Περιγραφή και μέγεθος λευκών πυριτικών τούβλων

 Περιγραφή και μέγεθος λευκών πυριτικών τούβλων

Σε μια τεράστια ποικιλία διαφόρων δομικών υλικών, το τούβλο έχει παραμείνει για πολλά χρόνια το πιο περιζήτητο και σχετικό. Δεν κατασκευάζονται μόνο οικιστικά κτίρια, αλλά και δημόσια ή βιομηχανικά κτίρια, καθώς και διάφορα βοηθητικά κτίρια. Με τούβλο πυριτίου, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ασφάλεια εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια δομή υψηλής αντοχής. Αυτό το δομικό υλικό επιλέγεται από πολλούς χρήστες. Σήμερα θα εξετάσουμε λεπτομερώς το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ένα τέτοιο τούβλο.

Τι είναι αυτό;

Το τούβλο πυριτίου είναι ένα τεχνητά κατασκευασμένο δομικό υλικό με το σωστό σχήμα ενός παραλληλεπίπεδου (τα μη τυποποιημένα δείγματα μπορεί να έχουν άλλα σχήματα).Παράγεται από χαλαζιακή άμμο και ασβέστη. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά αντοχής και εγγυάται ένα ιδανικό γεωμετρικό σχήμα. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικός όχι μόνο για την αισθητική της πρόσοψης αλλά και για την ποιότητα της σύνδεσης των επιμέρους στοιχείων της.

Όσο μικρότερες θα είναι οι ραφές μεταξύ των τούβλων, τόσο λιγότερο ορατές θα είναι οι γέφυρες του κρύου.

Χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Επί του παρόντος, το εύρος των δομικών υλικών ικανοποιεί την ποικιλομορφία του. Είναι δυνατή η παραλαβή ιδανικών προϊόντων για οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία. Μπορούμε να μιλήσουμε για ένα μικρό κατάστημα όπως ένα κοτόπουλο, ή μια πιο σοβαρή κατασκευή, για παράδειγμα, ένα μεγάλο εξοχικό σπίτι. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι επιλέγουν το τούβλο από πυριτία ως την κύρια πρώτη ύλη.

Αυτό το οικοδομικό υλικό χρησιμοποιήθηκε στις σχετικές εργασίες σχετικά πρόσφατα. Η τεχνολογία προτάθηκε μόνο το 1880, αλλά αυτή η περίοδος ήταν αρκετή για να καταλάβει ότι τα κτίρια από πυριτικό τούβλο μπορούν να καυχηθούν με αυξημένη αντοχή, αντοχή και αξιοπιστία. Αυτή η δημοφιλής πρώτη ύλη έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν δημοφιλή στους καταναλωτές.

Γνωρίστε τα.

 • Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ισχύ του τούβλου πυριτίου. Οι παραλλαγές διατίθενται με τη σήμανση M-300, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν πίεση μέχρι 30 MPa χωρίς προβλήματα (η τιμή αυτή είναι σημαντική). Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα πυριτικά άλατα είναι επίσης προσαρμοσμένα σε σοβαρά φορτία κάμψης (μέχρι 4 MPa).
 • Το τούβλο πυριτίου είναι ανθεκτικό στη συρρίκνωση. Κτίρια από αυτό δεν υπόκεινται στο σχηματισμό ρωγμών. Επιπλέον, δεν φοβούνται τις μετατοπίσεις των βασικών στοιχείων.
 • Από μόνη της, το λευκό τούβλο πυριτίου είναι αρκετά ελκυστικό και αισθητικό. Από τα προϊόντα αυτά είναι πολύ τακτοποιημένα κτίρια.
 • Το τούβλο πυριτίου είναι πολύ βολικό στην κατασκευή. Πρακτικά κάθε μίγμα τοιχοποιίας είναι κατάλληλο για αυτό το οικοδομικό υλικό.

Μπορεί να είναι τόσο ασβεστοκονίαμα, όσο και πολυμερές διάλυμα κόλλας. Αναζήτηση για ειδικές συνθέσεις δεν χρειάζεται να.

 • Αυτό το οικοδομικό υλικό δεν απαιτεί τη φροντίδα. Είναι ανεπιτήδευτο και ανθεκτικό.
 • Οι κατασκευές με λευκά τούβλα που κατασκευάζονται με γνώσεις χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι συνήθως περίπου 50-100 ετών.
 • Το τούβλο πυριτίου είναι ένα τέτοιο υλικόπου διαθέτει καλά χαρακτηριστικά ηχομόνωσης. Σε κτίρια από αυτήν την πρώτη ύλη δεν θα ακουστούν ενοχλητικοί θόρυβοι στο δρόμο, που προσελκύει πολλούς ανθρώπους.
 • Δεδομένου ότι ένα συστατικό ασβέστη υπάρχει σε τούβλα πυριτικού, δεν χρειάζεται πρόσθετη αντισηπτική επεξεργασία. Ένα μούχλα ή ένας μύκητας εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια στους τοίχους που κατασκευάζονται από αυτό το προϊόν.
 • Η κατασκευή πυριτικών τούβλων είναι καλή επειδή δεν ασκεί σοβαρή πίεση στη βάση θεμελίωσης και είναι αρκετά ελαφριά.
 • Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του πυριτικού πλίνθου είναι μια καθαρή γεωμετρία. Λόγω αυτής της ποιότητας στα κτίρια αυτού του οικοδομικού υλικού δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ψυχρές γέφυρες και είναι πολύ πιο βολικό να στοιβάζονται τέτοια τμήματα.
 • Στα τοιχώματα του πυριτικού τούβλου δεν υπάρχει εξάτμιση.
 • Το τούβλο πυριτίου είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν μπορεί να βλάψει την ανθρώπινη υγεία, ούτε κατά τη διάρκεια της κατασκευής ούτε μετά την ολοκλήρωσή τους. Για το περιβάλλον, αυτό το υλικό είναι απολύτως ασφαλές.
 • Πολλοί χρήστες προτιμούν τούβλα από πυριτικό άλας, επειδή δεν είναι εύφλεκτα.Ναι, και δεν υποστηρίζει καύση. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το πυριτικό τούβλο δεν του αρέσουν πολύ οι δείκτες υψηλής θερμοκρασίας - το όριο είναι 500 βαθμοί Κελσίου. Αν η θερμότητα υπερβεί τα καθορισμένα όρια, το τούβλο, φυσικά, θα παραμείνει άθικτο και δεν θα καταρρεύσει, αλλά το επίπεδο αντοχής του θα μειωθεί σημαντικά.
 • Αυτό το οικοδομικό υλικό έχει προσιτή τιμή και βρίσκεται σε πολλά καταστήματα, οπότε η εύρεση δεν είναι δύσκολη.

Εάν αποφασίσετε να γυρίσετε σε τούβλα πυριτικού, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε όχι μόνο τα πλεονεκτήματά του αλλά και τα μειονεκτήματά του.

 • Το κύριο μειονέκτημα αυτού του οικοδομικού υλικού είναι η υψηλή απορρόφηση νερού. Εξαιτίας αυτού, ένα τέτοιο τούβλο είναι επιρρεπές σε καταστροφή υπό συνθήκες χαμηλών θερμοκρασιών (κατεψυγμένο νερό απλά σκάει την πέτρα). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πυριτικά τούβλα δεν κάνουν τα βασικά στοιχεία, επειδή είναι απίθανο να είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα.
 • Το τούβλο πυριτίου δεν διαφέρει σε υψηλές ιδιότητες αντοχής στον παγετό. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείται μόνο στις νότιες ή μεσαίες περιοχές. Τέτοια δομικά υλικά είναι ελάχιστα κατάλληλα για ψυχρές περιοχές, γεγονός που είναι μεγάλο μείον για τη Ρωσία.
 • Σε τούβλο πυριτίου, κατά κανόνα, δεν υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και όμορφα λείες μορφές. Πωλούν αυτά τα υλικά μόνο ως πρότυπο.
 • Αυτό το δομικό υλικό έχει υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Κτίρια από αυτό το τούβλο πρέπει να είναι μονωμένα.

Εάν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε πρόσθετη μόνωση και αντ 'αυτού να χτίσετε πολύ χοντρά τοιχώματα, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τελικά δεν θα είναι πολύ κερδοφόρα.

 • Παρά το γεγονός ότι είναι δυνατή η κατασκευή μιας ελαφριάς δομής από πυριτικό τούβλο, το ίδιο το υλικό είναι βαρύτερο από τα ανάλογά του, γεγονός που δημιουργεί ορισμένες δυσκολίες στη μεταφορά του.
 • Στη σύγχρονη αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα χαμηλής ποιότητας που εκδίδονται για αξιόπιστα και ανθεκτικά. Τα κτίρια χαμηλής ποιότητας τούβλα είναι βραχύβια και αρχίζουν γρήγορα να καταρρέουν.
 • Η παλέτα χρωμάτων ενός τέτοιου τούβλου είναι μάλλον φτωχή - υπάρχουν μόνο λευκά και κόκκινα υλικά. Στην παραγωγή τους χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χρωστικές που είναι ανθεκτικές στις αλκάλες και υπάρχουν πολύ λίγες από αυτές. Αληθινή, με σημαντική απορρόφηση υγρασίας, το χρώμα τούβλου αρχίζει να αλλάζει - γίνεται γκρι.Εξαιτίας αυτού, το κτίριο γίνεται λιγότερο αισθητικό.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μειονεκτήματα ενός πυριτιού τούβλου είναι πολύ λιγότερα από τα πλεονεκτήματα. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη παρτίδα, τα υλικά από τα οποία αγοράσατε. Γι 'αυτό οι ειδικοί προτείνουν την αγορά τέτοιων προϊόντων σε αξιόπιστες εγκαταστάσεις που έχουν καλή φήμη στην πόλη σας.

Κύρια χαρακτηριστικά και σύνθεση

Τα πυριτικά πλίνθια υψηλής ποιότητας πρέπει να έχουν ορισμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά, λόγω των οποίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα κατασκευαστικά έργα. Υπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία αυτού του οικοδομικού υλικού. Περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν μη τυποποιημένο σχήμα (μακριά από το παραλληλεπίπεδο) και τις ίδιες διαστάσεις. Με τη χρήση τέτοιων στοιχείων δημιουργούνται όλα τα είδη ενδιαφέρουσας αρχιτεκτονικής δομής.

Για παράδειγμα, μπορεί να είναι θεαματικές και πλούσιες καμάρες, λεπτές στρογγυλεμένες γωνίες ή θόλους - υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση μη τυποποιημένων τούβλων. Οι διαστάσεις αυτών των εξαρτημάτων καθορίζονται από τις προδιαγραφές και τις εφαρμογές στα πρότυπα αναφοράς. Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πυριτικού τούβλου βρίσκονται υπό τον έλεγχο των σημείων GOST.

 • Επίπεδο δύναμης. Κατασκευάστε υλικά με την ονομασία M75-M300. Για την προετοιμασία των εσωτερικών τοίχων, είναι κοινή η χρήση οποιωνδήποτε τούβλων με κατάλληλο επίπεδο πυκνότητας. Όσο για τα έργα που βλέπουν, μόνο τούβλο με σήμανση όχι μικρότερη από M125 ή πέτρα (διπλό τούβλο) βαθμού όχι μικρότερη από M100 θα λειτουργήσει εδώ.
 • Επίπεδο αντοχής στον παγετό. Δημιουργήστε ένα πυριτικό τούβλο από τις ακόλουθες μάρκες - F25-F50. Αυτό σημαίνει ότι τα δομικά υλικά διαφόρων κλάσεων αντέχουν από 25 έως 50 κύκλους κατάψυξης και απόψυξης χωρίς απώλεια των χρήσιμων ιδιοτήτων τους.
 • Αγωγιμότητα θερμότητας. Εδώ εννοείται ένα ορισμένο ποσό θερμότητας, το οποίο ένα τέτοιο τούβλο μπορεί να παράγει από μόνο του ανά μονάδα χρόνου. Το τούβλο πυριτίου δεν είναι το υψηλότερο.
 • Πυρασφάλεια. Αυτή η παράμετρος εξαρτάται από την άμεση σύνθεση του τούβλου. Δεν πρέπει να περιέχει εύφλεκτα εξαρτήματα.
 • Ραδιενέργεια. Αυτή η παράμετρος σε τούβλα πυριτικού δεν υπερβαίνει το επίπεδο των 370 Bq / kg.

Όσον αφορά τη σύνθεση αυτών των προϊόντων - είναι το ίδιο για όλους τους υποτύπους των τούβλων. Περιλαμβάνει συνήθως τα ακόλουθα στοιχεία:

 • χαλαζιακή άμμος (80-90%).
 • Ενυδατωμένη ασβέστη (10-15%).
 • φιλτραρισμένη άμμο.
1 άμμος 2 ασβέστη 3 νερό

Αλλά η δομή των πρώτων υλών μπορεί να ποικίλλει, γεγονός που επηρεάζει τις χαρακτηριστικές ιδιότητες της. Διαχωρίστε πυριτικά τούβλα με τους ακόλουθους τύπους κατασκευών.

 • Πλήρης σώμα Είναι ένα μονολιθικό προϊόν πυριτικού άλατος χωρίς κενά. Στην περίπτωση αυτή, η ίδια η πρώτη ύλη μπορεί να έχει έναν ορισμένο αριθμό πόρων, ο οποίος επηρεάζει την πυκνότητα της. Οι εκδόσεις με τούβλα είναι πιο πυκνές και ισχυρές. Επιπλέον, διακρίνονται από μια μάλλον μεγάλη διάρκεια ζωής και τον ελάχιστο βαθμό απορρόφησης νερού. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τα τούβλα πλήρους χαρακτηρίζονται από τον υψηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, καθώς και το μέγιστο βάρος.
 • Κοίλο Στη δομή τέτοιων υλικών υπάρχουν κενά (τρύπες διαφορετικών μεγεθών). Αυτά τα μοντέλα είναι ελαφρύτερα. Έχουν επίσης καλή ηχομόνωση και θερμικές ιδιότητες μόνωσης. Αλλά αυτά τα τούβλα απορροφούν περισσότερη υγρασία στη δομή τους, διατηρώντας το περισσότερο.

Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι επιβάλλονται διαφορετικές απαιτήσεις στο κανονικό και προσανατολισμένο πυριτικό τούβλο - το υψηλότερο από αυτά αφορούν τις δεύτερες επιλογές.Αυτά τα μέρη πρέπει να έχουν ιδανικά σωστές διαστάσεις, ομοιόμορφο χρώμα και κατάλληλο επίπεδο αντοχής. Ένα τέτοιο τούβλο πρέπει να έχει δύο μπροστινές επιφάνειες (ιδανικά ομαλή) - ένα κουτάλι και μια τσίμπημα. Ορισμένοι κατασκευαστές παράγουν προϊόντα στα οποία υπάρχει μόνο μία καθορισμένη επιφάνεια.

Ο τύπος του προσώπου από τούβλο μπορεί να είναι κοίλος και σωρός. Μπορεί να διαφέρει στο χρώμα του και να είναι, για παράδειγμα, κίτρινο ή μαύρο. Η υφή της μπορεί επίσης να είναι πολύ ενδιαφέρουσα - με απομίμηση χρυσού, ηλικίας πέτρας και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

Το κανονικό τούβλο χρησιμοποιείται για την κατασκευή εσωτερικών τοίχων. Υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις για τα προϊόντα. Μπορεί να προκύψουν στρογγυλεμένες άκρες και βάσεις. Επίσης, δεν απαγορεύεται η παρουσία σχιστολιθώματος ή ξεφλούδισμα. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλά ελαττώματα και δεν πρέπει να επηρεάζουν τη δύναμη / αξιοπιστία των υλικών. Το τούβλο ενός συνηθισμένου υποείδους μπορεί επίσης να είναι κοφτερό ή κοίλο. Δεν παράγεται ούτε χρωματισμένο ούτε υφή για αρκετά σαφείς λόγους.

Τεχνολογία παραγωγής

Τεχνολογία κατασκευής υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό λευκό τούβλο Θεωρείται αρκετά απλή και αποτελείται από αρκετά σημαντικά στάδια.

 • Αρχικά, προετοιμάστε και αναμίξτε τις απαραίτητες πρώτες ύλες - 9 μέρη χαλαζιακής άμμου και 1 μέρος αεριούχου ασβεστίου. Συνήθως για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται 2 κύριες μέθοδοι - σιλάγα ή τύμπανο. Η μέθοδος ενσιρώματος θεωρείται πιο αποτελεσματική, αλλά παίρνει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
 • Μετά από αυτό, οι κατάλληλα προετοιμασμένες πρώτες ύλες μεταφέρονται σε ειδικά καλούπια. Εδώ είναι εξαιρετικά σημαντικό να θυμάστε το επιτρεπτό επίπεδο υγρασίας - δεν πρέπει να υπερβαίνει το 6%, έτσι ώστε το υλικό αποδείχθηκε αρκετά πυκνό και ανθεκτικό. Η πίεση εργασίας σε αυτό το στάδιο πρέπει να είναι 150-200 kg / sq. δείτε
 • Στη συνέχεια, τα συγκομιζόμενα στοιχεία μετακινούνται στο αυτόκλειστο. Επίσης, αυτά τα μέρη είναι ειδικά επεξεργασμένα με ζεστό ατμό, η θερμοκρασία του οποίου πρέπει να φτάσει τους 170-190 βαθμούς Κελσίου. Όσον αφορά την πίεση, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 1,2 MPa. Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η φόρτιση και η θέρμανση, η αλλαγή στις τιμές θερμοκρασίας και στην πίεση είναι πολύ αργή. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 7 ώρες. Η επίτευξη του καθεστώτος και η μείωση της θερμοκρασίας διαρκεί περίπου 4 ώρες.

Εφαρμογή

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πυριτικού πλίνθου, το οποίο είναι δημοφιλές σήμερα, χρησιμοποιείται στις ακόλουθες περιοχές.

 • Κατά την κατασκευή φέροντων, αυτοφερόμενων ή εσωτερικών τοίχων σε κτίρια που έχουν από 1 έως 10 ορόφους.
 • Κατά την προετοιμασία όλων των ειδών κτίρια. Εξαιρέσεις είναι μόνο αυτές οι δομές όπου θα υπάρχει υψηλό επίπεδο υγρασίας. Έτσι, για την κατασκευή λουτρών, για παράδειγμα, το τούβλο πυριτίου δεν λειτουργεί καθόλου.
 • Διαφορετικοί φράκτες κατασκευάζονται από τις καθορισμένες πρώτες ύλες.
 • Το τούβλο πυριτίου επιτρέπεται να χρησιμοποιείται στην κατασκευή σοβαρών βιομηχανικών αντικειμένων.
 • Όσον αφορά τις υπόγειες στύσεις, το τούβλο πυριτίου χρησιμοποιείται εδώ μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο υπό την προϋπόθεση της υψηλής ποιότητας στεγάνωσης. Διαφορετικά, το κτίριο δεν θα εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό τις καθορισμένες συνθήκες.

Πριν πάτε στο κατάστημα για την αγορά αυτής της πρώτης ύλης, πρέπει να θεωρήσετε ότι δεν χρησιμοποιείται για την κατασκευή φρεατίων ή υπόγειων κατασκευών, καθώς και τα θεμέλια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, πριν αποκτήσετε ένα πυριτικό τούβλο, πρέπει να καθορίσετε σαφώς για ποιους συγκεκριμένους σκοπούς το χρειάζεστε.

Διαστάσεις

Τα τούβλα ποιότητας πρέπει απαραίτητα να συμμορφώνονται με τις παραμέτρους διαστάσεων που καθορίζονται στα Κρατικά Πρότυπα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα αγαθά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μεγάλων κατασκευαστικών έργων. Οι παράμετροι τέτοιων προϊόντων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια - αυτά τα στοιχεία συνήθως δεν επιτρέπεται να λειτουργούν.

Τα τρέχοντα πυριτικά τούβλα παράγονται με τις ακόλουθες παραμέτρους διαστάσεων (πρότυπα):

 • τα απλά ομοειδή είδη έχουν μήκος 250 mm, πλάτος 120 mm και πάχος 65 mm. (το άμεσο βάρος αυτών των προϊόντων εξαρτάται από τη δομή τους - έντονη ή κοίλη).
 • ένα και το μισό (πάχους) - έχουν τις ίδιες παραμέτρους μήκους και πλάτους όπως παραπάνω, αλλά το πάχος τους φθάνει τα 88 εκατοστά.
 • διπλό (πυριτικές πέτρες) - το πάχος παραμέτρων ενός τούβλου αυτού του τύπου είναι 138 mm.

Πώς να επιλέξετε;

Για να είναι δυνατή η όσο το δυνατόν ισχυρότερη και αξιόπιστη ανέγερση τούβλου από πυριτικό άλας, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει υποστεί καταστροφή, ακόμα και κατά την επιλογή των ίδιων των οικοδομικών υλικών, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα ακόλουθα σημαντικά σημεία.

 • Εάν αγγίξετε ελαφρώς ένα πυριτικό τούβλο με μεταλλικό αντικείμενο, τότε ο ήχος θα πρέπει να είναι αρκετά συντονισμένος. Εάν έχετε ακούσει μια θαμπή ηχώ, αυτό μπορεί να υποδεικνύει την κακή ποιότητα της ξήρανσης του υλικού.
 • Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι οι συνθήκες αποθήκευσης τέτοιων δομικών υλικών θα επηρεάσουν αναγκαστικά την ποιότητα και την αντοχή τους. Εάν τα τούβλα βρίσκονται στο ύπαιθρο, οι θετικές ιδιότητές τους θα μειωθούν σημαντικά, οπότε δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα τέτοιο προϊόν, ακόμα κι αν έχει μια δελεαστική τιμή.
 • Ο τελευταίος ρόλος δεν διαδραματίζει η ποιότητα της συσκευασίας, καθώς και η παράδοση των τούβλων. Οι ειδικοί συστήνουν την αγορά προϊόντων που πωλούνται σε ειδικές παλέτες ασφαλούς ύψους. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι σε τέτοιους περιέκτες τα τούβλα είναι πολύ πιο δύσκολο να καταστραφούν ή να καταστραφούν.
 • Δώστε προσοχή στην ακεραιότητα των πυριτικών τούβλων. Δεν πρέπει να είναι μεγάλες ζημιές και μεγάλες μάρκες. Αν έχουν παρατηρηθεί, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε την αγορά και να αναζητήσουμε καλύτερα προϊόντα. Διαφορετικά, η κατασκευή αυτής της πρώτης ύλης μπορεί να μην είναι η πιο αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας, αν και φθηνή.
 • Όταν κάνετε μια αγορά, φροντίστε να ελέγξετε αν αυτό που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι σύμφωνο με αυτό που στέλνετε.

Η επαγρύπνηση σε αυτό το στάδιο δεν πρέπει να ξαπλώνει, διαφορετικά θα οδηγήσει σε πρόσθετα έξοδα.

 • Από μόνη της, αυτό το υλικό είναι φθηνό, έτσι το ρεκόρ χαμηλού κόστους δεν αξίζει να συνεχιστεί. Ένα προϊόν του οποίου η τιμή είναι συγκλονιστικά χαμηλή μπορεί να είναι κακής ποιότητας. Η κατασκευή τέτοιων υλικών δεν θα διαρκέσει πολύ, θα πρέπει να επαναλάβετε την εργασία, αλλά με νέα τούβλα, και αυτό είναι επιπλέον απόβλητα.
 • Αν ψάχνετε για κατάλληλο υλικό επένδυσης, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μόνο υψηλής ποιότητας εκδόσεις της τέλειας απόδοσης - δεν πρέπει να είναι το παραμικρό ελάττωμα ή ζημιά. Συνιστάται να προτιμάτε τα όμορφα δοκίμια με υφή. Επιπλέον, τα προϊόντα αυτά μπορούν να έχουν όχι μόνο λευκό χρώμα.
 • Προσπαθήστε να αποκτήσετε τέτοια οικοδομικά υλικά σε αξιόπιστες αγορές που είναι γνωστές στην πόλη της κατοικίας σας.

Στο επόμενο βίντεο περιμένετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τούβλων από σιλικόνη.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο