Σφυρήλατο τζάκι

Ένα τζάκι με στοιχεία σφυρηλάτησης είναι ένα εκλεπτυσμένο και εκλεπτυσμένο έπιπλο. Φέρει όχι μόνο μια σημαντική αισθητική αλλά και μια πρακτική λειτουργία, δημιουργώντας μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Αυτό το τζάκι φαίνεται υπέροχο σε κλασικούς εσωτερικούς χώρους, στυλ χώρας και με βάση τα κτίρια της χώρας και τα σπίτια. Για τη φροντίδα και τη χρήση της, απαιτούνται πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Μεταλλικά αξεσουάρ

Σφυρηλατημένο σε στυλ του τζακιού μπορεί να ποικίλει. Όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες των πελατών και τις δυνατότητες των υλικών.

Μέσω της σφυρηλάτησης τέτοιων πρόσθετων προϊόντων για τζάκια γίνονται:

 • πόκερ.
 • forceps;
 • Serviter - κρεμάστρα ή βάση για μεμονωμένα αντικείμενα.
 • σέσουλα για τον καθαρισμό της τέφρας του τζάκι και της περιοχής γύρω από αυτό.
 • βούρτσα?
 • Δροβίτσα - περίπτερο για καυσόξυλα.
 • ένα κουβά?
 • προστασία από πλέγματα κατά των σωματιδίων που καίγονται και καίγονται.
 • σχάρα;
 • πόρτες ·
 • οθόνη - τυφλή περίφραξη για την αποφυγή σπινθήρων που πετούν έξω από το θάλαμο.

  Τα ποιοτικά αξεσουάρ δεν είναι μόνο εξαιρετικά αντικείμενα, αλλά και αξιόπιστη προστασία από τη φωτιά και βολική φροντίδα για την εστία. Για ένα εκφραστικό αποτέλεσμα, ο οδηγός συμπληρώνει το προϊόν με τρισδιάστατα στοιχεία, μοτίβα, επιγραφές και άλλα πράγματα. Εάν είναι απαραίτητο, τα αντικείμενα από το σετ είναι καλυμμένα με χρυσό, ασήμι, χαλκό ή χαλκό. Τα σχήματα και τα μεγέθη των αντικειμένων στα κιτ διαφέρουν επίσης.

  Οφέλη επιλογής

  Οι εμπειρογνώμονες έχουν συντάξει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα των σφυρηλατημένων συνόλων.

  Διάρκεια ζωής

  Τα πλαστά αντικείμενα παρουσιάζουν ανθεκτική χρήση. Μακροπρόθεσμα, διατηρούν την ομορφιά, την αντοχή και την πρακτικότητα. Τα έργα της τέχνης του σιδηρουργείου αντέχουν μηχανικά φορτία χωρίς προβλήματα, δεν φοβούνται απολύτως τις πυρκαγιές και τις καταστροφικές διεργασίες διάβρωσης. Η έντονη αλλαγή της θερμοκρασίας δεν θα επηρεάσει επίσης την ασφάλεια των αντικειμένων.

  Καθαρίστε

  Τα προϊόντα καθαρισμού είναι εύκολα και απλά.Αρκεί να τα σκουπίζετε περιοδικά με ένα υγρό ή στεγνό πανί, για να αποφύγετε τη συσσώρευση βρωμιάς και αιθάλης.

  Αυτή η διαδικασία διαρκεί μόνο 10-20 λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των εξαρτημάτων στο κιτ.

  Πρακτικότητα

  Η αξιοπιστία και η πρακτικότητα επιτυγχάνονται χάρη στις ειδικές ιδιότητες του μετάλλου, όπως η πυκνότητα και η αντίσταση στη φθορά.

  Πρωτοτυπία

  Χρησιμοποιώντας το σύνολο υπηρεσιών "για παραγγελία", μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο οδηγός θα δημιουργήσει ένα μοναδικό και εκπληκτικό προϊόν. Οι επαγγελματίες θα λάβουν υπόψη τις επιθυμίες των πελατών, αναπτύσσοντας μια μοναδική εμφάνιση προϊόντων, πλαισιώσεων, διαστάσεων και άλλων χαρακτηριστικών. Αυτό το σετ θα είναι μια αποκλειστική προσθήκη στο ντεκόρ.

  Εμφάνιση

  Τα πλαστά αντικείμενα προσελκύουν την προσοχή με εκλεπτυσμό, κομψότητα και ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Ορισμένα προϊόντα που κατασκευάζονται με το χέρι, μπορεί να ονομάζονται έργα τέχνης. Η δημιουργία μοναδικών αντικειμένων είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία καλείται "καλλιτεχνική σφυρηλάτηση". Χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία, οι επαγγελματίες επεξεργάζονται τις μικρότερες λεπτομέρειες, προσδίδοντας πρακτικότητα και εκφραστικότητα στα αντικείμενα.

  Σχεδιασμός

  Η εμφάνιση των πλαστών προϊόντων διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο έγιναν. Με την επιλογή των αγοραστών, οι πλοίαρχοι προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία διακοσμητικών - από γνωστά κλασικά στυλ μέχρι μοντέρνα και εκπληκτικά στυλ: μοντέρνα, art deco, hi-tech, pop art και άλλα.

  Εάν τα προϊόντα θα χρησιμοποιηθούν για τον προορισμό τους, το μέγεθός τους θα πρέπει να αντιστοιχεί στις διαστάσεις του τζακιού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αντικείμενα που αποτελούν μέρος της εστίας - σχάρα, πόρτες, σχάρα και ούτω καθεξής.

  Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορείτε να δώσετε στο προϊόν οποιοδήποτε σχήμα. Από αυστηρά και καθαρά γεωμετρικά σχήματα, με εξαίσια floral στολίδια και μοτίβα. Επαγγελματικά πλαστά μπορούν να δημιουργήσουν αντικείμενα με μοτίβα μουσικών οργάνων, χλωρίδας, πανίδας και άλλων δημοφιλών αντικειμένων. Οι ακτίνες φωτός από τη φωτιά θα κάνουν τα εξαρτήματα πιο ελκυστικά και εκφραστικά.

  Πλέγμα

  Η μάσκα από σφυρήλατο σίδερο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία στο τζάκι. Η τυποποιημένη δομή του προϋποθέτει ότι τα καυσόξυλα και ο άνθρακας τοποθετούνται μέσα στην εστία. Φλόγες προέρχονται από αυτούς. Το πλέγμα που έχει εγκατασταθεί παράλληλα έχει μια σημαντική λειτουργία θωράκισης.Δεν αντανακλά μόνο τη θερμότητα από τη φωτιά, αλλά παίζει επίσης ένα διακοσμητικό ρόλο. Ένα τέτοιο στοιχείο μπορεί να διακοσμηθεί με ογκομετρικές λεπτομέρειες και σχέδια.

  Τις περισσότερες φορές, αυτό το στοιχείο συμπληρώνεται με ένα drovnik, που γίνεται με το ίδιο στυλ. Η αρμονία των στοιχείων δημιουργεί μια πλήρη σύνθεση. Η κομψή μάσκα θα διακοσμήσει την περιοχή του τζακιού, δίνοντάς της ελκυστικότητα και εκφραστικότητα.

  Μην ξεχνάτε μια άλλη σημαντική λειτουργία της προστασίας του πλέγματος. Αυτό το στοιχείο είναι απαραίτητο αν το σπίτι κατοικείται από ζώα και μικρά παιδιά.

  Τα τζάκια, συμπληρωμένα με σφυρηλάτηση οθόνης, είναι πολύ ασφαλέστερα από παρόμοιες κατασκευές: η γρίλια εμποδίζει την πρόσβαση σε άμεση φωτιά.

  Είδη

  Υπάρχουν δύο τύποι σχάρων τζάκι:

  • Ενιαίο στοιχείο, τα οποία μπορούν εύκολα να αναδιαμορφωθούν και, αν χρειαστεί, να αφαιρεθούν. Αυτό διευκολύνει τη διαδικασία καθαρισμού του τζακιού και της ίδιας της σχάρας.
  • Ενσωματωμένο μέρος του σχεδιασμού. Τα θωρακισμένα μέρη αγοράζονται με την εστία. Θέμα που συνδέεται με τον κλίβανο, σε άμεση γειτνίαση με τη φωτιά. Κατά την κατασκευή τέτοιων συστοιχιών, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην πρακτικότητα και την αξιοπιστία του κράματος. Εάν η ποιότητα δεν είναι αρκετά υψηλή, το μέταλλο θα χάσει τη δύναμή του στο εγγύς μέλλον.

  Σταθείτε για τα κούτσουρα

  Είναι βολικό και πρακτικό να αποθηκεύετε καυσόξυλα κοντά στη φωτιά: εάν είναι απαραίτητο, είναι πάντα κοντά σας. Πολλοί ιδιοκτήτες τζακιών, μετά την απόκτηση τους, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αποθήκευσης κούτσουρων. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται ειδικά αρχεία καταγραφής. Τα πλαστά μοντέλα όχι μόνο ταιριάζουν απόλυτα με το κύριο έργο, αλλά και φαίνονται ελκυστικά, διακοσμώντας το εσωτερικό.

  Τα χειροποίητα σουβέρ είναι ακριβότερα από τα εργοστάσια, αλλά η εμφάνισή τους δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Τα προϊόντα μπορεί να ποικίλουν σε μέγεθος και σχήμα. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι ένα καλαθιού.

  Κομψά αντικείμενα σχεδιασμένα για τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Οι δάσκαλοι διακοσμούν το προϊόν με περίπλοκες γραμμές με υφή και μπούκλες, φιγούρες, σχέδια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Ο Drovnik πωλεί συχνά με ένα πινέλο, φτυάρι, πόκερ και στέκεται κάτω από αυτά. Με αυτό το σύνολο αξεσουάρ μπορείτε εύκολα να φροντίσετε το τζάκι.

  Χρήση οθονών

  Η τζάκι είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία της εστίας. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα τυποποιημένα μοντέλα και τις διάφορες απομιμήσεις.Στην τελευταία έκδοση, το προϊόν χρησιμοποιείται μόνο ως στολίδι. Το σωστά επιλεγμένο θέμα, σε συνδυασμό με τους άλλους, θα δημιουργήσει μια κομψή και εντυπωσιακή καλλιτεχνική σύνθεση.

  Η οθόνη μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα υλικά και να συμπληρώνεται με μεμονωμένες λεπτομέρειες σφυρηλάτησης. Ο κύριος καμβάς χρησιμοποιείται για την προστασία του σπιτιού από ανοιχτή φωτιά και η μάσκα με εξαίσια στοιχεία ενεργεί ως διακόσμηση.

  Ο σχεδιασμός βρίσκεται απέναντι από τη φωτιά, σε μικρή απόσταση από τη φωτιά.

  Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι:

  • ευθεία οθόνη σε σχήμα ορθογωνίου.
  • η οθόνη τριών μερών - ένα μεγάλο πάνελ στο κέντρο και δύο μικρά στα άκρα. μπορούν να αναπτυχθούν πλευρικά στοιχεία, παρέχοντας πιο αξιόπιστη προστασία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε και να φροντίσετε τα καθορισμένα στοιχεία

  Παρά την πρακτικότητα και την ανθεκτικότητα των πλαστών προϊόντων, χρειάζονται ειδική και τακτική φροντίδα.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες πριν αγοράσετε ένα σετ:

  • Τα αντικείμενα που είναι εγκατεστημένα ή χρησιμοποιούνται κοντά στη φωτιά δεν συνιστώνται να βαφτούν ή να βερνικωθούν. Ο θερμός αέρας και οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν δυσμενώς το διακοσμητικό εξωτερικό στρώμα.
  • Απορρίψτε τη χρήση νερού κατά τη διάρκεια των προϊόντων πλύσης. Ο κανονικός υγρός καθαρισμός θα είναι αρκετός. Χρησιμοποιείτε μόνο προσεκτικά καθαρισμένο πανί ή σφουγγάρι.
  • Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των αντικειμένων και να διατηρήσετε την ομορφιά τους για πολλά χρόνια, σκουπίστε τα προϊόντα με κερί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτοπετσέτες εμποτισμένες σε μια ειδική λύση. Στα καταστήματα με προφίλ θα βρείτε σπρέι που θα δίνουν στα μεταλλικά προϊόντα μια ιδιαίτερη λάμψη και εκφραστικότητα.

  Σύμφωνα με αυτούς τους απλούς κανόνες, το σφυρηλατημένο σετ θα εξοικονομήσει ελκυστικότητα, πρακτικότητα και άλλα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

  Συμπληρώματα και Στυλ

  Το τζάκι σε συνδυασμό με πλαστά αντικείμενα φαίνεται υπέροχα στο στυλ, με βάση τα οποία υπάρχουν και άλλα στοιχεία σφυρηλάτησης. Αυτά μπορεί να είναι κηροπήγια, αλυσίδες, καθρέφτες με μέταλλο, κρεμάστρες, προμήθειες και άλλα αντικείμενα.

  Αρμονικά συνδυασμένα αντικείμενα με το ίδιο χρώμα και θέμα. Τέτοιες προσθήκες δημιουργούν μια ιδιαίτερη διακόσμηση στο δωμάτιο. Πολλά είδη από σφυρήλατο σίδερο βρίσκονται συχνά σε ρουστίκ ύφος, την προέλευση και τη χώρα. Το τζάκι θα ταιριάζει απόλυτα σε ένα τέτοιο σχέδιο.

  Συμπέρασμα

  Τα πλαστά αντικείμενα δίνουν τις εσωτερικές νότες της πολυπλοκότητας, της φινέτσας, των κομψών και των υψηλών τιμών. Μιλούν για την κομψή γεύση του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η σφυρηλάτηση θεωρείται κλασική, λόγω της οποίας δεν εξέρχεται από τη μόδα, παραμένοντας σχετική από την εποχή στην εποχή. Τα κιτ τζάκι δεν είναι μόνο διακόσμηση, αλλά και ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα και χρήση του τζακιού.

  Πώς να φτιάξετε ένα σύνολο για το τζάκι με τα δικά σας χέρια, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο