya με μια εγκοπή ή ράφι θα είναι επίσης μια μεγάλη λύση για την αποθήκευση καυσίμων. Το μέγεθος ενός φορητού καταγραφικού επιλέγεται έτσι ώστε να είναι άνετο και εύκολο στη μεταφορά. Οι σταθερές δομές αποθήκευσης είναι βαρύτερες και μπορούν να συγκρατήσουν περισσότερα καυσόξυλα.

Το Drovnitsy μπορεί να κατασκευαστεί από τούβλο, πέτρα, μέταλλο, μασίφ ξύλο, κόντρα πλακέ, κορδόνι, γυαλί, καθώς και τους συνδυασμούς τους. Μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία και στολίδια. Τα καταστήματα πωλούν έτοιμα εξαρτήματα για τζάκια, τα οποία περιλαμβάνουν κατόχους καυσόξυλων και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ. Ένα τέτοιο σετ μπορεί εύκολα να γίνει με τα χέρια σας. Μεταξύ των πρόσθετων στοιχείων για τζάκια υπάρχουν κεραμικά καυσόξυλα, αλλά είναι απολύτως αδύνατο να πνιγούν - έχουν καθαρά διακοσμητική λειτουργία.

Ο σφυρηλατημένος φυτευτής ξύλου με μεταλλικό πάτο είναι πολύ δημοφιλής: συνδυάζεται με τζάκια οποιουδήποτε στυλ, μπορεί να έχει διαφορετικό σχήμα και σχέδιο, έχει σημαντικό βάρος και φαίνεται ελκυστικό στο εσωτερικό με και χωρίς καυσόξυλα. Για να μειωθεί το βάρος της δομής, μερικές φορές η θήκη κατασκευάζεται χωρίς στερεό πυθμένα, αλλά μόνο με ένα πλέγμα. Το μειονέκτημα του είναι ότι η σκόνη και τα πριονίδια θα πέσουν απευθείας στο πάτωμα.

Πρωτότυπο και στο σπίτι φαίνεται υφασμένα από ένα παχύ μη καύσιμο καλώδιο ή πλεκτό που μεταφέρουν-drovnitsa. Μπορείτε επίσης να το ράψετε από χοντρό ύφασμα, για παράδειγμα, παχύ στρώμα με κατάλληλη υφή. Επίσης δημοφιλή είναι καλάθια και κιβώτια κατασκευασμένα από λυγαριά, μπαστούνι ή τεχνητά υλικά.Πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν επώνυμους κατόχους ελίτ από μη κανονικά ακριβά υλικά, όπως σκληρυμένο γυαλί και χρωματισμένο χάλυβα υψηλής τεχνολογίας.

Τα ξύλινα κιβώτια καυσίμων είναι ιδανικά για εξοχικές κατοικίες και εσωτερικούς χώρους.κατασκευασμένα από δρυς ή κόντρα πλακέ, βερνικωμένα ή βαμμένα. Οποιοδήποτε κιβώτιο ή κουβά, αν επιθυμείτε, και οι ελάχιστες δεξιότητες μπορούν να μετατραπούν σε ένα vintage ή μοντέρνο κάτοχο για κούτσουρα, κάνοντάς το να σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ή να συναρμολογήσετε τα δικά σας ράφια ή ράφια από σανίδες ή μπάρες, να τα τοποθετήσετε στη γωνία ή να τα στερεώσετε στον τοίχο.

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός της αποθήκευσης καυσίμων είναι ευχάριστος στο μάτι με την ποικιλία του. Αυτό είναι όπου δημιουργική φαντασία μπορεί να περιπλανηθεί, και μια ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το Bestseller, κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε στυλ, στέκεται σφυρηλατημένο ξύλο (ή μέταλλο με σφυρήλατη διακόσμηση). Floral στολίδι, interlacing των αφηρημένων γραμμών, λουλούδια και μπούκλες - για διακόσμηση δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Ένα τέτοιο όμορφο πράγμα δεν είναι κρυμμένο, αλλά αντίθετα, εμφανίζονται για να το δουν όλοι, γιατί σε αυτό και τα απλά καυσόξυλα φαίνονται υφή και διακοσμητικά.

Η drovnitsa εκτελεστεί με τη μορφή μιας κάθετης ράφι φαίνεται πολύ κομψό.Χρειάζεται λίγο χώρο, μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν τοίχο ή σε μια γωνία, κοντά στην εστία. Εάν τοποθετήσετε το ίδιο ράφι οριζόντια, θα έχετε έναν πάγκο με ένα εσωτερικό καμάκι. Για να συγχωνευθεί πλήρως με τη διακόσμηση του δωματίου, μπορείτε να ζωγραφίσετε το ξύλινο μπολ στο κατάλληλο χρώμα ή να το βερνίκετε, αποκαλύπτοντας την υφή του ξύλου με τον καλύτερο τρόπο.

Οι κατακόρυφες τάσεις έχουν καταστεί μια κάθετη θέση, μερικές φορές φθάνουν στο ανώτατο όριο. Μαζί με τα καυσόξυλα, μοιάζουν με ταινίες κάθετου φινιρίσματος με την αρχική υφή και είναι μια φωτεινή προφορά στο εσωτερικό. Εάν είναι επιθυμητό, ​​αυτή η θέση μπορεί να κρυφτεί σε μια γωνία και να γίνει αόρατη.

Τζάκια σε στιλ υψηλής τεχνολογίας που τοποθετούνται στο κατάλληλο εσωτερικό - ένα μοντέρνο, το οποίο κυβερνάται από ευθείες γραμμές και απλά σχήματα. Το υλικό για τέτοια μοντέρνα τζάκια είναι από γυαλί από σφυρήλατο γυαλί και χάλυβα χρώμιο σε συνδυασμό με άλλα υλικά. Drovnitsy για αυτά τα σχέδια ταιριάζουν επίσης στο γενικό σύνολο. Για παράδειγμα, ο γυάλινος κύβος που πλαισιώνεται με μια χαλύβδινη ταινία, με φωτισμό και φινίρισμα από μια γκρι πέτρα θα φαίνεται αρχικά. Κάθετες κόγχες αυστηρών ορθογώνιων σχημάτων κατά την τοποθέτηση καυσόξυλων σχηματίζουν μια στήλη σε αντίθεση με τον υπόλοιπο τοίχο, που ζωντανεύει το δωμάτιο.

Ο φωτισμός χρησιμοποιείται σε ψευδή τζάκια, δημιουργώντας μια απομίμηση της φλόγας, η λάμψη της φωτιάς, η ψευδαίσθηση των κόκκινων καυτών κορμών. Τέτοιες κάμινοι είναι απόλυτα ασφαλείς και δημιουργούν την αίσθηση της άνεσης όπως ακριβώς και οι πραγματικοί πυροσβέστες. Στο δάσος κοντά σε αυτές τις εστίες υπάρχουν τεχνητά κεραμικά καυσόξυλα.

Για το στυλ της χώρας ή τη χώρα, τα παλιά σκεύη και συρτάρια, καλάθια ψάθινα και μεγάλα κεραμικά μπολ αποτελούν την τέλεια λύση.

Σε αυτή την περίπτωση, μια στερεά ηλικία θα δώσει μόνο μια woodpile γοητείας και vintage.

Πώς να το κάνετε μόνοι σας

Εάν θέλετε και με ελάχιστες δεξιότητες, μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο και κομψό ξύλο με τα χέρια σας. Το κυριότερο είναι ότι είναι λειτουργικό και σε αρμονία με το εσωτερικό του δωματίου και το ύφος του τζακιού.

Για την αυτοπαραγωγή απλών καυσόξυλων κόντρα πλακέ δεν απαιτεί πολύπλοκο εξοπλισμό, οι δεξιότητες κτίριο εδώ θα είναι άχρηστες - ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό. Για μια βάση, μπορείτε να πάρετε το σχεδιασμό του τελικού προϊόντος και να κάνετε μια παρόμοια.

Απαιτείται μόνο η μελέτη της τεχνολογίας και η προετοιμασία των ακόλουθων εργαλείων και υλικών:

 • χάρακας και μολύβι (δείκτης κατασκευής).
 • χειροκίνητο, παζλ, παζλ?
 • υλικό τοποθέτησης, βίδες.
 • ζεστό νερό, ευρύχωρο λεκάνη?
 • κόντρα πλακέ?
 • τρυπάνι ή κατσαβίδι.
 • ξύλινες σχάρες, ξύλινη λαβή.

  Πρώτα θα πρέπει να πάρετε ένα φύλλο κόντρα πλακέ και ένα μολύβι για να σχεδιάσετε μια έλλειψη μεγέθους περίπου 90x40 cm σε αυτό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ή ένα παζλ για να κόψετε το σχήμα κατά μήκος του σχεδιαγράμματος, επαναλαμβάνοντας προσεκτικά και με ακρίβεια τη γραμμή.

  Στο πριονωμένο τεμάχιο πρέπει να υποχωρήσετε 5 εκατοστά από τις αντίθετες άκρες και να σημειώσετε τις θέσεις των οπών για τις μελλοντικές βάσεις λαβών και στη συνέχεια να τρυπήσετε οπές με διάμετρο 3 εκατοστών με ένα τρυπάνι.

  Αρχικά, το κόντρα πλακέ δεν έχει πλαστικότητα, επομένως, δεν μπορεί να λυγίσει χωρίς θραύση. Για να της δώσει τις απαραίτητες ιδιότητες θα βοηθήσει το ζεστό νερό. Η ελλειπτική επιφάνεια πρέπει να τοποθετηθεί σε δοχείο με ζεστό νερό για 1 ώρα. Μετά από αυτό το διάστημα, το κόντρα πλακέ θα διογκωθεί και θα γίνει πιο πλαστικό. Στη συνέχεια μπορεί να λυγίσει ομαλά. Εάν, μετά από 1 ώρα μούσκεμα, το κόντρα πλακέ δεν γίνει εύκαμπτο, μπορείτε να το κρατήσετε για άλλα 30 λεπτά σε ζεστό νερό.

  Τώρα μπορείτε να λυγίσετε αργά το φύλλο μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό σφαιρικό σχήμα. Μετά από αυτό, θα πρέπει να τοποθετήσετε μια ξύλινη λαβή στις προηγούμενες τρύπες. Για ακινησία είναι σταθερό το shkantom. Πέρα από δύο πηχάκια, οι δρομείς για ένα κακοποιό που στέκεται έντονα σε ένα πάτωμα. Συνδέστε τα με ένα κατσαβίδι και βίδες.Όλα είναι έτοιμα! Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε καυσόξυλα σε μια όμορφη, χειροποίητη, φορητή βάση.

  Από ένα μεταλλικό φύλλο, μπορείτε να λυγίσετε ένα ορθογώνιο ή ημικυκλικό σχήμα και να το βάψετε στο επιθυμητό χρώμα. Αυτός είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κομψό και κομψό περίπτερο για καυσόξυλα.

  Τα δοχεία από κασσίτερο που χρησιμοποιούνται ως κορμούς log είναι πολύ δημοφιλή. Μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορους τρόπους: ηλικία ή χρώμα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πάρετε.

  Απλή και κομψή λύση, απλή εκτέλεση:

  • πάρτε παλιά ράφια ή χτυπάτε νέα?
  • βερνίκι ή να τα βάψετε.
  • τοποθετήστε στον τοίχο - και στις δύο πλευρές του τζακιού - συμμετρικά ή τυχαία.

   Για ένα κλασικό εσωτερικό ή αυτοκρατορικό στυλ, είναι χαρακτηριστικό να χρησιμοποιείτε μια φυσική ή τεχνητή πέτρα για τζάκια που βλέπουν. Το Woodpile μπορεί να εκδοθεί με το ίδιο στυλ.

   Για αυτό χρειάζεστε:

   • Κάντε ένα σχήμα πλήρωσης?
   • μίγμα σκυροδέματος με ενίσχυση των ινών για τη δύναμη?
   • ρίξτε με τη μορφή?
   • περιμένετε για ξήρανση.
   • για την επένδυση με τεχνητή πέτρα ή ψηφιδωτό πλακάκι, για την επικάλυψη των ανάγλυφων των σοβάδων (είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τις ίδιες αποχρώσεις και στοιχεία, όπως και στο φινίρισμα του κλιβάνου).

   Έτσι, θα έχετε ένα σταθερό πυροσβεστικό θάλαμο σε αντίκες ή κλασικό σχεδιασμό - μια κομψή συνέχεια ενός πολυτελούς τζακιού.

   Συμβουλές

   Για να διατηρηθεί το τζάκι ζεστό και τα καυσόξυλα ήταν πάντα στεγνά και κοντά, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις συστάσεις των κατασκευαστών και των ειδικών: να φροντίσετε σωστά το τζάκι και να αποθηκεύσετε καύσιμα γι 'αυτό. Πριν από την εισαγωγή του καυσόξυλου στο δωμάτιο, αποθηκεύονται συνήθως στο δρόμο.

   Συνιστάται να γίνει δάσκαλος, σε ξύλινη βάση, κάτω από την οποία χύνεται ένα αποστειρωμένο μαξιλάρι άμμου και ερειπίων. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε την υγρασία και να εξαλείψετε την επαφή με το έδαφος, έτσι ώστε τα χαμηλότερα στρώματα να μην αρχίσουν να σαπίζουν. Ο θόλος που προστατεύει τα καυσόξυλα από βροχή και χιόνι είναι υποχρεωτικός, το φρεάτιο ξύλου απορροφά την υγρασία. Όλα τα καύσιμα πρέπει να ξηρανθούν πλήρως πριν από την τοποθέτηση για να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη συμπύκνωση. Για να μην γίνει σάπιο και σάπιο το ξύλο, πρέπει να υπάρχει επαρκής εξαερισμός στο ξύλο.

   Είναι καλύτερα να στοιβάζετε καυσόξυλα με την ακόλουθη σειρά: στο κάτω μέρος, τοποθετήστε το μεγαλύτερο και παχύτερο κορμό, βγάλτε σταδιακά μικρότερα καυσόξυλα και τοποθετήστε τα ωραία τσιπ για ανάφλεξη στην κορυφή.Τα τσιπ μπορούν να τοποθετηθούν σε ξεχωριστό ράφι ή σε ειδικά διαμορφωμένο τομέα ξύλου. Ένα υπόστεγο ή βεράντα που συνδέεται με το σπίτι θα επιτρέψει την αποθήκευση καυσίμων κοντά στην είσοδο για βολική αναπλήρωση του δωματίου σε κακές καιρικές συνθήκες.

   Η μέθοδος αποθήκευσης του σπιτιού επιτρέπει στον τοίχο να παρέχει πρόσθετη θερμομόνωση.

   Η πυρασφάλεια είναι μια πολύ σημαντική πτυχή του τζακιού.Επομένως, μια δεξαμενή ξηρού καυσίμου δεν πρέπει να τοποθετείται πολύ κοντά σε ανοικτή φλόγα ή σε ελαττωματική καλωδίωση: ο μικρότερος σπινθήρας μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Αλλά με μέτρα γνώσης και ασφάλειας, αυτά τα προβλήματα μπορούν να αποφευχθούν. Κάτω από το τζάκι και μπροστά από τον φούρνο πρέπει να υπάρχει μια πλατφόρμα κατασκευασμένη από μη καύσιμο και πυρίμαχο υλικό: μέταλλο, πέτρα, σκυρόδεμα. Κάτω από τα κρέμονται και τα μοντέλα τοίχων κάνουν επίσης μια πλατφόρμα. Ο τοίχος πίσω από το τζάκι, που βρίσκεται στον χώρο του τοίχου, τελειώνει επίσης με ανθεκτικά στη θερμότητα άκαυστα υλικά. Ειδικές οθόνες και θωρακισμένες πόρτες, σχάρες τζάκι αποτρέπουν την πτώση των σπινθήρων και των πυραμίδων στην επιφάνεια του δαπέδου.

   Μια άλλη συμβουλή για τη σωστή συσκευασία καυσίμων για το χειμώνα: καθώς τα κορμούς τραβιούνται έξω από το drovnik, είναι απαράδεκτο το ξύλινο δοκάρι να κυλήσει ή να ξεφλουδίσει και το ξύλο να χυθεί από αυτό.Είναι απαραίτητο να τεμαχιστούν μεγάλα κορμούς, να προετοιμαστούν τα τσιπ για ανάφλεξη. Πρέπει να τοποθετηθούν επιπλέον στηρίγματα στα πλάγια ώστε οι σειρές καυσόξυλων να μην αποσυντεθούν και να καταρρεύσουν. Η τοποθέτηση σε στοίβα είναι δυνατή όταν τα κορμούς καταλαμβάνουν σειρά από σειρά γύρω από την περιφέρεια. Το αποτέλεσμα είναι μια στοίβα καυσίμων.

   Ως καύσιμο για το τζάκι, επινοήθηκαν ειδικές μακριές καύσιμες μπρικέτες. Πωλούνται σε συσκευασίες και αποθηκεύονται σε ένα δοχείο καύσης ξύλου.

   Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

   Ο σχεδιασμός της περιοχής του τζακιού μπορεί να είναι μια έκφραση της θαυμάσιας γεύσης των ιδιοκτητών, αν ο συνδυασμός των υφών και των αποχρώσεων των υλικών συνδυάζεται ιδανικά μεταξύ τους. Η πέτρα, το ξύλο και το μέταλλο συνδυάζονται σε ένα ενιαίο εντυπωσιακό σύνολο. Το μεγαλοπρεπές πάνελ σε ολόκληρο το τείχος είναι επενδεδυμένο με πέτρα, ο μπροστινός πάγκος είναι απόλυτα πέτρινος και η εστία είναι κατασκευασμένη από μέταλλο. Συμμετρικά και στις δύο πλευρές του κλιβάνου υπάρχουν δύο πανομοιότυπα μεταλλικά τζάκια γεμάτα καύσιμο. Η σκιά του ξύλου τονίζει την πέτρα και το μέταλλο, τα φυσικά υλικά αποτελούν μια και μόνη σύνθεση.

   Για ένα σαλόνι σε κλασικό, κομψό στυλ, ο σχεδιασμός ενός τζακιού με πλακάκια και μάρμαρο θα είναι μια καλή λύση, ενώ η σχάρα του τζάκι και τα πρόσθετα αξεσουάρ είναι καλύτερα διακοσμημένα με διακοσμητικά στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο.Drovnitsa, σταθείτε και να θέσει για τη φροντίδα του τζακιού, μάσκα, που γίνεται με το ίδιο στυλ. Οι επισκέπτες θα χαρούν και θα χαρούν να ξεκουραστούν σε αυτή την όμορφη και ζεστή εστία. Η φλόγα βλέπει μέσα από τη μάσκα και μια διαφανή οθόνη, που αντανακλάται επιπρόσθετα από το πίσω τοίχωμα της εστίας, επενδεδυμένη με πυρίμαχα πλακάκια.

   Η αγροτική εξοχική κατοικία και το γύρω δάσος στις διακοπές των Χριστουγέννων μετατρέπονται σε νεράιδα βασίλειο. Έχοντας παίξει αρκετά σε χιονόμπαλες, τα παιδιά και οι ενήλικες κάθονται με ζεστό τσάι δίπλα στο τζάκι και απολαύσουν συντροφικότητα και χαλάρωση. Μια ατμόσφαιρα άνεσης και οικειότητας με τη φύση δημιουργείται από ψάθινα καλάθια γεμάτα με καυσόξυλα, τσιπς και κώνοι. Τα καλάθια είναι ειδικά ηλικιωμένα, συλλέγονται σε μια γραφική νεκρή φύση σε μια γωνιά τζάκι. Οι ψάθινες καρέκλες σε αρμονία με το δάσος, και η πληρότητα του εσωτερικού παρέχουν διακοσμητικά στοιχεία με θέμα Χριστουγέννων.

   Απόλυτα κρύο και μινιμαλιστικό εσωτερικό - με παράθυρο στον τοίχο και αίσθηση ανοιχτού χώρου, με παγωμένους τόνους. Ο σκούρος μπλε τοίχος, διακοσμημένος με γυψοσανίδα, σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή ως ένα ιδανικό υπόβαθρο για ένα τζάκι, η φλόγα του οποίου φαίνεται ηλιόλουστη και ζεστή.Μια κατακόρυφη θέση γεμάτη με ξύλο κάνει μια θερμή προφορά, αναζωογονώντας τον τοίχο και δίνοντάς του μια κατοικήσιμη εμφάνιση.

   Σχετικά με το πώς να φτιάξετε ένα ξύλινο μπολ με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο