Τζάκι των κιβωτίων με τα χέρια τους

 Τζάκι των κιβωτίων με τα χέρια τους

Ένα συνώνυμο της άνεσης σε ένα σπίτι είναι, φυσικά, ένα τζάκι. Και δεν έχει σημασία αν ζείτε σε ένα ιδιωτικό αρχοντικό ή σε ένα κανονικό διαμέρισμα. Εάν δεν υπάρχει καμία οικονομική ή τεχνική δυνατότητα για την κατασκευή ενός πραγματικού τζακιού, τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά υλικά και να διακοσμήσετε το σπίτι με τα χέρια σας.

Στην κρύα εποχή, όλοι χρειαζόμαστε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, αφού στο σπίτι περνάμε τις περισσότερες φορές. Και αφήστε το τζάκι από τα κουτιά να μην σας ζεστάνει, αλλά σίγουρα θα μεταμορφώσει την εικόνα του σπιτιού σας, προσθέτοντας σ 'αυτό τη μοναδικότητα και την άνεση του, και, βεβαίως, θα φτιάξει το σπίτι. Παρεμπιπτόντως, τα τζάκια αυτά εγκαθίστανται όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε διαφημιστικά και μοντελοποιητικά γραφεία, όπου λειτουργούν ως σκηνικά για φωτογράφηση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Φυσικά, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε ένα τεχνητό τζάκι, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από τα δευτερεύοντα.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων σημειώνουμε τα εξής:

 • η επίδραση της παρουσίας ενός ακριβού τζακιού που θα κάνει μια πραγματική «προαστιακή κατοικία» από ένα κανονικό διαμέρισμα.
 • εύκολη εγκατάσταση - ένα διακοσμητικό τζάκι μπορεί να συναρμολογηθεί με τα χέρια σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας τη βοήθεια ακόμη και των νεότερων μελών της οικογένειας.
 • η απουσία μιας καμινάδας και του καυστήρα, αντίστοιχα, βρωμιά και καπνός στο δωμάτιο μπορεί να αποφευχθεί?
 • ελάχιστα οικονομικά κόστη - κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται παλιά κιβώτια και άλλα διαθέσιμα υλικά που θα ρίσκετε ούτως ή άλλως.
 • η δυνατότητα επιλογής του υλικού για το φινίρισμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας - γυψοσανίδα, πολυουρεθάνη, μοριοσανίδες, αφρώδες σκυρόδεμα και πολλές άλλες επιλογές.
 • η διακόσμηση του τζακιού μπορεί συχνά να αλλάξει ανάλογα με τις διακοπές, την εποχή του χρόνου ή ανάλογα με τη διάθεση.
 • ελεύθερη επιλογή θέσης στο δωμάτιο.
 • εάν χρησιμοποιείτε τέτοια διακοσμητικά στοιχεία όπως κεραμίδι, ζωγραφική και ψηφιδωτό, τότε το τζάκι θα φαίνεται όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερο.
 • μοναδικό σχέδιο "δεν είναι όπως όλοι οι άλλοι"?
 • πρακτική λειτουργία (με τη χρήση του σχεδιασμού του τζακιού, μπορείτε να κρύψετε την μπαταρία ή υπάρχοντα ελαττώματα στο δωμάτιο)?
 • κινητικότητα του τζακιού, επειδή δεν θα είναι συνδεδεμένο με ένα συγκεκριμένο εσωτερικό και μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του ανάλογα με τον προορισμό.

Υπάρχει μόνο ένα ελάττωμα στο ψευδο-τζάκι - είναι αδύνατο να κάνει μια πραγματική φωτιά σε αυτό. Αλλά για κάποιον, αυτό το γεγονός θα είναι ένα πλεονέκτημα, επειδή η πυρασφάλεια σε μια κατοικημένη περιοχή, ειδικά όπου υπάρχουν παιδιά, είναι πάνω απ 'όλα.

Είδη

Πριν οικοδομήσουμε ένα τεχνητό τζάκι, αποφασίστε πού θα βρεθεί - θα μπορούσε να είναι καθιστικό, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα, μελέτη, ακόμη και παιδικός σταθμός. Ανάλογα με τις διαστάσεις του δωματίου, καθορίστε το μέγεθος και τον τύπο του μελλοντικού τζακιού. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα τοίχων που είναι όσο το δυνατόν απλούστερα στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση. Υπάρχουν όμως και γωνιακές τεχνητές εστίες, οι οποίες συνήθως επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες μικρών διαμερισμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό του δωματίου, επιλέξτε ένα στυλ - συνήθως είναι ρετρό, κλασικό, οικολογικό ή μοντέρνο.

Είναι συνηθισμένο να διακρίνουμε τους παρακάτω τύπους απομίμησης τζάκι:

 • αξιόπιστο.
 • υπό όρους.
 • συμβολική.

Αξιόπιστες ψευδείς πυρκαγιές επαναλαμβάνουν ακριβώς τις πραγματικές, μόνο εδώ δεν υπάρχει καμινάδα. Το βάθος ενός τέτοιου τζακιού, κατά κανόνα, είναι τουλάχιστον 40-50 cm.Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από γυψοσανίδα, η επιφάνεια του οποίου είναι λειασμένη και διακοσμημένη με όλα τα είδη διακοσμητικών υλικών - για παράδειγμα, πλακάκια, πλαστικά ή ξύλινα πλαίσια. Και μπορείτε να αναπαράγετε τη φωτιά εδώ με αρωματικά κεριά.

Οι υπό όρους ψευδείς πυρκαγιές γίνονται σε μια θέση. Έχουν ένα μικρό βάθος - μέχρι 20 εκ. Σε τέτοια τζάκια υπάρχει μια πύλη, και το πλαίσιο είναι φτιαγμένο από αυτό που υπάρχει - ξύλο, χαρτόνι, αφρώδες πλαστικό, ξύλο ή πολυουρεθάνη. Η φωτιά μπορεί να μιμηθεί με τη βοήθεια μιας κορνίζας φωτογραφίας ή την πιο οικονομική επιλογή - κεριά και γιρλάντες.

Μια εντυπωσιακή τεχνική σχεδιασμού που δημιουργεί την επίδραση μιας καύσης φλόγας ακόμη και από ένα μικρό κερί - για να διακοσμήσετε τους τοίχους με πλακάκια καθρέφτη.

Συμβολική ανυψωμένο τζάκι μπορεί να έχει ένα ασυνήθιστο και πολύ φανταχτερό σχεδιασμό., που φέρει, στην πραγματικότητα, μια καθαρά αισθητική λειτουργία της διακόσμησης του δωματίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτιά από γυψοσανίδα ή χαρτόνι, εσωτερικά αυτοκόλλητα ή απλά να σχεδιάσετε ένα τζάκι στον τοίχο, χρησιμοποιώντας καλούπια και καλούπια πολυουρεθάνης για διακόσμηση. Και η φωτιά μπορεί να οριστεί με τη βοήθεια των Χριστουγέννων φώτα και διακοσμητικά φώτα.

Φυσικά, το πιο φθηνό και απλό για την αυτο-εγκατάσταση παραμένει η έκδοση της εστίας των κουτιών από χαρτόνι. Μπορεί να κατασκευαστεί κυριολεκτικά σε 1 ημέρα.

Απαιτούμενα υλικά

Τα απαραίτητα υλικά για το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας τεχνητής εστίας κουτιών από χαρτόνι:

 • κουτιά από χαρτόνι (1 μεγάλο, για παράδειγμα, κάτω από την τηλεόραση ή 4-8 μικρά κομμάτια, για παράδειγμα, κάτω από το παπούτσι).
 • λευκό χαρτί?
 • μαχαίρι γραφείου?
 • διπλής όψεως και απλή κολλητική ταινία.
 • κόλλα γραφείου ή PVA?
 • σπρέι βαφής (λευκό, χρυσό, ασήμι)?
 • κυβερνήτης.
 • κόλλα όπλο?
 • ένα μολύβι?
 • ένα ρολό των ταπετσαριών "τούβλα"?
 • διακοσμητικές λεπτομέρειες από πολυουρεθάνη.
 • στρωματοποιημένα καλούπια και καλούπια από πολυουρεθάνη.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια της κατασκευής του τζακιού να διεξαχθεί προσεκτικά όλες οι μετρήσεις έτσι ώστε να μην χρειαστεί να επαναλάβετε το έργο αρκετές φορές. Όταν σκέφτεστε με τη μικρότερη λεπτομέρεια την εμφάνιση της εστίας, πάρετε στη δουλειά.

Πώς να το κάνετε;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τζάκια που μπορείτε να δημιουργήσετε από το κουτί με τα δικά σας χέρια.

Η επιλογή Wall είναι κατάλληλη για όσους δεν θέλουν να χάσουν πολλά κουτιά και είναι έτοιμη να κάνει μόνο ένα πράγμα, για παράδειγμα, κάτω από μια μεγάλη τηλεόραση.Για να αρχίσετε, σχεδιάστε ένα σχέδιο και μεταφέρετε το σχέδιο του τζακιού στο κουτί. Κόψτε μια τρύπα στο μπροστινό μέρος με ένα μαχαίρι χαρτικής, όπου πρέπει να υπάρχει μίμηση φωτιάς. Οι άκρες του κουτιού είναι κολλημένες ή στερεωμένες με κολλητική ταινία. Η διακόσμηση από πολυστυρένιο ή πολυουρεθάνη (πλάκες και καλούπια) είναι κολλημένη με λευκή κόλλα ή ειδικό πιστόλι στο χαρτόνι.

Και για το σχεδιασμό της επιφάνειας του τραπεζιού στην κορυφή του τζακιού, χρησιμοποιούνται έτοιμα κόντρα πλακέ ή διάφορα φύλλα από χαρτόνι κολλημένα μαζί (για επιπλέον αντοχή). Η βαφή που προκύπτει μπορεί να είναι λευκό ή χρυσό χρώμα από ένα δοχείο.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή διακόσμησης είναι η τεχνική decoupage που χρησιμοποιεί το νέο έτος ή ρετρό εικόνες. Και αν το τζάκι είναι χτισμένο για ρομαντικούς σκοπούς (για παράδειγμα, θέλετε να εκπλήξετε το σύντροφο της ψυχής σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή να κάνετε δώρο γενεθλίων), επικολλήστε το τζάκι με εικόνες αγγέλων και ευαίσθητα floral στολίδια.

Εάν δεν αγοράσατε μια μεγάλη διαγώνια τηλεόραση και απλά δεν έχετε ένα τεράστιο κουτί κάτω από τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε μικρά κιβώτια υποδημάτων για να εγκαταστήσετε ένα τεχνητό τζάκι. Συνδεθείτε με ένα γράμμα P.Το κενό ενός τέτοιου τζακιού είναι κολλημένο με λευκό χαρτί και ταπετσαρία "σαν τούβλο" χρησιμοποιώντας συνηθισμένη κόλλα γραφείου.

Αποφασίστε τι μέγεθος κουτιών θα κάνετε το τζάκι ονείρου σας. Είναι απαραίτητο να υπολογίσετε τις διαστάσεις της δομής και, ει δυνατόν, να σχεδιάσετε ένα σχέδιο.

Όταν το μήκος, το πλάτος και το ύψος των εξαρτημάτων είναι γνωστά, σημειώστε τις απαραίτητες γραμμές στο κιβώτιο και κόψτε όλη την περίσσεια με ένα μαχαίρι χαρτικής.

Μέσα στο προκύπτον κουτί χρώμα σκοτεινό χρώμα, στην κορυφή του κουτιού με τη μορφή ενός ράφι, συνδέστε λεπτό κόντρα πλακέ με διπλή ταινία. Για αυτά τα προσαρμοσμένα και κολλημένα φύλλα από χαρτόνι, φύλλα αλουμινίου και άλλα διαθέσιμα υλικά. Και μπορείτε να διακοσμήσετε ένα τέτοιο διακοσμητικό τζάκι με "τούβλα" λευκού, καφέ ή κόκκινου χρώματος.

Το πλαστικό αφρού είναι επίσης κατάλληλο ως πάγκο εργασίας. Για το χρώμα, μπορείτε να το καλύψετε με χρυσό χρώμα από balonchik. Επίσης, ένα σφουγγάρι με ένα τέτοιο χρώμα μπορεί να αγγίξει μόνο τα "τούβλα" - αυτό θα δώσει στο τζάκι μια ασυνήθιστη υφή. Το πολυστυρένιο μπορεί επίσης να μιμηθεί την πέτρα.

Σημειώστε ότι η βάση πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 cm μεγαλύτερη από το ίδιο το τζάκι σε κάθε πλευρά. Για τη σταθερότητα της δομής, εισάγονται άκρα από χαρτόνι.Και στις γωνίες του τζακιού ήταν ομαλή, χρησιμοποιήστε τις γωνίες για τις πλαγιές. Μπορείτε να ισιώσετε την επιφάνεια που έχει χυθεί με συνηθισμένο γυαλόχαρτο.

Εάν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα, και θέλετε την άνεση και τη ζεστασιά, η ιδέα να κάνετε μια γωνιά ψευδή τζάκι θα ήταν μια μεγάλη ιδέα. Επιλέγοντας ένα μέρος για αυτό, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι μπορεί να δει από όλες τις πλευρές. Αντί για ένα κεντρικό αντικείμενο, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε μια γωνιακή δομή που θα μεταμορφώσει το εσωτερικό χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Εργαστήρια και εκπαιδευτικά βίντεο θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε την κομψή διακόσμηση αυτού του εσωτερικού αντικειμένου.

Πάρτε ένα κουτί που ταιριάζει στο μέγεθος και δημιουργήστε μια ημικυκλική υποδοχή για να το λυγίσει προς τα μέσα (αυτό θα είναι το κατώτατο σημείο του τζακιού). Κόψτε λίγο υλικό από πάνω για να σχηματίσετε μια "γωνία" που δεν στηρίζεται στον πυθμένα μεταξύ των τριών πλευρών του γωνιακού τζακιού. Προσαρμόστε προσεκτικά το πίσω και τα πλευρικά τοιχώματα του κουτιού και κολλήστε όλες τις πλευρές με κολλητική ταινία στο τέλος.

Η προκύπτουσα κατασκευή είναι κολλημένη με μια ταινία κατασκευής "κάτω από το τούβλο". Ένα πλακάκι πάνω από το τζάκι μπορεί να κατασκευαστεί από το ίδιο χαρτόνι ή από μοριοσανίδες, επικαλύπτοντας αυτή την επίστρωση με μια ταινία "κάτω από το δέντρο".Στη συνέχεια, μπορεί να τοποθετηθεί μπιχλιμπίδια, κοσμήματα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Αντί για μια εστία, τα μίνι κεριά και τα γιρλάντες είναι αρκετά κατάλληλα.

Για να κάνετε ένα τζάκι από χαρτόνι ανθεκτικό, πάρτε κάθε κενό σε 2 αντίγραφα για να δημιουργήσετε ένα παχύ στρώμα χαρτονιού. Τέτοια κολλημένα μέρη θα δώσουν στην κατασκευή πρόσθετη αξιοπιστία. Επιπλέον, ένα τέτοιο τζάκι είναι δύσκολο να σπάσει και όλα τα αξεσουάρ, ακόμα και τα βαριά, θα είναι "ασφαλή" σε αυτό.

Απομίμηση φωτιάς

Δεδομένου ότι το τζάκι είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι, αξίζει πολύ να χρησιμοποιείτε ανοιχτές πηγές φωτιάς, ακόμα και αν είναι μικρά διακοσμητικά κεριά. Είναι καλύτερο να προστατευτείτε και να κάνετε μίμηση φωτιάς. Στην πώληση υπάρχουν λαμπτήρες παρόμοιοι με το τρεμόπαιγμα της φλόγας. Και μπορείτε να αποκρύψετε μια τέτοια πηγή φωτός με καυσόξυλα από στριμμένο χαρτόνι, προσθέτοντας αληθινά κλαδιά ξύλου για την αξιοπιστία. Τέτοια "καυσόξυλα" μπορούν επίσης να τυλιχτούν με μια γιρλάντα ή να κρύψουν ένα ηλεκτρικό κερί πίσω από αυτό.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή εάν έχετε οικονομικές ευκαιρίες είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό κορνίζα. Έχει μια ειδική λειτουργία φωτιάς που μιμείται φλόγες.

Τοποθετήστε στο εσωτερικό

Ο σχεδιασμός ενός ψεύτικου τζάκι εξαρτάται όχι μόνο από τη φαντασία σας, αλλά και από το στυλ του εσωτερικού που χρησιμοποιείται στο σαλόνι.Στο κλασικό σαλόνι, το πλαίσιο της τεχνητής εστίας θα είναι κατάλληλο για να διακοσμήσει με απομιμήσεις από πέτρα ή μάρμαρο και η υφή του ξύλου και του τούβλου θα εναρμονιστεί αρμονικά στο εσωτερικό με το οικολογικό στυλ.

Για μέγιστο ρεαλισμό, μπορείτε να βάλετε μια οθόνη ή μια σφυρήλατη μάσκα μπροστά από την εστία. Αυτή η υποδοχή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ψευδοθάλαμοι όπου χρησιμοποιούνται βιογρεωλιά ή κεριά. Μεταξύ των ενδιαφερόντων στοιχείων σημειώνουμε πραγματικά ή τεχνητά κορμούς (ταυτόχρονα επιλέγουμε αρωματικά είδη δέντρων - για παράδειγμα, αρκεύθου), γυψομάρμαρο, μονογράμματα, κεραμίδια, κεραμίδια και ανάγλυφα. Και για να υποστηρίξετε την "ψευδαίσθηση τζάκι" θα βοηθήσετε αγάλματα, βιβλία, φωτογραφίες, φυτά σε γλάστρες, αγγεία λουλουδιών και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Εάν θέλετε το τζάκι να φαίνεται πολύ παλιό, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο τέχνασμα. Κεντράρετε το στόκο και στεγνώστε με στεγνωτήρα μαλλιών. Ως αποτέλεσμα, η επιφάνεια καλύπτεται με ρωγμές και έχετε μια vintage έκδοση. Και αν, αντίθετα, θέλετε μια λεία επιφάνεια, μετά την πλήρωση, καλύψτε την επιφάνεια της δομής με ένα στρώμα βαφής με βάση το νερό.

Όταν το τζάκι είναι χτισμένο στο υπνοδωμάτιο, μπορείτε να το κάνετε όχι πολύ ψηλά, και πάνω του κρεμάει έναν καθρέφτη.Έτσι, το ράφι του τζακιού θα μετατραπεί πραγματικά σε ένα είδος τραπέζι. Θυμηθείτε ότι η ποιότητα της διακόσμησης εξαρτάται από την ελκυστικότητα του τζακιού, γι 'αυτό το έργο για τη δόξα, συμπεριλαμβανομένης της φαντασίας σας. Μπορείτε να αγοράσετε διακοσμητικά στοιχεία από πολυουρεθάνη και να χρησιμοποιήσετε χύτευση, γυψομάρμαρο και ακόμη και κίονες για το τζάκι. Είναι δυνατή η τοποθέτηση αυτών των ελαφρών κατασκευών με τη βοήθεια υγρών νυχιών. Και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να χρησιμοποιείτε λευκό χρώμα ή σχεδιασμό "τούβλα".

Ενεργοποιήστε τη φαντασία και επισημάνετε τα στοιχεία πολυουρεθάνης με χρυσό χρώμα και τελικά καλύψτε όλα με ένα άχρωμο βερνίκι, έτσι ώστε το χρώμα να μην ξεφλουδίζει.

Πώς να διακοσμήσετε το νέο έτος;

Δεν είναι μυστικό ότι για τους περισσότερους από εμάς το τζάκι θυμίζει ενώσεις με την εορταστική ατμόσφαιρα του Νέου Έτους και των Χριστουγέννων. Παρά το γεγονός ότι πολλά ψευδο-τζάκια εξυπηρετούν τους οικοδεσπότες όλο το χρόνο, κανείς δεν ακυρώνει τη διακόσμηση του νέου έτους - θα βοηθήσει να αισθανθεί ότι οι διακοπές είναι κοντά και ο Άγιος Βασίλης είναι ήδη κάπου κοντά.

Διακοσμήστε το έπιπλο με διακοσμητικά στοιχεία, κρεμάστε ένα στεφάνι Χριστουγέννων, διακοσμήστε το τζάκι με κλαδιά έλατος, κολλήστε εικόνες ελάφια ή Άγιος Βασίλης και τοποθετήστε τα θεματικά κεριά μέσα.Είναι καλό αν είναι αρωματισμένα και γεμίζουν το σπίτι σας με τη μυρωδιά κανέλας, βελόνες ερυθρελάτης και μελόψωμο.

Και, φυσικά, το κλασικό για τη διακόσμηση του τζακιού - μια μπότα για δώρα. Αυτή η παράδοση ήρθε σε μας από τη Δύση, αλλά τα παιδιά την αρέσουν τόσο πολύ. Ένα τέτοιο στοιχείο Χριστουγέννων μπορεί να αγοραστεί ή να ράβεται με τα χέρια σας, διακοσμημένο με νιφάδες χιονιού και άλλα διακοσμητικά στολίδια.

Μην ξεχάσετε την χριστουγεννιάτικη γιρλάντα, η οποία θα δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Μπορείτε επίσης να "ανανεώσετε" το σχεδιασμό του τζακιού με χρυσό ή ασήμι χρώμα και να πασπαλίζετε τεχνητό χιόνι σε κωνοφόρα κλαδιά. Χρησιμοποιήστε τα Χριστούγεννα και πούλιες, το κύριο πράγμα - να αντέχουν τα χρώματα και το στυλ γενικότερα. Με την ευκαιρία, ένα πολυθρόνα μπορεί επίσης να έρθει σε πρακτικό. Εάν το διακοσμήσετε με κεριά, τότε η ψευδαίσθηση της φλόγας θα είναι κάτω και πάνω, η οποία στο σκοτάδι θα φανεί πολύ εντυπωσιακή και ασυνήθιστη.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδώλια παραμυθένων χαρακτήρων, θεματικά κοσμήματα, πούλιες και βροχή, φυσικούς κώνους, διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων, αφρώδεις πλαστικές φιγούρες, κορδέλες και κομμάτια υφάσματος, καθώς και χειροποίητα στολίδια από χαρτί, σύρμα και σπάγκο.Όσον αφορά την ποικιλία των αποχρώσεων, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις κλασικές σειρές χρωμάτων "Χριστουγέννων": μπλε-ασημί ή κόκκινο-πράσινο με στοιχεία χρυσού. Πειραματιστείτε με σχήματα και αποχρώσεις και το έργο σας θα εκτιμηθεί σίγουρα.

Το ψεύτικο τζάκι είναι μια αυθεντική και εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση. Σε σύγκριση με το πραγματικό αντίστοιχο, το πλεονέκτημα ενός ψεύτικου τζάκι είναι η ασφάλεια της χρήσης ακόμα και όταν υπάρχουν μικρά παιδιά. Θα πρέπει να επιλέξει προσεκτικά τη θέση του τζακιού, λαμβάνοντας υπόψη την επίπλωση του δωματίου.

Η εικόνα του ίδιου του τζακιού τα χειμωνιάτικα βράδια θα προσθέσει ζεστασιά στο σπίτι σας. και να κάνει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο μυστήριο και άνετο. Επιπλέον, κάνοντας ένα τζάκι από το κουτί με τα χέρια σας είναι μια συναρπαστική δημιουργική διαδικασία στην οποία πιθανότατα θα εμπλακούν όλα τα μέλη της οικογένειας. Αυτή είναι μια πραγματική φανταστική πτήση, επειδή η διακόσμηση του τζακιού μπορεί να είναι διαφορετική και μπορείτε να την αλλάζετε όσο συχνά θέλετε, ανάλογα με την ώρα του χρόνου έξω ή τις διακοπές.

Ακολουθώντας τις οδηγίες βήμα προς βήμα που παρέχονται σε αυτό το άρθρο, με ελάχιστο κόστος μέσα σε μία μόνο ημέρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εσωτερική λύση που θα αλλάξει θεμελιωδώς το βλέμμα του δωματίου και δεν θα χρειαστείτε δεξιότητες οικοδόμησης.

Επιπλέον, η κατασκευή ενός ψεύτικου τζακιού θα βοηθήσει όχι μόνο να ενημερώσει το εσωτερικό, αλλά και να περάσει πολύ καλά με την οικογένειά σας, καθώς και να διδάξει στα παιδιά να κάνουν κάτι με τα χέρια τους.

Πώς να φτιάξετε ένα τζάκι με τα χέρια σας έξω από το κιβώτιο, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο