Τζάκια για τζάκια: κριτήρια επιλογής

 Τζάκια για τζάκια: κριτήρια επιλογής

Το τζάκι αξίζει να κατέχει εξέχουσα θέση σε περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες θέλουν να δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μετά από όλα, λίγα μπορούν να συγκριθούν σε ομορφιά με ένα τζάκι, στο οποίο καυσόξυλα καίει ή καπνίζει κάρβουνα. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας σε ένα τέτοιο ένθετο τζάκι αυξάνεται μαζί με τα προϊόντα καύσης στην καμινάδα. Αν το τζάκι χρησιμοποιείται περιοδικά για περισυλλογή, αυτό το γεγονός δεν δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν το τζάκι για θέρμανση, θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τα κριτήρια επιλογής του κλιβάνου γι 'αυτό, με τον οποίο μπορείτε να εξοικονομήσετε θερμότητα στο σπίτι σας.

Σκοπός

Το τζάκι κληρονομήθηκε από σύγχρονο άνθρωπο από τις προηγούμενες γενιές, φέρνοντας άνεση και ζεστασιά στο σπίτι. Η εξωτερική του συσκευή είναι, με την πρώτη ματιά, αρκετά απλή. Όταν μιλάμε για ένα σταθερό τζάκι, το θεμέλιο για αυτό γίνεται μια σταθερή βάση από σκυρόδεμα ικανή να στηρίξει ένα σημαντικό βάρος της δομής.

Στην επιφάνεια του θεμελιώδους στοιχείου τοποθετούνται αρκετές σειρές από πυρίμαχα τούβλα, το λεγόμενο βάθροΣτις οποίες έχει τοποθετηθεί η εστία από τούβλα ή έχει εγκατασταθεί εργοστασιακά μοντέλο. Στην κορυφή του φούρνου πηγαίνει στην καμινάδα, η οποία στα κλασικά τζάκια γίνεται μέσα στον αγωγό, το οποίο έχει το όνομα του ριζολίθου. Για αισθητικούς λόγους, το τζάκι είναι επενδεδυμένο με τούβλο ή υλικό που βλέπει, σχηματίζοντας μια εντυπωσιακή πύλη. Ο Rhizolite είναι συνήθως επικαλυμμένος, καθώς δεν πρέπει να ξεχωρίζει πάρα πολύ στο δωμάτιο.

Η εσωτερική δομή ενός κλασικού τζακιού είναι πολύ πιο πολύπλοκη και έχει πολλά χαρακτηριστικά σχεδιασμού, στα οποία εξαρτώνται άμεσα τα χαρακτηριστικά αυτού του θερμαντικού στοιχείου.

Μέσα στον φούρνο και την καμινάδα είναι σημαντικά στοιχεία:

 • "Δόντι καπνού", περιορίζοντας την ικανότητα της καμινάδας και επιτρέποντας τη διάδοση της θερμότητας μέσα από την τοιχοποιία.
 • το αντανακλαστικό τοίχωμα της εστίας, το οποίο, σε συνδυασμό με το "δόντι καπνού", εξασφαλίζει την αναστροφή του θερμού αέρα, εμποδίζοντας το να "πετάει αμέσως στην καμινάδα".
 • Μια όψη (πτερύγιο) που ρυθμίζει την πρόσφυση.

Ένα είδος "καρδιάς" του τζακιού είναι η τρύπα του φούρνου. Αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Στη βάση βρίσκεται το λεγόμενο κάτω, ή χαμηλότερο στρώμα της εστίας.
 • Κάτω από την εστία - μόνο ο φυσητήρας έπρεπε να ανάψει το τζάκι.
 • Μερικές φορές είναι ενσωματωμένη μια σχάρα, η οποία είναι μια σχάρα μέσω της οποίας οι κάρβουνοι από το καύσιμο καύσιμο πέφτουν στην κοιλότητα τέφρας (λεκάνη τέφρας), από όπου μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Σήμερα, κάτω από την πέτρα γίνεται συχνά, επειδή για την ανάφλεξη χρησιμοποιούν πολύ εύφλεκτα πηκτώματα και υγρά.
 • Ο ανακλαστήρας ή ο τοίχος που αντανακλά είναι ένα μεταβατικό μέρος από την εστία στην καπνοδόχο, επηρεάζοντας και τα δύο αυτά τμήματα.

  Στα παλιά τζάκια, το τζάκι δεν ήταν συνήθως εξοπλισμένο με πόρτα, αλλά σε σύγχρονες συνθήκες θεωρείται μη ασφαλές. Ως εκ τούτου, η συσκευή παρέχει ενσωματωμένες πόρτες που είναι κατασκευασμένες από γυαλί ανθεκτικό στη θερμότητα.

  Τα σύγχρονα τζάκια είναι συχνά κατασκευασμένα με εργοστασιακά τζάκια., στο σχεδιασμό των οποίων οι διαδικασίες καύσης διαμορφώνονται και βελτιστοποιούνται σε έναν υπολογιστή. Τέτοιες κάμινοι είναι κατασκευασμένοι από χυτοσίδηρο, χάλυβα και σύγχρονα υλικά όπως σύνθετες ενώσεις και ειδικά κράματα. Ως εκ τούτου, αν το επιθυμείτε, ο αγοραστής μπορεί να βρει τόσο ένα παραδοσιακό πυροσβεστικό κουτί όσο και ένα ελαφρύτερο αναλογικό, για παράδειγμα, για την ενσωμάτωση σε ένα τοίχωμα. Η καμινάδα ενός τέτοιου σύνθετου καυστήρα μπορεί να κατασκευαστεί από ένα λεπτό τοίχωμα κυματοειδούς σωλήνα, η πόρτα είναι από ανθεκτικό στη θερμότητα γυαλί, και το ίδιο το σχέδιο μπορεί να έχει ακόμη και ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα νερού.

   Για τις βιοαέριες εγκαταστάσεις, κατασκευάζονται πυροσβέστες για την καύση βιοκαυσίμων, οι οποίες χρησιμοποιούν μετουσιωμένη αλκοόλη υπό μορφή πηκτών ή ημιδιακών ουσιών. Τέτοιες εστίες υπόκεινται σε υποχρεωτική πιστοποίηση, επομένως, αφού το αποκτήσουν, μπορεί να κατασκευαστεί τζάκι βιοκαυσίμων σε οποιοδήποτε σπίτι χωρίς να υπάρχει συντονισμός με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες.

   Τύποι και χαρακτηριστικά

   Επιλέγοντας ένα τζάκι για ένα τζάκι αξίζει να ζυγίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αποφασίζοντας ποια σχεδίαση ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι. Πρέπει να θυμόμαστε ότι για την ανέγερση σε ένα διαμέρισμα ή σε μια ιδιωτική κατοικία μια συσκευή θέρμανσης με ανοιχτή φωτιά θα πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα παραγγείλει ένα σχέδιο αναδιαμόρφωσης και θα πάρει άδεια από τις αρχές πυρκαϊάς και αρχιτεκτονικής εποπτείας.Ως εκ τούτου, πριν από την αγορά οικοδομικών υλικών ή ένα τόσο ακριβό εξοπλισμό, όπως ένθετο τζάκι, είναι σκόπιμο να έχει μια άδεια για την κατασκευή του. Διαφορετικά, αξίζει τον κόπο να περιορίσουμε τον εαυτό μας στην εξέταση των πυροσβεστικών εγκαταστάσεων για τα βιοκαύσιμα.

   Σε περιπτώσεις που χορηγείται άδεια, ανοίγει ένας πραγματικά μαγικός χώρος επιλογής ενώπιον του αγοραστή, ο οποίος μπορεί να περιοριστεί μόνο από το κόστος ορισμένων ιδιαίτερα αναγνωρισμένων μοντέλων.

   Η επιλογή γίνεται ανάλογα με την εμφάνιση και το σχεδιασμό του τζακιού και βασίζεται στους παρακάτω δείκτες.

   • Το κύριο χαρακτηριστικό που ενυπάρχει στα ένθετα του τζακιού είναι η ισχύς. Αυτό το σημείο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ακόμη και όταν το τζάκι δεν παρέχεται για θέρμανση, δεδομένου ότι η μεταφορά θερμότητας από τη λειτουργία ενός τέτοιου οργάνου θα υπάρχει σε κάθε περίπτωση. Για τη θέρμανση του χώρου μεγέθους 50 τετραγωνικών μέτρων. m. Η βέλτιστη ισχύς του θαλάμου φωτιάς θα είναι 7 kW. Σε περίπτωση που ένα τζάκι είναι απαραίτητο μόνο για περισυλλογή, αξίζει να επιλέξετε μια εστία με ελάχιστη ισχύ ή την ικανότητα να ρυθμίσετε τη φλόγα, διαφορετικά το δωμάτιο μπορεί να είναι πολύ ζεστό.
   • Ο τύπος ενός θαλάμου πυρκαγιάς είναι επίσης ένας από τους στόχους της επιλογής.Υπάρχουν ανοιχτές και κλειστές κατασκευές. Οι ανοιχτές εκδόσεις θεωρούνται πιο ελκυστικές από την άποψη της αισθητικής, δεδομένου ότι επιτρέπουν τη "ζωντανή" πυρκαγιά να βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τον παρατηρητή, αλλά έχουν πολύ μικρή απόδοση περίπου 20%. Οι πυροσβέστες κλειστού τύπου, που ονομάζονται ερμητικά, έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση, είναι τα λεγόμενα καύσιμα μεγάλης διάρκειας, επειδή το δωμάτιο θερμαίνεται εξαιτίας της λειτουργίας της τσίχλας καυσόξυλων. Ένα συν των κλειστών καμίνων μπορεί επίσης να ονομάζεται καθαριότητα στο δωμάτιο, δεδομένου ότι τα κάρβουνα δεν πετούν έξω από αυτά και η τέφρα δεν πετάει έξω.
   • Υπάρχουν επίσης καθολικά μοντέλα που έχουν μια πόρτα, αλλά επιτρέπουν επίσης ανοικτή εργασία. Συνήθως αυτό το σχέδιο με έναν κάθετο μηχανισμό ανύψωσης.

   Οι επιλογές σχεδίασης για την εγκατάσταση της εστίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο της. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν τους ακόλουθους τύπους:

   • Τα μετωπικά πυροσβεστικά κουτιά, τα οποία είναι παραδοσιακά με την ενσωμάτωση, έχουν μία πόρτα με γυαλί. Μπορούν να είναι τραπεζοειδείς ή ορθογώνιες, μπορούν να αγοραστούν σε τελική μορφή ή να κατασκευαστούν από τούβλο.
   • Οι γωνιακές επιλογές, σχεδιασμένες για να είναι ενσωματωμένες σε τζάκια της κατάλληλης διαμόρφωσης, έχουν επίσης μία πόρτα, η οποία είτε ανοίγει στο πλάι είτε ανεβαίνει.
   • Η σήραγγα διπλής όψης ή οι πυροσβέστες, οι οποίες είναι κατάλληλα τοποθετημένες σε χωρίσματα, διότι τέτοιες κατασκευές έχουν δύο πόρτες που μπορούν να ανοίξουν είτε πλευρικά είτε εξοπλισμένες με μηχανισμό ανύψωσης για άνοιγμα προς τα πάνω.
   • Τρίκλινο τζάκι με τρία ποτήρια, το σχήμα του οποίου είναι παρόμοιο με το γράμμα "P", έτσι αποκαλούνται επίσης καυστήρες σχήματος U. Αυτά τα σχέδια καθιστούν δυνατή την προβολή του όγκου της φλόγας από τρεις πλευρές ταυτόχρονα, γεγονός που δημιουργεί εκπληκτικά όμορφες εικόνες. Ταυτόχρονα, έχουν πολύ υψηλό επίπεδο μεταφοράς θερμότητας. Πρόσφατα εμφανίστηκαν κιβώτια τεσσάρων πλευρών.
   • Τα τζάκια κουφωμάτων παραθύρων που προσφέρονται από τους κορυφαίους κατασκευαστές έχουν μια κυρτή επιφάνεια από γυάλινη πόρτα. Συνήθως έχουν πλευρικό άνοιγμα και υποχρεωτική αυτόματη στερέωση της πόρτας στην κλειστή θέση.

    Πολλά σχέδια φούρνων είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως:

    • Το σύστημα διπλού καυστήρα, στο οποίο καίγονται όχι μόνο καυσόξυλα αλλά και καπναέρια.
    • Το σύστημα "συνεχής καύση", χάρη στο οποίο ένας σελιδοδείκτης καυσόξυλου διαρκεί 14-18 ώρες.
    • Πρόσθετη δυνατότητα θερμορύθμισης και θέρμανσης, ενσωματωμένος εκτροπέας καπνού.
    • Εισαγωγή αέρα για καύση από μια πρόσθετη πηγή, η οποία διεξάγεται από διάφορους ρυθμιστές.
    • Η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού του πυρίμαχου γυαλιού της πόρτας με πίδακα αέρα, το οποίο έχει την ονομασία "καθαρό γυάλινο σύστημα".

     Οι διαστάσεις των κλιβάνων ποικίλλουν ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται. Η μεγαλύτερη ποικιλία χαλύβδινων κατασκευών είναι διαφορετική, η οποία μπορεί να είναι διαφόρων μεγεθών. Το ελάχιστο πάχος τοιχώματος είναι 8 mm, το μέγιστο - 18 mm, χωρίς να υπολογίζεται η επένδυση.

     Υλικά

     Παραδοσιακά υλικά για την κατασκευή του σώματος των ενθέτων τζάκι είναι τούβλο, χυτοσίδηρο και διάφορα είδη χάλυβα λέβητα. Κάθε είδος έχει τα πλεονεκτήματά του.

     Τζάκια από τούβλα είναι κατασκευασμένα από πυρίμαχα τούβλα τούβλα, είναι η συνηθισμένη επιλογή για κλασικά τζάκια, κατασκευασμένα σε αγγλικό ή ρουστίκ στυλ, καθώς και σε στιλ της Προβηγκίας. Τέτοια πυροσβεστικά κουτιά μπορεί να έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα νερού και πόρτα. Συνήθως είναι εξοπλισμένα με τέφρα και τέφρα.Έχουν όλες τις ιδιότητες που είναι εγγενείς σε ένα κλασικό τζάκι: καλή διαρροή θερμότητας, μέση διάρκεια καύσης και ελκυστική εμφάνιση.

     Τα μοντέλα χυτοσιδήρου διακρίνονται από τη μέγιστη θερμόλυση. Θερμαίνονται γρήγορα, διατηρούν τη θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και υπομένουν τις σταγόνες θερμοκρασίας χωρίς να υποστούν παραμόρφωση. Τέτοιες κατασκευές γίνονται με χύτευση.

     Οι πυροσβέστες από χάλυβα έχουν συνήθως διπλά τοιχώματα, τα εξωτερικά των οποίων είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη θερμότητα κράμα χάλυβα. Ο κατασκευαστής μπορεί να ολοκληρώσει τον εσωτερικό τοίχο με επένδυση από τούβλα πυροπροστασίας, χυτοσίδηρο, πυρίμαχο κεραμικό, πορσελάνη ή σύνθετο υλικό Reallit black ™. Αυτές οι δομές μπορεί να έχουν επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες αναφέρονται στις οδηγίες. Για παράδειγμα, η λειτουργία της μακριάς καύσης.

     Στα μοντέλα ορισμένων κατασκευαστών χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα διάφορες μέθοδοι ελέγχου της θερμότητας, για παράδειγμα, ο αλουμινένιος χάλυβας λέβητα με επικάλυψη από χυτοσίδηρο ενισχύεται επιπλέον από τούβλα από πυρίμαχο σίδερο. Τέτοια σχέδια έχουν λάβει το όνομα των σφραγισμένων πυροσβεστικών χώρων με τριπλή προστασία θήκης και είναι τα πιο ασφαλή.

     Η επένδυση μπορεί να έχει τη μορφή πύλων χρησιμοποιώντας παραδοσιακά τούβλα φινιρίσματος, διάφορα είδη μαρμάρου, πετρώματα κελύφους, τραβερτίνη, γυαλί ή μέταλλο. Διακοσμητικό σχέδιο δεν παρέχεται σε όλα τα σχέδια. Μπορεί να είναι σειριοποιημένη, αλλά μπορεί επίσης να αναπτυχθεί για την μεμονωμένη παραγγελία του αγοραστή.

     Σχεδιασμός

     Οι λύσεις σχεδίασης τζάκι χρησιμοποιούνται τόσο για να δημιουργήσουν την εμφάνιση των εσωτερικών χώρων ιδιωτικών κατοικιών και διαμερισμάτων, όσο και για διάφορες εμπορικές εγκαταστάσεις: κομψούς επιχειρηματικούς χώρους, γραφεία, σαλόνια, εστιατόρια και μπαρ.

     Πιστοποιημένοι πυροσβέστες από χάλυβα και χυτοσίδηρο διαφόρων διαμορφώσεων μπορούν να ενσωματωθούν είτε στην κατασκευή ενός εμπρόσθιου ή γωνιακού τζακιού τοίχου. Η εμφάνιση του θερμαντήρα εξαρτάται μόνο από τις επιθυμίες των ιδιοκτητών. Μπορεί να διακοσμηθεί με το κλασικό αγγλικό τζάκι, διακοσμημένο με λεπτές πέτρινες πλάκες ή κεραμίδια από τερακότα με περίπλοκα σχέδια.

     Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το τζάκι, εξοπλισμένο με ένα διαμέρισμα. Ταυτόχρονα, η εγκατάσταση ενός φούρνου σήραγγας διπλής όψης πραγματοποιείται σε μια τοιχοποιία και η επένδυση ολοκληρώνεται σε δύο εξωτερικές πλευρές.Μετά την εγκατάσταση ενός τέτοιου σχεδιασμού, οι ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθήσουν την πολυτελή φλόγα παίζουν από δύο δωμάτια την ίδια στιγμή.

     Οι τριμερείς εστίες φωτιάς παρέχουν εκπληκτική οπτική επίδραση μιας ζωντανής φλόγας πολυτέλειας. Τοποθετούνται στις πύλες επιλογών σχεδιασμού, οι οποίες έχουν σχεδίαση κοντά στο τοίχο και είναι μια μεγάλη διακόσμηση του καθιστικού σε μοντέρνο στυλ. Είναι επιθυμητό να διακοσμήσετε το χώρο κοντά σε ένα τέτοιο τζάκι χωρίς υπερβολές και πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία.

     Το ένθετο του τζακιού του κόλπου θα φανεί εξαιρετικό σε μια διακόσμηση ρετρό ή χώρα, ενώ η στρογγυλεμένη πόρτα θα γίνει μια όμορφη και πρωτότυπη εσωτερική λεπτομέρεια.

     Κατασκευαστές

     Μην νομίζετε ότι η αγορά ενός τζακιού απαιτεί πάντα υπερβολικές δαπάνες. Υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές στην αγορά που παράγουν μοντέλα της μεσαίας τιμής. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε σλοβακικές επιχειρήσεις. Θόρμα και Kobokαπό γερμανική εταιρεία SparthermΕλβετία RueggΠολωνική εταιρεία Nordflamκαθώς και εταιρείες KimrPech, Astov, Meta, Ekokamin (Ρωσία).

     Ενδιαφέροντα και φθηνά προϊόντα είναι η γαλλική εταιρεία. Termovison. Οι φούρνοι χυτοσιδήρου αυτής της μάρκας μπορούν να αγοραστούν ξεκινώντας από 33.500 ρούβλια.

     Ένα παράδειγμα είναι το μοντέλο Όραμα 701, η οποία έχει σφραγισμένη γυάλινη πόρτα και είναι εξοπλισμένη με την πιο απαραίτητη λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός παρέχει μια πύλη, περιοριστικό ξύλο, πρόσθετη εισαγωγή αέρα, αφαιρούμενη σχάρα, θάλαμο τέφρας και κουτί καπνού, χάρη στο οποίο ο κλίβανος μπορεί να λειτουργήσει σε λειτουργία "ανοικτής φωτιάς". Οι διαστάσεις αυτού του μοντέλου δεν είναι πολύ μεγάλες: το πλάτος είναι 690 mm, το βάθος είναι 400 mm, το ύψος είναι 637, το βάρος είναι 96 kg.

     Μαζί με τα προϊόντα προϋπολογισμού, μπορείτε επίσης να αγοράσετε τζάκια κατηγορίας υψηλής ποιότητας από αυτόν τον κατασκευαστή, για παράδειγμα, μια σόμπα αντίκες Koenigsburgπου θα κοστίσει τον αγοραστή 221.000 ρούβλια.

     Ιταλική μάρκα Piazzetta προσφέρει εκλεπτυσμένα πυρίμαχα ξύλου, φυσικού αερίου και σφαιριδίων, τα οποία είναι ανεξάρτητα στοιχεία του εσωτερικού χώρου και δεν απαιτούν πρόσθετη διακόσμηση. Τα περισσότερα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από συνδυασμό δύο τύπων μεταλλικών: χάλυβα και χυτοσίδηρο και είναι εξοπλισμένα με πολυάριθμα λειτουργικά πρόσθετα, για παράδειγμα, ένα τηλεχειριστήριο.

     Τα προϊόντα τους μάρκα Piazzetta που τοποθετούνται ως φούρνοι, έχουν τη λειτουργία του εξαναγκασμένου εξαερισμού, λόγω του οποίου ο ζεστός αέρας κατευθύνεται σε όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος, ομοιόμορφα κατανεμημένα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Ένα παράδειγμα είναι το μοντέλο. Piazzetta E929 Dέχοντας ένα σύστημα Multifuoco και ικανή με ισχύ 9 kW για τη θέρμανση του δωματίου όγκου 213 τετραγωνικών μέτρων. Τα μ. Προϊόντα τελευταία συλλογές εξευγενισμένα κυκλικό ή ημικυκλικό σχήμα βελούδινα φαγεντιανά επένδυση και έχει σχεδιαστεί για τοίχο ή γωνία εγκατάστασης.

     τζάκια κόστος αυτής της ιταλικής μάρκας ξεκινά από 73 000 ρούβλια και μπορεί να φθάσει 919.000 ρούβλια για ένα μοντέλο με τη μορφή της φωτιάς-σαλέ.

     Πώς να επιλέξετε;

     Με την αγορά ενός ένθετο τζάκι, οι περισσότεροι αγοραστές έχουν ήδη στα χέρια τους την άδεια να εγκαταστήσετε ένα τζάκι και κατασκευαστικά σχέδια από τα οποία προκύπτει, όπου θα εγκατασταθεί και τι μέγεθος θα πρέπει να ενσωματωθεί θάλαμο καύσης. Τα έγγραφα αυτά είναι αναγκαίο να ληφθούν τα τζάκια κατάστημα πώλησης που χρησιμοποιούν έναν σύμβουλο για να κάνουμε το καλύτερο για την τιμή και το μέγεθος της επιλογής.

     Αν σκοπεύετε να αγοράσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες συμβούλωνοι οποίοι είναι σε επαφή κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Με αυτο-επιλογή ένθετο τζάκι θα πρέπει να ρυθμιστεί προσεκτικά το απαιτούμενο μέγεθος σε ένα ερώτημα αναζήτησης, η οποία είναι παρούσα στις ιστοσελίδες των σαλόνια, ακόμα και από τα προτεινόμενα μοντέλα για να επιλέξουν ό, τι θέλουν.Κατά την αγορά αξίζει να δίνετε προσοχή στην περίοδο εγγύησης. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εγγύηση ενός έτους, αλλά υπάρχουν επιχειρήσεις που μπορούν με σίγουρο τρόπο να δώσουν 7ετή εγγύηση στα προϊόντα τους.

     Για την εφαρμογή ενός τέτοιου προϊόντος υψηλής τεχνολογίας, ο πωλητής πρέπει να έχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφαλείας. Είναι πολύ καλό εάν η πιστοποίηση θα καθοριστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ, ωστόσο, ένα πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τους κανόνες της τελωνειακής ένωσης επαρκεί για την εφαρμογή στη ρωσική αγορά.

     Συνήθως, η εγκατάσταση του κλιβάνου δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του, αλλά κατά την αγορά "live" είναι να θέσει αυτή την ερώτηση, σε πολλά καταστήματα ο αγοραστής θα συστήσει έναν καλό πλοίαρχο ή εγκαταστάτη. Κατά την αγορά αξίζει να ρωτάτε για το μέγεθος του λαιμού του τζακιού, στο οποίο επιλέγεται η αντίστοιχη διάμετρος του κυματοειδούς σωλήνα της καπνοδόχου και των συνδετήρων.

     Κατά την αγορά ενός καυστήρα στο σαλόνι, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει την επιλογή του προσώπου. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον εσωτερικό σχεδιαστή εκ των προτέρων, αφού το τζάκι, ιδιαίτερα το μεγάλο, είναι το κύριο αρχιτεκτονικό στοιχείο στο σαλόνι και θα πρέπει να φαίνεται αρμονικό.

     Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια επισκόπηση του ένθετου τζάκι Termovison "Vision 701".

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο