Επιλέγοντας ένα περίπτερο κάτω από το τζάκι

Σήμερα, το τζάκι στο σπίτι ή ακόμη και σε ένα διαμέρισμα δεν είναι τόσο σπάνιο. Εκτός από το γεγονός ότι το αντικείμενο φαίνεται στο εσωτερικό είναι κομψό και όμορφο, είναι σε θέση να θερμάνει τη θερμότητά του. Το είδος της φωτιάς φέρνει την ειρήνη μετά από μια σκληρή μέρα εργασίας. Αφού εγκατασταθήκατε το βράδυ σε μια καρέκλα κοντά στην εστία, μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά "ουράνια ευδαιμονία". Είναι αλήθεια ότι αξίζει να σημειωθεί ότι για την κανονική λειτουργία της συσκευής θέρμανσης και την ασφάλεια απαιτούνται ειδικά εργαλεία. Ένα από αυτά είναι - στέκεστε κάτω από το τζάκι.

Υλικό κατασκευής

Τα εξαρτήματα για μια πηγή ανοικτής φλόγας εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες και μπορούν να χρησιμεύσουν ως άριστο συμπλήρωμα στο εσωτερικό. Είναι καλύτερα να επιλέξετε αξεσουάρ για ένα τζάκι ζωντανά, αλλά όχι να παραγγείλετε μέσω του Διαδικτύου. Μετά από όλα, ο μόνος τρόπος για να αξιολογήσει την ποιότητα του υλικού και την αξιοπιστία της παραγωγής.

Το υλικό από το οποίο βρίσκεται το τζάκι είναι κατασκευασμένο, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό.

Τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, ξύλο, πέτρα και ακόμη και γυαλί.

Αν η επιλογή έπεσε σε μεταλλικό τζάκι, είναι προτιμότερο να προτιμάτε ένα χαλυβουργικό προϊόν. Αυτό το υλικό έχει μεγάλη αντοχή, είναι σε θέση να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες. Το ύφος της δημιουργίας τέτοιων υποστηριγμάτων μπορεί να είναι το πιο ποικίλο και να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ιδέα του πελάτη.

Για λάτρεις της πολυτέλειας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα περίπτερο από μπρούντζο. Αυτό το μέταλλο έχει επίσης τα υψηλότερα χαρακτηριστικά και φαίνεται πολύ πλούσιο στο εσωτερικό. Τα ακριβότερα μοντέλα κατασκευάζονται με σφυρηλάτηση, ενώ οι χαμηλού κόστους κατασκευές κατασκευάζονται συχνότερα από λαμαρίνα.

Αξεσουάρ απαραίτητα για τζάκι

Προκειμένου το τζάκι να φέρει χαρά κατά τη λειτουργία Πρέπει να αγοράσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

  • drovnitsa;
  • οθόνη?
  • πλέγμα;
  • serviter;
  • σχάρες

Ο υπηρέτης μοιάζει με κρεμάστρα, στην οποία μπορείτε να κρεμάσετε τα απαραίτητα αντικείμενα, όπως σέσουλα, λαβίδες, χτύπημα και πόκερ. Ο ίδιος σέρβος μπορεί να γίνει ως κανονικό περίπτερο, όπου εισάγονται όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Αποφασίζοντας ποια μορφή να επιλέξετε ένα περίπτερο τζάκι θα πρέπει να βασίζεται στο ύφος του εσωτερικού του δωματίου, πριν από την αγορά, μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορες επιλογές στο διαδίκτυο.

Πόκερ

Ένα πόκερ είναι απαραίτητο για να μετατρέψει με ασφάλεια καυσόξυλα και άνθρακα. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο και κατάλληλο για τον ιδιοκτήτη του. Η άκρη του πόκερ είναι επιλεγμένη, ώστε να μπορεί να σπάσει εύκολα τα εγκαύματα που καίγονται. Η λαβή πρέπει να ταιριάζει καλά στην παλάμη και να μην γλιστρά έξω. Αξίζει να δίνετε προσοχή στα μοντέλα που έχουν ένα ειδικό άγκιστρο. Εξυπηρετεί να βγάλει μεγάλα κάρβουνα ή όχι καύση καυσόξυλων.

Scoop

Απαιτείται μια σέσουλα για τη συλλογή της διάσπαρτης τέφρας. Η καλύτερη λύση θα ήταν να επιλέξετε μια σέσουλα με ένα επίπεδο ιστό · όλα τα σχηματισμένα σκουπίδια συλλέγονται εύκολα σε ένα τέτοιο σχήμα. Όσο ισχυρότερο είναι το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται, τόσο το καλύτερο: η σέσουλα θα ταιριάζει άνετα στο πάτωμα. Καλά αποδεδειγμένα μοντέλα από χυτοσίδηρο.

Χτυπάμε

Οι τρίχες σκούπα είναι συνήθως κατασκευασμένες από τεχνητές ίνες, αν και μπορείτε να βρείτε χτυπήματα από φυσικές χοντρότριχες στην αγορά. Το κύριο κριτήριο για την επιλογή είναι η πυκνότητα των τριχών. Το σπάνιο υλικολογισμικό απομακρύνει ελάχιστα μικρά ψίχουλα, προκαλώντας πολλά προβλήματα.

Κλειδαριές πυρκαγιάς

Αυτό το εξάρτημα χρησιμεύει για την ασφαλή κύλιση του άνθρακα στην εστία.Η λαβή έχει συχνά δύο δακτυλίους, όπως το ψαλίδι, οπότε το εργαλείο είναι πολύ βολικό στη χρήση. Επιπλέον, το μήκος των λαβίδων πρέπει να είναι αρκετό ώστε να μην καίνε τα χέρια σας κατά τη χρήση.

Δρόβιτσα

Αυτό το στοιχείο είναι απαραίτητο για την αποθήκευση καυσόξυλων κοντά στο τζάκι και, εάν είναι απαραίτητο, το βάζετε στη φωτιά. Τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, για παράδειγμα, από χάλυβα. Διακοσμήστε με ανάγλυφο ή σφυρηλάτηση.

Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι ο πιο περίπλοκος και ασυνήθιστος. Τα κούτσουρα διπλωμένα σε ένα τακτοποιημένο σωρό στο μπολ ξύλου, φαίνονται όχι μόνο αισθητικά ευχάριστα, αλλά δεν αποτελούν σκουπίδια με τη μορφή μικρών τσιπ γύρω από τους. Για τους λάτρεις των φυσικών και φυσικών στοιχείων στο εσωτερικό, μπορείτε να αγοράσετε ένα μοντέλο από λυγαριά. Το κύριο πράγμα είναι να το εντοπίσετε μακριά από τη φωτιά ή να το επεξεργαστείτε με μια ειδική πυρίμαχη ένωση.

Τζάκι

Τζάκι οθόνη είναι ένα απαραίτητο πράγμα στο δωμάτιο, όπου υπάρχει μια ανοιχτή φωτιά. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει το σπίτι από τυχαία πυρκαγιά. Οι σπινθήρες και τα κάρβουνα δεν θα πέσουν στο πάτωμα και δεν θα οδηγήσουν σε θλιβερές συνέπειες εάν υπάρχει μια προστατευτική οθόνη μπροστά στο τζάκι. Εκτελείται συχνότερα από μέταλλο ή γυαλί.

Τα μεταλλικά μοντέλα είναι προτιμότερα., όπως θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει περισσότερες από δώδεκα χρόνια. Όσον αφορά τις επιλογές γυαλιού, αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνονται μοντέρνα και χωρίς βάρη.

Κατά την επιλογή μιας τέτοιας οθόνης πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο το γυαλί πρέπει να είναι ανθεκτικό.

Πλέγματα σιδερώματος

Οι σχάρες πλέξης είναι ένα πλέγμα που εγκαθίσταται απευθείας σε μια θέση του τζακιού, μετά το οποίο τοποθετούνται και φωτίζονται τα κούτσουρα. Χάρη στις σχάρες, τα κάρβουνα καίγονται καλύτερα και πιο ομοιόμορφα, καθώς παρέχουν ροή αέρα. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα εργαλεία πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικό, για παράδειγμα, από χυτοσίδηρο.

Όλα τα στοιχεία του τζακιού έχουν το ίδιο στυλ εκτέλεσης. και μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο προβάδισμα οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. Στη σημερινή αγορά, τα προϊόντα που κατασκευάζονται με κλασικό στυλ είναι πιο συνηθισμένα. Μπορείτε να κάνετε στάση ακόμα και για ένα μεμονωμένο σκίτσο, απλά γυρίστε στο σφυρηλάτηση για αυτό.

Εκτός από τα στάνταρ αξεσουάρ, αξίζει να δείτε τα πρόσθετα εξαρτήματα για να χρησιμοποιήσετε το τζάκι ήταν μια χαρά. Κατά τη λειτουργία, ενδέχεται να απαιτούνται ειδικές βούρτσες καπνού, τσάντες και γάντια καταγραφής.

Όταν αγοράζετε ένα περίπτερο τζάκι είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες: όμορφο σχέδιο, αξιόπιστο υλικό και λογικές τιμές πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους. Ωστόσο, το βασικό κριτήριο είναι η ανθεκτικότητα στη θερμότητα των προϊόντων, επειδή εξαρτάται από την ασφάλεια των νοικοκυριών.

Πώς να επιλέξετε ένα ξύλινο μπολ, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο