Τζάκια από την Electrolux: μια ανασκόπηση των δημοφιλών προϊόντων μάρκας

 Τζάκια από την Electrolux: μια ανασκόπηση των δημοφιλών προϊόντων μάρκας

Κάθε ιδιοκτήτης θέλει να διακοσμήσει το σπίτι του κομψά και μοντέρνα. Το ηλεκτρικό τζάκι της Electrolux θα αποτελέσει το επίκεντρο του δωματίου σας.

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά και τα οφέλη των προϊόντων αυτής της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Η σουηδική εταιρεία έχει κερδίσει εδώ και καιρό την αγάπη των αγοραστών σε όλο τον κόσμο. Η βάση όλων των εφευρέσεων είναι πρακτικότητα, στυλ και υψηλή ποιότητα. Οι ηλεκτρικές εστίες θα δημιουργήσουν μια φιλόξενη σπιτική ατμόσφαιρα.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των προϊόντων περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργικό σχεδιασμό. Πολλοί αγοραστές επιδιώκουν να αποκτήσουν όχι μόνο ένα χρήσιμο πράγμα, αλλά και ένα κομψό έπιπλο. Κάθε μοντέλο είναι μοναδικό. Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες θα βρουν το προϊόν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
  • Ασφάλεια. Αυτή η παράμετρος είναι μία από τις πιο σημαντικές.Το προϊόν πρέπει να είναι όχι μόνο κομψό και όμορφο, αλλά και fireproof. Αυτό θα σας επιτρέψει να μην ανησυχείτε για την ευημερία των μελών της οικογένειας.
  • Αποτελεσματικότητα. Πολλοί αγοραστές πιστεύουν ότι η ηλεκτρική φωτιά θα οδηγήσει σε σημαντικό κόστος. Η Electrolux προσφέρει επιλογές με κατανάλωση ενέργειας από 0,9 έως 2 kW. Είναι ακόμη μικρότερο από ένα ηλεκτρικό βραστήρα.
  • Εύκολη εγκατάσταση. Το προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα. Θα χρησιμοποιήσει επίσης μόνο ηλεκτρική θερμάστρα. Κάθε συσκευή έρχεται με απλές και σαφείς οδηγίες.
  • Ευρύ φάσμα πρόσθετων χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι συστήματα απομίμησης μιας εστίας καύσης "πραγματική φωτιά", η ικανότητα να προσαρμόσει τη φωτεινότητα της φλόγας, καθώς και άλλα στοιχεία που θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας αίσθησης ρεαλισμού του πραγματικού τζακιού.
  • Χάρη στις πρόσθετες επιλογές μπορείτε να αισθανθείτε την άνεση και την άνεση στη χρήση του θέματος. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι η παρουσία μιας μονάδας τηλεχειρισμού, ενός θερμοστάτη για τη διατήρηση μιας συγκεκριμένης θερμοκρασίας και προστασίας από υπερθέρμανση και άλλα.
  • Μεγάλη εμβέλεια. Η Electrolux είναι αξιόλογη όχι μόνο για ποιοτικά προϊόντα. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές για το σπίτι σας.
  • Διαθεσιμότητα. Η δημοκρατική αξία θα είναι ένα ωραίο επίδομα για κάθε πελάτη. Μπορείτε να αγοράσετε αγαθά σε προσιτή τιμή, χωρίς να κάνετε τρύπα στο πορτοφόλι σας.
  • Μεγάλη διάθεση. Αφού διακοσμήσατε το δωμάτιό σας με ένα κομψό προϊόν, θα νιώσετε την άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού. Η διάθεση θα αυξηθεί, και η ατμόσφαιρα της καλής και της κατανόησης θα κυριαρχήσει γύρω.

Μοντέλα

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της Electrolux είναι ένα ευρύ φάσμα μοντέλων.

Εξωτερική

EFP C 1000RC. Αυτή η αρχική έκδοση απευθύνεται σε εκείνους τους πελάτες που εκτιμούν την άριστη ποιότητα και τη δημοκρατική αξία των προϊόντων. Συλλεκτική σειρά "Τζάκι Classic" σας επιτρέπει να συνδυάσετε άψογα τα κλασικά και τις καινοτόμες τεχνολογίες. Αυτό το προϊόν διαθέτει μια ειδική μονάδα στην οποία υπάρχει γωνιακός προσανατολισμός.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Θεωρείται δημοφιλής και μοντέλα του EFP / F 100. Έχουν MDF από μέταλλο υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα αυτά ζυγίζουν περίπου 20 χιλιόγραμμα.

Τοίχου

Οι κομψές επιλογές τοίχου θα φαίνονται εξαιρετικά σε κάθε σαλόνι. Θα βοηθήσουν να γεμίσουν το δωμάτιο με όχι μόνο ρεαλιστική φωτιά, αλλά και θερμότητα.Το εξαιρετικά λεπτό σώμα και το μικρό βάρος διευκολύνουν την τοποθέτηση της συσκευής. Τα μοντέλα διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές, για παράδειγμα, EFP / W-1150URLS. Το βάρος της είναι 12,8 κιλά.

Το μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο. Υπάρχει επίσης ένας πίνακας ελέγχου που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εύκολα το προϊόν.

Επιλογή EFP / W-1200URLS αξιόλογο δημιουργικό στυλ, έχει έναν κάθετο προσανατολισμό. Το εσωτερικό σας σίγουρα θα παίξει έναν νέο τρόπο, θα γίνει πιο αποκλειστικό και μοντέρνο.

Μοντέλο EFP / W 2000S θα προσελκύσει την προσοχή των αγοραστών για το κομψό σχεδιασμό της. Η πρόσοψη καθρέφτη είναι μια μοντέρνα προφορά που μετατρέπει το εσωτερικό σας. Οι διακοσμητικές πέτρες χρησιμεύουν ως καύσιμο, το οποίο θα δημιουργήσει άνεση και αίσθηση στο σπίτι σας. Το προϊόν έχει δύο επίπεδα ισχύος θέρμανσης. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε το επιθυμητό κλίμα στο διαμέρισμα.

Υπάρχει ένα προϊόν και ειδική προστασία από υπερθέρμανση. Αυτό θα διασφαλίσει την ασφάλεια της συσκευής, καθώς και όλων των άλλων. Χάρη στο τηλεχειριστήριο μπορείτε άνετα να ελέγχετε το προϊόν χωρίς να σηκωθείτε από την αγαπημένη σας καρέκλα.

Ενσωματωμένο

Τα ενσωματωμένα μοντέλα είναι ιδανικά για όλους τους λάτρεις των κλασικών. Αυτές οι επιλογές θα αποτελέσουν το κέντρο έλξης για όλη την οικογένεια.Το κύριο πράγμα είναι να συνδυάσουμε βιολογικά προϊόντα με τη γενική έννοια του δωματίου. Ενδιαφέρουσες επιλογές και 1250ULS και 1100URCL. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας της συσκευής φαίνεται αρκετά ρεαλιστική.

Μαύρο μοντέλο EFP / P-3020 κατακτά όλους τους λάτρεις των πραγματικών εστίες. Η επίδραση μιας φυσικής φλόγας επιτυγχάνεται λόγω καύσης καυσόξυλων, όπως σε ένα πραγματικό ένθετο τζάκι. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή, αφήστε μόνο φωτεινές γλώσσες φωτιάς. Το φινίρισμα κάτω από το τούβλο μέσα στο φούρνο σας επιτρέπει να ενισχύσετε το διακοσμητικό τζάκι.

Επιλογή EFP / P-2520 ελκυστική με πολλές επιλογές. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ, υπάρχει ένας θερμοστάτης, βολικό τηλεχειριστήριο. Το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει ως διακοσμητικό στοιχείο, καθώς και να θερμάνει ενεργά το δωμάτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να ενσωματώσετε ένα ηλεκτρονικό κέντρο σε διάφορες θέσεις. Έτσι θα είναι βολικό να διαιρέσετε οπτικά το δωμάτιο σε διαφορετικές ζώνες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χωρίσετε την κουζίνα από το σαλόνι. Θα πρέπει να προκαθορίσετε μόνο ένα κατάλληλο μέρος, να εγκαταστήσετε τη συσκευή και να συνδέσετε την πρίζα σε μια πρίζα.

1250ULS
EFP / P-3020
EFP / P-2520

Μινιατούρες επιλογές

Ειδικά μίνι τζάκια, για παράδειγμα, όπως EFP / M-5012B, έχουν τα πλεονεκτήματά τους.Εκτός από τις συμπαγείς διαστάσεις, η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα άνετο μέρος για εσάς. Μπορείτε να τοποθετήσετε το μοντέλο στο πάτωμα, στο ράφι, στο τραπέζι του καφέ. Μια μικρή ηλεκτρονική συσκευή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε άνεση στο σπίτι. Ένας τέτοιος κινητός θερμαντήρας μπορεί να συνδυαστεί με άλλες συσκευές. Υπάρχει μια επιλογή με λευκό γυαλιστερό φινίρισμα ή ματ μαύρη επιφάνεια.

Τα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν προσωπικά. Επιπλέον, εάν δεν είστε βέβαιοι στις ικανότητές σας, τότε είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Έτσι θα σώσετε τη δύναμή σας, τα νεύρα και το χρόνο σας.

Θεωρήσαμε τα κύρια πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών τζακιών Electrolux, καθώς και τα πιο δημοφιλή μοντέλα που θα σας επιτρέψουν να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει τις σωστές διαστάσεις του προϊόντος προτού κάνετε μια αγορά.. Αξίζει επίσης να επικεντρωθεί στο συνολικό ύφος του δωματίου, έτσι ώστε το τζάκι να μοιάζει αδιάκοπα στο χώρο.

Μια αναλυτική ανασκόπηση του τζακιού Electrolux EFP / W-1100ULS μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο