Τζάκια ομάδα "Meta": τα χαρακτηριστικά των μοντέλων

Η ρωσική εταιρεία "Meta Group" ειδικεύεται στην παραγωγή σόμπων, τζακιών και κλιβάνων. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Μια ποικιλία σχεδίων και μεγεθών των μοντέλων θα ικανοποιήσει την πιο απαιτητική γεύση. Οι λογικές τιμές καθιστούν τα προϊόντα προσιτά για άτομα με οποιοδήποτε επίπεδο εισοδήματος.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η κύρια διαφορά ανάμεσα στα τζάκια της ομάδας "Μέτα" από τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών είναι η μέγιστη προσαρμογή στις καιρικές συνθήκες της χώρας μας. Δεδομένου ότι σε πολλούς οικισμούς της Ρωσίας το χειμώνα η θερμοκρασία φτάνει τα χαμηλά επίπεδα ρεκόρ, είναι σημαντικό η συσκευή να ζεσταθεί το συντομότερο δυνατόν και μπορεί να θερμαίνει ακόμη και μεγάλους χώρους.

Οι σόμπες της ομάδας "Meta" αντέχουν τη θέρμανση έως και 750 μοίρες. Όλα τα θερμαντικά στοιχεία είναι αξιόπιστα και προσαρμοσμένα σε αυτή τη χρήση.Το σύστημα θέρμανσης των τζακιών σας επιτρέπει να ζεσταίνετε γρήγορα το δωμάτιο και να διατηρείτε την επίδραση της θερμότητας για πολλές ώρες.

Αξίζει να αναφερθούν οι υψηλές αισθητικές ιδιότητες των καμίνων της μάρκας. Τα μοντέλα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και είναι σε θέση να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο. Είναι ενδιαφέρον ότι η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει όχι μόνο κλασικά μοντέλα μαύρων και άλλων σκούρων χρωμάτων. Η εταιρεία προσφέρει τόσο λευκές όσο και μπεζ σόμπες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς με λάτρεις των "ευάερων" φωτεινών εσωτερικών χώρων.

Πολλά μοντέλα (Narva, Bavaria, Okhta) είναι εξοπλισμένα με σόμπες μαγειρέματος, το οποίο είναι το πρόσθετο πλεονέκτημα τους και επεκτείνει τις δυνατότητες χρήσης τους.

Αυτή η επιφάνεια ψησίματος ψύχεται βαθμιαία, πράγμα που παρατείνει την επίδραση της θέρμανσης του αέρα.

Διαφορές Caminetti από σόμπες τζάκι

Η ρωσική μάρκα προσφέρει στους πελάτες τόσο κλασικές σόμπες, όσο και μια άλλη παραλλαγή - καμινέτι. Τέτοιες συσκευές δεν μπορούν όχι μόνο να θερμάνουν το δωμάτιο και να συγκρατήσουν τη θερμότητα, αλλά και να διακοσμήσουν το εσωτερικό λόγω της αρχικής του σχεδίασης.

Τα Kaminetti είναι μοντέλα μεγάλων μεγεθών χωρίς θεμέλια και πρόσθετες επενδύσεις. Ο χάλυβας ή ο χυτοσίδηρος χρησιμοποιείται ως υλικό στην κατασκευή καμινέττας. Η εξωτερική επιφάνεια τέτοιων κλιβάνων έχει τελειώσει με θερμικά ανθεκτικά πλακάκια. Από τα δημοφιλή μοντέλα του cuminetti της ομάδας "Meta", μπορεί κανείς να αναφέρει "Viking"

Στα δροσερά χειμωνιάτικα βράδια, μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα της φωτιάς, αφού όλα αυτά τα τζάκια είναι εξοπλισμένα με διαφανείς πόρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γυαλί αυτόματα εκκαθαρίζεται από την καύση, οπότε η φροντίδα του τζακιού δεν σας δίνει πολλά προβλήματα.

Caminetti "Viking"

Το "Viking" είναι μοντέλο τοίχου με καμινάδα και δυνατότητα σύνδεσης άνω και πίσω. Το ύψος της είναι περίπου 2 μέτρα, και για να θερμάνει ένα τόσο ισχυρό τζάκι μπορεί να εντυπωσιακά δωμάτια μέχρι 100 τετραγωνικά μέτρα. m. Το "Viking" εκτελείται με μια ειδική τεχνολογία "μακρά καύση", η οποία βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμων. Για παράδειγμα, όταν είναι πλήρως φορτωμένο, ο φούρνος μπορεί να λειτουργήσει έως και 8 ώρες. Το μοντέλο Viking θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια εξοχική κατοικία και ο κλασικός σχεδιασμός αυτής της συσκευής θέρμανσης θα ταιριάζει απόλυτα σε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Φούρνος-τζάκι "Ρήνος"

Μοντέλο "Ρήνος" - ένας από τους ηγέτες στις πωλήσεις στη ρωσική αγορά.Αυτό το μοντέλο διακρίνεται από το μικρό του μέγεθος και την υψηλή απόδοση. Το ύψος του τζακιού είναι 1160 cm, πλάτος - 55 cm, βάθος - 48 cm. Ο χώρος στο δωμάτιο με μια τέτοια συσκευή θερμαίνεται σε μόλις μισή ώρα. Με μέγιστο φορτίο καυσόξυλου (έως 4 κιλά), μπορείτε να διατηρήσετε φλόγα μέχρι και 8 ώρες. Η ίδια ποσότητα θερμότητας διατηρείται (χάρη στο σύστημα μεταφοράς).

Η περιοχή του θερμαινόμενου χώρου φτάνει τα 90 τετραγωνικά μέτρα. Ενδιαφέρουσα σχεδίαση του τζακιού με τη μορφή ενός οκταγώνου με σχάρα από χυτοσίδηρο και θερμοανθεκτικό γυαλί, επιτυγχάνοντας έτσι τη δυνατότητα να θαυμάσετε τη φωτιά.

Τζάκι "Duet 2"

Σύμφωνα με κριτικές στο Διαδίκτυο, το Duet 2 είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Αυτό το μοντέλο είναι ένα ανάλογο της καμίνου Duet, αλλά διαφέρει σε προηγμένο σχεδιασμό και ιδιότητες. Το τζάκι της συσκευής είναι διακοσμημένο με τεχνητή πέτρα που δεν σπάει, ακόμα κι αν η θέρμανση φτάσει στη μέγιστη θερμοκρασία.

Ένας τέτοιος φούρνος είναι σε θέση να ρυθμίζει το ρεύμα, έτσι μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ζεσταθεί το δωμάτιο. Το καύσιμο μπορεί να επιλεγεί κατά βούληση. Αυτό μπορεί να είναι κλασικό καυσόξυλο ή λιγνίτης.Με την αγορά του τζακιού Duet 2, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη δύναμη της φλόγας και να την παρακολουθήσετε με ασφάλεια από οποιαδήποτε απόσταση, αφού χάρη στο ειδικό ενσωματωμένο σύστημα, οι σπινθήρες από μια ανοικτή φλόγα δεν πετάνε μακριά.

Τζάκια με κύκλωμα νερού

Κάποιες σόμπες της ομάδας "Meta" μπορούν να συνδεθούν με ένα κύκλωμα νερού, το οποίο σας επιτρέπει να ζεσταίνετε ομοιόμορφα πολλά δωμάτια στο σπίτι. Για παράδειγμα, το μοντέλο "Baikal Aqua" διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας 5 λίτρων, ενώ τα μοντέλα Angara Aqua, Pechora Aqua και Varta Aqua είναι εξοπλισμένα με εναλλάκτες θερμότητας 4 λίτρων. Στην κριτική τους, οι αγοραστές και οι τεχνίτες δίνουν προσοχή στο γεγονός ότι η επιλογή του φορέα θερμότητας είναι σημαντική για έναν τέτοιο κλίβανο. Αν ζείτε στο σπίτι συνεχώς και θερμαίνετε τη σόμπα κάθε μέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικό νερό. Αν το χειμώνα επισκέπτεστε το σπίτι μόνο περιστασιακά και μην το θερμαίνετε συχνά, τότε είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό αντιψυκτικό (έτσι ώστε το σύστημα θέρμανσης να μην καταψύγει και να καταστρέφει τους σωλήνες και άλλα δομικά στοιχεία).

Μάρμαρα Τζάκια

Σε μια ειδική κατηγορία "πολυτέλειας" μπορείτε να συμπεριλάβετε μοντέλα της ομάδας "Μέτα" με το σχέδιο "μαρμάρινα". Είναι όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερο να επαναλάβουν την εμφάνιση των κλασικών τζακιών.Η μόνη διαφορά είναι η ασφαλής κλειστή εστία και το πιο αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης δωματίων. Με την παραγωγή αυτών των συσκευών θέρμανσης χρησιμοποιείται το καινοτόμο υλικό Meta Stone με μαρμάρινη ψίχα χάρη σε αυτό που το κέντρο διαθέτει την αυξημένη θερμολύση.

Το διαφορετικό design ανοίγει μεγάλες ευκαιρίες στο σχεδιασμό του δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε το κλασικό λευκό χρώμα, ηλιόλουστο κίτρινο ή ευγενές μπεζ. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ακόμη μοντέλα πολυτελείας με χρυσή πατίνα στη συλλογή. Επιπλέον, τέτοια προηγμένα τζάκια διακρίνονται από διαφορετικό επίπεδο μεταφοράς θερμότητας (σε μία, δύο ή τρεις κατευθύνσεις).

Συμπέρασμα

Παλαιότερα, η σόμπα αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος κάθε κτιρίου διαμερισμάτων. Μαζί με την έλευση των πολυώροφων κτιρίων, η θέρμανση εμφανίστηκε, αλλά σταδιακά η «μόδα» για τα τζάμια επέστρεψε. Οι αξιόπιστες και όμορφες σόμπες της ομάδας "Μέτα" θα σας δώσουν άνεση και ζεστασιά, συμπληρώνοντας την εικόνα του τέλειου "ονείρου". Το τζάκι θα δείξει την εκλεπτυσμένη γεύση των ιδιοκτητών, θα δημιουργήσει ασύγκριτη άνεση στο δωμάτιο και θα του δώσει μια "ψυχή". Επιπλέον, η αγορά ενός τζάκι προϋπολογισμού θα είναι μια απαραίτητη αγορά για μια εξοχική κατοικία ή εξοχικό σπίτι.

Υψηλής ποιότητας εξοπλισμό θέρμανσης θα σας εξυπηρετήσει για περισσότερο από μια ντουζίνα χρόνιαχωρίς την ταλαιπωρία για τη φροντίδα και τη λειτουργία. Επίσης ανάμεσα στα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα των τζακιών της ομάδας "Μέτα" μπορεί να σημειωθεί ο τέλειος συνδυασμός δεικτών "τιμή - υψηλή ποιότητα".

Όταν επιλέγετε μια σόμπα, μην ξεχάσετε να δώσετε προσοχή όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη λειτουργικότητα του μοντέλου, στην πρακτικότητα και στα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του (ιδιαίτερα τη μέθοδο ανάφλεξης, τις διαστάσεις του καυστήρα και τον σχεδιασμό της καμινάδας).

Χαρακτηριστικά του ένθετου τζάκι "Camilla 800" από την εταιρεία "Meta Group", δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο