Τούβλο 1NF - μονόπλευρο τούβλο

Το τούβλο 1NF είναι ένα μονόπλευρο τούβλο που συνιστάται να χρησιμοποιείται για προσόψεις κτιρίων. Δεν φαίνεται μόνο όμορφο, αλλά έχει επίσης καλές θερμομονωτικές ιδιότητες, γεγονός που μειώνει το κόστος της μόνωσης.

Ανά πάσα στιγμή, οι άνθρωποι προσπάθησαν να τονίσουν το σπίτι τους και να τους δώσουν μια όμορφη εμφάνιση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τούβλα που αντιμετωπίζουν, επειδή έχει μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και υφές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Αυτό το τούβλο λόγω της παρουσίας κενών στο σώμα έχει καλή θερμομόνωση, λόγω της οποίας διατηρεί τη θερμότητα καλά το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι στο σπίτι. Αυτό θα εξοικονομήσει όχι μόνο λόγω της απουσίας της ανάγκης για επιπλέον θέρμανση, αλλά και με τη μείωση του κόστους θέρμανσης κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής.Η θερμική αγωγιμότητα αυτού του προϊόντος είναι περίπου 0,4 W / m ° C.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα σύγχρονα υλικά προκαλούν το υψηλό κόστος των τούβλων. Αλλά για τα χρήματά σας θα πάρετε ένα υψηλής ποιότητας τούβλο, το οποίο θα διαρκέσει πολύ καιρό. Πράγματι, με τη χρήση της τεχνολογίας ψησίματος, ο πηλός σκληραίνει στο μοριακό επίπεδο, σχηματίζοντας μια σταθερή ένωση. Τα χρήματα που ξοδεύονται θα διαρκέσουν πολύ καιρό με τη μορφή ενός καλού σπιτιού.

Εάν είστε περιορισμένοι σε μετρητά, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την οικοδόμηση ενός σπιτιού από zabutovochnogo τούβλα. Και με τα χρήματα που εξοικονομούνται μπορείτε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας τούβλα που βλέπουν.

 Αντιμετωπίζοντας ενιαίο τούβλο για κτίρια

Σήμερα στην αγορά οικοδομικών υλικών το πιο κοινό αντιμετωπίζοντας τούβλο είναι ένα τούβλο 1NF με διαστάσεις 250x120x65 mm. Αυτό το μέγεθος σας επιτρέπει να κρατάτε πιο άνετα ένα τούβλο στα χέρια τους.

Μέθοδος κατασκευής

Ο φυσικός άργιλος και τα πρόσθετα που ενισχύονται καίγονται σε θερμοκρασία 1000 ° C. Λόγω της τοποθέτησης, το τούβλο 1NF είναι υψηλής αντοχής και ανθεκτικό στη φθορά.

Εάν ακολουθείτε αυστηρά τους κανόνες εγκατάστασης, η πρόσοψη του κτιρίου δεν θα έχει μόνο μια κομψή εμφάνιση, αλλά θα διατηρεί τη ζεστασιά και την άνεση ακόμη και στις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες.

Μια άλλη απόχρωση.Για την επένδυση όλων των τοίχων, εκτός από την πλίνθο, πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ενιαίο κοίλο τούβλο και για το πλίνθο σύμφωνα με την τεχνολογία πρέπει να χρησιμοποιείτε συμπαγές τούβλο.

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να καταλήξουμε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

  • Το μπροστινό τούβλο 1NF δεν φαίνεται μόνο όμορφο, αλλά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες.
  • Η χαμηλή θερμική αγωγιμότητά του σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε επιπλέον ζεστασιά.
  • Η σχετικά υψηλή τιμή είναι αρκετά λογική και εγγυάται την ασφάλεια των χρημάτων που δαπανώνται.

Η χρήση αυτού του τύπου τούβλου είναι πολύ κοινή σε όλο τον κόσμο. Και αυτό σημαίνει την εγκυρότητα της επιλογής αυτού του συγκεκριμένου τύπου για να δώσει αισθητική στη μελλοντική δομή.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο